brak logo

ELTRANS MINING

Chorzów

Opinie o ELTRANS MINING

rafal 2015-12-04 20:27:57
O wlasnie koledzy co z barborką Ci z Lw dzis się bawia a my co na piwio nas nie stac a tez jestesmy Lw Bogdanka tylko pod inna nazwa rgb i ten sam wlasciciel dlaczego nie ma zadnej informacij gornicy na slasku miesiac temu wiedzieli kiedy dostana barborke zwiazki zawodowe tez sa nieudolne bo co zamietli pod dywan spor zbiorowy z rgb zeby przypadkiem Sami nie stracili barborki h.j ich nas los obchodzi aby im bylo dobrze
maja 2015-12-22 13:34:22
@Misiek każdy ma prawo jest mieć swoje zdanie to jest moja opinia i jej nie zmienie.
dolnik 2015-12-23 08:14:25
@maja tylko krowa nie zmienia zdania, bo krowa nie myśli
Dolnik 2016-01-03 09:43:14
Prezes mi powiedział, że w RGB są tylko umowy o pracę. Innych nie ma.
abc 2016-01-04 10:21:35
...do Maro... nie opowiadaj głupot , górnictwo to chyba jedyna branża gdzie rzadko dają inną umowę niż umowa o pracę, widać z tego że nie masz nic wspólnego z górnictwem.
abc 2016-01-05 01:15:43
@toam do emerytury trzeba przepracować 25 lat kolego........
Bolek 2016-01-31 19:09:05
Panowie jakie teraz zarobki w RGB? Opłaca się papiery złożyć? Pozdro
Michał 2016-01-31 19:14:26
Jakie są zarobki w RGB na powierzchni? Złożyłem CV na elektromontera.
guest 2016-02-01 10:01:12
Zarobki w RGB??? :-D takie jak w każdej spółce albo jeszcze gorsze. Teraz to nigdzie nie napłacą... Nie wiem czy dwa wyciągniesz na rękę... Te wszystkie zajebane spółki i spółeczki które się ostatnio pootwierały weszły chyba w jakieś kontakty pomiędzy sobą i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ludziom cały [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] płacą. A my głupie baranki zatrudniamy się w nich, oni to widzą i nic nie podnoszą. Także kolego jak masz okazję znaleźć pracę w zawodzie na powierzchni to bierz ją bo podejrzewam że lepiej zarobisz niż tułanie się w tym syfie na dole i tracenie zdrowia.... A warunki są kiepskie. POZDRAWIAM. Wiem bo pracuję w takiej spółce. Co prawda jako ryl ale widzi się jak ludzie narzekają...
abc 2016-02-03 10:37:13
RG Bogdanka to najgorsza spółka na kopalni, ludzi maja za nic a i wypłaty marne średnio 1400zł. nawet nie ma co myśleć o rozwijaniu swoich umiejetności ponieważ na same dobre roboty chodzą czopy lub koledzy kierownika. tak więc nie warto zawracać sobie głowy bo lepiej nie będzie, a ludzie w spółce żyją nadzieją ze za miesiac będzie lepiej słyszę to już 3 rok. pozdrawiam
Szambonurek 2016-02-03 21:14:11
To po co tam pracujesz? Aż 3 lata? Jesteś aż takim durniem czy wesołym chłopkiem gdzie nie pójdziesz tam cię w ch..a zrobią! Każdy ma taką pracę na jaką zasługuje. Żal mi cię. Ja wywoże nieczystości i zapraszam cię do siebie. Dam ci dwa razy tyle ale umowy o pracę to u mnie nie istnieją.
1
Mlody 2016-02-12 15:15:36
Ale mówisz o Eltrans w Chorzowie czy RGB w Bogdance?
Mlody 2016-02-12 15:16:07
Ale mówisz o Eltrans w Chorzowie czy RGB w Bogdance?
Dawny rgb 2016-02-14 09:08:17
W pełni się z Tobą zgadzam to najlepszą spółka. Dzięki RGB pracuję w LWB. To najlepszą droga pod kopalnię. W tamtym roku bardzo dużo przerzucili w tym z tego co wiem to już 10. Nie narzekajcie, uczciwie pracujcie, nie uchodźców na zwolnienia a zobaczycie, że Was wezmą.
1
Abc 2016-02-14 10:00:59
Nie znam nikogo kto by przeszedł pod kopalnie to jakieś brednie w tamtym roku były zwolnienia he pewnie jesteś z biura i tak zachęcasz bo chętnych do pracy nie ma
2
Abc 2016-02-14 18:12:16
Ty trolu z biura przestań głupoty wypisywac, jak już dostaniesz się do rgb to zapomnij o LW, bo nikt pod kopalnie nie przeszedł w tym roku. Zacznijcie ludziom płacić to sami przyjdą a nie obiecuj głupot, bo opinie firma ma taką jaką ma i nikt przyjść nie chce niestety za takie pieniądze
1
Koro 2016-02-16 13:17:02
Jestem jednym z 10ciu elektrykow ktorzy od lutego 2015 przeszli do LWB i dostali juz cale rozliczenie ze spolka RG. Teraz to jedyna szansa zeby sie dostac do LWB to byc pracownikiem spolki nalezacej do Grupy Kapitalowej
1
Pracownik 2016-02-25 03:22:31
info jest sprzeczne bo np miesiac grudzien ma 20 dni roboczych to dadza ci 1800 zl. styczen ma 19 to uwala 200=300 zl a jak kolejny ma np 21 do dadza 1850. prezes nie raz mowil ze maja system plac opracowany i on musie sie tego tzymac stad takie roznice. dostaniesz 2k wyplaty i nastepnego miesiace spodziewasz sie podobnej a tu przelew na konto pare stow mniej. na loteri latwiej przewidziec jak to bedzie niz w rg
dopracownikow 2016-02-29 11:20:17
Trzeba zrobić strajk nie zjechać pare dni !!! Wyjdzie na jaw jaka biorą za was kasę! Nie macie nawet jednej trzeciej tego co daje kopalnia na 1 dniówkę. Wy się zastanówcie i oni niech się zastanowią.
abc 2016-02-29 18:02:53
Strajk! To jedyne wyjście!
Pracownik 2016-02-29 19:11:55
Koledzy czy ktoś z was wie kiedy znowu mają przechodzić ludzie z RGB pod LWB? Tydzień temu przeszli ostatnio. Wiem na 100% bo mój kolega przeszedł.
1
Aaa 2016-02-29 19:57:30
Ale pochwalił się ten kolega, że w rg dostał bezpłatny na 3-mc
Liba 2016-02-29 21:16:15
Prawda poszło kilka osób a co z tego jak w rg masz bezpłatny urlop i wyrazie czego wrócisz spowrotem Ja myślę że to tylko reklama lub zachęta dla nowych pracowników bo chętnych nie ma a tak każdy będzie miał nadzieję pozdrawiam
Koro 2016-02-29 21:51:51
My też mieliśmy najpierw urlop bezpłatny a potem pod LWB ale wszyscy 10 nikt nie został w RGB to dziwne wiesz też tak myślałem a teraz kilkudziesięciu przyjmują chyba od 1 marca. Pozdrawiam
AQQ 2016-03-01 06:20:30
Elektryk, ślusarz. ! a pokażcie mi jednego brązowego który przeszedł. Rg nie ma robót dla nich to oddaje pod lw. Brązowy z rg to teraz idzie do carbonu. Jak nie zaczną lepiej płacić to mogą się zdziwić kto to widział na dole 9 zeta za godzinę, ludzi mają za nic.Spółka córka chyba od macochy, super reklama dla Lw.
1
AQQ 2016-03-01 06:20:36
Elektryk, ślusarz. ! a pokażcie mi jednego brązowego który przeszedł. Rg nie ma robót dla nich to oddaje pod lw. Brązowy z rg to teraz idzie do carbonu. Jak nie zaczną lepiej płacić to mogą się zdziwić kto to widział na dole 9 zeta za godzinę, ludzi mają za nic.Spółka córka chyba od macochy, super reklama dla Lw.
Polo 2016-03-01 06:28:12
Dali nam po 9zł brutto ale z czasem ma być lepiej jak trochę popracujemy.
Były ryl 2016-03-01 14:45:35
Chorować nie wolno bo was zwolnią jak co niektórych, Taką mają wizję im wolno wszystko.
1
Arbi 2016-03-01 18:06:10
Ale to wstyd dla waszego prezesa,to on reklamuje swoim nazwiskiem firmę i takie cuda robią.pewnie kasa ważniejsza od
Oki 2016-03-01 19:47:39
Jaki wstyd oni niewiedzą co to jest. Kasa się liczy a resztę mają gdzieś.
Ost 2016-03-01 21:04:22
Ja jestem brązowym, który ostatnio przeszedł pod LWB.
Ryl 2016-03-02 06:35:15
Chyba że się zwolniłeś, takie żeczy to się szybko rozchodzą,a tu cisza nikt o tobie niewie.nie siej propagandy!
Exryl 2016-03-02 23:07:55
A ja się zwolniłem w 2015 i nie narzekam, robie teraz w prywatnej firmie na umowe o prace i zarabiam 1000 zeta więcej niz w tej mordowni. Ostatnie przejście do LW było kilku elektryków, jeszcze w 2014 roku, którzy poszli na przeróbke. Dajcie se siana i idzcie do innej roboty. Szkoda zdrowia oraz życia. A i tak nic nie wskuracie. Ograniczaja brązowe kaski do minimum w kopalni Pozdro
Rybson 2016-03-22 14:13:29
Panowie działajcie coś a nie siedzicie jak mysz pod miotłą. Trochę samozaparcia i waleczności a nie siedzicie i czekacie na cud.Za takie grosze robić to porażka
MŁody EX Ryl 2016-04-04 21:08:26
Jak Panowie sytułacja w tej smiesznej firmie wygląda teraz?
Obecny 2016-04-06 19:06:10
Jesteś imbecylem czy też idiotą? Po pierwsze co cię to obchodzi skoro już nie pracujesz? Po drugie zadajesz pytanie retoryczne. Po trzecie mnie jest bardzo dobrze. Nie jestem czopkiem, chodzę i przychodzę do pracy po to żeby pracować a tacy na pewno nigdy nażekać nie będą. Musiałeś być daremny. Pozdrawiam
obg 2016-04-10 19:48:15
Ty zryty łbie z biura przestań podszywać się pod ryli.Po pierwsze jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to nie pisz.Po drugie każdy ma prawo wiedzieć co się dzieje w tym dziadostwie. Po trzecie sam jesteś daremny jeśli chcesz żeby ludzie pracowali za taką jałmużnę, ciekawe czy ty chciałbyś tyle zarabiać.
Obecny 2016-04-10 23:02:14
Napisz proszę kto to jest człowiek z biura? Ja tam nawet planistki nie mogę spotkać ale dzięki, wysoko mnie cenisz. Pracuję od początku jeszcze w eltransie. Ty pewnie wtedy majtki w zębach nosiłeś a na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] papu mówiłeś. Zarabiałem połowę mniej jak teraz i to w trzech ratach nam wypłacali. Barbórki dostałem 50 złotych. W dalszym ciągu zadajesz pytanie z odpowiedzią. Kolegów nie masz. Jakoś nie widzę odpowiedzi. Podejrzewam że roboty też nie masz. Gdzie ta twoja mądrość? W tej spółce będzie dobrze. Warunek nie będzie takich jak ty. Pozdrawiam
bcd 2016-04-11 10:50:30
Przestań podszywać się pod pracowników. Widać że nie masz pojęcia jak było w ELTRANSIE!
Sipi 2016-04-11 15:44:12
Co jest dobrze? Huja jest dobrze zarabiają ci co są kolegami kierownika i ich znajomi oni mają kasę gruba nie raz słyszy się jak się z innych śmieją a ilu jest dobrych chłopaków co by też robili a nie mogą więc nie gadaj że ktoś jest daremny. Połowa opinii to dozur wypisuje jak jest fajnie i że jak ktoś robi to i kasę bierze. Powiem tyle rotacja jest i wiecznie mało ludzi
123 2016-04-16 06:22:11
A kto w tej firmie ma kasę? Może przodowi, a reszta na tym samym wózku jedzie. Ale sami się nakręcacie. Jeden coś powie,drugi doda a trzeciego szlak trafia. Wyjście jest zawsze można zmienić robotę.
abc 2016-05-23 18:12:58
Ponowie bijecie pianę i nic z tego nie wynika, tu trzeba wyj.... kierownika i tyle. Karać tylko potrafi a jak się spytasz o premie to głupa rżnie i te jego dziwne teksty że robić jak najwięcej albo z dołu nie wyjeżdżać. Nadsztygary też tylko kary wypisują zamiast zadbać o bezpieczeństwo. Syf nie firma, zwolniłem się i mam ich w d...e inne firmy też robotę dają.
2
guest75 2016-06-30 13:35:44
eee no to widzę po tych opiniach o ile jest to prawda co piszecie, że firma powstala tylko po to aby dac utrzymanie prezesinie i pozostałym członkom rodziny... ja się zastanawiam tylko kiedy stanie się coś co rozpierdoli te układy w kopalni i spółki przestana doić i wykorzystywać ludzi pracujących przecież tak samo jak chłopaki z LWB...
6
abc 2016-07-08 23:44:15
Debil albo nie kumaty jesteś
ierjfr 2016-07-20 21:21:19
buahahahahhaha ;D
Pult 2016-08-05 12:21:00
Taaaa jak ścierzke pociągłeß to widziałeś D)D)D)
DDD 2016-08-07 18:04:19
Beztlenowa ......
1
Misiek 2016-08-11 13:37:29
No z tego co mi się wydaje, to nie ma co narzekać za bardzo, wszystko tutaj gra i to całkiem nieźle.
1
bezrobotny 2016-11-30 19:15:20
Nic tam nie gra to dziadostwo i syf
Ryl 2016-12-02 07:55:49
A co tutaj ma grać? Zwalniają ludzi szanowny kierownik wyznacza skazanych choć i niktorym to sam dołki kopie. Tylko karac, jeba.c, straszyc i płacić swoim potrafi...
1
Zostaw swoją opinię o ELTRANS MINING - Chorzów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ELTRANS MINING