brak logo

www.zieleń drogowa.pl

Lisewo

Opinie o www.zieleń drogowa.pl

anonim 2011-04-26 15:22:52
witam to jest chamstwo dać pracownikowi 100 zł na święta,nie mamy żadnej umowy o prace .Miały być tygodniówki i co.SKAŃSKA NIC Z TYM NIE ROBI.jesteśmy też ludzmi co mają rodziny niech sam sobie spendzi święta za 100 zł.
wypowiedz 2011-04-26 15:25:20
taka jest prawda masz racie coś tżeba z tym zrobić
1
anonim 2011-05-19 20:18:59
witam to jest na prawde przesada nie mamy żadnej umowy,nie wiem czy ze skańskiej o tym wiedzom nie mamy żadnego ubezpieczenia może wkońcu było by trzeba coś z tym zrobić albo zgłośić.żeby żaden pracodawca się nie dorabiał na nas.
wypowiedz 2011-05-19 20:26:24
maż racie ale każdy się boi odezwać,nawet ostatnio zaczoł obwiniać ludzi za kradzież ropy i nie słusznie.Może ktoś zrobi z tym pożądek bo my taż mamy swoje prawa.NAJWYŻEJ BENDZIE ROBIŁ SOBIE SAM.
nerdal 2011-07-11 16:35:50
Kirownik jest ok. ale jego przełożony zachowuje się tak jak by Hitler był jego wujkiem,zero szacunku dla pracowników. Tacy ludzie nie powinni wogule zajmować takiego stanowiska! Kopa mu i niech wraca zkąd przyszedł!!!!!
Witek :) 2011-07-11 17:23:27
To że są takie warunki pracy można przeżyć ale to że zastępca kierownika jeździ pijany w czasie pracy to tego nikt nie widzi
olo 2011-07-15 11:46:11
jesteście idiotami sami postawcie się na jego miejscu góra naciska na niego on też musi zawsze dyrekcja musi znaleźć kozła ofiarnego ja osobiście niewierze że jeździ po alkoholu jak można kogoś obrzucać błotem sami nie jesteście nic warci oczerniając tak dobrego człowieka
anonim 2011-07-17 00:21:54
Sranie w banie, nikt nikogo nie zmusza do pracy w tej firmie. Są na autostradzie firmy które nie dają pracownikom obiadów a chłopaki zapierdalają za 8 zł na czarno. Jak się nie podoba zawsze można zmienić robotę, więc na ch te internetowe żale?
anonim 2011-07-17 16:45:33
masz kolego racje po jakiego h pracują w tej firmie przecież nic im nie przeszkadza by odejść do innej lepiej kogoś obwinić nisz siebie zawsze to wygodne
Witek:) 2011-07-19 18:05:54
O jakie cwaniaczki się znalazły!!! Do (usunięte przez administratora) nikt nic nie ma a poza tym (usunięte przez administratora)to idiota, pyta się człowiek co ma teraz robić a on mu muwi że ma iść na zachud grabić czy to jest inteligętne zachowanie no chyba kur... NIE. po za tym o wszystko trzeba mu się prosić że by przywiózł a jak przywiezie to jeszcze wielkie ale ma a co łaskę nam robi czy co !! Do tego jak ma kogoś zawieść na stanowisko pracy to wielkie ale jeszcze człowieka zjebie. Niech ten Marek przyjedzie to znowu go do pionu postawi!!!!!!!!!
lucjan 2011-07-21 19:18:59
jak czytam te wasze (usunięte przez administratora) wiecie a sie mądrzycie. do roboty nieroby jedne a jak się nie podoba to (usunięte przez administratora). pod sklep walić alpagę bo w tym jesteście najlepsi!!!!
lucjan 2011-07-21 19:23:00
i takim chłopką jak wy to powrót do szkoły i gramatyka się kłania, no tak ale co wymagać od leniuchów i.kto się uczył to ma a kto się (usunięte przez administratora). to do łopaty morda w kubeł i (usunięte przez administratora)
anonim 2011-07-21 22:35:56
Ty to masz ryj jak łopata frajeże. Taki mądry jesteś to przyjedz pod ten sklep to masz gwarantowany szpital (usunięte przez administratora)
lucjan 2011-07-22 07:48:26
przychodzę pojebie i co widzę bandę popi.... i idiotów co w gębie są mocni!!! a ty patrz pod nogi jak chodzisz......
HWDP 2011-07-22 19:05:58
tylkona tyle cię stać (usunięte przez administratora)
olo 2011-07-23 13:02:34
(usunięte przez administratora) sam nie czepiaj się więcej ludzi bo sam jesteś nie w porządku brak ci manier i inteligencji nie pij więcej tych alpag bo ci mózg wyżarły bardzo mi cię człowieku żal ale cóż polecam psychiatrę lub AA
lucjan 2011-07-23 20:15:44
(usunięte przez administratora)JAK SIĘ NIE MA ARGUMENTÓW NA POZIOMIE TO SIĘ WULGARYZMEM SYPIE. I KTO TU NIE MA INTELIGENCJI???????!!!!!!!!
matrix 2011-07-24 17:45:29
Dokładnie popieram(usunięte przez administratora) Jesteś tylko tempakiem co umie tylko pisać i nic więcej i Ty uważasz się za inteligętnego człowieka heh śmieszny jesteś
fernando 2014-05-14 20:29:01
zgłoś się do nich. Widzisz ile ludzi potrzebują nawet na co dzień. Jeszcze w dodatku teraz jak wszystko rozkwita ;)
jacek 2014-12-30 12:18:41
no to są ludzie potrzebni do pracy jak rozkwita tylko wszystko, a potem już nie? bo wydaje mi się, że jeszcze o to wszystko trzeba jakoś zadbać w sumie, podlewac chociażby na przykład, no nie wiem, bo co z tego jak tylko się coś zasadzi.. no ale ja się nie znam, mam tylko nadzieje, że w sezonie praca się znajdzie.
Janek 2015-03-10 12:45:34
zdaje się że pomysł firmy zieleń drogowa jest wyjątkowy i przyznam się, zainteresowany jestem podjęciem u nich pracy, jako że pracowałem w ogrodnictwie prywatnie pielegnując ogrody a także w większych ogrodniczych hurtowniach postanowiłem złożyć do nich CV. Jest teraz idealny okres przejściowy zimowo wiosenny. Co oferują pracownikokm?
tri 2015-03-25 01:08:00
Myślę, że praca w zieleń drogowa do najłatwiejszych nie należy, praca na świeżym powietrzu ale też trzeba być gotowym na to że warunki atmosferyczne lubią się zmieniać. Oprócz tego firma ta zajmuje się takimi rzeczami jak roboty wykończeniowe, karczowanie, roboty przygotowawcze i inne. Praca więc jest wymagająca pod względem fizycznym, prawda ?
sponsor 2016-03-08 15:29:46
dla zieleni drogowej nie liczy się nikt prezes ma w d... że komuś coś sie należ aco niemożna kogoś wyalić kosmos za jego pracę aczemu nie jemu nie zależy ciekawe jak by mu taknie zapłacili skańska lub budimex albo może donich anpisać jaka to zieleń drogowa jest solidna dla innych pozdrawiam pana prezesa
ktoś 2016-04-08 09:43:56
Wdupie maja wszystkich nie płacą i nie ma umowy nie ma również sprzętu do pracy a robotę każą zrobić paranoja
niedoceniony 2016-07-06 05:34:52
Jak zwykle dobre opinie wystawione przez Pana Bartka z2k prawą rękę 2 prezesów brak słów. Zieleń drogowa i drukarnia 2k mają ludzi za szmaty i się z nimi nie liczą ale wszystko działa w dwie strony.
Javvdjmc 2016-08-09 18:32:24
Nie polecam!
Yellow 2016-08-10 09:49:05
Napisze ktoś oprócz ,,miłych'' słów na właścicieli, czy oni rekrutują może teraz do pracy? Szukam jakiś ofert ale cisza
Zostaw swoją opinię o www.zieleń drogowa.pl - Lisewo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie www.zieleń drogowa.pl