Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Transpost S.A.

Pracowałeś w firmie Transpost S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
dex - 2009-08-14 20:50:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Frima na miaręXXI wieku. Praca w miłej atmosferze i za godziwe wynagrodzenie. Życzliwe kierownictwo dbające o podległych pracowników. Potrafią docenić solidnych pracowników.
zdjecie uzytkownika
joo - 2009-09-28 14:14:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej firmie nie liczą sie osiagniecia i praca ludzi tylko kto kogo lubi a kogo nie.
zdjecie uzytkownika
qak - 2009-09-28 17:38:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie ktoś jest lubiany przez kierownictwo zostaje kogoś nie lubią wylatuje nie doceniając osiągnięć
zdjecie uzytkownika
ricky - 2009-11-25 11:45:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokładnie jak Pan wyżej
zdjecie uzytkownika
kolo - 2010-05-08 11:09:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ile tam sie za rabia ??? na godzine macie ??
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-17 17:56:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
to jeszcze teraz powiedz ile oszczędności po jednym kursie obstawiasz?:)
zdjecie uzytkownika
graż - 2011-02-09 17:54:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ogólnie atmosfera ok jest problem tylko w tym że jak ktoś mniej im się spodoba to wylot bez podania większej przyczyny
zdjecie uzytkownika
drajwer - 2011-10-26 09:29:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
warunki na ciągnikach bardzo przyzwoite, a co najważniejsze - bez przeginania na tacho, a kasa zawsze terminowo na koncie. Samochody nowe, nie trzeba się bawić w mechanika. Warto spróbować, bo tak poukładanych pracodawców mało jest teraz na rynku, wiem coś o tym :/
zdjecie uzytkownika
Henek - 2011-10-26 14:44:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może wiesz kolego jak płacą we wrocławiu kierowcom kat.C i co to za praca?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-27 09:30:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Henek - 2011-10-26 14:44:33

A może wiesz kolego jak płacą we wrocławiu kierowcom kat.C i co to za praca?

Z tego co wiem to dystrybucja, codzienne powroty do domu. Najlepiej zadzwoń do nich i dopytaj.
zdjecie uzytkownika
kierowca bombowca - 2012-10-31 09:47:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, firma szuka kierowców we Wrocławiu. Oferuje śmieszne pieniądze i zero socjalu. Siedziba jest w Poznaniu więc sam musisz sobie radzić nie ma serwisu itd. Praca tylko dla zdesperowanych.
zdjecie uzytkownika
nick - 2013-02-26 15:06:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no to chyba myslisz o innym transposcie bo w tym poznańskim pracuje juz prawwie 10 lat i to ze przepracowałem milion godzin,przejechalem milion km,zarwałem milion nocy nie zostało nigdy docenione ani nagrodzone.chyba ze masz na myśli stanowiska dyrektorskie.....
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-22 09:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można zjeść jak człowiek?
zdjecie uzytkownika
, - 2013-09-29 21:47:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MOZNA NA DZIAŁALNOŚCI TYLKO POTRAFIĄ PARE DNI SIE SPUŹNIAC Z PRZELEWAMI
zdjecie uzytkownika
Michał - 2013-09-30 12:52:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale na dział gospodarczej to trzeba samemu zusy opłącać? Bo w firmie mojego narzeczonego to firma i zwraca za zusy,maja nieźle,tu też tak jest? A usługi co ludzie mówią o tej firmie?Pzdr!!!
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-10 17:00:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [drajwer - 2011-10-26 09:29:26]:

Jak ja lubie - takie opinie, raz na jakiś czas jakiś dyrektorek, albo kierowniczek z HR wchodzi na taką stronke i probuje napisać coś pozytywnego, afakt jest taki ,że u nas wkraju juz prawie nie ma normalnych firm. Wiekszość( usunięte przez administratora ) , bo panstwo im na to pozwala. Zeby cos zmienic ,trzeba zagłosować na kogokolwiek ,tylko nie ( usunięte przez administratora ). Bo niedługo to bedziemy sie pod posiłki na miescie zgłaszać z Opieki. Pozdro.
zdjecie uzytkownika
man - 2014-06-22 20:07:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Nie polecam tej firmy nie placa na czas
zdjecie uzytkownika
Lobo - 2014-08-01 12:53:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, poszukuje Kierowców C+E, na Europę zachodnia i południową,zapraszam do kontaktu: aneta.kuczynska@lobohr.pl
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-08-13 13:47:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem czy slyszeliscie ale poszla informacja, że firma sie ustabilizowala i maja placic regularnie tak jak kiedys
zdjecie uzytkownika
lech - 2014-08-21 00:11:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
"informacja" (w niektórych kręgach zwana plotką tudzież propagandą) mogła jak najbardziej pójść, a rzeczywistość jest niestety inna..
zdjecie uzytkownika
gol - 2014-08-25 12:15:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora)...nie ma z kim rozmawiać...dajcie sobie spokój z tą firmą
zdjecie uzytkownika
jeszcze pracujacy - 2014-09-16 18:49:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kasa dalej po 6tyg.narazie likwiduja polowe taboru.a reszte.........
zdjecie uzytkownika
KKKK - 2014-10-09 14:40:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,i co dalej w temacie- że nie płacą też wiem
zdjecie uzytkownika
geol - 2014-10-27 23:51:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KKKK - 2014-10-09 14:40:51]:
Jednym słowem warto by było zatrudnić kogoś spoza żeby wyprowadził firmę na dobre tory. Są do tego zdolni? ;) A tak poza zarządem to jak warunki w firmie ? Umowa o pracę czy nie da rady? Atmosfera w pracy do zniesienia? (można liczyć na pomoc kolegów z pracy?) Dajcie znać ! Wszelkie info się przyda :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Transpost S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Transpost S.A.?
Zadaj pytanie
x