brak logo

Galerie Alkoholi Sp. Z o.o.

Łódź

Opinie o Galerie Alkoholi Sp. Z o.o.

anonim 2011-03-23 20:52:39
Witamoja opinia na temat tych sklepów robi sie coraz gorsza pracowników traktują jak psów tylko kasa sie dla nich sie liczy a pozatym personel jaki jest zatrudniany jest wogule nie przygotowany na temat asortymentu czegoś sie dowiedziec o jakimś produkcje to katastrofa nie jestem zadowolony z opsługi w tych placówkach nie polecam
anonim 2011-04-18 20:58:12
JA MAM NATOMIAST TROCHĘ INNE ZDANIE W MANUFAKTURZE SĄ NAPRAWDE BARDZO MILI SPRZEDAWCYNIC NIE MOGĘ POWIEDZIEC NA NICH ZŁEGO DORADZĄ I TO NAPRAWDE BARDZO DOBRZE JEŚLI CZEGOŚ NIE WIEDZA TO ZAGLĄDAJĄ OD RAZU DO KSIAZEK I TO MI SIE PODOBA,ROZUMIEM ZE NIE MOZNA WIEDZIEC WSZYSTKIEGO O WSZYSTKIM I TO JEST PRAWDZIWE A NIE WYWYŻSZANIE SIE ZE WIEDZA WSZYSTKO.pOLECAM GORĄCO
anonim 2011-10-07 09:49:28
Uważam podobnie jak mój przedmówca,fajna ekipa pracuje w manufakturzea w Galerie alkoholi,kierowniczka potrafi chyba wszystko ,ma wiedze i w dodatku potrafi sprzedac nie jedno winonp.poszedłem kupic jedno wino na slub a wyszedłem z trzema ale nie żałuję poleciła wsoaniałe wina na pewni będę tam chodził.Polecam ten sklep
Michał 2011-10-08 12:19:54
Kierownikiem jest mężczyzna, więc piszesz kolego jakąś "lipę".
Tak czy inaczej miła, fachowa obsługa w większości sklepów Galerie Alkoholi w Łodzi
D 2011-10-08 12:23:50
W Galeriach nie ma taniego piwka oraz tanich nalewek, a mam wrażenie po Twoim wpisie, że tego asortymentu jesteś klientem. Zanim zaczniesz krytykować innych, zacznij od siebie - najlepiej od przyśpieszonego kursu z języka polskiego, z naciskiem na ortografię...
1
ev08 2012-03-16 13:18:34
Ale tutaj się mówi o zarobkach i pracy w GA. a nie jak sprzedawcy traktują klientów. bo to jest rzecz jasna klient nasz pan.
Anna 2012-04-02 17:59:58
Cu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a, fachowa obsługa. Personel posiada ogromną wiedzę, umie doradzić jeśli szukamy czegoś konkretnego i podpowiedzieć jeśli nie wiemy czego dokładnie potrzebujemy. Odwiedzam sklep na Paderewskiego co miesiąc i zawsze korzystam z ofert promocyjnych. Ekipa jest przesympatyczna. Zawsze miłe i uśmiechnięte panie i młode pracowite dziewczyny. Polecam wszystkim!
gos 2012-06-11 20:39:02
No facet jest ale była kobitka,gościu to c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jakich mało,byłam w sklepie patrzyłam na wina i poszłam do reala na zakupy i słyszałam jak krzyczy \\\\\\\"to w[usunięte przez moderatora] na reala tam taniej\\\\\\\"już nie wrócę do tego sklepu,taka obsługa mi sie nie podoba,ja jestem klientką i oni są dla mnie a nie ja dla nich!!!
regał 2016-05-13 20:25:27
@tupol masz rację, mają bardzo szeroki asortyment, choć ceny wysokie jak dla mnie.
Zostaw swoją opinię o Galerie Alkoholi Sp. Z o.o. - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Galerie Alkoholi Sp. Z o.o.