@były właściciel serio nie działacie już?
Napiszcie, jak dziś wyglądają warunki zatrudnienia w tym przedsiębiorstwie!
Byłem w tej restauracji i szczególnie smakowało mi Ravioli z kaczką confit
Brud na kuchni (powierzchowna czystość) i elegancja na salach. Uśmiech na twarzy szefa i nieuczciwe praktyki. Oszustwo goni oszustwo. Ogromna rotacja kelnerów. Brak płatności na czas. Notoryczne zwodzenie, że nie ma pieniędzy, podczas gdy obroty są!!! Było to najgorsze miejsce w jakim przez chwilę pracowałam. Miło wspominam jedynie współpracowników.
Nie jest źle. Trzeba coś wiedzieć i mieć odpowiednie maniery i tu się akurat zgodzę, bo gości należy traktować wyjątkowo, jeśli chce się coś z tego mieć. Wcześniej pracowałam w knajpie gdzie nie było za grosz kultury, a przy okazji bałagan i (usunięte przez administratora) na kółkach! Przynajmniej można się czegoś nauczyć i ma się świadomość że jest to profesjonalne.
Zgadzam się z przedmówcą. Personel bardzo sympatyczny, ale szef szkoda gadać. Przekręty, nieterminowe wynagrodzenia często w zaliczkach, na umowie najniższa krajowa. Zdecydowanie odradzam
A ja ci się dziwię, że tak bezczelnie oczerniasz ludzi, którzy są w porządku. Ty chyba nigdy nie pracowałeś w knajpie, gdzie szef jest nie w porządku (np. gdzie płaci 3,5zł za godzinę!). Byłam tam kilka miesięcy kelnerką i jedyne na co mogę narzekać to dużo pracy, ale dzięki temu i dużo napiwków. Chyba o to chodzi w tym zawodzie, nie? A szef jest tam bardzo układny i na rękę idzie pracownikom za każdym razem (np. z urlopem jak coś ci wypadnie)
Kiedyś miałem wątpliwą przyjemność pracować w tym miejscu. Jako pracownik nie polecam tego miejsca. Lepiej poszukać czegoś innego. Personel jest jak najbardziej w porządku, problem tkwi w szefie który nie należy do uczciwych. Niestety nie jestem jedynym przypadkiem.
Często zadawane pytania
-
Jak wygląda rekrutacja do firmy Restauracja "Trzy Kroki w Szaleństwo"?
Kandydaci do pracy w Restauracja "Trzy Kroki w Szaleństwo" napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.