Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o konspol

Pracowałeś w firmie konspol i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
marzena - 2015-06-25 21:05:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
każdy narzeka,praca jest wypłaty na czas,brygadzisci wszędzie mogą być wiadomo jedni bardziej życzliwi drudzy mniej kierownictwo i dyrekcja super mamy imprezy zakładowe bony na święta jaki zakład tyle w Slupcy robi dla pracowników żaden. nie chce żeby wyszło że tylko chwale wiadomo są problemy ale gdzie ich nie ma jak to mówią wszędzie dobrze gdzie nas nie ma, a tu jest ok.
zdjecie uzytkownika
125 - 2015-06-26 22:17:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nikt by brygadziście nie wszedł na głowę gdyby brygadzista zostawał człowiek do tego stworzony- a nie każdy jest co widać ,słychać i czuć.Brygadzista powinien prowadzić dyscyplinę ale kulturalna a nie rodem z III Rzeszy.Brygadzistę charakteryzować powinny cechy tjak: kultura osobista i społeczna,dobry humor, empatia, przyjacielskość, asertywność,umiejętność nauczenia zawodu nowego pracownika itp.a nie tylko kij i znajomość jednego słowa -"robić, robić"taki brygadzista rosnie w oczach pracownika i swoich przelozonych
zdjecie uzytkownika
dex - 2015-06-26 23:01:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
125 normalny jesteś. humor to do kina,empati to u rodziny szukać musisz a przyjaźni u przyjaciela. zawsze tak było że jak w pracy przykładowo jest dwóch przełożonych na tym samym stanowisku to tego który jest przyjazny ugodowy to tak się nie bardzo człowiek słucha pomarudzi sie a takiego chama za przeproszeniem którego się człowiek słowem boi odezwać takiemu się nigdy nie odmawia wszystko się dokładnie robi żeby tylko ochrzanu nie dostać albo żeby nie zwolnił. i taka jest prawda praca to praca a nie przedszkole. za jaja i do roboty. Nygusy tylko narzekać umiecie poszli byscie do wojska byscie się nauczyli życia. placzki.
zdjecie uzytkownika
dd - 2015-06-27 12:00:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cóż za wyjątkowy pracownik ten dex. w sam raz na brygadzistę.
zdjecie uzytkownika
dex - 2015-06-27 14:02:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dd. to nie moja branża u mnie w pracy moje stanowisko to szif lider a teraz myśl gdzie są takie stanowiska. do roboty nygusy
zdjecie uzytkownika
maryla - 2015-06-27 14:12:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo niegrzecznie wyzywać ciężko pracujących na rodziny ludzi od nygusów!
zdjecie uzytkownika
dex - 2015-06-27 18:50:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Maryla sory ale nie pisze o wszystkich i oczywiście tych utciwie pracujących przepraszam. chodzi mi tylko o leni którzy się migaja od ciężkiej pracy wybierają lżejsza pracę wysluguja się innymi a najwięcej krzyczą i krytykują wszystko im źle jak czytałas wcześniej ktoś pisał że brygadzisci powinni być przyjacielscy a to że dwa tysiące to mało a robić im się nie chce to są lenie i obiboki przyznasz że leni nie brakuje wszędzie są. nie tyczy się to ludzi ciężko pracujących.
zdjecie uzytkownika
mariola - 2015-07-04 20:32:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myślałam ze to tylko na moim dziale jest tak nieprzyjemnie, mobbing itd... moja znajoma wczoraj powiedziała ze nawet by nieweszla do konspolu!tyle się nasłuchała o tym miejscu w Słupcy,wśród mieszkańców panuje zła opinia o tym zakładzie- kołchoz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pomiatanie pracownikiem itp.To wszystko wiadomo nie od dziś!
zdjecie uzytkownika
mec - 2015-07-10 23:58:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co za bzdury jakie pomiatanie jaki mobink. właśnie takie opinię piszą obiboki wiadomo jak ktoś nie chce pracować tylko przychodzi i non stop łazienka papieros łazienka to takiego nikt nie szanuje kto pracuje jest docenianym pracownikiem i to widać. a ochrzan sama dziś na biedronce trochę odwalilam numer brygadzistka mnie ochszanila wiadomo byłam zła ale sama sobie zasłużyła to do kogo mam mieć pretensje bądźmy sprawiedliwi nikt za darmo na nikogo nie wrzeszczy. u nas obie brygadzistki są wymagające stanowcze ale zawsze jak coś to pomogą powiedzą co i jak a nawet czasem jest bardzo miło. ją sobie chwale i wiele pan też. kto narzeka niech na Ukraine wyjedzie będzie miał lepiej.
zdjecie uzytkownika
vrt - 2015-07-12 18:38:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kto komu dal prawo żeby wrzeszczeć na pracownika!
zdjecie uzytkownika
Eliza - 2015-07-18 14:26:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na pracownika nie powinno się wrzeszczeć i zgadzam się z Tobą @vrt, ale jednak pracodawca ma pełne prawo wymagać. Po to jest proces rekrutacji, rozmowa kwalifiykacyjna, żeby obie strony przedstawiły swoje wymagania i oczekiwania. A to, że pracodawca wymaga, to rzecz według mnie naturalna. Może warto się zdystansować.
zdjecie uzytkownika
Zestresowana - 2015-09-12 18:24:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Po przeczytaniu wiadomości na forum muszę się podzielić własną opinia ,ponieważ pracuje na rozbiorze,i znam temat.Oczywiście Pani Sylwia,wiecznie niezadowolna na dzień dobry wita ludzi z gniewną miną i już odechciewa się pracy od rana,jej ciągłe uwagi,i czepianie się o drobnostki mające na celu zawstydzenia pracownika i jego poniżenia w oczach innych pracowników.ie obijam się w pracy,staram się wykonywać ją jak najlepiej i nie wchodzić nikomu w droge,ale wracam do domu i jestem bardzo zestresowna.Wiadomo ,że nie pracuje w Konspolu dla przyjemności ale z konieczności zarobkowej.
zdjecie uzytkownika
tadek - 2015-09-13 13:37:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Zestresowana - oczywiście, że większość ludzi podejmuje zatrudnienie głównie dla zarobków, wcale się nie dziwię, że pphu jest tak popularny, bo wynagrodzenie mają na całkiem przyzwoitym poziomie. Szkoda, że atmosfera pracy nie jest zbytnio sprzyjająca. Chciałbym się zatrudnić jako przedstawiciel handlowy, ale w takim razie boję się stresu.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-09-14 19:49:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
z tym wynagrodzeniem wcale nie jest tak do końca, żeby zarobić będąc zwykłym pracownikiem pieniądze trzeba się naprawdę napracować bardzo ciężko a za ta prace którą wykonujemy wypłaty są nieadekwatne.Ogólnie nie jest słodko co widać po ogromnej rotacji pracowników.
zdjecie uzytkownika
dalia - 2015-09-17 21:18:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mówią że nie wolno nikomu nic złego życzyć ją pani wioletto życzę aby pani SYN MIAŁ KIEDYŚ TAKA SZEFOWA JAKĄ JEST PANI I ŻEBY PŁAKAŁ PO NOCACH może wtedy pani zrozumie jaką pani była. wróciła pani z urlopu i piekło z powrotem. znów kłamstwa oszukiwanie poniżenie inni jakoś mogą mieć szacunek u pracowników bez poniżenia ludzi rozumie coś ktoś źle zrobi trzeba na krzyczeć ale tak robić jak pani żebyśmy po NOCACH płakali żeby człowiek bal iść się do pracy że też KSIĄDZ DO KOŚCIOŁA CIĘ WPUSZCZA pomysl jak będziesz się czuła jak ktoś kiedyś nie wytrzyma i się POWIESI PRZEZ CIEBIE JAK BĘDZIESZ WTEDY SPALA znając cię będzie ci to wisieć WSPÓŁCZUJĘ CI TEGO JAKĄ JESTEŚ I TEGO CO LUDZIE TAK NAPRAWDĘ O TOBIE MYŚLĄ ŻAL MI CIEBIE
zdjecie uzytkownika
new01 - 2015-09-22 08:57:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moim zdaniem Wioletta teraz nie jest taka zła bywało gorzej ale za to teraz ta druga szaleje ciągle coś jej nie pasuje u Wiolety coś robimy u Agi już tak nie można czepia sie bardzo jedną warta drugiej
zdjecie uzytkownika
dalia - 2015-09-22 09:30:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem jaką jest teraz Agnieszka ale z tego co słyszę to dwie wiedzmy teraz macie. ją mam żal do wiolety przez jej kłamstwa musiałam zmienić dział choć praca bardziej mi odpowiadala na biedronce ale tak jak pisałam wcześniej nie trzeba na nikogo wrzeszczec żeby mieć posłuch tu nikt nie krzyczy jest spokój wszyscy pracują i się słuchałaja inni mogą mogą tu dopiero widzę że inni brygadzisci są normalni.
zdjecie uzytkownika
volka - 2015-09-22 13:15:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
faktycznie jedni krzyczą inni nie ale wszędzie jest coś dobrego i złego zapraszam na zasiłek dla bezrobotnych tam będziecie mieli spokój. wszędzie jest dobrze gdzie nas nie ma.
zdjecie uzytkownika
toldi - 2015-10-09 14:38:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
faktycznie tej Agnieszce odwala za byle co wyzucika chlopaka do domu wrzeszczy a ostatnio musielismy siedziec po godzinach bo sie glupio czepia ze zaduze przewazki przegiecie tak sprawdzac jak by to apteka byla ciekawe jak by sama byla zwyklym pracownikiem mogla by kiedys popracowac i poznac zwykla prace.
zdjecie uzytkownika
mala123 - 2015-10-12 10:58:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
faktycznie tam zrobilo sie katastrofa jedna przez druga chca rzadzic z ludzi robia idiotow wystarczy ze ponizaja jak sie da to karza robic az ktos nie walnie na pysk nic dziwnego ze z tej biedronki ludzie odchodza bo nie mozna tam psychicznie wytrzymac a pani Wioletta przechodzi sama siebie ludzi traktuje jak roboty za bele co zwalniac by chciala tylko swojich pupilow ma ! powinien z nia zrobic porxadek bo ktos sobie nprawde nie wytrxyma z nia i zrobi sobie krzywde, jak ma jakies problemy to niech niie wyladowuje sie na swoich pracownikach bo tam prxychodzi sie pracowac!
zdjecie uzytkownika
axel - 2015-10-13 08:31:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mała masz rację też uważam że ktoś z Wioletta powinien zrobić porządek to co ona wyprawia to ludzkie pojęcie przechodzi począwszy od poniżenia po sprzeczne wydawanie poleceń a najgorsze że karze coś robić a jak jest źle to się wypiera że tak nie kazała. niewiem o co chodzi ale tak patrzę że co by nie zrobiła źle to dyrekcja i tak jej tyłek miodem smaruje. dużo by pisać każdy widzi jak Wioletta pracuje jak zamęt sieje przeciesz to nawet dla szkody firmy jest ale widocznie to wioletta jest głównym rządzącym jak powie tak jest jak powiedziała co karze to Dyrektor zrobi to co się dziwić że robi co chce. szkoda tylko że nie widzi że robi z siebie. . . pozatym te paznokcie GWIAZDA KONSPOLU po pracowała trochę na noce i już płacze już jej za ciężko szkoda słów nikt nic z nią nie zrobi ani jej nie zmieni wieśniak to wiesniak.
zdjecie uzytkownika
tepurika - 2015-10-13 16:49:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie, ale firmę interesuje to czy strategia generalnie jest realizowana, czy firma przynosi zyski i tak dalej. Więc podejrzewam, że dlatego używają wszystkich dostępnych metod, aby swoje osiągnąć. Kto wytrzyma ten wytrzyma, a kto się podda to się zwolni, nic nowego. No chyba,ze ktoś już siedzi na górze w firmie.
zdjecie uzytkownika
dalia - 2015-10-17 16:37:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem czy się ze mną zgodzićie ale ją jednak wolę pracować z Wioletta chodzby weźmy takie popołudnia nieważne czy poniedziałek czy piątek pracujemy po 6 góra 7 godzin wpisane mamy i tak 8-9 godzin i do domu nie ważne czy skończona praca czy nie sama mówi że najwyżej zamówienia w niedzielę się dokończy a i lepszy zarobek wtedy jest a z Aga trzeba siedziec po 9-10 godzin bo wszystko trzeba skończyć jak by faktycznie nie można na później przełożyć części pracy jeszcze mimo późnej godziny waży sprawdzą a to jakieś poprawki. kiedyś była lepszą teraz mam wrażenie jak by się zamieniły i to Wioletta jest bardziej wyluzowana chodź też swoje za uszami ma.
zdjecie uzytkownika
zażenowana - 2015-10-21 10:59:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam te wszystkie komenatrze z zażenowaniem. jestem pracownikiem innego działu. kontaktuję się z każdą z Pań (p. Sylwią, p.Wiolettą, p.Agnieszką). co prawda Pani Wioletta bywa opryskliwa, ale kurczę. to zakład produkcyjny! napływają zamówienia. zdarzają się awarie, a towar musi z zakładu wyjechać. odbiorcy raczej nie zrozumieją tłumaczeń... kogo więc dziwi fakt, że bywają dni, kiedy należy coś nadgonić?! ktoś powyżej zauważył, że Konspol to potentat, proszę zorientować się w temacie jak wielu ma odbiorców. jaki tonaż opuszcza zakład każdego dnia. to nie fabryka gwoździ. wtedy może wykażecie się wyrozumiałością w stosunku do przełożonych i ich niekiedy nieprzyjazne nastawienie. co więcej... Pani Sylwia -rzeczowa babka. pożartuje. porozmawia. ludzie wypisujecie głupoty. prawda jest taka, że gdybyście weszli między wrony zaczęlibyście krakać jak i one. przestałyby istnieć dawne zażyłości. musielibyście od czasu zgnoić koleżanką, z którą dotychczas chodziliście na piwo.
zdjecie uzytkownika
dex - 2015-10-29 02:32:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co by nie mówic to jednak musi być najlepszą jako brygadzistka bo teraz jak kierownika nie ma to Wioletta przejęła wszystkie jego obowiązki i jak mówi że nie chciała ale musiała go zastąpić bo dyrektor nie dał jej wyboru i po prostu powiedział że od teraz to ona jest kierownikiem. a wogóle to bardzo lubiany jest Arek a najgorszy syf to na handlowym.
zdjecie uzytkownika
new01 - 2015-11-03 12:13:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wioletta faktycznie się trochę uspokoila widocznie w związku z funkcja kierownika nie wypada już tak krzyczeć musi teraz pokazać klasę i dlatego też nie prowadzi już pod firm ciężko było by połączyć tyle obowiązków nie dziwię się też wokal bym być kierownikiem niż umowy podpisywać.
zdjecie uzytkownika
coner - 2015-11-22 03:55:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widziałem, ze konspol poszukuje sprzedawcy w sklepie spozywczym w grodzisku Mazowieckim. zainteresowała mnie ich oferta, bo napisali, ze oferuja system wynagrodzeń adekwatny do kwalifikacji i zaangażowania – związany z wynikami pracy (ciekawi mnie o co chodzi) oraz niezbędne narzędzia pracy - tu chodzi o kase fiskalna, czy jak...
zdjecie uzytkownika
barto - 2015-11-24 12:02:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz co, może ten system związany z wynikami pracy to chodzi o to ile czego sprzedaż i może są jakieś progi punktowe czy coś.
zdjecie uzytkownika
żyro - 2015-11-26 15:11:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [barto - 2015-11-24 12:02:01]:
jeśli macie opcje pracować gdzie indziej niż jako sprzedawca to spróbujcie bo tutaj Wam się dość szybko znudzi
zdjecie uzytkownika
agata - 2015-11-28 10:39:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam mnie irytuje jedna sprawa na dziale rozbiór pani Sylwia robi kartkę jutro pracujemy 6.40 wchodzę na hale 6.25 mówię sobie jeszcze mam 15 minut spokojnie się ubiorę przygotuje do pracy prawie wszyscy już pracują szok potem człowiek z stresowany zdenerwowany ręce się trzęsą nie można rękawiczki założyć bo pani Sylwia zaraz będzie krzyczała sami sobie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wbijacie klina pracownicy i bardzo bym chciała żeby pani Sylwia pokazała nam listę płac czy godzin nie wiem gdzie to wpisują że mamy wpisane od 6.25 a nie od 6.40 daje sobie uciąć rękę że jest wpisane od 6.40 czyli 15 minut za darmo z jakiej racji ja mam pracować za darmo nawet 5 minut dziś 15 minut jutro też kiedyś tam tez i tak się uzbiera pare godzin za darmo..........
zdjecie uzytkownika
bolek - 2015-11-28 10:50:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pan Arek jest 400 razy lepszy od pani Sylwi zmienił się nie krzyczy na pracowników jak pani Sylwia i praca jest taka sama wykonywania i teksty bo pan Arek jest mało wymagający to nie prawda tak samo praca jest wykonywana,albo bo Sylwia ma ładną wydajność na sztorkach bo Sylwia zrobiła tak że ciągle wycinają 4 osoby kiedyś tak nie było ktoś wychodził na wyjście zostawały 3 osoby więc to nic takiego Pan arek by tak zrobił i jest tak samo
zdjecie uzytkownika
bolek - 2015-11-28 10:54:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a moja koleżanka płakała mi w samochodzie ostatnio że po puściła troszkę i się posiusiała na szczęscie to był koniec pracy ludzie są tak zastraszeni że boją się wyjśc do ubikacji trgedia
zdjecie uzytkownika
wiola - 2015-11-28 11:02:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hejka ja tu tak tylko na chwilkę ale wieczorkiem wejdę opiszę każdy dzień w tym tygodniu na dziale rozbiór a troszkę tego było każde krzyki pani Sylwi każde słowo dosłownie wszystko jak się zachowuje a zachowuję się bardzo zle hihi co ta kobieta wyprawia pożal się boże zgnoji pracownika ze hej
zdjecie uzytkownika
marek - 2015-11-28 11:05:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja Sylwia czekam jak się jak naskoczysz na mnie tak ci dogadam tak ci wjadę w życie prywatne że uciekniesz z hali z płaczem żegnam bo jeszcze tylko pare miesięcy z tobą w tym zakładzie i się zdziwisz
zdjecie uzytkownika
wiola - 2015-11-28 11:08:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pani Ela dla rozbioru robi posiłki tragedia inne zmiany mają wszystko różne mięsa do wyboru takie i takie wykłada im wszystko a dla rozbioru potem nie ma już nic stary chleb z tygodnia i same kulki i dosłownie wszystkie czarne przypalone od drugiej strony moje pytanie ela o co ci chodzi do rozbioru o co
zdjecie uzytkownika
mala - 2015-11-28 11:14:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ludzie są tak zastraszeni że nawet jak ktoś chodzi w ich butach i nie ma ich to zakłada kogoś innego bleeeeeeeeeeeeee a gdzie higiena powinnien czekać na stołówce za nowymi butami
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-11-28 11:17:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sylwia jeden więzień poprosił zebym ci to napisała daj ty mi wkońcu swięty spokoj prosze
zdjecie uzytkownika
baska - 2015-11-28 17:31:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moim zdaniem pani Sylwia nie jest taka zła po prostu bardzo bardzo wymagająca..pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
igor - 2015-11-28 17:34:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jest zła,tylko pracować robić swoje to jest dobrze
zdjecie uzytkownika
łuki - 2015-11-28 23:57:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem kim jest Pani Sylwia, o której mowa, ale wiem, że Konspol szuka obecnie kierowników i sprzedawców do sklepu. Może dołączą do was kolejne osoby :)
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-11-29 20:10:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i tak najgorsza i nikt jej nie przebije jest Wioleta W!!!!
zdjecie uzytkownika
mario - 2015-11-29 20:13:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na sprzedawce ciekawe jakie zarobki
zdjecie uzytkownika
mania - 2015-11-29 20:15:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja pracowałam kiedyś na dziale trybka z Wioletą W hihi zresztą z sylwią chyba tez
zdjecie uzytkownika
Justyna - 2015-11-30 19:37:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobry wieczór witam gorąco forumowiczów na wstępie przypomnę że nikogo nie obrażam piszę całą prawdę tak jak mówiłam będę opisywała każdy dzień pracy na dziale rozbiór no chyba że zapomnę hihihi..Dziś w pracy psychicznie nie było tak zlę pani Sylwia nie krzyczała była bardzo spokojna nawet było fajnie no może było mi szkoda chłopaków z sztorka wcale nie wychodzili zero wyjść............
zdjecie uzytkownika
dex - 2015-12-02 21:03:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Arek jest spoko. najgorzej odwala Agnieszce ta się czepia wszystkiego ma być szybko a jednocześnie wszystko ładnie i dokładnie mało tego jakieś glupie rządy nie możesz sobie wziąć rękawiczek ile chcesz tylko pokazywać trzeba porwane dopiero możesz wziąć nowe staniesz na chwilę źle jak by człowiek był robotem ciekawe jak by sama pracowała na produkcji jak by brygadzistka nie byla ciekawe czy by wytrzymała.
zdjecie uzytkownika
jankes - 2015-12-08 21:10:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiem że Arek jest spoko i powiem że nawet teraz na rozbiorze dobrze się pracuję,każdy wykonuje swoje obowiązki w oddali leci muzyka czas mija i pani Sylwia się nie czepia oby tak dalej no chyba że zle wykonujesz swoje obowiązki to wiadomo każdy brygadzista by się czepiał czy pani Sylwia czy pani Wioleta,
zdjecie uzytkownika
asia - 2015-12-08 21:21:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Trybowanie to jest fajny dział i nigdy nie widziałam o nim tutaj żadnych wpisów,choć na rozbiorze jak dla mnie jest i tak ciężko,ale gdzie ma być lekko to praca..
zdjecie uzytkownika
aa - 2015-12-09 03:17:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiem tylko, że w ofercie na sprzedawce w Grdzisku Mazowieckim wymagają już jakiegoś doswiadczenia, zawsze to mniej czasu na szkolenia i można szybciej pracowac.
zdjecie uzytkownika
Odżenowany boczniak - 2016-01-06 10:20:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zażenowana - 2015-10-21 10:59:13]:
Pani ZAŻENOWANA!Z całym szacunkiem dla pani opinii na temat pań zwłaszcza pani SYLWI.Ona nie potrafi się uśmiechać do zwykłego pracownika nie mówiąc ,że nie potrafi po ludzku odpowiedzieć człowiekowi na jego prośbę. Lepiej się nie wychylać bo potrafi takiego docenić(mobbing?) chyba że jest się wazeliniarzem pani S. Pani Zażenowana zna sytuację chyba z drugiej strony. Dziękuję.
zdjecie uzytkownika
BB - 2016-02-03 22:21:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani Wioletto gratuluje awansu na dyrektora.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie konspol

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert