brak logo

Coca-Cola

Lublin

Opinie o Coca-Cola

anonim 2008-12-10 13:12:13
co wy tu za brednie piszecie pzyjeccie do lublin zobaczycie jak sie naprawde pracuje w tej coli po 16 godzin na dobe za 1500 zl a pracownicy chdza na nocki non stop jak nietopeze pracuje sie niezle ale chyba kierownikom bogata firma to jest ale co z tego my tego nie odczuwamy talony na swieta zapomnij nawet na ubrania nie ma dla pracownikow smieszne i nie piszcie takich glupot
1
anonim 2008-12-10 13:16:55
tak ak masz racje tam jest dopiero sajgon nikt nikim sie nie przejmuje a samochody kupuja kierownictwu ale oczywiscie kasy nie ma na swieta robia z siebie blaznow
2
anonim 2009-01-07 12:23:20
[usunięte przez moderatora] nie szanoja ludzi
1
wacek 2009-01-21 12:27:15
czy my piszemy o tej samej firmie? pracuje w coca coli i jestem szczesliwy ze mam robote i moge pracowac, to co wypisujesz jest smieszne, jak chcesz pracowac to mozesz i 24 ja robie 8 czasami 9 i jest dobrze...
anonim 2009-03-17 13:30:22
pewnie masz wojka kierownika i dlatego ci dobrze tam sie pracuje.
1
Były pracownik 2009-06-17 20:12:54
Ludzie w Lublinie na PH jak traficie na grubego kierownika to was zgnoi najgorzej jak się da nawet sobie nie wyobrazacie. Nic do niego nie mozesz powiedziec bo nie udzielil ci glosu. zaczynasz prace od razu jedziesz na rejon bez szkolen zadnych sorry dwa filmiki modulowe po 15 minut i [usunięte przez moderatora] non stop dostajesz [usunięte przez moderatora] nawet jak robisz 130% targetu bo nie przylozyles sie mogles wiecej i wiecej
1
kamil 2010-01-05 18:42:35
ja chcial bym sie dowiedziec cos na temat pracy na wozku tam w lublinie tylko nie wiem gdzie szukac jakiejs strony zeby wyslasc cv i zapytac ich o prace pomoze ktos ?
NIKT 2010-01-16 09:16:07
Kiedyś jak tylko cola weszła do Lublina to była to jedna z lepszych firm. Dobre warunki pracy i profesjonalna kadra kierownicza.Dzisiaj niestety jest inaczej. Mieszczą się w byłej bazie PTHW na Witosa. Syf i ciasnota i pomieszczenia pamiętające komunę. Taka firma a na porządne biuro i magazyn nie stać??? Kadra kierownicza to zlepek podobno znajomków tego ich dyrektora- czyli kto tam ma układy to nawet kierownikiem zostanie. Przykładem jest ten [usunięte przez moderatora]. Śmieją się z niego że że to prostaczek i pierwszy lizodup w tej firmie.Ktoś od nich mi opowiadał że chodzi ze scyzorykiem przy pasku w pracy. Handlowcy łatwego życia tam nie mają! To co tam się wyprawia to sajgon. Ja tam bym się raczej do pracy nie pisał nawet jakby mnie nawet przypiliło. A ten co mu tak tam niby dobrze to pewnie ten gruby z coli???:))))
1
p 2010-03-05 00:03:43
Na witosa w lublinie jest magazyn jedz osobiscie i rozmawiaj
nikt 2010-11-16 23:30:15
nie tylko u was jest kanał jeżeli chodzi o tą firmę, kanał, cięcia i gnojenie jest w całej polsce, a ten co mu tak dobrze to pewnie po [usunięte przez moderatora] i dlatego ma układ
1
anonim 2010-11-22 22:09:29
Witam Wszystkich bardzo Serdecznie.I ja tez przezylem koszmar w coca coli w Lublinie na ul.Witosa.Pierwsze trzy miesiace byli przemili kierownicy pomimo ostrzezen przez kolegow ze po 3 miesiaca zacznie mi sie Koszmar Poniewieranie nie wierzylem w to co mi mowili pieklo zaczelo sie po 3 miesiacach pracy tak jak mnie ostrzegano.Od 8 zaczynalismy prace wiec pierwsze zamowienia spokojnie moglem wykonac po 8:01 mimo tego mialem telefony od 7:55.Kierownik pan X : ile masz zamowien ? ja:jest 8 dopiero jestem w sklepie wiec jeszcze nic nie mam zamowionego.Kierownik:Przestan mi [usunięte przez moderatora] mnie to obchodzi ktora jest.Kierownik:ilu masz dzisiaj klientow? ja:27.Kierownik:to [usunięte przez moderatora] do 15 klientow masz sprzedac krople beskidu i [usunięte przez moderatora] mnie to obchodzi jak to zrobisz narazie za godzine dzwonie.itp itd Nigdy w zyciu nikt mnie tak nie poniewieral co Kierownicy z coca coli poprostu idealny material dla mediow ja zaluje tylko ze nie nagrywalem tych rozmow z kierownikami.Po 2 latach nabawilem sie depresji i rodzina to zauwazyla ale ja nic na poczatku nie mowilem w koncu nie wytrzymalem i opowiedzialem co sie dzieje w Coca - Coli w Lublinie poprostu przezylem koszmar kto pracowal ten wie.A co do tego Grubego kierownika pana.X. to swieta prawda zreszta wszyscy tacy sa to przerazajace jak mozna tak traktowac ludzi ze oni sie nie boja ze to wyjdzie na swiatlo dzienne.Jak kolega wspomnial co do ukladow tak racja 70 % gratisow ktore sa dla pracownikow dla punktow (chodzi o sklepy)nikt nie widzial na oczy bo dziela sie miedzy soba.Niektorzy pracownicy wyjezdzaja nawet o 10 do pracy i zaden kierownik nic im nie mowi (jest ich z 5 i maja swietne uklady z kierownikami to jedni ze starszych pracownikow) a nas jechali jak zwierzeta brak slow mam nadzieje ze kiedys w koncu bedzie z tego afera i radze sie dobrze zastanowic na praca w coca coli to co przezylem zreszta nie tylko ja nie miesci sie w glowie.Szczerze napisalem zaledwie 10 % tego co sie dzieje w coli Stracilem Zdrowie nabawilem sie Nerwicy Nigdy w zyciu nie zapomne tej pracy tych Kierownikow jak mnie zgnoili poniewierali Szokkk !!!!!!!!!!
1
anonim 2010-11-22 22:20:43
WACEK co Ty czlowieku wypisujesz !!! pracowalem tam, od kiedy tam szanuja ludzi ? od kiedy jestes tak zadowolony ?? Napisze tak :JESTEM PEWNY ZE JESTES JEDNYM Z KIEROWNIKOW LUB JEDNYM Z TYCH PRACOWNIKOW CO PRACUJA PARE LAT CO MAJA Z NIMI UKLADY TYLE !!! racja idealny material dla mediow poprostu bark slow
1
nikt 2010-12-01 23:14:02
wacek to pewnie prawdziwy wacek od [usunięte przez moderatora] i dlatego ma dobrze, robią budżety pod niego i dlatego się wyrabia i zarabia reszta praconików to materiał na [usunięte przez moderatora] które jak się zużyje to wymienią na nowe a ty na leki nie zarobisz, taka prawda o poszanowaniu godności i podejścia do pracy przez przełożonych
1
ktos 2010-12-04 00:05:05
prawda, jazda jest w całej polsce - od najwyższego szczebla w dół w depotach nie szanuje się ludzi tylko poniewiera nimi, ja też nabawiłem się nerwicy i rodzina sama kazała mi się zwolnić więc koszmar się zakończył. Szkoda czasu i zdrowia. pozdrawiam
1
anonim 2011-01-11 13:00:09
prawda jest taka ze ci co pozytywnie wypowiadaja sie na temat pracy w coca coli sa mocno zwiazani z ta firma (np:kierownik,pracownik majacy plecy krecacy walki) i dlatego pisza pozytywy.ja tez spedzilem troche czasu w coca coli i to co wyrabiaja z ludzmi jak ich traktuja poprostu przechodzi ludzkie pojecie wiec nie wypisujcie glupot ze w coca coli jest oki.Dziwi mnie jdeno dlaczego prawa nie wyjdzie niech w koncu ludzie ,media dowiedza sie jak traktuja ludzi w coca coli w lublinie jak sie zwracaja do pracownikow jak psychicznie morduja ludzi ile to bedzie trwac ?
1
tomek 2011-03-10 22:49:42
po prostu zrobił się w polsce jeden wielki [usunięte przez administratora], gdzie ora się ludzi a jak się zajadą sami lub przez kierowników to poproszą o następnych poprzez rekrutację :) pozdrawiam wyzwolonych z tego syfu !!!
1
anonim 2011-06-03 07:17:49
słyszałem że planują zlikwidować magazyn zaraz po sezonie a magazynierzy na bruk murzyn zrobił swoje a teraz won podobno to pewne na 100% wczoraj zjechali się niby na wizytę a to początek czy może ktoś wie coś na ten temat
1
anonim 2011-06-04 13:28:59
Obecnie trwają negocjacje kadry zarządzającej odnośnie lokacji Lublin. W skrócie przedstawię najważniejsze decyzje ...
Likwidacja magazynu w Lublinie ( osobowo -> budynek i kierownictwo pozostanie, ktoś musi pilnować palet ... ) . Ponadto , likwidacja transportu prywatnego, zakup 5 samochodów dostawczych . Zwolnienia prawie wszystkich handlowców ( zostanie 5 osób ze ścisłego grona .. ) . Przyjęcia około 8-10 kierowników ( tu trwają negocjacje co do ilości bo jak wiadomo roboty dużo trzeba ludzi przypilnować a obsada kierownicza jest niewystarczająca ...). Rozbudowa siedziby biura o kompleks wypoczynkowo - rekreacyjny. Dodatkowa ochrona ( około 3 pracowników - dochodziły sygnały, że w godzinach pracy zwykły obywatel zwraca 3 litery kierownictwu .... sytuacja taka nie może mieć miejsca ! stąd decyzja o dodatkowej obsadzie w postaci ochrony ). W godzinach od 7 do 15 pięciu handlowców będzie obsługiwało cały region z zamówieniami ( były głosy by czas ten rozciągnąć do godziny 18 ale upadły ze względu na przeprowadzone badania które wykazały, że 80 % czasu handlowca zajmują mu darmowe rozmowy telefoniczne ze służbowego telefonu z rodziną , więc czas zostanie bez zmian - odebrane zostaną telefony ) , od 15 do 16 godzinna przerwa na wypoczynek. Od 16 do 18 załadunek przez zaufanych. Od 18 do 24 tych pięciu zaufanych będzie przesiadało się na samochody dostawcze i rozwoziło towar. ... Zostaną podniesione zarobki: Kadra kierownicza - 45% , handlowcy -> 0,45% ( ponadto od każdej wywiezionej zgrzewki dostaną 5g o ile posortują butelki zwrotne ... ) Ktoś wypominał o gratisach dla klienta ... - tu tez planuje się rewolucję - ponieważ coca cola jest produktem luksusowym którego wyprodukowanie kosztuje coś koło 50 gr za litr a sprzedaż jest za kilka złotych, to nie może być mowy o jakichkolwiek gratisach dla klienta ! - czy to instytucja charytatywną ??/ chyba nie . To klient powinien być świadom tego luksusu i dopłacać do każdej zgrzewki .. jeśli chce ja dostawać , wszak każdy che pić coca cole ...

1
:) 2011-07-14 17:55:39
Właśnie że filia Lublin ma się dobrze, zwolnienia doleciały niewygodnych pracowników, bo w Lublinie rządzi zamknięta klika i oni mają się swietnie... Poprostu STL-y nie pozwolą na normalność bo przecież terror jest kluczem do budżetu:)
1
anonim 2011-08-04 12:09:20
Korporacja dość brutalnie obchodząca się z pracownikami. Nie wywiązują się ze zobowiązań. (np.na urodziny brak ustalonych prezentów). Dostawy tragedia,nie mama możliwości wyrobienia targetów. A jak do klienta raz czy dwa nie do jedzie towar,to już ma handlowca w [usunięte przez administratora] . i kupi od hurtowni która jest zawsze z towarem,na dodatek tańszym niż u handlowca. A aktywni uciekają,a budżety coraz wyższe. Oczywiście co niektórzy mają odpowiednie względy i robią duże górki....
1
ziom 2012-06-23 01:17:06
Panowie STL-owie: nie nadmuchiwujcie klat jak koguty i nie
róbcie konkursów kto głośniej zapieje tylko do ROBOTY :)))
Aha.. i bawta się na Mazurach za nasz socjal póki możecie, bo niedługo to i was tu nie będzie... hehe aby do września...
1
wielbiciel 2012-12-21 21:51:18
OOOO!!!! JAKIEŚ POZYTYWNE INFORMACJE Z COCA COLI...
obecny 2013-02-07 17:26:53
Mało zorientowany w tematach jesteś, "były". Mylisz się co do rzekomego zgłoszenia się, jak napisałeś, co do wielkości odprawy, oraz tzw. wykorzystywania. Nie wypisuj proszę bzdur, jeśli czegoś nie wiesz na pewno. Trzeba było widzieć jego minę, jak się dowiedział, że odpada. Bezcenne.
Jeśli ktoś robi co do niego należy, to ma względny spokój. Wiadomo, że czasy są jakie są i nie sposób przykryć historię, ale podstawowe tematy trzeba ogarniać. Ja mam ten komfort, że mogę oceniać sytuację, nieco z boku, choć też wyników nie robię, kasy nie zarabiam tyle co kiedyś, to nie narzekam. Nie wychylam się in plus czy minus, coś robię, trochę pościemniam. I najważniejsze, nie mam i nie miałem w tej firmie nikogo z rodziny, co pewnie ktoś mi zaraz zarzuci. Praca stabilna, choć pewnie tylko max do czerwca. Wszyscy piszą, że wszędzie praca lepsza niż w coli, ale jakoś żaden na dłużej nigdzie miejsca nie zagrzał. Wymieńcie choć jednego, który ma lepiej i szczerze złego słowa nie powie o swoim nowym pracodawcy.
Taka mentalność, żeby tylko narzekać.
Pozdrawiam obecnych i niektórych byłych colarzy ;-)
obecny 2013-02-07 17:48:12
obecny - 2013-02-07 17:26:53

Mało zorientowany w tematach jesteś, "były". Mylisz się co do rzekomego zgłoszenia się, jak napisałeś, co do wielkości odprawy, oraz tzw. wykorzystywania. Nie wypisuj proszę bzdur, jeśli czegoś nie wiesz na pewno. Trzeba było widzieć jego minę, jak się dowiedział, że odpada. Bezcenne.

Jeśli ktoś robi co do niego należy, to ma względny spokój. Wiadomo, że czasy są jakie są i nie sposób przykryć historię, ale podstawowe tematy trzeba ogarniać. Ja mam ten komfort, że mogę oceniać sytuację, nieco z boku, choć też wyników nie robię, kasy nie zarabiam tyle co kiedyś, to nie narzekam. Nie wychylam się in plus czy minus, coś robię, trochę pościemniam. I najważniejsze, nie mam i nie miałem w tej firmie nikogo z rodziny, co pewnie ktoś mi zaraz zarzuci. Praca stabilna, choć pewnie tylko max do czerwca. Wszyscy piszą, że wszędzie praca lepsza niż w coli, ale jakoś żaden na dłużej nigdzie miejsca nie zagrzał. Wymieńcie choć jednego, który ma lepiej i szczerze złego słowa nie powie o swoim nowym pracodawcy.

Taka mentalność, żeby tylko narzekać.

Pozdrawiam obecnych i niektórych byłych colarzy ;-)
P.s. Jestem z Lublina ;-)
były 2013-02-09 13:17:25
kolego z Lublina szkoda mi ciebie ze zamknięty jesteś w świecie coli i nie widzisz ze wokoło tez świat się kreci. Widocznie brak ci jaj albo masz male ambicje by zrobić coś innego w życiu. Pracuj dalej, staraj się , dostawaj za to pochwały, ale nie chce cie martwic "WYLECISZ JAK WSZYSCY" bo dla systemu jaki panuje w coli jesteś tylko (usunięte przez pracownika)cyferka i generalnie każdy ma cie w(usunięte przez pracownika). pozdro
PS. Może pogadają z wujkiem jednak czy sam się nie zgłosił, bo chyba masz złe dane?
1
krold 2014-01-30 15:21:30
tez jestem ciekawy jak to wygląda, dokładnie praca mobilnego przedstawiciela handlowego w coca cola??? jakieś rzetelne info typu kasa, umowa, ogólne warunki?
kulim 2015-01-19 14:54:48
kto by nie chciał pracowac dla takiej duzej firmy i bardzo znanej firmy. powiem szczerze, ze bardzo mi zalezy bardzo na jakieś przyjemnej pracy. Mam ostatnio znacznie przewrocone zycie i jakby sie zmienilo i dostal bym nwoa prace to by bylo super. Prosilbym bardzo o nowe informacje o pracy w coca coli.
marysia85 2015-03-25 18:21:54
ja bardzo chcę akurat dla tak duzej firmy pracować, jednak wierze w korporacje i regulaminy bo nie lubię jak w mniejszych firmach szef staje się szalonym królem. przede wszystkim jednak oczekuję stabilizacji zawodowej już, moiże jakieś umowy na dłuższy czas - napiszcie proszę czy w tej pracy odnajdę takie wartości
lin 2016-05-11 10:09:02
@olep tego nie wiem ale stanowisko Procure-to-Pay - P2P - Specialist with Russian or Turkish ciągle jest aktualne. Taka firma oferuje oczywiście umowę o pracę, możliwości rozwoju, dobry pakiet socjalny. Potrzebne jst wykształcenie wyższa najlepiej finansowe
1
Zostaw swoją opinię o Coca-Cola - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Coca-Cola