E-mail:
Akceptuję regulamin
Wpisz swój email i aktywuj powiadomienie o nowych wpisach.
Co 5 godzin na twój adres e-mail dostaniesz informację czy pojawiły się nowe opinie o twojej firmie.
Akceptuję regulamin
Wpisz swój email i aktywuj powiadomienie o nowych wpisach.
Profil firmy: Master Promotion
Oceniono 10 razy
Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.
jeden z wielu - 2011-05-19 20:21:54
cytuj
Pytanie odnośnie rekrutacji? Byłem na rozmowie i zadzwonili do mnie ze na 2 etap zostałem zakwalifikowany. Pytanie mam ile jeszcze osób się załapało?
Solidna firma zawsze wypłacalna... jest w międzynarodowej grupie, która jest od kilkunastu lat wiec nie ma opcji zeby było coś nie tak Mili pracownicy Praca dla osob którzy lubią obsługę klienta dodatkowo mozna naprawde dobrze zarobić... A przede wszystkim szybko awansować!!
takiej firmy jeszcze w bydgoszczy nie było tylko dla tych co nie boja sie pracy z ludzmi zarówno klientami jak i pracownikami... POLECAM!!
Firma firmie nie równa Ja tu pracuje i sobie chwale mila atmosfera ludzie świetni praca w obsłudze klienta ten kto lubi to dla niego na managera zawsze mozna liczyć i zawsze pomożę Wbrew innym firma się szybko rozwija Polecam a zazdrosnym zycze powodzenia
Ja swój dzień otwarty spedziłem bardzo miło i przyjemnie również brałem udział w obsłudze klienta ale ja dobrze wiedziałem ze tym zajmuje sie marketing bezposredni i jak mi manager to tłumaczył na pierwszej rozmowie to wiedzialem ze jest to cos co mnie interesuje bo jest to kontakt z ludzi a czy po za obszarem bdg czy w bdg wiedziałem co znaczy praca przedstawiciela ja jestem pierwszy tydzien w czwarty dzien pospisalem pierwsza umowe i dodatkowo zebrałem bonus dodtakową 100 zl wiec 200 zł wpierwszy dzien pracy to jest to jedna piata wypłaty mojej matki Młodzi ludzie mili bardzo a manager jest naprawde bardzo ambitny i zawsze mozna na niego liczyc.
anonim - 2011-10-12 23:38:42
Ale wy w tych firmach akwizycyjnych jesteście tępi i podatni na pranie mózgów. wiecie co...jeśli się żalicie tu tzn..po pierwsze nic tu nie zyskaliście i nic nie zyskacie i jedyne co będziecie robić to się żalić.;) po drugie najłatwiej pisać niż przyznać się do tego że nic wam w życiu nie wychodzi;) spoko my coś mamy z tego \"chodzenia po domach\" a wy macie tylko swoje żałosne dno;)lepiej pracować na budowie z łopatą..POWODZENIA!!!
Zbyt dożo klaskania z liderami.
Wiem że wcisnęli ci ciemnotę że to najlepsza praca na świecie ale jestem zmuszony brutalnie zniszczyć twój światopogląd. Temat jakim się zajmujesz to zwykła, śmierdząca i nieuczciwa akwizycja polegająca na wciskaniu wyuczonej ciemnoty, głownie osobom starszym i nieświadomym zagrożenia.
Co, napiszesz że jest inaczej?
Lubicie obrażać tych co szukają normalnej pracy a sami nie zdajecie sobie sprawy że poziom jaki reprezentujecie to dno i 5 metrów mułu... ale czego innego można się spodziewać po prostakach w garniturach których "praca" opiera się tylko na kłamstwie.
Oczywiście odradzam pracę w tej firmie bo wszystkie(!) negatywne opinie są prawdziwe.
Byłem bezrobotnym magistrem, zanim zatrudniłem się w MP w Katowicach. Praca była wybitnie ciężka, mróz, deszcz, ale pieniądze przynajmniej wpływały na konto. Nie oszukałem (w każdym razie świadomie) żadnego klienta, czego zapraszający mnie do siebie ludzie nie doceniali. Kwitów pisałem mało. Faktycznie, praca dla cwaniaków, ale panowie szlachta, którzy nawet nie idą na rozmowę przy kawce, najwidoczniej nie potrzebują pracy. W moich stronach i tysiąc złotych to dobre pieniądze, nie każdy mieszka z mamusią.
moja opinia o tej pracy jest podzielona. Z jednej strony praca dobrze płatna i możliwości rozwoju są też fascynujące. Jednak na rozmowie powinni mówić o wszystkich konsekwencjach jakie niesie ze sobą nieetyczne pozyskiwanie klienta.:
W ciągu 7 dni klient może zrezygnować i nie mamy wtedy prowizji,
Po 6 miesiącach dostajemy \"stałą pensję\"- drugą prowizję za umowy napisane w każdym miesiącu naszej pracy.Jeśli nie powiedzieliśmy klientowi wszystkiego, możemy dostać ra [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nek do zapłaty. tzn. jeśli większość klientow zrezygnuje w ciągu 6 mies. od podpisania umowy bądź nie podłączą im monterzy, musimy zwrócić naszą prowizję.
Sam charakter pracy jest cięzki, ale nikt nie mówi że w zyciu jest łatwo. Można tam wyćwiczyć ponad przeciętną pewność siebie, świetne umiejętności sprzedażowe. Osoba tam pracują musi być perfekcyjna i wiedzieć po co to robi. Takich osób jest tam niewiele. Może 1 albo 2 . Są bez wątpienia świetne w tym co robią - tutaj szacunek dla Menagera, który należy do grona tych osób. Co mi sie nie podobało..to fakt,że nowe osoby są karmione możliwościami rozwoju i zarobienia wielkich pieniędzy - i dobrze, ale powinny być uczulane bardziej jak to robić by tych pieniędzy mieć więcje w przyszłości. To praca dla wytrzymałych i asertywnych ale nie dla \"głupich\" - osoby mało asertywne i nieuważne mogą być tylko materiałem do zarabiania pieniędzy i nic więcej. Z resztą jak w każdej pracy tego typu.
Decydując się tam na pacę, radze uważnie przeczytać umowę i punkt mówiący o zwrotach kosztów dojazdu w teren. Wszystko byłoby dobrze, gdyby mówili wszystko od razu. Może mniej osób by tam pracowało ale z te osoby byłyby perfekcyjne. Ci co twierdzą, że zostali oszukani, nie nadają się do takiej pracy, ale też podejmują bezmyślnie decycje lecz to nie ich wina. W tej firmie powinni w końcu postawić na jakość osób jakie przyjmują i informować je o wszystkich konsekwencjach i zasadach przed podpisaniem umowy. Pracownicy to nie klienci.
W ciągu 7 dni klient może zrezygnować i nie mamy wtedy prowizji,
Anonim - 2012-02-10 21:31:40
To jest jak nic od gościa z firmy. Nie przeczytał nawet postu, który atakuje To po co tam pracowałeś? Czy ktoś cię tam przywiązał? Nic na siłę! Nie powiodło Ci się, a teraz najlepiej rzucać oskarżenia? To tylko okazywanie Twojej słabości :P Powodzenia!
zgadzam sie milutkie PANIE siedzace w biurach potem przychodzi jakis typ i wysyla Cie w teren TY MUSISZ wciskac ta netie ludziom banda oszołomow!!naprawde uwazajcie!!
siema zgadzam sie z tymi wpisami jest to totalny syfff szkoda czasu i nerwow lipa na maksa a tak ogłaszaja sie Wyobraź sobie... ... że do 65 roku życia spędzisz w pracy 5 dni w tygodniu po 8 godzin dziennie. Dodaj do tego przynajmniej 1 godzinę, którą potrzebujesz na dojazd oraz 30 minut przerwy. Średnio, co? Dlatego w naszej firmie dbamy o to, aby hasło \"dobra atmosfera pracy\" nie było tylko pustym sloganem. To jest dla nas najważniejsze. Koniec. Kropka. Poszukujemy osoby na stanowisko Przedstawiciela Handlowego. Osoba zatrudniona będzie odpowiedzialna za obsługę oraz pozyskiwanie nowych klientów. Wyslij nam swoje CV! a ja wam juz mowie-ze ta praca polega na wciskaniu pakietow netii czyli chodzeniu po domach haha wiec co to oni pisza?jaka mila atosfera?ja bylem tam 2 dni i podziekowalem!
Wszystkim zainteresowanym pracą w APPCO GROUP, czy też odnogami firmy takich jak : Master Promotion, TJ Marketing, GQ Marketing, itp. zapraszamy do zapoznania sie z treścią tego dokumentu :
Witam. Również nie mam dobrego zdania na temat tej Firmy. Około pół roku temu także pracowałam w Mastr Promotion, jedak tylko przez niecałe dwa tygodnie. Pierwszy tydzień się uczyłam, a w drugim podpisałam kilka umów, po czym zrezygnowałam. Nie odpowiadała mi ta praca zupełnie. Usłysząłam tylko, że wypłatę wynagrodzenia otrzymam zgodnie z umową za pół roku i to tylko wtedy jeżeli klienci nie zrezygnują... dwa tygodnie temu minęło pół roku od daty rezygnacji z mowy... Przeczytałam jeszcze raz dokładnie umowę i wyczytałam, że wynagrodzenie otrzymam do końca miesiąca następnego po miesiącu w którym mijało będzie pół roku... Ciekawa jestem, czy naprawdę tak zrobią, czy myślą, że są na tyle cwani i wmówią mi, że wszyscy klienci z którymi podpisałam umowę zrezygnowali... Czy ktoś był w podobnej sytuacji?
Dodaj ofertę pracy