brak logo

REGALAND Krzysztof Czarnecki

Tujsk

Opinie o REGALAND Krzysztof Czarnecki

anonim 2011-05-03 13:56:50
Dużo czarowania. Praca nie ma nic wspólnego z budownictwem, trzeba się przygotować na ogród i pole. Pracodawca nie do końca uczciwy pod względem finansowym, nie wypłaca wszystkich świadczeń (np. urlop), na godzinach też kantuje. nie ma też co liczyć na dłuższą pracę, jak by to powiedzieć trwa wieczny kasting, miesiąc dwa i koniec pracy.
anonim 2011-05-09 00:47:01
komentaz niezgodny z prawda.
anonim 2011-05-09 05:51:47
Opinia powyzej zupelnie niezgodna z prawda. Ktos napisal to czysto zlosliwie. Praca i warunki super. pracodawca ok.
anonim 2011-05-10 13:07:32
super praca i fajna atmosfera .pracodawca rzetelny.glownie remonty .zycze kazdemu takiej pracy . pracownik tej firmy .
zielona panda 2011-05-17 18:29:39
Pan Czarnecki to niezły bajkopisarz! Próbuje się wybielić za wszelką cenę! Podszywając się pod anonima usiłuje za wszelką cenę wyprostować opinie o swojej firmie jaki to doskonały pracodawca a doskonale wie jakie ma grzeszki na sumieniu, ale wszystko do czasu panie Czarnecki !
zielona panda 2011-05-17 18:42:55
Drogi anonimie, pracowniku firmy REGALAND jak liczysz na premię za tą pozytywną opinię to żebyś się nie zdziwił pomimo że i tak wiem że pod ciebie podszył się znowu Czarnecki żeby odwrócić kota ogonem. Chyba, że oranie w polu od dziś zalicza się do remontów.
anonim 2011-06-01 14:34:30
Osoba, ktora probuje oczernic firme, to osoba zirytowana ,ktorej nie po wiodlo sie w firmie, gdyz nie spelnila oczekiwan pracodawcy .To ,co napisane wyzej w negatywnych opiniach to czyste klamstwa. Moze to poswiadczyc kazdy pracownik. Poza tym jest to proba o znieslawienie .A propos prac,faktury wyraznie pokazuja rodzaj prac i zadna z nich nie mowi o pracach w polu,a rzeczywiscie branza budowlana tj remont 90% i w niewielkim zakresie prace ogrodowe tj.kostka brukowa, pielegnacja w ogrodzie. Firma Regaland.
Gdzieś z polski 2011-06-02 15:01:48
Widać właściciel broni się nogami i rękoma.
Miałem okazję pracować swego czasu u tego pana i niestety kompletna klapa, no i nielegalnie wywoził nas od Niemiec a pozwolenia z ministerstwa pracy nie posiadał ma szczęście że nikt mu nie narobił kłopotów, ale tłumaczyć się bez sensu każdy może. Ja chcę o tym epizodzie w swoim życiu zapomnieć było to kompletną porażką i nieporozumieniem.
anonim 2011-06-07 18:16:38
Na szczescie wkrotce cala sprawe o probe znieslawienia firmy Regaland zajmie sie odpowiedni organ panstwowy.Poza tym osoby, ktore sa troche powazne , nigdy nie beda brali do serca tych klamstw.serdeczne pozdrowienia.firma Regaland.
zielona panda 2011-06-09 08:43:35
jaki organ państwowy ?
Może najwyższy czas aby jakis organ jak piszesz państwowy przyjrzał się bliżej twojej firmie np.urząd skarbowy który pewnie byłby zainteresowany poczynaniami Pana Czarneckiego oraz ZUS oni kochaja takie sprawy sukcesów pozdrawiam
aaa 2011-06-21 09:39:25
No widzę że pan Czarnecki próbuje zastraszyć ludzi samo to już świadczy o klasie człowieka, szkoda słów. A może by tak wszyscy poszkodowani i zrobieni w balona przez pana Czarneckiego zebrali się tak i wyciągnęli konsekwencje prawne od pana, a nazbierało się tych grzeszków trochę. To jest pomysł panowie :):):)
xyz 2011-07-01 09:32:16
dołączam się dobry pomysł aby się zorganizować dość już tego czarowania przez firmę REGALAND czas mu wreszcie dobrac się do [usunięte przez moderatora] pozdrawiam wszystkich byłych i obecnych pracowników pana Czarneckiego w jedności siła.............
Andrzej P 2011-07-31 16:56:37
WITAM
Pracowałem w firmie REGALAND przez ponad rok ,nie miałem większych problemów z jej szefem wypłata zawsze na czas co nie wszędzie jest powszechne ,dobre warunki pracy i mieszkaniowe nie mieliśmy problemów z porozumiewaniem zawsze panowała w tej firmie przyjazna atmosfera i zrozumienie każdy może mieć zły dzień ale to nie powód żeby od razu bez powodu wieszać na kimś psy i wypisywać głupoty. zakończyłem pracę z powodów zdrowotnych ale nadal pozostaje w dobrych kontaktach z jej właścicielem i wszystkim mogę śmiało polecić pracę w tej firmie panuje tam naprawdę przyjacielska atmosfera i zrozumienie o co u innych bardzo trudno szczególnie za granicą pozdrawiam wszystkich obecnych i przyszłych pracowników firmy REGALAND oraz jej szefa
[usunięte przez moderatora]
werton 2012-03-09 19:32:26
lipa brak roboty non stop
Michał 2013-11-10 13:53:03
Najgorsza firma jaka moze byc . . ODRADZAAAAAAAAAAAM!! (usunięte przez administratora)
bubu 2014-02-18 08:08:53
Witam mialem pracowac u Pana (usunięte przez administratora) jako pracownik budowlany i robic remonty .Ale nie stety pomylilem sie .Praca (usunięte przez administratora) .posprzatac podjazd skosci trawe. I takie (usunięte przez administratora) sprawy(usunięte przez administratora) .I jest ogromna selekcja ludzi. Odradzam tego czlowieka Szkoda czasu i zdrowia
2
hABABA 2015-01-07 13:10:22
Nie polacam nikomu tam pracować nie wypłaca pieniędzy na czas oszukuje z jedzeniem na kazdego pracownika 1 euro dziennie na obiady kolacje śniadanie Porażka... Sami się przekonacie jak tam będziecie pracować
sato 2015-02-24 02:20:28
od pewnego czasu próżno już niestety , albo i stety , ofert do pracy od tego Pana z firmy Regaland. Także chyba koniec końców rzeczywiście coś musiało być nie do końca halo, skoro interes widać , że zanika. Tak jak myślałem - prędzej czy później zawsze wychodzi czy ktoś nadaje się do kierowania takim biznesem czy też nie
ft 2016-05-17 22:52:10
nie przesłanek aby sądzić, że firma nie istnieje - po piwerwsze są nadal jako aktywni w krsie, a po drugie ich strona internetowa nadal działa dobrze
Roman 2016-11-28 20:36:24
ja Roman dobrze wiem ze oszukujesz na wszystkim obiecujesz zlote gory a w zupelnosci jest inaczej nawet niemcy sie z ciebie nabijaja a jesli chodzi o jedzenie to mowia ze ich psy jedza lepiej
Zostaw swoją opinię o REGALAND Krzysztof Czarnecki - Tujsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie REGALAND Krzysztof Czarnecki