brak logo

Ptm Moskala

Oświęcim

Opinie o Ptm Moskala

anonim 2011-04-26 11:12:08
Może ktoś podrzuci jakie sa zarobki w tej firmie? mam zlozone tam podanie o prace
1
Wadowiczanin 2011-05-01 17:13:53
A widzieliście te samochody od moskały? Haha przecież te jezdżące kupy złomów już dawno powinny stać w muzeum albo na szrocie. Jako kierowca nie podjął bym się pracy na takim sprzęcie
6
mario 2011-10-19 17:02:51
Dziekuje za informacje o tej firmie bo wlansie mialem do nich dzwonic w sprawie pracy na kierowce ale na szczescie zobaczylem opinie i zaoszczedzilem chocby ta cenna minute rozmowy;)
1
ja 2012-06-05 15:30:36
Znam opinie z pierwszej reki, potwierdzam że wyplata to wielka niewiadoma począwszy od "szeregowego" pracownika i dalej w górę. Czas pracy to oczywiście pojęcie względne.
tajniak 2012-08-14 00:17:12
bardziej z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] firmy nie widziałem za dzień 45 na ręke i zwolniaja po paru dniach bez podania przyczyn juz nie wspomne o zostawaniu po godzinach i wyjsciu jeden raz tylko na przerwie na papierosa
4
piotrek 2014-11-08 18:28:01
a jakie są tam zarobki? zaczynając od szeregowego pracownika?
2
andriu 2014-12-09 20:22:22
@damian

a coś więcej odnośnie pracy kierowcy mógł byś napisać?
tamik 2015-02-06 17:39:36
@szubi, teraz od stycznia weszło coś takiego, że jesli kierowca przejeżdża przez teren Niemiec to musi zarabiać minimalna stawkę krajową, jako terytorialną, wynosi ona 8,5 euro. Jednak chyba ptm moskała to nie dotyczy niejako, bo przeciez oni produkuja pianki tapicerskie i posiadaja chyba 10 samochodów, nie wiem, czy w ogóle jeżdza przez Niemcy.
Ania 2015-03-01 20:49:21
Od bardzo bliskiego znajomego slyszalam mnostwo o tej firmie.
Pan Moskala wykorzystuje swoich pracownikow, w soboty pracuja ZA DARMO!!!!! Nadgodziny sie sa placone! Najnizsza krajowa i eksploatowanie pracownikow jak zwierzeta... Zastanawiam sie, jak to jest, ze nikt sie nie skrarzy, ze nic nie zmienia sie tam od lat? Kiedy ktos tam zrobi porzadna kontrole i rozwiąże tę śmieszną firmę?
2
jack 2016-01-07 14:17:58
kupilem w ich firmie "studio materacy m" materac. Szajs jakich mało. Nie da sie na tym czymś spać. Plecy bolą od kilku tygodni... Nigdy więcej u nich.
8
ziomek 2016-02-26 12:29:52
Ja też kupiłem materac w Studiu M i jestem bardzo zadowolony. Bałem się co to za produkt, ale po kilku przespanych tygodniach w końcu wiem że żyję. Cena w porządku, nie zdzierają z człowieka i jakość też super.
7
kasia 2016-02-26 18:13:53
Ja równiez mam od roku materac firmy StudioM i wszystkim szczerze polecam jest mega obsługa miła i profesjonalna a na dodatek mój zanjomy tam pracuje i twierdzi że to co wyżej ktoś napisał to kompletne bzdury Moskała super gość o wielkim sercubardzo sobie chwali
5
ghhjjcfj 2016-03-12 19:29:08
Minimalna na umowie, na resztę trzeba czekać przynajmniej tydzień. W pracy zamęt, biuro nie wie co się dzieje. Często straszny zapieprz, dodatkowo praca w soboty i częste nadgodziny(niepłatne), bo robotę trzeba skończyć. Polecam trzymać się z dala.
4
ghhjjcfj 2016-03-12 19:36:25
Zapomniałem jeszcze napisać, że w sobotę jest się tam na czarno, a godziny nocne są wpisane jako praca w dzień. Czasami trzeba też robić nockę z soboty na niedzielę. Ogólnie dymanie pracownika na całego.
4
kkk 2016-03-16 16:00:21
Panie ghh.... kompletna bzdura pracuje w biurze i doskonale wiem że tak nie jest nie ma w tej firmie ani jednej osoby która by pracowała na czarno wypłata punktualnie i nikt nikogo nie zmusza nocki są wtedy jak są trzy zmiany wtedy gdy jest więcej zamówień ale oczywiście my też na tym zyskujemy bo im więcej zamówień tym większa wypłata Jeden jest problem to to że w pracy nie ma szans flaszki wypić i myśle że wyżej to pisze ten co go za picie wywalili Pozdrawiam
7
Mateusz 2016-03-23 16:55:27
Wygląda na to, że zarząd firmy działa by polepszyć opinie o ich produktach w internecie - spójrzcie na daty wypowiedzi użytkowników kasia i ziomeczek - w tym samym dniu, podczas gdy normalnie wypowiedzi pojawiają sie tutaj raz ja kilka tygodni. Oczywiście duży ruch pod komentarzem uzytkownika jack. Ja też mam materac od "Studio M", i mogę powiedzieć co nieco. Otóż materac na początku bardzo brzydko pachniał klejem, wiec było duuużo wietrzenia. Cena dośc wysoka, jakość pokrowców kiepska. Zaciąga się bardzo mocno. Nie wiem jak będzie po praniu bo boje sie tego zrobić.
Materac niezbyt wygodny, człowiek ma wrażenie, że ma on bardzo nierówną powierzchnie, tak że w niektórych miejscach się człowiek zapada a w innych go podnosi - to na pewno nie wpływa pozytywnie na anatomię naszego ciała... to nie jest naturalne.
Ktoś powie, że pewnie nowy produkt i dlatego tak piszę - nie. Śpię na ich materacu od kilkunastu tygodni i szczerze... naprawdę szczerze - NIE POLECAM.
5
Romek 2016-04-18 11:20:35
P Mateusz nie mam pojęcia kim jest i w którą stronę działa ale ja też śpię na tym materacu tzn z tej firmy i jest rewelacyjny nie rozumi9e wypowiedzi P. M jak kupuje i jest coś z fe;erem to reklamuje Ja na szczęście nie mam takich problemów jestem bardzo zadowolony Polecam w naszej rodzinie to już trzeci od nich materac i każdy się zaraża bo są supcio
7
jox 2016-10-19 14:03:27
No tak zgadzam się z AS dokładnie ile ludzi tyle opinii tak samo co do pracy jeżlei ktoś chce pracować to nie szuka dziury w całym tylko pracuje Uważam że każdy z nas jest inny i inaczej wszystko odbiera jak się nie przekona to się nie dowie
3
Połowa 2016-10-19 20:35:39
Ptm Moskala zatrudnił sporo osób ostatnio, nie wydaje mi się, żeby było im źle, bo rotacja jest bardzo niska
4
Zostaw swoją opinię o Ptm Moskala - Oświęcim
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ptm Moskala