logo JOBS PLUS

JOBS PLUS

Kraków

Opinie o JOBS PLUS

Joanna Pieńkowska Jobs Plus 2016-03-23 07:33
Dzień dobry, z ofertą wszystko jest w porządku, po prostu nasz Klient stale zgłasza zapotrzebowanie na nowych pracowników - stąd ciągle rekrutujemy. Zapraszamy do kontaktu!
Joanna Pieńkowska Jobs Plus 2016-03-31 11:51
Panie Sławku, zakwaterowanie i dojazd zależne są od indywidualnych ustaleń z naszym Klientem. Najlepiej byłoby, aby skontaktował się Pan z nami telefonicznie lub mailowo, wówczas udzielimy szczegółowych informacji w odniesieniu do konkretnej oferty pracy, która Pana interesuje :)
xxx 2016-04-11 12:29
Polecam! firma wypłacalna,cały czas sie ma z nimi kontakt we wszystkim pomoga,ale nie wszystko tez zalezy od firmy bo zalezy gdzie sie trafi do pracy i z jakimi ludzi sie bedzie pracowac ,ja z pracy byłem zadowolony,z towarzystwa NIE
3
Piotrek z Lodzi 2016-04-21 20:58
Jest to pierwsza agencja w ktorej spotkalem sie z powaznym podejsciem do pracownika :) Super kontakt w kazdej sprawie, przez telefon sms czy e-mail, odpowiedza na wszystkie watpliwosci i najdrobniejsze pytania. Wyplata zawsze sie zgadza i jest przed czasem :)
Jest to pierwsza firma z ktorej dostalem kartke na swieta :)
Szczerze polecam
Piotrek.
2
mela 2016-06-26 15:08
Cześć. Ma ktos ochote się wybrać do Francji ze Mna? We Dwie zawsze razniej. Jak tak podaj maila :-)
Pozdrawiam :-)
Klaudia_Kwater_Jobs_Plus 2016-06-27 07:45
Dzień dobry. Jeśli jest Pan zainteresowany pracą jako operator wózka widłowego, to mamy oferty pracy we Francji i w Polsce (Tychy). W obu przypadkach zatrudniamy my, w oparciu o umowę o pracę :) Zachęcam do skontaktowania się z nami, na pewno pomożemy.
1
Klaudia_Kwater_Jobs_Plus 2016-06-27 15:23
Pani Justyno, dziękujemy za miłe słowo :) W przypadku ofert w Szwecji, które obecnie mamy na stronie, zakwaterowanie jest bezpłatne i jest zapewnione przez naszego klienta :)
2
Iwona 2016-06-28 09:50
Czy ktoś planuje teraz wyjazd do Szwecji jako osoba sprzątająca?
nati 2016-06-28 19:28
Hej. Wiecie jak jest u nich z jezykiem francuskim?
Pozdrawiam
anula 2016-07-03 13:11
Hej. Wybiera się ktoś z Was do Francjii na produkcje spożywcza na te sery? Wiecie cos więcej o tej ofercie? Pozdrawiam :-)
anula 2016-07-03 14:22
Ale o jakiej ofercie piszesz ?
anula 2016-07-03 14:29
No tak. Ale ja nic nie wiem więcej jak pisze w ofercie. Wysłałes już tam cv?
anula 2016-07-03 18:39
A czy ktoś wogole rozmawiał na temat tej oferty? Myślałam ze tutaj sie cos dowiem więcej. Czy myslicie ze strach się do Francji wybrać? :-)
anula 2016-07-03 18:48
Dzięki :-) ale widze ze konkretnych opini od osób co tam pracują przez tą agencje to nie ma :-) Ale....przecież kto nie ryzykuje ten nie pije szampana :-) We Francji jeszcze Mnie nie było :-) To Slawek zglaszaj się na tą oferte z serami :-)
1
anula 2016-07-04 15:13
To samo masz przy serach:-) a czy ktoś sie wybiera wogole na te sery? :-)
anula 2016-07-04 16:20
Tak ale tam wymagają komunikatywnego jezyka francuzkiego z tych ofert pracy co piszesz
anula 2016-07-04 21:20
Na jaką oferte slawek jedziesz?
ania 2016-07-09 15:39
Hej. Czy jest ktoś kto wyjeżdża lub wyjeżdżal przez tą agencję? I podzielił by się opinią na temat agencji? :-)
Pozdrawiam :-)
6
anka 2016-08-30 17:21
heej. wybiera sie ktos na pieczarki do Francji?
3
lucy 2016-09-25 17:56
witam,jedzie ktoś do sprzatania do szwecji w grudniu ?
puder 2016-09-25 18:20
@ lucy 0 moja znajoma mówiła mi ze sie wyboiera. a co?
Klaudia_Kwater_Jobs_Plus 2016-12-19 15:08
Dzień dobry, ciężko mi odnieść się do opinii, która nie zawiera żadnych konkretów na temat naszej agencji. Jeżeli przybliży Pan/Pani sytuację, która wpłynęła na tak negatywną opinię - z chęcią się do niej ustosunkujemy i wyjaśnimy wszelkie wątpliwości :) Jeżeli preferuje Pan/Pani kontakt telefoniczny również możemy porozmawiać - 512 484 969.
4
SASO 2016-12-21 19:39
AGENCJA DNO!!! JESLI MOZECIE TO NIE Z TA AGENCJA!!! BEDZIECIE ZALOWAC!!!! WYJAZDU !!! JEDNO WIELKIE SZAMBO!!!
4
SASO 2016-12-21 19:42
JEDNO WIELKIE DNO!!! JESLI MOZECIE TO NIE Z TA AGENCJA !!! BEDZIECIE ZALOWAC !!!
3
Andrzej 2017-01-05 19:38
Witam
Panie SASO czy może pan opisać co jest nie tak w tej firmie?
Wpisów dużo .....treści mało :)
Magda 2017-01-12 18:30
czy dostanę jakąś pracę w Niemczech bez znajomości języka np sprzątanie
Joanna Pieńkowska Jobs Plus 2017-01-13 08:29
Dzień dobry,
Niestety, w tym momencie posiadamy jedynie oferty pracy w Niemczech, gdzie niezbędna jest co najmniej komunikatywna znajomość języka niemieckiego. Zachęcamy jednak do obserwowania naszej strony internetowej, w zakładce "Oferty pracy" znajdzie Pani zawsze aktualne oferty.
Anka 2017-01-24 18:50
Świetna firma, profesjonalne podejście i zaangażowanie - byłam z nimi w Niemczech na campingu.
1
nocoment 2017-03-29 11:15
no coment
Mika 2017-05-23 12:06
A czy jest tam ciezko i czy kasa sie zgadza.
Adrian 2017-06-15 18:29
Dzień dobry.

Mają Państwo jakieś oferty pracy dla studenta z językiem angielskim b1/b2 na wakacje - w okresie lipiec - wrzesień/październik ?
Klaudia Kwater - Jobs Plus 2017-06-19 11:19
Dzień dobry Panie Adrianie, jeśli chodzi o pracę sezonową to mamy sporo ofert za granicą. Większość natomiast wymaga znajomości języka Francuskiego lub Niemieckiego. Jeśli chodzi o Polskę, to zwykle prowadzimy rekrutacje stałe. Zachęcam jednak do odwiedzenia naszej strony z ofertami pracy http://jobsplus.pl/oferty-pracy - w razie pytań zapraszam do kontaktu telefonicznego - 512484969, lub na czacie na naszej stronie :) Chętnie odpowiemy na wszystkie pytania.
ana 2017-06-23 19:16
Witam Jestem na etapie składania dokumentacji do pracy .Jeśli będę miała jakieś doświadczenie z tą firmą,to na pewno napiszę prawdziwą opinie.Pozdrawiam wszystkich chcących jakoś coś zarobić..
2
Klaudia Kwater - Jobs Plus 2017-06-26 11:16
Pani Ano, jeśli ma Pani jakieś pytania lub potrzebuje Pani pomocy w aplikowaniu lub przygotowaniu dokumentów - służymy pomocą! Zachęcamy do kontaktu telefonicznego 12 352 13 52 lub mailowego rekrutacja@jobsplus.pl :)
Anon 2017-07-30 11:55
Osobiście nie polecam, otrzymałem propozycję pracy, pojechałem na rozmowę kwalifikacyjną, po czym zostałem zapewniony iż wszystko gra, do podpisania umowy muszę poczekać tylko na powrót Pana Prezesa. Czas oczekiwania wyniósł około 10 dni, zaś po mniemanym terminie powrotu Prezesa kontakt z Agencją całkowicie się urwał. W międzyczasie zostały ode mnie pobrane wszelkie informacje potrzebne do przygotowania umowy, kilka telefonów potwierdzających pracę i nagle nic. Rozumiem, że w biznesie jeżeli pracodawca nie dzwoni, to znaczy że nie ma na co liczyć. Wydaje mi się jednak, że pewne granice są :)
Pozdrawiam
1
Klaudia Kwater - Jobs Plus 2017-08-01 11:47
Dzień dobry,
przede wszystkim bardzo mi przykro, że poczuł się Pan potraktowany w nieodpowiedni sposób. Jako agencja zawsze pozostajemy z naszymi Kandydatami w kontakcie i przekazujemy wszystkie informacje na bieżąco, nawet jeżeli nie mamy konkretnej informacji dotyczącej zatrudnienia, wówczas informujemy o tym, kiedy ewentualnie można spodziewać się odpowiedzi. Czasami pewnie opóźnienia wynikają z tego, że oczekujemy na informację od naszego Klienta. Kolega przekazał mi, że był z Panem w bieżącym kontakcie i poinformował o opóźnieniach w procesie. Jeżeli jednak chciałby Pan wyjaśnić tę sytuację serdecznie zapraszam do kontaktu z nami. Zależy nam, aby był Pan usatysfakcjonowany.
3
Zawiedziony 2017-08-02 12:18
Witam a ja już czekam ponad 3 tygodnie na pracę w Francji i nadal nic niewiadomo kiedy jadę pani rekrutantka milczy a miało bydz tak pięknie pozdrawiam
1
Zawiedziony 2017-08-02 12:26
Jak nie macie pracy to mówcie a nie zwodzicue ludzi bo niekazdy ma czas czekać jak nic nie wie
1
Michał 2017-08-03 14:36
Proces rekrutacji w okresie letnim może się przedłużyć. Zawsze staramy się wysłać kandydatów do pracy najszybciej jak to możliwe, lecz procedury bywają czasochłonne, w zależności od miejsca pracy i wykonywanych zadań. Zapewniamy, że nasi rekruterzy skontaktują się, gdy zajdzie sposobność do szybkiego wyjazdu. Niezależnie od etapu poszukiwań pracy, zawsze zachęcamy do kontaktu telefonicznego pod nr telefonu 12 352 13 52, poprzez stronę www.jobsplus.pl lub odwiedzin w biurach w Krakowie i w Warszawie. Aktualne oferty pracy dostępne są na www.jobsplus.pl/oferty-pracy
Zawiedziony 2017-08-03 21:13
Ja rozumie że jest okres letni a ale nie było mowy że muszę znać język przynajmniej pani z jobsplus nic o tym nie wspominała takie rzeczy się mowi odrazu bo szkoda czasu mojego i waszego czuję się oszukany i złe wspomniana z wami współpracę słaba komunikacja pozdrawiam
1
Michał 2017-08-04 10:31
Niestety bardzo rzadko zdarza się, że język obcy jest niewymagany przy wyjeździe za granicę. Wszystkie wymagania niezbędne do wyjazdu są szczegółowo opisane w każdej ofercie pracy. Zależy nam, aby wyjaśnić sprawę, dlatego zachęcamy do bezpośredniego kontaktu.
Obecnie posiadamy jedną ofertę w Belgii, bez znajomości języka obcego. Praca dotyczy stanowiska pomocnik dekarza/pracownik ogólnobudowlany: http://bit.ly/pomocnik-dekarza
Zawiedziony 2017-08-04 15:16
Co tu wyjaśniać pani rekrutantka wiedziała że nieznana języka to mogła wcześniej powiedz że niemam szans wyjazdu na tą ofertę zrezygnowałem z pracy bo miałem bydz dostępny i bardzo żałuję że wysłał aplikacje do was wyszło jak zawsze że muszę szukać pracy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mać
1
Anon 2017-08-11 14:59
Poinformowany ostatecznie zostałem dokładnie dzień po napisaniu tutaj opinii :) Na poprzednie próby kontaktu z Państwem nikt nie odpowiadał. Za ostateczną informację dziękowałem i dziękuje jeszcze raz, wystarczyło tylko napisać wcześniej :)
Pozdrawiam serdecznie !
3
Zawiedziony 2017-08-19 17:44
Niepolecam tej firmy już się raz sparzylem więc uważajcie wysyłając aplikacje czy wogule wam znajdą prace
1
Ta agencja tylko w ostateczności 2017-09-12 13:17
Słaby kontakt z biurem, wieczne proszenie się o potrzebne dokumenty, strasznie zakręceni koordynatorzy, którzy średnio co pół roku się zmieniają i nie mają o niczym pojęcia a zwłaszcza o tym gdzie, do jakiej pracy i na jakie warunki posyłają pracownika. (usunięte przez administratora)
4
NIKO 2017-09-26 15:54
NIE POLCAM FIRMY JOBS PLUS STRATA CZASU I PIENIĘDZY . ZOSTAŁEM WYSŁANY DO BELGI LIEGE JAKO DEKARZ , PRACODAWCA FRANCUZ . DROGĄ MAILOWA PODPISAŁEM UMOWĘ NA TYDZIEŃ ZAPEWNIANO MNIE ZE UMOWA ZOSTANIE PRZEDŁUZONA W BELGI ALE NIESTETY PO 4 DNIACH PANI Z BIURA JOBS PLUS ZADZWONIŁA I POINFORMOWAŁA MNIE ZE MUSZĘ WRACAĆ DO POLSKI BO UMOWA NIE ZOSTANIE PRZEDŁUZONA , NAWET NIE PODANO PRZYCZYNY ŚMIECH NA SALI . FIRMA JEST NASTAWIONA NA ZYSKI KOSZTEM PRACOWNIKÓW I TYLE W TEMACIE . JEZELI NIE POTRZEBUJĄ PRACOWNIKÓW TO PO CO FIRMY WYSYŁAJĄ DO PRACY??? PRZEZ TE 4 DNI WIDZIAŁEM CO SIE TAM DZIEJE,PRACODAWCA WYZYWA PRACOWNIKÓW OD [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] TRAKTUJE ICH JAK ŚMIECI , OBÓZ PRACY POPROSTU PORAŻKA , JAK KTOS NIE WIERZY NIECH POJEDZIE I SIE PRZEKONA . NIE POLECAM I NIE POZDRAWIAM ! :)
1
Michał_Jobs Plus 2017-09-27 12:16
Panie Denisie,

Podczas podpisywania umowy został Pan poinformowany o tygodniowym okresie próbnym. Po tym czasie Pracodawca w Belgii sam decyduje czy nowy Pracownik się sprawdził. W tym wypadku niestety Pracodawca nie zdecydował się na przedłużenie umowy i zostaliśmy zmuszeni o poinformowaniu o konieczności powrotu do kraju. Walczyliśmy o Pana, ale zrobiliśmy wszystko co w naszej mocy.

Pracodawca w Belgii jest naszym wieloletnim Klientem u którego pracuje wielu Pracowników oddelegowanych przez naszą Agencji. Niejednokrotnie zdarza się, że powracają w to samo miejsce. Stwierdzenie, że to „obóz pracy” jest bardzo nie na miejscu.
NIKO 2017-09-27 12:48
JAK COS TO PANIE MIROSŁAWIE !!!!TAK OCZYWISCIE ZOSTAŁEM POINFORMOWANY ZE UMOWA BĘDZIE PRÓBNA TYGODNIOWA ALE ZAPEWNIONY ZOSTAŁEM ZE UMOWA ZOSTANIE PRZEDŁUZONA W BELGI ZE NIE BĘDZIE ZADNEGO PROBLEMU.JESTEM DEKARZEM I BARDZO DOBRZE WYWIAZUJE SIĘ ZE SWOCH OBOWIAZKÓW TO O JAKIE SPRAWDZENIE SIE ROZCHODZI PROSZĘ MI POWIEDZIEĆ!PRACOWAŁEM ZAKLEDWIE 4 DNI WIĘC NAWET NIE MIAŁEM TAKIEJ MOZLIWOŚCI TAK NAPRAWDE ABY WYKAZAĆ SIĘ ZE SWOICH OBOWIĄZKÓW ŻENADA!!!Z TEGO CO MI WIADOMO TO NIE POTRZEBUJA TAM LUDZI DO PRACY A FIRMA WYSYŁA I NARAŻA PRACOWNIKÓW NA KOSZTA.PORAŻKA!!!!!
1
Michał_Jobs Plus 2017-09-27 16:10
Niestety, ale w przypadku tej oferty pracy nigdy nie możemy zapewnić o przedłużeniu umowy. Wszystko zależy od tego, jak Pracownik wypadnie w oczach Pracodawcy, nie kwestionujmy Pana umiejętności. Próbowaliśmy przekonać Pracodawcę, lecz był nieugięty.
Jeśli chciałby Pan wyjaśnić tę sytuację prosimy o kontakt z naszymi rekruterami pod numerem telefonu: 12 352 13 52.
1
Zawiedziony 2017-10-01 18:22
Zgadzam się to strata czasu dla tej firmy
1
Zostaw swoją opinię o JOBS PLUS - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JOBS PLUS