brak logo

MBA-system

Toruń

Opinie o MBA-system

pracownik 2009-07-21 23:04
odradzam prace w tej firmie... ani zarobki ani atmosfera nie jest dobra... wiele osób z tej firmy szuka pracy gdzie indziej byle tylko się stamtąd wyrwać !
1
HH 2011-02-08 18:20
Pracuje od 10 lat w tej firmie i nie jest źle. Warunki może średnie. Ale pieniądze zawsze na czas. Jest tu duża grupa ludzi pracująca od lat.
Oczywiście są ludzie, którzy przychodzą tu do pracy np. na montaż i są zdziwieni że trzeba pracować. Wtedy reszta musi za nich nadrabiać. Takim wszędzie będzie źle.
2
były pracownik 2011-05-16 20:59
Pracowałem w tej firmie i nie polecam.( usunięte przez administratora )
1
pracownik 2011-05-16 21:04
Pracuje tam i jest fatalnie 90% załogi szuka pracy.( usunięte przez administratora )
1
b. pracownik 2013-06-26 10:55
tam jest tylko kilka osób, które pracują dłużej i nie wiadomo czemu trzymają się tej pracy. Ogólnie nie byłoby źle gdyby zmienił się prezes, który ma problemy z głową i nawet nie potrafi się odnosić z szacunkiem do swoich klientów a co dopiero mówić o pracownikach. Trzeba tyrać za marne grosze będąc na każdym kroku poniżanym. Jest to jedna z najgorszych firm w Toruniu jeżeli chodzi o pracę.
Pracownik 2013-07-01 10:14
Ja pracuje tam od 8 lat. Wszystkie negatywne opinie jakie tu widzę są od byłych pracowników. Ci ludzie jak widać po komentarzach nawet nie wiedzą że firma od kilku lat nie mieści się już w Toruniu. Ja jakoś nie mam problemu żeby tam zarobić dobre pieniądze.
5
pracownik MBA - System Sp. z o.o. 2014-01-22 17:07
kolego już jesteś podany do sprawdzenia Twojego IP
pozdrawiam
2
Prawnik 2014-02-07 10:44
Jako prawnik firmy MBA-System informuje Pana że, obecnie sprawdzany jest Pana IP. Zgodnie z kodeksem Karnym art 212 § 1 - zostanie Panu posatawiona sprawa o zniesławienie więc wkrótce się spotkamy.
1
b.pracownik 2014-02-21 21:09
pracują tam ludzie po 50 którzy pracy nie znajdą i trzymają się tej tyrki kadra kierownicza do bani brak perspektyw na przyszłość i to tyle a co do pana prawnika to informuję go że jest coś takiego jak Wolność słowa – prawo do publicznego wyrażania własnego zdania oraz poglądów a firma o której mowa nie należy do wzorcowych pozdrawiam byłych i obecnych pracowników
marek 2014-03-10 18:28
jak dla mnie firma bardzo pozytywna !!!
widać nie takie najgorsze szefostwo skoro do okoła nie maja zamówień a u nas nie można sie od pracy odgonić
pozdrawiam !!!
Twinek 2014-04-13 13:15
Jak pracy dużo to i szybciej czas mija w robocie. A co do ofert - może nie potrzebują na chwilę obecną nikogo, skoro szukałeś i nie znalazłeś.
felek 2014-12-10 02:53
MBA-SYSTEM Sp. z o.o. jest znanym od 1995 producentem mebli metalowych: biurowych, socjalnych oraz regałów jezdnych. Ludzie pracujący tutaj to raczej osoby , które są tu długie stażem i nie szukają w tej chwili zmienników dla siebie, stąd może brak ofert pracy do tej firmy. Poprawcie mnie jeśli się mylę
umeblowana olga 2015-02-10 18:15
mam już doświadczenie zawodowe w produkcji mebli jak i sprzedaży - tera chciałabym zająć się meblami metalowymi więc myslę o zatrudnieniu w tej firmie MBA-system, co o tym sądzicie? ogólnie to się tez boję że nie przyjmą kobiety takiej jak ja bo to dość męśka branża, jak wygląda sytuacja w tym przypadku?
poo 2015-02-27 06:35
Zastanawiam się jak odbywa się u nich ta produkcja mebli. Bo sprzedaż to inna działka - sprawna sprzedaż jest w stanie wszystko klientowi wcisnąć za rozsądną cenę. W takim przypadku sprzedaż mebli powinna być naprawdę całkiem zadowalająca nie mówiąc o tym wszystkim osobom pracującym na konkretne stawki. Zawsze coś się może zdarzyć.
Fopapo 2015-03-28 04:19
@poo średnio rozumiem ostatnie dwa zdania, które napisałeś, gdybyś mógł prostszymi zdaniami jeszcze raz napisać to samo to byłbym wdzięczny, każda opinia na temat jest cenna. A wracając do MBA-system To te ich meble raczej takie na użytek przemysłowy niż domowy, no ale na produkcji może przyda się jakaś dodatkowa para rąk ... wiecie cos o rekrutacji ?
XYZ 2015-11-21 09:05
Kompletnie nie znam firmy, nawet z Torunia nie jestem. Znalazłam się tu przypadkiem, ale nie mogłam powstrzymać się od komentarza! Post ''prawnika'' i pracownika MBA pozamiatał :D ! Strzal w stope. Mysle, ze bardziej sie osmieszyc nie da niz w sposob jaki zaprezentowali Panowie (jesli faktycznie maja cos wspolnego z firma MBA). Która powazna firma robi nagonke w internecie za zla opinie. Prawda boli, ale to nie piaskownica ! Hahahahahah
1
ktoś 2015-12-15 10:07
Mnie z kolei strasznie rozbawił Twój wpis gdzie piszesz, że przypadkiem się tu znalazłeś, nie znasz firmy i nigdy nie byłeś w Toruniu. Twoje życie musi być strasznie smutne skoro przeglądasz strony w internecie o firmach których nie znasz i które Cie nie interesują. Powodzenie życzę i ciekawszych zajęć w życiu.
tori 2016-05-18 21:13
jak to atmosfera nie ma żadnego znaczenia?! to może pracujmy tak jak niewolnicy?! to by byli wszyscy zadowoleni...
,jhb.jh 2016-05-21 23:29
oczywiście że atmosfera ma znaczenie i to duże @tori. to że nie ma znaczenia, to móią tak chyba tylko osoby.,. któe nie doświadczyły złej atmosfery w meijscu pracy, nie sądzisz? A swoją drogą czy szukają aktualnie do MBA-system? bede wdzieczna za odpowiedz
tori 2017-03-01 17:14
Sądząc po piśmie to kobiet nie przyjmują no chyba że na sprzątanie, jest tam ciężko ale idzie wytrzymać jak bym miał oceniać to 6+/10
pirx 2017-06-19 16:22
Pracowałem w MBA-SYSTEM , jeszcze na terenie APATORA na żółkiwskiego , praca bardzo fajna i w miłym młodym zespole na produkcji szaf metalowych , praca 3 zmianowa , z miłą chęcią bym jeszcze powrócił do pracy MBA-SYSTEM,. Szkoda że firma przeniosła się do solca-kujawskiego , Pozdrawiam prezesa starszego i młodego oraz derektora.
1
portofino 2017-06-20 21:05
Mistrzu, ile tam przytulałeś że tak Ci się podobało?
Zostaw swoją opinię o MBA-system - Toruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MBA-system