Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Fabryka Osłonek Białkowych FABIOS SA

Pracowałeś w firmie Fabryka Osłonek Białkowych FABIOS SA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Tomek - 2015-02-04 06:45:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem kim jesteś ale podpisuj sie trochę inaczej a nie Tomek gdyż ja tak podpisuje od początku.
zdjecie uzytkownika
praca - 2015-02-04 17:22:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [xxl - 2015-02-02 13:15:41]:
W tej firmie juz zresztą zniszczonej /chodzi o stan psychiczny pozostałej jeszcze starej załogi i nie tylko/ doprowadza sie stopniowo do pozbawiania starych pracowników pracy a pozostałych jeszcze do obniżania dotychczasowych zarobków do poziomu najniższej krajowej. Kogo interesuje ogłoszenie z ambon informuje że więcej sie zarabia w kiosku.....tyle w temacie.
zdjecie uzytkownika
klimek601 - 2015-02-04 20:38:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie mnie czy jest prawdą że Pani Iza C Kierowniczka Brakarzy i nieoszlifowany diament . została przeniesiona do segregacji śmieci w Fob . Wreszcie nadszedł czas na kapusi i tych co zwalniali ludzi bezpodstawnie .Sprawdza się to co pisałem na forum że Prezes Kural zrobi porządek z tymi ludżmi a jest ich sporo w Fob .nie będe wymieniał nazwisk dobrze wiedzą pracownicy Fob co to są za ludzie . Pozdrawiam były pracownik Fob [ niezwolniony ]
zdjecie uzytkownika
xxl - 2015-02-05 11:03:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [praca - 2015-02-04 17:22:54]:
Nie ma się co dziwić że Pan Prezes obniża zarobki,musi odbić poniesione koszty zakupu "nowej technologii" która tak wspaniale działa w Jaworniku. Trzeba mieć fantazje oj trzeba
zdjecie uzytkownika
terefere - 2015-03-01 13:48:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Srały muszki będzie wiosna ....
Do roboty i nie komentować,pojęcia o tym nie macie a zabieracie głos jak eksperci.
Do Palet albo na zasiłek profesjonaliści z Bożej łaski
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-03-01 16:17:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odezwał sie specjalista znający sie na wszystkim za jakie pieniądze ty pracujesz a za jakie reszta załogi
zdjecie uzytkownika
terefere - 2015-03-01 19:24:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mnie wystarczy.Do szkoły,będziesz zarabiać.Nie chciało się nosić teczki trzeba teraz tłoczyć kiszeczki.Tyle w temacie.Poza tym nikt nikogo do pracy nie zmusza,pracy jest dosyć tylko Wam się narzekające nieroby pracować nie chce.
zdjecie uzytkownika
terefere - 2015-03-04 18:52:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co chciałbyś jak za komuny wszystkim po równo co ?
A wazeliny nie używam żel Durex Play jest lepszy,poślizg nieziemski.
zdjecie uzytkownika
terefere - 2015-03-08 15:40:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co,bili jak się prawde pisze co ?
zdjecie uzytkownika
sus - 2015-03-09 12:18:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [terefere - 2015-03-08 15:40:21]:
Taaa... Bili tobie w dekiel! Myślisz, że ubierzesz biały fartuch bo skończyłeś pewnie agroturystykę albo inną zoofilię i jesteś lepszy bo masz dyplom. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
muppets - 2015-03-21 14:52:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poprzyjmowali nowych pracowników z firmy ADecco którzy maja wszystko gdzieś bo za takie stawki jak mielismy to nieopłacalne pracować wiekszość się po tyg zwalnia. a warunki naprawde nie sa łatwe...moim zdaniem powinni zrównać stawki WSZYSTKIM pracownikom..bo jak to jeden ma 20 a drugi 8 na godz. a robi to samo
ps. pracowałem tam okło 2 tyg......pozdro..
zdjecie uzytkownika
sus - 2015-03-23 14:05:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [muppets - 2015-03-21 14:52:37]:
Taaa... ROBI TO SAMO! Zapewne!!!
zdjecie uzytkownika
Mistrz - 2015-03-24 10:49:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prezes idzie!
zdjecie uzytkownika
Baster56 - 2015-03-27 23:54:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
28 lat w fobie!Byly czasy b.dobre i byly fatalne!Jakie i za jakiej dyrekcji"starzy"pamietaja!Szacun dla dyr.C.Jego zony,ale nie dla synowej!Oj nie!Odstajesz dziewczyno od tej Rodziny!Ciesze ze wreszcie cie wyj...li!!!Nie tylko ja sie ciesze,chyba wiesz o tym doskonale!:))Jest jeszcze troche syfu,ale wierze ze dyr.Kural tez sie na was pozna i pokaze wam drzwi!!!!
zdjecie uzytkownika
Baster56 - 2015-03-28 00:17:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Poprawka!Nie dyr. a prezes Kural!Bo dyr.to ten wzrostem duzy,reszta malutki czlowieczek,pan B.chodzil po dzialach zebral o poparcie obiecywal cuda,a okazal sie gni..!Obrzydliwosc!!!!
zdjecie uzytkownika
Umyslowy fizyczny - 2015-04-01 10:48:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno maja byc podwyzki.
zdjecie uzytkownika
sus - 2015-04-01 21:37:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
He,he,he! Prima Aprilis!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-10 13:29:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W firmie nie ma jakiejś tragedii tylko tłoczenie ma przeje**ne przez adecco bo starsi pracownicy musza robić wszystko za nich fakt bo nic nie umieją a nie naucza sie bo robią po tydzień dwa i do widzenia.
zdjecie uzytkownika
Baster56 - 2015-05-05 11:20:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gratulacje dla Pani Kingi Zawislan!!!!!!A do prezesa kurala:Nie kazdy da sie zgnoic prawda?!?!Nastepnym razem zastanow sie czlowieku nad swoimi decyzjami!!!! Pania Zawislan goraco pozdrawiam,zycze poodzenia!:))
zdjecie uzytkownika
Dany - 2015-05-15 15:13:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale to co pracownicy zatrudnieni przez agencję zewnętrzną nie mają żadnego przeszkolenia i wdrożenia do pracy że starsi stażem pracownicy muszą robić coś za nich.. niedorzeczne.. a za co w takim razie dostają pieniądze- nawet za te dwa tygodnie co są.. agencja daje lepsze warunki niż firma że coś takiego się opłaca..
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-05-19 22:28:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-04-10 13:29:44]:
Chyba z tym brakiem ludzi na tłoczeniu to lekka przesada,albo przynajmniej na niektórych brygadach.
zdjecie uzytkownika
janusz - 2015-05-23 00:18:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na co tylu kierownikow darmozjadow brygadzistow.....co malo zajec maja ........zrobic 2 szefow produkcji po 12godz niech robia i to w zupelnosci wystarczy,,,,
zdjecie uzytkownika
alibaba - 2015-05-30 22:07:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obserwator - 2015-05-19 22:28:47]:
Zgadzam się z tobą np.mistrzowie mają pomocników i wszystko było by ok zrobią swoje i idą na maszynę ,a na czwartej brygadzie ,,mistrz,, ma pomocnika do dyspozycji przez osiem godzin,który podobne nie może robic fizycznie polecenie odgórne. Ciekawe czy prezes wie o tym,może trzeba go o tym poinformować.Siedzą więc we dwóch w biurze,bo ,,mistrz,, po dwóch latach ma problemy z wypełnianiem raportów więc pomocnik robi to za niego.Tymczasem,,mistrz,, oddaje się swojej pasji czyli sprzątaniu,myciu itd.Na hasło prezes albo kierownik pomocnik wylatuje z biura i udaje ,że coś robi.Więc jak to jest na jednej brygadzie jest problem z obstawieniem maszyn a na innej dwóch gosci gra na nosie innym
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2015-06-08 11:04:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego. co zauważyłem było bez sensu zwolnienie kilku pracowników a przyjęcie pięciokrotnie więcej ludzi przez agencje pracy jeżeli tak wyglądają oszczędności
to po co było pisać na wypowiedzeniu że nie ma możliwości przejścia na inny dział gdzie za chwile szukano pracowników ewentualnie przenoszono czyli wniosek na co trzymać związki........
zdjecie uzytkownika
zarek - 2015-06-23 00:54:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wniosek jest prosty, zwolnić się i zatrudnić na inne stanowisku, tylko lepiej o tym wcześniej powiadomić pracodawcę, z resztą bankowo da się dogadać z pracodawcą w sprawie zmiany na inny dział. Tylko właśnie, trzeba z nim porozmawiać, bo sam się nie domyśli, a jeśli chodzi o zwolnienia to jednak gdzieś muszą pieniądze znaleźć.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fabryka Osłonek Białkowych FABIOS SA

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Fabryka Osłonek Białkowych FABIOS SA?
Zadaj pytanie
alert