brak logo

Teleinfomedia

Piotrków Trybunalski

Opinie o Teleinfomedia

hmmm 2009-12-16 23:04:50
kasa za listopad dopiero wczoraj była..
sykot 2009-12-17 09:24:27
mam pytanie jak z tymi pieniedzmi wyszlo za miesiac ile ksiazek sprzedales ile ci wyszlo ZLOTÓWEK
Męzczyzna pracujący 2009-12-29 14:48:48
Dzięki wszystkim za opinie, pytanie do Panów kurierów, czy warto było i czy po wykonaniu uczciwej pracy, pracodawca także podszedł uczciwie?
Powodzenia wszystkim
Chłop 2010-01-04 16:15:55
Witam wszystkich pracujących w TELEINFO.Mam pytanie co do stanowiska kuriera. Czy warto podjąć taką pracę w woj lubelskim? Jak z wypłatą i z ogólnymi warunkami? Proszę o odpowiedź.Pozdrawiam.
irwin 2010-01-06 10:13:43
I jak z tą dystrybucją? Jest szansa na realny dochód? Czy tylko wyzysk?
irwin 2010-01-08 09:23:39
To bardzo dziekuje za informacje, juz wiem ze lepiej sie w ogole nie nastawiac na taka prace. Wlasnie tej informacji szukalem, czy ludzie odbieraja te ksiazki czy tylko "w zalozeniu maja odebrac". Mialem jechac na spotkanie konsultacyjne ale chyba sobie daruje. Mam nadzieje ze paliwo Ci sie zwroci.
Dziekuje i pozdrawiam.
bab 2010-01-09 13:37:39
Praca jak każda inna jak ktoś chce to można zarobić, jednak trzeba być na tyle przekonującym aby klienci chcieli kupować, konkurencja jest duża ostatnio wszędzie gdzie dzwoniliśmy działała już jakaś firma, która wydaje jakieś badziewie a nam się obrywało, bo opinie klientów były negatywne.
Była telefonistka 2010-01-10 18:11:32
nie gadajcie głupot ze jak chce ktoś zarobic to tam zarobi bo to bzdura.. tam sie nie da zarobić.. bo moim zdaniem jak ktos nie chce kupic ksiazki to nie kupi.. i zadne gadanie nie pomoze..
praca jest do dupy.. ja juz tam nie pracuje i bardzo sie ciesze ..!!

zachorowac nawet nie mozna.. ja chorowalam dwa tygodnie a dwa tygodnie przepracowalam i mi za to nie zaplacili bo im sie nie oplacalo.. zenada...

nie polecam tej pracyyyy...!! to na tyle

Pozdrawiam
niezwiązana 2010-01-13 10:14:53
z tego co wiem to jest praca na umowę zlecenie.nie wykonasz zlecenia-nie dostaniesz kasy.Za co byście chcieli?za leżenie w domu i chorowanie?[usunięte przez admina]
Agent351153 2010-01-13 11:36:24
ja pracuję jako telefonistka od dawna i nie mogę powiedzieć nic złego zawsze dostaję tyle ile wypracowałam a ludzie kupują ode mnie książki bez większych problemów nawet jak jest spora konkurencja na terenie który dzwonimy. Firm jest wiele wydających ksiązki i konkurencja jest duża nie raz zdarza się, że dzwonimy do tych samych ludzi co dzień wcześniej dzwoniła konkurencyjna firma
ktos 2010-01-15 21:12:15
Jedna wielka ŚCIEMA ! teleinfomedia płaci niby 4.5 netto za dostarczoną książkę przy założeniu że dostarczysz 100książek na tydzień, ze skutecznoscią min 90% problem jest w tym ze faktyczna skuteczność dostawy to 40-50% max !!!( czyli placa wtedy 2.5zl za sztuke !!!)
połowa ludzi ma juz ksiazki TP DITEL lub innych wydawców.
nowy 2010-01-18 17:19:14
Witam wszystkich pracujących w TELEINFO.Mam pytanie co do stanowiska kuriera. Czy warto podjąć taką pracę w woj pomorskim? Jak z wypłatą i z ogólnymi warunkami? Proszę o odpowiedź.Pozdrawiam.
ja 2010-01-21 09:29:29
witam a wiec pracowałeś to wiesz wszystko wiec napisz mi ile faktycznie udalo ci sie dziennie sprzedac tych ksiazek i ile ci wyszlo wtedy od jednej . Oni mi pisali na maila ze to jest dostarczanie do klientow ktorzy wczesniej zamowili ale widze ze chyba to nie jest do konca prawda bo zastanawiam sie czy wogole warto, pozdrawiam
ja 2010-01-21 09:33:26
aha to do sykota mam prosbe
SYKOT 2010-01-21 12:03:37
wszystko jest dobrze rozwozisz po klientach ktorzy zamowili ale jest haczyk jak zmusisz zeby ci ta ksiazke odebrali na odwiedzonych i zastanych klientach 240 sprzedanych odebranych ksiazek bylo nieco ponad 100 skutecznosc ponizej 50 % a wtedy placa cos kolo 2 PLN ja zrezygnowalem i czekam na wyplate czy nastapi niewiem bede sie na pewno upominac
EmiLee 2010-01-29 14:57:21
Hey witam wszystkich. Powiem krótko praca ok fakt mogli by lepiej płacic ale jak sie ktos obija to nigdzie nie zarobi. Atmosfera zajebista, zdazaja sie czasem ewenementy ale da sie przezyc. pracuje juz prawie rok i nie nazekam. Ogolnie jest nice:)))Pozdrawiam ,,nasze" dziewuszki i panie Kierowniczki:))
kate 2010-02-01 13:41:25
A to c wydaje teleinfomedia to nie badziewie? "Jak widzialam moją miejscowosć to połowy ludzi w książce nie było. Pozatym po co płacić kiedy w ditelu ma się ksiażke za free
kurier 2010-02-27 21:18:54
w pomorskim sa w sumie 3 firmy roznoszące książki -trzeba sie mocna ngimnastykowac zeby dac rade ,ale pięniądze są chyba niezłe
mgd111 2010-03-11 10:44:49
ludzie nie idzcie tam!! maja wymagania dla telefonistek min 300 zamowien na ksiazki .. jezeli tego nie wyrobisz (co aktualnie jest nie mozliwe) nie dostajesz kasy czyli marnujesz czas glos i energie ktora mozesz poswiecic na sprzatanie chocby domu co wyjdzie ci bardziej na plus niez robota w tym badziewiu ;/ .. niewolnicy mieli lepiej .. ubierali ich dowozili do miejsca pracy .. a my telefonistki? placimy same za dojazd..zdzieramy gardla a kompletnie nic za to nie mamy!! totalny wyzysk prostego czlowieka przez chora firme!! nie polecam ale jesli chcesz tam isc to twoj wybor:]
roki3 2010-03-12 10:18:31
w Sosnowcu wypłacili,a nie "urobiłam"300.właśnie jestem po wypłacie.w sumie to na wstępie było tu jasno powiedziane,że ostatnio nie ma kokosów i jest to praca dodatkowa.ja juz nie pracuję,bo mi doszły praktyki,ale na wakacje pewnie wrócę dorobić.no ogólnie to źle nie jest.praca nie wymaga jakiegos nadmiernego wysiłku-klepanie tego samego.nikt nie stał nad nami z batem.a w Żabce za 8 godzin dziennie też dostaje się 500 zł,a tu sie przynajmniej siedzi
taki jeden 2010-04-14 08:35:20
powiem krótko: [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dla desperatów!
p 2010-05-04 17:27:39
A jak to jest z filią w Tomaszowie?
abc 2010-05-20 13:24:42
Nie wiem jak jest w Piotrkowie, ale w Sosnowcu, gdzie pracowałam było ciężko. Problemy wynikały z braku informacji ze strony Piotrkowa. Probowalismy dzwonić po kilkanaście razy żeby dowiedzieć się jednej rzeczy. Totalna olewka ze strony szefostwa i ludzi z Piotrkowa. Potrafią wymagać a nie daja zadnego sensownego wsparcia. Kogokolwiek z Piotrkowa poza szkoleniem nigdy nie widzialam! Placa kiepska. Dzwonilismy po regionach z duza konkurencja, co za tym idzie ciezko bylo wykonac nawet polowe z planu zawartego w umowie. Jak zdazyl sie dzien w ktorym nie bylo jakichs problemow techniczncych z programem, internetem czy telefonami to byl CUD!!! Po prostu MASAKRA. Odradzam ta firme...
ona 2010-06-25 16:04:18
Potwierdzam wypowiedz poprzednika,ta firma to pomyłka
kurier 2010-08-05 13:52:24
powiem krotko,smieszna firma-placa grosze z opoznieniem ale placa,duzo sie nachodzisz i nasluchasz-nie warta gra zachodu-omijajcie z daleka te firme chybna ze chcecie sie narobic i grosze zarobic a prezes kupi sobie nowa fure i wakacje za granica a wy na niego bedziecie robic!!!!!
(Nie)życzliwy 2010-10-06 15:27:42
Firma jest na skraju upadłości !!! Nie mają możliwości regulowania własnych zobowiązań !!! Prezes Teleinfomedia (mały, śmieszny oszust), potrafi tylko grać na zwłokę i okłamywać w rozmowach telefonicznych, polecam zabierać każdą informacje na piśmie...

Moje zaległe długi oddałem do windykacji bo nie ma już innego wyjścia!

Jeżeli ktoś planuje odpowiedzieć na ogłoszenie o pracę tej spółki to musi liczyć się z pracą ZA DARMO w otoczeniu (usunięte przez administratora)
anonim 2010-10-12 11:05:32
DJE70JP - 2010-09-15 12:45:03



smieszni ludzie
kate 2011-01-13 10:32:15
Ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jeszcze istnieje? Ja byłam przekonana że takie firmy umieraja śmiercia naturalną samoistnie.
anonim 2011-01-17 13:40:32
Witam, ja również miałem okazje wspólpracy w teleinfo... jako kurier w lbnie. Co do osób zarzadzających to mieli ciągle bałagan, sama praca wymagała dużego poświęcenia, samozaparcia, uporu, a przy tym wielu godzin pracy i zużycia pojazdu. Jeśli chodzi o kasę to podsumowując nie warta zachodu na dłuższa metę. Dodatkowo przez jakieś 3 mies. musiałem upominać się o ostatania wypłate. Robota dla ryzykantów i ludzi których satysfakcjonuje mała kasa.
Ps. dostał ktoś PIT za wykonaną prace bo ja do tej pory czekam?
anonim 2011-01-22 18:26:54
To ta pseudo-firma jeszcze istnieje? W Piotrkowie już podobno zwinęli manele. Jak ktoś zna obecny namiar na nich to niech pisze. Byłabym wdzięczna. Bo jak sami PIT-ów nie wyegzekwujemy to coś czuję, że się możemy z ręką w nocniku obudzić.
Rysiek 2011-01-24 14:31:46
Chej (nie)życzliwy czy znasz jakiś nr telefonu na który dodzwonię się do Teleinfomedia to będę wdzięczny bo nr 447339494 nie działa.
ciekawy 2011-02-03 12:08:33
Czy ktoś dostał PIT za wykonaną prace w tej nieudolnej firmie?
zakochana999 2011-02-08 11:34:37
Pracowałam tam w czerwcu 2010r. Myślałam że jakoś to będzie i chociaż z 400zł wpadnie na wakacje. Ale się pomyliłam. Macie racje. To banda oszustów! Pracowałam miesiąc i nie dostałam nawet grosza! Jedynie straciłam pieniądze na dojazd,czas i nerwy. A później ciągle myślałam że jednak jeszcze dostane te pieniądze. Tłumaczyli się tym że nie mają na razie pieniędzy i trzeba czekać. Sprzedałam 100sztuk zrąbanych, nienadających się do niczego książek telefonicznych. Biedni ludzie kupowali to przez telefon nie wiedząc co to za badziew. Oprócz tego że nie dostałam nawet złotówki to nawet na przerwe nie możesz wyjść! (usunięte przez administratora)! Nie idźcie tam! Uwierzcie ludziom którzy się wypowiadają na tej stronie. Ja nie uwierzyłam i teraz żałuję....Pozdrawiam! :-)
zakochana999 2011-02-08 11:37:03
ja mam do nich numer taki: 447339671
anonim 2011-02-12 16:10:44
No właśnie co z PITami??Bo już o zaległych pieniądzach nie wspomnę:(
Coś słyszałam ,że podobno do końca lutego maja wysłać-ale czy to prawda.....
anonim 2011-02-26 09:29:28
Apropo PITów to zbliża się koniec lutego a ja nadal ich nie dostałem. Malo tego telefon firmowy (44) 733-94-94 - nie odpowiada, telefon, który znalazłem na stronie forum 447339494 - nie odpowiada, telefony, które miałem do nich podczas współpracy 607 288 231 oraz 691800069 również nie odpowiadają... .Wygląda na to że owa firma-krzak zwinęła manatki. Jak by ktoś miał jakieś info piszcie.
zakochana999 2011-03-01 20:44:50
Witajcie! Dziś dostałam od nich pit11 ze niby wypłacili mi pieniądze, a tak naprawdę nie widziałam nawet złotówki! Jutro tam pójdę i sprawdzę czy coś tam w ogóle jeszcze jest. Trzeba coś z tym zrobić. (usunięte przez administratora). Nasłać jakąś firmę, urząd skarbowy, nie wiem, niech się zajmie tym (usunięte przez administratora). Macie jakieś pomysły? Pozdrawiam ;)
zakochana999 2011-03-02 20:37:02
Oznajmiam że byłam tam dziś i już tam nic nie ma. Drzwi pozamykane. Telefony nie odpowiadają. Krótko mówiąc nasze pieniądze poszły się (usunięte przez administratora)
kurier 2011-05-16 22:04:34
PIT dostałem też, ale mam problem bo parę książek mi zostało i co z nimi zrobić ???
Może macie podobny problem?
xxx 2011-05-30 21:46:34
sprzedaj ksiazki,oni juz je nie odbiora
ANKA CHCE KUPIC KSIAZKE 2012-06-28 11:25:06
KTO MA NA ZBYCIU KSIĄŻKĘ Z WAS Z 2010 LUB 2011 ROKU ?? CHĘTNIE KUPIĘ NAWET ZA 50ZŁ :) WIEM ZE KOSZTOWAŁA OKOŁO 20ZŁ WIĘC DOPŁĄCE :) KUPIE KSIĄŻKE NA PŁYCIE CD !!!

TEL 605994068
praca 2015-03-22 20:02:14
Ja szukam wlasnie firmy gdzie jest raczej luzna atmosfera a nie tacy jacys sztywniacy. możę jesteście w stanie poweidzieć mi coś na temat pracy w tym miejscu - dawno nie widziałem żadnych ogłoszeń al chciałbym się dowiedzieć czegoś. Powiedzcie mi konkretnie bo tylko takie wypowiedzisobie cenię. pozdtawiam
tomek 2016-05-14 13:33:30
@lerek faktycznie brak rotacji świadczy o nich bardzo pozytywnie.
Zostaw swoją opinię o Teleinfomedia - Piotrków Trybunalski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Teleinfomedia