brak logo

V-TEL

Kielce

Opinie o V-TEL

pracownik 2010-02-26 22:45:34
Ja w V-tel pracuje już 6 miesięcy i jestem zadowolony. Na początku było ciężko ale dałem radę.
pracownik 2010-03-03 00:59:37
Drodzy koledzy, pamiętajcie o tym że tu dodaje się komentarze a nie prowadzi dyskusje !
Dla mnie są one mało wiarygodne bo zazwyczaj wszystkie negatywy są dodawane przez jedną góra dwie osoby.
Ciekawe jakby się czuli Ci którzy tak odważnie piszą jak to dużo sprzedawali i jak zostali oszukani, gdyby zostały tu ujawnione ich dane personalne oraz wyniki ?

I trochę kultury kolego, Tobie nikt tutaj nie ubliża. To tylko źle świadczy o Tobie.
Jeżeli Ci ulży to pisz sobie to bólu, może od razu powinieneś dodać 100 negatywów.
pracownik 2010-03-03 21:03:22
witam wszystkich!!! no ja pracuje już trochę trochę to się odniosę do wypowiedzi pt. "cała prawda......"!!!!! szczerze to wkurzają mnie wypowiedzi typu "było tak że dojechać nie mogłem"...no ja pierniczę, a co to nasza wina że śnieg padał, bo zima była...jak ktoś jeździć nie potrafi to i na parkingu pół aut wyrozbija :)!!! następne co mnie wkurza "umówiony byłem i okazało się że radiówki"...proszę bardzo, ale o tym, że cała miejscowość ma kabel, a jakiś cholerny przekaźnik radiowy jest 5 kilometrów w lesie to klienci nie raczą wspomnieć...i co wtedy????(może pan x mi odpowie, skoro tak wszystko wie??)... nikt przecież celowo nie umawia radiówek, bez przesady.... kolejna sprawa to spady...no sorry...takie świetne wyniki, ale z tego to spadów pół, więc szkoda gadać...osoba która tak miała napisać "prawdę" sama zapomniała wspomnieć że zatrudniła się tylko po to żeby napisać byle co, zgarnąć kasę i zwiać bez konsekwencji (i tak było, patrząc na ta ilość spadów).
pracownik 2010-03-03 21:10:52
a i nie rozumie tego " w dwie osoby jeżdziliśmy w aucie, cały dzień zmarnowany na wiosce :/..." O CO CHODZI, KTO MI TO WYTŁUMACZY???? a co z tego że w dwie osoby...nie rozumię....i dlaczego zmarnowany jak w dwie...przynajmniej jest z kim pogadać :) (: i u klienta w dwie osoby to ok!!! JAK KLIENT MA PODPISAĆ UMOWĘ TO PODPISZE NAWET JAK 5 OSÓB DO NIEGO PRZYJDZIE, A JAK NIE BĘDZIE CHCIAŁ TO NAWET JAKBY KTOŚ KLĘKAŁ TO NIE I KONIEC... NO TAK CZY NIE????
anonim 2010-04-06 18:22:29
jutro mam w Kielcach rozmowe ws pracy. Nie jestem jakos przekonany do tej firmy, warto wogóle zawracac sobie tym glowe? Podpowie ktos?
do anonima 2010-04-11 20:44:03
daj sobie spokój z v telem szkoda czasu naprawde..
pracownik! 2010-07-02 13:14:50
Zenada? to chyba ty! jak nie podpisujesz to i zwrotów nie masz logiczne!!
pracownik! 2010-07-02 13:17:58
jestem ciekawa jakie ty masz opinie od firm w których pracowałes
zasada jest jedna jak pracujesz i masz wyniki to i zarabiasz PROSTE!!
pracuś 2010-10-05 21:57:24
yetii - 2010-10-05 18:40:54

mam propozycję pracy i interesuje mnie naprawde ile da sie zarobic i jak to wyglada od kuchni

Kolego na tego typu forach wypowiadają się ludzie którym sie nie powiodło w pracy i piszą negatywy aby się usprawiedliwić. Znajdź chociaż jedną firmę która nie ma negatywów.

Chyba że jesteś jedną z tych osób które najpierw dla podpuchy zadają pytanie aby później na nie odpowiedzieć.

Generalnie zarobki są uzależnione od Twojej skuteczności.
ciekawy 2010-11-13 22:52:16
ile oni płacą za umowę podpisaną w terenie przez przedstawiciela
anonim 2010-11-18 23:49:43
jedna wielka porazka!!!
anonim 2010-12-06 12:56:14
ludzie , dorosnijcie. wy sie w ogole nie nadajecie do zadnej pracy. reprezentujecie najnizszy poziom. oczy mi zwiedly jak to czytalem. wszelka krytyka powinna byc konstruktywna i powinna zachowac podstawowe normy kultury.
anonim 2011-01-11 00:15:40
to i ja chetnie wzmocnie szeregi ze swietokrzyska ekipa...
niedlugo sie skontaktujemy
anonim 2011-01-26 17:16:29
Były( usunięte przez administratora ) został zwolniony za : - przekręty - niekompetencję - nieudolne koorydonowanie biurem Jego komentarze na tym forum są swoistą zemstą za zwolnienie go z pracy.
igraszka 2011-01-28 13:31:50
Ale sie tu narobilo a mialam tam pracowac Chwała Bogu że tam nie poszlam.
pozdrawiam
anonim 2011-01-28 13:52:47
bylem ostatnio na rozmowie w tej firmie i rozmawialem z panem bardzo nieprzyjemnym i jakims dziwnym....ale fakt obiecywali ze duzo mozna zarobic tak( usunięte przez administratora )to proste niby u nich. [usunięte przez moderatora]
sda 2011-01-28 16:31:53
opłaca się na telemarketera tam isc?
Mily 2011-01-29 10:46:07
Sda prosze nie zartuj......
anonim 2011-01-30 14:49:27
Kazdy normalny czlowiek czytajac te komentarze i tak bedzie myslal swoje i nie sugerowal sie czyimis opiniami. Dopoki nie zobacze, nie uwierze. Jest jednak pewne ale...z taka iloscia komentarzy negatywnych i w takim tonie nie spotkalam sie nigdzie, a ze zawsze w plotkach jest odrobina prawdy,wiec napewno nie zaryzykowalabym pracy tam.
gabrych 2011-01-30 21:13:14
Miałem tam iść jutro na rozmowę o pracę ale widzę, (usunięte przez administratora)ogłoszenia tej firmy można spotkać na każdym kroku, różne portale, anonse itp ale to też daje obraz, że musi tam być duża rotacja, a czemu tak często ludzie odchodzą? coś tam jest nie tak. żegnam dobranoc
opinia 2011-01-31 23:06:52
Każdy pracodawca, w którego firmie jest obecne zjawisko ponadprzecietnej rotacji budzi podejrzenie. Naprawdę w naszym kraju mamy tak wielu niezdolnych, nieambitnych i niepracowitych ludzi, którzy się nie sprawdzają w danym zawodzie i zostają wydaleni z pracy?A może mamy tak wielu ludzi,którzy sami odchodzą dla kaprysu? Nie wierzę, że wśród tylu chętnych, zdeterminowanych, a wręcz zdesperowanych kandydatów nie znajdzie się kilku prawdziwych fachowców. (usunięte przez administratora)A może pracodawcy sami ponoszą winę za nieprofesjonalizm w prowadzeniu procesów rekrutacyjnych. Inna sprawa jest taka, że dzisiaj zatrudnia byle kto byle kogo, żeby ten byle ktoś nie zorientował się w byle jakiej sytuacji:)
znakostrzegawczy 2011-02-03 00:50:39
ogloszenia z V-srela nie ustaja, ludzie omijajcie ta firemke najszerszym lukiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!chyba,ze kogos wyjatkowo nie lubicie to mozecie go poslac tam do pracy:))
zenek 2011-02-08 22:54:37
Te opinie są momentami przesadzone, ale z resztą przypadków niestety trudno się nie zgodzić:(
kto 2011-02-10 22:48:53
Zenek opinie te w żadnym razie nie są przesadzone,są nawet niedokończone odpowiednio. Fakt faktem,że ludzie mogliby używać bardziej kulturalnych słów i wypowiadać się tylko merytorycznie.
aaaaa 2011-02-13 23:54:25
(usunięte przez administratora)jak wiekszosc tego typu ludzikow,dorobia sie dzieki uprzejmosci wielkich korporacji, a potem bez skrupolow uciekaja i zakladaja wlasne firmy, w ktorych wykorzystuja podpatrzone pomysly;a jak skoncza sie utarte schematy to sami nie potrafia nic madrego wymyslic i pozostaje im tylko improwizacja( usunięte przez administratora )
ktossss 2011-02-19 12:34:08
i jak otrzymaliście należne pieniądze, czy nadal czekacie ?:D:D
mrrr 2011-02-20 23:27:04
doczekamy...tak....( usunięte przez administratora )
Rafał 2011-03-01 21:37:08
witam fajne forum troszkę poczytam. potem się wypowiem. nie boję się podać swojego imienia:-) pozdrawiam P.S. miałem przyjemność współpracować z tą firmą:-)
Rafał 2011-03-01 21:48:31
bardzo ciekawe to co tu wyczytalem ja mam ksero podpisanych przeze mnie umów. niezle jaja:-) jeszcze raz pozdrawiam
ktoś 2011-03-02 09:46:32
Drogi Rafale :) Nie jeden Rafał zapewne pracował w tej firmie, więc by nie wprowadzać nikogo w błąd mógłbyś podać inicjał swojego nazwiska Pozdrawiam serdecznie :)
ktoś 2011-03-11 15:51:00
W uzasadnieniu należy wykazać, że między stronami istnieje stosunek pracy. Służyć temu może przede wszystkim >>>>umowa o pracę
pracownik 2011-03-25 00:28:13
no co ty gadasz że na finansową?? bank otwiera?? hehe
abc 2011-04-02 23:30:33
czy widzial ktos ogloszenie , w ktorym potrzebuja pracownika do biura?co o tym sadzicie?
kkkk 2012-05-17 15:53:39
widzę że v- srel wznowił rekrutację . żal.pl
Pipu 2015-01-30 14:16:53
Nawet nie wiem co sądzić o nich. Niby oferują usługi dla korporacji czy obiektów szkolnych, uczelnianych, ale sądząc po samej stronie internetowej nie wiem czy warto byłoby im zaufać. Czy ktoś pracujący u nich w Kielcach mógłby mi podpowiedzieć jak w rzeczywistości wygląda sprzedaż ich produktów i jaki jest odbiór klientów?
sadec 2015-02-13 17:45:48
szukam pracy i nie wiem jak mam postrzegać tą firmę, wysyłać CV czy też nie....Jak jest na dzień dzisiejszy,jak można opisać atmosferę pracy w firmie i jak wyglada sprawa związana z rozmową kwalifikacyjną...i jak z ta umową jest rzeczywiscie pensja tez wypłacana terminowo i w całosci ktos wie cos wiecej ...?
Woli 2015-02-28 05:27:05
Nadal ciężko mi w niektórych przypadkach zrozumieć na czym więc polega ingerencja tej firmy w życie człowieka, właściciela pojazdu i środowisko. Rozumiem, że w konkretnych świadczeniach są wyłączenia, nie mniej jednak w pozostałych sytuacjach świadczenia przysługują, pytanie czy klienci z nich korzystają...
gazel 2015-03-20 18:47:21
Hej, a jak dokładnie wyglądają te rozmowy rekrutacyjne w V-Tel, może się wypowiedziec ktos, kto niedawno przechodził ten żmudny proces rekrutacyjny? O co takiego pytają na rozmowach i ile etapów ma sama rekrutacja? Interesuje mnie także ile czasu zajął cały proces, bo jednak szukanie pracy to nie praca i żyć za coś trzeba.
wiiitek 2016-05-18 11:31:26
no właśnie, ja tak samo się podpinam do tego pytania właśnie!
Zostaw swoją opinię o V-TEL - Kielce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie V-TEL