Skłodowscy sp. z o.o.

Marki

Opinie o Skłodowscy sp. z o.o.

anonim 2009-06-09 20:55:30
Dodaj opinie o Skłodowscy sp. z.o.o. - Marki. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
ja78/* 2014-04-30 19:57:09
Bardzo nieprzyjemna atmosfera w pracy, zależy od działu do jakiego się trafi,
brak szacunku do ludzi
duża rotacja pracowników, tylko dla desperatów
9
masz 2014-08-26 20:09:33
tylko dla desperatów, na rozmowie nie powiedzą Ci, że:
-są obowiązkowe pracujące soboty co najmniej raz w miesiącu
-musisz co najmniej raz w tygodniu siedzieć do 18-stej czy jest to komuś potrzebne czy nie, dla zasady
-praca przed 8 rano nie zalicza się do czasu pracy, choćby nie wiem co
-jak wyłączysz komputer o 15:59 to zalicza ci tylko 7,5 godziny pracy, nawet jak przy biurku jesteś od 7:00 rano, 30 minut musisz odrobić
-"prorodzinność" firmy polega jedynie na tym, że wspiera rodzinę, ale nie Twoją tylko Skłodowskich
-wszystko co wynegocjowałeś bierz na piśmie bo po w zarządzie rządzi skleroza
-nawet jak zatrudnisz się w oddziale i tak będziesz musiał mniej lub bardziej regularnie jeździć do marek
-jak przyznasz się, że jesteś chory i czekasz na operację dostaniesz wypowiedzenie tydzień przed planowaną datą zabiegu
- w czasie choroby nikt cię nie będzie zastępował, jak jakimś cudem nie poksięgujesz dokumentów leżąc w łóżku pierwszego dnia dostaniesz upomnienie, że mimo próśb nie wywiązujesz się w terminie z obowiązków
- na bogato to jest tylko wystrój wnętrz, w praktyce jest wielki problem z takimi rzeczami jak zakup linijki za 1,60zł czy kuwety na dokumenty, o mleku do kawy nie ma co marzyć, kawy też często nie ma
- w praktyce nie ma dostępu do bazy przepisów wiedzy, jeden dostęp do gofina na całą firmę i po jednej ustawie VAT na 15-osobowy pokój, szkolenia jak są to tylko po godzinach i w soboty
4
ja35 2014-10-19 16:55:20
Zgadzam się - praca dla desperatów. Już "Proces" rekrutacji w firmie Skłodowscy Sp.z o.o.to kolejny dowód na to, że daleko im do miana firmy przyjaznej pracownikowi. Nie ma czegoś takiego, jak szacunek do osoby ubiegającej się o pracę tam. Już na wstępie poczujesz swoisty klimat tej firmy a to za sprawą pana oceniającego Twój stan wiedzy i kwalifikacji zawodowych po teście, który dostaniesz do wypełnienia. Atmosfera przy ocenianiu Twojej wiedzy a raczej koncentrowaniu się na jej braku i niepotrzebne kąśliwe uwagi pod Twoim adresem sprawiają, że już na tym etapie nie chcesz mieć z tą firmą nic wspólnego. Masz wrażenie, że ktoś tu chce się nadmiernie wykazać przed swoim (obecnym przy tym) szefem ale szkoda, że Twoim kosztem. A może i zaleczyć kompleksy;) Żenada. Firma szuka profesjonalnego pracownika, więc sama również powinna wykazać się profesjonalizmem już na etapie rekrutacji. Poświęcasz swój czas i starasz się wyglądać i zachować adekwatnie do sytuacji i oczekujesz, że będziesz godnie przyjęty i potraktowany a tymczasem "pan" rekrutujący i oceniający Twoje kwalifikacje wręcz odwrotnie - nieświeży, nieogolony, brzydko pachnący ,nieprzyjemny, wręcz agresywny. Kompromitacja dla firmy. Wytypowanie takiej osoby na rekrutującego i narażanie ludzi na bezpośredni kontakt z nią stawia firmę w bardzo złym świetle i skutecznie zniechęca do dalszej współpracy. Na pewno nie działa to na korzyść firmy i nie poprawia, a nawet wręcz odwrotnie, jej wizerunku w oczach potencjalnych pracowników a nawet klientów. Z zewnątrz piękny gmach a w środku raczkujący, dziki kapitalizm. Firmę tworzą ludzie i skoro taki typ pracowników preferuje ta firma, to ja nie chcę do tego zespołu dołączyć. Nie dziwne, że jest tam taka rotacja. Dochodziły mnie słuchy, że atmosfera pracy jest tam fatalna, ale nie chcę się o tym osobiście przekonywać. Wierzę na słowo.
1
była2010 2014-11-12 19:33:25
W pełni się zgadzam z powyższymi opiniami, (usunięte przez administratora) , liczą się tylko wskaźniki .Wykorzystywanie pracowników,od których wymaga się świetnych kwalifikacji i zaangażowania za psie pieniądze.Księgowe są jednocześnie windykatorami swoich klientów, za byle potknięcie grozi tzw "klucha" czyli uwaga ale pochwały to już się nie spodziewajcie. Ogólnie- fury, marmury a w polityce firmy same dziury i ciągła rotacja pracowników.Paczki na święta i parking podziemny dla wybrańców nie załatwią sprawy. Nie polecam firmy jako pracodawcy szkoda zdrowia.
5
Skłodowscy 2014-11-20 12:26:23
-są obowiązkowe pracujące soboty co najmniej raz w miesiącu
* tak, to wynika z organizacji pracy - nagromadzenia jej przed terminem rozliczenia podatków. Zapomniano jedynie dodać że za sobotę przysługuje dzień wolny.

-musisz co najmniej raz w tygodniu siedzieć do 18-stej czy jest to komuś potrzebne czy nie, dla zasady
* oczywiście tutaj zapomniano dodać że przychodzisz wtedy na 10 do pracy. ktoś musi klientów którzy przychodzą po 16-tej obsługiwać. Termin dużuru ustala się z kierownikiem zespołu.

-praca przed 8 rano nie zalicza się do czasu pracy, choćby nie wiem co
* Czas pracy rejestruje się w ustalonych z pracodawca godzinach. Pani w szkole ma ustalone godziny, górnik ma ustalone godziny pracy. My tez mamy.

-jak wyłączysz komputer o 15:59 to zalicza ci tylko 7,5 godziny pracy, nawet jak przy biurku jesteś od 7:00 rano, 30 minut musisz odrobić
* Ustalone z pracodawcą godziny pracy zmienia się rozmawiając z kierownikiem. Godziny zarejestrowane jako nadliczbowe odbiera się w kolejnych okresach. W tygodniach rozliczeniowych pracujemy przez 9 godzin, a w tygodniach kiedy jest mniej pracy pracujemy 7 godzin. Nie ma za to siedzenia po nocach za darmo.

-"prorodzinność" firmy polega jedynie na tym, że wspiera rodzinę, ale nie Twoją tylko Skłodowskich
* to nie jest merytoryczny zarzut

-wszystko co wynegocjowałeś bierz na piśmie bo po w zarządzie rządzi skleroza
* to tez nie jest merytoryczny zarzut, jakiś przykład? o ile wiem sporządzane są notatki z rozmowy.

-nawet jak zatrudnisz się w oddziale i tak będziesz musiał mniej lub bardziej regularnie jeździć do marek
* do tej pory nie wiedziałem że to kłopot. przemyślimy temat z pracownikami oddziałów

-jak przyznasz się, że jesteś chory i czekasz na operację dostaniesz wypowiedzenie tydzień przed planowaną datą zabiegu
* nie umiem się odnieść do tego zarzutu. Jeśli jest prawdziwy i jeśli ktoś z członków zarządu wiedział o tym to tak po ludzku wyszło by bardzo nieładnie. Jeśli tak się stało - przepraszam. mam nadzieję że mimo to poszła pani na zwolnienie i ZUS za nie zapłacił.

- w czasie choroby nikt cię nie będzie zastępował, jak jakimś cudem nie poksięgujesz dokumentów leżąc w łóżku pierwszego dnia dostaniesz upomnienie, że mimo próśb nie wywiązujesz się w terminie z obowiązków
* to niemożliwe, przecież deklaracje do US i ZUS musimy składać na czas, bez względu na choroby pracowników. Przejrzałem upomnienia w systemie i nie ma żadnej kluchy za nieterminowa pracę.

- na bogato to jest tylko wystrój wnętrz, w praktyce jest wielki problem z takimi rzeczami jak zakup linijki za 1,60zł czy kuwety na dokumenty, o mleku do kawy nie ma co marzyć, kawy też często nie ma
* przejrzałem zgłoszenia. nie ma zapotrzebowania na linijki czy kuwety w zgłoszeniach, O tym że nie było kiedykolwiek kawy - bez komentarza

- w praktyce nie ma dostępu do bazy przepisów wiedzy, jeden dostęp do gofina na całą firmę i po jednej ustawie VAT na 15-osobowy pokój, szkolenia jak są to tylko po godzinach i w soboty
* baza wiedzy jest w systemie. Kolejki do gofina czy innych serwisu podatkowych nie ma, nie zdarzyło mi sie abym miał problem z dostępem do Lex'a, a kiedy są wystarczy wyslac komunikat z prośbą o zwolnienie.
2
Skłodowscy 2014-11-20 12:44:07
przeczytałem z uwaga Pani opinię na temat procesu rekrutacji.
Wyciągnęliśmy stosowne wnioski, za uwagi dziękuję.
Podstawowe tematy do zmiany to:
Sam test kompetencji jak rozumiem nie był kłopotem.
Niewłaściwy jest natomiast udział prezesa w trakcie rozmowy oceniającej test, sprawiając wrażenie jakoby ktoś się przed kimś musiał wykazać.
kwestia rotacji pracowników nie znajduje odzwierciedlenia w rzeczywistości, na przeszło 100 pracowników firmy większość pracuje ponad 5 lat. mamy tez klub powracających pracowników (8 osób) które odeszły od nas szukając szczęścia w świecie i wróciły przyjęte z otwartymi ramionami.
Pozostałem elementy Pani wypowiedzi przyjąłem do wiadomości.
3
Skłodowscy 2014-11-20 12:52:25
Kwestia wskaźników, a dokładnie wsparcie kierowników działów poprzez system monitoringu współpracy z klientami jak widzę nie spotkał się z Pani aprobatą. Sądzę, że zawiniła komunikacja wewnętrzna. Pracujemy nad poprawą.
Być może akcent na człowieka, jego wiedze i doświadczenie, jakość pracy, a dopiero potem wskaźniki które miały w zamierzeniu wspierać ocenę zostały źle przekazane. Jeśli tak to pani odebrała przepraszam i dziękuje za wskazówkę.
Kwestia windykacji - uważamy, że odpytanie klienta z którym się współpracuje i ma dobry kontakt o niezapłacone faktury to dobry pomysł. Na przykład: "Panie Kowalski, czemu nam pan nie płaci. jest pan niezadowolony czy ma pan problemy finansowe?".
4
xyz 2014-11-26 19:21:11
firma przyjazna pracownikom
1) nie było przypadku zwolnienia kobiety po powrocie z macierzyńskiego bądź wychowawczego.A w tak dużej firmie w ostatnich latach średnio 3 kobiety w roku idą na takie zwolnienie (rekord w jednym roku to 11 :))
2) ZFŚS dofinansowanie do wczasów, paczki świąteczne(dla wszystkich pracowników a nie jak ktoś wyżej napisał dla wybranych), pożyczki , zapomogi
3) Nie ma problemu z urlopem wręcz wymagane jest wykorzystywanie na bieżąco
4) wynagrodzenie adekwatne do posiadanych umiejętności (wskaźniki pomagają a nie determinują te wynagrodzenie)
5) bezpłatne szkolenia z zakresu podatków, ksiąg rachunkowych, płac
6) generalnie czas pracy, urlopy, dni wolne wszystko zgodne z kodeksem pracy a nawet jak komuś nie pasuje praca w daną sobotę (za którą jest wolny inny dzień w tygodniu) bo np ma szkołę to po prostu tego dnia nie przychodzi ustalając to ze swoim przełożonym
2
ja35 2014-11-30 09:59:09
Witam.
w odpowiedzi na odpowiedź-jeżeli osoba,która oceniała mój test jest jedyną w firmie,która posiada niezbędne do tego kompetencje,to sądzę,że udział prezesa w trakcie rozmowy jest jak najbardziej wskazany.Nawet wręcz niezbędny po to,aby właściwie ocenić zarówno kandydata na potencjalnego pracownika jak i, a może przede wszystkim,cały proces,atmosferę i osobę wyznaczoną do tego celu.
1
Sklodowscy 2015-08-25 09:15:38
Nie zatrudniamy pracowników na umowy "śmieciowe". Umowa o pracę, staż z UP lub prace interwencyjne.
worker 2015-09-04 10:28:07
A ja jestem zadowolona z pracy u Skłodowskich. Fakt...proces rekrutacji nie jest łatwy, nie biorą nikogo na ładne oczy, czy uśmiech, ale teraz widzę, że wynika to przede wszystkim z dbałości o sprawy Klienta i prestiż firmy. Fajnie słyszeć opinię w US, że jak przychodzi coś od Skłodowskich, to Panie w okienku mówią do siebie "tego to nawet nie sprawdzaj, bo na 100% jest dobrze". Ale to jest opinia wypracowana przez lata. Ktoś napisał "musisz co najmniej raz w tygodniu siedzieć do 18-stej czy jest to komuś potrzebne czy nie, dla zasady" - ale zapomniał dodać, że przychodzi wtedy na 10 do pracy. Ja pracowałam kiedyś w biurze rachunkowym zatrudniającym 7 osób. Od 10go-25go każdego miesiąca, dzień w dzień siedziało się po godzinach i nigdy tych nadgodzin się nie odbierało, nawet nie płacono za te nadgodziny-robotę trzeba było wykonać i tyle, a nieraz brało się i do domu. U Skłodowskich wiem, że jak przyjdę do pracy, to po 8 godzinach z niej wyjdę i nikt nie będzie mi zadawał pytań, czemu ja już idę. Wreszcie mam czas dla siebie i rodziny. Jak dla mnie pozytyw.
1
Skłodowscy 2015-09-25 10:06:43
Aktualne oferty pracy zamieszczamy na www.sklodowscy.pl, natomiast warunki finansowe negocjowane są indywidualnie i uzależnione są od kwalifikacji oraz doświadczenia kandydata. Obecnie poszukujemy: http://www.sklodowscy.pl/praca/
Skłodowscy 2015-10-29 15:03:56
Dziękujemy za uwagę. Oczywiście widełki są określone dla danego stanowiska, ale zostawiamy sobie możliwość nagradzania pracowników zaangażowanych, podnoszących swoje kwalifikacje.
2
Skłodowscy 2015-10-30 15:09:47
Ogłoszenie o pracę dotyczyło zatrudnienia pracowników w nowym zespole, do nowego programu. W związku z tym, nie mamy jeszcze możliwości opiniowania poziomu zadowolenia naszych pracowników z podanymi kompetencjami.
Anka 2015-11-27 10:29:02
Nie wiem jak było kiedyś, ale od kiedy tu pracuję, mogę potwierdzić, że w firmie panuje bardzo przyjazna atmosfera, pracują tu bardzo mili ludzie a właściciele firmy zapewniają pracownikom stabilne warunki zatrudnienia.
Krystyna 2016-04-28 17:41:41
Nie polecam tego pracodawcy !
1
Allina 2016-05-09 22:50:38
Też nie polecam skłodowskich. Pracuję tutaj, bo blisko mieszkam. Nie ma żadnych benefitów (ani kart sportowych, ani pakietów medycznych), podwyżek też nie ma.
aldo84 2016-05-14 18:21:26
Pracuje tu od niedawna i jak na razie jest ok, ludzie z którymi pracuję sa fajni co do szefostwa niewiele mogę poweidzieć bo na co dzień to mówimy sobie tylko cześć na korytarzu i tyle mi wystarczy :) lubię robić swoje i się nie wychylać. Biuro jest nowe co też jest nie bez znaczenia bo pracuje się komfortowo. Co do wynagrodzenia to jak zawsze chciałoby się wiecej ale nie narzekam.
1
aldo84 2016-05-14 18:32:22
firma jest mocno zinformatyzowana i faktycznie wszystko się tu liczy, ale może dlatego, że szef jest matematykiem :) zespół programistów mieści się w osobnym skrzydle więc rzadko ich widać. Nawet jak coś ci się schrzani z komputerem to naprawiają zdalnie więc chyba mają spokojną robotę. Na technicznych sprawach się nie znam więc nie wiem czy praca jest jakoś mocno ambitna.
1
Skłodowscy sp. z o.o. 2016-05-17 15:52:49 [pracodawca]
Cześć. Dziękujemy za Twoją opinię. Mamy nadzieję, że będzie Ci się z nami dobrze pracowało. Pozdrowienia i do zobaczenia na korytarzu :)
mari 2016-05-17 16:06:54
Tez mieszkam blisko i uwazam ze to super benefit. Na dojazdy do poprzedniej pracy tracilam ponad 2h dziennie ktore teraz moge spedzic w domu z rodzina. firma doplaca do moich zajec z angielskiego to chyba mozna nazwac benefitem?
zardos 2016-05-17 21:52:57
Narzekanie to nasz sport narodowy, ja osobiście jestem zadowolony z pracy u Skłodowskich. Wszystko zależy od ludzi i tego jaką zbudujesz z nimi relację a że firma jest dość duża to może ktoś ma inne doświadczenia.
pyza 2016-05-25 18:10:34
Pracuję od niedawna, ale atmosfera jest bardzo miła. Początki wprawdzie były trudne, bo to spora firma i zapamiętanie kto jest kim, gdzie go szukać i jak się nazywa to już spore wyzwanie. Nie raz potrzebowałam pomocy i nie było z tym problemu bo ludzie chętnie pomagają,to duży plus.
Kolejnym plusem są darmowe bilety do teatru no i dofinansowanie do lekcji angielskiego. Ja jestem zadowolona i polecam Skłodowskich
Skłodowscy sp. z o.o. 2016-05-27 08:30:43 [pracodawca]
Dzięki Zardos za Twoją opinię.
Skłodowscy sp. z o.o. 2016-05-27 08:44:28 [pracodawca]
Dziękujemy za rekomendację. Mamy nadzieję, że będzie Ci się z nami dobrze pracowało.
leon 2016-05-27 20:33:33
Myślę o letnich praktychach w kancelarii podatkowej. Czy ktoś potrafi powiedzieć coś na temat warunków w Skłodowscy?
an79 2016-05-29 20:50:42
Czy pracował ktośw dziale handlowym jako KAM? Zastanawiam się ile można zaproponować na rozmowie kwalifikacyjnej aby nie przesadzić w obie strony :)
Eryk 2016-05-31 08:24:42
nikt nie pracował bo nie było działu handlowego. Postaram się opisać obowiązki bardziej szczegółowo.
kriz'15+12 2016-06-08 21:34:26
Polecam. Fajna atmosfera, przynajmniej w moim zespole. Super biuro i fantastyczna lokalizacja, szczególnie dla kogoś kto tak jak ja pracował w "mordorze". Teraz nie stoję w korkach i nie szukam pół godziny miejsca parkingowego.
Aplikant 2016-06-16 10:49:06
Czy ktoś moze powiedzieć jakiego wynagrodzenia można oczekiwać na stanowisku samodzielnego ksiegowego?
Z tego co wyczytałem na forum to firma nie oferuje opieki medycznej i kart sportowych, oferuje za to lekcje języka angielskiego. Czy tak?
1
Skłodowscy sp. z o.o. 2016-06-21 11:33:45 [pracodawca]
Firma dofinansowuje kursy języka angielskiego (na poziomie średnio-zaawansowanym i zaawansowanym). Pracownicy mogą także korzystać z kart MultiSport, które również są dofinansowane. W Firmie funkcjonuje Zakładowy Fundusz Świadczeń Socjalnych z środków którego finansowane są świąteczne paczki dla pracowników, imprezy integracyjne a także pożyczki i dofinansowanie wypoczynku.
1
Skłodowscy sp. z o.o. 2016-06-21 11:37:13 [pracodawca]
Dziękujemy za Twoją opinię. Cieszymy się, że udaje nam się sprostać oczekiwaniom większości pracowników.
Eryk 2016-06-21 13:43:54
Pakiety sportowe są, dofinansowane z ZFŚS. od co najmniej 7 lat o ile pamiętam. trzeba się zwrócić do szefowej Funduszu i odpytać. Pakiety medyczne również są, dość korzystne choć nie finansowane przez Spółkę. Ale nie widzę problemów aby każdy komu zależy na takim pakiecie skorzystał z pomocy spółki i sobie nabył. Proszę do mnie przyjść jeśli ma Pani kłopot ze znalezieniem właściwych ludzi którzy w tym miejscu pomogą.
Nie ma tez ubezpieczeń grupowych, bo uważam że stawki proponowane przez ubezpieczycieli są złe.
1
Eryk 2016-06-21 13:49:28
Standardowo, 2 lata
Skłodowscy sp. z o.o. 2016-06-23 11:53:14 [pracodawca]
Tak rekrutacja nadal jest otwarta.
Skłodowscy sp. z o.o. 2016-06-29 12:00:20 [pracodawca]
Eryk jest obecnie poza biurem. Warunki finansowe są przedmiotem obustronnych negocjacji. Zachęcamy do złożenia aplikacji poprzez naszą stronę internetową http://www.sklodowscy.pl/praca/konsultant-ds-wdrozen-i-serwisu
Pozdrawiamy
Skłodowscy sp. z o.o. 2016-07-01 10:19:03 [pracodawca]
Cześć Beata. Serdecznie dziękujemy za Twoją opinię. Jest nam bardzo miło.
gosia35 2016-07-04 10:47:26
Witam, czy mógłby ktoś powiedzieć jak wygląda proces rekrutacyjny na stanowisko samodzielnej księgowej?
Skłodowscy sp. z o.o. 2016-07-04 11:31:22
Cześć Maju. Entuzjastycznie rekomendujemy! Jeżeli chcesz się rozwijać w zagadnieniach kadrowo-płacowych to serdecznie zapraszamy do złożenia aplikacji (zaczyna się u nas okres urlopowy więc najlepiej jeszcze w tym tygodniu). Pozdrawiamy
fkjewr 2016-07-05 11:56:40
Jeżeli pytasz ile wpływa na konto to kwoty mieszczą się w średniej krajowej. Masz jasną ścieżkę rozwoju - im więcej umiesz tym więcej zarabiasz. To co jest poza "paskiem" to spore korzyści pozapłacowe, które dla wielu osób są równie ważne: przyjazne środowisko pracy, komfortowe biuro (jest po prostu elegancko, czysto i jest klima co przy obecnych upałach jest bezcenne). Masz umowę o pracę a więc urlopy, płatne chorobowe i w razie czego rok kasy z pośredniaka. Wiele osób w tym również ja bardzo sobie cenią lokalizację biura. Do swojego biurka mam z domu 10 minut samochodem więc nie tracę codziennie 2 godzin na stanie w korkach i wdychanie spalin. No i na koniec najważniejsza sprawa - fajni ludzie z którymi pracujesz, wszyscy są na ty, także szefostwo. Jak chcesz coś więcej wiedzieć to pytaj.
Jacek 2016-07-05 12:02:45
Zależy na jakim stanowisku @khgjhh bo teraz jest ich sporo ale na pewno masz tutaj zapewnioną umowę o pracę i pakiet socjalny o to się chociaż martwić nie trzeba
TADEUSZ45 2016-11-29 08:32:39
Nie polecam zarówno przyszłym pracownikom (usunięte przez administratora) Może to efekt zbyt dużej liczby klientów obsługiwanych przez firmy Skłodowscy. Swoją drogą można wystarczająco najeść się łyżką, a nie chochlą. Wielkie rozczarowanie. Niejeden pracownik z kilkuletnim stażem w firmie odchodzi z przeciążenia! Czy to nie rodzi refleksji władz? Nie mam tu na myśli dyrekcji, bo ta, nie ma nic do powiedzenia. Nie chodzi o chwilowe przeciążenie (styczeń-luty). Okresowe oceny pracowników wypadają wielokrotnie blado. Ale jak można wziąć udział w spotkaniu punktującym pracownika, kiedy w tym dniu jest ZUS lub podatek, wypłaty itp. Magiel.Ta firma kojarzy mi się z pracą w fabryce przy taśmie. Sceny jak z filmu "Dzisiejsze czasy" z 1936 roku Ch. Chaplina. W kwestii ubezpieczeń grupowych pracowników. Jest to kwestia dobrowolnego ubezpieczenia pracownika! Pracodawca decyduje, czy pracownik może dobrowolnie się ubezpieczyć? Osoba zajmująca się dobrowolnym ubezpieczeniem otrzymuje wynagrodzenie od towarzystwa ubezpieczeniowego, a nie od pracodawcy. Takich zagadnień jest wiele. (usunięte przez administratora) Dziwne miejsce.
TADEUSZ45 2016-11-29 08:48:49
Nie polecam zarówno przyszłym pracownikom (usunięte przez administratora) Może to efekt zbyt dużej liczby klientów obsługiwanych przez firmy Skłodowscy. Swoją drogą można wystarczająco najeść się łyżką, a nie chochlą. Wielkie rozczarowanie. Niejeden pracownik z kilkuletnim stażem w firmie odchodzi z przeciążenia! Czy to nie rodzi refleksji władz? Nie mam tu na myśli dyrekcji, bo ta, nie ma nic do powiedzenia. Nie chodzi o chwilowe przeciążenie (styczeń-luty). Okresowe oceny pracowników wypadają wielokrotnie blado. Ale jak można wziąć udział w spotkaniu punktującym pracownika, kiedy w tym dniu jest ZUS lub podatek, wypłaty itp. Magiel.Ta firma kojarzy mi się z pracą w fabryce przy taśmie. Sceny jak z filmy Ch. Chaplina
Eryk 2016-12-02 09:24:40
czasem się zastanawiam czy warto odpowiadać na tego typu posty. Co to znaczy że wystarczy najeść się łyżką a nie chochlą? Do czego to mam odnieść. Zatrudniamy za dużo ludzi?
Zdarza się że ludzie odchodzą. maja inne cele, drogi się rozchodzą. Przykro nam jeśli to nasza wina - my też się uczymy i nie jesteśmy nieomylni.
Dyrekcja nie ma nic do powiedzenia - hmmm, to dla mnie niespodzianka.
Okresowe oceny pracowników wypadają blado... hmm cóż, nie każdy jest idealny. Niektórzy przyjmują za to konstruktywną krytykę.
Bycie księgowym to czasem jednak troszkę praca przy taśmie, prawie na akord - setki dokumentów, albo ktoś lubi albo nie.
I teraz najlepsze, aż zacytuje:
"Pracodawca decyduje, czy pracownik może dobrowolnie się ubezpieczyć? Osoba zajmująca się dobrowolnym ubezpieczeniem otrzymuje wynagrodzenie od towarzystwa ubezpieczeniowego, a nie od pracodawcy. Takich zagadnień jest wiele."
Pomysł aby dopłacać do ubezpieczeń grupowych pracowników został zrealizowany. Każdy z naszych pracowników może sobie wybrać pakiet usług medycznych który będzie współfinansowany przez firmę.
to źle???? Nie wierzę. projekt jest nowy, wszedł od grudnia. Nie jest obowiązkowy. Więc co to znaczy że pracodawca decyduje????
Natomiast informacja, że osoba zajmująca się ubezpieczeniem otrzymuje wynagrodzenie od PZU to zwykłe kłamstwo. No ale z drugiej strony... na pewno to jakiś podstęp, że Skłodowscy płacą tysiące złotych do ubezpieczenia zdrowotnego pracowników.
Szkoda słów
Skłodowscy sp. z o.o. 2016-12-02 12:52:37 [pracodawca]
Do „Tadeusz45”. Jesteśmy szczerze zdziwieni twoim rozczarowaniem warunkami pracy jakie staramy się tworzyć dla pracujących wspólnie z nami ludzi, być może wynika ono z braku doświadczeń z pracy w innych biurach rachunkowych - mówimy to naprawdę szczerze, bez żadnych złośliwości. Praca w księgowości nie należy do najłatwiejszych i prawdą jest, że nie wszyscy się do niej nadają.

To co staramy się robić jako pracodawca, to wprowadzanie jasno zdefiniowanych, powtarzalnych procesów i wykorzystanie narzędzi informatycznych, które, chcąc nie chcąc, wprowadzają wysoki poziom automatyzmu – może stąd twoje filmowe skojarzenia – ale to jest globalny trend, obecny w całej gospodarce, który raczej się już nie odwróci. Natomiast to co możemy robić i co robimy to szanowanie prywatnego czasu pracowników (nie ma u nas nadgodzin) i stwarzanie warunków do zawodowego rozwoju (dzielimy się z pracownikami naszą wiedzą i doświadczeniem chętnie i bezpłatnie, co więcej, robimy to często po godzinach a więc kosztem naszego życia prywatnego).

Okresowe oceny pracowników wprowadziliśmy również po to, aby mierzyć efektywność pracy oraz poziom rozwoju zawodowego w sposób jak najbardziej obiektywny i sprawiedliwy. Co warto wspomnieć, przyjęty system wysoko punktuje samorozwój pracowników. Założenia tworzyliśmy wspólnie i każdy kto chciał mógł się przed jego wprowadzeniem wypowiedzieć. Poza tym, co roku staramy się zbierać nasze doświadczenia z przeprowadzonej oceny i wprowadzać stosowne zmiany.

Nie do końca rozumiemy twoje zastrzeżenia w kwestii ubezpieczeń. Oferujemy dodatkowe ubezpieczenie zdrowotne wszystkim pracownikom, które w części finansujemy. Decyzja o skorzystaniu z dodatkowego ubezpieczenia jest w pełni dobrowolna. Pracownik nie musi z niego korzystać, jeżeli uzna, że wystarczy mu powszechne ubezpieczenie w NFZ.

PS: Na koniec drobna uwaga na temat użytego przez Ciebie nicku. Rozumiemy chęć bycia anonimowym, jednak podpisanie się imieniem „Tadeusz” w kontekście opinii o firmie Skłodowscy jest, delikatnie mówiąc, skrajnie niestosowne. Tadeusz Skłodowski, nie tylko z racji wieku i doświadczenia ale przede wszystkim swoją wieloletnią pracą i zaangażowaniem w rozwój lokalnej społeczności zasłużył sobie na szacunek zarówno pracowników jak i mieszańców Marek. Podpisując się w taki sposób, tak naprawdę, wystawiasz sobie samej / sobie samemu mało pochlebne świadectwo.
Zostaw swoją opinię o Skłodowscy sp. z o.o. - Marki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Skłodowscy sp. z o.o.