brak logo

Drukarnia Skleniarz

Kraków

Opinie o Drukarnia Skleniarz

Pracująca 2011-04-25 18:24:47
Ludzie opanujcie się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pracuję w firmie( usunięte przez administratora ) od kilku lat, Firma prosperuje rewelacyjnie, firma to teraz bezkonkurencyjnie numer 1 na Rynku Krakowskim,wypłaty zawsze są na czas , jakie niepozapłacane ZUS-y. Widać większość tych komentarzy to komentarze sfrustrowanych zwolnionych pracowników bądź zawistnej konkurencji,która nie pojmuje że Drukarnia Skleniarz jest i będzie teraz numerem jeden na Rynku poligraficznym. Pozdrowienia
2
A.A.A 2011-04-25 18:34:19
Jestem zniesmaczony tym co piszą, tu ludzie. Znam ( usunięte przez administratora )od kilkunastu lat, jest to prawdziwy tytan pracy, człowiek uczciwy, nigdy ale to nigdy nie czytałem wiekszych bzdur na temat funkcjonowania i organizacji pracy w Drukarni Skleniarz. Ludzka podłość i zazdrość nie zna granic.Żałośni jesteście wszyscy którzy piszecie te bzdury.
anonim 2011-05-03 18:06:09
Widzę że konkurencja czuje oddech na plecach odkąd powstała nowa Drukarnia Pana Skleniarza w której dba się nie tylko o swoja kasę ale również a przede wszystkim o pracowników mam przyjemność pracować tam od niedawna i widzę że był to właściwy wybór dawniej wstyd było powiedzieć ze pracuje w drukarni bo czym tu się chwalić jak warunki były jak za Mieszka Opinie negatywne zawsze się znajda i spewnością w głównej mierze wystawiane są przez konkurencje aby zniechęcić ludzi odchodzących z zakładów gdzie wyzyskuje się pracowników dbając wyłącznie o swój interes Ja jestem w 100% zadowolony :)
anonim 2011-07-19 18:52:15
Praca w Drukarni Skleniarz jest szansą rozwoju. Moim zdaniem jest to pracodawca dający przyzwoite wynagrodzenie i nie na umowę zlecenie, jak w większości drukarnii. Chwalę sobie pracę w tej frimie.
drukasz 2011-10-27 10:01:25
W tej drukarni pożal się panie jest syf i głupota latająca jak pył z papieru. Właściciel oszukuje ludzi i płaci na lewo, ludzie głupie bo robią za 900 zł + 300 na lewo, kierowniki to pajace i kradną wszyscy książki jak leci no i nie płacą nigdy na czas
Dodo 2012-02-12 15:33:50
Pewnie upadną jak jego kumpel [usunięte przez moderatora] z intro dajwór. Może będą się wspólnie leczyć psychiatrycznie :)
Nie dajcie się tylko nabierać jak my na ratowanie firmy
Janek 2012-04-12 22:31:48
A co jesteś właścicielem?
Janek 2012-04-12 22:37:39
Słabo działa odpowiedź dla konkretnego wpisu. Wyświetla się jako nowa wypowiedź. A miał to być komentarz do czyjejś opinii.
niepolecam 2012-05-04 20:58:09
slabo placa za haruwe:) ponoc niewyplacalni, cos juz kombinuja bo za bardzo zadluzeni
ciekawskijerzy2 2013-01-31 23:48:39
czy to prawda ze nasz drogi [usunięte przez moderatora] z mazur zarabia 20-25 tys na miesiac plus samochod i mieszkanie oplacone?? a my harujemy za grosze, komuno wroc
Grzegorz 2013-06-11 10:12:29
Właściciel to oszust , jakość usług niska dużo lepiej jest w Wydawniczej u pana [usunięte przez moderatora] człowiek uczciwy i z zasadami
anonim 2013-08-31 13:21:30
grzesiek plecie bzdury jak potłuczony, znam osobe ktora pracowała w obu drukarniach i skleniarz jest ok :) kaska zawsze jest na czas
sprinter printer 2013-09-07 12:03:55
bo Grześ pracuje u konkurencji i nie chcieli go w lepszej firmie dlatego smutny się żali, Grzesiu może chusteczkę na otarcie łez?
Piotr J 2013-09-16 15:02:04
Ale taka prawda panowie mój tata to człowiek uczciwy. Grzegorz napisał prawdę
3
www 2013-12-02 10:35:36
sytaucja w firmie jest naprawdę dobra, dzuo roboty, kasa na czas, w porownaniu z innymi do ta firma wymiata
1
pracownik 2014-03-17 18:53:13
Brak szacunku dla ludzi i ich pracy. Nikomu nie polecam.
1
printer 2014-08-26 19:03:05
-panowie drukarze -ile zarabia się na tych Heidelbergach u Skleniarza proszę napisać jakiś przedział -jaki system pracy 4brygady
?
2
Mocarz 2014-12-31 20:25:36
Ale nie idą na rękę względem jakich sytuacji? Bo to zwykle ma spore znaczenie. Jeżeli nie można liczyć na ich wsparcie to powinni się zastanowić komu bardziej szkodzą - pracownikom czy sobie, dla których to pracownicy pracują? Oczywiście zawsze jest ryzyko, że uzyskane informacje zostaną gdzieś dalej przetworzone i wykorzystane, ale to wtedy można zawrzeć w umowie odpowiednią klauzulę.
Jarek 2015-01-23 09:33:56
(usunięte przez administratora) zajmij sie komentarzami na forum o własnej firmie a nie nazywaj oszustem człowieka któremu za kazdym razem podajesz rękę chociażby na targach.Hipokryzja do kwadratu
Jestes fałszywy
remix 2015-03-04 17:54:22
drukarnia skleniarz istnieje już na rynku od uwaga... 24 lat. Jest to jedna z dłużej istniejących firm z którymi miałem okazję współpracowac. Miałem bo już niestety zmieniłem prace. Choć z tego co widzę to poszukują obecnie do pracy w Krakowie tym razem Introligatora, więc może będzie szansa na powrót tutaj ;)
J23 na daje 2016-10-07 16:04:22
Z wyglądu zakład przypomina świat bajek ale za to w środku człowiek na tak wysokim stanowisku jakim jest Dyrektor Naczelny Janusz to istna pomyłka , porażka to nie czasy komuny bardzo gruboskórny myślę iż bardzo zakompleksiony zacofany i wydaje mi się iż nie kulturalny dla ludzi brak mu wyczucia i obycia na tak wysokim stanowisku to nie czasy PRL na tym traci tylko Drukarnia wydaje mi się iż jest wiele lepszych znakomitych ludzi bez tak spier... przeszłości mogło by jeszcze bardziej postawić taką Drukarnię ; nadrabia swoim zachowanie z czasów PRL technologia komputery przeskoczyła gościa i wstyd się do tego przyznać na pewno w Drukarni tracą na tym pracownicy bo musi zaimponować właścicielowi . Ale mam nadzieje iż wiek nie ba wem Pana posadzi na godnym stanowisku i będzie się tam mógł wykazać swoją wiedzą z czasów PRL. Pisze to po to aby uchronić ludzi i otworzyć oczy właścicielowi czas na dobrą zmianę .
Ula 2016-10-07 21:37:10
Pamiętam jeszcze tego Pana bardzo arogancki bez szczelny krzykiem myślał iż wszystko załatwi bajkopisarz i bajko mówca
domek 2016-10-09 18:00:47
Może wiecie czy niedługo pokażą się u nich jakieś oferty pracy? Chętnie bym się załapał, zwłaszcza, że doświadczenie u nich zdobyte jest dość cenne. Ciekawi mnie jednak czy wypłata jest w pełni terminowa, bo wążne jest dla mnie żeby było wszystko na czas.
Zostaw swoją opinię o Drukarnia Skleniarz - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drukarnia Skleniarz