brak logo

ELTRANS MINING

Chorzów

Opinie o ELTRANS MINING

abc 2016-02-03 10:37
RG Bogdanka to najgorsza spółka na kopalni, ludzi maja za nic a i wypłaty marne średnio 1400zł. nawet nie ma co myśleć o rozwijaniu swoich umiejetności ponieważ na same dobre roboty chodzą czopy lub koledzy kierownika. tak więc nie warto zawracać sobie głowy bo lepiej nie będzie, a ludzie w spółce żyją nadzieją ze za miesiac będzie lepiej słyszę to już 3 rok. pozdrawiam
Szambonurek 2016-02-03 21:14
To po co tam pracujesz? Aż 3 lata? Jesteś aż takim durniem czy wesołym chłopkiem gdzie nie pójdziesz tam cię w ch..a zrobią! Każdy ma taką pracę na jaką zasługuje. Żal mi cię. Ja wywoże nieczystości i zapraszam cię do siebie. Dam ci dwa razy tyle ale umowy o pracę to u mnie nie istnieją.
1
Mlody 2016-02-12 15:15
Ale mówisz o Eltrans w Chorzowie czy RGB w Bogdance?
Mlody 2016-02-12 15:16
Ale mówisz o Eltrans w Chorzowie czy RGB w Bogdance?
Dawny rgb 2016-02-14 09:08
W pełni się z Tobą zgadzam to najlepszą spółka. Dzięki RGB pracuję w LWB. To najlepszą droga pod kopalnię. W tamtym roku bardzo dużo przerzucili w tym z tego co wiem to już 10. Nie narzekajcie, uczciwie pracujcie, nie uchodźców na zwolnienia a zobaczycie, że Was wezmą.
1
Abc 2016-02-14 10:00
Nie znam nikogo kto by przeszedł pod kopalnie to jakieś brednie w tamtym roku były zwolnienia he pewnie jesteś z biura i tak zachęcasz bo chętnych do pracy nie ma
2
Abc 2016-02-14 18:12
Ty trolu z biura przestań głupoty wypisywac, jak już dostaniesz się do rgb to zapomnij o LW, bo nikt pod kopalnie nie przeszedł w tym roku. Zacznijcie ludziom płacić to sami przyjdą a nie obiecuj głupot, bo opinie firma ma taką jaką ma i nikt przyjść nie chce niestety za takie pieniądze
1
Koro 2016-02-16 13:17
Jestem jednym z 10ciu elektrykow ktorzy od lutego 2015 przeszli do LWB i dostali juz cale rozliczenie ze spolka RG. Teraz to jedyna szansa zeby sie dostac do LWB to byc pracownikiem spolki nalezacej do Grupy Kapitalowej
1
Pracownik 2016-02-25 03:22
info jest sprzeczne bo np miesiac grudzien ma 20 dni roboczych to dadza ci 1800 zl. styczen ma 19 to uwala 200=300 zl a jak kolejny ma np 21 do dadza 1850. prezes nie raz mowil ze maja system plac opracowany i on musie sie tego tzymac stad takie roznice. dostaniesz 2k wyplaty i nastepnego miesiace spodziewasz sie podobnej a tu przelew na konto pare stow mniej. na loteri latwiej przewidziec jak to bedzie niz w rg
dopracownikow 2016-02-29 11:20
Trzeba zrobić strajk nie zjechać pare dni !!! Wyjdzie na jaw jaka biorą za was kasę! Nie macie nawet jednej trzeciej tego co daje kopalnia na 1 dniówkę. Wy się zastanówcie i oni niech się zastanowią.
abc 2016-02-29 18:02
Strajk! To jedyne wyjście!
Pracownik 2016-02-29 19:11
Koledzy czy ktoś z was wie kiedy znowu mają przechodzić ludzie z RGB pod LWB? Tydzień temu przeszli ostatnio. Wiem na 100% bo mój kolega przeszedł.
1
Aaa 2016-02-29 19:57
Ale pochwalił się ten kolega, że w rg dostał bezpłatny na 3-mc
Liba 2016-02-29 21:16
Prawda poszło kilka osób a co z tego jak w rg masz bezpłatny urlop i wyrazie czego wrócisz spowrotem Ja myślę że to tylko reklama lub zachęta dla nowych pracowników bo chętnych nie ma a tak każdy będzie miał nadzieję pozdrawiam
Koro 2016-02-29 21:51
My też mieliśmy najpierw urlop bezpłatny a potem pod LWB ale wszyscy 10 nikt nie został w RGB to dziwne wiesz też tak myślałem a teraz kilkudziesięciu przyjmują chyba od 1 marca. Pozdrawiam
AQQ 2016-03-01 06:20
Elektryk, ślusarz. ! a pokażcie mi jednego brązowego który przeszedł. Rg nie ma robót dla nich to oddaje pod lw. Brązowy z rg to teraz idzie do carbonu. Jak nie zaczną lepiej płacić to mogą się zdziwić kto to widział na dole 9 zeta za godzinę, ludzi mają za nic.Spółka córka chyba od macochy, super reklama dla Lw.
1
AQQ 2016-03-01 06:20
Elektryk, ślusarz. ! a pokażcie mi jednego brązowego który przeszedł. Rg nie ma robót dla nich to oddaje pod lw. Brązowy z rg to teraz idzie do carbonu. Jak nie zaczną lepiej płacić to mogą się zdziwić kto to widział na dole 9 zeta za godzinę, ludzi mają za nic.Spółka córka chyba od macochy, super reklama dla Lw.
Polo 2016-03-01 06:28
Dali nam po 9zł brutto ale z czasem ma być lepiej jak trochę popracujemy.
Były ryl 2016-03-01 14:45
Chorować nie wolno bo was zwolnią jak co niektórych, Taką mają wizję im wolno wszystko.
1
Arbi 2016-03-01 18:06
Ale to wstyd dla waszego prezesa,to on reklamuje swoim nazwiskiem firmę i takie cuda robią.pewnie kasa ważniejsza od
Oki 2016-03-01 19:47
Jaki wstyd oni niewiedzą co to jest. Kasa się liczy a resztę mają gdzieś.
Ost 2016-03-01 21:04
Ja jestem brązowym, który ostatnio przeszedł pod LWB.
Ryl 2016-03-02 06:35
Chyba że się zwolniłeś, takie żeczy to się szybko rozchodzą,a tu cisza nikt o tobie niewie.nie siej propagandy!
Exryl 2016-03-02 23:07
A ja się zwolniłem w 2015 i nie narzekam, robie teraz w prywatnej firmie na umowe o prace i zarabiam 1000 zeta więcej niz w tej mordowni. Ostatnie przejście do LW było kilku elektryków, jeszcze w 2014 roku, którzy poszli na przeróbke. Dajcie se siana i idzcie do innej roboty. Szkoda zdrowia oraz życia. A i tak nic nie wskuracie. Ograniczaja brązowe kaski do minimum w kopalni Pozdro
Rybson 2016-03-22 14:13
Panowie działajcie coś a nie siedzicie jak mysz pod miotłą. Trochę samozaparcia i waleczności a nie siedzicie i czekacie na cud.Za takie grosze robić to porażka
MŁody EX Ryl 2016-04-04 21:08
Jak Panowie sytułacja w tej smiesznej firmie wygląda teraz?
Obecny 2016-04-06 19:06
Jesteś imbecylem czy też idiotą? Po pierwsze co cię to obchodzi skoro już nie pracujesz? Po drugie zadajesz pytanie retoryczne. Po trzecie mnie jest bardzo dobrze. Nie jestem czopkiem, chodzę i przychodzę do pracy po to żeby pracować a tacy na pewno nigdy nażekać nie będą. Musiałeś być daremny. Pozdrawiam
1
obg 2016-04-10 19:48
Ty zryty łbie z biura przestań podszywać się pod ryli.Po pierwsze jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to nie pisz.Po drugie każdy ma prawo wiedzieć co się dzieje w tym dziadostwie. Po trzecie sam jesteś daremny jeśli chcesz żeby ludzie pracowali za taką jałmużnę, ciekawe czy ty chciałbyś tyle zarabiać.
Obecny 2016-04-10 23:02
Napisz proszę kto to jest człowiek z biura? Ja tam nawet planistki nie mogę spotkać ale dzięki, wysoko mnie cenisz. Pracuję od początku jeszcze w eltransie. Ty pewnie wtedy majtki w zębach nosiłeś a na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] papu mówiłeś. Zarabiałem połowę mniej jak teraz i to w trzech ratach nam wypłacali. Barbórki dostałem 50 złotych. W dalszym ciągu zadajesz pytanie z odpowiedzią. Kolegów nie masz. Jakoś nie widzę odpowiedzi. Podejrzewam że roboty też nie masz. Gdzie ta twoja mądrość? W tej spółce będzie dobrze. Warunek nie będzie takich jak ty. Pozdrawiam
1
bcd 2016-04-11 10:50
Przestań podszywać się pod pracowników. Widać że nie masz pojęcia jak było w ELTRANSIE!
Sipi 2016-04-11 15:44
Co jest dobrze? Huja jest dobrze zarabiają ci co są kolegami kierownika i ich znajomi oni mają kasę gruba nie raz słyszy się jak się z innych śmieją a ilu jest dobrych chłopaków co by też robili a nie mogą więc nie gadaj że ktoś jest daremny. Połowa opinii to dozur wypisuje jak jest fajnie i że jak ktoś robi to i kasę bierze. Powiem tyle rotacja jest i wiecznie mało ludzi
123 2016-04-16 06:22
A kto w tej firmie ma kasę? Może przodowi, a reszta na tym samym wózku jedzie. Ale sami się nakręcacie. Jeden coś powie,drugi doda a trzeciego szlak trafia. Wyjście jest zawsze można zmienić robotę.
abc 2016-05-23 18:12
Ponowie bijecie pianę i nic z tego nie wynika, tu trzeba wyj.... kierownika i tyle. Karać tylko potrafi a jak się spytasz o premie to głupa rżnie i te jego dziwne teksty że robić jak najwięcej albo z dołu nie wyjeżdżać. Nadsztygary też tylko kary wypisują zamiast zadbać o bezpieczeństwo. Syf nie firma, zwolniłem się i mam ich w d...e inne firmy też robotę dają.
3
guest75 2016-06-30 13:35
eee no to widzę po tych opiniach o ile jest to prawda co piszecie, że firma powstala tylko po to aby dac utrzymanie prezesinie i pozostałym członkom rodziny... ja się zastanawiam tylko kiedy stanie się coś co rozpierdoli te układy w kopalni i spółki przestana doić i wykorzystywać ludzi pracujących przecież tak samo jak chłopaki z LWB...
6
abc 2016-07-08 23:44
Debil albo nie kumaty jesteś
ierjfr 2016-07-20 21:21
buahahahahhaha ;D
Pult 2016-08-05 12:21
Taaaa jak ścierzke pociągłeß to widziałeś D)D)D)
DDD 2016-08-07 18:04
Beztlenowa ......
1
Misiek 2016-08-11 13:37
No z tego co mi się wydaje, to nie ma co narzekać za bardzo, wszystko tutaj gra i to całkiem nieźle.
3
bezrobotny 2016-11-30 19:15
Nic tam nie gra to dziadostwo i syf
Ryl 2016-12-02 07:55
A co tutaj ma grać? Zwalniają ludzi szanowny kierownik wyznacza skazanych choć i niktorym to sam dołki kopie. Tylko karac, jeba.c, straszyc i płacić swoim potrafi...
2
mike 2017-03-01 19:31
Panowie dalej kierownikuje chytrus?
ryl 2017-03-08 11:22
Ch.j cię to obchodzi. Zapytać się możesz. Po nazwisku to po pysku.
1
nice 2017-03-10 23:42
Jaki ty wulgarny jesteś tępy rylu
1
ryl 2017-03-17 21:44
Co za bzdury !!!!! Pracuje w tej firmie i nic takiego nie było ....
Rgbbb 2017-03-18 10:37
Było było. Teraz w lutym i styczniu też kilku poszło do LWB jak były przyjęcia wewnętrzne.
obecny 2017-03-20 06:56
W styczniu napewno 10, nie wiem ilu w lutym. W marcu już 5 poszło.
Alicja 2017-03-31 13:47
@ryl, @nice, proszę o publikowanie merytorycznych komentarzy na temat pracy w ELTRANS MINING.
1
życzliwy 2017-04-05 11:32
Alicja to chyba krawaciarz z biura
Alicja 2017-05-04 14:43
@życzliwy nie współpracuję z ELTRANS MINING. Jestem redaktorem Serwisu GoWork.pl Więcej o moim zadaniu dowiesz się klikając w ikonkę mikrofonu przy moim nicku. Chętnie również poznaje Wasze opinie na temat pracy w ELTRANS MINING.
Zostaw swoją opinię o ELTRANS MINING - Chorzów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ELTRANS MINING