Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Transpost S.A.

Pracowałeś w firmie Transpost S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
dex - 2009-08-14 20:50:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Frima na miaręXXI wieku. Praca w miłej atmosferze i za godziwe wynagrodzenie. Życzliwe kierownictwo dbające o podległych pracowników. Potrafią docenić solidnych pracowników.
zdjecie uzytkownika
joo - 2009-09-28 14:14:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej firmie nie liczą sie osiagniecia i praca ludzi tylko kto kogo lubi a kogo nie.
zdjecie uzytkownika
qak - 2009-09-28 17:38:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie ktoś jest lubiany przez kierownictwo zostaje kogoś nie lubią wylatuje nie doceniając osiągnięć
zdjecie uzytkownika
ricky - 2009-11-25 11:45:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokładnie jak Pan wyżej
zdjecie uzytkownika
kolo - 2010-05-08 11:09:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ile tam sie za rabia ??? na godzine macie ??
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-17 17:56:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
to jeszcze teraz powiedz ile oszczędności po jednym kursie obstawiasz?:)
zdjecie uzytkownika
graż - 2011-02-09 17:54:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ogólnie atmosfera ok jest problem tylko w tym że jak ktoś mniej im się spodoba to wylot bez podania większej przyczyny
zdjecie uzytkownika
drajwer - 2011-10-26 09:29:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
warunki na ciągnikach bardzo przyzwoite, a co najważniejsze - bez przeginania na tacho, a kasa zawsze terminowo na koncie. Samochody nowe, nie trzeba się bawić w mechanika. Warto spróbować, bo tak poukładanych pracodawców mało jest teraz na rynku, wiem coś o tym :/
zdjecie uzytkownika
Henek - 2011-10-26 14:44:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może wiesz kolego jak płacą we wrocławiu kierowcom kat.C i co to za praca?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-27 09:30:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Henek - 2011-10-26 14:44:33

A może wiesz kolego jak płacą we wrocławiu kierowcom kat.C i co to za praca?

Z tego co wiem to dystrybucja, codzienne powroty do domu. Najlepiej zadzwoń do nich i dopytaj.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-11-09 10:59:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nikt tu bzdur nie pisze, jak dla mnie strasznie dziadoska firma
zdjecie uzytkownika
driver - 2012-10-21 14:30:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma jest tak dobra, że zwolniła ponad 300 (trzystu) kierowców, a wielu innych wydymała na kontraktach!
pozdrawiam więc wszystkich [usunięte przez moderatora], którzy nie mogli się skichać, jaka to dobra firma. skończyliście już odbierać kuroniówkę?!
szerokości!!!
zdjecie uzytkownika
kierowca bombowca - 2012-10-31 09:47:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, firma szuka kierowców we Wrocławiu. Oferuje śmieszne pieniądze i zero socjalu. Siedziba jest w Poznaniu więc sam musisz sobie radzić nie ma serwisu itd. Praca tylko dla zdesperowanych.
zdjecie uzytkownika
Misza - 2012-11-22 17:02:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tej firmy od nowego roku obniżają płace i za kasą czeka się w nieskończoność.95% załogi się zwalnia pracuje od roku i przez ten okres doprowadzili mnie do ruiny zwalniam się bez zastanowienia.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2012-12-11 06:57:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma strasznie oszukuje na kase. Popieram misze. Szukam nowej pracy to jest jakas pomylka. Zamiast zarabiac wiecej zarabiasz mniej. NIE POLECAM LUDZIE UCIEKAJCIE SA LEPSZE FIRMY W POKSCE. Pozdrawiam przyczepnosci.
zdjecie uzytkownika
nick - 2013-02-26 15:06:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to chyba myslisz o innym transposcie bo w tym poznańskim pracuje juz prawwie 10 lat i to ze przepracowałem milion godzin,przejechalem milion km,zarwałem milion nocy nie zostało nigdy docenione ani nagrodzone.chyba ze masz na myśli stanowiska dyrektorskie.....
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-22 09:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można zjeść jak człowiek?
zdjecie uzytkownika
, - 2013-09-29 21:47:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MOZNA NA DZIAŁALNOŚCI TYLKO POTRAFIĄ PARE DNI SIE SPUŹNIAC Z PRZELEWAMI
zdjecie uzytkownika
Michał - 2013-09-30 12:52:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale na dział gospodarczej to trzeba samemu zusy opłącać? Bo w firmie mojego narzeczonego to firma i zwraca za zusy,maja nieźle,tu też tak jest? A usługi co ludzie mówią o tej firmie?Pzdr!!!
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-20
Żródło: gratka.pl
Poznań
(Wielkopolskie)
TRANSPOST S.A. jest jedną z wiodących firm zajmujących się wynajmem krótko- i długoterminowym samochodów i usługami transportowymi. Mamy wieloletnie tradycje i działamy na terenie całego kraju zarządzając obecnie flotą ponad 5 000 samochodów. Do zakresu obowiązków osób na tym stanowisku należeć będzie przewóz i dystrybucja towarów na terenie kraju (głównie województwo wielkopolskie). aktualne prawo jazdy kat. Cukończony kurs na przewóz rzeczyele
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-10 17:00:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [drajwer - 2011-10-26 09:29:26]:

Jak ja lubie - takie opinie, raz na jakiś czas jakiś dyrektorek, albo kierowniczek z HR wchodzi na taką stronke i probuje napisać coś pozytywnego, afakt jest taki ,że u nas wkraju juz prawie nie ma normalnych firm. Wiekszość( usunięte przez administratora ) , bo panstwo im na to pozwala. Zeby cos zmienic ,trzeba zagłosować na kogokolwiek ,tylko nie ( usunięte przez administratora ). Bo niedługo to bedziemy sie pod posiłki na miescie zgłaszać z Opieki. Pozdro.
zdjecie uzytkownika
Były - 2014-01-27 13:26:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Czy dyrektor personalny Dwojga Nazwisk, przesławny pierwszy lanser III RP, wciąż wyznacza w Transpoście "standardy" stosunków pracownik-pracodawca?
zdjecie uzytkownika
iveco - 2014-06-21 13:47:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zero kasy.bankrut?????????????
zdjecie uzytkownika
man - 2014-06-22 20:07:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Nie polecam tej firmy nie placa na czas
zdjecie uzytkownika
DT-Ciężarowe - 2014-07-17 22:10:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Ze swojej strony i tylko i wyłącznie to moje prywatne zdanie firma nie jest godna polecenia. Zostałem przyjęty do pracy rezygnując z innej posady. Dział wówczas miał zaległości 3-miesięczne w akceptacji schodzących faktur. Przez 3 miesiące udało się wyprostować zaległości i wyjść na prostą zatwierdzając dokumenty na bieżąco. Niestety - takie zabiegi wymagały wielu poświęceń oraz wymówień co zostało oczywiście odnotowane w liście obecności. Po 3 miesiącach nie otrzymałem przedłużenia umowy i zostałem z tzw. ręką w nocniku. Dyrektor - zawód SYN - jest totalną porażką działu - nie potrafi podjąć żadnej decyzji wymyślając oczywiście tworzenie nowych tabelek w Exelu. Dane, które najzwyczajniej można wyciągnąć z programu powiela się w kilku szablonach exela tworząc chaos i tracąc przy okazji czas. Nie potrafi prosto w oczy powiedzieć o swoich oczekiwaniach, bądź uwagach. Wyjście po pracy do domu oczywiście nigdy w terminie - poprzedzone wizytą u dyrektora z opowieścią co to się zrobiło i ułożenie planu na następny dzień, po czym następnego dnia ponowna wizyta i zmiana wcześniejszych ustaleń, bo dyr. wymyślił nową tabelkę. Ogólnie - porażka - taki dyrektor to jak gwóźdź do zniszczenia firmy. Jeżeli chcesz dostać się do działu dt-ciężarowe - naucz się dobrze/bardzo dobrze exela, bo spędzisz czas na tworzeniu nikomu niepotrzebnych tabelek, którymi dyrektor powszechnie będzie się chwalił opowiadając ile to pożytecznych informacji zawierają. Ha - śmiech na sali. P.S. I ciągłe zmiany decyzji - przychodzisz do pracy z ułożonym planem dnia - a dyro w kilka sekund wali twój skrzętnie ułożony plan. Do tego oczywiście ciągłe, tzw. "oszczędności". Awaria na trasie, za granicą - brak konkretnej decyzji. Ogólnie MASAKRA. NIE POLECAM
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Transpost S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x