Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o konspol

Pracowałeś w firmie konspol i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
123 - 2015-06-18 21:25:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i po sprawie
zdjecie uzytkownika
marzena - 2015-06-18 21:29:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchajcie dużo piszecie proszę powiecie mi coś o pracy na dziale biedronka bardzo ciężko pracuje się w nocy jak brygadzisci można się dogadać czy nie bardzo. od poniedziałku zaczynam tam pracę za każda informacje bardzo dziękuje.
zdjecie uzytkownika
ZAINTERESOWANA - 2015-06-18 21:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie czy w biurze w Konspolu przyjmują stażystów z Pup-u? orientuje się ktoś?
zdjecie uzytkownika
mafi - 2015-06-19 12:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
marzena na biedronce da sie zarobic, godziny pracy różne, sa brygadzistki każdy ma inne zdanie ale nie zamile. wiesz dla jednych ciężko dla drogich nie
zdjecie uzytkownika
3333333333333333333333333333 - 2015-06-22 19:20:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wypraszam sobie, ze na Rozbiorze pracują LENIE- mało się tam na gibiemy!. Pan Arek i Pan Włodek doskonale trzymają porządek i niema mowy o obijaniu się- jakoś każda praca u nich na zmianie jest prawowicie i w całości wykonana. A to, ze są ludźmi dla ludzi to ich wysoki atut!
zdjecie uzytkownika
new01 - 2015-06-22 21:35:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytaj dokładnie nie pisałem że na rozbiorze pracują lenie, tylko że ci co narzekają na panią Sylwie to że może lenie bo pani Sylwia jest bardzo wymagająca i trzeba się napracować stat taki wniosek. a o Arku i Wlotku też źle nie pisałem bo pewnie że są wporządku tylko ludzie to wykorzystują i się tak nie przykładają do pracy na ich zmianie. a okropne to sa brygadzistki na biedronce to są kosy.
zdjecie uzytkownika
basia - 2015-06-23 19:07:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
obiecywali premie wypłaty miałem 2200zł na kwitku od wypłaty było tak premia 400zł dodatek 150zł odjąć to od 2200zł wychodzi 1650zł to ja się pytam za cały miesiąc ciężkiej pracy stania po 10 albo 9,5h zarobiłam 1650zł no jak mi to ktoś wytłumaczy a bym zapomniała jeszcze mam dodatek stażowy hehe to ile ja zarobiłam dodatki dodatkami ale pensja za taką prace powinna być minimum 2000zł i dopiero plus dodatki odpowie mi na to pani sylwia????
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-06-23 19:16:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
męczą nas ciągle zjedziemy wszystkiego kurczaka jeszcze palety wyjdzie nam 9.5h albo 10 no czasem 9 i zamiast puścić nas do domu narobiliśmy się to oni zapraszamy do trybki paleta jeszcze jest czy to nie jest po złości przecież za chwile wchodzi mała zmiana nie mogą oni tego zrobić to są kpiny ile oni zarabiają a ile my prawie żadna różnica a ile my w ciągu miesiąca rozbierzemy kurczaka milion lekko a oni ile sam tunel nawet miesiąc niech rozbierają to wyjdzie im ile 200tysiecy 300tysiecy a wypłaty takie same ja mma na maszynie tyle co tamci na drugiej zmianie dosłownie jaja i kpiny
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2015-06-23 20:04:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pamiętam te czasy jak tylko rozbiór odrabiał przerwę 15 minut my zawsze 14.15 inni 14 dlaczego się pytam dlaczego i nie mowcie że tak nie było
zdjecie uzytkownika
rik - 2015-06-24 01:23:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Basia przepraszam ale ludzie nie doceniają tego co mają dopóki tego nie stracą nie pasuje ci zwolnij się. ją od 2lat pracy nie mam i poszła bym nawet za 800zł pracować. chcesz zamien się będziesz bez pracy i obiad raz w miesiącu. mój mąż pracuje 48h na 24h i odbiera 2500 i co. Basia zapraszam do Gisztra tam podstawa nie wypłaca żadnych nadgodzin tylko do odbioru i żadnych dodatkow nawet na swieta zadnych bonow nic. nie narzekaj ciesz się tym co marz bo kiedyś jeszcze zapłaczesz za tym.
zdjecie uzytkownika
basia - 2015-06-24 16:01:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to że ty nie masz pracy to nie oznacza że ja mam pracować za 800zł bo ty nie pracujesz i powinnam się cieszyć druga sprawa obiecywanki cacanki
zdjecie uzytkownika
new01 - 2015-06-24 19:09:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wsumie to przesadzilem faktycznie jak ktoś potrzebuje pomocy to Wioletta zawsze pomorze. a stym ze Dyrektor Sanepidu jest u niej zameldowany i dlatego ma plecy to tak naprawde plotka która słyszałem i nie moge potwierdzić. zresztą wszystko to głupie plotki przepraszam zainteresowana pisałem to bo zwolnila mnie pani z pracy i byłem zły ale po spowiedzi zrozumiałem że takie szkalowanie jest nie wporządku jeszcze raz przepraszam za te plotki.
zdjecie uzytkownika
251 - 2015-06-24 19:19:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to po co pisać głupoty nie rozumie takiego zachowania. dla mnie jest ok.
zdjecie uzytkownika
rx - 2015-06-24 19:28:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla mnie obie nie są miłe ale do pracy przychodzę by pracować potem wychodzę i się nie przejmuje pozatym myślę że brygadzisci nigdzie nie mogą być mili bo ludzie na głowę by im weszli.
zdjecie uzytkownika
marzena - 2015-06-25 21:05:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
każdy narzeka,praca jest wypłaty na czas,brygadzisci wszędzie mogą być wiadomo jedni bardziej życzliwi drudzy mniej kierownictwo i dyrekcja super mamy imprezy zakładowe bony na święta jaki zakład tyle w Slupcy robi dla pracowników żaden. nie chce żeby wyszło że tylko chwale wiadomo są problemy ale gdzie ich nie ma jak to mówią wszędzie dobrze gdzie nas nie ma, a tu jest ok.
zdjecie uzytkownika
125 - 2015-06-26 22:17:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nikt by brygadziście nie wszedł na głowę gdyby brygadzista zostawał człowiek do tego stworzony- a nie każdy jest co widać ,słychać i czuć.Brygadzista powinien prowadzić dyscyplinę ale kulturalna a nie rodem z III Rzeszy.Brygadzistę charakteryzować powinny cechy tjak: kultura osobista i społeczna,dobry humor, empatia, przyjacielskość, asertywność,umiejętność nauczenia zawodu nowego pracownika itp.a nie tylko kij i znajomość jednego słowa -"robić, robić"taki brygadzista rosnie w oczach pracownika i swoich przelozonych
zdjecie uzytkownika
dex - 2015-06-26 23:01:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
125 normalny jesteś. humor to do kina,empati to u rodziny szukać musisz a przyjaźni u przyjaciela. zawsze tak było że jak w pracy przykładowo jest dwóch przełożonych na tym samym stanowisku to tego który jest przyjazny ugodowy to tak się nie bardzo człowiek słucha pomarudzi sie a takiego chama za przeproszeniem którego się człowiek słowem boi odezwać takiemu się nigdy nie odmawia wszystko się dokładnie robi żeby tylko ochrzanu nie dostać albo żeby nie zwolnił. i taka jest prawda praca to praca a nie przedszkole. za jaja i do roboty. Nygusy tylko narzekać umiecie poszli byscie do wojska byscie się nauczyli życia. placzki.
zdjecie uzytkownika
dd - 2015-06-27 12:00:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cóż za wyjątkowy pracownik ten dex. w sam raz na brygadzistę.
zdjecie uzytkownika
dex - 2015-06-27 14:02:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dd. to nie moja branża u mnie w pracy moje stanowisko to szif lider a teraz myśl gdzie są takie stanowiska. do roboty nygusy
zdjecie uzytkownika
maryla - 2015-06-27 14:12:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo niegrzecznie wyzywać ciężko pracujących na rodziny ludzi od nygusów!
zdjecie uzytkownika
dex - 2015-06-27 18:50:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Maryla sory ale nie pisze o wszystkich i oczywiście tych utciwie pracujących przepraszam. chodzi mi tylko o leni którzy się migaja od ciężkiej pracy wybierają lżejsza pracę wysluguja się innymi a najwięcej krzyczą i krytykują wszystko im źle jak czytałas wcześniej ktoś pisał że brygadzisci powinni być przyjacielscy a to że dwa tysiące to mało a robić im się nie chce to są lenie i obiboki przyznasz że leni nie brakuje wszędzie są. nie tyczy się to ludzi ciężko pracujących.
zdjecie uzytkownika
mariola - 2015-07-04 20:32:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myślałam ze to tylko na moim dziale jest tak nieprzyjemnie, mobbing itd... moja znajoma wczoraj powiedziała ze nawet by nieweszla do konspolu!tyle się nasłuchała o tym miejscu w Słupcy,wśród mieszkańców panuje zła opinia o tym zakładzie- kołchoz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pomiatanie pracownikiem itp.To wszystko wiadomo nie od dziś!
zdjecie uzytkownika
mec - 2015-07-10 23:58:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co za bzdury jakie pomiatanie jaki mobink. właśnie takie opinię piszą obiboki wiadomo jak ktoś nie chce pracować tylko przychodzi i non stop łazienka papieros łazienka to takiego nikt nie szanuje kto pracuje jest docenianym pracownikiem i to widać. a ochrzan sama dziś na biedronce trochę odwalilam numer brygadzistka mnie ochszanila wiadomo byłam zła ale sama sobie zasłużyła to do kogo mam mieć pretensje bądźmy sprawiedliwi nikt za darmo na nikogo nie wrzeszczy. u nas obie brygadzistki są wymagające stanowcze ale zawsze jak coś to pomogą powiedzą co i jak a nawet czasem jest bardzo miło. ją sobie chwale i wiele pan też. kto narzeka niech na Ukraine wyjedzie będzie miał lepiej.
zdjecie uzytkownika
vrt - 2015-07-12 18:38:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kto komu dal prawo żeby wrzeszczeć na pracownika!
zdjecie uzytkownika
Eliza - 2015-07-18 14:26:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na pracownika nie powinno się wrzeszczeć i zgadzam się z Tobą @vrt, ale jednak pracodawca ma pełne prawo wymagać. Po to jest proces rekrutacji, rozmowa kwalifiykacyjna, żeby obie strony przedstawiły swoje wymagania i oczekiwania. A to, że pracodawca wymaga, to rzecz według mnie naturalna. Może warto się zdystansować.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie konspol

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy konspol?
Zadaj pytanie
alert