logo Transpost S.A.

Transpost S.A.

Poznań

Opinie o Transpost S.A.

dex 2009-08-14 20:50:32
Frima na miaręXXI wieku. Praca w miłej atmosferze i za godziwe wynagrodzenie. Życzliwe kierownictwo dbające o podległych pracowników. Potrafią docenić solidnych pracowników.
3
joo 2009-09-28 14:14:15
W tej firmie nie liczą sie osiagniecia i praca ludzi tylko kto kogo lubi a kogo nie.
qak 2009-09-28 17:38:03
Dokładnie ktoś jest lubiany przez kierownictwo zostaje kogoś nie lubią wylatuje nie doceniając osiągnięć
ricky 2009-11-25 11:45:10
dokładnie jak Pan wyżej
kolo 2010-05-08 11:09:11
ile tam sie za rabia ??? na godzine macie ??
2
anonim 2011-01-17 17:56:14
to jeszcze teraz powiedz ile oszczędności po jednym kursie obstawiasz?:)
2
graż 2011-02-09 17:54:20
ogólnie atmosfera ok jest problem tylko w tym że jak ktoś mniej im się spodoba to wylot bez podania większej przyczyny
1
drajwer 2011-10-26 09:29:26
warunki na ciągnikach bardzo przyzwoite, a co najważniejsze - bez przeginania na tacho, a kasa zawsze terminowo na koncie. Samochody nowe, nie trzeba się bawić w mechanika. Warto spróbować, bo tak poukładanych pracodawców mało jest teraz na rynku, wiem coś o tym :/
Henek 2011-10-26 14:44:33
A może wiesz kolego jak płacą we wrocławiu kierowcom kat.C i co to za praca?
anonim 2011-10-27 09:30:19
Henek - 2011-10-26 14:44:33

A może wiesz kolego jak płacą we wrocławiu kierowcom kat.C i co to za praca?

Z tego co wiem to dystrybucja, codzienne powroty do domu. Najlepiej zadzwoń do nich i dopytaj.
kierowca bombowca 2012-10-31 09:47:09
Witam, firma szuka kierowców we Wrocławiu. Oferuje śmieszne pieniądze i zero socjalu. Siedziba jest w Poznaniu więc sam musisz sobie radzić nie ma serwisu itd. Praca tylko dla zdesperowanych.
1
nick 2013-02-26 15:06:02
no to chyba myslisz o innym transposcie bo w tym poznańskim pracuje juz prawwie 10 lat i to ze przepracowałem milion godzin,przejechalem milion km,zarwałem milion nocy nie zostało nigdy docenione ani nagrodzone.chyba ze masz na myśli stanowiska dyrektorskie.....
3
Anonim 2013-06-22 09:15:05
Można zjeść jak człowiek?
, 2013-09-29 21:47:29
MOZNA NA DZIAŁALNOŚCI TYLKO POTRAFIĄ PARE DNI SIE SPUŹNIAC Z PRZELEWAMI
Michał 2013-09-30 12:52:19
Ale na dział gospodarczej to trzeba samemu zusy opłącać? Bo w firmie mojego narzeczonego to firma i zwraca za zusy,maja nieźle,tu też tak jest? A usługi co ludzie mówią o tej firmie?Pzdr!!!
2013-10-10 17:00:47

Jak ja lubie - takie opinie, raz na jakiś czas jakiś dyrektorek, albo kierowniczek z HR wchodzi na taką stronke i probuje napisać coś pozytywnego, afakt jest taki ,że u nas wkraju juz prawie nie ma normalnych firm. Wiekszość( usunięte przez administratora ) , bo panstwo im na to pozwala. Zeby cos zmienic ,trzeba zagłosować na kogokolwiek ,tylko nie ( usunięte przez administratora ). Bo niedługo to bedziemy sie pod posiłki na miescie zgłaszać z Opieki. Pozdro.
man 2014-06-22 20:07:21
Witam. Nie polecam tej firmy nie placa na czas
Lobo 2014-08-01 12:53:39
Witam, poszukuje Kierowców C+E, na Europę zachodnia i południową,zapraszam do kontaktu: aneta.kuczynska@lobohr.pl
adam 2014-08-13 13:47:04
nie wiem czy slyszeliscie ale poszla informacja, że firma sie ustabilizowala i maja placic regularnie tak jak kiedys
lech 2014-08-21 00:11:16
"informacja" (w niektórych kręgach zwana plotką tudzież propagandą) mogła jak najbardziej pójść, a rzeczywistość jest niestety inna..
2
gol 2014-08-25 12:15:15
(usunięte przez administratora)...nie ma z kim rozmawiać...dajcie sobie spokój z tą firmą
1
jeszcze pracujacy 2014-09-16 18:49:24
kasa dalej po 6tyg.narazie likwiduja polowe taboru.a reszte.........
KKKK 2014-10-09 14:40:51
Witam,i co dalej w temacie- że nie płacą też wiem
geol 2014-10-27 23:51:00
Jednym słowem warto by było zatrudnić kogoś spoza żeby wyprowadził firmę na dobre tory. Są do tego zdolni? ;) A tak poza zarządem to jak warunki w firmie ? Umowa o pracę czy nie da rady? Atmosfera w pracy do zniesienia? (można liczyć na pomoc kolegów z pracy?) Dajcie znać ! Wszelkie info się przyda :)
paulo 2014-12-30 08:54:53
atmosfera spoko i to mnie tu trzyma. dyspozytor nie drze się na ciebie, można się dogadać. jakby płacili diety szybciej byłoby idealnie, ale póki co czekam, bo ma się poprawić...
Były 2015-02-12 18:12:33
Jesteś chyba jednym z ostatnich naiwnych idealistów, wierzących w deklaracje, że w tej firmie "coś się poprawi"... Chyba mało znasz branżę transportową, w której - pewnie nie zauważyłeś - w 2008/2009 nastąpił potworny kryzys, pogłębiony postępującą zapaścią od 2014 roku, gdy Rosja i Unia wzajemnie potraktowały się embargiem i licznymi utrudnienia, a dodatkowo Niemcy zaczęli przeciwdziałać polskiej konkurencji. Na szczęście Ty tej świadomości nie masz, stąd nie cierpisz na problemy ze snem (pewnie wprost przeciwnie: śpisz dobrze), bo przecież w Transpoście Cię zapewnili, że "będzie się poprawiało" :))))))
3
Uzik 2015-02-28 01:58:36
Słuchaj, przecież spora rzesza firm dorobiła się na pseudo kryzysie. Oczywiście zdecydowana większość poległa jeżeli umiejętnie nie pokierowała swoją działalnością. Transpost miał masę możliwości - pałeczka w końcu należy do tych osób, od których zależy podejmowanie decyzji. Jeżeli były błędne to ciężar odpowiedzialności spoczywa na nich...
długi 2015-03-21 12:38:13
pozdrawiam starą ekipe długi
franciszek 2015-03-23 19:24:29
ja słyszałem takie informacje z pewnych źródeł że firma pomimo kryzyzu na rynku i w branży całkiem nieźle się trzyma i rosnie w siłę. jak logicznie wnioskuję, świadczyć to może tym że pewnie są wolne miejsca do pracy i pewnie na jakichś warunkach fajnych - napiszcie czy mam rację bo nie wiem czy cv wysłać
bran 2015-04-20 00:24:32
może oznaką tego jest poszukiwanie przez nich kolejnych pracowników. Widziałem , że w Poznaniu przede wszystkim poszukują kierowców C+E oraz międzynarodowych
Student 2015-07-16 13:05:27
Hej znalazłem ofertę pracy jako stażysta i to nawet płatny! W ofercie piszą: możliwość zdobycia pierwszych doświadczeń zawodowych w środowisku biurowym współpracę w oparciu o umowę-zlecenie Płatny staż Tak więc brzmi cudownie zarobki nie grają roli doświadczenie zawodowoe mi potrzebne! Czytaj więcej: http://praca.gratka.pl/oferta/stazysta-w-dziale-analiz-pojazdow-ciezarowych-2830119.html?utm_source=gowork.pl&utm_medium=gowork&utm_campaign=export_xml
szelma 2016-02-27 15:43:27
tak, tylko niewiele osób ma taką sytuacje życiową , że może sobie pozwolić na nie myslenie o zarobkach, nie każdego utrzymują rodzice. Szukają tu też ludzi na kierowców z takich normalnych ofert
0o 2016-03-02 14:47:11
@szelma szukaja teraz glownie kierowcow kat. C do zakresu obowiązków osób na tym stanowisku należeć będzie przewóz i dystrybucja towarów na terenie kraju
donna 2016-03-08 12:45:42
Nie szukają tylko kierowców, bo można znaleźć zatrudnienie również jako asystenta w wypożyczalni samochodów. Super, że są w stanie załapać się studenci.
tadek 2016-03-12 12:18:32
0o, warto dodać, że tu kazdemu kierowcy C oferują trasy jednodniowe, codzienne zjazdy do domu, a także co jest istotne jak dla mnie zatrudnienie na podstawie umowy o pracę.
ulka 2016-03-14 14:28:32
stanowisko Asystent/ka w Wypożyczalni Samochodów @donna to rzeczywiście dobra szansa dla młodych i niedoświadczonych osób, daje możliwość możliwość zdobycia pierwszych doświadczeń zawodowych,
rozkosznie 2016-03-16 14:30:35
i fajne jest tez to, że skoro jest to młoda osoba, to zapewnią jej dobrą atmosferę pracy, nie bedą stresować, itp. Tylko chcą studentów zaocznych, czyli pewnie um.zlec...
robert 2016-05-15 10:21:47
Dla takie studenta umowa zlecenie to, przecież jeszcze lepiej @rozkosznie teraz szukają kierowców i studentem być tutaj już nie musisz
bloom 2016-05-26 10:52:11
jak tertaz wygląda praca jako kierowca w ten firme? kieruneki, pieniądze, atmosfera?
opa 2016-06-25 18:30:01
mówisz o trasach krajowych? idealna opcja dla kogoś kto ma rodzinę bo jednak jest dobry harmonogram: trasy jednodniowe, codzienne zjazdy do domu, dobra opcja
Zostaw swoją opinię o Transpost S.A. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Transpost S.A.