brak logo

Bio-Ekos S.C.

Nowe Chechło

Opinie o Bio-Ekos S.C.

admin 2015-08-02 07:00:03
Pracowałeś już w firmie Bio-Ekos S.C.? W takim razie opowiedz innym o swojej przygodzie na naszym forum. Zachęcamy do komentowania.
4
anonim 2015-09-02 11:59:40
Serdecznie nie polecam :)
2
Rysiek 2016-01-09 12:32:33
totalna porażka ,wyzysk i dno same obszczymurki tam pracuja bo mozna pic i pracowac
1
masakra 2016-02-15 19:51:53
nie polecam wykorzystują ludzi na maksa zarobki to porażka pierwszy miesiąc ok a drugi wole nie gadac człowiek jest sumienny pracowity a urywają mu z wypłaty kilka stówek za nic a alkoholiki i ci co nic nie robią sa ok i na wypłatach nie ucierpieli
1
wojskowy 2016-02-16 13:44:19
Mają beznadziejną kierowniczke od sprzątania ,brzydko traktuje pracownice,pozbywa się dobrych sprawdzonych osób.Robi się bałagan i zament.
Z nikim sie nie licząc.Takiej firmy to tylko patrzeć jak się pozbyć i wymienić na inną.Robota robotą ,ale trzeba być człowiekiem bo nie idzie na to patrzeć.
2
pracownicy 2016-02-25 15:52:24
Wymagają od ludzi dyscypliny,a sami nie przestrzegają kodeksu pracy ,jak ktoś zwróci im uwage to biada mu.Wiemy jak to się kończy.My wiemy jak trafić do inspekcji pracy,a było by z czym.
2
obserwator 2016-04-23 18:25:47
Jaka firma taka kierowniczka.Wygrywają przetargi za jakieś śmieszne pieniądze, które wogóle nie są adykwatne do wykonywanej usługi byle złapać obiekt.
Sprzątaczki pracują na umowe o dzieło.Regularne wykonywanie pracy w określonym miejscu o określonej porze nie może być umową o dzieło tylko umową o prace albo na zlecenie.Kolejny przekręt tej firmy.Złe traktowanie osób niepełnosprawnych, nie masz prawa do wyjścia do lekarza ,dręczenie pracowników telefonami i tropienie czy ,aby nie wyszły za pięć druga.Jak już masz umowe to jesteś niewolnikiem do sprzątania wielkich zasyfionych powierzchni.Jak ktoś ma trochę oleju w głowie to szybko się go pozbywają.
Istny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i zero szacunku dla pracownika.Nikomu nie polecam ,ludzie trzymajcie się z daleka od tej firmy.
1
kajka 2016-05-05 20:07:03
Ta firma to porażka a kierowniczka to jakaś pomyłka w tej firmie wyżywa się na pracownikach i dręczy telefonami
1
ona 2016-05-05 22:38:26
Ta kobieta nie ma zielonego pojęcia o swojej pracy,nie zna przepisów kodeksu pracy.Przez nią jednostka straciła dobre pracownice, to co zrobiła to żenada.
Prezeska podobno jest stale nie uchwytna,bo nie można się z nią skontaktować.Pracownicy nie mają z kim rozmawiać.Mamy nadzieje że pożal się firma długo nie zostanie na naszym obiekcie.
2
siwy 2016-05-07 19:37:48
gonią ludzi i chcą zeby robili po 12 a nawet wody ci nie dają chamy o ubraniu nie wspomne,umowe dostajesz po skonczonej pracy dopiero - mówie o umowie o dzieło,robisz 10 godzin to im zle,gadają ze nadgodziny,jakie nadgodziny zero dodatku za nadgodziny a ty sie smazysz w słoncu
1
Wkurzona 2016-05-19 12:51:02
Nie polecam tej firmy na terenie Chorzowa!!!! Traktują pracowników jak śmieci poniżają słownie czepiają się drobnych rzeczy i nie ważne czy wykonuje się swoją pracę dobrze czy źle to zawsze będzie źle bo Pani kierownik zawsze czegoś się uczepi i zmiesza z błotem.Robią otrącenia od wypłat a nawet jak ich nie zrobią to i tak dostaje się mniejsze wynagrodzenie.Wolę klepać biedę na bezrobociu niż być poniżaną!!!!
1
Oszukana 2016-06-12 20:05:38
Poszukuję ludzi oszukanych w jakikolwiek sposób przez tą firmę bo mam zamiar tym oszustą utrzeć sądownie nosa bo im się należy za oszukiwanie na wypłatach i nie tylko. Za parę dni wpiszę tutaj mój email do kontaktu
1
też oszukana 2016-06-18 19:33:32
Niech sąd pracy sprawdzi jak były wystawiane umowy o prace sprzątaczek na jednostce wojskowej w Bielsku.Praca od początku roku,a umowy od połowy miesiąca stycznia,wszystko jest do udowodnienia.Wypłaty za ten czas płacone pod stołem.Bo sie kierowniczka K nie wyrobiła,ale poniżać ludzi to się wyrabia.
4
obserwator 2016-07-03 19:50:28
Jednostka wojskowa wpuszcza na swój teren taką firme bo nie trzeba jej wiele płacić,wstyd.Czy wiecie za ile pracują te kobiety i jaka to ciężka robota.Jak traktują tych co próbują się upomnieć o swoje?W porównaniu do zarobków jakie mają panowie wojskowi i wymagań niektórych znich co do sprzątania ,traktowanie tych kobiet też zostawia wiele do życzenia.Takie sprawy się zamiata pod dywan.Na miejscu nikt nie interesuje się losem pracowników firm zewnętrznych i co się z nimi wyrabia.Dla niektórych osób jest to jedyne utrzymanie i dlatego pracują za tak śmieszne pieniądze i nikt ich nie broni,kiedy firma poniża,wyzywa albo wyrzuca z pracy.
1
młoda 2016-07-05 20:34:15
Mama niech sobie raczej szuka pracy w innej firmie bo lepiej się nudzić niż dołować,a co do atmosfery to poczytaj sobie co pisze wcześniej .
1
pracownica 2016-09-07 11:27:12
Czekam na upadek tej firmy :)
1
Pracownica 2016-09-08 10:53:45
'bo Bio-Ekos radzi sobie dobrze= z tego co słyszałem jest jak zwykle najlepszą firmą w tej branży i nie ma na co narzekać' Chyba sobie człowieku kpisz i sam nie wierzysz w to co piszesz :D zresztą widać po komentarzach jaka jest prawda na temat tej cudownej 'FIRMY'
4
Ja 2016-09-08 10:55:46
Radzą sobie świetnie - oczywiście, bo okradają ludzi!
1
Zadowolony pracownik 2016-09-08 12:24:51
Firma jak każda inna, ma lepsze i gorsze strony ale dobrze się rozwija. Jeśli ktoś chce pracować to znajdzie miejsce w tej firmie.
1
Lisia 2016-09-08 12:55:46
Jeśli ktoś siedzisz w tej firmie na 4 literach, to oczywiscie, że jesteś zadowlony.

Ludzie, którzy tutaj bronią tej firmy są tam pewnie 'kierownikami', bo nikt normalny, jak zwczajny pracownik, nie powie ani jednego dobre słowa na jej temat.
1
Chorzow 2016-09-08 13:22:23
Przykro patrzec jak sa traktowni tam dozorcy a obserwuje ich bardzo czesto.....Tylu dobrych pracownikow zostało zwolnionych albo sami sie zwalniaja bo nie wytrzymuja tej presji.....zostala tylko garstka ktora z pewnoscia tez zaraz odejdzie......
1
sprzataczka 2016-09-08 22:26:49
hak jesteś człowiekiem z firmy temu wypisujesz takie bzdury.To co pisało wcześniej wszyscy zdążyli poczytać nim kazaliście usunąć najprawdziwszą prawde.Próbujesz mydlić oczy i gubić wątek.Kto miał z firma do czynienia wie jakie dobro tam czeka.Nie uciszycie pokrzywdzonych pracowników,a oni upomną się o sprawiedliwość.
2
sprzątaczka 2016-09-08 22:47:47
Powiedziała bym ci jakie tam są dobre zarobki płacone pod stołem ,ale mnie wykasują panie feel czy jak sie tam nazwiesz milośniku firmy.
młoda 2016-09-09 12:07:00
Jestem jedną ze sprzątaczek w tej firmie mało kto ma cały etat i najniższą krajową,a sprząta się po 1500 metrów.Wymuszają robienie zastępstw za darmo oczywiście, a przy najmniejszym sprzeciwie wylatujesz.Sprzątaczki zmieniają się niczym rękawiczki,a na ludziach im zależy tyle co nic.O 2 tysiącach przy sprzątaniu to sobie możesz pomarzyć.
1
zła 2016-09-09 13:40:53
Temperatura za oknem każdy widzi jaka jest, pot się leje, pic się chce, a od nich nawet głupiej wody najtańszej nie dostaniesz.2 tysiące ? za taką kwotę to ja mogę tam lizać rejony, o takich pieniądzach jak pisała koleżanka wyżej mozna tylko pomarzyć.Większość osób ma umową o dzieło bądź zlecenie bez żadnych etatów dlatego robią z ludźmi co chcą ;/
M 2016-09-09 13:52:06
Zadowolona bym byla nawet z tego tysiaca nie z zarobku z dwoma zerami..........
Nick 2016-09-09 14:46:11
Zależy jako kto chciałby Pan pracować.Dozorcy, mają smieciowe umowy.
Pozdrawiam
Nick 2016-09-10 09:41:03
W dozorstwie do 400- 900zl*, o premi nie ma mowy.
ona 2016-09-11 20:16:23
Nie wiem o jakich dobrych znakach mowa wcześniej ,ale na jednostce wojskowej nie chcą ich widzieć na oczy,co do premi to takie słowo u nich nie istnieje.Średnie zarobki z umów śmieciowych też pewnie były by imponujące.Traktowanie ludzi to jak masz poczucie godności to lepiej idz gdzie indziej.
1
Alamon 2016-09-11 20:52:09
wiesz co, no czasami tak bywa, że trudno ogarnąć sytuację, ale nie przeginałbym z tym brakiem premii, bo tak to nie jest z pewnością
Jestem na nie 2017-01-11 14:18:07
Skandal !
Jestem na nie 2017-01-11 14:18:52
Skandal !
Sprzatacz. 2017-01-14 12:40:24
Witam jestem zainteresowany opinia ludzi ktorzy pracowali w firmie bio-ekos na terenie chorzowa a kierowniczka byla Pani R....
sprzataczka 2017-01-14 16:32:58
U nas kierowniczką była pani K,chodząca tragedia .Zero szacunku dla ludzi ,zero ludzkich uczuć ,zero znajomości kodeksu pracy i tak chyba wygląda cała firma.Na szczęście firma już nas opuściła i oby nigdy nie wróciła.
2
Sprzatacz. 2017-01-14 22:10:55
Witam.pracowalem w tej firmie ale pani r nie odpuszcze I najpierw sie udam.do radcy prawnego dlatego szukam osob zeby zrobic cos w tej sprawie
sprzataczka 2017-01-15 14:10:52
Przydało by się żeby ktoś mądry się wreszcie za nich wziął,bo są bezkarni ,posłać im jedną i drugą kontrole.Niech sprawdzą im papiery,umowy o prace,które są nie zgodne z tym co było.Bez zasadne zwolnienia.Wypłaty płacone pod stołem bez podatku.Bezkarne obcinanie wypłat .Zmuszanie ludzi z grupami do pracy w zwiększonej ilości godzin bo jak nie to zwolnienie.Krzyki i drwiny ze strony kierowniczki.To wszysko było u nas ,niestety nie wiele osób miało odwage się odezwać.Jak ktoś miał coś do powiedzenia to kierowniczka K szybko się go pozbywała pod byle pretekstem.
2
Sprzatacz. 2017-01-15 16:45:50
Witam dlugo pracowalem w tej firmie I bylem.solidnym pracownikiem tylko nie dalem sie wejsc na glowe pani r I pani.k dlatego im tego nie odpuszcze.
Zostaw swoją opinię o Bio-Ekos S.C. - Nowe Chechło
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bio-Ekos S.C.