brak logo

Galerie Alkoholi Sp. Z o.o.

Łódź

Opinie o Galerie Alkoholi Sp. Z o.o.

anonim 2011-03-23 20:52
Witamoja opinia na temat tych sklepów robi sie coraz gorsza pracowników traktują jak psów tylko kasa sie dla nich sie liczy a pozatym personel jaki jest zatrudniany jest wogule nie przygotowany na temat asortymentu czegoś sie dowiedziec o jakimś produkcje to katastrofa nie jestem zadowolony z opsługi w tych placówkach nie polecam
anonim 2011-04-18 20:58
JA MAM NATOMIAST TROCHĘ INNE ZDANIE W MANUFAKTURZE SĄ NAPRAWDE BARDZO MILI SPRZEDAWCYNIC NIE MOGĘ POWIEDZIEC NA NICH ZŁEGO DORADZĄ I TO NAPRAWDE BARDZO DOBRZE JEŚLI CZEGOŚ NIE WIEDZA TO ZAGLĄDAJĄ OD RAZU DO KSIAZEK I TO MI SIE PODOBA,ROZUMIEM ZE NIE MOZNA WIEDZIEC WSZYSTKIEGO O WSZYSTKIM I TO JEST PRAWDZIWE A NIE WYWYŻSZANIE SIE ZE WIEDZA WSZYSTKO.pOLECAM GORĄCO
anonim 2011-10-07 09:49
Uważam podobnie jak mój przedmówca,fajna ekipa pracuje w manufakturzea w Galerie alkoholi,kierowniczka potrafi chyba wszystko ,ma wiedze i w dodatku potrafi sprzedac nie jedno winonp.poszedłem kupic jedno wino na slub a wyszedłem z trzema ale nie żałuję poleciła wsoaniałe wina na pewni będę tam chodził.Polecam ten sklep
Michał 2011-10-08 12:19
Kierownikiem jest mężczyzna, więc piszesz kolego jakąś \"lipę\".
Tak czy inaczej miła, fachowa obsługa w większości sklepów Galerie Alkoholi w Łodzi
D 2011-10-08 12:23
W Galeriach nie ma taniego piwka oraz tanich nalewek, a mam wrażenie po Twoim wpisie, że tego asortymentu jesteś klientem. Zanim zaczniesz krytykować innych, zacznij od siebie - najlepiej od przyśpieszonego kursu z języka polskiego, z naciskiem na ortografię...
3
ev08 2012-03-16 13:18
Ale tutaj się mówi o zarobkach i pracy w GA. a nie jak sprzedawcy traktują klientów. bo to jest rzecz jasna klient nasz pan.
Anna 2012-04-02 17:59
Cu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a, fachowa obsługa. Personel posiada ogromną wiedzę, umie doradzić jeśli szukamy czegoś konkretnego i podpowiedzieć jeśli nie wiemy czego dokładnie potrzebujemy. Odwiedzam sklep na Paderewskiego co miesiąc i zawsze korzystam z ofert promocyjnych. Ekipa jest przesympatyczna. Zawsze miłe i uśmiechnięte panie i młode pracowite dziewczyny. Polecam wszystkim!
gos 2012-06-11 20:39
No facet jest ale była kobitka,gościu to c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jakich mało,byłam w sklepie patrzyłam na wina i poszłam do reala na zakupy i słyszałam jak krzyczy \\\\\\\\\\\\\\\"to w[usunięte przez moderatora] na reala tam taniej\\\\\\\\\\\\\\\"już nie wrócę do tego sklepu,taka obsługa mi sie nie podoba,ja jestem klientką i oni są dla mnie a nie ja dla nich!!!
regał 2016-05-13 20:25
@tupol masz rację, mają bardzo szeroki asortyment, choć ceny wysokie jak dla mnie.
Klient 2017-03-11 20:16
Niestety nie wszyscy ekspedjeci sa mili i umieja doradzic.W Łodzi przy Opolczyka 15 jest jedna taka pani (niska sztuczna bladyna bardzo nie mila a na temet produktu odpowiada zdawkowo.
Tragedia.
W takiej sieciowce powinno stosowac sie ukrytego klienta ktory wyda opinie.
Moge zrozumiec niskie zarobki ale klient przychodzi wydac pienidze.
Smerfetka 2017-06-19 01:41
Dzisiaj miałam bardzo nieprzyjemna sytuacje w jednym sklepie tej sieci. Ekspednietka rozmawiała przez telefon, głosząc jakies wywody, ze jest tu tak źle traktowana itp... Słuchać tego nie chciałam jak najszybciej zrobilam zakupy, a przy wyborze wina masakra!!! Zero podstawowych pojeć na temat win, nic kometnie nie wiedziała jak jej zwrocilam uwagr, ze podstawy to powinna znac to mi odpowiedziala jaka płaca taka praca :-( Galeria ok chłopak, kiedya tam byłam, ale dzis wiem, ze juz nigdy tam nie wroce, wole jednak zaslic konto mniejszego sklepiku,ale w ktorym pracuja mile ekspedientki I potrafia doradzic badz polecic cos dobrego.
Anonim czerwony 2017-06-24 07:16
Tragedia, tragedia !!! Tak sie( usunięte przez administratora ) Takie ekspedientki jak pracują na Sieraka daja obraz Lodzi menelow!!!! Napisalem skarge, ale pewnie do kierownika nie dojdzie!! Wiecie gdzie mozna napisac do nich skarge bo przeciez tak nie moze byc!
Zostaw swoją opinię o Galerie Alkoholi Sp. Z o.o. - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Galerie Alkoholi Sp. Z o.o.