brak logo

Obory sp zoo

Kozienice

Opinie o Obory sp zoo

AAAAAAAAAAAAAA 2009-10-15 23:20:46
FIRMA OBORY SP ZOO CIESZY SIĘ OGROMNYM ZAINTERERESOWANIEM ORAZ NIEPOSZLAKOWANĄ OPINIĄ W MOJEJ OKOLICY. RÓWNIEŻ CO DO JAKOŚCI PRODUKTÓW NIE MAM ZASTRZEŻEŃ
3
mąż 2012-03-15 09:37:07
Z tego co mi wiadomo to firma lactalis (stare obory) produkuje dobre jogurty.Natomiast jeśli chodzi o zarobki to jest masakra ludzie tam zarabiają najniższą krajową Z PREMIĄ !!! oczywiście wliczoną w niby zarobione godziny ha o kierownictwu SZANOWNYM aż szkoda pisac panuje tam straszne zastraszanie ludzi jeśli komus nie pasuje to biała kartka długopis i proszę się zwolnic jeszcze szerzej bramę otworzą bo przyjdą inni moja opinia nie jest najlepsza na temat tej firmy nie ma tam rodzinnej i miłej atmoswery żal
felo 2013-12-05 07:37:46
ten komentarz o nicku AAAAA to chyba prezes pisał?
Michał 2014-03-13 11:14:53
Pracowałem tam 1 dzień tak 1 dzień (usunięte przez administratora)Lęk i strach ludzi jest niedopisania Trzymajcie się z dala od tego zakładu
yty 2014-08-15 12:07:25
Mobing mobing i jeszcze raz mobing az mnie dziwi ze nikt sie za to nie wezmie raz a porzadnie. Kierownik naczelny przyznaje premie tylko swojej zmianie bo lataja do niego i nagaduja na kolegow z pracy z czego ponad polowa nawet nie jest prawda!! Nic tylko zniszczyc obywatelowi psychike. Wystarczy porozmawiac z ludzmi ktorzy tu pracowali a potwierdza ze to typowy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Chodzi tu o magazyn mleczarni ktory znajduje sie przy ulicy sikorskiego. Z tego miejsca serdecznie pozdrawiam (usunięte przez administratora) I jego sluge (usunięte przez administratora) To wlasnie oni wprowadzaja tu swoje zasady.niech ktos cos z tym zrobi dla dobra ludzi
3
były pracownik 2014-09-25 16:19:17
Ja też pracowałam w 'Oborach' w Kozienicach, ale zrezygnowałam, bo musiałam przeprowadzić się do Warszawy. Za nikim nie latałam, nic nie nagadywałam, a po prostu wykonywałam swoją pracę i premie dostawałam. Nie bałam się nikogo- może dlatego, że pracowałam 2 lata a nie jeden dzień :) Psychiki też mi nie zniszcono w Oborach. Co prawda nie wiem czy obecna szefowa tu w Warszawie mi jej nie zniszcy. Po doświadczeniach warszawskich, tęsknię za Kozienicami
3
obiektywna 2014-10-21 11:21:26
Nie za wiele dobrego mozna powiedziec o tej firmie. począwszy od kadrowej która uważa się za lepszą od innych bo grzeje stanowisko od 25 lat , po całą resztę która załatwia ciepłe posadki po znajomości. Ale tak to jest - masz rodzinę w urzędach to i praca się znajdzie
1
bubu 2014-11-03 14:54:59
Na umowe zlecenie nie ma premii w tym zakladzie tak na marginesie :)moze ty pracowalas gdzies u kogos w oborze? jak to kiedys powiedzial dobry czlowiek tego zakladu " Ja nie musze chodzic i pytac, bo sami przychodza i mowia". Kto ma wiedziec to wie
1
Arogant 2014-11-03 15:32:31
To że ty nie latałaś i nie nagadywałaś nie znaczy że inni tego nie robią. Skoro sam kierownik mówi że gadają to coś musi w tym być!! a co do atmosfery to bezapelacyjnie jej brakuje w tej firmie, ciągłe krzyki i problemy z byle powodu jakby nie można było o tym normalnie porozmawiać,ale cóż Polak dla Polaka katem a nie bratem
maciek 2015-01-14 14:26:12
no nie wiem czy są jakieś plany inwestycyjne na przyszłość, wydaje mi się, że są takie plany, ale nie sądzę, żeby przeciętny pracownik miał informacje na ten temat, to wydaje mi się bardziej, że jednak zarząd ma informacje takie i nie są one jakoś ujawniane specjalnie.. ale jak się okaze, że ktoś jednak wie, to tez się chętnie dowiem.
1
weronika 2015-03-17 16:20:51
@asda, dzięki za poparcie, jednak widzę, ze na tym forum są rozsądni ludzie. co do wypowiedzi @maciek to uważam, że nikt nie pod Ci konkretnej stawki jaką ma, bo jednak temat zarobków w Polsce to nadal temat tabu, więc zalezy od osoby. A ktoś wie czy te relacje w firmie sie poprawiły trochę czy nie?
jasió 2015-03-23 14:27:53
cześć,
ile w tej firmie zarobi pracownik na paletowaniu?
ile operator maszyny?
ile liniowy?
ile mechanik?
ile kierownik zmiany?
ile dyrektor?
Albatros 2015-05-08 17:45:44
Witam
Jeśli pytacie czy w firmie się cos zmieniło odp. brzmi Nie! Wręcz odwrotnie pracownik nie ma poszanowania szukaja oszczędności a kierowników więcej niż pracowników.Jest tam jeden Taki kierownik który o bożym świecie nie wie jaki smak ile jogurtu tylko na tablecie gra.Kamery zakładaja, powinni jemu załozyc może sie trochę ruszy.Zarobki spadają a nie rosna jak to ktos tu napisał premie masz ale wliczona w stawke za soboty odbiór albo kadrowa sie myli zgania na kierowniczke że to ona źle jej podała.Tym się ktoś powinien zająć za duzo rodziny i znajomych.
5
wolvl 2015-06-06 02:43:26
czytając poprzednie wpisy krytykujace ten zakład uważam za bzdurne. Nie dziwię się osobą które odeszły z jakiś przyczyn.Pracuję tu kilkanaście lat prawie od początku Obór i nigdy nie miałem problemów z kierownictwem. Jak się chce pracować to wszystko jest w porządku.Wiem kto napisał ten ostatni wpis.Widzę ,że przeszkadza wam ten kierownik bo co skończyło się picie wódki. Taki człowiek wam nie pasuje, więc za wszelką cenę trzeba go zniszczyć w chamski sposób. Tylko bardzo płytki człowiek może tak postępować.
1
kozieniczanin 2015-07-17 11:19:29
Wódka w dzisiejszych czasach, w pracy - niedopuszczalne !!! Też bym zwolnił takiego pracownika, a kierownika razem z nim, jakby na takie sytuacje przymykał oko.
Kozieniczanin2 2015-08-28 22:10:16
A jakie zaszły zmiany personalne?
nn 2015-09-20 11:14:02
To są prawie same bzdury co tu jest napisane
Niunia32 2016-08-04 11:00:03
Znałam osobiście pana prezesa to nie zły bajerant i lubi dobrze się bawić ale ogólnie jest spoko.
Niunia32 2016-08-04 11:00:47
Znałam osobiście pana prezesa to nie zły bajerant i lubi dobrze się bawić ale ogólnie jest spoko.
Zostaw swoją opinię o Obory sp zoo - Kozienice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Obory sp zoo