Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Transpost S.A.

Opinie o Transpost S.A.

Pracowałeś w firmie Transpost S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-17 17:56:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
to jeszcze teraz powiedz ile oszczędności po jednym kursie obstawiasz?:)
zdjecie uzytkownika
graż - 2011-02-09 17:54:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ogólnie atmosfera ok jest problem tylko w tym że jak ktoś mniej im się spodoba to wylot bez podania większej przyczyny
zdjecie uzytkownika
drajwer - 2011-10-26 09:29:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
warunki na ciągnikach bardzo przyzwoite, a co najważniejsze - bez przeginania na tacho, a kasa zawsze terminowo na koncie. Samochody nowe, nie trzeba się bawić w mechanika. Warto spróbować, bo tak poukładanych pracodawców mało jest teraz na rynku, wiem coś o tym :/
zdjecie uzytkownika
Henek - 2011-10-26 14:44:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może wiesz kolego jak płacą we wrocławiu kierowcom kat.C i co to za praca?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-27 09:30:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Henek - 2011-10-26 14:44:33

A może wiesz kolego jak płacą we wrocławiu kierowcom kat.C i co to za praca?

Z tego co wiem to dystrybucja, codzienne powroty do domu. Najlepiej zadzwoń do nich i dopytaj.
zdjecie uzytkownika
kierowca bombowca - 2012-10-31 09:47:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, firma szuka kierowców we Wrocławiu. Oferuje śmieszne pieniądze i zero socjalu. Siedziba jest w Poznaniu więc sam musisz sobie radzić nie ma serwisu itd. Praca tylko dla zdesperowanych.
zdjecie uzytkownika
nick - 2013-02-26 15:06:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
no to chyba myslisz o innym transposcie bo w tym poznańskim pracuje juz prawwie 10 lat i to ze przepracowałem milion godzin,przejechalem milion km,zarwałem milion nocy nie zostało nigdy docenione ani nagrodzone.chyba ze masz na myśli stanowiska dyrektorskie.....
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-22 09:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można zjeść jak człowiek?
zdjecie uzytkownika
, - 2013-09-29 21:47:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MOZNA NA DZIAŁALNOŚCI TYLKO POTRAFIĄ PARE DNI SIE SPUŹNIAC Z PRZELEWAMI
zdjecie uzytkownika
Michał - 2013-09-30 12:52:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale na dział gospodarczej to trzeba samemu zusy opłącać? Bo w firmie mojego narzeczonego to firma i zwraca za zusy,maja nieźle,tu też tak jest? A usługi co ludzie mówią o tej firmie?Pzdr!!!
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-10 17:00:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [drajwer - 2011-10-26 09:29:26]:

Jak ja lubie - takie opinie, raz na jakiś czas jakiś dyrektorek, albo kierowniczek z HR wchodzi na taką stronke i probuje napisać coś pozytywnego, afakt jest taki ,że u nas wkraju juz prawie nie ma normalnych firm. Wiekszość( usunięte przez administratora ) , bo panstwo im na to pozwala. Zeby cos zmienic ,trzeba zagłosować na kogokolwiek ,tylko nie ( usunięte przez administratora ). Bo niedługo to bedziemy sie pod posiłki na miescie zgłaszać z Opieki. Pozdro.
zdjecie uzytkownika
man - 2014-06-22 20:07:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Nie polecam tej firmy nie placa na czas
zdjecie uzytkownika
Lobo - 2014-08-01 12:53:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, poszukuje Kierowców C+E, na Europę zachodnia i południową,zapraszam do kontaktu: aneta.kuczynska@lobohr.pl
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-08-13 13:47:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem czy slyszeliscie ale poszla informacja, że firma sie ustabilizowala i maja placic regularnie tak jak kiedys
zdjecie uzytkownika
lech - 2014-08-21 00:11:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
"informacja" (w niektórych kręgach zwana plotką tudzież propagandą) mogła jak najbardziej pójść, a rzeczywistość jest niestety inna..
zdjecie uzytkownika
gol - 2014-08-25 12:15:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora)...nie ma z kim rozmawiać...dajcie sobie spokój z tą firmą
zdjecie uzytkownika
jeszcze pracujacy - 2014-09-16 18:49:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kasa dalej po 6tyg.narazie likwiduja polowe taboru.a reszte.........
zdjecie uzytkownika
KKKK - 2014-10-09 14:40:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,i co dalej w temacie- że nie płacą też wiem
zdjecie uzytkownika
geol - 2014-10-27 23:51:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KKKK - 2014-10-09 14:40:51]:
Jednym słowem warto by było zatrudnić kogoś spoza żeby wyprowadził firmę na dobre tory. Są do tego zdolni? ;) A tak poza zarządem to jak warunki w firmie ? Umowa o pracę czy nie da rady? Atmosfera w pracy do zniesienia? (można liczyć na pomoc kolegów z pracy?) Dajcie znać ! Wszelkie info się przyda :)
zdjecie uzytkownika
paulo - 2014-12-30 08:54:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
atmosfera spoko i to mnie tu trzyma. dyspozytor nie drze się na ciebie, można się dogadać. jakby płacili diety szybciej byłoby idealnie, ale póki co czekam, bo ma się poprawić...
zdjecie uzytkownika
Były - 2015-02-12 18:12:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [paulo - 2014-12-30 08:54:53]:
Jesteś chyba jednym z ostatnich naiwnych idealistów, wierzących w deklaracje, że w tej firmie "coś się poprawi"... Chyba mało znasz branżę transportową, w której - pewnie nie zauważyłeś - w 2008/2009 nastąpił potworny kryzys, pogłębiony postępującą zapaścią od 2014 roku, gdy Rosja i Unia wzajemnie potraktowały się embargiem i licznymi utrudnienia, a dodatkowo Niemcy zaczęli przeciwdziałać polskiej konkurencji. Na szczęście Ty tej świadomości nie masz, stąd nie cierpisz na problemy ze snem (pewnie wprost przeciwnie: śpisz dobrze), bo przecież w Transpoście Cię zapewnili, że "będzie się poprawiało" :))))))
zdjecie uzytkownika
Uzik - 2015-02-28 01:58:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchaj, przecież spora rzesza firm dorobiła się na pseudo kryzysie. Oczywiście zdecydowana większość poległa jeżeli umiejętnie nie pokierowała swoją działalnością. Transpost miał masę możliwości - pałeczka w końcu należy do tych osób, od których zależy podejmowanie decyzji. Jeżeli były błędne to ciężar odpowiedzialności spoczywa na nich...
zdjecie uzytkownika
długi - 2015-03-21 12:38:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozdrawiam starą ekipe długi
zdjecie uzytkownika
franciszek - 2015-03-23 19:24:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja słyszałem takie informacje z pewnych źródeł że firma pomimo kryzyzu na rynku i w branży całkiem nieźle się trzyma i rosnie w siłę. jak logicznie wnioskuję, świadczyć to może tym że pewnie są wolne miejsca do pracy i pewnie na jakichś warunkach fajnych - napiszcie czy mam rację bo nie wiem czy cv wysłać
zdjecie uzytkownika
bran - 2015-04-20 00:24:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [franciszek - 2015-03-23 19:24:29]:
może oznaką tego jest poszukiwanie przez nich kolejnych pracowników. Widziałem , że w Poznaniu przede wszystkim poszukują kierowców C+E oraz międzynarodowych
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Transpost S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Transpost S.A.?
Zadaj pytanie
alert