Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Fabryka Osłonek Białkowych FABIOS SA

Pracowałeś w firmie Fabryka Osłonek Białkowych FABIOS SA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-12-19 18:32:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przy tak ogromnej sprzedaży żeby pracownikom nie dać zarobić to kpiny to nie są obozy pracy sami doradcy ile biorą brzuchy im rosną od obiadków na Fobie parodia
zdjecie uzytkownika
Frodo - 2015-01-14 17:34:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Prawda którą opisano w kronice beskidzkiej nr. GRUDNIOWYM
całkowicie zgadza sie z realiami które obecnie są na tym zakładzie nagle cały zarząd zamilkł łącznie z prezesem który jest specjalistą w produkcji osłonki ludzie przepracowali po 35 lat w tym zakładzie a facet zajarzył po roku tak mu sie zdaje bo jest laikiem ale specjalistą jest w Jaworniku bo akurat tam są amatorzy
zdjecie uzytkownika
slawek_mbs - 2015-01-15 12:46:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Przed Sądem II instancji zapadł wyrok który w całej rozciągłości potwierdził stosowanie niedozwolonych praktyk jakie miały miejsce w FOB-ie w stosunku do mojej osoby, tym samym potwierdzając mobbing mający miejsce w Fabryce.
Pozdrawiam zarząd oraz wiadomych pracowników
Sławomir Ścieszka
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2015-01-25 08:42:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Facet przegrywa sprawę za sprawą i zarząd go jeszcze trzyma to są realia w Polsce zarzyna zakład nie zna sie na niczym a udaje eksperta a reszta klaszcze bo mają prace a i tak facet nie zajarzy bo jest za głupi umie tylko zwalniać ale kierownicy muszą sie wykazać poczekamy na nich skończy sie era lizania d...y ale itak nie których przerastają ambicje to co przeczytają w internecie to jest ich cała wiedza a prezes wieży bo i tak sie nie zna
zdjecie uzytkownika
Big - 2015-02-01 09:02:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! O zatrudnieniu w waszej firmie trąbią z ambon do samych Sułkowic i to nie pierwszy raz. Chyba jednak coś jest nie tak skoro w regionie o stosunkowo dużym bezrobociu i małych płacach tak bardzo szukają pracowników. Powiedzcie jaki jest u was system pracy, socjal i przeciętne wynagrodzenie szeregowego pracownika, brygadzisty ?
zdjecie uzytkownika
xxl - 2015-02-01 14:13:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Big - 2015-02-01 09:02:33]:
Jeżeli chcesz pracować za 1400 złotych na miesiąc i być zatrudniony przez firmę Adecco bo to ta firma przyjmuje a nie Fabios to zapraszamy do nas
zdjecie uzytkownika
Big - 2015-02-01 20:24:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxl - 2015-02-01 14:13:53]:
Szczerze? Nie wyobrażam sobie...
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2015-02-02 10:34:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzi pozwalniali a teraz skomlą po ambonach do Krakowa śmiech to jest właśnie nie udolność pewnych osób które są zbyteczne w tym zakładzie i tym powinien sie zając prezes i jego poplecznicy tylko nie pseudo dyrektor który nigdy nie miał nic do powiedzenia a tak wiele obiecywał gdy trzeba było pracować po 14h
zdjecie uzytkownika
xxl - 2015-02-02 13:15:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Big - 2015-02-01 20:24:13]:
Oblicz sobie 11zł. na godzinę x średnio 176 godzin w miesiącu minus podatek i zdrowotne to ile Ci wyjdzie, a jak miesiąc będzie miał 160 godzin nic dodać nic ujac.Zastanawiasz się czemu tu ludzie pracują ano temu że jeszcze zostali starzy pracownicy ktorzy cos lepiej zarabiają. Już nie wspomne o tych co współpracują z panem prezesem mam na myśli wazeliny i donosicieli a ich w tej firmie nie brakuje
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2015-02-03 18:54:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale teraz firmę Adeco wspomaga w rekrutacji firma K&k z Krakowa i w dwie firmy niemnogą znaleźć pracowników a jest takie bezrobocie obydwie oferują po 11 zł brutto i gratis zapach , na zatrudnienie takich firm są pieniądze ale dla pracowników to niestety niema chory kraj
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2015-02-04 06:45:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem kim jesteś ale podpisuj sie trochę inaczej a nie Tomek gdyż ja tak podpisuje od początku.
zdjecie uzytkownika
praca - 2015-02-04 17:22:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [xxl - 2015-02-02 13:15:41]:
W tej firmie juz zresztą zniszczonej /chodzi o stan psychiczny pozostałej jeszcze starej załogi i nie tylko/ doprowadza sie stopniowo do pozbawiania starych pracowników pracy a pozostałych jeszcze do obniżania dotychczasowych zarobków do poziomu najniższej krajowej. Kogo interesuje ogłoszenie z ambon informuje że więcej sie zarabia w kiosku.....tyle w temacie.
zdjecie uzytkownika
klimek601 - 2015-02-04 20:38:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie mnie czy jest prawdą że Pani Iza C Kierowniczka Brakarzy i nieoszlifowany diament . została przeniesiona do segregacji śmieci w Fob . Wreszcie nadszedł czas na kapusi i tych co zwalniali ludzi bezpodstawnie .Sprawdza się to co pisałem na forum że Prezes Kural zrobi porządek z tymi ludżmi a jest ich sporo w Fob .nie będe wymieniał nazwisk dobrze wiedzą pracownicy Fob co to są za ludzie . Pozdrawiam były pracownik Fob [ niezwolniony ]
zdjecie uzytkownika
xxl - 2015-02-05 11:03:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [praca - 2015-02-04 17:22:54]:
Nie ma się co dziwić że Pan Prezes obniża zarobki,musi odbić poniesione koszty zakupu "nowej technologii" która tak wspaniale działa w Jaworniku. Trzeba mieć fantazje oj trzeba
zdjecie uzytkownika
terefere - 2015-03-01 13:48:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Srały muszki będzie wiosna ....
Do roboty i nie komentować,pojęcia o tym nie macie a zabieracie głos jak eksperci.
Do Palet albo na zasiłek profesjonaliści z Bożej łaski
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-03-01 16:17:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odezwał sie specjalista znający sie na wszystkim za jakie pieniądze ty pracujesz a za jakie reszta załogi
zdjecie uzytkownika
terefere - 2015-03-01 19:24:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mnie wystarczy.Do szkoły,będziesz zarabiać.Nie chciało się nosić teczki trzeba teraz tłoczyć kiszeczki.Tyle w temacie.Poza tym nikt nikogo do pracy nie zmusza,pracy jest dosyć tylko Wam się narzekające nieroby pracować nie chce.
zdjecie uzytkownika
terefere - 2015-03-04 18:52:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co chciałbyś jak za komuny wszystkim po równo co ?
A wazeliny nie używam żel Durex Play jest lepszy,poślizg nieziemski.
zdjecie uzytkownika
terefere - 2015-03-08 15:40:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co,bili jak się prawde pisze co ?
zdjecie uzytkownika
sus - 2015-03-09 12:18:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [terefere - 2015-03-08 15:40:21]:
Taaa... Bili tobie w dekiel! Myślisz, że ubierzesz biały fartuch bo skończyłeś pewnie agroturystykę albo inną zoofilię i jesteś lepszy bo masz dyplom. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
muppets - 2015-03-21 14:52:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poprzyjmowali nowych pracowników z firmy ADecco którzy maja wszystko gdzieś bo za takie stawki jak mielismy to nieopłacalne pracować wiekszość się po tyg zwalnia. a warunki naprawde nie sa łatwe...moim zdaniem powinni zrównać stawki WSZYSTKIM pracownikom..bo jak to jeden ma 20 a drugi 8 na godz. a robi to samo
ps. pracowałem tam okło 2 tyg......pozdro..
zdjecie uzytkownika
sus - 2015-03-23 14:05:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [muppets - 2015-03-21 14:52:37]:
Taaa... ROBI TO SAMO! Zapewne!!!
zdjecie uzytkownika
Mistrz - 2015-03-24 10:49:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prezes idzie!
zdjecie uzytkownika
Baster56 - 2015-03-27 23:54:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
28 lat w fobie!Byly czasy b.dobre i byly fatalne!Jakie i za jakiej dyrekcji"starzy"pamietaja!Szacun dla dyr.C.Jego zony,ale nie dla synowej!Oj nie!Odstajesz dziewczyno od tej Rodziny!Ciesze ze wreszcie cie wyj...li!!!Nie tylko ja sie ciesze,chyba wiesz o tym doskonale!:))Jest jeszcze troche syfu,ale wierze ze dyr.Kural tez sie na was pozna i pokaze wam drzwi!!!!
zdjecie uzytkownika
Baster56 - 2015-03-28 00:17:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poprawka!Nie dyr. a prezes Kural!Bo dyr.to ten wzrostem duzy,reszta malutki czlowieczek,pan B.chodzil po dzialach zebral o poparcie obiecywal cuda,a okazal sie gni..!Obrzydliwosc!!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fabryka Osłonek Białkowych FABIOS SA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Fabryka Osłonek Białkowych FABIOS SA?
Zadaj pytanie