Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Fabryka Osłonek Białkowych FABIOS SA

Pracowałeś w firmie Fabryka Osłonek Białkowych FABIOS SA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
sus - 2015-03-09 12:18:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [terefere - 2015-03-08 15:40:21]:
Taaa... Bili tobie w dekiel! Myślisz, że ubierzesz biały fartuch bo skończyłeś pewnie agroturystykę albo inną zoofilię i jesteś lepszy bo masz dyplom. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
muppets - 2015-03-21 14:52:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poprzyjmowali nowych pracowników z firmy ADecco którzy maja wszystko gdzieś bo za takie stawki jak mielismy to nieopłacalne pracować wiekszość się po tyg zwalnia. a warunki naprawde nie sa łatwe...moim zdaniem powinni zrównać stawki WSZYSTKIM pracownikom..bo jak to jeden ma 20 a drugi 8 na godz. a robi to samo
ps. pracowałem tam okło 2 tyg......pozdro..
zdjecie uzytkownika
sus - 2015-03-23 14:05:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [muppets - 2015-03-21 14:52:37]:
Taaa... ROBI TO SAMO! Zapewne!!!
zdjecie uzytkownika
Mistrz - 2015-03-24 10:49:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prezes idzie!
zdjecie uzytkownika
Baster56 - 2015-03-27 23:54:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
28 lat w fobie!Byly czasy b.dobre i byly fatalne!Jakie i za jakiej dyrekcji"starzy"pamietaja!Szacun dla dyr.C.Jego zony,ale nie dla synowej!Oj nie!Odstajesz dziewczyno od tej Rodziny!Ciesze ze wreszcie cie wyj...li!!!Nie tylko ja sie ciesze,chyba wiesz o tym doskonale!:))Jest jeszcze troche syfu,ale wierze ze dyr.Kural tez sie na was pozna i pokaze wam drzwi!!!!
zdjecie uzytkownika
Baster56 - 2015-03-28 00:17:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Poprawka!Nie dyr. a prezes Kural!Bo dyr.to ten wzrostem duzy,reszta malutki czlowieczek,pan B.chodzil po dzialach zebral o poparcie obiecywal cuda,a okazal sie gni..!Obrzydliwosc!!!!
zdjecie uzytkownika
Umyslowy fizyczny - 2015-04-01 10:48:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno maja byc podwyzki.
zdjecie uzytkownika
sus - 2015-04-01 21:37:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
He,he,he! Prima Aprilis!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-10 13:29:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W firmie nie ma jakiejś tragedii tylko tłoczenie ma przeje**ne przez adecco bo starsi pracownicy musza robić wszystko za nich fakt bo nic nie umieją a nie naucza sie bo robią po tydzień dwa i do widzenia.
zdjecie uzytkownika
Baster56 - 2015-05-05 11:20:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gratulacje dla Pani Kingi Zawislan!!!!!!A do prezesa kurala:Nie kazdy da sie zgnoic prawda?!?!Nastepnym razem zastanow sie czlowieku nad swoimi decyzjami!!!! Pania Zawislan goraco pozdrawiam,zycze poodzenia!:))
zdjecie uzytkownika
Dany - 2015-05-15 15:13:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale to co pracownicy zatrudnieni przez agencję zewnętrzną nie mają żadnego przeszkolenia i wdrożenia do pracy że starsi stażem pracownicy muszą robić coś za nich.. niedorzeczne.. a za co w takim razie dostają pieniądze- nawet za te dwa tygodnie co są.. agencja daje lepsze warunki niż firma że coś takiego się opłaca..
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-05-19 22:28:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-04-10 13:29:44]:
Chyba z tym brakiem ludzi na tłoczeniu to lekka przesada,albo przynajmniej na niektórych brygadach.
zdjecie uzytkownika
janusz - 2015-05-23 00:18:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na co tylu kierownikow darmozjadow brygadzistow.....co malo zajec maja ........zrobic 2 szefow produkcji po 12godz niech robia i to w zupelnosci wystarczy,,,,
zdjecie uzytkownika
alibaba - 2015-05-30 22:07:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obserwator - 2015-05-19 22:28:47]:
Zgadzam się z tobą np.mistrzowie mają pomocników i wszystko było by ok zrobią swoje i idą na maszynę ,a na czwartej brygadzie ,,mistrz,, ma pomocnika do dyspozycji przez osiem godzin,który podobne nie może robic fizycznie polecenie odgórne. Ciekawe czy prezes wie o tym,może trzeba go o tym poinformować.Siedzą więc we dwóch w biurze,bo ,,mistrz,, po dwóch latach ma problemy z wypełnianiem raportów więc pomocnik robi to za niego.Tymczasem,,mistrz,, oddaje się swojej pasji czyli sprzątaniu,myciu itd.Na hasło prezes albo kierownik pomocnik wylatuje z biura i udaje ,że coś robi.Więc jak to jest na jednej brygadzie jest problem z obstawieniem maszyn a na innej dwóch gosci gra na nosie innym
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2015-06-08 11:04:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego. co zauważyłem było bez sensu zwolnienie kilku pracowników a przyjęcie pięciokrotnie więcej ludzi przez agencje pracy jeżeli tak wyglądają oszczędności
to po co było pisać na wypowiedzeniu że nie ma możliwości przejścia na inny dział gdzie za chwile szukano pracowników ewentualnie przenoszono czyli wniosek na co trzymać związki........
zdjecie uzytkownika
zarek - 2015-06-23 00:54:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wniosek jest prosty, zwolnić się i zatrudnić na inne stanowisku, tylko lepiej o tym wcześniej powiadomić pracodawcę, z resztą bankowo da się dogadać z pracodawcą w sprawie zmiany na inny dział. Tylko właśnie, trzeba z nim porozmawiać, bo sam się nie domyśli, a jeśli chodzi o zwolnienia to jednak gdzieś muszą pieniądze znaleźć.
zdjecie uzytkownika
nowakowski - 2015-08-01 12:54:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Nosił wilk razy kilka ponieśli i wilka:)
zdjecie uzytkownika
mamma mia - 2015-08-05 16:56:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wenn die soldaten....
zdjecie uzytkownika
Joanna - 2015-08-07 11:33:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do wiadomości wszystkich: nie plotkujcie na temat Nowakowskiego, tylko zajmijcie się pracą. Bo Nowakowski dostał tylko lepszą ofertę pracy, dlatego odszedł z zakładu. A żeby wypisywać takie durne teksty jak powyżej i na dodatek wpisywać nick - nowakowski, to trzeba zastanowić się, że tego typu kwestie są nie na miejscu. Powodzenia.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-08 09:27:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
bolo - 2015-08-08 09:27:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie oszukujmy sie żadnej lepszej pracy nie ma swoje zrobił i do widzenia ale coś trzeba gadać między społeczeństwem teraz g głupio spojrzeć ludziom w oczy.
zdjecie uzytkownika
xxl - 2015-08-09 13:44:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bolo - 2015-08-08 09:27:48]:
Masz rację swoje zrobił po wystawiał ludzi do zwolnienia a teraz przyszedł czas na niego takich ludzi długo w firmie się nie trzyma.No a teraz następni do ostrzału,niech przeżyją to co przeżywali zwolnieni, powodzenia
zdjecie uzytkownika
B56 - 2015-08-21 15:04:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nowakowskiego,wyrabali???????Rewelacja!!!!!No to najpiękniejsze info jakie można uslyszec!B!R!A!W!O!!!!!!!!!:))
zdjecie uzytkownika
B56 - 2015-08-21 15:08:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Joanna - 2015-08-07 11:33:08]:
Masz racje Joanna!Wpisywac nick Nowakowski to totalny obciach!!!:))
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-25 09:36:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
Bertic - 2015-08-25 09:37:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam te złośliwe opinie i tak się zastanawiam dlaczego w Was jest tyle zawiści i żal mi ludzi, którzy w ten sposób się zachowują, bo to świadczy o waszym trudnym, nieszczęśliwym życiu. Odnoszę się w szczególności do ostatnich wpisów. Ludzie zobaczcie co wy sobą reprezentujecie tylko propagandę, tym żyjecie.To brak ambicji życiowej. Szukacie nowych plotek, bo to o czym się tak rozpisujecie to żenujące. Wy po prostu zazdrościcie, że ktoś osiąga sukces za sukcesem. Trzeba mieć tylko odwagę życiową i iść przed siebie, tak jak Pan N. i osiągać nowe możliwości. To wrogowie wypuszczają na rynek takie newsy a wy się tym chełpicie. Wyjdźcie poza bramy zakładu i zobaczcie jak wygląda ten większy świat - jest zupełnie inny.
A kto używa nazwisk powinien się zastanowić jakie z tego może mieć konsekwencje - wykazujesz się totalną nieznajomością prawa. To taka rada na przyszłość.
zdjecie uzytkownika
mika - 2015-08-31 13:42:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja to wszedzie bywa jak firma odnosi sukcesy i sie rozwija to musza sie znalezc tzw hejterze. oczywiscie w kazej opini jets jakas prawda, ale warto sie samemu czasem przkeonac. a wiemy ze 36 lat temu rozpoczeła działalność produkcyjną FABIOS S.A. i firma jest jedynym w Polsce producentem białkowych osłonek kolagenowych. wiec moze sie spotkac z negatywnymi opiniami.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fabryka Osłonek Białkowych FABIOS SA

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Fabryka Osłonek Białkowych FABIOS SA?
Zadaj pytanie
alert