logo Master Promotion

Master Promotion

Kraków

Opinie o Master Promotion

jeden z wielu 2011-05-19 20:21:54
Pytanie odnośnie rekrutacji? Byłem na rozmowie i zadzwonili do mnie ze na 2 etap zostałem zakwalifikowany. Pytanie mam ile jeszcze osób się załapało?
:D 2011-05-25 12:52:18
to solidna firma :D pozdrowiam [usunięte przez moderatora] :D
1
anonim 2011-05-30 13:58:11
Solidna firma zawsze wypłacalna... jest w międzynarodowej grupie, która jest od kilkunastu lat wiec nie ma opcji zeby było coś nie tak Mili pracownicy Praca dla osob którzy lubią obsługę klienta dodatkowo mozna naprawde dobrze zarobić... A przede wszystkim szybko awansować!!
pracuś 2011-06-09 15:40:11
takiej firmy jeszcze w katowicach nie było tylko dla tych co nie boja sie pracy z ludzmi zarówno klientami jak i pracownikami... POLECAM!!
anonim 2011-07-10 22:47:48
Firma firmie nie równa Ja tu pracuje i sobie chwale mila atmosfera ludzie świetni praca w obsłudze klienta ten kto lubi to dla niego na managera zawsze mozna liczyć i zawsze pomożę Wbrew innym firma się szybko rozwija Polecam a zazdrosnym zycze powodzenia
michał 2011-08-31 13:55:07
(usunięte prze administratora) Ja swój dzień otwarty spedziłem bardzo miło i przyjemnie również brałem udział w obsłudze klienta ale ja dobrze wiedziałem co to marketing bezposredni i jak mi manager to tłumaczył na pierwszej rozmowie to wiedzialem ze jest to cos co mnie interesuje bo jest to kontakt z ludzi a czy po za obszarem bdg czy w bdg wiedziałem co znaczy praca przedstawiciela ja jestem pierwszy tydzien w czwarty dzien pospisalem pierwsza umowe i dodatkowo zebrałem bonus dodtakową 100 zl wiec 200 zł wpierwszy dzien pracy to jest to jedna piata wypłaty mojej matki Młodzi ludzie mili bardzo a manager jest naprawde bardzo ambitny i zawsze mozna na niego liczyc.
1
anonim 2011-10-12 23:38:42
wiecie co...jeśli się żalicie tu tzn..po pierwsze nic tu nie zyskaliście i nic nie zyskacie i jedyne co będziecie robić to się żalić.;) po drugie najłatwiej pisać niż przyznać się do tego że nic wam w życiu nie wychodzi;) spoko my coś mamy z tego a wy macie tylko swoje żałosne dno;)..POWODZENIA!!!
Anonim 2012-02-10 21:31:40
To po co tam pracowałeś? Czy ktoś cię tam przywiązał? Nic na siłę! Nie powiodło Ci się, a teraz najlepiej rzucać oskarżenia? To tylko okazywanie Twojej słabości :P Powodzenia!
klinka 2012-02-21 11:06:28
Moja opinia o tej pracy jest podzielona. Z jednej strony praca dobrze płatna i możliwości rozwoju są też fascynujące. Jednak na rozmowie powinni mówić o wszystkich konsekwencjach jakie niesie ze sobą nieetyczne pozyskiwanie klienta. Ja tak zrobiłem i teraz żałuję, bo firma fajna. Fajni ludzie...
beznadzieja 2012-06-25 16:49:40
Ludzie mili :)
gość 2012-10-12 19:23:45
chciałabym się dowiedzieć czym zajmuje się ta firma, czy jest to Netia czy moze organizacja WWF? Jak wygląda dzień w takiej pracy?
mi 2012-10-13 08:31:39
wejdź na stronę masterpromotion.com.pl
Lol 2012-10-13 19:43:20
ogólnie praca spoko. fakt faktem nie łatwa jeżeli miał bym wybierać biuro to only Kraków. Kraków spoko ładne biuro i dodatkowo jest tam manager z potężnym doświadczeniem. Polecam tylko karków:) pozdrawiam:)
nick 2012-12-03 21:52:09
Może ktoś powiedzieć dlaczego w ogłoszeniu o pracę napisali, że szukają najlepiej studentów zaocznych?
Adam - były pracownik tego koszmaru 2012-12-08 04:53:44
Studenci zaoczni mają bowiem mniejsze finansowe wymagania, ponadto są ubezpieczeni przez Uczelnie, a MP nie zapewnia ubezpieczenia zdrowotnego.
ma 2012-12-08 12:54:35
to chyba logiczne, studenci zaoczni są bardziej dyspozycyjni, dzienni mają zajęcia w tygodniu
k. 2013-02-25 20:54:51
podasz mi do siebie kontakt?
Z chęcią dowiem się wiecej o tej firmie.
Aaa 2013-03-11 20:36:04
A jak jest z tym wynagrodzeniem? Facet powiedział 2-3tys, ale tygodniowo? Nie chce się wierzyć. W takim bądź razie nie ma stałej podstawy, a wypłata zależy od sprzedaży. Dobrze rozumuję?
P 2013-03-30 11:51:17
Pracuje w Krakowie, atmosfera świetna, ludzie również. Do pracy przychodzi się z przyjemnością, a p. Przemek potrafi świetnie motywować ludzi! :) Drugiej takiej roboty ze świecą szukać.
:) 2013-04-01 11:45:05
Ja tam najlepiej czuję się w administracji :) pozdrowienia :)
konkret 2013-05-29 18:54:00
firma pierze mózgi młodym naiwnym ludziom. wszystkie koszty ponosi pracownik. jak zarobisz 300 zł dla firmy to dadzą Ci 100 i się ciesz. praca od 11 do często 22-23 więc można zapomnieć o życiu osobistym. sprzedaje się netię albo zbiera datki na organizacje charytatywne stukając do mieszkań po blokach. pracownik ponosi koszty dojazdów zarówno w Krakowie jak i często poza granice miasta.
Ziomeczek 2013-06-25 11:21:32
jak odpowiada Ci praca po 12 godzin bez podstawy to moze ci sie spodobac ;]
studentka 2013-06-25 16:24:40
Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej i to, co mówił rzekomy właściciel firmy pozostawia wiele do życzenia - oczywiście w niepozytywnym sensie. Studiuję dziennie matematykę, a ten "Pan" chciał, abym rzuciła studia! Dla takiej pracy? Śmiechu warte. Oszukiwanie i naciąganie ludzi? To nie dla mnie, jak i większości ludzi.
Zastanówcie się 100 razy, zanim w Waszej głowie zakiełkuje myśl, aby chcieć tam pracować.
śmiech na sali 2013-09-17 21:04:05
Żenada a nie firma, jedno wielkie oszustwo! są nadgodziny za które nikt nigdy Ci nie zapłaci, system prowizyjny więc kicaj na klateczkę! Szkoda czasu!
an_23 2014-01-02 19:59:19
marne pieniadze, praca po 12 godzin dziennie, brak szacunku do drugiego człowieka
1
"zatrudniona" 2014-01-07 16:15:12
Dostałam pracę asystentki w biurze Krakowie miesiąc temu i nie podjęłam jej do teraz!
Właściciel - pan (usunięte przez administratora)- po "przyjęciu" mnie do pracy ( gdzie zostawiłam kopie dowodu osobistego oraz dane niezbędne do przygotowania i podpisania umowy - co miało nastąpić za 3 dni) odwlekał później termin rozpoczęcia szkolenia a tym samym podjęcia pracy przez miesiąc a po miesiącu zabawy w kotka i myszkę najzwyczajniej urwał kontakt. Samo zachowanie świadczy o "wiarygodności", "rzetelności" i "odpowiedzialności" nieadekwatnego człowieka na danej pozycji.(usunięte przez administratora)
1
lukas 2014-04-23 23:03:08
Z doświadczenia wiem jacy czasem ludzie tworza opinie, zostanie źle potraktowany, czy coś i pisze nie wiadomo co. Może ktoś aktualnie pracujący w master promotion się wypowie?
nie anonim 2014-04-26 14:27:42
Zwykła akwizycja, naciąganie ludzi na usługi lub produkty. Jest się uczonym manipulacji, a jednocześnie manipulowanym słysząc o górach pieniędzy do zarobienia, wyścig szczurów i nagonka na zyski ze strony pracodawcy, brak stawki godzinowej (mimo wspomnianej w ogloszeniach), umowa o dzieło, bez zwolnień ani ubezpieczenia, praca całodniowa od 11:00 do 22:00 polegająca na wpraszaniu się do domów, gdzie nie raz wzywana jest policja z powodu zakłócania miru domowego, ogólnie poszukują ludzi podatnych na sugestie i manipulacje, żeby na nich zarobić (co się tyczy również pracowników). Tyle na ten temat.
hela 2014-11-30 01:38:00
kurcze, a ja myślę, że ludzie w dzisiejszych czasach w ogóle nie chcą wpuszczać nikogo obcego do domu, obojętnie o jakiej porze. Wiadomo teraz wiele złych rzeczy się dzieje i każdy się boi otwierać nieznajomemu. Ja osobiście też tego nie robię i nie otwieram nikomu z kim nie byłam umówiona, wiadomo - strzeżonego Pan strzeże.
dziwak 2015-01-31 13:39:49
ja sie nie dizwie nikomu kto sie nieznajomym otwierac boi - za duzo gadaja o tym w telewizji - jeszcze sie postawcie na miejscu takiej osoby starszej . coz trudna praca ale wiadomo ze ktos ja robic musi bo jak kots oferuje prace to na pweno sie znajda chetnie do jej wykonywania. nie ma sie co dziwici kazdemu kasa potrzebna
super jola 2015-02-25 22:32:54
no fakt nikt do domu nikogo nie wpuści. ale zasada 10 sekund w robieniu pierwszego wrażenia decyduje o wszystkim. ja jestem w tym dobra, myślę że wpuściliby mnie z ofertą tej firmy nawet do nasa albo strefyt 51. mam dar i wiedzę o sprzedaży. chętnie pójdę do pracy do master promotion. tylko co ciekawego mogą mi zaoferować?
boost 2015-03-12 12:51:55
Program rozwoju biznesowego i program spzredażowy brzmi całkiem chlubnie. Rekrutacja 3 etapowa zakończona dniem otwartym w firmie, brzmi zachęcająco i równiez dobrze brzmi informacja o stałej, wysokiej pensji wraz z prowizjami, ale jak to jest z tym door 2 door, po tym wszystkim należy robić wyniki bazując na akwizycji? chciałym u nich podjąć pracę ale w trybie stacjonarnym, ktoś coś wie?
Nie narzekam ciągle 2015-11-19 14:28:12
70% Sprzedaży robiłem po 20 ^^
riaoako 2016-05-07 16:06:29
wiem, ze kiedyś szukali osób do działu marketingu, ale jak to obecnie wygląda to niestety nie wiem, bo nie ma nowych ofert, ale na penwo działali fair, bo i poroponowali od razu umowy o prace jak widziałem.
Zostaw swoją opinię o Master Promotion - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Master Promotion