brak logo

AWD Interior

Bielsko-Biała

Opinie o AWD Interior

halo 2009-10-07 16:42:19
mam zamiar podjąć pracę w AWB interior w administracji.

Proszę o informacje odnośnie klimatu, zarobków itd.
Dziękuję

Adam
anonim 2011-02-21 14:20:15
halo - 2009-10-07 16:42:19

mam zamiar podjąć pracę w AWB interior w administracji.

Proszę o informacje odnośnie klimatu, zarobków itd.
Dziękuję

Adam

Kibuc
1
GORGII 2011-03-09 18:02:38
LEPIEJ SIĘ ZASTANÓW DYREKTOR HANDLOWY Z PRZYPADKU I LUBI WSZYSTKO ZWALAĆ NA INNYCH
mmmm 2011-05-11 13:51:54
Ten nasz Dyrektor Handlowy to szczególny przypadek. Totalny nierób. Trzy maile na tydzień i dwa telefony. A jak coś się stanie to wrobi każdego pracownika na cacy. Mistrz gatunku-Mistrz patelni. Równie dobrze mogliby posadzić w biurze manekina byle miał ten rozpoznawalny uśmiech. Tak na poważnie jest taki bo taki ma być. W żadnym razie nie zagrozi zwierzchnikowi. Tylko, że "to" kosztuje awd ładną kaskę co miesiąc
lolo 2011-05-25 22:31:06
Witam,
Mam pytanie o tą firmę, czy warto iść na rozmowę kwalifikacyjną.
Czy są ok, jeżeli chodzi o warunki pracy, płacę, itp.

Będę wdzięczny za opinie jeżeli ktoś z nimi miał do czynienia.
1
anonim 2011-10-04 00:05:30
Dyrek to[usunięte przez moderatora] jakich mało, jeżeli zależy Ci na pracy w teatrze to wal śmiało, każde swoje niepowodzenie zwali na Ciebie bez mrugniecia, dobry aktorzyna
anonim 2012-01-20 16:07:23
witam zostałem zaproszony na rozmowę na stanowisko ph, możecie mi powiedzieć jaka jest płaca w tej firmie , atmosfera i warunki, jaką mają flotę?
Seba 2012-04-21 18:17:59
Zadnych konkretów, tylko jazda po Dyrektorze, nawięcej gadają ci co nic nie robią.
Były 2012-08-29 22:44:41
Część ludzi tam pracujących na wyższych stanowiskach to porażka. Dyrektor to lawirant jakich mało w firmach.Nie odpowiednia osoba na to stanowisko. Człowiek, który dostał się na to stanowisku z przypadku. Wszystko zrobi tak, że to zgoni na Ciebie każdą winę. Najlepiej, zebyś podjął oficjalną decyzje taką jak on Ci narzuci. Kto normalny na to pójdzie? Ogólenie dyrekcja to ludzie niesłowni. Potrafią na spotkaniach opowiadać co innego po to by za pieć minut w rozmowie w cztery oczy wypierać się swjej oficjalnej wersji. Ta firma to kpina. Jeżeli ktoś chce pracować z ludzmi mało kompetentnymi i nie odpowiedzialnymi to zapraszam do składania aplikacji!
aaa 2012-10-09 15:46:56
pomijając dyrektora może ktoś coś doda odnośnie samej firmy, zarobków dla PH, warunki, atmosfera (nie licząc dyrektora)??
lolek 2012-10-16 19:42:03
Finanse...wiecej można zarobić jako ph jeżdżąc po mniejszym terenie. W tej firmie masz kilku ph na całą polskę. Atmosfera? Jak gnije od góry to jaka będzie wyglądała na dole...Masz odpowiedź na pytanie.
1
antoś 2012-10-18 14:55:12
pracowałem tam kilka lat temu. Oszedłem w przekonaniu dyrektorstwa, że wszytko było fajnie. Tak naprawde to ta firma nie miała nic do zaoferowania pracownikowi. Samochodem prywatnie nie pojeździłeś, telefonem prywatnie zadzwoniłeś...nic przysłowiowe ZERO. Może teraz się zmieniło ale nie liczę na to bo wiadomo kryzys i jeszcze większe cięcia ;)
piki 2013-02-17 18:15:10
firma taka sobie
jaka 2013-02-22 17:03:24
UUU widze ze w awd po staremu :)
lala 2013-03-24 14:03:21
samochód firmowy nie służy do użytku prywatnego zarówno jak i telefon !!!
ja 2013-08-10 22:24:54
Zarobki na poziomie średnie/wysokie, atmosfera w firmie bardzo fajna, płacą zawsze na czas, to co napisały inne osoby jest zupełną nieprawdą, albo nie miały kontaktu z firmą, albo nie nadawały się do pracy...
2013-09-19 16:54:38
Praca spoko. Można lawirować w robocie. Nikt Cię nie sprawdzi. Ja załatwiam po drodze swoje sprawy, a jak nie będę u klienta nikt tego nie sprawdzi. Często załatwiam sprawy przez telefon i jest git. Polecam robotę. Dużo czasu dla siebie i swoje sprawy.
2013-09-26 13:07:50
Na jaki region polski chcesz się tam zatrudnić?
2013-09-30 17:48:22
A co macie problemy z ludźmi...jak zwykle zresztą w tej firmie! Współpracowałem z tą firmą...tragedia!!! Rotacja większa niż w biedronie na kasie hihihi
creative 2013-12-17 17:10:07
Jeżeli jesteś choć trochę kreatywny to ta praca nie jest dla Ciebie!!! Jeździsz od punktu A do B kończąc na Ź pod koniec dnia. Wyjeżdżasz w poniedziałek i często wracasz w piątek wieczorem z jedną przerwą w środku tygodnia na nocleg w domu. Potwornie męcząca. Robię tu już jakiś czas ale nie wiem jak długo wyciągnę. Szukam coś bardziej kreatywnego... Dziękuję za te szopki...
tu i tam 2014-04-07 22:23:59
Pracuję i nie narzekam choc robota jak na linii produkcyjnej. Faktycznie dyrekcja (dyrektor troche jak z ksiezyca) Zero pojecia o zarzadzaniu troche dziecinny. Wystarczy go zagadać i jest dobrze. Smieszny gosciu. Pozostali wydaje mi sie, ze trochę sensowniejsi choc jak pracowalem w poprzedniej firmie byli bardziej inteligentni.
Placa na czas to co się przejmowac. Reszte olac, jakos idzie.
1
Januszek 2014-07-21 22:54:37
Ubojnia czynna od 6 codziennie.
pat 2014-08-04 19:06:36
niezle pojechaliście na ta firmę
Nieznajomy 2014-10-20 22:16:30
Łowca krokodyli czuwa na magazynie głownym. Herbatka, Kawka po 3 godzinki dziennie, pewnie a co tam? kto mi zabroni?
jomisaki 2014-11-25 20:32:16
Magazyn przerobiony przez pana kierownika w jego mały własny intymny świat.
Dwulicowy dyktator któremu wydaje się że wszyscy dookoła niego to idioci łykający jego farmazony. Praca generalnie jest w porządku , zarobki jak na magazyn dobre, czysto , na głowe nie pada. Jak chcecie przychodzić 2 godziny wcześniej żeby pojezdzić sobie zamiatarką przy katowickiej to polecam w 100 %
2
paking process monitored 2014-11-25 21:26:20
hahahahahahahaha "jego mały własny intymny świat"
paking process monitored 2014-11-25 21:29:05
A kto to tak pędzi? a kto to tak buczy? Kto ma tak wielkie czerwone uszy?
2
jomisaki 2014-11-25 21:34:02
to majster na wózku widłowym naciera , pewnie kolejną W-Ztke zbiera
Mirek 2015-02-03 17:32:36
Czytałem,że czynnikiem który pozwala AWD Interior wyróżniać się na tle konkurencji jest nacisk jaki kładą na jakość obsługi klienta, w szczególności na serwis posprzedażowy. Zatem pewnie nie jest lekko gdy jest takie ciśnienie, z drugiej strony wynagrodzenie jest pewnie adekwatne do wkładu pracy. Warto starać się o pracę tam?
Majster 2015-02-21 00:47:35
Masz pytanie do prezesa firmy AWD Interior?
co to za kpina
warty 2015-04-02 07:57:36
Pracowałem jako PH - dyrktorzyna to jakaś wielka porażka. Płaca dobra jak na tą branżę. Pracowałem w innych firmach o podobnym profilu i zarobki sa wporzo. Ale wolę zarabiać mniej i pracować z normalnymi ludzmi niż z debilem. Dyrektorek dwulicowy który jest alfą i omegą. Zatrudnijcie się to zrozumiecie. POWODZENIA :)
bynda 2015-04-02 08:01:58
Prezesino, jeden z wielu. Nie zadawaj takich pytań bo ośmieszasz się na forum. Jaki Prezes taka firma.
były 2015-09-25 12:56:16
Tak zdziałać może i tak jeżeli ktoś będzie chciał słuchać. dyrektorzyna wyglądająca jakby zerwał się z choinki na Wielkanoc. Popatrz na niego, posłuchaj, to zrozumiesz. Pracowałem tam i już cieszę się, ze nie pracuję. Jeżeli nie przeszkadza Ci robienie w miesiącu 8000-10000 km fabianką to się zatrudnij. Jeżeli masz charakter zlewający. To też się zatrudnij. Ogólnie firma kicha jeżeli chodzi o pracę. Pracowałem w podobnych branżach i ta była najgorsza. Tekst dla myślących. Pozdrowienia dla chłopaków ;) Też wybierzecie inną drogę. Zobaczycie. Pozdrawiam
3
ania 2016-05-02 11:00:25
Witam, jestem zaproszona na rozmowę kw na stanowisko asystent sprzedaży, ktoś ma jakieś informacje jak to wygląda ?
lopas 2016-08-03 09:24:31
Dupna firma. pracowałem jako ph. 8000-10000 km miesięcznie. Kpina. Zarobki fakt bardzo dobre ;)
JSMŁ 2016-10-10 22:51:37
Zarobki jak na Bielsko są bardzo dobre w porównaniu z innymi firmami/branżami atmosfera i krytykowany kierownik/dyrektor też na poziomie. Osoby krytykujące to nieinteligentne nieroby chcące zarabiać dobre pieniądze nic nie robiąc...
tg 2016-10-11 12:10:52
Hej, wiecie jakich ofert pracy można się teraz spodziewać? W końcu dbają ot o, żeby zadbać o stabilne zatrudnienie, zwłaszcza, że umowa jest w pełni respektowana. Warunki finansowe są całkiem niezłe i tak
Zostaw swoją opinię o AWD Interior - Bielsko-Biała
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AWD Interior