logo Ball Packaging Europe Radomsko Sp. z o.o

Ball Packaging Europe Radomsko Sp. z o.o

Radomsko

Opinie o Ball Packaging Europe Radomsko Sp. z o.o

anonim 2009-01-08 15:55
Słowa kojarzące się z tą firmą to (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca): Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... . Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... . Od jakiej stawki można negocjować pensję? Najbardziej w tej firmie podobało mi się: ... . Najbardziej w tej firmie nie podobało mi się w: .kierownicy zmian to idioci sterowani przez kierownika produkcji ludzie ktorzy za wszelka cene gnebia pracownikow szczegolnie [usunięte przez admina]
12
auto 2009-10-16 12:47
Zamierzam podjąć pracę w tej firmie jako automatyk.
Jak oceniacie: możliwości rozwoju, warunki pracy ?
Jak wyglądają zarobki?
Dzięki za Wasze opinie!
[usunięte przez administratora]
4
konsultant5 2011-04-01 13:16
Obecnie poszukujemy do nowego zakładu w Radomsku operatorów maszyn. Kontakt: [usunięte przez administratora]
syzyf 2012-07-12 19:38
zdecydowanie odradzam tą firmę! atmosfera jest skisła, rozmowy między pracownikami sprowadzją się albo do narzekań i jęczenia albo wzajemnego krytykowania i wytykania błędów. jak lubisz lizac tyłek- to jest to miejsce dla ciebie, gwarantuję że się odnajdziesz w środowisku.nie lubisz- czeka cie nagroda pod postacia mobbingu ze strony pomocnych kolegow i kolezanek. poza tym praca w stresujących warunkach za marne pieniądze bez szans na rozwój- robota świstaka typowa dla korporacji. ludziom woda sodowa uderzyła do głowy bo im się wydaje że jak pracują w korpo to są kimś lepszym i fajniejszym. wyżej sr**ą jak **** mają- w telegraficznym skrócie. aha! jeszcze przed przyjęciem do tak zacnego grona musisz pozwolic komuś na to, żeby wtargnął w twoje prywatne życie z buciorami. syf !
1
bylyPracownik 2012-09-26 11:22
Nie pracuje sie tam 12h dziennie. To jakies brednie. Normalnie na zmianach pracuje sie 8h z czego trzeba przyjsc 15 min wczesniej. W okresie remontow to fakt pracowac trzeba 12h. Zarobki lekko lepsze niż w innych zakladach. Jezeli chodzi o mobbing to moglbym powiedziec ze wystepuje ale tylko na zmianie E. Najlepszy kierownik jest na zmianie D.
Praca jest dosc stresująca i w warunkach raczej niekorzystnych (hałas, wibracje). Wakacje planowane sa przez zakład z góry (generlanie brak wpływu). Jezeli chodzi o automatykow to mozna sie sporo nauczyc. Dobra praca dla automatykow na pierwsze 5 lat. Jezeli chodzi o szkolenia to dla produkcji srednio to wygląda.
1
gość 2014-05-17 19:55
Wykańczalnia psychiczna,,gdyby Indesit płacił wiecej Ball musiałby szukać chińczyków do pracy,,to jest dobra praca na 5 lat później trzeba uciekać,,nie doceniają pracowników,,wolą przyjmować młodych którzy nie mają pojęcia o produkcji niż swojego posadzić na stołek,,premia jest,biletów do kina nie ma,na Boże Narodzenie sa bony,,kiedyś był tam spokój a teraz niestety nie ma i nie będzie dopóki Góra się nie zmieni,,przykre ale prawdziwe
1
Hubert 2014-06-12 12:16
Co do samej atmosfery to zgodzę się z przedmówcami, mobbing, brak szacunku dla pracowników, kadra menadżerska do wymiany, biorąc pod uwagę ich podejście do pracowników i zastraszanie. Warunki totalnie niekorzystne, temperatura dochodząca w lato do ponad 40 stopni, wibracje, hałas ponad 100 dB i do tego zmuszanie do chodzenia w czapkach ochronnych bo kierownictwo ze Szwajcarii sobie tak wymyśliło. Zarobki nienajgorsze, jeśli ktoś chce się zatrudnic na stanowisku operatora wózka widłowego to odradzam, totalny sajgon, najniższa pensja. A i tak najgorszy jest system w którym nie możesz iśc na urlop kiedy potrzebujesz, masz 2 tygodnie wolnego w okresie urlopowym a resztę urlopu rozpisują Ci w dniach wolnych pomiedzy cyklami. Jak potrzebujesz wolne to albo załatwiasz sobie zastępstwo i pozniej tej osobie musisz te dni oddac albo ratujsze sie zwolnieniem lekarskim. Poza tym ok, dobry socjal, dodatkowe ubezpieczenie pracownicze i opieka lekarska w medicover. Są plusy i minusy ale szczerze nie radziłbym pakowac sie w tą firmę.
4
przyszły pracownik 2014-11-07 22:07
witam potrzebuje informacji, jak wygląda praca jako specjalista ds utrzymania ruchu, jak traktują, możliwość awansu , rozwoju, jak z kasą itp.
azi 2015-01-10 20:06
mam pytanie co się robi w kontroli jakości w tej firmie?
adrian 2015-02-25 23:56
To ja zapytam kiedy w ogóle ostatnio Ball Packaging przyjął kogoś tutaj do pracy? Bo jak tak patrze na daty wpisów to chyba dawno nie prowadzili żadnej rekrutacji, prawda? czy to tylko takie moje wrażenie? W sumie może to byc oznaką dobrych warunków, jesli ludzie nie odchodzą z pracy. Z góry dzięki za informacje.
1
meggan 2015-03-12 23:50
super firma
asia 2015-04-17 21:32
Mam pytanko;czy na produkcji lub w kontroli pracują kobiety,i czy w Święta Bożonarodzeniowe i Wielkanocne się pracuje u was?
3
kkk 2015-05-26 19:11
Pracuje się w Święta Wielkanocne. Boże Narodzenie wolne.
elm 2015-10-07 14:28
Piszecie totalne głupoty o tym mobbingu, że stres itp.
Wiadomo, że na tą stronę wchodzą tylko frustraci więc ja coś napisze z mojego punktu widzenia.
Na minus na pewno warunki: hałas, wibracje, chemia.
Z tego typu rzeczami można się spotkać w większości takich firm.
Co do atmosfery się nie zgodzę bo można wyjść na przerwę w dowolnym momencie i z większością pracowników pośmiać się trochę. Z tego co zauważyłem to tylko młodzież tam chodzi i narzeka na co popadnie.
Nigdzie nie jest idealnie ale zarobki jak na warunki Radomszczańskie są wysokie.
O mobbingu nawet nie ma się co rozpisywać bo jak się ktoś opieprza i nic mu się nie chcę to się nie dziwie, że kierownictwo zwraca uwagę ale kierownik ani razu nie powiedział do mnie złego słowa i nie pogadaniał do pracy (ŻADEN KIEROWNIK) czego nie można powiedzieć o Indesicie gdzie atmosfera jest traficzna.
Ja pracowałem na hali i ani ja i reszta załogi nie musieli jakoś szczególnie się narobić ale nie wiem jak jest na magazynie.
Co do urlopów i dni w jakie się pracuję jest napisane wyżej i jest to prawda więc nie muszę nic dodawać.
Praca godna polecenia dla osób odpornych na czynniki zewnętrzne o których napisałem na początku.
Druga sprawa, że ciężko tam się dostać i nikt nie jest głupi, żeby odchodzić z takiej roboty, szczególnie osoby starsze.
Pozdrawiam i bez wypisywania głupot frustraci.
koko 2016-01-24 19:17
pracuje w press radomsku i mysle się przenieść do balla ponoc tam lepiej placą niż w press glasie albo w recanie recan zgniatają puszki który jest kolo balla tez lepiej placa niż w press glasie? bo tak slyszalem od znajomych
xxx 2016-03-12 17:25
Bardzo dobra firma jak na warunki radomszczańskie. Dobre zarobki, prywatna opieka medyczna dla Ciebie i rodziny, bony, karnety na basen/siłownię, dopłaty do biletów do kina/teatrów, prezenty na święta... Może na produkcji praca nie jest lekka, hałas i temperatura doskwierają, ale dla wytrzymałych naprawdę godne polecenia. Co najważniejsze umowa o pracę, bez żadnych zleceń i oszukiwania. Praca 8 godzin, w systemie trzy zmianowym, pięciobrygadowym.
2
justa 2016-04-14 12:40
Witam mam pytanie czy są przyjęcia dla kobiet? i czy pracują tam kobiety? na jakich stanowiskach? bardzo prosze o informacje
justa 2016-04-14 15:28
hmm bardziej myslałam na stanowisko kontrola jakości, a sa tam takie stanowiska dla kobiet takie j/w
drukarz 2016-09-11 19:39
powie ktos ile mozna zarobic tam jako drukarz
Mały 2016-09-13 08:18
Tu nikt sobie nawzajem nie chce powiedzieć ile zarabia a myslicie ze napisza? Z tego co wiem to nie szukaja.
Mały 2016-09-13 15:34
Tu nikt miedzy soba nie mowi ile zarabia a maja pisac na forum? Z tego co wiem to nikogo nie szukaja
Mały 2016-09-16 15:18
Niestety nie widzę różnicy. Jak ktos chce powiedzieć to powie bez znaczenia czy w pracy czy na forum. Nie ma żadnej roznicy jak dla mnie.
drukarz 2016-09-26 18:47
Nie to ze szukaja tylko pracuje u konkurencji i sie zastanawiam nad roznicami w sensie mozna by rozwarzyc przejscie oczywiscie jesli byla by taka opcja
drukarz 2016-09-27 12:31
Ale na jakie pieniadze mozna liczyc? nie chodzi o to zeby ktos powiedzial ze dokladnie tyle i tyle tylko jakis przedzial np ze mozna liczyc na jakies 2000 tys czy tez 3000...o to pytam.
drukarz 2016-09-30 21:24
pytalem konkretnie o prace na produkcji wlasnie jako drukarz
maszynista 2016-10-05 12:26
Wynagrodzenie drukarzy jest różne w zależności od regionu, pomorze płaci bardzo dużo, południe mniej. W jakim regionie pracujesz obecnie ?
drukarz 2016-10-10 21:13
obecnie na polodniu
tomek 2016-10-11 14:27
A wiadomo czy mają teraz jakieś oferty pracy? Pozdrawiam
Joanna 2017-05-18 13:14
Jak obecnie pracuje się w Ball Packaging Europe Radomsko? Na co mogą liczyć pracownicy? Chętnie dowiemy się więcej o Waszych doświadczeniach. Jak ocenisz firmę jako pracodawcę?
Zostaw swoją opinię o Ball Packaging Europe Radomsko Sp. z o.o - Radomsko
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ball Packaging Europe Radomsko Sp. z o.o