Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o konspol

Pracowałeś w firmie konspol i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
jankes - 2015-12-08 21:10:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiem że Arek jest spoko i powiem że nawet teraz na rozbiorze dobrze się pracuję,każdy wykonuje swoje obowiązki w oddali leci muzyka czas mija i pani Sylwia się nie czepia oby tak dalej no chyba że zle wykonujesz swoje obowiązki to wiadomo każdy brygadzista by się czepiał czy pani Sylwia czy pani Wioleta,
zdjecie uzytkownika
asia - 2015-12-08 21:21:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Trybowanie to jest fajny dział i nigdy nie widziałam o nim tutaj żadnych wpisów,choć na rozbiorze jak dla mnie jest i tak ciężko,ale gdzie ma być lekko to praca..
zdjecie uzytkownika
aa - 2015-12-09 03:17:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiem tylko, że w ofercie na sprzedawce w Grdzisku Mazowieckim wymagają już jakiegoś doswiadczenia, zawsze to mniej czasu na szkolenia i można szybciej pracowac.
zdjecie uzytkownika
Odżenowany boczniak - 2016-01-06 10:20:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zażenowana - 2015-10-21 10:59:13]:
Pani ZAŻENOWANA!Z całym szacunkiem dla pani opinii na temat pań zwłaszcza pani SYLWI.Ona nie potrafi się uśmiechać do zwykłego pracownika nie mówiąc ,że nie potrafi po ludzku odpowiedzieć człowiekowi na jego prośbę. Lepiej się nie wychylać bo potrafi takiego docenić(mobbing?) chyba że jest się wazeliniarzem pani S. Pani Zażenowana zna sytuację chyba z drugiej strony. Dziękuję.
zdjecie uzytkownika
BB - 2016-02-03 22:21:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani Wioletto gratuluje awansu na dyrektora.
zdjecie uzytkownika
dren - 2016-02-10 23:46:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A nasza pani Sylwia smutna kierownik wrócił a myślała już że zajmie jego miejsce a tu nic z tego przestała pełnić jego obowiązki i teraz zła wyrzywa się na wszystkich chodzi zła jak osa o mój boże biedne SYLWIATKO. PANIE KIEROWNIKU Wszystkiego DOBREGO SUPER ZE PAN JEST.
zdjecie uzytkownika
nick - 2016-02-11 18:41:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dren - 2016-02-10 23:46:00]:
to p.Sylwia wróciła? podobno jakiś czas temu się zwolniła...myślałem że już jej nie spotkam jak wrócę do Konspolu
zdjecie uzytkownika
trawka - 2016-02-15 21:51:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sylwia wróciła jest i się panoszy. nadal jest też ruda wiewiura czyli pierwszy wredny klamus firmy Wątroba ta źulc chamstwa z nazwiska chyba się wylewa. kim ona już nie była kierownikiem dyrektorem. czekamy asz zostaniesz WŁAŚCICIELEM FIRMY nic już nas z twoich ust nie zdziwi i nie zaskoczy. przestan siać zamęt wśród dziewczyn i weź się za swojego syna za bardzo panami się interesuje.
zdjecie uzytkownika
max - 2016-02-16 17:16:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem nic o pani Sylwi. ale u nas dwie piły Wioleta wrzeszczy i ludzi ma gdzieś. Aga ta też wrzeszczy cały czas goni ciągle jej mało zrobione jak by ludzie to maszyny do tego ciągle wszystko wylicza jakieś głupie zasady że urlopu trzecia osoba nie morze mieć. nie wiem która gorsza Wioleta mniej cisnie ale kłamie Aga można jej wierzyć ale większą piła ta to by człowieka zarobiła.
zdjecie uzytkownika
raz - 2016-02-16 17:28:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam już nie wiem o co chodzi. Wioleta miała zastąpić kierownika i sam słyszałem jak mówiła że Sylwia bardzo chciała a jej nie zależało to że poszła do dyrektora i poprosiła go że nie chce się klucic że jej nie zależy i niech weźmie Sylwie tak wiedz żeby nie Wioleta to Sylwia by kierownika nie zastąpiła dużo jej zawdzięcza.
zdjecie uzytkownika
new01 - 2016-02-16 18:29:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No nie bzdury słowo daje sam słyszałem jak Wioleta rąbie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pani Sylwi asz wstyd powtarzać co mówiła o niej i jej mężu. a tu by poszła do dyrektora wstawiać się za nią nie wierze morze i tak mówiła jak wiele rzeczy.
zdjecie uzytkownika
kost. - 2016-02-16 18:34:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oj tak też słyszałem jak na nich gada faktycznie żenujące jak później z nimi rozmawia jak by nigdy nic. ją tam najbardziej sobie chwale prace z panem Włodkiem rzeczowo dokładnie kulturalnie.
zdjecie uzytkownika
maly - 2016-02-19 17:04:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pani Wioleto przykro mi ale wnuków pani się nie doczeka gdyż to
o pani SYNU to prawda woli CHŁOPCÓW. A obmawia wszystkich
panią Sylwie Agnieszke pana Arka Wlodka.
a propo pani Agnieszki też mi oszczędności pani robi
wydzielając rękawiczki co pani przeszkadza jak sobie wezmę
6 czy 8 par na raz a nie po jednej mam brać co to za różnica.
po za tym nie jesteśmy niewolnikami żeby robić jak roboty.
zdjecie uzytkownika
amanda - 2016-03-02 12:55:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też nie wiem która gorsza czy p. Wioletta czy p. Agnieszka. Obie mają coś za uszami. P. Agnieszka prubóje dorównać p. Wioletcie ale coś jej chyba nie wychodzi... Wrzeszczy nie potrzebnie, widać ze ludzie robią. Inni rozmawiają i nie robią i jest dobrze, a jak ktoś robi i tylko zapyta sie komus o coś to już p.Agnieszka ma jakieś wąty do tej osoby.
zdjecie uzytkownika
new01 - 2016-03-07 22:00:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Amanda z całym szacunkiem faktycznie p. Agnieszka krzyczy jest
wymagająca ale nie zauważyłam żeby wyróżniała pracowników. a
co do dorownywania pani Wioletta jest unikalna i nikt jej nie dorównać
w niczym. . . . jak ci nie pasuje zmień sobie zmianę zobaczymy
wtedy ją pracowałam z tamtą i już dziękuje źle organizuje pracę
o iinnych sprawach już nie będę pisała tak p Agnieszka jest wymagająca
nawet za bardzo ale i tak wolę ją.
zdjecie uzytkownika
dex - 2016-03-08 14:26:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja uważam że jedną i druga krzyczy czasem za bardzo
co do tego że jena chce być jak druga to tak nie bardzo
rozumiem niby po co , obie są brygadzistkami na dwóch różnych
zmianach i nie muszą się naśladować bo po co pracowałam z jedną
i druga i są różne mają różne metody pracy jaki pani Agnieszka taki
pani Wioletta są wymagające nerwowe każda robi po swojemu
i każda ma inne podejście do pracownika jedni wolą pracować
z p. Wioletta drudzy z p. Agnieszka mi wszystko jedno.
zdjecie uzytkownika
am - 2016-03-08 14:37:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Amanda widać że jesteś nowa. a za uszami przeważnie
jest głową. . . ale tak naprawdę to faktycznie jedną i druga ma swoje
zagrywki pani Wioleta przynajmniej nie wydziwia i rękawiczek
nie wydziela tak jak pani Agnieszka żeby choć wytłumaczyć mogła
czemu nie mogę wziąć więcej par od razu i sobie schować do
kieszeni ją jednag wolę panią Wiolete trochę luźniej i mniej nakazów.
zdjecie uzytkownika
mala - 2016-03-11 13:12:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
narzekają narzekają niech jedną z druga przyjdą pracować
do pani Sylwi ta dopiero ma zagrywki taki mobing że
sobie nawet nie wyobrażaćie humory ma jak
dziewczynka której ktoś lizaka zabrał jestem ciekaw jak
ona morze spokojnie do kościoła wejść że jej nogi posłuszeństwa
wtedy nie odmawiają i sumienie jej pozwala to wcielony
DIABEŁ jeżeli istnieje Lucyfer to właśnie tak go sobie wyobrażam
pani Sylwia to on.
zdjecie uzytkownika
amanda - 2016-03-12 11:54:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
New01. Jeśli nic nie zauważyłaś/eś to najwidoczniej jestes lizusem p.A. A tak się składa ze pracowałem/pracowałam na jednej jak i drugiej zmianie. Już nie chodzi o rękawiczki. P.Agnieszka ma swoich pupilów, którym nic kompletnie nie powie, a są tacy którym oczy by wydłubała. Jednak wolę P.Wiolette ona przynajmniej ładnie powie zeby się uwijać z robotą, szybko skończyć a p. Agnieszka dalej szybciej bo będziecie sidzieć dłuzej. Zero mobilizacji z jej strony. Nawet śmiać się u niej nie da. W sumie nie dziwie się skoro sama się nie uśmiecha tyko chodzi z grobową miną. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
am - 2016-03-14 23:07:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Amanda pomysl co piszesz. idziesz do pracy i chcesz by ktoś
Ciebie MOBILIZOWAL DO PRACY albo żeby ŁADNIE
SIĘ DO CIEBIE ZWRACAŁ MOŻE od dziś kawa ciastko i proszę
pracuj. no bez żartów sama chyba powinnas wiedzieć iż jest praca do zrobienia
do zrobienia i póki nie zrobimy to będziemy siedzieć. ale
jak niektóre jak TY wolą się śmiać i gadać zamiast pracować
to nie ma się co dziwić że potem są krzyki.
a mobilizacja jest to wypłata.
DOBRA RADA TEŻ ZAUWAŻYŁAM ZE P.AGNIESZKA na jednych krzyczy
na drugich nie ale zauważyłam też że na tych co KRZYCZY TO CI
CO SIĘ OBIJAJA I WŁAŚNIE TYLKO PLOTKI W GŁOWIE
CI CO PRACUJĄ SUMIENIE NIE DOSTAJĄ ZRABKI BO ZA CO.
ZGADZAM SIĘ Z new1 AMANDA ZMIENIĆ ZMIANĘ NIC TRUDNEGO
POWODZENIA
zdjecie uzytkownika
dex - 2016-03-15 23:05:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kobiety jakie wy durne ją tyle pracuje i ani p. Agnieszka
ani p.Wioletta nikogo nie wyróżniaja. owszem są panie które
lepiej pracują mają większą wiedzę i znimi obie panie
współpracują bardziej. są też osoby które mówiąc szczerze
pomylił pracę z kawiarnia a to uśmiechać się chcą a to żartować
ludzie umówić się po pracy i tam się do siebie uśmiechać.
mnie też czasem wkurza nerwowa atmosfera ale sory czy przy
porodzie ktoś nam obiecywał że
będzie lekko nie.
to ją stara kobieta nie narzekam. zresztą od
lubienia jest dom mąż , żona, dzieci. a nie praca i
szefostwo. robić swoje dobrze i do domu nikt nie będzie wtedy
miał pretensji.
zdjecie uzytkownika
Zatrudniona - 2016-03-16 20:25:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Żenada!!! Zajmijcie sie domem, rodziną a nie pisaniem bzdur w necie!!! Narzekacie że po tyle godzin pracujecie a macie jeszcze czas na głupie nikomu nie potrzebne komentarze! Nie róbcie pośmiewiska z siebie i z naszego zakładu pracy! Jak dzieci!!!
zdjecie uzytkownika
dex - 2016-03-16 23:13:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zatrudniona zgadzam się w stu procentach
to samo miałam na myśli trochę inaczej to opisałam
ale Ty opisałas to krótko zwięzłe i na temat jak byś czytała
mi w myślach. super.

praca to praca dla mnie ok. jak nie pasuje to do
GISZTRA TAM NA SWIETA GARBA A NIE BONY
DOSTANIECIE.
zdjecie uzytkownika
pan andzej - 2016-03-17 22:24:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ty szmato dex zeby ni giszter to gówna bys jadła ty sołocz a 10gr mam srake chetna????
zdjecie uzytkownika
zatrudniony - 2016-03-17 22:27:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ty mała smarkulo nie pyskój do zatródniona. do roboty nierobie się wez
zdjecie uzytkownika
mafi - 2016-03-18 22:02:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WIOLETTA DLACZEGO JESTEŚ TAKA WREDNA
DLACZEGO PRZEZ CIEBIE TYLE OSÓB MUSI
CIERPIEĆ CZEMU MÓWISZ KŁAMSTWA
NA TEMAT INNYCH LUDZI
MYŚLISZ ŻE KŁAMSTWAMI COŚ zyskasz
jak ty w lustro możesz spojrzeć
powiem ci że jeszcze trochę a naprawdę
POWIESZE SIĘ BO JUŻ NIE MAM
SIŁY DŁUŻEJ ZNOSIĆ TEGO CO MI
ROBISZ ŻYCZĘ MIŁYCH ŚWIAT BO JĄ DZIĘKI
TOBIE NIE BĘDĘ MIEĆ. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
mia - 2016-03-20 18:34:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ostatnio coś psuje się i unas czyli na smarzalni
odwala co nie którym poważnie myśle o zmianie
działu słyszałam że na biedronce jest dobrze.
zdjecie uzytkownika
Ktos - 2016-03-22 21:08:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystkie brygadzistki i kierownicy sa tacy sami w tym zakladzie, zarowno na rozbiorze jak i na smazalni tylko stresuja ludzi i tyle...malo tego strasza zwolnieniami a ludzi do pracy brak...juz nie wspomne o donosicielach z kazda uslyszana wiadomoscia lecą do kierowników, obgaduja doslownie wszystkich. ..kompromitacja... falszywosc ludzi ktorzy tam pracuja siega dna....(oczywiście nie wszyscy) ogarnijcie sie ludzie....
zdjecie uzytkownika
Ktos - 2016-03-22 21:09:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystkie brygadzistki i kierownicy sa tacy sami w tym zakladzie, zarowno na rozbiorze jak i na smazalni tylko stresuja ludzi i tyle...malo tego strasza zwolnieniami a ludzi do pracy brak...juz nie wspomne o donosicielach z kazda uslyszana wiadomoscia lecą do kierowników, obgaduja doslownie wszystkich. ..kompromitacja... falszywosc ludzi ktorzy tam pracuja siega dna....(oczywiście nie wszyscy) ogarnijcie sie ludzie....
zdjecie uzytkownika
luzak - 2016-03-22 21:20:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w Konspol-u przez 7 lat bywały dobre i złe dni tych drugich więcej było no cóż takie życie miałem różnych kierowników,brygadzistów jedni fajni jedni gorsi najlepiej pracowało mi się z Basią C.fajna babka była miała czasami swoje za uszami ale szło się do gadać:)ale wszystko co dobre szybko się kończy:( szczerze to nie chciał bym tam wrócić człowiek nerwowo by się wykończył.
zdjecie uzytkownika
luzak - 2016-03-22 21:23:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w Konspol-u przez 7 lat bywały dobre i złe dni tych drugich więcej było no cóż takie życie miałem różnych kierowników,brygadzistów jedni fajni jedni gorsi najlepiej pracowało mi się z Basią C.fajna babka była miała czasami swoje za uszami ale szło się do gadać:)ale wszystko co dobre szybko się kończy:( szczerze to nie chciał bym tam wrócić człowiek nerwowo by się wykończył.
zdjecie uzytkownika
Sylwia - 2016-03-26 21:19:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Zatrudniona - 2016-03-16 20:25:19]:
Dokładnie!!!
zdjecie uzytkownika
hihi - 2016-03-29 21:24:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, wiecie jakich zarobków może się spodziewać grafik kreatywny? Wiadomo, że obowiązków jest sporo, ale na benefity raczej nie trzeba narzekać, zwłaszcza, że socjale są.
zdjecie uzytkownika
wer - 2016-03-31 21:37:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciezko powiedz mysle ze taka kwestie jak finanswe to warto ejst poruszyc podczas rowzmowy kwalifikacyjnej rzadko kiedy pisza takie rzeczy w ogloszeniu
zdjecie uzytkownika
Diupero - 2016-04-01 23:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te 4 zł za godszinę wesadzcie sobie głęboko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ja u Giszta z ruskimi zarabiam 2800 zł i po 8 godzin weekendy wolne czołem frajerzy Z KONSPOLU HA HA (usunięte przez administratora) za 4 zł dzień i noc ha ha ha fack you
zdjecie uzytkownika
jacek - 2016-04-03 12:12:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@wer masz rację. Wydaje mi się, że wynagrodzenie będzie podlegało negocjacji :) W Nowym Sączu nie ma tak wielu fajnych ofert pracy, więc warto wysłać cv, chociaż jest sporo konkretnych wymagań do spełnienia. np. znajomość zasad przygotowania materiałów do druku (DTP).
zdjecie uzytkownika
he - 2016-04-05 18:48:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozumiem @jacek że mówisz o stanowisku grafika? Wiadomo, że na takie stanowisko nie wezmą byle kogo i trzeba mieć jeszcze bardzo dobrą znajomość programów: Adobe Photoshop , Adobe Illustrator , Adobe In Design, oraz Adobe Flash.
zdjecie uzytkownika
dipero - 2016-04-08 21:38:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem burakiem za 4 zł
zdjecie uzytkownika
SEBEK - 2016-04-08 21:55:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdro dla wszystkich ładnych dupeczek z Konspolu gdy WYPINACIE SIĘ W PRACY od razu lepiej mi się tam pracuje i zapominam o marnych zarobkach w tej firmie róbcie to częściej skąpy ubiór i makijaż w pracy to jest to
zdjecie uzytkownika
PAN ANDRZEJ - 2016-04-08 22:04:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja jak widzę takie laski w Konspolu to czuje się jak po małpce wódki albo lepiej kurde he he powiem krótko pała nie opada mi na takie młode i wypinające się dziewczyny w Konspolu zgadzam się z SEBKIEM po całości
zdjecie uzytkownika
dipo - 2016-04-15 18:13:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj tak ją mam zwłaszcza ochotę na
Wiolete Watrobe ta dopiero
kręci tyłeczkiem i te oczy złotne mmm...
zdjecie uzytkownika
kret - 2016-04-19 00:51:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panie dyrektorze kubo nie ladnie
widze ze sa rowni i równiejsi
wszystko zalezy od znajomosci
ja poprosze mercedesa! ! !
zdjecie uzytkownika
pupa - 2016-04-21 20:04:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sylwia co ty za siano masz w tej głowie współczuję twojemu mężowi
rozumie wiek do tego przekwitanie
ale kobito ogarnij się i w pracy nikt twoich chumorow nie musi znosic jak sobie nie radzisz walnij kreche w nocha albo wypal blanta lub zwolnij się
zdjecie uzytkownika
mec - 2016-04-26 20:13:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wioletta nie będziesz mi zabraniac kontaktów z druga zmiana kim ty jesteś
wywło. . ko. właśnie teraz wszystko będę przekazywał drugiej zmianie to że specjalnie kończymy po ośmiu godzinach tak jak powiedziałas żeby ta gówniara się nie wyrobila a jak się spytałem a co z zamówieniami powiedziałas chuj z zamowieniami i nie wypieraj się bo przyzekam na życie swojego syna że tak było. chciałaś żeby jej ludzie się zbuntowali że po tyle godzin
pracują ale się nie zbuntowali to chciałaś
żeby dyrektor ją ochszanil że zamówień nie wyrabia.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-04-28 14:29:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wioletta nie będziesz mi zabraniac kontaktów z druga zmiana kim ty jesteś
wywło. . ko. właśnie teraz wszystko będę przekazywał drugiej zmianie to że specjalnie kończymy po ośmiu godzinach tak jak powiedziałas żeby ta gówniara się nie wyrobila a jak się spytałem a co z zamówieniami powiedziałas chuj z zamowieniami i nie wypieraj się bo przyzekam na życie swojego syna że tak było. chciałaś żeby jej ludzie się zbuntowali że po tyle godzin
pracują ale się nie zbuntowali to chciałaś
żeby dyrektor ją ochszanil że zamówień nie wyrabia. Kim Ty jestes co ?
Jak ktoś CI coś powie to straszysz że ludzi zwolnisz jak nie chcą przyjsc w week np taki jest kodeks pracy chyba nie ty wywło...ko !!!!
Ciekawe jaką masz szkołę skończoną że sie tak rzucasz powinni wyjeb....ać ludzi na stwnowiskach bez szkoły może by sie tam poprawiło na działach a Ty powinnaś lecieć jako pierwsza .... umiesz drzeć tylko papę i wywierać presje sama stój chociaż z 2 godz przy taśmie i pomagaj żeby szybciej kończyć a nie pijesz kur.wa po 5 kaw i ci pipa rośnie później !!!
nie nadajesz sie nawet na ubój ..
zdjecie uzytkownika
mec - 2016-04-28 18:38:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
XXX zgadzam się z tobą tylko nie rozumie czemu początek przepisałes po mnie. nie zgadzam się tylko sta szkoła wykształcenie nie zmienia kultury człowieka i bardzo wykształcony może być chamem i bez szkoły też ale i odwrotnie ten bez szkoły może mieć większą kulturę to zależy od człowieka.
Wioletta co puki podpisywałas umowy z nami to miałas władze bo szantażowałs ze nie podpisz więcej umowy a teraz ludzie zobaczyli ze ty już otym nie zdecydujesz i ludzie już tak nie słuchaja.
JA ROZUMIE TRZYMAĆ RYGOR BY LUDZIE SŁUCHALI JĄ ROZUMIE ZE TRZEBA NA WRZESZCZEC JAK JEST ZA CO ALE WE WSZYSTKIM MOŻNA MIEĆ KULTURĘ A NIE TAK JAK TY POPATRZ NA WSZYSTKICH INNYCH BRYGADZISTOW
dam przykład pani Sylwia jest bardzo groźna ale rzeczowa jak ochszania to zawsze za coś konkretnego nigdy nie robi tego bez powodu tak dla zasady żeby tylko kogoś zgnoic i upokorzyc tak JAK TY to robisz trochę kultury jak można ludzia zabraniac rozmawiać z sobą i co to za zebrania i szantaż ze zostawiasz nasza zmianę a zostawiaj myślisz ze ktoś będzie płakał za tobą. wioletta zastanów się nad sobą wyobraź sobie ze twój syn ma taka szefowa co byś jej ty wtedy zrobiła jak by tak postępowała jak TY.
zdjecie uzytkownika
psp - 2016-04-28 23:23:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie ztym krzykiem wiolety i poniźaniem innych to tylko gra nie zauważyliście że najwięcej wrzeszczy jak w pobliżu jest dyrektor lub kierownik ja to zauważyłam moim zdaniem to taka gra ze niby tak nas dobrze pilnuje chce się tak wykazać wiadomo ten co dużo krzyczy uważany jest ZA dobrego szefa wszędzie tak jest ona to wie i krzyczy ale to wielka GRA BO SZEFOWA MOŻE BYĆ TYLKO JEDNĄ WIOLETTA
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2016-04-29 18:15:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba zwrócić uwagę na magazyn zaopatrzenia , są tam ludzie którzy na prawdę robią , Ale wielki Pan Norbert !!!! Nie chce mu się wychodzić wydawać towaru , ciągle spija swoje kawki .... i nikt nic z tym nie robi .... A p Sylwia to ma jakieś problemy z głową bo za mądra to ona nie jest !!!! hehe
zdjecie uzytkownika
mec - 2016-04-30 00:52:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
XXXX oj to już przesada rozumie konstruktywna krytyka ale widzę że ty tak wszystkich jak leci z każdego działu krytykujesz i to tylko tak dla zasady.
akurat co do p Sylwia jest bardzo mądra odkąd jest na rozbiorze bardzo wyprowadziła ten dział na prostą fakt że jest groźna ale jak pisałem tylko wtedy jak naprawdę się nawali jakąś pracę wtedy ochszani ale nie bez podstaw. ją też dużo krytykuje ale fakty a nie tak żeby po prostu komuś pojechac.
i akurat pani Sylwia jest bardzo mądra osoba jest OK .
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2016-04-30 14:27:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ona się wyżywa na innych , i nic jej nie możesz powiedzieć . Może jest mądra na swój sposób ale ludzi trzeba traktować z szacunkiem ... A nie ma racji co o zaopatrzenie ?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie konspol!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie konspol

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert