Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o konspol

Pracowałeś w firmie konspol i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gtfhjkl - 2010-05-01 13:47:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo dobre
zdjecie uzytkownika
barbi - 2011-03-10 18:47:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wypłaty nie ma na czas- 5ty dzień po terminie i pytać nawet nie wolno!!! Ale nieroby co mają po 10 tyś dostali.
zdjecie uzytkownika
kaktus - 2011-03-20 16:00:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś zmusza ludzi do pracy może siedziec w domu jak mu dobrze nie każdy musi pracowac i nikt na nikogo nie krzyczec nie będzie pozdrawiam pracownik
zdjecie uzytkownika
nowy - 2011-03-20 16:18:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szok jak psełdo PANI brygadzistka patrzy się na ludzi i gryzie palce a potem marudzi coś pod nosem nikt nie wie o co jej chodzi a jak zobaczy [usunięte przez moderatora] kierownika to się trzensie ze strachu a z niczym nie może dac sobie rady zakręcona jest totalnie może trzeba się dokładnie przyjrzec jakie ma metody pracy Pani J
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-30 16:36:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co sądzicie o tej firmie?? Warto sprzedawać do niej kury??
zdjecie uzytkownika
waldi - 2011-03-30 19:32:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] tak dobrze płacą i na czas
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-08-23 20:28:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] taka prawda,chodzą za tobą wszędzie nawet pod kibel,ciągłe przypominanie o warunkach pracy czy są fartuszki,czy jest siatka na uszach czy buty czyste latają i gonią a przy sztorkach sterta korpusa lezy na ziemi tego nie widzą i syf pod butami taki że hej a na drugiej zmianie to już syf konkretny nikt nie sprząta ludzie [usunięte przez moderatora] a jeszcze są [usunięte przez moderatora] ciągle coś!!!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-08-23 20:38:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pół miesiąca pracowałem po 9 godzin i poł miesiąca po 9.5 godziny i odebrałem 1400zł kpiny po prostu kpiny takie wynagrodzenie za taką prace i co chwile zebrania ale ciagle wy jestescie tacy i tacy,Pani brygadzistka [usunięte przez moderatora] krzyczała dalej [usunięte przez moderatora] do pracy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-08-23 20:44:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do wcześniejszej wypowiedzi nie nie nikt nie zmusza do pracy ,ale nie pracuj nadgodzin nie pracuj w soboty to zaraz ci powiedzą że konspol bedzie zwalniał pracownikow a w pierwszej kolejności osoby ktore sa najmniej chętne na nadgodziny hehe same [usunięte przez moderatora] to ja się pytam zapierdzielam cały miesiąc po 9.5 godziny to jestem zły pracownik bo nie pracuje wsopboty????????????????????/
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-08-23 21:05:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wczoraj widziałem jak pracownik jadł chleb w ubikacji taki był zastraszony,żeby go nie przyłapać jak kanapkę je na stołówce a ile to zajmuje 5 minut!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-08-23 21:08:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przyszedłem w niedziele do pracy obiecywali na rękę 200zł do dziś nie ma tych pieniędzy potem mowili ze będzie doliczone do wypłaty i nie było...
zdjecie uzytkownika
kasia123 - 2012-08-01 11:26:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja po dzisiejszym dniu mam o nich bardzo bardzo złe zdanie powiedzieli mi że odezwą się po dwóch dniach są bardzo niemili nie przyjemni
zdjecie uzytkownika
alan - 2013-05-20 10:51:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] Czy możesz napisać coś więcej na temat pracy tam i tego jak tam się pracuje? Bardzo proszę o pomoc ponieważ za parę dni idę na rozmowę w sprawie pracy do konspol i chciałem wiedzieć więcej. Ile tam się zarabia?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-15 05:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można zjeść jak człowiek?
zdjecie uzytkownika
urlich - 2014-01-08 18:15:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile zarabia kierowca ciezarowki w konspolu?
zdjecie uzytkownika
gkknghg - 2014-01-11 10:45:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w tej firmie kazdy z kazdym. jak chcesz stracic meza to pusc go tam do pracy a panie z biura juz sie nim zajma
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-02-18 21:37:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakby ktos szukał adresu mailowego, gdzie wysyłąc CV do konspola, to brzmi on: rekrutacja@konspol.com.pl sporo się naszukałem go na necie.
zdjecie uzytkownika
Antek - 2014-03-10 21:12:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właściwie to konspol ma ciągle otwartą rekrutację, wymagają jedynie znajomości co najmniej jednego języka obcego.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-09-02 13:47:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Totalna masakra, nie polecam , oszukują na wypłatach,kłamią beszczelnie, a w dodatku poniżają i wrzeszczą na pracowników, wielkie pożal się Boże brygadzistki!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie konspol
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x