Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Fabryka Osłonek Białkowych FABIOS SA

Pracowałeś w firmie Fabryka Osłonek Białkowych FABIOS SA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Tomek - 2015-02-02 10:34:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzi pozwalniali a teraz skomlą po ambonach do Krakowa śmiech to jest właśnie nie udolność pewnych osób które są zbyteczne w tym zakładzie i tym powinien sie zając prezes i jego poplecznicy tylko nie pseudo dyrektor który nigdy nie miał nic do powiedzenia a tak wiele obiecywał gdy trzeba było pracować po 14h
zdjecie uzytkownika
xxl - 2015-02-02 13:15:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Big - 2015-02-01 20:24:13]:
Oblicz sobie 11zł. na godzinę x średnio 176 godzin w miesiącu minus podatek i zdrowotne to ile Ci wyjdzie, a jak miesiąc będzie miał 160 godzin nic dodać nic ujac.Zastanawiasz się czemu tu ludzie pracują ano temu że jeszcze zostali starzy pracownicy ktorzy cos lepiej zarabiają. Już nie wspomne o tych co współpracują z panem prezesem mam na myśli wazeliny i donosicieli a ich w tej firmie nie brakuje
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2015-02-03 18:54:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale teraz firmę Adeco wspomaga w rekrutacji firma K&k z Krakowa i w dwie firmy niemnogą znaleźć pracowników a jest takie bezrobocie obydwie oferują po 11 zł brutto i gratis zapach , na zatrudnienie takich firm są pieniądze ale dla pracowników to niestety niema chory kraj
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2015-02-04 06:45:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem kim jesteś ale podpisuj sie trochę inaczej a nie Tomek gdyż ja tak podpisuje od początku.
zdjecie uzytkownika
praca - 2015-02-04 17:22:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [xxl - 2015-02-02 13:15:41]:
W tej firmie juz zresztą zniszczonej /chodzi o stan psychiczny pozostałej jeszcze starej załogi i nie tylko/ doprowadza sie stopniowo do pozbawiania starych pracowników pracy a pozostałych jeszcze do obniżania dotychczasowych zarobków do poziomu najniższej krajowej. Kogo interesuje ogłoszenie z ambon informuje że więcej sie zarabia w kiosku.....tyle w temacie.
zdjecie uzytkownika
klimek601 - 2015-02-04 20:38:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie mnie czy jest prawdą że Pani Iza C Kierowniczka Brakarzy i nieoszlifowany diament . została przeniesiona do segregacji śmieci w Fob . Wreszcie nadszedł czas na kapusi i tych co zwalniali ludzi bezpodstawnie .Sprawdza się to co pisałem na forum że Prezes Kural zrobi porządek z tymi ludżmi a jest ich sporo w Fob .nie będe wymieniał nazwisk dobrze wiedzą pracownicy Fob co to są za ludzie . Pozdrawiam były pracownik Fob [ niezwolniony ]
zdjecie uzytkownika
xxl - 2015-02-05 11:03:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [praca - 2015-02-04 17:22:54]:
Nie ma się co dziwić że Pan Prezes obniża zarobki,musi odbić poniesione koszty zakupu "nowej technologii" która tak wspaniale działa w Jaworniku. Trzeba mieć fantazje oj trzeba
zdjecie uzytkownika
terefere - 2015-03-01 13:48:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Srały muszki będzie wiosna ....
Do roboty i nie komentować,pojęcia o tym nie macie a zabieracie głos jak eksperci.
Do Palet albo na zasiłek profesjonaliści z Bożej łaski
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-03-01 16:17:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odezwał sie specjalista znający sie na wszystkim za jakie pieniądze ty pracujesz a za jakie reszta załogi
zdjecie uzytkownika
terefere - 2015-03-01 19:24:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mnie wystarczy.Do szkoły,będziesz zarabiać.Nie chciało się nosić teczki trzeba teraz tłoczyć kiszeczki.Tyle w temacie.Poza tym nikt nikogo do pracy nie zmusza,pracy jest dosyć tylko Wam się narzekające nieroby pracować nie chce.
zdjecie uzytkownika
terefere - 2015-03-04 18:52:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co chciałbyś jak za komuny wszystkim po równo co ?
A wazeliny nie używam żel Durex Play jest lepszy,poślizg nieziemski.
zdjecie uzytkownika
terefere - 2015-03-08 15:40:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co,bili jak się prawde pisze co ?
zdjecie uzytkownika
sus - 2015-03-09 12:18:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [terefere - 2015-03-08 15:40:21]:
Taaa... Bili tobie w dekiel! Myślisz, że ubierzesz biały fartuch bo skończyłeś pewnie agroturystykę albo inną zoofilię i jesteś lepszy bo masz dyplom. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
muppets - 2015-03-21 14:52:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poprzyjmowali nowych pracowników z firmy ADecco którzy maja wszystko gdzieś bo za takie stawki jak mielismy to nieopłacalne pracować wiekszość się po tyg zwalnia. a warunki naprawde nie sa łatwe...moim zdaniem powinni zrównać stawki WSZYSTKIM pracownikom..bo jak to jeden ma 20 a drugi 8 na godz. a robi to samo
ps. pracowałem tam okło 2 tyg......pozdro..
zdjecie uzytkownika
sus - 2015-03-23 14:05:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [muppets - 2015-03-21 14:52:37]:
Taaa... ROBI TO SAMO! Zapewne!!!
zdjecie uzytkownika
Mistrz - 2015-03-24 10:49:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prezes idzie!
zdjecie uzytkownika
Baster56 - 2015-03-27 23:54:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
28 lat w fobie!Byly czasy b.dobre i byly fatalne!Jakie i za jakiej dyrekcji"starzy"pamietaja!Szacun dla dyr.C.Jego zony,ale nie dla synowej!Oj nie!Odstajesz dziewczyno od tej Rodziny!Ciesze ze wreszcie cie wyj...li!!!Nie tylko ja sie ciesze,chyba wiesz o tym doskonale!:))Jest jeszcze troche syfu,ale wierze ze dyr.Kural tez sie na was pozna i pokaze wam drzwi!!!!
zdjecie uzytkownika
Baster56 - 2015-03-28 00:17:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Poprawka!Nie dyr. a prezes Kural!Bo dyr.to ten wzrostem duzy,reszta malutki czlowieczek,pan B.chodzil po dzialach zebral o poparcie obiecywal cuda,a okazal sie gni..!Obrzydliwosc!!!!
zdjecie uzytkownika
Umyslowy fizyczny - 2015-04-01 10:48:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno maja byc podwyzki.
zdjecie uzytkownika
sus - 2015-04-01 21:37:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
He,he,he! Prima Aprilis!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-10 13:29:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W firmie nie ma jakiejś tragedii tylko tłoczenie ma przeje**ne przez adecco bo starsi pracownicy musza robić wszystko za nich fakt bo nic nie umieją a nie naucza sie bo robią po tydzień dwa i do widzenia.
zdjecie uzytkownika
Baster56 - 2015-05-05 11:20:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gratulacje dla Pani Kingi Zawislan!!!!!!A do prezesa kurala:Nie kazdy da sie zgnoic prawda?!?!Nastepnym razem zastanow sie czlowieku nad swoimi decyzjami!!!! Pania Zawislan goraco pozdrawiam,zycze poodzenia!:))
zdjecie uzytkownika
Dany - 2015-05-15 15:13:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale to co pracownicy zatrudnieni przez agencję zewnętrzną nie mają żadnego przeszkolenia i wdrożenia do pracy że starsi stażem pracownicy muszą robić coś za nich.. niedorzeczne.. a za co w takim razie dostają pieniądze- nawet za te dwa tygodnie co są.. agencja daje lepsze warunki niż firma że coś takiego się opłaca..
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-05-19 22:28:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-04-10 13:29:44]:
Chyba z tym brakiem ludzi na tłoczeniu to lekka przesada,albo przynajmniej na niektórych brygadach.
zdjecie uzytkownika
janusz - 2015-05-23 00:18:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na co tylu kierownikow darmozjadow brygadzistow.....co malo zajec maja ........zrobic 2 szefow produkcji po 12godz niech robia i to w zupelnosci wystarczy,,,,
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fabryka Osłonek Białkowych FABIOS SA

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Fabryka Osłonek Białkowych FABIOS SA?
Zadaj pytanie
alert