brak logo

KONCESIONOWANA FIRMA OCHRONY MIENIA "HERKULES"

Gorzów Wielkopolski

Opinie o KONCESIONOWANA FIRMA OCHRONY MIENIA "HERKULES"

zyczliwy 2015-10-29 09:29
pracowalem w tej firmie, dla nich pracownik jest potrzebny zeby mogli wyciagnac kase z pefronu ,zadnej premi ,nadgodziny 3.50 smiech na sali,jak by sie dalo to najlepiej jak by sie pracowalo charytatywnie
14
były 2016-04-17 16:38
Jak chciałem PIt za pracę to powiedzieli że za krótko pracowałem i mi się nie należy . To co pracowałem na czarno . Dziadostwo i tyle . Jak się dowiedziałem to u innych podobnie .
7
właściciel mieszkania 2016-08-04 10:16
Zarządzanie nieruchomościami doprowadziło Wspólnotę Mieszkaniową do strasznych kłopotów finansowych. Żadne bieżące sprawy nie były załatwiane, wiecznie odcięty gaz lub woda przez nieopłacone faktury. Zero rozliczeń za wodę i ciepło.
Banda nieudaczników !!!
Omijać z daleka !
2
KŁAMCA 2016-10-06 06:03
JEST FAJNIE POZDRAWIAM
4
R 2016-11-11 17:23
Firma ceni donosicieli. Ja trafiłem na takiego emeryta w Dobiegniewie i przy Sądzie w Gorzowie. Płacą minimum, nie płacą za dojazdy i skubią PEFRON. W tych zielonych ubraniach nadają się do pilnowania lasu.
6
obywatel 2016-12-13 09:40
Nie solidna firma.Należy trzymać się od nich z daleka. Swoim pracownikom pomimo niskiego wynagrodzenia nie płacą na czas....Odradzam , odradzam jakikolwiek kontakt z tą pseudo firmą i aroganckim szefem....
5
Lonia 3 2017-01-03 13:28
Firma od okradania Pefronu i ludzi chorych 2600 pierwsza gr ci od reki przyjmowani na druga gr 1250 pracuj 168 godz za 1350 jeszcze na wypłaty im brakuje Szok.Ubrania stare nie idzie tego już doprać wiadomo po byłym wojsku .Wstyd !!!! Lepiej omijać z daleka.
3
Zaniepokojony 2017-06-17 23:21
Rztelna krytyka jest konstruktywna a ta opinia jest delikatnie mówiąc " ciekawa ".Faktury za gaz, wodę oraz inne opłaty regulowane są przez zarządcę z pieniedzy, które wpłacają właściciele mieszkań. Jednak gdy oni nie płacą terminowo czy tez zalegają z płatnościami ? Z pustego to i Salmon nie naleje...
Zostaw swoją opinię o KONCESIONOWANA FIRMA OCHRONY MIENIA "HERKULES" - Gorzów Wielkopolski
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KONCESIONOWANA FIRMA OCHRONY MIENIA "HERKULES"