brak logo

MPM PRODUCT

Milanówek

Opinie o MPM PRODUCT

bb 2012-05-28 18:11:11
niezły żarcik firma od dłuższego czasu jest na równi pochyłej a co do zarobków to w ciągu ostatnich 3 lat nie było żadnych podwyżek. Ponadto cały czas się kombinuje jak to ludziom kasę zabrać najpierw obniżka zarobków z uwagi na kryzys , później propozycje przejścia na własną działalność itd.
2
zgadzam sie 2012-07-18 11:19:59
Każdy, kto mądrzejszy - odchodzi. Plusem są godziny pracy ale atmosfera w firmie bardzo kiepska. Duże gro ludzi, które patrzy jak Ci nogę podstawić. Umowy to jakaś farsa. Z pensjami, to co napisała osoba wyżej to prawda. Generalnie nie polecam. Pracowałem tam 2 lata.
abc 2013-09-10 10:22:23
Nie dajcie się zwieść pozorom. Zapewne pierwsze co wam rzuci się w oczy po przyjściu do siedziby firmy to dość ładnie urządzony, zadbany teren oraz jakiś drogi samochód stojący pod baldachimem, wnętrza wykończone ze smakiem. Na tym koniec plusów. To tylko pozory. Pod przykrywką wyjątkowości i wykwintności mieści się zwykły(usunięte przez administratora) jakich tysiące w tym kraju. Co do współpracowników dzielą się oni na dwie grupy. Pierwsza to osoby od czarnej roboty, przynieś wynieś pozamiataj (dosłownie) pracujący za głodowe pensje, mające kilku kierowników, mający wykonywać polecenia każdego z nich z osobna. Z reguły to bardzo uczciwi normalni ludzie. Bardzo często mają oni za zadanie oprócz wykonywania swoich obowiązków, zajmować się myciem owego drogiego autka pod baldachimem, maja zajmować się załatwianiem sprawunków góry lub muszą porządkować prywatna posiadłość pryncypała. Zaznaczam słowo "MUSZĄ". Władza autorytarna nie zna słowa NIE. Władza autorytarna sama kiedyś musiała doznać przykrości od innych i na każdym kroku stara się wam udowodnić kto tu jest panem i władcą. Wybór jest prosty, albo robisz co do Ciebie nie należy albo wylatujesz. Druga grupa to tzw pupilki szefa, czyli grupa która robi wokół siebie wyłącznie dobry PR, słodzi i kadzi na każdym kroku właścicielowi samochodu pod baldachimem, siła tej grupy to wyłącznie spryt umiejętność gapienia się w monitor, znajomość zagadnień mody oraz manicure i pedicure, wszystko w ramach godzin pracy. Gdy pojawia się guru rozmowy milkną i wszyscy są strasznie zajęci. Jest wśród tych ludzi kilka rodzynków, dziw że się uchowali. Są tam również tzw osoby przekaźniki które donoszą o wszystkim co dzieje się w firmie guru. Wszystko ma swoją cenę. Osobną grupą jest dział IT czyli oczy i uszy prezesa na świat. Grupa "lepszych" również nie może mieć własnego zdania wiadomo pańskie oko konia tuczy, oczywiście za lepsze wynagrodzenie. Najgorszy w pracy w MPM jest chaos, bałagan informacyjny, brak umiejętności planowania,
1
były grafik 2013-10-01 20:06:43
MPM podobno znowu szuka grafika. To już chyba 7 grafik w ciągu ostatnich kilku lat. Niestety bałagan w tej firmie sprawia że na barki grafika spada cała odpowiedzialność za projekt a dział marketingu zawsze umywa ręce. Poza tym odpowiedzialność i ciśnienie nieadekwatne do wynagrodzenia. Przestrzegam, no chyba że jesteście masochistami.
przynieś podaj pozamiataj 2014-05-12 22:41:50
(usunięte przez administratora) Miałem i okazję mieć zatrudnienie w Waszej firmie przez chyba 9 lat ale miejscem wykonywania pracy oczywiście było Smile później zmieniono mi zatrudnienie i umowę otrzymałem ze Smile, oczywiście miejsce wykonywania pracy Smile. (usunięte przez administratora)
całe szczęście były pracownik 2014-07-01 20:51:53
Oooooo nawet są opinie na temat tego (usunięte przez administratora)
77 2015-01-25 19:02:33
Dyrektor handlowy w końcu zrobił średnie wykształcenie?
2
Franek 2015-11-12 19:43:28
Witam. Chcę zapytać czy w Państwa zakładzie pracy w Milanówku jest też produkcja sprzętu AGD, czy tylko jego dystrybucja? Z góry dziękuję za ewentualną odpowiedż.
nero 2015-11-22 20:02:27
Będąc zainteresowanym pracą w MPM, na jaki adres można składać aplikacje?
pwr 2016-01-18 13:21:59
Na 100% wyłącznie dystrybucja (pod swoim logo) towarów z Chin, Białorusi, Turcji i Polski.
Pietrek 2016-02-24 13:10:16
@Adam, zupełnie nic złego, poza tym że to niezła ściema. Jak wykażesz się na hipotetycznej rozmowie wystarczająco dużym debilizmem to Cię przyjmą do pracy, możesz być spokojny, oni bardzo potrzebują takich ludzi. Innych Pan "P" nie zatrudnia. Jeśli nie przeszkadza Ci że pracujesz w kurniku w którym panują zwyczaje pańszczyźniane, do tego za śmieszne pieniądze to polecam.
Anna 2016-04-27 10:20:14
Wyższe stanowiska są poobsadzane i nic w tej kwestii nie ulegnie zmianie, naturalnie żadnych większych ruchów kadrowych tam nie będzie. Wyższe stanowiska to często samozatrudnienie. Osoby na niższych stanowiskach zatrudniane są przez agencję pracy tymczasowej istniejącą w strukturach firmy, wiec wiadomo na jakie zarobki można liczyć. Jedyny plus to terminowe wypłaty, minusy to wysokość zarobków, brak perspektyw rozwoju, wyzysk, beznadziejna atmosfera.
doli 2016-05-09 16:39:28
O firmie czytałem sporo już jakiś czas temu. Widziałem , że prezentują się naprawdę fajnie i w dodatku była opcja , żeby się tutaj zahaczyć. Przynajmniej z tego co mówił znajomy. Co do wyższych stanowisk to nie liczyłbym na nie @anna
Jurij 2016-11-14 23:24:29
Czy firma przyjmuje Ukraińcy?
Zostaw swoją opinię o MPM PRODUCT - Milanówek
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MPM PRODUCT