brak logo

Mega Sport A.K.Strykowski

Bielsko-Biała

Opinie o Mega Sport A.K.Strykowski

tos 2009-09-05 16:24:48
a co ci oni mowili?
lucy 2009-10-09 12:30:02
ja mam iść dopiero na rozmowę i nie wiem czy dobrze robię patrząc na wasze komentarze. szukam pracy już 3 tygodnie, byłam już na kilku rozmowach i nic. mam duże doświadczenie w handlu, kończę studia magisterskie i jestem załamana. poradźcie coś?
kamyk 2009-10-10 21:12:01
Wcale się nie zgadzam . Pracowałam w Mega Sporcie cztery lata . Zarobki całkiem niezłe . Soboty niepracujące . Z moich obserwacji wynika że owszem odchodzili słabi pracownicy albo naprawdę niekompetentni . Firmę polecam i dziękuję za kilka milych lat .
Kamila
Allegroman 2009-10-10 21:16:14
Mam wrażenie że( usunięte przez administratora )podszywa się pod kilka nicków i jako jedna osoba wystawia kilka opinii. Pracuję w Mega Sporcie i jest mi tutaj dobrze . Oprócz mnie pracuje około 30 innych osób i ( usunięte przez administratora ) odpadają a potem mają pretensje do całego świata .
roksy 2009-10-10 21:27:23
a jeśli chodzi o zarobki, to też w porządku?
wybieram się na rozmowę i chciałabym wiedzieć czego się spodziewać.pozdrawiam
allegroman 2009-10-11 17:00:37
Chyba nie masz dobrych informacji przyjacielu. Szybka kalkulacja mówi mi że pracuje ze mną 32 osoby . W soboty pracuje tylko hurtownia i sklep dziecinny . A ja na pewno nie zarabiam najniższej krajowej ani nawet średniej krajowej. Życzę Ci kolego znaleźć fajną pracę ponieważ tutaj po prostu chyba byleś słaby.
Kamyk 2009-10-11 17:03:22
Dlaczego się zwolniłam . A z prostej przyczyny - założyłam własną firmę . Wciąż jednak mam dobry kontakt z Mega Sportem i sporo mi pomogli jako byłemu pracownikowi .
allegroman 2009-10-18 00:09:46
niw wydaje mi się żebym miał na imię( usunięte przez administratora ) ale dziękuję za niesamowite rozszyfrowanie . He he . Piszę bo i tak siedzę non stop przy komputerze i wiem że tak naprawdę zaczynam korespondować z JEDNĄ osobą HE HE HE . W Medze pracuję i jest mi dobrze a( usunięte przez administratora ) nie kojarzę - chyba nie za moich czasów ) to osoba o siedmiu albo dziesięciu Nickach . I to jest dopiero nieładne ale zabawne .
Lolek 2009-10-20 16:27:30
A jak wygląda tam praca na magazynie?
Pracownica 2009-10-20 18:31:06
Przeglądam opinie o naszej firmie w ktorej pracuję już jakiś czas ( kilka lat ) i oczom nie wierzę . To nie jest prawda że ludzie mało zarabiają i jest terror . Ktoś kto wypisuje takie bzdury musi być bardzo sfrustrowany i ma jakiś inny problem . A może mu coś nie wyszło - nie wiem . Wydaje mi się że te komentarze należą do jednej osoby zwolnionej na początku września .
gawron 2009-12-18 22:39:20
to super
sss 2010-02-21 06:46:14
he he
szukający pracy 2010-02-21 15:00:24
A ty zawiedziony dlaczego się zwolniłeś - właśnie zaczynam tam pracować
łukasz 2010-02-22 20:17:23
całkowicie zgadzam się z dzidziom ktura ma racje. Jestem po studiach a oni mnie wyrzucili. Poza tym kto bedzie robił za ( usunięte przez administratora )
SoT 2010-03-02 08:37:16
No właśnie też tak myślę szukam czegoś sensownego a tu albo pozytyw na maxa albo negatyw i kłótnia jak w piaskownicy. a później się wszyscy dziwią że na google nic nie można znaleźć że same beznadziejne wyniki napisane bo każdy chce pozostawić po sobie ślad :/ w poniedziałek zaczynam prace w mega sport zobaczymy co z tego wyniknie, póki co nastawienie i odczucia pozytywne.
Rezolutna 2010-03-02 09:55:16
Cześć, SoT!
Powodzenia życzę! Jeśli przetrwasz miesiąc, to serdeczne gratulację.
Licz się jednak z tym, że pewnego pięknego dnia, możesz nagle nie doczekać przerwy śniadaniowej. Nie wiadomo skąd i dlaczego :)

Daj znać, jak było!
alien 2010-03-07 22:33:38
firma jak najbardziej ok. zycze wszystkim jak najlepiej! soT daj znać jak było bo pewnie już nie pracujesz? pozdro.
anonim 2010-03-16 12:58:59
mrznprzst - 2010-03-12 12:16:11

nie oszukujmy sie, jaki szef tacy pracownicy

Ci, co znają sytuację w Firmie, wiedzą, że to nie jest komplement ani w stronę Szefa, a już tym bardziej pracowników :D
Głupota 2010-10-01 10:27:18
Ty chyba nie wiesz co piszesz!!! Chyba nikomu by się nie chciało siedzieć i głupoty wypisywać w kółko! A jeżeli tak jest i ten ktoś tak robi to nieźle musieliście mu za skórę zajść, że jeszcze mu się nie znudziło :)
( usunięte przez administratora )
Ha 2010-10-01 10:29:58
To się nie zdziw jak któregoś pięknego dnia dostaniesz wypowiedzenie!!!
promega 2011-02-06 19:58:03
Pracuję w Medze półtora roku i lepszego szefa w życiu nie miałam .
Pozdrawiam ( usunięte przez administratora ):))
anonim 2011-03-22 15:28:30
Ja tez tam pracowałam ładnych kilka lat temu i sobie chwalilam....a mnie tez ( usunięte przez administratora ) Ale szefa lubiałam i chetnie bym wrociła,..a co tam prace sa rózne a ta lubiałam
szukająca 2013-04-25 15:23:30
Ile można tam miesiecznie zarobić? Jaka teraz jest atmosfera? Jaka umowa? Jaki socjal? Proszę o pomoc bo chciałabym podjąć współpracę.
Q 2013-06-11 14:15:44
ja wyleciałam za to, że byłam chora
Q 2013-06-11 14:30:23
hm...zarobki , powiedzmy że krajowe :)
Co prawda się dopiero szkoliłam, ale tak mnie rozłożyło, że mówić nie mogłam, przyjechałam zgłosiłam , że potrzebuje kilku dni aby antybiotyk postawił mnie na nogi, ale po 2 dniach już mnie wykopali.
Q 2013-06-11 14:43:54
Pozdrawiam chłopaków którzy tak zdecydowali. :)
Satysfakcja z wysokości wynagrodzenia dla każdego z nas jest jednak inna. Jeden za 2500 pracował nie będzie a drugi z chęcią za 1500 :)

Dostałeś (aś) tam oferte pracy?
BYŁY PRACOWNIK 2013-10-04 18:21:35
Zastanawiacie się czy to wszystko prawda? To zastanówcie się dlaczego ciągle na tym forum ludzie pytają o opinię ponieważ właśnie zaczynają tam pracę. Skoro taka rotacja jest to chyba o czymś świadczy
były pracownik 2 2013-10-11 21:51:29
Zarabiałem w medze 2600 na rękę . I tak ciężko za tyle wyżyć . Teraz Irlandia .
Kiedyś tu wrócę do tego pięknego kraju
maciek 2015-01-07 12:00:45
no mi się wydaje, że jednak jeśli chodzi o taki sektor bardziej związany właśnie ze sportem i sprzedazą jednocześnie to sprzedawcy muszą być wykwalifikowani, poniewaz musza udzielic porad, jakiś informacji o tych produktach, więc lekko nie jest na pewno, ale moim zdaniem personel daje rade w tym zakresie jednak.
selma 2015-03-08 13:02:34
Mega Sport istnieje na rynku już od 15 lat w Bielsku Białej , a w swojej ofercie posiada na stałe około 15 000 artykułów sportowych i turystycznych. Wiodąca marką na sklepie jest Spokey jednak znaleźć można bardzo duży przekrój wszelkiego rodzaju sprzętu. Prawdą jest również , że mają spore wymagania co do wiedzy personelu odnośnie sportu i tych artykułów
Izman 2015-03-27 20:17:55
Czy można jednoznacznie powiedzieć, że zwiększona sprzedaż produktów wpływa na zwiększone zarobki dla pracowników Mega Sportu? Chciałbym podjąć u nich pracę, ale dla stałych zarobków raczej może być ciężko. Jeżeli dochodziłaby do tego jakaś premia to jest większa szansa że można lepsze pieniądze zarobić.
anonim 2015-04-29 14:38:42
Osobiście nie polecam pracy tam, pracownicy myślą że są najmądrzejsi na świecie, szef jest naiwny i ślepy. Pracowałem tam parę lat temu i muszę przyznać, że gdybym chodził z podsłuchem po hurtowni to spokojnie mógłbym posądzić ich o mobbing. Wykorzystywanie pracowników na maksa, typowy Polski prywaciarz, radzę się tam nie zatrudniać, na szczęście otworzyło mi to oczy i już trzeci rok siedzę za granicą gdzie szanują mnie jako pracownika i jako człowieka, a wiec trzymajcie się zdala od tej firmy, dobrze wam radzę. Pozdrawiam
4
Paweł Szymborg 2015-09-25 12:13:48
Kiedyś było może gorzej, teraz jest bardzo dobra atmosfera i zarobki
Statyw 2016-05-14 12:08:04
Czy do Mega Sport A.K.Strykowski potrzebują trenerów, nie wiem do jakichś dawania rad innym czy nie ma nic takiego, bo jestem bardzo ciekawy jak jest naprawdę
Zostaw swoją opinię o Mega Sport A.K.Strykowski - Bielsko-Biała
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mega Sport A.K.Strykowski