Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-06-11 08:07:53 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o Antidotum - Cieszyn. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
anonim - 2009-06-11 08:14:56 odpowiedz | cytuj
Słowa kojarzące się z Antidotum (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Pracownik - 2009-09-07 09:15:29 odpowiedz | cytuj
Fajna firma fajna praca rowniez :):) fajni ludzie i wogule ale sa tacy na kazdej budowie co lirza dupe innym to uwarzajcie pozdro
widmo - 2009-10-06 20:17:23 odpowiedz | cytuj
Firma do dupy!!!DyrekcjA W CHUJA CIAGLE WALI I KAŻE PRACOWAĆ W NIEDZIELE! Tyrka od rana do wieczora i na dodatek wypłata nigdy się nie zgadza!nie polecam!
anonim - 2009-10-24 19:47:04 odpowiedz | cytuj
fajna firma idzie w dobra strone mam nadzieje ze sie im uda
Flubber - 2010-03-01 23:24:24 odpowiedz | cytuj
Praca ok. Nie jest ciężko, tylko przeszkadza ciągłe przebywanie w oparach farb i rozpuszczalników (zwolniłem się tylko z tego powodu), no i jak ktoś ma lęk wysokości to może mieć ciężko ;). Zarobki na średnim poziomie, nie ma co narzekać, praca 7 dni w tygodniu, średnio po 10-12godzin. W weekendy stawka godzinna 2 zł większa i najczęściej krótsza dniówka.
max - 2010-03-23 23:05:20 odpowiedz | cytuj
jest kurewnie zajebiscie!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gal anonim - 2010-04-08 07:43:09 odpowiedz | cytuj
No to jak jest? dobrze czy źle?
Obrabiają przecież duże budowy, więc powinno być dobrze, przynajmniej finansowo.
przestraszony - 2010-04-16 12:46:06 odpowiedz | cytuj
Kiepska firma, ale ciekawie jest w biurze na spotkaniach.podobno takie libacje za nasze pieniadze. ksiegowe i te inne to babki super daja na prawo i lewo ,,he he . Zwolniłem sie ,poniewaz mam wyzsze aspiracje .Ale polecam he he .8 zl na godz
anonim - 2010-04-24 01:55:25 odpowiedz | cytuj
...a czym malujecie Flame Stal czy podkładami różnych typów!Masakra ta firma nie powinna istnieć!
anonim - 2010-05-21 19:47:07 odpowiedz | cytuj
Pracownik - 2009-09-07 09:15:29

Fajna firma fajna praca rowniez :):) fajni ludzie i wogule ale sa tacy na kazdej budowie co lirza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] innym to uwarzajcie pozdro

praca ok ale stawka godzinowa pozal sie boze nie p�ac� diet ani 50 i100 za nad godziny praca 7 dni w tygodniu za 230godzin dostalem 2.500z�
mlarz - 2010-06-22 21:50:13 odpowiedz | cytuj
powiem tak firma jak kazda kasa jes dla tych co skonczyli szkołe i nosza garniaki a my robole nie wiemy co nam wolno ...ani nie wiemy co powinnismy dostac i czym to grozi jak nie spelnia tego ale jak ktos sie dowie co tu robia to firma sie nie pozbiera
brak 50 100 i co naj warzniejsze DIETY bo to sie nam korwa nalerzy!!!!
pozdrawiam szefostwo z powarzaniem pracownik
a tak w nawiasie to to kiedy wyplata????
tomasz kościan - 2010-06-24 22:47:04 odpowiedz | cytuj
Panie pracownik wszystko co piszesz to masz racjie ale popraw gramatyke bo aż przykro czytać i moje pytanie do właścicieli firmy antidotum.jak wy będziecie tak szanować pracowników to jak długo pociągnie firma? Zaczynacie zatrudniać ludzi mało myślących w pracy każdy patrzy aby dzień zlecial.Pozdrawiam pracoenik z wytwurni poznań
koleś - 2010-07-19 20:38:11 odpowiedz | cytuj
Bardzo dobra firma. Miła atmosfera i spoko kierownik Pan Tomasz A. 8 zł/godz, realna możliwość podwyżki, praca 7 dni w tygodniu, w delegacji głównie. Polecam ludziom którzy chcą zarobić i się nie narobić;-)
oświecony - 2010-08-01 18:37:14 odpowiedz | cytuj
syf kiła a w konsekwencji mogiła, perspektywy na przyszłość "tak tak oczywiści będzie wszystko" słyszałem to non-stop brak rejestracji, brak wypłat (kilku tygodniowe opóźnienia, obcinane godziny) brak dodatków za nadgodziny, soboty,niedziel,diet delegacyjnych dodatku szkodliwego wysokościowego(badania i uprawnienia ma każdy pracownik tylko, że nikt ich nie robił i nie widział) brak odpowiednich ( nieodpowiednich też nie ma:) środków ochrony zdrowia, zauważyłem pewną zależność kto ma jakikolwiek szacunek do siebie to ucieka, kto może niech się trzyma z daleka
malarz - 2010-08-01 18:41:13 odpowiedz | cytuj
widmo - 2009-10-06 20:17:23

zgadzam się w 100%
anonim - 2010-08-01 18:52:22 odpowiedz | cytuj
anonim - 2009-10-24 19:47:04

fajna firma idzie w dobra strone mam nadzieje ze sie im uda

według Ciebie lewa strona jest dobra komuna jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

"pracowaliśmy w wolne soboty,
pracowaliśmy w wolne niedziele,
robotnicy dawali z siebie wszystko,
oszukiwali ich partyjni złodzieje."

ANTIDOTUM=PARTIA
anonim - 2010-08-02 16:32:21 odpowiedz | cytuj
ANTIDOTUM to istna porażka:) Andrzejczak ciągle oszukuje w godzinach i wyplaty nigdy sie nie zgadzaja, na budowie robi sie co sie tylko chce, polecam pijakom i narkomanom:):):)tych w antidotum nie brakuje:D
HANS - 2010-08-03 13:23:51 odpowiedz | cytuj
Zgadzam sie w 100% Pracowałem tam, mialem wypadek na budowie. Nie wiadomo skad nagle znalazla sie umowa, ktorej nigdy nie widzialem i nie podpisywalem. Zdolni sa w Cieszynie :) Inspekcja pracy wpada, odpowiedni kolo dostaje w lapke i po problemie.
Antidotowiec - 2010-09-01 21:09:21 odpowiedz | cytuj
JA udaje że pracuje,
ONI udają że mi płacą... :D

anonim - 2010-09-27 11:03:03 odpowiedz | cytuj
tęż tam pracowałem ale za długo tylko ludzie którzy tam pracują są spoko. ale nie wzyscy , można trafić też na patologie , która nic innego nie robi tylko pije. Firma oszukuje na wszystkim. wszystko jest fikcją nic sie nie zgadza ani godziny ani wypłata. Kierownictwo obiecuje podwyżkę a kończy sie na tym jeszcze mniejszą wypłatę się dostaje... nie polecam pracowniką ani innym firmą bo malują podkładem a nie jakąś tam ogniową farbą.
anonim - 2010-09-27 11:11:10 odpowiedz | cytuj
koleś - 2010-07-19 20:38:11

Tak u Pana T. A. kierownika od 7 bole
anonim - 2010-10-13 23:25:46 odpowiedz | cytuj
Andrzejczak to cwaniak z bańką w nosie! Ale jedyne co dobre to to że jest prostym chłopem ze wsi:P
koleś - 2010-10-22 12:50:09 odpowiedz | cytuj
Wycofuje swój wcześniejszy komentarz. Gdy go wtedy pisałem to było dobrze ale teraz szkoda mówić. Gdy znajdziecie ogłoszenie w sprawie pracy w Antidotum w gazecie, biurze pracy, internecie czy na drzewie to odpuśćcie sobie, bo jeśli chcecie pracować 7 dni w tygodniu, po 10 - 12 godzin, w szkodliwych i niebezpiecznych warunkach, z pijakami i narkomanami, i jeśli nie przeszkadza Wam że musicie się prosić o własne pieniądze które często są opóźnione albo wcale nie wypłacone to Antidotum jest tą firmą która to gwarantuje. Tomek "Złote Góry" Andrzejczak to człowiek bez którego ta firma dawno by się rozpadła. Nie ma drugiego takiego *****!
max - 2010-11-05 21:22:04 odpowiedz | cytuj
wiedzieliscie wszyscy jak jest z praca i kasa a teraz napierdalacie na nich. myslcie troche [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] barany
x