Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Fabryka Osłonek Białkowych FABIOS SA

Pracowałeś w firmie Fabryka Osłonek Białkowych FABIOS SA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
klimek - 2014-09-29 20:46:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oqłoszenia Parafialne Pana Prezesa Kurala w Makowie ....Przyjmę do pracy w FOB idiotów za 8 zł na qodzię tj .około 1200 zł na miesiąc z poważaniem Prezes FOB Pan Kural ,,,,,,,
zdjecie uzytkownika
nieznany - 2014-09-30 20:36:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szlak mniechcerafic jak slysze ten balwan ktoryzadzi doswiadczonymi specialistami warsztatu twierdzi ze on nawszystkim sie zna
ato czysty nierob ktory zeruje nawiedzy doswiadczonych chlopakow moge to potwierdic bo pracowal pod moimi zadami doniczegosie nienadawal nierub jedenprzesowalizmy go z dzialu nadzial zewzgledu naojca ktury pracowal znami nieumial nic tylko pisac donosy lejbon jeden i kablowac nakolegow arzdziw mnie bieze zeten jak piszecie maly czlowieczek gojeszcze toleroje musimu muzg chybamydlic albo dobrze donosic bonicinego mutak dobrze niewychdzilo jak kablowanie jego stary powininsie wstydzic zetakiego palanta splodzil
zdjecie uzytkownika
zzz - 2014-09-30 20:47:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziwie sie tym mlodym ze dajasienaciagac napracewtym zakladzie zatakie glowniane pieniadze to nieten zaklad ktory prosperowal dawniej a wsprawie przyjenc to niedajcie sie nabrac boto nie fob przyjmuje tylko jakies adeko zpolecenia prezesa bo zbiorazatrudnienia nikt niechce tam isc prezestego zakladu stwozyl tam maly oboz pracy zastrasza wszystkich jestomobing niekontrolowany przez nikogo
zdjecie uzytkownika
Bolek - 2014-10-02 20:26:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to nie zakład karny tu nikt nie ma dożywocia jak komuś nie pasuje niech wyp.... ja też jestem robolem ale nie związanym z nikim pracuję a jak mi się znudzi to odejdę.A najgorszy ptak co do swojego gniazda sra.I jeszcze jedno jak można było o coś walczyć to nie robiliście nic tylko ślepe zaufanie do związków zawodowych które nigdy nikomu nie pomogły wręcz przeciwnie.
zdjecie uzytkownika
bolo - 2014-10-03 08:16:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cosik mi sie wydaje ze bolek to nastepna [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w tym zakładzie podpisz się z imienia i nazwiska jakżeś taki odważny skoro tak walczyłeś jak się chwalisz A dodam że ochroniarzem to prawda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jakich mało teraz pewnie zwolnią patyckową bo już tam do prezesa pozanosił fałszywe informacje
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-10-03 09:28:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda jest taka że jak przepracowałem w tym zakładzie 27 lat nikt nigdy nie walczył a tym bardziej związki zawodowe a kto donosi i pisze do prezesa to cała załoga wie tylko każdy boi sie o prace
zdjecie uzytkownika
Olo - 2014-10-03 11:07:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy donosił pan Puzon na patyckową jeden prezes wie ale oboje są siebie warci czasy naszły takie że kolega kolegę sprzedaje żeby tylko była praca
zdjecie uzytkownika
Bolek - 2014-10-03 19:48:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Bolo a czemu ty się nie podpiszesz tylko używasz ksywki cwaniaku,jeśli nie umiesz czytać ze zrozumieniem to się doucz w jakiejś wieczorówce, ja nie pisałem że walczyłem tylko że nie byłem i nie jestem z nikim związany i na pewno mendą nie byłem i nie jestem coś mi się wydaje że masz co nieco na sumieniu. I nie pisze się męda tylko menda ha ,ha.
zdjecie uzytkownika
monia - 2014-10-03 19:54:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam propozycje niech kazdy kto tu daje opinie podpisze sie pod nimi imieniem i nazwiskiem.Wprzeciwnym razie jestescie boCHaterzy przez to CH co napisalam.;)Pozdrawiam tchórzy i bajkopisarzy.;)
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-10-04 09:59:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bajkopisarzy nie brakuje ale ja podpisuje sie imieniem czyli Tomek każdy mnie zna i tego nie ukrywam a ty monia to kto chyba nie ta osoba o której myśle
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-10-04 14:15:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z tego co wiem co nie którzy chcą startować na radnych wójtów nie brak wstydu kto będzie głosował na was jeśli postępujecie tak z pracownikami w zakładzie dzięki któremu macie prace Białko zastanów sie na kogo głosować
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-10-05 10:07:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skąd wymyślacie takie pseudonimy nie dziwie sie że nie podajecie prawdziwych imion bo każdy z was pracuje w tym cyrku nawet pani ... zwana monią która uważa że bez niej zakład nie będzie istniał ale nie ma ludzi nie zastąpionych
zdjecie uzytkownika
porządkowy - 2014-10-05 18:56:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiecie czasami kto to jest szczotka i jemu podobni?
zdjecie uzytkownika
KOLES - 2014-10-06 16:09:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odpowiedz do cyklopa radze się dwa razy zastanowić zanim się kogoś oczerni .powiem krótko odpi..dol,sie ,chłopie,cz też dzie...o od porządnych ludzi i patrz na siebie czyżby sam lub sama jestes doskonała,y a może jesteś nierobem i pasożytem w tej lub innej firmie ;0
zdjecie uzytkownika
mzq - 2014-10-07 18:38:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do wszystkich wystraszonych,przejętych i zaangażowanych :) Fajnie się na was patrzy :)jak trzęsiecie tyłkami ze strachu o posady z byle ( usunięte przez administratora ) na :) Czaem się nawet nie mogę nadziwić jak się ludzie zmieniają :) Jest to dla mnie nowe doświadczenie !!!
Ludzie miejcie swój HONOR!!!
zdjecie uzytkownika
zeo - 2014-10-10 10:19:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od... się od Szczotki! Jakby nie on to jeszcze nie jeden pożegnałby się z osłonkami-w tym i ja. On jeden wstawił się za mną i napisał do Kurala. Dzięki niemu dalej mam pracę! A moi koledzy na wieść że jestem do odstarzłu odwrócili się do mnie d... Jak ktoś wcześniej napisał niektórzy umią tylko szczekać po szatni a innych mają gdzieś! Larum podnoszą tylko wtedy jak im się pali koło tyła! Taka jest mentalność pracowników z fabiosu! Smutne ale prawdziwe. Czepiają się wszystkich a sami są jak kryształ...
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-10-11 20:56:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pełny szacunek dla pana Szczotki jeśli uratował chłopaka przed zwolnieniem ale po to są związki zawodowe aby bronic nie jednostek a wszystkich pracowników więc mijamy sie z celem kto podpisuje tak durny układ z prezesem który teraz sie śmieje ale to już historia będą cierpieć tylko pracownicy którzy doprowadzeni są do granic wytrzymałości oprócz kierowników którzy myślą że wszystkie rozumy zjedli
zdjecie uzytkownika
zeo - 2014-10-12 10:06:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tomek - 2014-10-11 20:56:54]:
Ty Tomek, sądząc po twoich wpisach, to ty kurna Alfa i Omega jesteś....
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-10-12 10:28:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jestem ALFĄ ni Omegą tylko przepracowałem w tym zakładzie 27 lat i znam życie i nie jedno widziałem tak że nic mnie nie zaskoczy nawet zmiana nie których ludzi których kiedyś uważałem za kolegów ale jak dobrze napisałeś zeo ze strachu zapomnieli że mnie kiedyś znali
zdjecie uzytkownika
klimek 61 - 2014-10-14 20:15:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panowie pracownicy Fob czy znacie tak dokładnie Pana Szczotkę a ja teqo pana znam bardzo dobrze bo przepracowałem z nim 35 lat .miałem bezpośredni kontak z tym idiotą i kapusiem Wszystkim Prezesom jacy byli po 2005 roku donosił .Wielki Przewodniczący Związku Demokracja który sprzedał pracowników podpisując z Prezesem Kuralem durny układ zbiorowy w zamian dostał odpowiednio płatne stanowisko w Martekinqu i śmieje się z was idiotów którzy qo popieraliście Mówicie że uratował pracownika przed zwolnieniem .ale przecież po to są Związki Zawodowe żeby bronić pracowników .
zdjecie uzytkownika
otis - 2014-10-15 12:53:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tadziu, zjedz snickersa bo strasznie gwiazdorzysz!
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2014-10-15 19:05:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaki Prezes taki porządek, jacy pracownicy takie związki...
zdjecie uzytkownika
otis - 2014-10-16 11:29:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klimek 61 - 2014-10-14 20:15:30]:
No, przepracować z kimś 35 lat, kto pracuje niespełna 30 to jest sztuka... .
zdjecie uzytkownika
klimek61 - 2014-10-16 18:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedz dla Otisa .może się pomyliłem ale to nie ma znaczenia Ja przepracowałem 40 lat w Fob Czy to jest 35 czy 30 to nie ma znaczenia .Znaczenie ma to że ten Pan Szczotka to największy kapuś jakieqo kiedykolwiek Ziemia zpłodziła i największy karierowicz Ale i na nieqo tez przyjdzie czas i zostanie wywalony na zbity pysk .
zdjecie uzytkownika
fubu - 2014-10-21 03:33:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klimek61 - 2014-10-16 18:15:05]:
aż się powoli przyznam że odechciewa pracować tutaj czytając co niektóre komentarze. Może będę żałował , ale zapytam. Czy istnieje w najbliższym czasie jakaś możliwość na aplikowanie do Fabiosa? nie mogłem nigdzie znaleźć ofert pracy od tej firmy i nie wiem czy to trzeba na nie czekać czy też bezpośrednio do nich aplikowac
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fabryka Osłonek Białkowych FABIOS SA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x