Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Fabryka Osłonek Białkowych FABIOS SA

Pracowałeś w firmie Fabryka Osłonek Białkowych FABIOS SA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Bolek - 2014-10-03 19:48:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Bolo a czemu ty się nie podpiszesz tylko używasz ksywki cwaniaku,jeśli nie umiesz czytać ze zrozumieniem to się doucz w jakiejś wieczorówce, ja nie pisałem że walczyłem tylko że nie byłem i nie jestem z nikim związany i na pewno mendą nie byłem i nie jestem coś mi się wydaje że masz co nieco na sumieniu. I nie pisze się męda tylko menda ha ,ha.
zdjecie uzytkownika
monia - 2014-10-03 19:54:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam propozycje niech kazdy kto tu daje opinie podpisze sie pod nimi imieniem i nazwiskiem.Wprzeciwnym razie jestescie boCHaterzy przez to CH co napisalam.;)Pozdrawiam tchórzy i bajkopisarzy.;)
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-10-04 09:59:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bajkopisarzy nie brakuje ale ja podpisuje sie imieniem czyli Tomek każdy mnie zna i tego nie ukrywam a ty monia to kto chyba nie ta osoba o której myśle
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-10-04 14:15:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z tego co wiem co nie którzy chcą startować na radnych wójtów nie brak wstydu kto będzie głosował na was jeśli postępujecie tak z pracownikami w zakładzie dzięki któremu macie prace Białko zastanów sie na kogo głosować
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-10-05 10:07:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skąd wymyślacie takie pseudonimy nie dziwie sie że nie podajecie prawdziwych imion bo każdy z was pracuje w tym cyrku nawet pani ... zwana monią która uważa że bez niej zakład nie będzie istniał ale nie ma ludzi nie zastąpionych
zdjecie uzytkownika
porządkowy - 2014-10-05 18:56:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiecie czasami kto to jest szczotka i jemu podobni?
zdjecie uzytkownika
KOLES - 2014-10-06 16:09:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odpowiedz do cyklopa radze się dwa razy zastanowić zanim się kogoś oczerni .powiem krótko odpi..dol,sie ,chłopie,cz też dzie...o od porządnych ludzi i patrz na siebie czyżby sam lub sama jestes doskonała,y a może jesteś nierobem i pasożytem w tej lub innej firmie ;0
zdjecie uzytkownika
mzq - 2014-10-07 18:38:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do wszystkich wystraszonych,przejętych i zaangażowanych :) Fajnie się na was patrzy :)jak trzęsiecie tyłkami ze strachu o posady z byle ( usunięte przez administratora ) na :) Czaem się nawet nie mogę nadziwić jak się ludzie zmieniają :) Jest to dla mnie nowe doświadczenie !!!
Ludzie miejcie swój HONOR!!!
zdjecie uzytkownika
zeo - 2014-10-10 10:19:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od... się od Szczotki! Jakby nie on to jeszcze nie jeden pożegnałby się z osłonkami-w tym i ja. On jeden wstawił się za mną i napisał do Kurala. Dzięki niemu dalej mam pracę! A moi koledzy na wieść że jestem do odstarzłu odwrócili się do mnie d... Jak ktoś wcześniej napisał niektórzy umią tylko szczekać po szatni a innych mają gdzieś! Larum podnoszą tylko wtedy jak im się pali koło tyła! Taka jest mentalność pracowników z fabiosu! Smutne ale prawdziwe. Czepiają się wszystkich a sami są jak kryształ...
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-10-11 20:56:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pełny szacunek dla pana Szczotki jeśli uratował chłopaka przed zwolnieniem ale po to są związki zawodowe aby bronic nie jednostek a wszystkich pracowników więc mijamy sie z celem kto podpisuje tak durny układ z prezesem który teraz sie śmieje ale to już historia będą cierpieć tylko pracownicy którzy doprowadzeni są do granic wytrzymałości oprócz kierowników którzy myślą że wszystkie rozumy zjedli
zdjecie uzytkownika
zeo - 2014-10-12 10:06:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tomek - 2014-10-11 20:56:54]:
Ty Tomek, sądząc po twoich wpisach, to ty kurna Alfa i Omega jesteś....
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-10-12 10:28:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jestem ALFĄ ni Omegą tylko przepracowałem w tym zakładzie 27 lat i znam życie i nie jedno widziałem tak że nic mnie nie zaskoczy nawet zmiana nie których ludzi których kiedyś uważałem za kolegów ale jak dobrze napisałeś zeo ze strachu zapomnieli że mnie kiedyś znali
zdjecie uzytkownika
otis - 2014-10-15 12:53:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tadziu, zjedz snickersa bo strasznie gwiazdorzysz!
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2014-10-15 19:05:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaki Prezes taki porządek, jacy pracownicy takie związki...
zdjecie uzytkownika
otis - 2014-10-16 11:29:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No, przepracować z kimś 35 lat, kto pracuje niespełna 30 to jest sztuka... .
zdjecie uzytkownika
fubu - 2014-10-21 03:33:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aż się powoli przyznam że odechciewa pracować tutaj czytając co niektóre komentarze. Może będę żałował , ale zapytam. Czy istnieje w najbliższym czasie jakaś możliwość na aplikowanie do Fabiosa? nie mogłem nigdzie znaleźć ofert pracy od tej firmy i nie wiem czy to trzeba na nie czekać czy też bezpośrednio do nich aplikowac
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-10-25 15:59:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to jest pani która została kierownikiem z przypadku część ludzi typowała do zwolnieni reszte przeniosła na inne działy i ona kandyduje na radną Makowa parodia jak postąpi gdy wejdzie do tej struktury nie będzie dbała o mieszkańców tylko o własną karierę co mija sie z celem pozdrowienia dla (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
terefere - 2014-10-26 11:00:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Ręce opadają jak czyta się to wszystko.Też pracuję w FOB ale w przeciwieństwie do was narzekających jestem zadowolony.Czepiacie się Prezesa że taki i owaki a wy kim jesteście ? Lenie śmierdzące pracować wam się nie chce , spychoterapia na każdym kroku,nikt za nic nie odpowiada.Czepiacie się Prezesa że pracować wam każe ? Że wymaga ? A co,za darmo kasę bierzecie ? Kierownicy od siedmiu boleści,ludzie robią co chcą a nadzór gdzie ? Boicie się znajomym narazić ? Panie Prezesie pozwalniać osłów i tyle. Tak trzymać ! Niech każdy robi to co do niego należy a będzie dobrze.Mniej gadania a więcej roboty ! Wiem że jest kilka dobrze ustawionych osłów ale wcześniej czy później też dowiedzą się że na pensję to trzeba zapracować a nie 8 godzin odsiedzieć. Wy jeszcze nie widzieliście innego miejsca pracy niż FOB. A kto wam broni iść i palety zbijać ( jak potraficie ) ? Dowiecie się co to znaczy marna pensja i kupa roboty.
A co do kierowniczki z przypadku to zgadzam się w 100 % , słoma w butach i przeciąg w głowie.
Narzekacie na władze a kto ją wybiera ?
Jacy wyborcy tacy radni !
Jaki wniosek ?
A no domyślcie się.
zdjecie uzytkownika
luzik - 2014-10-30 19:25:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
terefere twoja opinia graniczy ze stanem paranoidalnym chyba czas na leczenie skoro lubisz byc pod pregierzem to twoja sprawa ale nie narzucaj swojej woli innym to ze wszyscy na fobie sa przeciwko sobie to wynika z tego ze prezes wygrał doprowadziliscie sami do tego ze nikomu nie mozna ufac i kazdy kazdego sie boi chodzicie z donosami jakbyscie sraczke mieli ale to wam na zdrowie nie wyjdzie bo wiekszosc pracujacych w fobie napewno niedlugo popracuje ha pewnie zachwile na siebie zaczniecie donosic
zdjecie uzytkownika
fokus - 2014-10-30 19:33:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ha ha ha luzik masz racje same .urwy i donosiciele na tym zakładzie robia
zdjecie uzytkownika
małpa - 2014-10-30 19:40:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pani Ewo K.zwolnij wszystkich donosicieli i nierobow łacznie z terefere
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-11-06 08:42:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No wreszcie zrozumiał śmieszny prezes że ze zwolnień kilku starych pracowników nie ma żadnego zysku tylko straty ale takich ma doradców potem trzeba wynajmować Firme Adecco by uzupełniać braki kadrowe ale to jest tylko Polska nie Chiny bo tam nie wyszedł by z pierdla za takie decyzje
zdjecie uzytkownika
Robert - 2014-11-20 17:31:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam! proszę o udzielenie informacji jak wygląda praca w waszej firmie na sortowni skór , pani rekrutująca powiedziała że jest delikatna woń ale wszystko jest w normie i jakich zarobków można się spodziewać po pewnym czasie z góry dziękuje.
zdjecie uzytkownika
Alfred - 2014-11-21 23:04:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W takim razie niech pani rekrutująca cie oprowadzi po sortowni i ciekaw jestem czy dalej bedzie twierdzic ze jest to "delikatna woń" . p
zdjecie uzytkownika
Konrad - 2014-11-24 21:41:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ciekawie tak to poczytać. Zwolniłem się w lipcu po 3 i pol roku "przyjemnej" pracy. sporo by by tu bylo pisac, ale nie chce mi sie. skoda tylko ze tak duzo d.upo włazów jest w osłonkach. Pozdrawiam IV brygade.
Konrad K :D
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fabryka Osłonek Białkowych FABIOS SA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x