Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o konspol

Pracowałeś w firmie konspol i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-15 05:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Można zjeść jak człowiek?
zdjecie uzytkownika
urlich - 2014-01-08 18:15:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ile zarabia kierowca ciezarowki w konspolu?
zdjecie uzytkownika
gkknghg - 2014-01-11 10:45:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
w tej firmie kazdy z kazdym. jak chcesz stracic meza to pusc go tam do pracy a panie z biura juz sie nim zajma
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-02-18 21:37:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jakby ktos szukał adresu mailowego, gdzie wysyłąc CV do konspola, to brzmi on: rekrutacja@konspol.com.pl sporo się naszukałem go na necie.
zdjecie uzytkownika
Antek - 2014-03-10 21:12:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Właściwie to konspol ma ciągle otwartą rekrutację, wymagają jedynie znajomości co najmniej jednego języka obcego.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-09-02 13:47:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Totalna masakra, nie polecam , oszukują na wypłatach,kłamią beszczelnie, a w dodatku poniżają i wrzeszczą na pracowników, wielkie pożal się Boże brygadzistki!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
olaf - 2014-09-17 16:54:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
konspol to takie cos jak ( usunięte przez administratora )a czasu wojny. tez takie same zasady tylko arbait i nic wiecej sie nie nalezy. gonia wyzywaja i placa malo bo im sie tak podoba maja ludzi za nic tylko sie nie zastanowia kto pracuje fizycznie zeby ten burdel utrzymac a dyrekcia tylko mysli jak wukozystac nie zaplacic a zeby mieli na swoje wyjazdy niby szkoleniowe a to gory a to morze a moze narty. pazgan jest idiota ze takich ludzi zatrudnia jak dyrekcja ktorzy robia mu kolo dupy.
zdjecie uzytkownika
franc - 2014-09-21 20:06:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Grupa Konspol jest najbardziej zaawansowanym technologicznie producentem i przetwórcą kurczaka w Polsce, zaliczanym do europejskich liderów. Grupa składa się z czterech zintegrowanych firm. Poszukuja stale ludzi do pracy, jak napisali: jeśli chcesz się rozwijać, znasz przynajmniej jeden język obcy, jesteś osobą kreatywną szukającą nowych wyznań i ceniącą sobie pracę w zespole skontaktuj się z nimi.
zdjecie uzytkownika
kotek - 2014-12-02 20:20:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zastanawiam sie dlaczego pan Pazgan oddaje władze w firmie ludziom o najnizszym poziomie kultury osobistej i dlaczego tylko ludzie którzy mają dobre znajomosci otrzymuja umowe o prace reszta która nie ma tych znajomości pracuje bardzo długo na umowe zlecenie
zdjecie uzytkownika
żyro - 2014-12-04 20:45:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Firma szuka ludzi którzy chcą się rozwijać, znają przynajmniej jeden język obcy, sa kreatywne szukają nowych wyzwań i cenią sobie pracę w zespolei. Do współpracy zapraszają wszystkich absolwentów uczelni wyższych, studentów starszych lat studiów, a także osoby z nabytym już doświadczeniem zawodowym. powodzenia
zdjecie uzytkownika
olaf - 2014-12-11 15:35:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
a wiec tak firma szuka ludzi wyksztalconych rozwijajacych sie ale niech ta firma pomysli takze o pracownikach ktorzy przezucaja tony miesa a zarabiaja grosze.to tak nie powinno byc moim mażeniem jest zeby ludzie ktorzy dyryguja tym grajdolem zarabiali mniej niz co pracuja na nich to byloby sprawiedliwe wtedy
zdjecie uzytkownika
basia - 2015-02-04 15:26:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Maja pracowników za dno i zło konieczne.pracownicy są zastraszani przez pseudo brygadzistów zwłaszcza przez panią pseudo brygadzistkę z działu ROZBIÓR,stosuje na nich mobbing,operuje podniesionym głosem i niestosowna mina.pracownicy przez to są zalęknieni , wykończeni psychicznie.szok, ze tacy ludzie żądza brygada osób które na nich pracują.zkad taki człowiek ma pozycje w tak poważnej firmie?
zdjecie uzytkownika
misia - 2015-02-11 18:21:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Psełdo brygadzistka to Sylwia Kierzek :) Poniża ludzi i nie ma do starszych w ogóle szacunku ale jak może mieć skoro nawet do siebie nie ma szacunku. W biedronce też ją zwolnili i to szybko a w Konspolu tak długo się trzyma ciekawe dlaczego, widocznie komuś to pasuje. Odkąd przyszła robi zamieszanie. ZWOLNIĆ !!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
**** - 2015-02-13 19:04:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Moim zdaniem to bzdury o Pani Sylwii. Ja jestem zadowolona z pracy z Panią Sylwią. A narzekają tylko osoby którym nie chce sie pracować. Przecież nikt nikogo na siłę nie trzyma. Można przecież z należ inną pracę , a nie wiecznie narzekać. Pani Sylwia jest zdecydowaną osobą i dzięki niej panuje porządek i ład. I tak samo jest z Panem Włodkiem czy z Panem Arkiem. Ludzie opamietajcie się
zdjecie uzytkownika
drak - 2015-02-13 19:19:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Moim zdaniem (usunięte przez administratora)to dobra brygadzistka,pracownik powinien wiedzieć kto rządzi zawsze się z nią można dogadać wolne załatwić,potrafi pracownika zmotywować dobrze powie poinformuje co dziś się dzieje czy wizytacja jak dziś praca wygląda a wiadomo jak się komuś nie chce robić i się obija to potem że pretensje robić swoje i dziękuje ja nie zauważyłem mobbingu o wiele lepsza brygadzistka niz pan Arek!!! a na forum raczej bym porozmawiał o godzinach pracy jak długo rozbiór pracuje no i płace bo marne za stanie w miejscu 10 godzin zimno i hałas ze szok pozdrawiam pracownik konspolu!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
/////// - 2015-02-14 15:49:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
zarobki są marne , to prawda za tyle godzin w takich warunkach i przy tak ciężkiej pracy to niewiele, do tego nieprzyjemna atmosfera.
zdjecie uzytkownika
Pracownik 888 - 2015-02-18 11:24:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Więcej szacunku dla zwykłego pracownika!!!!! Nie jestesmy maszynami!!!!!! Dyscyplina dyscypliną,ale są jakieś granice!!
zdjecie uzytkownika
pracownik1111111 - 2015-02-23 13:41:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Witam. Pani Sylwia trzyma porządek w pracy. Nie rozumiem jednak dlaczego poniża pracowników, jeżeli ma problemy emocjonalne to niech idzie do psychologa , życie osobiste nie powinno wpływać na życie zawodowe. Mam nadzieję ,że p. Sylwia to czyta bo mam komunikat dla Pani; Proszę nie przenosić swoich humorków na pracowników bo jak pracownicy przeniosą swoje emocje na Panią to może nie wytrzymać tego pani psychicznie bo nie tylko Pani ma problemy bo ktoś może mieć większe a jest tylko szarym pracownikiem i nie morze się rozładować w pracy na innych osobach mimo wszystko pozdrawiam Panią.
zdjecie uzytkownika
czarny""" - 2015-03-01 09:00:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Wystarczy dać człowiekowi trochę władzy i w ten sposób można bardzo szybko przekonać się jakim naprawde jest dla ludzi!!!! Porażka!!
zdjecie uzytkownika
2222222222 - 2015-03-01 10:56:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (10)
niemożna normalnie pracować,niemożna przyjść wesołym do domu po pracy,być uśmiechniętym dla swoich dzieci bo jedna osoba może zdołować , przekreślić cały dzień , tydzień , miesiąc.brygadzista powinien być miły dla ludzi, nie gnębić ich psychicznie,władza jest nie dla każdego. Rozbiór powinien mieć innych brygadzistów. Pan Włodek i Pan Arek SA OK!
zdjecie uzytkownika
*** - 2015-03-23 20:33:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
witam...właśnie szukam pracy w Słupcy i ktoś mi polecił Konspol,ale czytając te opinie mam wątpliwości,czy mógłby ktoś mi pomóc i napisać gdzie trzeba złożyć dokumenty?i jakie tam panują warunki,no i chyba najbardziej istotne jakie jest miesięczne wynagrodzenie?....A może ktoś poleci mi inną firmę co przyjmuje do pracy?
zdjecie uzytkownika
inka - 2015-04-09 13:15:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chcialabym podjac prace w konspolu jesli to mozliwe na pakowaniu moze ktos podpowie czy potrzebuja do pracy i gdzie zlozyc cv z gory dziekuje
zdjecie uzytkownika
Samikan - 2015-04-30 07:22:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie wszystko jest możliwe, a najlepiej jak napiszesz do firmy i się bezpośrednio z nimi skontaktujesz bo teraz nie widziałem żadnej oferty pracy - ale tak czy owak może kogoś poszukują.
zdjecie uzytkownika
lola - 2015-05-11 16:36:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Może pomysleć o podwyżkach dla ludzi,tam nic innego nie słychać tylko jaki jest każdy zmęczony i zajechany,praca ciężka a płace niskie,niestety nie ma profesjonalizmu tylko układy i układziki jak za komuny,jak tak wygląda potentat w branży to strach pomysleć jak jest gdzie indziej.Mądry wie że lojalny,zadowolony pracownik to skarb ,tu stawiają na ludzi przypartych do muru- robia bo muszą .Każdy mając inną pracę uciekłby z dnia na dzień.Panie Pazgan miło było by gdyby ludzie,którym daje Pan na chleb byliby zadowoleni z tego co robią.
zdjecie uzytkownika
kiero - 2015-05-19 19:19:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do podwyżki to obiecane spotkania i rozmowy z Dyrektorami a nikt się nie pojawia tylko stawiają przed faktem dokonanym bo że inaczej nie może być. Ciekawe czy Dyrektorzy by tak samo mówili jakby zajęli miejsce pracowników. O premiach to w ogóle chyba zapomnieli. Pracujesz w święta to powinny być wypłacane nadgodziny to nie są bo godziny pracy są przesuwane mimo realnego zaczęcia pracy by tylko nadgodzin nie wypłacać bo strata dla zakładu. Taki potentat jak Konspol powinien dbać o swoich pracowników bo są wizytówką zakładu. Pracujesz w święta to są nadgodziny a nie kręcą z czasem pracy i płacą sama godzinówkę. A ciekawe co by było jakby się komuś coś stało a niby był w pracy. Coś tu jest nie halo.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie konspol

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy konspol?
Zadaj pytanie
alert