Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Fabryka Osłonek Białkowych FABIOS SA

Pracowałeś w firmie Fabryka Osłonek Białkowych FABIOS SA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
men - 2014-05-15 00:32:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [joker - 2014-05-14 21:50:45]:
NIGDY
zdjecie uzytkownika
może jednak - 2014-05-15 11:38:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedyś? w internecie jakieś ploteczki chodzą na temat nowej siedziby.. ktoś może je potwierdzić lub zdementować?
zdjecie uzytkownika
zbyszek - 2014-05-18 05:43:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zwolnienia są a typują śmieszni kierownicy którzy awansowali z myjkowych pakowaczek bo zaistnieli swoją głupotą u gumiśia śmiech
zdjecie uzytkownika
terefere - 2014-05-18 18:42:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Weżcie się (usunięte przez administratora)do roboty ! Potraficie tyko się nad sobą użalać i dekować od roboty !Komuna się skończyła a wam tylko się NALEŻY
Poza tym nikt was do pracy nie zmusza możecie znaleźć inną skoro tacy dobrzy jesteście.
Co wy potraficie ?
Ano nic.
Boże jak w tym kraju ma być dobrze jak wam tylko wyro ,piwo i dupy w głowie
Związki to tylko obrońcy ściemniaczy
Rozwiązać i zwolnić co do jednego
Moja propozycja.
Tyle w temacie.
zdjecie uzytkownika
może jednak - 2014-05-19 01:00:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a w Fabryce Osłonek Białkowych są związki zawodowe? odpowie ktoś co z tą nową siedzibą? mit czy prawda?
zdjecie uzytkownika
ZBYSZEK - 2014-05-24 15:33:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
otwierają i to całą parą i mają pracować sami specjaliści po ochronie środowiska jako kierownicy produkcji
zdjecie uzytkownika
bambo - 2014-05-24 21:22:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli co zatrudnią studenciaków prosto po szkole i będą chcieli tym zaimponować? czy szykują się poważni specjaliści do pracy w Fabios?
zdjecie uzytkownika
sadruk - 2014-05-24 21:48:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [terefere - 2014-05-18 18:42:17]:
Gówno widziałeś, i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiesz matole-co dostałeś premie ,niech zwolni Napoleon ale tych z tłoczenia i zobaczymy co się wydarzy,po za tym co to za Rada Nadzorcza
która toleruje nieudaczników obecnego zarządu,jak ma być dobrze jak mamy takich matołów.
zdjecie uzytkownika
zbyszek - 2014-06-01 06:23:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobrze piszesz terefere tylko nie ma premi a jest nagroda prezesa która zaniża całą stawke urlopową ale nad tym pracują takie same gumiśie jak ten który uważa sie za kubice parodia
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-06-08 07:44:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
doszły mnie słuchy że napoleon idzie sie bujać co zrobi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] którzy nawet w bieszczady jechali ze śpiewnikiem i gitarą ale pan wtedy nie dojechał pech ćwoki
zdjecie uzytkownika
lulek - 2014-06-10 15:02:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W fabiosie najszybciej robi się karierę będąc siostrzeńcem pana B. Po półrocznej zabawie w pseudo brygadzistę zostaje się super brakarzem!Cóż za fachowość i doświadczenie!
zdjecie uzytkownika
bambo - 2014-06-10 22:30:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lulek - 2014-06-10 15:02:13]:
czyli w inny sposób na karierę nie ma żadnych szans? czy po prostu tak jak wszędzie indziej trzeba się trochę postarać?
zdjecie uzytkownika
bambo - 2014-06-15 15:16:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może nie ma co przesadzać z upodleniem... wystarczy powiedzieć, że trzeba się troszeczkę postarać bardziej
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-06-18 15:40:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
troszeczkę postarania wygląda tak wyjście z głupimi pomysłami bo i tak facet nie ma pojęcia ewentualnie zwolnienie kilku osób fizycznych bo na tym są oszczędności a wzrost kadry kierowniczej bo i tak jest bielej jak w szpitalu od nadzoru chore
zdjecie uzytkownika
stawowy46@gmail.com - 2014-07-03 22:53:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
prezes jest najlepszy gościu podoba mi sie
zdjecie uzytkownika
scigany - 2014-07-04 20:32:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepsi są młodzi brakarze za swoją kierowniczką!!! Cud ,miód i malina przyszłość Fabios!
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-07-05 10:15:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co facet wie jako brakarz po mieśiącu roboty laik ale pokotek dziada z żarnówki tak wygląda żeczewistośc w fabiośie pracuje tyle ile dzieci mają wakacji specjalista [usunięte przez administratora]w tym zakładzie łącznie z kretynami którzy sie płaszczą przed kurduplem ale pszyjdzie czas na nich i to nie długo
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-07-05 10:25:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak można pisac raporty do nie dawna będąc nikim zwalniac ludzi kariera ale babuszki już nie ma pech
zdjecie uzytkownika
dabo - 2014-07-05 13:35:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olo - 2014-07-05 10:25:34]:
no widzisz @olo, jak pokazuje Ci przypadek Fabiosa jednak również i takie rzeczy się zdarzają obecnie :p
zdjecie uzytkownika
taylor - 2014-07-12 16:14:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o Panie zajrzyj najpierw do słownika jak już piszesz publicznie. Po za tym Twoja wypowiedź całkiem konkretna, zwłaszcza jeżeli chodzi o związki zawodowe , które są tak potrzebne i ważne jak zeszłoroczny śnieg
zdjecie uzytkownika
zoja - 2014-07-17 21:02:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [taylor - 2014-07-12 16:14:56]:
Ale Wy Wszyscy mądrzy jesteście! Gdyby nie związki to już dawno robili byście nie osiem a 16 godzin za minimalną płacę. Nie wierzycie? To rozwalcie związki i zobaczycie jak życie potrafi kopać po d..e!
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-07-19 10:52:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czemu takie głupoty wypisujesz według kodeksu pracy masz mieć 11 gh odpoczynku jest uchwalone a że wy śie boicie to z was d..a nie związki patałachy
zdjecie uzytkownika
zoja - 2014-07-19 22:03:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olo - 2014-07-19 10:52:35]:
Mój błąd! Nie 16 a 12 bo takie przymiarki były już rok temu. Kto w tym Kobierzynie by tyle wytrzymał! A że za minimalna krajową - już teraz kokosów nie ma a co będzie czas pokaże. Obudźcie się! To są prywaciarze a nie zakład państwowy! Jedynie te liche związki hamują zapędy do niewolnictwa... Przecież w całej zasranej Polsce to tak wygląda. Prywatni robią co chcą bo mają przyzwolenie kliki zwanej rządem RP!
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-07-20 09:04:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to czego sie boicie stanąć i ( usunięte przez administratora ) bo maszynistów z bezrobocia nie wezmie ludzie tam latami dochodzą do perfekcji a jemu śie zdaje że 1200zł i lecą wszyscy( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
czubak - 2014-07-20 14:14:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olo - 2014-07-20 09:04:03]:
moim zdaniem to na szybko wtedy coś naobiecuje, a w międzyczasie znajdzie sobie nowych pracowników, którzy za te 1200 złotych będą dla niego tyrać. Nie wiem czy jest z tej sytuacji jakieś dobre wyjście dla wszystkich stron. Chociaż faktem jest też, że robota w Fabiosie jest specyficzna i dość wyjątkowa, bo to przecież jedyny w Polsce producent białkowych osłonek kolagenowych, więc i pracowników, którzy znają się na tej robocie nie ma zbyt wielu. Wszystkich trzeba byłoby przyuczać. Ale skoro prosperują już od 36 lat z tą firmą to mimo wszystko uważam , że prędzej czy później szefostwo wymyśli coś, aby pracowników uspokoić i żeby z powrotem wzięli się do pracy, a nie myśleli o strajkach czy innych rodzajach buntu
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fabryka Osłonek Białkowych FABIOS SA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x