Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Fabryka Osłonek Białkowych FABIOS SA

Pracowałeś w firmie Fabryka Osłonek Białkowych FABIOS SA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
sirius - 2014-08-14 18:44:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zeus - 2014-08-12 09:04:13]:
Jak powyżej-Olo, biedny zakompleksiony człowieczku! Jak boli cię to wszystko to się po prostu zwolnij -jeśli w ogóle pracujesz w osłonkach.... .Produkujesz się i piszesz takie teksty że żal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciska!
zdjecie uzytkownika
semiwanda - 2014-08-14 21:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sirius - 2014-08-14 18:44:17]:
A ja jestem wróżką i moje karty mówią, że to nie olo pisze te wszystkie dyrdymały tylko jakiś ..... i to nie żaden Agent ..... -tylko nieudacznik ....., który chciał być sławny, chciał żeby wszyscy go czytali, że do szkoły nie chodził to widać od razu....abecadło go przerosło a co dopiero praca w FABIOSIE
Na koniec powiem tylko olo skoro lubisz to imię- co poniekąd jest uzasadnione ze względu na pisownię...kariery chłopie na tej planecie i kilku sąsiednich to ja ci nie wróżę...
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-08-17 11:23:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
popatrzcie na siebie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wszystko zrobicie dla kariery jedno wielkie upodlenie a sławnych na Fabiosie nie brakuje jest ich jak mrówek w lesie
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-08-18 08:33:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
po co tak oczerniać ten FABIOS wiadomo dobre czasy już nie wrócą przepracowałem tam 27 lat zwolniono mnie ale bez przesady żyć trzeba a nie załamywać śie wszędzie są ludzi i ludziska nikt nie jest bez wad takie życie niestety zakład jest sprywatyzowany i właściciel robi co chce takie życie i taki nasz( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
nikoś - 2014-08-18 21:45:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Tomek - 2014-08-18 08:33:51]:
Tomek nikt Fabiosu nie oczernia ta firma to kiedyś miała prestiż ale się skończył jak przyszedł "wielki mały człowiek",chciał pokazać co potrafi a mało co firmy nie zamknęli. Ludzie mogą być sflustrowani bo lata w tej firmie pracują a tu nagle przychodzi jakaś oferma i po swojemu chce firma zarządzać nie znając się kompletnie na produkcji tego specyficznego produktu.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-08-19 00:31:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nikoś - 2014-08-18 21:45:06]:
komuna.Pan prezes zadbał żeby nikt nie pisał negatywnie o FABIOS.SA
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-08-23 09:49:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy zwolnienie kilku pracowników fizycznych dały tak straszne oszczędności dla zakładu wystarczy popatrzeć gdzie kilku kierowników nie ma pojęcia o tym co ten zakład wytwarza chcą coś udoskonalić ale trzeba lat praktyki a nie czytania w internecie.Zatrudnianie osób nie mających wiedzy o specyficznym sposobie produkcji na tym zakładzie stało sie normą.
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-08-23 10:28:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przykładem tych zwolnień może być pani Ewa.K która rozwaliła transport aby podnieść swoje akcje które w ostatnim czasie były dość niskie ale każdy sposób jest dobry nie ważni są ludzie ważna jest jedna osoba powodzenia w dalszej realizacji swoich wizji
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-08-30 10:59:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co brak odpowiedzi prawda boli niestety nie prezes zwalnia a kierownicy typują a prezes który jest laikiem w tej branży podpisuje wszystko bo i tak nie zna sie na tym biznesie .ludzie chcą sie zwalniać ale nie wolno zgodzić sie musi mały zakompleksiony człowieczyna któremu coś w życiu nie wyszło i zdaje mu sie że jest to zaścianek niestety tutaj też ludzie łykają wiedze i kulture
zdjecie uzytkownika
robol - 2014-08-30 19:46:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Syf, kiła, mogiła! Praca na trzy zmiany w soboty, święta i niedziele za gówniane pieniądze! A jakie wymagania! Jakby płacili po dwa tysiące... euro!
zdjecie uzytkownika
nikoś - 2014-09-01 13:52:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No niestety to że teraz zarabia się tyle co się zarabia to trzeba podziękować naszym kochanym związkom, co niektórzy nawet awansowali. A co do pani Ewy to jest bardzo prosta kobiecina słoma jej z butów wystaje a jej się zdaje że jest wielka pania, a na nią też przyjdzie czas.
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-09-05 19:03:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest to jedna wielka parodia w tym zakładzie pierwsze zwolnienia teraz przesunięcia potem żebranie na bezrobociu i straszenie teraz nawet nie zwalniają bo nie ma ludzi do roboty gdzie jest jeszcze taki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] no tylko na fobie jednak Polska to dziki kraj
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-09-06 06:27:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto pozwala na takie działanie gdzie związki które nigdy nie istniały były tylko proformą aby utrzymać swoją d...e cała załoga boi sie jednego małego człowieczka który zastraszył cały zakład wiadomo że pracy na tym terenie nie ma ale wszystkich nie zwolni bo kto będzie robił z łapanki ludzi trzeba wyszkolić a to trwa więc znowu straty
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-09-06 08:29:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co z tym śmiesznym marketingiem gdzie jest nierobów i ludzi nie nadających sie do tej pracy aż za dużo tego nikt nie widzi nawet matoły wysyłki dobrze nie umieją zrobić w normalnej firmie by już nie pracowali
zdjecie uzytkownika
Toni - 2014-09-10 20:01:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olo - 2014-08-10 11:27:38]:
wtym zakladzie zadza nietylko goncy nawet myjkowy jest Glownym Mechanikiem to pomyscie cotam sie dzieje
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-09-12 11:39:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tomku --przeczytałem Twoich parę opinii i z niektórymi w pełni się zgadzam
Reasumując wszystko powiem tak jeden człowiek chociażby i był to sam Prezes nie jest w stanie narobić tyle "gnoju" bardzo pomocni są tam ludzie na stanowiskach którzy wymyślają pierdoły by zaistnieć i przypodobać się Prezesowi a dzieje się tak dlatego że nie posiadają wiedzy która byłaby przydatna w produkcji.
Myślę sobie a może raczej mam taką nadzieję że Prezes zacznie także rozmawiać ze zwykłymi "ROBOLAMI"Panie PREZES zwiększ Pan wymagania w stosunku do swoich wiernych ale niejednokrotnie niekompetentnych "kierowniczków" zmniejsz Pan ich wynagrodzenie (oj tu bendą oszczędności- bowiem jest z czego urwać ha ha )
Na koniec napiszę " Aby FOB rósł w siłę a ROBOLOM żyło się lepiej "
zdjecie uzytkownika
truma - 2014-09-12 19:46:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalem tam do niedawna imoge wam cos powiedziec naten temat coto za firma i kto tam zadzi glowny mechanik to prawda co olo pisze nigdzie sie nienadawal balwan jeden nieumial nic tylko dzieki ojcu go przenosili na ine dzialy boto czysty matol ale nipowiem gadane to mial moze tego waszego malego czleka bamocil nakwaszeniu jak zostal myjkowym to tylko spal balwan jeden jak chcecie to wam zdjecie dowodowe moge wkleic znim jak myslal spiac wprzyszlosci przeprowadzic restrukturyzacje wtym zakladzie
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-09-13 08:46:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie podpisuj sie olo jak nim nie jesteś czego sie wstydzisz wymyśl swój pseudonim nara
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-09-13 09:40:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam obserwator widzę że ludzie za czeli zauważać paradoks który stał sie normą w Fobie czyli trzech rządzących dwóch pracujących podobna instytucja jest jeszcze w Warszawie nazywa sie rząd też mają pomysły podobne do nie których osób w fobie.
zdjecie uzytkownika
ckm - 2014-09-14 10:33:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mik - 2014-08-04 21:24:43]:
Tak!Jest super!Czekamy na takich jak Ty i życzymy Ci powodzenia !!!
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-09-14 11:19:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile można szmacić tego robola żeby nie on to co by zarabiali ci śmieszni kierownicy brak kultury pracy i poszanowania dla zwykłego pracownika który jest twórcą danego produktu zmniejszyć nadzór w postaci mistrzów i kierowników i będą oszczędności zmniejszyć tabor osobowych aut bo są całkowicie zbyteczne a wypadku braku osobowego zagonić tych kierowników którzy uważali że mają zbytecznych ludzi i zwolnili część z nich
zdjecie uzytkownika
Hejter - 2014-09-17 09:59:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, po przeczytaniu wszystkich waszych opinii stwierdzam że wypowiadają się tutaj same osoby które wg. swojego uznania a także skromnej opinii na swój temat stwierdzają że spisywały by się o wiele lepiej na każdym wymienionym stanowisku niż obecna osoba co w rzeczywistości wygląda trochę inaczej... Tylko trzeba pierwsze popatrzeć na siebie a dopiero potem oceniać innych. Prezes taki... Kierownik taki... Mistrz taki... Kontroler jakości taki... Przejrzyjcie na oczy bo problem leży w was...
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-09-17 10:11:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt nie twierdzi że spisywałby sie lepiej ale nie można cały czas przytakiwać i nadskakiwać człowiekowi który w tej branży jest amatorem miejcie też swoje zdanie a nie cały czas żyjecie w strachu co powie prezes jak wpadnie na kontrole
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-09-17 14:54:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie przestali już sie bać ciągłe straszenie a nuż jutro mnie zwolnią doszło do tego że nie ma kto pracować a chętnych jakoś nie widać bo jak pracować pod ciągłą presją
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-09-18 14:51:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Hejter - 2014-09-17 09:59:33]:
oj widzisz palant z ciebie --na pewno jeden z tych udanych przewodników fobu ha ha
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fabryka Osłonek Białkowych FABIOS SA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x