brak logo

Śląska Wyższa Szkoła Medyczna

Katowice

Opinie o Śląska Wyższa Szkoła Medyczna

nick 2013-11-21 13:31:05
Praca za 1300-1500 zł netto. Brak ścieżek rozwoju, brak możliwości polepszenia warunków płacy. Po okresie próbnym trzeba się dopominać o stawkę wynegocjowaną na rozmowie kwalifikacyjnej (choć nie może ona przekraczać kwoty podanej na wstępie mojej opinii). Obowiązków w pracy bardzo dużo i są stale dokładane. Praca w dni weekendowe (zdarza się, że w miesiącu ma się tylko jeden w pełni wolny weekend). Pakiet socjalny nie istnieje, tak samo jak premie i wynagrodzenie za nadgodziny. System rozliczania czasu pracy i wynagrodzeń bardzo mętny. Zespół pracowników bardzo fajny i zgrany (choć stale się wykrusza).
8
zainteresowana 2016-02-19 16:44:14
A teraz jakie stawki są proponowane?Mamy 2016 rok:)
texia 2016-03-24 21:40:10
stawki są objęte tajemnicą, ale na najnizszych szczeblach są wyższe niż podane w pierwszym poscie, nadgodziny płatne, wolne 9 dni w miesiącu; jest możliwość awansu, jeśli ma się predyspozycje. fajny, młody zespół pracowników.
x 2016-04-01 09:52:11
Stawki są dość zróżnicowane. Trzeba się liczyć zarówno z pracą w nadgodzinach (nie zawsze płatnych) jak i w weekendy. Szeroki zakres obowiązków, stale dokładanych. Duża rotacja pracowników, młody zespół.
2
x 2016-05-06 11:45:37
zespół młody, ale stale się zmieniający... na stanowisko pracownika dziekanatu systematycznie trwa rekrutacja ze względu na dużą rotację.
3
tt 2016-05-19 14:49:33
wszystko zależy od stanowiska. są takie miejsca w firmie, gdzie pracuje się od poniedziałku do piątku, w wybranych przez siebie godzinach (8-16 lub 9-17) i żadne weekendy oraz nadgodziny nie dotyczą. największym plusem są możliwości rozwoju zawodowego.
w wielu firmach pracowałam i tę muszę pochwalić wyjątkowo: atmosfera pracy jest naprawdę świetna, zarobki są super i wypłata zawsze na czas, komunikacja z innymi działami - bez zarzutu. szefowie to ludzie na poziomie, bardzo kulturalni i dobrzy.
poza tym wielkim plusem jest też samo miejsce pracy - ładne, przytulne, komfortowo wyposażone biura, budynek w ścisłym centrum miasta, bezpłatny parking, blisko do przystanków i kilku galerii handlowych, na parterze budynku jest stołówka, poczta, bank.

mało kto pali papierosy, więc zjawisko "obgadujących współtowarzyszy niedoli" jest tutaj wyeliminowane niemal do zera - co również jest ogromnym plusem. nie ma nic fajniejszego w pracy niż dobry team, na którym można polegać!
hajlajf 2016-06-06 23:17:37
czytając te opinie do granic jestem przekonana, że jest na tyle źle (ze względu na panującą tam od lat rotację pracowników), że posuwają się już do marketingu swoich ofert pracy....Masakra..ludzie, nikomu nie życzę..a ile tam fałszu i obłudy, snobizmu i wielkiego mniemania..kto ma plecy ten pracuje.. A pozostali-jak się wdrożą to z nich zrezygnują..-Ewidentnie nie uczą się na swoich błędach to też za nie PŁACĄ :) i muszą posuwać się do promowania swoich wakatów..NIE POLECAM, zmienią Was jak rękawiczki..
8
Rozbawione stworzenie 2016-11-28 20:11:42
Krzysiu, weź daj spokój :D Żarty żartami!
Zostaw swoją opinię o Śląska Wyższa Szkoła Medyczna - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Śląska Wyższa Szkoła Medyczna