Skłodowscy sp. z o.o.

Marki

Opinie o Skłodowscy sp. z o.o.

Skłodowscy sp. z o.o. 2016-06-23 11:53 [pracodawca]
Tak rekrutacja nadal jest otwarta.
Skłodowscy sp. z o.o. 2016-06-29 12:00 [pracodawca]
Eryk jest obecnie poza biurem. Warunki finansowe są przedmiotem obustronnych negocjacji. Zachęcamy do złożenia aplikacji poprzez naszą stronę internetową http://www.sklodowscy.pl/praca/konsultant-ds-wdrozen-i-serwisu
Pozdrawiamy
Skłodowscy sp. z o.o. 2016-07-01 10:19 [pracodawca]
Cześć Beata. Serdecznie dziękujemy za Twoją opinię. Jest nam bardzo miło.
gosia35 2016-07-04 10:47
Witam, czy mógłby ktoś powiedzieć jak wygląda proces rekrutacyjny na stanowisko samodzielnej księgowej?
Skłodowscy sp. z o.o. 2016-07-04 11:31
Cześć Maju. Entuzjastycznie rekomendujemy! Jeżeli chcesz się rozwijać w zagadnieniach kadrowo-płacowych to serdecznie zapraszamy do złożenia aplikacji (zaczyna się u nas okres urlopowy więc najlepiej jeszcze w tym tygodniu). Pozdrawiamy
fkjewr 2016-07-05 11:56
Jeżeli pytasz ile wpływa na konto to kwoty mieszczą się w średniej krajowej. Masz jasną ścieżkę rozwoju - im więcej umiesz tym więcej zarabiasz. To co jest poza "paskiem" to spore korzyści pozapłacowe, które dla wielu osób są równie ważne: przyjazne środowisko pracy, komfortowe biuro (jest po prostu elegancko, czysto i jest klima co przy obecnych upałach jest bezcenne). Masz umowę o pracę a więc urlopy, płatne chorobowe i w razie czego rok kasy z pośredniaka. Wiele osób w tym również ja bardzo sobie cenią lokalizację biura. Do swojego biurka mam z domu 10 minut samochodem więc nie tracę codziennie 2 godzin na stanie w korkach i wdychanie spalin. No i na koniec najważniejsza sprawa - fajni ludzie z którymi pracujesz, wszyscy są na ty, także szefostwo. Jak chcesz coś więcej wiedzieć to pytaj.
Jacek 2016-07-05 12:02
Zależy na jakim stanowisku @khgjhh bo teraz jest ich sporo ale na pewno masz tutaj zapewnioną umowę o pracę i pakiet socjalny o to się chociaż martwić nie trzeba
TADEUSZ45 2016-11-29 08:32
Nie polecam zarówno przyszłym pracownikom (usunięte przez administratora) Może to efekt zbyt dużej liczby klientów obsługiwanych przez firmy Skłodowscy. Swoją drogą można wystarczająco najeść się łyżką, a nie chochlą. Wielkie rozczarowanie. Niejeden pracownik z kilkuletnim stażem w firmie odchodzi z przeciążenia! Czy to nie rodzi refleksji władz? Nie mam tu na myśli dyrekcji, bo ta, nie ma nic do powiedzenia. Nie chodzi o chwilowe przeciążenie (styczeń-luty). Okresowe oceny pracowników wypadają wielokrotnie blado. Ale jak można wziąć udział w spotkaniu punktującym pracownika, kiedy w tym dniu jest ZUS lub podatek, wypłaty itp. Magiel.Ta firma kojarzy mi się z pracą w fabryce przy taśmie. Sceny jak z filmu "Dzisiejsze czasy" z 1936 roku Ch. Chaplina. W kwestii ubezpieczeń grupowych pracowników. Jest to kwestia dobrowolnego ubezpieczenia pracownika! Pracodawca decyduje, czy pracownik może dobrowolnie się ubezpieczyć? Osoba zajmująca się dobrowolnym ubezpieczeniem otrzymuje wynagrodzenie od towarzystwa ubezpieczeniowego, a nie od pracodawcy. Takich zagadnień jest wiele. (usunięte przez administratora) Dziwne miejsce.
24
TADEUSZ45 2016-11-29 08:48
Nie polecam zarówno przyszłym pracownikom (usunięte przez administratora) Może to efekt zbyt dużej liczby klientów obsługiwanych przez firmy Skłodowscy. Swoją drogą można wystarczająco najeść się łyżką, a nie chochlą. Wielkie rozczarowanie. Niejeden pracownik z kilkuletnim stażem w firmie odchodzi z przeciążenia! Czy to nie rodzi refleksji władz? Nie mam tu na myśli dyrekcji, bo ta, nie ma nic do powiedzenia. Nie chodzi o chwilowe przeciążenie (styczeń-luty). Okresowe oceny pracowników wypadają wielokrotnie blado. Ale jak można wziąć udział w spotkaniu punktującym pracownika, kiedy w tym dniu jest ZUS lub podatek, wypłaty itp. Magiel.Ta firma kojarzy mi się z pracą w fabryce przy taśmie. Sceny jak z filmy Ch. Chaplina
23
Eryk 2016-12-02 09:24
czasem się zastanawiam czy warto odpowiadać na tego typu posty. Co to znaczy że wystarczy najeść się łyżką a nie chochlą? Do czego to mam odnieść. Zatrudniamy za dużo ludzi?
Zdarza się że ludzie odchodzą. maja inne cele, drogi się rozchodzą. Przykro nam jeśli to nasza wina - my też się uczymy i nie jesteśmy nieomylni.
Dyrekcja nie ma nic do powiedzenia - hmmm, to dla mnie niespodzianka.
Okresowe oceny pracowników wypadają blado... hmm cóż, nie każdy jest idealny. Niektórzy przyjmują za to konstruktywną krytykę.
Bycie księgowym to czasem jednak troszkę praca przy taśmie, prawie na akord - setki dokumentów, albo ktoś lubi albo nie.
I teraz najlepsze, aż zacytuje:
"Pracodawca decyduje, czy pracownik może dobrowolnie się ubezpieczyć? Osoba zajmująca się dobrowolnym ubezpieczeniem otrzymuje wynagrodzenie od towarzystwa ubezpieczeniowego, a nie od pracodawcy. Takich zagadnień jest wiele."
Pomysł aby dopłacać do ubezpieczeń grupowych pracowników został zrealizowany. Każdy z naszych pracowników może sobie wybrać pakiet usług medycznych który będzie współfinansowany przez firmę.
to źle???? Nie wierzę. projekt jest nowy, wszedł od grudnia. Nie jest obowiązkowy. Więc co to znaczy że pracodawca decyduje????
Natomiast informacja, że osoba zajmująca się ubezpieczeniem otrzymuje wynagrodzenie od PZU to zwykłe kłamstwo. No ale z drugiej strony... na pewno to jakiś podstęp, że Skłodowscy płacą tysiące złotych do ubezpieczenia zdrowotnego pracowników.
Szkoda słów
6
Skłodowscy sp. z o.o. 2016-12-02 12:52 [pracodawca]
Do „Tadeusz45”. Jesteśmy szczerze zdziwieni twoim rozczarowaniem warunkami pracy jakie staramy się tworzyć dla pracujących wspólnie z nami ludzi, być może wynika ono z braku doświadczeń z pracy w innych biurach rachunkowych - mówimy to naprawdę szczerze, bez żadnych złośliwości. Praca w księgowości nie należy do najłatwiejszych i prawdą jest, że nie wszyscy się do niej nadają.

To co staramy się robić jako pracodawca, to wprowadzanie jasno zdefiniowanych, powtarzalnych procesów i wykorzystanie narzędzi informatycznych, które, chcąc nie chcąc, wprowadzają wysoki poziom automatyzmu – może stąd twoje filmowe skojarzenia – ale to jest globalny trend, obecny w całej gospodarce, który raczej się już nie odwróci. Natomiast to co możemy robić i co robimy to szanowanie prywatnego czasu pracowników (nie ma u nas nadgodzin) i stwarzanie warunków do zawodowego rozwoju (dzielimy się z pracownikami naszą wiedzą i doświadczeniem chętnie i bezpłatnie, co więcej, robimy to często po godzinach a więc kosztem naszego życia prywatnego).

Okresowe oceny pracowników wprowadziliśmy również po to, aby mierzyć efektywność pracy oraz poziom rozwoju zawodowego w sposób jak najbardziej obiektywny i sprawiedliwy. Co warto wspomnieć, przyjęty system wysoko punktuje samorozwój pracowników. Założenia tworzyliśmy wspólnie i każdy kto chciał mógł się przed jego wprowadzeniem wypowiedzieć. Poza tym, co roku staramy się zbierać nasze doświadczenia z przeprowadzonej oceny i wprowadzać stosowne zmiany.

Nie do końca rozumiemy twoje zastrzeżenia w kwestii ubezpieczeń. Oferujemy dodatkowe ubezpieczenie zdrowotne wszystkim pracownikom, które w części finansujemy. Decyzja o skorzystaniu z dodatkowego ubezpieczenia jest w pełni dobrowolna. Pracownik nie musi z niego korzystać, jeżeli uzna, że wystarczy mu powszechne ubezpieczenie w NFZ.

PS: Na koniec drobna uwaga na temat użytego przez Ciebie nicku. Rozumiemy chęć bycia anonimowym, jednak podpisanie się imieniem „Tadeusz” w kontekście opinii o firmie Skłodowscy jest, delikatnie mówiąc, skrajnie niestosowne. Tadeusz Skłodowski, nie tylko z racji wieku i doświadczenia ale przede wszystkim swoją wieloletnią pracą i zaangażowaniem w rozwój lokalnej społeczności zasłużył sobie na szacunek zarówno pracowników jak i mieszańców Marek. Podpisując się w taki sposób, tak naprawdę, wystawiasz sobie samej / sobie samemu mało pochlebne świadectwo.
7
007 2016-12-30 13:12
W pełni zgadzam się z "RE".
Pracodawca powinien zadbać o zdrową atmosferę i godne warunki w miejscu pracy, aby nie musiał wybielać się na łamach portali.
Komu potrzebne dytyramby ku czci?
Jeszcze brakuje, żebyś pracodawco życzył sobie określenia AVE!
Z tego co jest napisane, wynika, że swoje żale wylewają wieloletni pracownicy. Więc coś jest na rzeczy.
Czas zacząć porządki od swojego ogródka. Jeśli przenośnia nie jest za ciężka?
Powyżej czytam,że tekstu o chochli (to ciekawe) nie załapałeś pracodawco.
Z tego co jest mi wiadome, powyższe określenie dotyczy skromność.





31
Pracownik 2017-01-09 10:31
Zgadzam się z 007
18
Zola 2017-01-11 15:21
Nie zgadzam się z Tobą 007, każdy z nas pracowników stwarza atmosferę w pracy.
XYZ 2017-01-14 21:52
Niestety muszę powiedzieć, że jestem rozczarowana procesem rekrutacji przeprowadzanym przez tą firmę. Dużo o niej słyszałam, a tu niestety... Na spotkanie rekrutacyjne przyszedł sympatyczny, nie powiem, Pan który był kompletnie nieprzygotowany. Miałam przejść jakiś test, Pani z HR ostrzegała, że rozmowa może zająć około około 2h. Trwała niecałe 20min. Pobieżnie i na wariata przeszliśmy moje CV, choć owszem było miło. Pan zobowiązał się, że poinformuje mnie o wyniku jeszcze przed świętami. Uznałam to za pewnik. Niestety do dziś nikt się do mnie nie odezwał. To czy posiadam kompetencje na stanowisko na które startowałam to jedno, natomiast uważam, że krótkie info, mail choćby by nie zaszkodził. Aplikować więcej nie będę, szkoda czasu na dojazd i tyle.
25
Hanulka 2017-01-23 09:24
Powinnaś być zadowolona że rozmowa trwała dużej krócej niż zapowiadali. Może w ocenie osoby rekrutującej nie byłaś odpowiednim kandydatem i nie było potrzeby dłuższej rozmowy. Co do odpowiedzi często tak bywa!
1
XYZ 2017-01-24 12:31
Hanulka 2017-01-23 09:24:53
Hanulka, czytaj ze zrozumieniem proszę. Nikt nie ma "pretensji" o to, że rozmowa trwała krócej niż zapowiadano. Chodzi o to, że rekruter był przede wszystkim nieprzygotowany, a tak często jednak nie jest. A po drugie, informacja zwrotna przez profesjonalne firmy jednak jest udzielana. Przykładów mogłabym podawać wiele.
23
Zula 2017-02-03 22:13
Skłodowscy bardzo starają się rozwijać firmę i nawet im się to udaje. Jestem ich pracownikiem i wiem co mówię. Jak czytam czasami niektóre wpisy to robi się słabo, ludzie wylewają złość za swoje niepowodzenia.Czasem myślę, że to może są przez kogoś inspirowani?
2
Zulu gulu 2017-02-07 16:58
Rozwijają firmę tylko zapominają o swoich pracownikach a to świadczy o tym ze kosztem pracownikow
20
Skłodowscy sp. z o.o. 2017-02-08 10:13 [pracodawca]
Chcielibyśmy odnieść się do Twoich zastrzeżeń ale prosimy o wyjaśnienie co masz na myśli mówiąc, że "zapominamy o pracownikach"? Pamiętamy o wypłacaniu wynagrodzeń na czas. Pamiętamy o odprowadzaniu składek na ZUS. Pamiętamy o komfortowych warunkach pracy w nowoczesnym, klimatyzowanym biurowcu, o przerwach, o stołówce. Pamiętamy o organizowaniu spotkań integracyjnych. Pamiętamy o wspólnej kolędzie. Pamiętamy o świątecznych paczkach dla pracowników i ich rodzin. Pamiętamy o regularnych szkoleniach podnoszących kwalifikacje. O wielu ważnych dla pracowników sprawach pamiętamy. Więc o czym zapominamy?
2
Zaza 2017-02-12 09:45
Mam pytanie czy aktualna jest oferta pracy w departamencie kadr i płac? Wiem, że to dobra firma i warto tu pracować! Mogę mieć jeszcze nie wystarczające doświadczenie.
Skłodowscy sp. z o.o. 2017-02-14 08:38 [pracodawca]
Dziękujemy, że chcesz z nami pracować. Oferta o którą pytasz jest nadal aktualna. Zapraszamy do kontaktu.
Miła 2017-02-14 19:32
A skąd wiesz že to dobra firma ? Dla potencjalnego klienta może i tak ale dla pracowników nie.Jak chcesz być 'wskaźnikiem' tłumacząc bedziesz rozliczana ze wszelkich przekroczeń czasu (są limitu czasowe na firmy)i bedziesz się czuła jak w fabryce na taśmie za marne grosze.
20
Melania 2017-02-20 11:32
Bardzo cenię sobie pracę w tej profesjonalnej firmie.
2
Grab 2017-02-21 21:22
Nade wszystko zapominacie o czlowieczeństwie!.Za nie przestrzeganie praw pracowniczych takich jak brak lub nieterminowa zapłata wynagrodzenia grozi PIP.Więc jest się czego bać. Stołòwka,jej brak to nakaz Sanepidu na utworzenie. Jedna z nich mieści się na korytarzu. Także szału nie ma. Musicie tworzyć Fundusz Socjalny,a z niego wydatki na cokolwiek,czym się chwalicie. O dobrym pracodawcy nie pisze się,aż tylu skarg. Pracodawca z klasą nie pisze takich podstawowych obowiązków wobec pracowników.
14
Grab 2017-02-21 21:23
Nade wszystko zapominacie o czlowieczeństwie!.Za nie przestrzeganie praw pracowniczych takich jak brak lub nieterminowa zapłata wynagrodzenia grozi PIP.Więc jest się czego bać. Stołòwka,jej brak to nakaz Sanepidu na utworzenie. Jedna z nich mieści się na korytarzu. Także szału nie ma. Musicie tworzyć Fundusz Socjalny,a z niego wydatki na cokolwiek,czym się chwalicie. O dobrym pracodawcy nie pisze się,aż tylu skarg. Pracodawca z klasą nie pisze takich podstawowych obowiązków wobec pracowników.
14
Grab 2017-02-21 21:23
Nade wszystko zapominacie o czlowieczeństwie!.Za nie przestrzeganie praw pracowniczych takich jak brak lub nieterminowa zapłata wynagrodzenia grozi PIP.Więc jest się czego bać. Stołòwka,jej brak to nakaz Sanepidu na utworzenie. Jedna z nich mieści się na korytarzu. Także szału nie ma. Musicie tworzyć Fundusz Socjalny,a z niego wydatki na cokolwiek,czym się chwalicie. O dobrym pracodawcy nie pisze się,aż tylu skarg. Pracodawca z klasą nie pisze takich podstawowych obowiązków wobec pracowników.
18
Herman 2017-02-21 21:26
Inspirowani przez ufoludki!
16
Ziuta 2017-02-25 12:48
Pracuję w firmie juz kilka lat i znam wiele spraw od środka. Firma jest dobrym pracodawcą i dba o ludzi, nie będzie dbać z cała pewnością o pracowników nie przywiązujących wagi do pracy, nie angażujących się w pracy. Kto dobrze pracuje ten ma również dobre wynagrodzenie.
2
Agata 2017-03-06 09:13
Firma rekrutuje obecnie na stanowisko Młodszy Księgowy. Wysłałeś już swoje CV. A może odbyłeś rozmowę rekrutacyjną? Podziel się swoimi wrażeniami!
Naiwna 2017-03-15 18:34
Nie warto nie w tej firmie .
19
Iza 2017-03-17 11:43
@Naiwna Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. To jest profesjonalna firma z bagażem doświadczeń,obsługują ponad 1000 klientów, to chyba nie zgadza sie z Twoja wypowiedzią. Pracuję i wiem jak jest rzeczywiście.
Jan 2017-03-18 12:52
Omijać szerokim łukiem!
21
Jan 2017-03-18 12:54
Omijać szerokim łukiem!
16
Były 2017-03-18 13:22
Szczerze nie polecam tej firmy.
19
Natalia 2017-03-22 11:15
Skłodowscy jest spoko firmą ale niestety muszą walczyć z hejtem. Pracując tu już dość długo mogę powiedzieć, że praca jest fajna ale dla tych którzy chcą pracować.
księgowy 2017-07-06 18:44
Obawiam się, że te negatywne wpisy mogą być prawdą. Kilka lat temu miałem "wątpliwą" przyjemność odbyć rozmowę z właścicielem, czyli Panem Tadeuszem. Osoba bardzo zadufana w sobie, nastawiona na zysk, a nie na pracownika. Proponowane wynagrodzenie: wysokość obecnej najniższej płacy brutto. Sądziłem, że mam coś ze słuchem. Stanowisko samodzielnego księgowego i taaaka płaca... Sam fakt, że firma co najmniej kilka razy w roku szuka pracownika też o czymś świadczy. Nie jest to aż taki moloch. No, chyba, że jest to swego rodzaju reklama. Atmosfera w firmie też chyba nie najlepsza, panie dziwnie zestresowane. Także moje wrażenia są raczej negatywne, ale życzę powodzenia w biznesie.
13
Cudeńko 2017-07-15 19:24
Tu ludzie oczekują prawdziwych opinii o firmie a nie bajek wymyślonych . Jeszcze się nie znalazła firma , która by wszystkim pasowała całkiem jak z tą tańcownicą.
Fanka 2017-08-09 21:24
Może firma się rozwija i potrzebuje nowych ludzi do pracy? Nikt nie pomyślał tak o nich tylko zaraz zaczęliście krytykować. Firmy nie chcąc mieć kłopotów z podatkami wolą profesjonalne biura tak to wyglada!.
Ziutek 2017-08-19 23:20
"Oh,Ziuta ja wiem ,że nie ma brzydkich kobiet, lecz czasem tylko wina brak.."
1
Ziutek 2017-08-19 23:21
"Oh,Ziuta ja wiem ,że nie ma brzydkich kobiet, lecz czasem tylko wina brak.."
2
Zuzia 2017-08-20 09:39
Dobry humor nie opuszcza niektórych, to dobrze. Pewnie człowiek zadowolony z pracy to i żartować się chce. Nie ma idealnych firm, rozumiem, że komuś nie odpowiada tu praca ale przecież można ja zmienić. Skłodowscy to spoko firma dla, dla ludzi lubiacych taką pracę.
Zniesmaczona 2017-08-25 15:35
Ta firma to jedna wielka porażka! Brak szacunku do człowieka i ludzkiego podejścia. Panuje zadufanie, buta i chamstwo. Takie odnoszę wrażenie po rozmowie z samym prezesem. Notoryczne łamanie praw pracowniczych. Dla przykładu jeżeli spóźnisz się chociaż 1 minutę to musisz odpracować 15 minut. Jeżeli tego nie zrobisz to następnego dnia trzeba zostać 30 minut. To jakiś ABSURD! Nadgodziny niepłatne, w zamian dni wolne do odbioru. Panie na stanowiskach nieprzyjemne, wyczuwające zagrożenie ze strony młodszych osób. Starzy pracownicy obładowani praca wolą siedzieć po godzinach niż wdrożyć i nauczyć nowego pracownika. Kompletnie tego nie rozumiem, ponieważ zarobki bardzo słabe więc nie ma o co się bać. Duża rotacja ludzi więc wiadomo o czym to świadczy. Kierowniczka typowa chamka bez ogłady. Jej zachowanie często podchodziło pod mobbing. Dla mnie osoba chora psychicznie, rzucała notorycznie teksty ,,pocałuj mnie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot;. Ogólnie pracują tam ludzie bardzo prymitywni lub posiadający niską samo ocenę. Cieszę się, że mój KOSZMAR z tym miejscem już się skończył. Bardzo nie polecam! Wyniosłam stamtąd bagaż złych doświadczeń.
4
Zniesmaczona 2017-08-25 15:36
Ta firma to jedna wielka porażka! Brak szacunku do człowieka i ludzkiego podejścia. Panuje zadufanie, buta i chamstwo. Takie odnoszę wrażenie po rozmowie z samym prezesem. Notoryczne łamanie praw pracowniczych. Dla przykładu jeżeli spóźnisz się chociaż 1 minutę to musisz odpracować 15 minut. Jeżeli tego nie zrobisz to następnego dnia trzeba zostać 30 minut. To jakiś ABSURD! Nadgodziny niepłatne, w zamian dni wolne do odbioru. Panie na stanowiskach nieprzyjemne, wyczuwające zagrożenie ze strony młodszych osób. Starzy pracownicy obładowani praca wolą siedzieć po godzinach niż wdrożyć i nauczyć nowego pracownika. Kompletnie tego nie rozumiem, ponieważ zarobki bardzo słabe więc nie ma o co się bać. Duża rotacja ludzi więc wiadomo o czym to świadczy. Kierowniczka typowa chamka bez ogłady. Jej zachowanie często podchodziło pod mobbing. Dla mnie osoba chora psychicznie, rzucała notorycznie teksty ,,pocałuj mnie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot;. Ogólnie pracują tam ludzie bardzo prymitywni lub posiadający niską samo ocenę. Cieszę się, że mój KOSZMAR z tym miejscem już się skończył. Bardzo nie polecam! Wyniosłam stamtąd bagaż złych doświadczeń.
4
Książka 2017-08-25 22:04
Szukając pracy trafiłem na firmę Skłodowscy. Wiem, że to dobry pracodawca chociaż opinie na tym wątku są zróżnicowane. Sadzę, że charakter pracy w firmie nie każdemu odpowiada. Szkoda tylko, że sami nie zmienią firmy
Dyrektor 2017-09-02 07:38
Książka, czadzisz!Znam ludzi,ktorzy powyższe opinie pisali. Pracowali po 10 lat,byli też kierownikami. Piszą prawdę. Sam jestem dyrektorem,który zaznał szoku w kontakcie z firmami Skłodowskich. Buta,chamstwo. Prostactwo!!Żal mi takich ludzi. Sami sobie gotują ten wywar.Zdaję sobie sprawę,że mrówki z biura piszą kontry powyższym opiniom. Rozkaz to rozkaz. Albo wypad. Żywię nadzieję,że któryś z następców zacznie zarządzać profesjonalnie.
4
Była 2017-09-04 01:27
Firma z pozoru wydaje sie byc profesjonalna...wszystko jednak sie zmienia gdy zaczynasz tam pracowac. Zgadzam sie z poprzednimi opiniami - w biurze panuje zla atmosfera, pracowalam tam kilka miesiecy a juz w pierwszym doswiadczylam tu mobbingu, co lepsze nie ze strony kierownika, a innych wspolpracownikow ktorzy widocznie od zawsze wszystko wiedzieli i umieli, nie popelniajac zadnych bledow. Bylam zapewniona o mozliwosci rozwoju - takowy moze i jest, szkoda tylko ze odbywa sie on metoda prob i bledow, a bardziej bledow oraz pretensji i ponizania...Brak wdrozenia nowego pracownika, o wszystkim dowiadujesz sie przypadkiem, i najgorsza rzecz...ewidencja czasu pracy oraz wykonywanie tych samych czynnosci w dwoch programach zwiazanych z obsluga klienta - w rezultacie zajmuje to wiecej czasu niz samo ksiegowanie. W zespole totalny brak organizacji, a podobno firma stoi na strazy porzadku... I oczywiscie marne pieniadze, niewarte tego stresu. Nigdzie nie pracowalo mi sie tak zle jak tu..
10
Zuzia 2017-09-04 23:07
Może jest jakieś rozwiązanie zaistniałego problemu, firma jest warta tego!!
Herman 2017-09-10 17:03
Zuzia,idź do prezesa i powiedz,żeby zaczął szanować pracowników,to może coś się zmieni na plus. Daj znać o efektach rozmowy. Jeśli,oczywiście,życie Ci miłe,to nie pójdziesz.W obecnej sytuacji firma jest beznadziejna. Kamienna elewacja zamknęła umysły zarządzającym.Żałosne,że pracodawca wie o swojej firmie tyle złego i nie wstydzi się przed lustrem,czy pracownikami.
4
Janusz 2017-09-12 10:29
Nie ma ideałów, wszędzie są jakieś błędy i kłopoty ale jak ludzie bardzo chcą to zrobią wiele żeby poprawiać to co nie działa prawidłowo. Wbrew pozorom bardzo dużo zależy od pracowników, od tego jak sobie ułożą wzajemne relacje. Firma jest z perspekt.ywami
Zostaw swoją opinię o Skłodowscy sp. z o.o. - Marki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Skłodowscy sp. z o.o.