brak logo

F.H. Anpexim

Skierniewice

Opinie o F.H. Anpexim

anonim 2011-04-28 13:06
Marzysz o nerwicy? Więc to miejsce jest dla Ciebie! tam nie da się pracować. ludzie odchodzą, bo nie mogą wytrzymać, albo są zwalniani.nie wiem kto dał pozytywną opinie, ale jestem pewien,że nikt z pracowników...
5
anonim 2011-09-23 17:51
Ja tam jestem zadowolona z pracy. Zawsze dostawałam wynagrodzenie to na jakie się ze mną umówiła. Pieniądze zawsze na czas i na konto. Czasami wpadało coś extra. Wszyscy dostawali kasę na koniec miesiąca. Fakt kobieta nie z każdym się dogaduje. Ma strasznie wysokie wymagania. Wkurza się jak robi się coś źle. Nie znosi jak jej się ktoś sprzeciwia - wtedy murowany odpad z firmy.
xxx 2011-10-31 17:26
chyba Ci zapłaciła za napisanie takich głupot. Fakt pieniądze wypłacała na czas i nic poza tym.
2
anonim 2012-01-11 19:03
Praca w tej firmie to maskara, nikomu nie polecam( usunięte przez administratora ) Nie wspomnę, że nie ma co liczyć na umowę o pracę. Ciężko jest się doprosić umowę zlecenie.
2
alelelel 2013-03-21 12:11
xxx - 2011-10-31 17:26:56

chyba Ci zapłaciła za napisanie takich głupot. Fakt pieniądze wypłacała na czas i nic poza tym.
to prawda.ale to nie sa kwoty dla ktorych warto poswiecic zdrowie.
abc 2016-08-03 14:24
Zaskoczę was. Nie wyprostowali. Ciągle jest tak samo. Ludzie przychodzą i odchodzą - jak najszybciej mogą. Jeśli szacunek pracodawcy do pracownika się nie zmieni to nic się w tej firmie nie zmieni. Taka prawda
6
W.G 2017-03-18 21:54
Bardzo miło wspominam pracę, bywało ciężko ale zdobyte doświadczenie było tego warte. Może i czasami się czepiali ale to ich firma i ich zasady. Wielki szacunek dla Pana Tomka, bez niego nie byłoby tej firmy. Pani Marzena w głębi duszy jest bardzo miłą osobą. Dziękuję za rok wspólnej pracy.
2
merylou 2017-03-24 09:17
Państwo Stępniak nie zmienili podejścia do pracowników. Nadal traktują ich jak tanią siłę roboczą. W tej firmie jest się od wszystkiego. Nie dziwie się, ze ludzie odchodzą po kilku miesiącach pracy jak są zawaleni robotą z innych stanowisk, gdyż brak jest na nich pracowników ... Radzę się w 100% zastanowić zanim podejmie się decyzję... To fajna praca na góra pół roku, potem będzie się miało serdecznie dosyć gderania nad uchem i wiecznej kontroli.... Nawet głupie chodzenie do toalety było wyliczane czasowo przez pracodawców....... żart.... Nie polecam absolutnie !
2
Zostaw swoją opinię o F.H. Anpexim - Skierniewice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie F.H. Anpexim