brak logo

Projekt Prymus

Biała Podlaska

Opinie o Projekt Prymus

mama ucznia 2011-08-24 14:20:47
moje dziecko się uczy 3 miesiąc i jestem zadowolona - widać postępy. Jestem zadowolona ze sposobu zainwestowania pieniędzy w ten kurs.
anonim 2011-08-24 14:26:59
Zgadzam się z moją przedmówczynią, jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z opieki dydatktycznej, bardzo serdecznie polecam Projekt Prymus
Irek 2011-08-24 14:29:35
Pracuję już prawie 3 miące, wypłatę otrzymałem 2 razy i wszstko wskazuje na to że i teraz otrzymam. Jestem zadowolony. Zapraszam na stronę www.projektprymus.pl
anonim 2011-08-24 14:37:28
To jest to czego szukałem! Praca popołudniami w miłym towarzystwie za dobrą kase! Polecam
Rodzice Asi 2011-08-24 20:03:00
anonim - 2011-08-24 14:26:59

Zgadzam się z moją przedmówczynią, jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z opieki dydatktycznej, bardzo serdecznie polecam Projekt Prymus

Był u nas dzisiaj Pan, przeprowadził prezentacje i tak nam się spodobało że kupiliśmy. Jeżeli będzie dalej tak miła nauka to nasze dziecko napewno będzie się uczyło. Co Wy o tym myślicie? Jak Wasze doświadczenia z tą szkołą?
rodzic 2011-08-25 13:38:53
W naszym domu była Pani. Bardzo dokładnie nam wytłumaczyła jak będzie wyglądać dalsza nauka. I faktycznie tak jest, nasza pociecha uczy się sama a dwa razy w tygodniu dzwoni do niej miła Pani opiekun dydaktyczny. ( usunięte przez administratora ) bardzo lubi z ta Panią rozmwiać. Jest też możliwość aby( usunięte przez administratora )skontkatowała się z opiekunem w innym terminie niż ustalonym cyklicznie. ( usunięte przez administratora ) dwoni do Projektu Prymus i prosi o kontakt. Za maksymalnie 15min jest telefon zworotny od opiekuna dydaktycznego. Serdecznie polecamy!
pracownik 2011-08-25 17:58:59
polecam ta firme!
zadowolona mama 2011-08-29 18:28:21
Kupiliśmy z mężem kurs dla naszego synka. Mielismy pewne obawy co do firmy, bo jest mało znana, ale już na prezentacji zobaczyliśmy efekty i zainteresowanie dziecka. Pomyśleliśmy, że warto zainwestować w chęci syna. To był strzał w 10. Syn jest zafascynowany lekcjami, nie trzeba go namawiać. Już widać efekty. Polecam wszystkim, jesli mają możliwość niech korzystają, naprawdę warto.
ja 2011-09-09 17:08:37
czasami denerwuje mnie mój kierownik ale ogólnie jest spoko :)
prymusik 2011-09-09 21:17:38
zapraszamy na nasze forum( usunięte przez administratora )
anonim 2011-09-09 23:09:51
kurs jest spoko:))))
anonim 2011-09-10 11:10:02
ludzie nie sluchajcie tych głupich wypowiedzi typu polecam ta firme jestem zadowolony z pracy, kursu bo ta tylko opinie ( usunięte przez administratora )udzi z pp.pl,( usunięte przez administratora )
anonim 2011-09-10 11:19:43
uwazajcie na tych( usunięte przez administratora )nie dajcie sie zrobic w balona na kase, zaplacicie kaucje za szkolenie, ktorej nigdy nie zobaczycie z powrotem, podpiszecie umowe to dla nich bedzie ( usunięte przez administratora )oni sami jezdza swoimi zlomami, jak jestes naiwny to aplikuj, w( usunięte przez administratora )z pp.pl zeby zwerbowac wiecej naiwnych ludzi
kreativ 2011-10-02 22:30:22
henio , jeśli tobie nie podoba się ta firma to nie aplikuj, ale daj szansę innym znaleźć pracę i wykazać się
ripskar 2011-10-03 10:04:55
Zastanówcie się zanim rozpoczniecie współpracę z Projektem Prymus i ( usunięte przez administratora ) Sprawdziłem i nie polecam. Piszę ( usunięte przez administratora ) bo model pracy który oferują nie jest rentowny i nie opłaca się już chyba nawet firmie. Sprawdźcie proszę ( usunięte przez administratora )
luk 2011-10-03 10:06:55
pozdrawiam wszystkich bylych pracownikow unijnej szkoły kształcenia indywidualnego = projekt prymus = centrum rozwoju osobistego
work 2011-10-06 09:38:29
Negatywne opinie piszą osoby , które nie spełniły się w tej pracy i nie osiągnęły wyników. Żaden pracodawca nie będzie trzymał w pracy osób, które nie są opłacalne dla pracodawcy.Taka jest prawda.
anonim 2011-10-19 13:08:40
work - 2011-10-06 09:38:29Negatywne opinie piszą osoby , które nie spełniły się w tej pracy i nie osiągnęły wyników. Żaden pracodawca nie będzie trzymał w pracy osób, które nie są opłacalne dla pracodawcy.Taka jest prawda. Natoniast pozytywne opinie piszą osoby z biura tej firmy lub czlonkowie rodziny które prowadza ten biznes.Jestem przekonany ze nikt kto tam pracował nie napisze nic pozytywnego ponieważ nikt nie dostaje ( usunięte przez administratora )
marta 2011-10-20 08:32:43
rozwazalam prace w projekt prymus ciesze sie ze trafilam na te forum. teraz juz wiem ze szkoda czasu i pieniedzy. dzieki za opinie
anonim 2011-10-20 20:16:25
anonim - 2011-10-19 13:08:40work - 2011-10-06 09:38:29Negatywne opinie piszą osoby , które nie spełniły się w tej pracy i nie osiągnęły wyników. Żaden pracodawca nie będzie trzymał w pracy osób, które nie są opłacalne dla pracodawcy.Taka jest prawda. Natoniast pozytywne opinie piszą osoby z biura tej firmy lub czlonkowie rodziny które prowadza ten biznes.Jestem przekonany ze nikt kto tam pracował nie napisze nic pozytywnego ponieważ nikt nie dostaje ( usunięte przez administratora )
anik 2011-10-22 23:32:53
Opinie osób,które się tutaj wypowiadają są w pełni prawdziwe,oczywiście te negatywne wiem bo pracowałam i poznałam ( usunięte przez administratora ) .Firma jest spólka rodzinna a prezes to kłamca i żaden z niego człowiek sukcesu jakby sie na początku wydawało( usunięte przez administratora )
1
anonim 2011-10-23 13:22:30
rodzic - 2011-08-25 13:38:53W naszym domu była Pani. Bardzo dokładnie nam wytłumaczyła jak będzie wyglądać dalsza nauka. I faktycznie tak jest, nasza pociecha uczy się sama a dwa razy w tygodniu dzwoni do niej miła Pani opiekun dydaktyczny. ( usunięte przez administratora ) bardzo lubi z ta Panią rozmwiać. Jest też możliwość aby( usunięte przez administratora )skontkatowała się z opiekunem w innym terminie niż ustalonym cyklicznie. ( usunięte przez administratora ) dwoni do Projektu Prymus i prosi o kontakt. Za maksymalnie 15min jest telefon zworotny od opiekuna dydaktycznego. Serdecznie polecamy! ( usunięte przez administratora )
n imek 2011-10-23 17:46:10
anonim - 2011-10-23 13:22:30rodzic - 2011-08-25 13:38:53W naszym domu była Pani. Bardzo dokładnie nam wytłumaczyła jak będzie wyglądać dalsza nauka. I faktycznie tak jest, nasza pociecha uczy się sama a dwa razy w tygodniu dzwoni do niej miła Pani opiekun dydaktyczny. ( usunięte przez administratora ) bardzo lubi z ta Panią rozmwiać. Jest też możliwość aby( usunięte przez administratora )skontkatowała się z opiekunem w innym terminie niż ustalonym cyklicznie. ( usunięte przez administratora ) dwoni do Projektu Prymus i prosi o kontakt. Za maksymalnie 15min jest telefon zworotny od opiekuna dydaktycznego. Serdecznie polecamy! Bardzo ciekawa wypowiedz pewnie ten kto to napisał musial przejść ( usunięte przez administratora ) ;-pTaki kurs jest obligatoryjny by zaczac prace w Projekt Prymus. Wlasciwie ciezko to nazwac praca ( usunięte przez administratora )
smoke 2011-10-23 20:47:39
( usunięte przez administratora ) równiez opinie o projekt prymus. zmienili nazwe. wczesniej nazywali sie unijna szkola ksztalcenia indywidualnego.
najs 2011-10-25 16:07:02
Niestety mialam okazje poznac Projekt Prymus i osoby pracujace w tej ,,niby'' firmie i nie polecam. Nie ma nic pozytywnego co moglabym powiedziec. Nauczylam sie jak nie postepowac z ludzmi. ( usunięte przez administratora )Negatywne opinie ktore tu wystepuja co w pelni prawdziwe.
1
ssssss 2011-10-27 10:32:33
anik - 2011-10-22 23:32:53Opinie osób,które się tutaj wypowiadają są w pełni prawdziwe,oczywiście te negatywne wiem bo pracowałam i poznałam ( usunięte przez administratora ) .Firma jest ( usunięte przez administratora )człowiek sukcesu jakby sie na początku wydawało( usunięte przez administratora ) po co ja jechalam tyle km na szkolenie z nimi zamiast wczesniej sprawdzic opinie. na poczatku wydawalo mi sie ze wszystko jest normalnie. cieszylam sie ze w koncu znalazlam prace. jak wyplatac sie z tej porazki zyciowej ?????? i odzyskac kaucje !!!!! jest to mozliwe, co ( usunięte przez administratora )
calccron 2011-10-28 16:10:01
Powiem tak, odwlekanie z wypłatą wynagrodzenia było tam na porządku dziennym, co miesiąc jakiś problem, więc jak tu pracować? Za darmo? A co do ekipy, to co miesiąc ludzie się wymieniają, odchodzą Ci co przejrzeli na oczy, a przychodzą nowi, naiwni. Faktem jest że można się czegoś nauczyć... że nikomu nie można wierzyć na słowo i wszystko trzeba mieć na piśmie. Inaczej można dostać, no cóż, figę z makiem.
anonim 2011-10-29 20:55:34
ssssss - 2011-10-27 10:32:33anik - 2011-10-22 23:32:53Opinie osób,które się tutaj wypowiadają są w pełni prawdziwe,oczywiście te negatywne wiem bo pracowałam i poznałam ( usunięte przez administratora ) .Firma jest( usunięte przez administratora )żaden z niego człowiek sukcesu jakby sie na początku wydawało( usunięte przez administratora ) po co ja jechalam tyle km na szkolenie z nimi zamiast wczesniej sprawdzic opinie. na poczatku wydawalo mi sie ze wszystko jest normalnie. cieszylam sie ze w koncu znalazlam prace. jak wyplatac sie z tej porazki zyciowej ?????? i odzyskac kaucje !!!!! jest to mozliwe, co myslisz anikco ja myślę?pewnie i tak moja opinia zostanie usunięta tak jak wszystkie negatywne opinie na temat tej niby firmy..Ludzie nie dajcie się nabrać nie dostaniecie wypłaty nie odzyskacie kaucji a prezes nie odbierze telefonu!Musicie uwierzyć w te skrawki wypowiedzi bo nam je sukcesywnie kasują.Pozdro Białystok!
anonim 2011-11-05 19:09:55
( usunięte przez administratora ) czekam już dwa miesiące i cisza ta FIRMA chyba nie istnieje
anonim 2011-11-15 14:02:38
na zarobione pieniadze czekamy juz kilka miesiecy, wlasciciel odwleka z placeniem jak tylko moze, (usunięte przez administratora) Na samą mysl o tej "firmie" mdli mnie
oszukana 2011-12-05 22:14:44
Jużnawet biuro jest zamknięte na ulicy narutowicza i nikt tam nie pracuje...Mam nadzieję że na drodze sądowej dojdziemy swoich praw i odzyskamy zaległe pensje!!!
HJHJH 2011-12-06 10:21:08
FIRMA JEST BANKRUTEM A TY CHCESZ ZALEGŁE PIENIADZE? :-)
DO ROBOTY SIĘ WEŹ I ZNAJDŹ NOWĄ PRACĘ A NIE MARNUJESZ CZAS I PIENIĄDZE NA TOPIENIE STATKU KTÓRY JUŻ JEST POD WODĄ.
xxx 2011-12-07 12:59:10
To niech firma ogłosi upadłość :) jeśli ją na to stać :D :D :D
pracownik 2012-02-09 17:06:44
Witaj kaki i jo
Jeśli masz jakieś reklamacje to napisz maila na biuro@projektprymus.pl.
Jeśli masz zamiar narzekać to pisz dalej.
Mama 2012-02-29 10:42:21
nie ma już strony projektprymus.pl....o co w tym chodzi?
koziol 2012-03-18 00:41:34
o cholera, moja znajoma u niego pracuje! Jutro musze sie z nia sontaktowac i powiedziec jej co tu wyczytalem! Czy to co poszecie to prawda? Znajoma tak sie cieszyla z tej pracy!
kkk 2012-04-23 14:29:11
Dobre!A jakie prawdziwe!
ka 2012-05-07 22:17:23
To Ja\" ale co trzeba pisać na tego emaila?
Porada 1 2012-05-14 09:40:58
Zgodnie z art. 23 Kodeksu cywilnego dobra osobiste człowieka, jak w szczególności zdrowie, wolność, cześć, swoboda sumienia, nazwisko lub pseudonim, wizerunek, tajemnica korespondencji, nietykalność mieszkania, twórczość naukowa, artystyczna, wynalazcza i racjonalizatorska – pozostają pod ochroną prawa cywilnego.
Porada 2 2012-05-14 09:42:34
Zgodnie z art. 24 ten, czyje dobro osobiste zostaje zagrożone cudzym działaniem, może żądać zaniechania tego działania. W razie dokonanego naruszenia może on także żądać, ażeby osoba, która dopuściła się naruszenia, dopełniła czynności potrzebnych do usunięcia jego skutków, w szczególności ażeby złożyła oświadczenie odpowiedniej treści i w odpowiedniej formie.
Porada 4 2012-05-14 09:48:59
Zanim kogoś obrazisz zastanów się!
flexi 2012-05-14 13:51:55
a moze zanim kogos okradniesz zastanow sie ! to co jest pisane na tym forum jest niepodwazalna prawda, a jest pisane zeby nie dochodzilo juz do takich rzeczy
Porada a 2012-05-15 10:32:32
Pracodawca jest obowiązany wypłacić wynagrodzenie w miejscu, terminie i czasie określonym w regulaminie pracy lub w innych przepisach prawa pracy.[ Art. 86 1. KP]
Porada c 2012-05-15 10:45:24
pracownik na podstawie art. 13 KP ma prawo do wynagrodzenia, stąd też zakazana jest praca bez wynagrodzenia
Porada d 2012-05-15 10:50:29
Pracodawca niewypłacający pracownikowi wynagrodzenia za prace pamiętać powinien o artykule 282 Kodeksu pracy, który przewiduje sankcję za naruszenie przez pracodawcę obowiązków wynikających z przepisów Kodeksu pracy. Zgodnie, bowiem z art. 282 KP § 1. Kto, wbrew obowiązkowi: 1) nie wypłaca w ustalonym terminie wynagrodzenia za pracę lub innego świadczenia przysługującego pracownikowi albo uprawnionemu do tego świadczenia członkowi rodziny pracownika, wysokość tego wynagrodzenia lub świadczenia bezpodstawnie obniża albo dokonuje bezpodstawnych potrąceń, podlega karze grzywny od 1 000 zł do 30 000 zł.
kimbo 2014-04-11 18:09:49
ktoś pisał, że ich strona nie istnieje. Jednak owszem strona normalnie działa choć nie jestem pewny czy to ta sama firma użytkuje te domene
Gość 2014-08-11 09:53:22
Nie zgodzę się jeśli chodzi o to że firma prymus oszukuje ludzi. Jestem w niej od Ponad roku i nigdy nie zdarzyło się żeby ktoś był oszukany.
ester 2015-01-14 17:41:59
Może faktycznie te negatywne opinie, nie były prawdziwe, skoro do tego czasu nie pojawiła się żadna nowa, najwyraźniej ktoś urażony lub konkurencja pisała takie brednie. Napiszcie proszę, czy obecnie warto zgłaszać się do Projekt Prymus, czy firma nadal działa stabilnie? Jak wyglądają tutaj w ogóle rozmowy rekrutacyjne?
romano 2015-03-19 15:26:10
@ester mi sie dokłądnie tak samo wydaje. Nie sądzę, żeby w firmie działo się coś ciekwego i nastąpiły zmiany od czasu oststniej wypowiedzi, więc sam widzisz jak to działa. Poza tym zastnawiam się jeszcze nad jednym faktem - jak to wygląda jeśli chodzi o zatrudnienie samo u nich? Teraz to jeszcze są rekrutacje czy nie?
akros 2016-05-11 17:49:53
Sama opcja pracy w tej firmie jest ciekawa, ale trzeba być cierpliwym, ponieważ nie planują masowych zwolnień
Zostaw swoją opinię o Projekt Prymus - Biała Podlaska
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Projekt Prymus