Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Fabryka Osłonek Białkowych FABIOS SA

Pracowałeś w firmie Fabryka Osłonek Białkowych FABIOS SA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
fokus - 2014-10-30 19:33:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ha ha ha luzik masz racje same .urwy i donosiciele na tym zakładzie robia
zdjecie uzytkownika
małpa - 2014-10-30 19:40:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pani Ewo K.zwolnij wszystkich donosicieli i nierobow łacznie z terefere
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-11-06 08:42:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No wreszcie zrozumiał śmieszny prezes że ze zwolnień kilku starych pracowników nie ma żadnego zysku tylko straty ale takich ma doradców potem trzeba wynajmować Firme Adecco by uzupełniać braki kadrowe ale to jest tylko Polska nie Chiny bo tam nie wyszedł by z pierdla za takie decyzje
zdjecie uzytkownika
Robert - 2014-11-20 17:31:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam! proszę o udzielenie informacji jak wygląda praca w waszej firmie na sortowni skór , pani rekrutująca powiedziała że jest delikatna woń ale wszystko jest w normie i jakich zarobków można się spodziewać po pewnym czasie z góry dziękuje.
zdjecie uzytkownika
Alfred - 2014-11-21 23:04:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W takim razie niech pani rekrutująca cie oprowadzi po sortowni i ciekaw jestem czy dalej bedzie twierdzic ze jest to "delikatna woń" . p
zdjecie uzytkownika
Konrad - 2014-11-24 21:41:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ciekawie tak to poczytać. Zwolniłem się w lipcu po 3 i pol roku "przyjemnej" pracy. sporo by by tu bylo pisac, ale nie chce mi sie. skoda tylko ze tak duzo d.upo włazów jest w osłonkach. Pozdrawiam IV brygade.
Konrad K :D
zdjecie uzytkownika
nicola - 2014-11-28 08:19:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda ze nikt jeszcze się nie dopatrzył jak w nowej firm sprzątającej sie sprząta pod nadzorem p. (usunięte przez administratora)panie które tam są zatrudnione to udają tylko że sprzątają a w rzeczywistości kurz i syf. wiecej nadzoru ! pozdrawiam (:
zdjecie uzytkownika
Konrad - 2014-11-29 15:10:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na żadnej brygadzie nie ma brygadzistów,,,,,,,ale na IV br dalej brygadzista włazi w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierownikom.i nic nie robi.....to jest.....śmieszne......czy góra tego nie widzi.kierownik myje kosze a brygadzista grzeje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w biurze......dobrze że się zwolniłem bo to jest chory zakład......
Banda s k u r...
Pozdro..
zdjecie uzytkownika
Roman - 2014-11-29 15:13:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
racja panie Konradzie popieram
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2014-11-30 18:12:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz dużo się zmieniło na lepsze stara banda nie istnieje więc proponuje się ponownie przyjąć do firmy tylko że przez Adeko warunki płacowe zajebiste tak więc czekamy na pana panie Konradzie
zdjecie uzytkownika
Romauald - 2014-12-01 11:02:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Janusza jak widac dowcipy sie trzymaja ze hohoho
zdjecie uzytkownika
Konrad K - 2014-12-03 01:57:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie ma to jak ciagnac flaka po tunelu. Wolniej szybciej :D a na IV bryg. fajne chopy sa jak cza.
zdjecie uzytkownika
Nik - 2014-12-03 16:44:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Też polecam firmę Adeko to jest przyszłość narodu normalnie :) Chyba się zwolnie i przez tą firmę przyjmę ;)
zdjecie uzytkownika
Bambus - 2014-12-04 15:51:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Świetna praca !!!
zdjecie uzytkownika
Arnold - 2014-12-04 19:46:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super warunki , odpowiednia kasa i nad wszystkim sprawująca i hojnie wynagradzająca firma Adeco
zdjecie uzytkownika
klimek 601 - 2014-12-04 20:57:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
(usunięte przez administratora) szkoda ze sie zwolniles bo byl z ciebie niezly pracownik to co piszesz o samozwanczym bryqadziscie br 4 to prawda bo za mojej bytnosci w Fob tez byl qumowym czlowiekiem .Skumal sie z Mistrzem lowiac ryby. Widocznie taka postawa odpowiada przelozonym bo maja informacje o calej bryqadzie 4 z pierwszej reki Co do super ludzi na 4 br.to mam odmiene zdanie ale to moja subiektywna ocena. Niektórym z tej bryqady dyscyplina dobrze zrobi i nauczy pokory i wrescie wezma sie do solidnej roboty .Z teqo co wiem to juz spokornieli.












zdjecie uzytkownika
Frodo - 2014-12-07 07:57:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli ta pewna pani nie umie mieć nadzoru nad firmą sprzątającą czyli jest zbyteczna w tym zakładzie i tak na niczym sie nie zna bo całą robote robią za nią robole
zdjecie uzytkownika
Konrad K - 2014-12-08 17:19:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktos sie podpisal za mnie piszac o brygadziscie z IV bryg. Ja nie pisze tutaj i niechce sie wypowiadac co sadze o ludziach, tylko ogolnie jak mi sie pracowalo. Ja swojej przyszlosci nie widzialem w tym zakladzie z wielu powodow. Pozdrawiam wszystkich i zycze spokojnej milej pracy ;) chociaz wiem ze jest bardzo nerwowa i stresujaca. Pis ent lof :D
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-12-09 17:29:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli tak bardzo prezes chce oszczędzać na kosztach to czemu nie zlikwiduje kierowniczki której i tak dział nie istnieje czyli transportu a tą prace poprowadzi byle laik ewentualnie jakiś kierownik których jest jak termitów w Australii.A panią do Jawornika i będzie spoko dla całej załogi
zdjecie uzytkownika
Arnold - 2014-12-09 19:28:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierowniczkę do Jawornika ale na wstępie zatrudnienie przez Adeco i jak się wykaże to po 18 miesiącach nienagannej pracy otrzyma umowę z firmom .
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-12-10 07:06:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w pełni sie zgadzam z zatrudnieniem przez Firme Adeco pani zarządzającej dwoma osobami bo jeśli tak mają wyglądac oszczędności to ja dziękuje jak popracowała by za stawkę Adeco to inaczej by ćwierkała
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-12-19 18:32:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przy tak ogromnej sprzedaży żeby pracownikom nie dać zarobić to kpiny to nie są obozy pracy sami doradcy ile biorą brzuchy im rosną od obiadków na Fobie parodia
zdjecie uzytkownika
Frodo - 2015-01-14 17:34:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda którą opisano w kronice beskidzkiej nr. GRUDNIOWYM
całkowicie zgadza sie z realiami które obecnie są na tym zakładzie nagle cały zarząd zamilkł łącznie z prezesem który jest specjalistą w produkcji osłonki ludzie przepracowali po 35 lat w tym zakładzie a facet zajarzył po roku tak mu sie zdaje bo jest laikiem ale specjalistą jest w Jaworniku bo akurat tam są amatorzy
zdjecie uzytkownika
slawek_mbs - 2015-01-15 12:46:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Przed Sądem II instancji zapadł wyrok który w całej rozciągłości potwierdził stosowanie niedozwolonych praktyk jakie miały miejsce w FOB-ie w stosunku do mojej osoby, tym samym potwierdzając mobbing mający miejsce w Fabryce.
Pozdrawiam zarząd oraz wiadomych pracowników
Sławomir Ścieszka
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2015-01-25 08:42:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Facet przegrywa sprawę za sprawą i zarząd go jeszcze trzyma to są realia w Polsce zarzyna zakład nie zna sie na niczym a udaje eksperta a reszta klaszcze bo mają prace a i tak facet nie zajarzy bo jest za głupi umie tylko zwalniać ale kierownicy muszą sie wykazać poczekamy na nich skończy sie era lizania d...y ale itak nie których przerastają ambicje to co przeczytają w internecie to jest ich cała wiedza a prezes wieży bo i tak sie nie zna
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fabryka Osłonek Białkowych FABIOS SA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Fabryka Osłonek Białkowych FABIOS SA?
Zadaj pytanie
x