brak logo

liw bud

Skarżysko-Kamienna

Opinie o liw bud

... 2013-06-30 14:56:50
[usunięte przez admina]!!Nie płaci!!!!Na budowie w Knurowie drań wziął kasę,ale zamiast wypłacić pracownikom otworzył nową budowę w Opolu i szuka nowych jeleni.Ostrzegam wszystkich!!!!!
!!! 2013-07-04 21:03:35
Kawał drania!!!Telefonów nie odbiera!!!Zeszliśmy z roboty,bo za darmo nikt nie będzie robił,to jeszcze ma czelność straszyć!
.. 2013-07-06 17:04:32
Można wiedzieć co wam w Opolu powiedział?Czemu nie zapłacił?
2
Liw Bud Skarżysko kamienna 2013-07-11 14:16:07
Mi chodzi o ten Liw bud gdzie właścicielem jest [usunięte przez admina]
R 2013-07-19 09:12:10
Tak to ma związek z wynagrodzeniem.
? 2013-07-19 09:53:55
anonim,a ty masz coś wspólnego z Liw bud?
. 2013-08-07 20:45:54
Dlaczego obarczyl wina i kara pracownikow,skoro sam powiedzial ze moga zejsc z budowy jak nie bedzie wyplaty 15?Sam zawalil,jakby byl uczciwy to rozliczylby sie ze wszystkimi a nie uciekal.
anonim 2013-08-15 09:27:08
jak sie jedzie do roboty to sie[usunięte przez admina]a nie pije alkocholiki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co wy chcieliscie dzien porobic i juz zaliczke a jaka ma pewnosc ze nie pojdziecie w tany ja do tej firmie nie mam nic do zarzucenia robiłem i gosc jest w porzadku nie wiem co wy chcecie od niego matoły
! 2013-08-15 15:53:02
anonim - 2013-08-15 09:27:08

jak sie jedzie do roboty to sie[usunięte przez admina]a nie pije alkocholiki zajeb** co wy chcieliscie dzien porobic i juz zaliczke a jaka ma pewnosc ze nie pojdziecie w tany ja do tej firmie nie mam nic do zarzucenia robiłem i gosc jest w porzadku nie wiem co wy chcecie od niego matoły
jak sie jedzie do roboty to sie jeb..,a sie jeb..zeby dostac za to kase a nie za darmo!!!!Ile przerobiles za tyle powinien zaplacic!!!!!Rzeczywiscie gosc jest tak dobry ze daje zaliczki.Tobie zaplacil to sie ciesz innych wyrolowal
gość 2013-08-22 17:45:53
Na pewno na jednej budowie nie zaplacil zadnemu pracownikowi(oprocz slawnych zaliczek,ktorymi ciagle sie zaslania)Tam akurat sie na to nie godzili i zeszli z budowy to ich ukaral w ten sposob ze ich wyplaty przeznaczyl na kare.
... 2013-08-24 16:07:54
Pan W nie miał prawa przeznaczyć wynagrodzenia pracownika na karę!Za wszystkie przepracowane dni należy się wynagrodzenie!Postępowanie tego Pana nie można inaczej nazwać jak oszustwo.
andrzej 2013-09-11 21:27:29
Jak się przychodzi do roboty to sie pracuje a nie szuka zaliczek zeby było za co sie napić. Jak kuba bogu tak bog kubie jak wy go nie szanowaliscie to i on was nie szanowal. Ja tam nigdy nie mialem problemow i zlego slowa nie powiem na wlasciciela ale ja to ide zeby pracowac a nie zeby szukac zaliczek a pozniej wszystko przechlać!!!
Do roboty a nie do picia nieroby!!!
Do Andrzej 2013-09-13 09:05:58
Pracowałeś na budowie w Knurowie?Jak nie to nie masz pojęcia co się tam działo.Z tej budowy uciekł przed pracownikami.Na odchodne pozabierał płaszcze przeciwdeszczowe innej firmie. W obronie właściciela ciągle ktoś pisze tutaj o tych zaliczkach.Twoim zdaniem jak dawał zaliczki to nie należy się reszta wypłaty?Uważasz,że zapieprzać całymi dniami za zaliczki to jest ok?Ciekawe,czy byś sobie na to pozwolił.
1
on 2013-11-18 07:37:15
ja pracowalem u tego pana naszczescie tylko 5 pelnych dni. dzisiaj odebralem naleznosci po woelkich marudzeniach wynoszacych 200pln oszust i niaciagacz. lepiej do urzedu pracy sie zarejestrowac niz u niego pracowac.
... 2013-11-23 19:25:19
O nowa opinia powyzej ,czyli ten pracodawca nic sie nie zmienil!
1
ANONIM 2014-01-07 17:03:52
Witam wszystkich zainteresowanych chcacych podjac prace w LIW BUDzie! Ja u niego pracuje od listopada i nie mialem zadnych problemow z pieniedzmi. Jak sie pracuje uczciwie to i zaplata jest godna. To tyle na ten temat na dzien dzisiejszy. pozdrawiam
1
zbrojarz 2014-01-23 19:27:47
Toś się napracował,a może to ty Lechu sam wpisujesz te pozytywy.Nosił wilk razy kilka,ponieśli i wilka,tak będzie........Lechu
byly pracownik 2014-01-24 13:05:16
Zgadzam sie z toba!
vvvvvvvv 2014-01-29 18:38:03
aj ludziska wy to jestescie jacys dziwni. Najpierw przepracujcie uczciwie a pozniej wolaj za to zaplate. Po miesiacu nie wyplaci to podejmuje sie inne kroki.(usunięte przez administratora)
były pracownik 2014-02-26 17:25:22
Tyle ile się należy za robotę,a robiło się codziennie po co najmniej 10 godzin(usunięte przez administratora)
były pracownik2 2014-02-27 16:23:55
zgadzam sie! Niech każdy dla każdego będzie człowiekiem a nie ..... Tylko szkoda że większość pracodawców o tym nie pamięta...
r...... 2014-03-17 10:34:11
jacek jak nierobiłeś w tej firmie to nie wypowiadaj się(usunięte przez administratora)
mateusz 2014-05-06 19:34:39
witam jak to jest wkoncu z ta firma wyplacaja? prosze o szczera odpowiedz bo chce sie zatrudnic
1
bocian 2014-05-08 13:16:18
proszę o skasowanie wszystkich ofert pracy jakie składa firma liwbud.Osoba która prowadzi tą tkz firmę to [usunięte przez moderatora] nie wypłacił pensji jużwielu osobom PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH
GRANAT 2014-05-08 13:33:57
Zbrojarze!!!! Wasza praca jest za ciężka aby taki BUC jak ten [usunięte przez moderatora] czyli liwbuc Was w perfidny sposób oszukiwał .Pozytywne opinie o tym chamie pisze on sam albo jego wielki [usunięte przez moderatora]
wyrolowany 2014-05-08 14:04:34
Dlaczego internet publikuje oferty tej firmy gdzie Inspekcja Pracy przecież tam są tylko fikcyjne umowy o pracę żadnych świadczeń praca ponad 12 godz jeżeli już ktoś wypije alkohol to tylko z rozpaczy że wpadł do takiego bagno
KAROLEK 2014-05-09 09:40:39
to jest właśnie opinia pseudo pracodawcy.Zachęć [usunięte przez moderatora] pracownika świadczeniami.przyzwoitym zarobkiem i UCZCIWOŚCIĄ a wtedy napewno nie będą pili alkoholu w pracy a jeżeli już ktoś od ciebie odchodzi to mu zapłać!!!
GRANAT 2014-05-09 10:56:08
[usunięte przez moderatora] czy miałeś do czynienia z sądem w sprawie nie wypłacenia należności za pracę?MIAŁEŚ!!!!!
wyrolowany 2014-05-09 19:06:07
osoba tego pokroju co człowiek mający liwbud nie powinien prowadzić żadnej firmy co najwyżej mógłby paść krowy,ale i to przerośło by jego intelektualne możliwości.Z nim w cztery oczy?,on ma tylko jedno oko
karolek 2014-05-10 11:54:46
magie-bieda i kryzys na rynku pracy zmuszają ludzi do tak koszmarnych decyzji jak praca w tym liwbudzie.Człowiek prowadzący firmępowinien mieć wykształcenie,kulturę,być sumiennym,uczciwym,umiejącym pisać(usunięte przez administratora)
xxx 2014-10-21 08:54:22
Niech pan nie kasuje komentarzy bo to cała prawda
lukasz 2014-12-16 17:51:45
nie placi pieniedzy ciagle sie oglasza na tablicy wpisuje rozne miasta on jest ze skarzyska'ostrzegam wszystkich.
lukasz 2014-12-16 17:54:41
nie placi pieniedzy ciagle sie oglasza na tablicy wpisuje rozne miasta on jest ze skarzyska'ostrzegam wszystkich.
leo 2014-12-18 17:52:06
można odejść tylko pieniędzy nie dostaniesz
! 2014-12-19 16:21:23
Już rok temu ostrzegałem przed tym (usunięte przez administratora)!!!!
lukasz 2014-12-20 16:51:18
czy ktos wie gdzie on teraz ma budowe .ten zezowaty oszust
1
zigi 2015-01-11 21:37:21
teraz ten gość przeniósł firmę na żonę ale cały czas on rządzi firmą, firma nazywa się obecnie BART-BODEX Bożena .......... i następni którzy sie przyjmują zostają oszukani.
lukasz 2015-01-12 13:20:22
acha a gdzie ma budowe
KAROLEK 2015-02-04 15:46:48
bart -bodex i znowu oszuści działają
zibi 2015-02-09 13:37:21
uciekaj z tej firmy, właściciel tej firmy obiecuje umowe zlecenie, której nigdy nie zobaczysz, pieniądze dostajesz w zależności od twoich możliwości z akordy, nigdy nie jesteś pewien czy i jakie dostaniesz.wieloletni pracownik.
PWR 2015-03-04 09:42:40
Szczerą prawdą są wypowiedzi wielu użytkowników-ta firma mało,że traktuje pracowników jak niewolników to w dodatku jest niewypłacalna.Po odejściu z pracy nie można się doprosić zaległych płatności,podczas rozmów telefonicznych jest nieuprzejmy lub w połowie słowa rozłącza się.Kłamie,że wysłał wypłatę pocztą itd.Na terenie woj WLKP pracują przy budowie Volkswagena oraz w Poznaniu,lecz gdzie dokładnie tego nie wiem.W każdym razie przestrzegam przed tą firmą
pracownik 2016-08-04 16:28:11
Czytam te wasze wypociny i nie mogę uwierzyć! Ja tam też pracowałem i w Niemczech i w Polsce i wszystko było jak należy. Wiadomo na takich pracach przewalają się różni elemenci którym się nie chce pracować tylko pić i czekają na pieniądze za siedzenie i opier......się. te czasy już dawno minęły. Chcesz zarobić musisz pracować a pracodawca to doceni. Jak nie chce ci sie robić to nie zarobisz bo on też nie - proste. Czasy czy się stoi czy się lezy już nie wrocą nigdy przyzwyczajcie się nieroby bo wiecznie będziecie płakać, że nie ma. wezcie sie do roboty to nie bedziecie mieli takich sytuacji.
Pozdrawiam właściciela który docenia tych którzy pracują (za tych nierobów też) a dziękuje za prace tym ochlajtusom.
karo 2016-08-04 20:40:06
@wlus ale to na wszystkich stanowiskach obowiązuje?
Zostaw swoją opinię o liw bud - Skarżysko-Kamienna
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie liw bud