brak logo

Eureka Finanse Firma Windykacyjno-Prawna

Szczecin

Opinie o Eureka Finanse Firma Windykacyjno-Prawna

anonim 2009-06-10 11:18:37
Słowa kojarzące się z Eureka Finanse Firma Windykacyjno-Prawna (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... bardzo dobry
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... bardzo inteligentni
Od jakiej stawki można negocjować pensję?1000 zł
Najbardziej podobało mi się w Eureka Finanse Firma Windykacyjno-Prawna: atmosfera oraz dokładność działania
Najbardziej nie podobało mi się w Eureka Finanse Firma Windykacyjno-Prawna:
2
anonim 2011-02-01 20:59:48
powyższa opinia została wpisana przez właścicieli firmy, bo na pewno nie przez klienta.
ostrzegam przed współpracą
x 2011-05-07 19:39:49
Czy ma ktoś info o tej firmie. Ostatnio dużo ogłoszeń dają a opinie bywają różne - niestety raczej te negatywne.
wiem 2011-05-12 12:01:40
przestrzegam przed firmą eureka finanse szczecin to grupa niebezpiecznych ludzi, którzy działają jako najemnicy do straszenia i odzyskiwania prywatnych długów. szykanują osoby które nie mają długów ani żadnych powiązań z firmą poprostu straszą i ścigają ludzi z ulicy na prywatne zlecenia....
anonim 2011-05-23 09:41:36
witam, czy ma ktoś jakieś informację na temat tej firmy? ostatnim czasem daja ogloszenia a ja jestem zainteresowany. Jaka atmosfera? Zarobki? Jaki szef? Proszę o uczciwą opinie
ano 2011-06-09 23:44:00
Omijać szerokim łukiem jak ze Szczecina do Gorzowa. Podejrzane typy. Nic nie chcą dać na piśmie tylko obiecanki i opowiadanie o niesamowitych zarobkach.
zielony 2011-07-11 12:45:19
pracowalem, poznalem od srodka, przerazilem sie, ucieklem zanim bylo za pozno. nie polecam - bez szans na rozwoj - wrecz przeciwnie.
anonim 2011-07-30 15:50:46
dokładnie to przetępcy którzy mogą dużo złego narobić
anonim 2011-08-06 00:20:56
nie znam ale słyszałem dużo niedobrego o tej firmie, moze niech wypowiedza sie pracownicy??
wiem 2011-11-28 22:06:30
pracownicy sraja w gacie i nic nie powiedza kiedy tam sa
aga.lady@op.pl 2013-02-04 13:16:47
Proszę o kontakt priv
Ada 2013-03-07 13:22:52
Ma ktoś może jakieś informacje na temat tej firmy? Ostatnio pojawiło sie ogłoszenie na stanowisko pracownika kancelaryjno-biurowego. Może wypowie się jakiś pracownik, lub były pracownik?

arek 2013-03-11 11:08:34
Atmosfera ok, słyszałem, że nawet nieźle można zarobić.
JA 2013-11-28 23:38:58
śmiech na sali na początek proponują 1000 zł brutto umowa zlecenie + prowizje. Wstyd taką ofertę składać potencjalnemu pracownikowi
Daniel 2013-12-12 13:41:54
Nie polecam usług tej firmy brak rezultatów obiecanki cacanki
toszak 2014-06-08 16:31:01
nikt niestety nie chce za specjalnie podzielić się swoimi przeżyciami z tą firmą. Szkoda bo może warto
gipsowa zofia 2014-12-31 18:18:20
zadaję chyba to samo pytanie co szanowny użytkownik toszak w ostatnim wpisie z czerwca tego roku, ponieważ zastanwiam się nad pójściem do pracy do Eureka Finanse Firma Windykacyjno-Prawna. czym w takim razie wyróżnia się ta firma na rynku jako pracodawca i jakie sę plusy z pracy u nich aktualnie? happy new year
Wojtek 2015-01-08 13:58:37
Pracowałem tam pół roku prawie. Generalnie to wynagrodzenie składa się z podstawy (poniżej średniej krajowej) oraz z wysokiej prowizji. Ogólnie to byłem zadowolony z zarobków ale trzeba dużo dzwonić. Zmęczył mnie siedzący tryb pracy.. Atmosfera ok.. Plusem jest że zatrudniają na umowę. Od razu.
Wojtek 2015-01-08 13:59:47
Dodam jeszcze że szkoleń zewnętrznych brak ;-(
1
karol 2015-09-30 11:56:33
Pracuje w Eurece od roku i jest ok. Mają małe opóźnienia z płatnościami ale jak na razie są ok. Jakby co to piszcie do mnie na maila chętnie opisze co i jak..
1
Serwix 2016-04-30 18:45:13
Zachodni standard. Bardzo dobra kultura pracy, co w tej branży nie jest częste. Wynagrodzenie ok, możliwość realnego rozwoju. Gdyby nie włąsna działalność - zostałbym dalej. Pozdrawaim ekipę!
wojciech 2016-05-01 12:15:21
Świetna firma. Uczicwie, konkretnie i przy tym w miłej atmosferze. Sporo się można nauczyć
Matheus 2016-05-30 19:01:48
Widze ktos tu hejtuje firme i robi jej gębę. Jak to jest ze sa jednymi z lepszymi na rynku a ludzie rzucają kalumnie? IMO - konkurencja…
ewela 2016-06-19 09:56:30
a powiedcie mi czy to dobra firma na start dla osoby chcacej zaczac prace w tej branży, uczyc sie i rozwiajac? chcialabym posiasc duza wiedze z tego zakresu oni to gwarantuja?sa szkolenia?
Zostaw swoją opinię o Eureka Finanse Firma Windykacyjno-Prawna - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eureka Finanse Firma Windykacyjno-Prawna