Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o MBA-system

Pracowałeś w firmie MBA-system i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownik - 2009-07-21 23:04:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odradzam prace w tej firmie... ani zarobki ani atmosfera nie jest dobra... wiele osób z tej firmy szuka pracy gdzie indziej byle tylko się stamtąd wyrwać !
zdjecie uzytkownika
HH - 2011-02-08 18:20:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje od 10 lat w tej firmie i nie jest źle. Warunki może średnie. Ale pieniądze zawsze na czas. Jest tu duża grupa ludzi pracująca od lat.
Oczywiście są ludzie, którzy przychodzą tu do pracy np. na montaż i są zdziwieni że trzeba pracować. Wtedy reszta musi za nich nadrabiać. Takim wszędzie będzie źle.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2011-05-16 20:59:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w tej firmie i nie polecam.( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2011-05-16 21:04:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje tam i jest fatalnie 90% załogi szuka pracy.( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-26 17:03:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy możecie napisać coś więcej o zarobkach w tej firmie? na jakie umowy zatrudniani są pracownicy? pracownik, były pracownik- co sprawiło, że zrezygnowaliście? czy ktoś jeszcze zgadza się z opinią HH?
zdjecie uzytkownika
b. pracownik - 2013-06-26 10:55:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tam jest tylko kilka osób, które pracują dłużej i nie wiadomo czemu trzymają się tej pracy. Ogólnie nie byłoby źle gdyby zmienił się prezes, który ma problemy z głową i nawet nie potrafi się odnosić z szacunkiem do swoich klientów a co dopiero mówić o pracownikach. Trzeba tyrać za marne grosze będąc na każdym kroku poniżanym. Jest to jedna z najgorszych firm w Toruniu jeżeli chodzi o pracę.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2013-07-01 10:14:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ja pracuje tam od 8 lat. Wszystkie negatywne opinie jakie tu widzę są od byłych pracowników. Ci ludzie jak widać po komentarzach nawet nie wiedzą że firma od kilku lat nie mieści się już w Toruniu. Ja jakoś nie mam problemu żeby tam zarobić dobre pieniądze.
zdjecie uzytkownika
pracownik MBA - System Sp. z o.o. - 2014-01-22 17:07:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kolego już jesteś podany do sprawdzenia Twojego IP
pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Prawnik - 2014-02-07 10:44:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [b. pracownik - 2013-06-26 10:55:00]:
Jako prawnik firmy MBA-System informuje Pana że, obecnie sprawdzany jest Pana IP. Zgodnie z kodeksem Karnym art 212 § 1 - zostanie Panu posatawiona sprawa o zniesławienie więc wkrótce się spotkamy.
zdjecie uzytkownika
b.pracownik - 2014-02-21 21:09:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracują tam ludzie po 50 którzy pracy nie znajdą i trzymają się tej tyrki kadra kierownicza do bani brak perspektyw na przyszłość i to tyle a co do pana prawnika to informuję go że jest coś takiego jak Wolność słowa – prawo do publicznego wyrażania własnego zdania oraz poglądów a firma o której mowa nie należy do wzorcowych pozdrawiam byłych i obecnych pracowników
zdjecie uzytkownika
zygi - 2014-03-05 22:32:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W takim wypadku jak dla mnie MBA-system powinien zmienić swoje zachowanie, a posty w imieniu prawnika, dość naciągane jak dla mnie.
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-03-10 18:28:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak dla mnie firma bardzo pozytywna !!!
widać nie takie najgorsze szefostwo skoro do okoła nie maja zamówień a u nas nie można sie od pracy odgonić
pozdrawiam !!!
zdjecie uzytkownika
reppe - 2014-03-12 23:54:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@marek, skoro macie az tyle pracy w MBA-system, to może słyszałeś, czy kogoś obecnie aby nie szukają? Tobie się podoba?
zdjecie uzytkownika
garry - 2014-04-02 11:17:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niby MBA-system działa na rynku od '95 roku, także chyba stabilna firma, ale nigdzie nie moge znaleźc żadnych ofert pracy, jak tam aplikowaliście?
zdjecie uzytkownika
Twinek - 2014-04-13 13:15:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak pracy dużo to i szybciej czas mija w robocie. A co do ofert - może nie potrzebują na chwilę obecną nikogo, skoro szukałeś i nie znalazłeś.
zdjecie uzytkownika
felek - 2014-12-10 02:53:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MBA-SYSTEM Sp. z o.o. jest znanym od 1995 producentem mebli metalowych: biurowych, socjalnych oraz regałów jezdnych. Ludzie pracujący tutaj to raczej osoby , które są tu długie stażem i nie szukają w tej chwili zmienników dla siebie, stąd może brak ofert pracy do tej firmy. Poprawcie mnie jeśli się mylę
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MBA-system
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy MBA-system?
Zadaj pytanie
x