brak logo

sia Biuro Technologiczne sp. Z o.o.

Goleniów

Opinie o sia Biuro Technologiczne sp. Z o.o.

cukieeczek 2013-06-06 00:26:07
uciekajcie w tej firmie nie ma przyszłości dominuje [usunięte przez moderatora][usunięte przez moderatora] przy jakimkolwiek konflikcie chowają głowę piasek [usunięte przez moderatora] ludzi traktują tam ludzi jak śmieci jeżeli chcesz mieć traumę psychiczną to idz daj sobą pomiatać za[usunięte przez moderatora] pieniądze
2
Ambroży 2013-06-28 20:10:06
Praca w tej firmie to czysty [usunięte przez moderatora] za 9,99h wykonujesz akord.
Premia zależna od lizania [usunięte przez moderatora] trzem mistrzom zmiany nie więcej niż 150zł.
[usunięte przez moderatora] ma wszystko w[usunięte przez moderatora] jak jakiś problem to chowa głowę w piasek.
NIE MA UMÓW O PRACE są za to zlecenia jak jest produkcja.Jak nie ma zleceń to nie jesteś potrzebny.
Jak chcesz być ,, SUPER PRACOWNIKIEM '' to zapraszaj mistrzów na piwo lub na pikniki na własnej działce.
8
Olek 2013-06-29 12:17:31
Brak słów, żałuje tych dni co tam pracowałem.
5
anonim 2014-02-27 00:12:48
praca w tej firmie to porażka z mistrzami nie można się dogadać jeden wysyła do drugiego ciągle tylko zwodzą a przede wszystkim zastraszają robią wszystko by utrudnić ci funkcjonowanie najlepiej człowieka zeszmacić to wtedy się podda stawka godz. wynosi 9,99 brutto- od dawna bez zmian szkoda czasu i zdrowia na tą firmę chyba że masz silną psychikę
2
sia 2014-09-18 18:36:32
Tragedja Firma Maja ludzi za nic zwlaszcza Pani dyrektor i Pan prezes nie polecam nikomu naprawde nie warto
2
były pracownik 2015-05-27 19:57:23
firma ta to dramat wszystko co napisano wyżej jest prawdą, myślę że pan prezes i pani dyrektor oraz zbynio od wszystkiego i niczego powinni zacząć zatrudniać niepełnosprawnych intelektualnie albo Ukraińców
1
pablo 2016-01-15 16:32:43
teraz bts a nie sia sama praca lekka ale kadra zarobki i najważniejszy prezes to najgorsze dno na parku przemysłowym,lepiej w ikea
Basia 2016-03-13 09:49:01
Możesz mi powiedzieć coś więcej?
Jestem zainteresowana pracą w tej firmie.
ZGL 2016-03-19 11:22:11
Fama chodzi że "Zarząd" się zmieni.
3
Kicia 2016-04-20 17:23:53
Zarząd sie nie zmienia a firma będzie sie rozbudowywać
Budzisław 2016-04-25 10:11:46
mówią że będzie duża fabryka i kilkaset ludzi i dużo maszyn sterowanych komputerowo. Jak się uda to zostaję, bo firma na pewno nigdy nie zbankrutuje. I narzekać nie ma na co. Jest praca i kasa zawsze na czas.
3
Dargo 2016-08-12 12:29:38
Coś mówi się o szkoleniach na produkcji w Szwajcarii. Ciekawe kto się załapie.
6
Jasiek 2016-10-14 15:13:14
Do sia Biuro Technologiczne sp. Z o.o. nie ma w tym momencie jakiegoś zestawu ofert do Szwajcarii, ale z tego co słyszałem to nic nie jest przesądzone
Styren 2016-10-27 11:30:18
Już budują i zatrudniają ludzi. Wysyłają na szkolenia do Szwajcarii na 3 mieisące,
Styren 2016-10-27 11:30:47
Już budują i zatrudniają ludzi. Wysyłają na szkolenia do Szwajcarii na 3 mieisące,
Kandydat 2016-11-19 09:30:35
Witam , chce aplikować do działu utrzymania ruchu . Czy może ktoś powiedzieć jakie tam są zarobki ? Mniej więcej , w jakim zakresie. I czy są nadgodziny?
KR 2016-11-29 17:33:12
Proszę o jakieś konkrety na temat zarobków i warunków pracy w tej firmie po rozbudowie. Pozdrawiam
2
Gunia 2016-12-04 14:47:49
Ikea? jestem jej pracownikiem od wielu lat , w tej chwili po zmianie dyrektora fabryka spada na dno. Totalna porażka. Goła pensja bez premii to ok 1500 zł niektórzy mają jeszcze mniej. poczytaj aktualne opinie na forum to zobaczysz co się dzieje ludzie piszą prawdę.
2
Zostaw swoją opinię o sia Biuro Technologiczne sp. Z o.o. - Goleniów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie sia Biuro Technologiczne sp. Z o.o.