brak logo

AUTOMAX KONOPKA

Szczecinek

Opinie o AUTOMAX KONOPKA

anonim 2011-04-19 23:06:15
Nie polecam naprawy aut w tej firmie naprawde nie mają pojęcia o naprawie [usunięte przez moderatora] .Jedna wielka FARSA
1
audi 2011-04-19 23:11:46
robiłem tam kiedyś auto pierwszy i ostatni raz fatalnie a jakie jeszcze kłopoty miałem [usunięte przez moderatora]
BMW 2011-04-29 13:43:13
Podzielam państwa opinie o tej firmie jeżeli moge to coś nazwać firmą serdecznie odradzam napraw w tym czymś
1
anonim 2011-07-29 16:18:21
Robiłem u tej Pani BMW z ubezpieczenia na nowe części powstawiała mi stare zakupione pewnie z alegro naprawa trwała naprawdę długo zdecydowanie nie polecam nie jest osobą uczciwą.
1
Darek 2011-07-30 16:30:02
Zgadzam się z tą opinią w 100% niestety mnie ta pani również oszukała
juma 2012-12-05 13:36:37
A ja jestem zadowolony z usługi. Otrzymałem samochód zastępczy i wszystko działa do tej pory.
2
mirek 2012-12-23 00:28:13
naprawiałem samochód i jestem zadowolony :) napewno wróce polecam
1
miki 2013-01-14 14:14:50
robiłem u nich poważną naprawę powypadkową luksusowego samochodu audi s8 2009r i jestem bardzo zadowolony nie ma żadnych uchybień. Jak znowu rozwale smochód to wrócę :D polecam !
tomek 2014-03-23 15:59:31
Nie wiem czy aby te negatywne wpisy o automax konopka nie były robotą konkurencji, bo ogólna ocena profilu firmy tutaj jest dość wysoka.
omega 2014-12-02 23:49:37
A ja powiem tak jako osoba bezstronna miało być wymienione sprzęgło olej i filtry...ale od poczatku na lawete czekalem godzinę okazało sie ze w jednej lawecie podczas jazdy do mnie skończyło się paliwo kierowca na pieszo szedł po 2 lawete po przyjezdzie do mnie auto zostalo zabrane laweta na zaklad bez mocowania!!.Za wymianę u nich zaproponowano mi tańsza lawete wiec się zgodzilem.Wpierw zaproponowano mi wymianę sprzęgła na nowe za kosmiczne pieniądze,zamowilem nowe z hurtowni okazało się ze tarcza za duża.....wiec oddalem stare do regeneracji.Sprzegielko zostało zamontowane olej wymieniony oraz filtry w tym ze olej mimo ze dalem nad stan w silniku było minimum dalej 6litrow wchodzi 5.5 wlano 4l...ale to co zastalem pod maska to istny horror kable wszystkie powyrywane obrotomierz nie działal palił się chek silnika.Pan Kierownik stwierdził ze to pompa wtryskowa jest do wymiany...no zal.Tego samego dnia oddalem auto do 2 mechanika który musiał mi robić cala instalacje od nowa nie wspomne o wężu od paliwa który był uciety.Tarcza dalej się slizga AUTO-MAX nie odbiera telefonów.dziwi mnie także fakt ze wpierw była cena 400zl a gdy chciałem fakturę urosła do 500zl przeciez podatek odprowadza się od ceny a nie dolicza do ceny:-)Podsumowując: Teza kierownika o moim silniku ze niby mam 3.0 tds(jest taki w ogóle?) cena 400zl laweta 150 zl.Auto stało u nich 2 tyg ale to wybaczam byłem na poligonie.Warsztatu nie polecam na mechanice nie znają się w ogóle.ODRADZAM
2
chevi 2014-12-09 07:46:20
ŻENADA. Po pierwsze zakład czynny do godz.15, więc gdy podjechałem o 14,30 na wymianę oleju i filtra to Pan kierownik się krzywił i sugerował dzień następny. Po drugie cena, robocizna w normie ale cena oleju i filtra już kosmiczna, doliczają bardzo dużą marże. Po trzecie gdy chciałem fakture to z doliczeniem Vatu. Po czwarte mechanik źle złożył obudowę filtra i gubiłem olej o czym się przekonałem gwałtownie gdy na trasie zapaliła się kontrolka oleju, straciłem ze dwa litry i zużyłem zapasowy litr. Naprawiono mi to ale o ten zapasowy litr oleju musiałem podyskutować, silnika i osprzętu ochlapanego olejem nie umyto. I na koniec, kultury obsługi brak i u właścicielki i u Pani za komputerem i u Pana Kierownika. Byłem tam pierwszy i ostatni raz.
klient, który już tam nie wróci 2015-07-02 21:39:51
ten warsztat samochodowy jest tylko dla nowych aut. byłem tam na geometrii kół, skusiła mnie niska cena. pierwszy i ostatni raz. 3 panów godzinę czasu męczyło się z odkręceniem jednej śruby, której w końcu nie odkręcili i zbieżności nie zrobili. to znaczy zrobili ale przy skręconej kierownicy, tak żebym mógł do domu wogóle wrócić i nie uszkodzić kół. po prostu nie mają narzędzi do pracy. a co najlepsze a może najgorsze to to,że musiałem zapłacić za usługę bo pan twierdził, że zrobił co mógł a ja nie miałem ochoty się z nim kłócić.
powiem tylko, że po powrocie do domu zajechałem do mojego mechanika i śrubę odkręcił w minutę.
podsumowując - mój samochód już tam więcej nie zawita i nikomu nie polecam tego warsztatu samochodowego!
1
woj 2015-11-18 12:15:18
Człowieku szkoda czasu
on3 2016-01-20 09:29:56
wypłate dostaniesz jak Pani bedzie nato przygotowana
haha 2016-05-12 18:48:05
No a jaką ofertę znalazłeś @Romans. Musisz podać na jakie jest stanowisko, tak to nikt ci nie pomoże.
Zostaw swoją opinię o AUTOMAX KONOPKA - Szczecinek
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AUTOMAX KONOPKA