brak logo

Wool Sky

Poznań

Opinie o Wool Sky

anonim 2011-05-18 14:07:03
Zna ktoś jakieś szczegóły o tej firmie ?
Godna polecenia 2011-06-18 22:23:23
Tak znam bardzo dobra firma panuje w niej świetna atmosfera i dobre warunki pracy i płacy.
kamisia 2011-10-16 23:14:55
Pracowałam w tej firmie dłuższy okres i jestem bardzo zadowolona. Bardzo mila atmosfera, dobre warunki płacy. POLECAM
barkus 2011-12-11 15:58:26
Chyba kpicie :) firma beznadziejna. Naciągacze i krętacze :)
ktoś i coś 2012-01-24 15:29:14
kolejni naciągacze z przebitką 1000krotną. Mam koleżankę co w tym robiła w Opalenicy. To myśliwi na głupich i naiwnych ludzi jak Kiepscy.
Rzecz dobra ale za 300-500 zł a nie za 5tyś.
Niestety takich naiwnych jest pewno 40% spoleczeństwa.
Ale zarabiają na glupocie. Może ja tez (usunięte przez administratora) o roztoczach....których w wełnie aż się roi wbrew temu co oni ględza.
niech wełna będzie z Wami. I gary, i cudowne szmatki, odkurzacze i samoczyszczące się (usunięte przez administratora)
Monika :) :* 2012-02-25 20:05:01
A mi tam ta firma pasuje, a dokładniej ludzie :) i mam takie pytanie czy macie jakieś namiary na pewnego pana o imieniu (usunięte przez administratora) :) wiem tylko tyle że ma na nazwisko na literę (usunięte przez administratora) i jest kucharzem, czy przeszedł jakieś szkolenia w tym kierunku... Jest bardzo miły i przystojny ;) a niestety nie wzięłam nr :( Pomocy :)))
anonim 2012-03-14 06:13:30
ja go znam i mam do niego kontakt
szwartzr 2012-03-14 09:48:35
ja znam (usunięte przez administratora) jesli chcesz dowiedziec sie cos na jego temat to napisz do mnie(usunięte przez administratora) , mam nadzieje ze chodzi o tego samego (usunięte przez administratora)
Monika :):* 2012-03-16 21:29:00
To podasz mi ten numer?
szwartzr 2012-03-23 15:26:08
napisz do mnie na email to pogadamy nie bede rozmawial i podawal prywatnych danych na forum
Monika :) :* 2012-03-24 21:24:46
szwartzr - 2012-03-23 15:26:08

napisz do mnie na email to pogadamy nie bede rozmawial i podawal prywatnych danych na forum
Napisalam na maila do Ciebie ;)
szwartzr@gmail.com 2012-03-25 01:34:23
nic nie dostałem napewno pisalas na (usunięte przez administratora) spróbuj jeszcze raz bo nie mam zadnych wiadomosci
peterson 2012-05-16 20:26:08
Najgorsza \"firemka\" z jaką sie spotkałem. Pościel beznadziejna co chodzi o jakość zostaje dużo do życzenia. Przedstawiciele mało wykwalifikowani a prelegent (usunięte przez administratora) o ile dobrze pamiętam,sam nie wie o czym mówi. Prezentacja najgorsza na której byłem,ani składu ani ładu, dlatego też nic nie sprzedali. Ale to nie wszystko firemka wool sky obiecywała super upominki a dostaliśmy pudełka w których pokrywki wogóle sie nie domykają. Wstyd!!!!!!!! A najlepsze to było obiecane losowanie miały byc nagrody a wylosowali tylko pościel za którą trzeba było zapłacić. Przy wyjściu pani Brygid czy jakos tam wydawała nam upominki z bardzo nie miłym wyrazem twarzy i po drodze dogryzając nie przyjaznie.
uczestnik 2012-05-31 00:04:08
ja bylem na prezentacji tej firmy prezentacja bardzo ladna i sprzedaż mieli calkiem sporą a wczesniej wymieniony marcin moze wiedział ze ma na sali osraną konkurencje czy takiego debila jak ty i specjalnie poprowadził byle jaką prezentacje
John 2012-07-02 12:35:48
spotkania jak spotkania ,alę na pokaz zaprosiła mnie Pani (usunięte przez administratora) o niezwykle pięknym i seksownym głosie, a szkoda że tak krótko mówiła , może jeszcz do mnie zadzwoni to również pójde na pokaz
rrrrr 2012-07-24 13:57:05
Wool sky... hehe nie mam zastrzeżeń do Pani prowadzącej pokaz ale pan
marcin to wielka porażka.Jak można powiedzieć że nie ma co dzwonić do firmy aby złożyć zażalenia z powodu c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] skiego zachowania prowadzących bo i tak się dodzwonicie do pana (usunięte przez administratora) hehehe:) Kpi i bardzo c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sko się zachowuje wobec ludzi,a może ktoś ma ochotę dłużej się zastanowić nad propozycją i ustalić z rodziną chęć kupna. A tu c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stwo. Pierwszy raz byłam na pokazie i już więcej nie pójdę na ten cyrk,hehe mam w tyłku waszą firmę mam zestaw kołder i innej firmy i jestem zadowolona:):):)
abc 2012-07-25 21:00:23
o ile mi wiadomo to tu wpisuje sie opinie jak sie pracuje w tej firmie, jakie sa warunki płacowe itp itd a nie czy polubiło sie ktoregos z pracownikow czy nie, a to co tu widze to jedna sie zakochala w (usunięte przez administratora) drugiej dal kosza to go obsmarowala no i jeszcze jakis facio ktoremu brygida dala kosza tez musial swoje napisac jakas paranoja a te opinie na tym portalu nie maja prawa bytu az dziwne ze administrator nie usuwa takiego spamu z drugiej strony niezly ten(usunięte przez administratora) ze jest głównym tematem tego portalu jeszcze troche to bedzie o nim wiecej niz o gwiazdach w telewizji i paparazzi zaczna za nim chodzic ( taka cena bycia sławnym ) powodzenia (usunięte przez administratora)
qwe 2012-11-16 14:12:05
Po pierwsze, każda szanująca się firma na zaproszeniu podaje swoją nazwę i dane kontaktowe. Jeżeli nie spełnia tej normy istnieje duże prawdopodobieństwo, że to firma lichwiarska. Po drugie, metki, którymi opatrzone są produkty zawierają nazwę firmy woolmark, którą bardzo łatwo można odszukać na internecie i porównać ich ceny z proponowanymi przez wool sky. Po trzecie, niewygodne pytania zadane prowadzącemu \"malują\" na jego twarzy konsternację a podejście do ewentualnych nabywców pozostawia wiele do życzenia. Po czwarte, każdy ma prawo wyrazić swoja opinię, bo przecież na niej tak bardzo zależy właścicielom ów firmy.
Zanim wybierzesz się na pokaz upewnij się czy nie przepłacasz.
cicha 2012-11-17 19:09:46
Firma jedna wielka porażka ... szkoda komentować
nicki 2012-11-22 21:48:34
Firma to jedna porażka. Jaja sobie robią z niektórych ludzi. Atmosfera, lepiej się niewypowiadać na forum.
lindus 2012-11-22 21:51:58
Popieram \"cichą\" .
ali 2013-01-23 17:59:14
Niedawno zostałam zaproszona na pokaz. Prowadzący wyglądał bardzo niechlujnie (zmięta koszula spod której wystaje podkoszulek kiedyś biały, spodnie bez paska wyciągnięte niemal pod pachy, bez marynarki i krawata - feee). Mówiąc delikatnie odnosił się do zaproszonych w arogancki sposób. Groził niektórym, że ich wyprosi, rzekomo
"w szacunku dla innych zaproszonych", a naprawdę to dlatego że zadają pytania, na które prowadzący nie umie odpowiedzieć, lub są dla niego niewygodne. Zachowywał się tak, jakby przyszedł tam z łaski, a wszyscy zaproszeni to zbędny balast. Wiele prezentacji widziałam i w wielu uczestniczyłam osobiście (inna branża), ale zawsze obowiązuję standardy ubioru i zachowania, ale niestety nie w tej firmie.
se-na 2013-01-23 20:34:55
Byłam na pokazie tej firmy. Niechlujnie wyglądający prowadzący zachowywał się tak, że miałam wrażenie że zaraz kogoś pobije. Zero szacunku dla klienta, arogancja, przytyki, kpiny, groźby, zastraszanie. Nie można zadawać niewygodnych pytań, bo zostanie się obsztorcowanym przez prowadzącego. Gdy on pyta, należy odpowiadać, ale tylko tak, jak on ma w scenariuszu. Jeżeli pan prowadzący twierdzi, że żółte jest białe, to tak ma być, bo w przeciwnym razie wyrzuci z pokazu! Nie wiem, czy były jakieś prezenty, czy też nie, i ile osób zostało wyrzuconych, bo wyszłam. Jeżeli prowadzący pokaz nie ma żadnego szacunku dla klientów i tak się zachowuje, to nie wierzę w dobrą atmosferę pracy w tej firmie.
frycia18 2013-02-08 18:20:07
do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] firma a prowadzacy (usunięte przez administratora) czysta masakra i te upominki hahaa
wilkor 2014-05-14 20:09:54
oj co do tego urlopu macierzyńskiego nie byłbym taki pewien. Choć lepiej zapytać Panią, która taki brała. A pytanie czy taka jest?
za chwilę mama 2015-01-28 15:22:53
no właśnie, ja też byłabym zainteresowana pracą w Wool Sky ale jestem młodą kobietą świeżo po ślubie i wiem że dziecko może się lada moment u mnie zdarzyć. muszę brać to pod uwagę. i w takim razie już teraz wolę wiedzieć jak w tej firmie wygląda sprawa ewentualnego urlopu macierzyńskiego. czy jakaś doświadczona w tym temacie pani się wypowie publicznie?
sergiusz 2015-03-30 21:17:26
@za chwilę mama, gratuluję podejścia, zastanów się z mężem, czy planujecie najpierw dziecko, bo dziecko się nie zdarza, jesli to odpowiedzialne rodzicielstwo... Niemniej jednak podczas rekrutacji chyba nie pytają o sprawy prywatne, więc nie beda wiedzieć o ślubie i takich planach, przedstawia się w razie czego kwit i na macierzyński...
uwaga 2016-06-16 23:14:57
nie polecam tam pracy! właścicielka niemiła i fałszywa. nawet przyjaciół dobiera sobie pod kątem ich dochodów.
aga ka 2016-08-07 16:07:29
Zlodzieje, klamczuchy!!!! nie warto nic od nich kupic. posciel za 5tysiecy a na allegro za 600zl. mydla oczy ludziom.. a wcale ta posciel nie taka jaka pisza. kurzy sie.. corka uczulenie dostala z tej poscieli.. i gdzie sie jej teraz pozbyc???? wool sky za 3 tysiaki sprzedam ja spowrotem.
Zostaw swoją opinię o Wool Sky - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wool Sky