brak logo

Heiche Polska

Stanowice

Opinie o Heiche Polska

Praca w Heiche Polska 2011-07-26 08:03
Praca jest naprawde w porzadku .Pracowalem wczesniej bardzo ciezko za mniejsze pieniadze .Teraz jestem wdzieczny za prace i to co te rozczarowane istoty pisza jest potwierdzeniem ich slabosci i niecheci do pracy .Niech pokaza w innych zakladach jacy sa dobrzy .Kupa smiechu !!
2
anonim 2011-07-26 13:09
Panie ( usunięte przez administratora ) jeszcze posługiwanie się nazwiskami pracowników - co może być karalne.
3
Bogusław 2011-07-26 21:46
Wiosenka - 2011-07-26 11:27:41Te ( usunięte przez administratora )to.To chyba jest forum o opiniach o pracodawcy a nie o pracownikach? Zwłaszcza ,że jest mocno krzywdząca!! Jak nazwać osobę , która w godzinach pracy zamiast wziąć sie do roboty siedzi w internecie i wpisuje bzdury na forum? ( usunięte przez administratora ) To cudowna wręcz opinia o pracodawcy! Nadal zatrudnia ( usunięte przez administratora )
2
Black Master 2017-02-10 18:25
polecam opinie jeszcze tej firmy w toruniu ktorej tam nie ma, ktoś tu chyba adresy przekierował aby nie można było poczytać negatywnych opinii...
1
Japeć 2017-02-20 07:02
kwintesencja pracy 12 h w weekend :)
1
gremlin 2017-02-23 08:39
chyba w porządku jest jak włazisz w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czopku
1
Vasilij 2017-02-27 23:26
jedyny pomysł na tą firmę to wy.. kadry i prezesa, powołać na to stanowisko ludzi kompetentnych a nie nieudaczników którzy we własnym życiu nie umieją się odnaleźć...
1
nierób który został Majstrem 2017-03-05 08:33
uuu nieźle tu...jak by ktoś chciał się dowiedzieć w jakich warunkach BHP tam się pracuję służę materiałami pozdrawiam !
1
Burak 2017-03-07 22:45
chroń boże ludzi przed tą firmą
2
Krowi Placek na Majstrów 2017-03-12 10:02
Praca jak najbardziej w porządku nieroby awansują po kolesiostwu a zwykli ludzie zapier...mobbing od strony majstrów którzy sami kij wie jakim cudem zostali majstrami...najlepsze to że prezes popełnił EPIC FAIL przyjmując z powrotem majstra który go ruch...na godziny i robił to dalej....pojęcia nie mają o niczym a przede wszystkim o bhp które to w tej firmie leży i kwiczy tak głośno że dziwota że nikt się za to poważnie nie zabrał...60 godzin tyg to norma od pon do niedzieli niby nic ale jak ludzie nie chcą przyjść, to wielkie hallo i jeszcze pytania a dlaczego nie możesz? jak by tych komuchów obchodziło co pracownik będzie robił w domu...tam jest istny sajgon...już nie mówiąc o pracy przy 10 stopniach w zimie gdzie siedzisz przy stanowisku i nie masz żadnego ruchu o czym mowa w kodeksie pracy niestety wiedza tych ludzi pracujących jest tak mała wręcz, leming-owa że nie zapoznali się chyba z kodeksem pracy i przepisami bhp w sumie można było by wydać książkę o tej firmie i napewno stała by się bestsellerem...polecam każdemu sprawdzić tą pracę i samemu się przekonać a nuż jesteś pisarzem ? poetą ? i ta firma natchnie cię na napisanie bestsellera ?:)
6
Zostaw swoją opinię o Heiche Polska - Stanowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Heiche Polska