brak logo

FH Elcavo Polska W. Bilczewski

Kęty

Opinie o FH Elcavo Polska W. Bilczewski

pracownik 2014-04-28 10:41:53
Bez przesady pracuje ponad 10lat w tej firmie .Właściciel wymagający ,ale jeżeli sie z nim dogadasz zasze sie z tego wywiązuje i wynagrodzenia zawsze na czas.
były 2015-03-13 20:14:36
Nie narzekam tutaj, damol tylko wyrażam swoją opinię o firmie. Moje i innych wpisy mogą pomóc w poszukiwaniu istotnych informacji o pracodawcy. Proponuję poczytać wcześniejsze posty.no chyba że wszystkie negatywne opinie są dla Ciebie mało wiarygodne.a byli pracownicy są niedoszłymi złodziejami.
1
Obecny 2015-08-26 18:27:41
Praca od poniedziałku do piątku od 8 do 17 ,wypłata,nadgodziny , premia(usunięte przez administratora),urlopy ,zawsze na czas ...szefa widuje zadko , ludzie robią swoje , praca ciężka ...Fizyczna ale stała przez cały rok
Byly 2016-04-19 13:35:40
No nie panienko ... (usunięte przez administratora)na produkcji praca fizyczna i niestety trzeba sie pocić , choć ekipa fajna dla mnie za daleko do roboty, za dużo kasy na paliwo
Sandal 2016-07-26 23:02:41
Tak jest rzeczywiście
2
Kula 2016-09-03 22:57:59
Dno totalne i 1300 na rękę
1
Bladyna 2016-09-06 09:51:38
O wiele że Państwo Bilczewscy zapłacili za usunięcie złych opini o firmie.. Śmiech na sali
1
Logo 2016-09-06 16:53:31
Chyba nie mogą usuwać żadnych opini ... Tylko nie można nikogo pomawiać i obrażać ... Niech sie administrator wypowie
Logo 2016-09-06 17:09:14
Ty to Kula chyba ślepy jesteś i liczyć nie umiesz , tam na parkingu takie fury i motory stoją ze można pomarzyć i jak mówisz 1300 , to nie wierze
bladyna 2016-09-07 14:13:44
Usunięto wszystkie opinie mówiace o tym że praca jest niewolnicza , nie skupiasz się na swoich obowiązkach tylko na koszeniu trawy na prywatnej posesji szefa. A taka jest prawda. Fury na parkingu .. widzę że ktoś dobre wam zapłacił za kłamliwe opinie jeśli w waszej opinii samochody za średnio 6/7 tys to "fury". Jeżeli zaś chodzi o zarobki to min + nadgodziny i może coś wpadnie pod stołem zależy od humoru. Mnóstwo tu było takich opinii jak moja, ale widać ktoś tu komuś posmarował.
1
Munio 2016-09-07 21:37:23
Mik ja tez chce wiedzieć o co chodzi , bo nic nie rozumiem , byłem tam dzisiaj z synem bo chce go tam wkręcić do roboty , to mała firma , kilka maszyn , kilka biurek i panienek , postałem popatrzyłem jak robią na hali ... Syn mówi ze nudno ale po budowlance to jak bułka z masłem , nie wieje i nie leje , i powiedzielize robota ciągła , to to jest to niewolnictwo? Czy gdzieś indziej robią a tu taka pokazowka
Rol 2016-09-10 19:45:31
jezdze tam czesto Jako kurier , nie Wien co tam niewolniczego 5 po 5 nikogo nie ma , chocbys prosil, ladne dziewczyny troche pyskate, ludzie bezproblemowi , biedy tam nie widac,pytalem tam o robote Jako kierowca wiec jestem ciekaw , jak tam maja kierowcy, bo na kurier ze dlugo nie pociagne
Stolarz 2016-09-13 11:16:11
Ludzie, Wam to człowiek niedogodzi. Skąd w Was tyle jadu? Współpracuję z Elcavo od wielu lat i jestem bardzo zadowolony. Firma rzetelna, rozwija się, ma duży wybór towarów. Wszystko mam na czas, jak trzeba to sprowadzą mi towar pod zamówienie. Owszem, czasem zdarzają się "wpadki", ale gdzie się nie zdarzają? Zawsze jednak pracownicy starają się sprawę rozwiązać tak, żeby było dobrze. Co do zarobków się nie wypowiem, ale z tego, co widzę, nie ma na co narzekać - inaczej ludzie by tam nie pracowali, a od lat ekipa jest stała. Pracownicy mili, choć jeśli trzeba, potrafią bronić interesu firmy (sam byłem świadkiem, jak dziewczyny nie chciały przyjąć zwrotu od Klienta).
4You 2016-09-15 22:11:38
@Bladyna kosiłaś???
Lobo 2016-09-15 22:40:19
Ja moge kosic oby tylko placili na czas
1
Minion 2016-09-16 18:14:01
Śmieszne że szefostwo same sobie pisze dobre opinie
2
Jonsnol 2016-09-16 20:29:09
Widać kto pisze komentarze , stała ekipa kilka osób a reszta cały czas się zmienia, ponieważ szefostwo to dyktatorzy którzy kaza robić miliony niepotrzebnych nikomu rzeczy tylko by uprzykrzyć pracownikom prace. Nie da się skupić na dobrym wykonywaniu swoich obowiazkow...
2
fan 2016-09-16 22:38:37
takie pytanie do "odważnych", krzyczących pod pseudonimem: skoro w Elcavo tak źle się dzieje,to na co jeszcze czekacie? Zamiast krytykować, może czas na zatrudnienie ludzi i poprowadzenie własnej firmy ?
Jonsnol 2016-09-17 13:53:28
Rotacja bierze się z braku szacunku do pracowników.
2
Jonsnol 2016-09-18 18:26:15
Oczywiście że mam bo jestem na bieżąco że sprawami wewnątrz firmy.
1
Niunio 2016-09-20 22:40:36
Czytam i nie rozumiem , tam pare ludzi na krzyż , nie wiem czy nowych czy starych, biorę tam płytę A tu opinie jakby conajmniej ktoś kogoś mordował , ci pracownicy są naprawdę spoko , laski nie głupie znają sie na rzeczy ,pomogą , chłopy robią to widać ,maja robotę , bo terminy tygodniowe. o co chodzi
2
Jack 2016-09-21 19:52:43
Nierozumiecie bo To opinie o pracodawcy, od ludzi którzy mieli z tym styczność, nikt z pracujących nie jest jakoś szczególnie zadowolony a większość jest mocno poirytowna tym co się dzieje w firmie. Jeśli jesteście klientami firmy i jesteście zadowoleni to są inne strony by to docenić. Nie pracowaliście tam i nie wiecie jak to wygląda wewnątrz. A ja naprawdę nie polecam.
1
T 2016-09-21 20:08:41
Nie polecasz bo.... Co? Krzycza ? Nie płaca? Nadgodziny dodają? Napisz bo mnie to tylko interesuje bo jutro idę gadać o robocie ,ja z budowlanki wiec roboty sie nie boje
Jack Nikolson 2016-09-23 22:46:48
Te dobre opinie w większości są pisane przez Panią szefowa i pracowników którym to zleca. Pozdrawiam proszę się dobrse zastanowić przed aplikowaniem do tej pracy.
1
ja 2016-09-26 21:38:49
Byłam tam na rozmowie o prace. Jeśli ktoś wyraził negatywną opinię o szefostwie to na prawdę nie rozumiem dlaczego. Mam nadzieję,że sie tam dostanę bo Pani A i mąż na prawdę wydają mi się spoko. Wiadomo ,że jesli ktos poważny szuka pracy, to liczy się z tym,ze trzeba pracować , nigdzie nie płacą za siedzenie . Zawsze znajdzie sie ktoś , komu coś nie pasuje ale nie powinien za to obwiniac szefostwa ,bo oni płacą za prace a nie za siedzenie .
Ona 2016-10-02 11:07:17
Bylaw na rozmowie, podkreslaja ,ze to mala firma I oczekuja ,ze pracownicy beda sie
Uczyc ,bo branza nizszowa I maja swoje programy , gotowosc wyjazdow na targi I ze dzien pracy jest wypelniony praca ,nie jest to tylko praca biurowa , raczej sprzedaz ,dbanie o ekspozycje ,poznawanie branzy.jakies szkolenia ,chyba chca chlopakow ,ale zrobie pare projektow ,zobacze co z tego wyjdzie .przyzwoicie to wygladalo I jesli placa to bym chcialabym sprobowac. Wiec jesli jest cos wiecej niz to to Prosze o informacje ,
Bo ja mam
robote w BB I co prawda nie zarabiam zle, ale mam dosc tracenia czasu na
Dojazdy I Kasy tez, a szukam pracy stalej I dla tego boje sie troche ryzyka
Milek 2016-10-02 11:53:26
Ekipa fajna, praca jak praca różnie bywa, ale kolezanko radzę podejść z dystansem do tego co Ci obiecuję szefostwo bo różnie to bywa
Teraz 2016-10-02 14:25:52
Te ostatnie opinie sa bliskie prawdy , nauka programow ...Jedni szybko łapia inni nie , Potem gadac o kasie I da sie zyc, problem z L4 , wtedy brak premi....szef..... furiat, ale go czesto nie ma w sumie jak cos obieca to trzyma sie tego , ma swoich pupilkow stara załoge oni moga duzo I tez tak zarabiaja , warto dobrze z nimi zyc, ryzyko jest zawsze... Na konkretna kase trzeba sie powysilac Pani A ... da sie zniesc, choc czasami bym ja udusil
3
Kula 2016-10-02 21:49:29
Odradzam bo kalectwo pewne
2
Broda 2016-10-21 08:24:55
Jakie socjalne ,robią tam bo mają kredyty ,auta i sznur na szyi
Wąsy 2016-10-21 11:43:27
uuuuu... cóż za stwierdzenie... A może pracują, co lubią to, co robią, lubią Klientów i kontakt z ludźmi? Skąd ten pesymizm, Broda?
1
Lol 2016-10-21 18:39:55
Jak kredyty to chyba umowa o prace....co? Czy smieciowki.?.
@@@@@ 2016-11-17 15:16:26
A jak zarobki na produkcji?
1
Ekskluzywny menel 2016-11-17 18:55:02
O widzę że ktoś usuwa tutaj komentarze więc napiszę że szef ten firmy przeżywa chyba kryzys wieku średniego, i wyzywa się na pracownikach o każdą najmniejsza pierdołe.! Nie polecam nikomu pracy w tej pożal się Boże firmie która rzuca klientom kłody pod nogi. A Panie, Panu Wiktorze bo wiem że Pan to czyta polecam melise,i nerwowo bo jest Pan niemożliwy. Wielce mi.... Król i władca. OMIJAC SZEROKIM ŁUKIEM OBIECUJA PREMIE A POZNIEJ I TAK WAM JĄ ZABIORĄ POD PRETEKSTEM "nie podoba mi się jak Pan wygląda"
2
Maczo 2016-11-20 21:59:47
Szukam pracy ,nie obchodzi mnie jak ktoś wygląda i nie musi mi się podobać.
Słyszałem że kupili duży zakład w Raciborzu i szukają ludzi do pracy.
Ciekawe ile płacą ???
2
Ekskluzywny menel 2016-11-22 18:54:51
Widzę panie maczo że nie umie Pan czytać ze zrozumieniem, więc nie wróżę Panu kariery.
1
Zostaw swoją opinię o FH Elcavo Polska W. Bilczewski - Kęty
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FH Elcavo Polska W. Bilczewski