Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Fabryka Osłonek Białkowych FABIOS SA

Pracowałeś w firmie Fabryka Osłonek Białkowych FABIOS SA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
stawowy46@gmail.com - 2014-07-03 22:53:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
prezes jest najlepszy gościu podoba mi sie
zdjecie uzytkownika
scigany - 2014-07-04 20:32:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najlepsi są młodzi brakarze za swoją kierowniczką!!! Cud ,miód i malina przyszłość Fabios!
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-07-05 10:15:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co facet wie jako brakarz po mieśiącu roboty laik ale pokotek dziada z żarnówki tak wygląda żeczewistośc w fabiośie pracuje tyle ile dzieci mają wakacji specjalista [usunięte przez administratora]w tym zakładzie łącznie z kretynami którzy sie płaszczą przed kurduplem ale pszyjdzie czas na nich i to nie długo
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-07-05 10:25:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak można pisac raporty do nie dawna będąc nikim zwalniac ludzi kariera ale babuszki już nie ma pech
zdjecie uzytkownika
dabo - 2014-07-05 13:35:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olo - 2014-07-05 10:25:34]:
no widzisz @olo, jak pokazuje Ci przypadek Fabiosa jednak również i takie rzeczy się zdarzają obecnie :p
zdjecie uzytkownika
taylor - 2014-07-12 16:14:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o Panie zajrzyj najpierw do słownika jak już piszesz publicznie. Po za tym Twoja wypowiedź całkiem konkretna, zwłaszcza jeżeli chodzi o związki zawodowe , które są tak potrzebne i ważne jak zeszłoroczny śnieg
zdjecie uzytkownika
zoja - 2014-07-17 21:02:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [taylor - 2014-07-12 16:14:56]:
Ale Wy Wszyscy mądrzy jesteście! Gdyby nie związki to już dawno robili byście nie osiem a 16 godzin za minimalną płacę. Nie wierzycie? To rozwalcie związki i zobaczycie jak życie potrafi kopać po d..e!
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-07-19 10:52:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czemu takie głupoty wypisujesz według kodeksu pracy masz mieć 11 gh odpoczynku jest uchwalone a że wy śie boicie to z was d..a nie związki patałachy
zdjecie uzytkownika
zoja - 2014-07-19 22:03:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olo - 2014-07-19 10:52:35]:
Mój błąd! Nie 16 a 12 bo takie przymiarki były już rok temu. Kto w tym Kobierzynie by tyle wytrzymał! A że za minimalna krajową - już teraz kokosów nie ma a co będzie czas pokaże. Obudźcie się! To są prywaciarze a nie zakład państwowy! Jedynie te liche związki hamują zapędy do niewolnictwa... Przecież w całej zasranej Polsce to tak wygląda. Prywatni robią co chcą bo mają przyzwolenie kliki zwanej rządem RP!
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-07-20 09:04:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to czego sie boicie stanąć i ( usunięte przez administratora ) bo maszynistów z bezrobocia nie wezmie ludzie tam latami dochodzą do perfekcji a jemu śie zdaje że 1200zł i lecą wszyscy( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
czubak - 2014-07-20 14:14:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olo - 2014-07-20 09:04:03]:
moim zdaniem to na szybko wtedy coś naobiecuje, a w międzyczasie znajdzie sobie nowych pracowników, którzy za te 1200 złotych będą dla niego tyrać. Nie wiem czy jest z tej sytuacji jakieś dobre wyjście dla wszystkich stron. Chociaż faktem jest też, że robota w Fabiosie jest specyficzna i dość wyjątkowa, bo to przecież jedyny w Polsce producent białkowych osłonek kolagenowych, więc i pracowników, którzy znają się na tej robocie nie ma zbyt wielu. Wszystkich trzeba byłoby przyuczać. Ale skoro prosperują już od 36 lat z tą firmą to mimo wszystko uważam , że prędzej czy później szefostwo wymyśli coś, aby pracowników uspokoić i żeby z powrotem wzięli się do pracy, a nie myśleli o strajkach czy innych rodzajach buntu
zdjecie uzytkownika
joker - 2014-07-31 11:41:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie zarobki są w fabiosie?
zdjecie uzytkownika
drx - 2014-07-31 22:24:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może napisze ktoś coś prawdziwego na temat tej firmy. Ludzie tu zaglądają bo szukają pracy i chcieli by się dowiedzieć czegoś konkretnego a wy tu jakieś eseje wypisujecie! Przecież ten zakład w Jaworniku to żadna dla Was konkurencja.
zdjecie uzytkownika
mik - 2014-08-04 21:24:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jakie tam zarobki na produkcji na magazynie ?

Warto tam składać CV ?

Czy raczej kicha ?
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-08-10 11:08:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie nie tylko osłonki istnieją aż tak sie nie upadlajcie te kilka osób które myślą że są idolami i tak odjadą kwestia czasu
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-08-10 11:27:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to jest goniec pakowacz teraz kierowniczka żeby zaistnieć ludzie lądują na kardiologi parodia mobbing zrobić sprawe sądową i po ptokach gdzie związki i śmieszny gumiś ludzi zwalnia bo chce zaistnieć ale nie pamięta za co wyleciał jej mąż
zdjecie uzytkownika
zeus - 2014-08-12 09:04:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olo - 2014-08-10 11:27:38]:
Oj olo olo....po Twoich wpisach widać że biedny z Ciebie człowiek, przepełniony goryczą , zazdrością i zawiścią...widać, że nie wyszło Ci w życiu i obwiniasz o to cały świat, czepiasz się ludzi , którym do pięt nie dorastasz. Uważaj tylko bo prędzej czy później ugryziesz się w język a wtedy zatruje Cię Twój własny jad...
zdjecie uzytkownika
sirius - 2014-08-14 18:44:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zeus - 2014-08-12 09:04:13]:
Jak powyżej-Olo, biedny zakompleksiony człowieczku! Jak boli cię to wszystko to się po prostu zwolnij -jeśli w ogóle pracujesz w osłonkach.... .Produkujesz się i piszesz takie teksty że żal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciska!
zdjecie uzytkownika
semiwanda - 2014-08-14 21:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sirius - 2014-08-14 18:44:17]:
A ja jestem wróżką i moje karty mówią, że to nie olo pisze te wszystkie dyrdymały tylko jakiś ..... i to nie żaden Agent ..... -tylko nieudacznik ....., który chciał być sławny, chciał żeby wszyscy go czytali, że do szkoły nie chodził to widać od razu....abecadło go przerosło a co dopiero praca w FABIOSIE
Na koniec powiem tylko olo skoro lubisz to imię- co poniekąd jest uzasadnione ze względu na pisownię...kariery chłopie na tej planecie i kilku sąsiednich to ja ci nie wróżę...
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-08-17 11:23:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
popatrzcie na siebie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wszystko zrobicie dla kariery jedno wielkie upodlenie a sławnych na Fabiosie nie brakuje jest ich jak mrówek w lesie
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-08-18 08:33:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
po co tak oczerniać ten FABIOS wiadomo dobre czasy już nie wrócą przepracowałem tam 27 lat zwolniono mnie ale bez przesady żyć trzeba a nie załamywać śie wszędzie są ludzi i ludziska nikt nie jest bez wad takie życie niestety zakład jest sprywatyzowany i właściciel robi co chce takie życie i taki nasz( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
nikoś - 2014-08-18 21:45:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Tomek - 2014-08-18 08:33:51]:
Tomek nikt Fabiosu nie oczernia ta firma to kiedyś miała prestiż ale się skończył jak przyszedł "wielki mały człowiek",chciał pokazać co potrafi a mało co firmy nie zamknęli. Ludzie mogą być sflustrowani bo lata w tej firmie pracują a tu nagle przychodzi jakaś oferma i po swojemu chce firma zarządzać nie znając się kompletnie na produkcji tego specyficznego produktu.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-08-19 00:31:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nikoś - 2014-08-18 21:45:06]:
komuna.Pan prezes zadbał żeby nikt nie pisał negatywnie o FABIOS.SA
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-08-23 09:49:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy zwolnienie kilku pracowników fizycznych dały tak straszne oszczędności dla zakładu wystarczy popatrzeć gdzie kilku kierowników nie ma pojęcia o tym co ten zakład wytwarza chcą coś udoskonalić ale trzeba lat praktyki a nie czytania w internecie.Zatrudnianie osób nie mających wiedzy o specyficznym sposobie produkcji na tym zakładzie stało sie normą.
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-08-23 10:28:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przykładem tych zwolnień może być pani Ewa.K która rozwaliła transport aby podnieść swoje akcje które w ostatnim czasie były dość niskie ale każdy sposób jest dobry nie ważni są ludzie ważna jest jedna osoba powodzenia w dalszej realizacji swoich wizji
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fabryka Osłonek Białkowych FABIOS SA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski