brak logo

Piekarnia Król Antoni

Katowice

Opinie o Piekarnia Król Antoni

Marzena 2017-01-14 09:10
Zgadzam się sami Martyna najlepsza na świecie
5
Pracownik 2017-01-14 12:50
P,Karolino jest pani super,UWIELBIAMY PANIA!!!!!!!!
8
k..................................... 2017-01-14 23:52
Po co wypisywać bzdury wiadomo że same pozytywne opinie wypisują albo ulubieńcy albo sama pani koordynatorka dajcie spokój tylko ktoś bez ambicji i zasad może tak traktować pracowników może czas zastanowić się nad sobą dbać o dobro wspólne a nie o własn [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] al po prostu żal jak nie będzie współpracy nie będzie pracy i owoców tej pracy po każdy będzie olewał może jakiś kompromis czas najwyższy na taki krok pozdrawiam ...............................................................................................................
1
xxxxx 2017-01-16 17:33
Dziewczyny maja całkowitą racje. Aa i zauważ ze nie pisza o wszystkich koordynatorkach tylko o JEDNEJ,ktora ewidentnie ma problem sama ze sobą,uważasz,ze dociekiwanie, wprowadzanie zamętu,sianie plotek, wieczna ironia w rozmowach jest normalne? To ze pracujesz z kimś kto ma pojęcie co robi i znajduje sie na odpowiednim stanowisku nie znaczy ze inna osoba zajmująca sie zupełnie innymi punktami tez taka jest. Każdy sklep ma przydzielonego opiekuna sklepu, twoja koordynatorka jest w w porzadku? To super, takie tez pracują . I wiem, ze są ok. Mysle, ze gdybyś miala współpracować z panią o której tutaj wszyscy mówimy na pewno tez nie bylo by ci wesoło ;) dlatego nie brońcie tak zawzięcie osób, z którymi nie musicie na codzien miec do czynienia . Niestety to co sie dzieje ostatnio w piekarniach zaczyna przypominać przedszkole. Ludzie traktujmy się poważnie ...
3
zadowwolonaa : ) 2017-01-17 06:57
Moim zdaniem zachowujecie się wszystkie jak w przedszkolu jakaś żenada weźcie się lepiej za robotę a nie za pisanie kłamstw Nowa Pani koordynator jest super a to ze patrzy na ręce to jej praca a skoro wam to nie odpowiada to znaczy że chyba macie coś na sumieniu. A wypisywanie takich rzeczy na forum świadczy tylko o was bo tak zachowują się tylko tchórze!!!!!!! Zastanówcie się nad sobą bo to może wy macie ze sobą problem a mi Pani koordynator.
P.Karolino jesteśmy z Panią :) .
6
Pozytywna 2017-01-17 07:09
P.Karolino jest Pani najlepsza a Wy jak macie problem ze sobą to do psychologa bo tylko człowiek który ma nierówno pod sufitem wypisuję takie bzdury i kłamstwa.
5
lololo 2017-01-17 13:24
Każdy ma prawo wyrażać swoje zdanie i pisac o własnych odczuciach. Nie równo pod sufitem ma osoba, ktora nie umie tego uszanować i pojąć. Po co tyle jadu? ;) spokoju życzę i troche większego dystansu :)
2
Jadzia 2017-01-17 18:58
Te pozytywne opinie piszę chyba sama Pani Karolina:)
6
lololo 2017-01-17 20:29
Dokladnie :) tylko dziewczyny, ktorym nie podoba sie wspolpraca z ta pania nie obrażają tych, które jej bronią tu na tym forum . A w druga stronę jest juz inaczej. Najprościej zwyzywać kogoś od psycholek, które maja nierówno pod sufitem, od oszustek , które jak to one pisza widocznie maja cos na sumieniu i ktorym nie chce się pracować. Pozazdrościć ilorazu inteligencji.
1
Pracownicaa 2017-01-17 21:32
Oj dziewczyny dajcie już spokój tej Pani Karolinie. Nie umie zarządzać, źle Was traktuje, nie da się z nią dogadać, ok trudno. Prędzej czy później sam Król to zweryfikuje. A Wy się nie poddawajcie tylko.głowa do góry :)
3
zadowolona pracownica 2017-01-18 09:14
Kolezanli :-) Rozumiem i.jedba i druga strone,hednak w Polsce miestety mniejszosc zazwyczaj nie ma nic do powiedzenia,przykladem jest kilka dni pracy Pani koordynator ktora oddelegowala dziewczyne na sklep w Katowicach poniewaz jako jedyna nie bala sie odezwac wiec ja sie wcale nie dziwie ze teraz reszta anonimowo dodaje komentarze,cieszy mnie fakt ze sprawa zainteresowaly sie osoby ktore sa wyzej i ja osobiscie mam zamiar z Krolowa na ten temat rozmawiac poniewaz jak widac rozmawiac sie da,efektem tego sa juz zmiany koordynatorow,a osoby ktore sa zadowolone z wspolracy z Pania Karolina zazdroszcze i szczerze zycze owocnej wspolracy :-)
3
pracownik 2017-01-18 09:27
Zmiana pani koordynator na 2sklepach super lecz mam nadzieję że to dopiero początek zmian. Boimy się odezwać bo nie chcemy zostać bez pracy czy to takie dziwne , dziewczyna została wydelegowana na pasterską bo pani karolina miała taki kaprys. ...nie potrafiła znieść prawdy. Brawo dla tych którzy w końcu coś z tym robią. ...
4
Wojtek 2017-01-18 11:06
To jakiś cyrk ktoś kto nie potrafi być koordynatorka powinien sam zrezygnować po co siać zamęt dziewczyny jestem z wami macie rację ale uważam że i tak dadzą Wam popalić teraz się zacznie przez jedną panią cały Król na nogi stanął jakieś melodramat
7
Pracownicaa 2017-01-18 12:41
Wiadomo, jak to się mówi "nie ruszaj gowna " ale jak już zostało poruszone to trzeba ponieść konsekwencje
pracownik 2017-01-18 19:46
Konsekwencje ale czego
Pracownik 2017-01-18 21:08
Pytasz konsekwencje czego czy ty w ogóle myślisz dziewczyno wiadomo że jak sobie kogoś upatrzą to i tak go zwolnią bo pani Karolinka już ma swój krąg podejrznych więc o czym mowa możesz tu nic nie pisać ale jeśli ona cię nie akceptuje masz przesrane tak to działa lepiej siedzieć cicho i zgadazać się z tymi głupotami niż się coś odezwać co za paranoja ktoś chyba pomylił piekarnie z rządem w tym kraju to jedno i to samo mam nadzieję że PIP coś z tym zrobi bo to już przegięcie pozdrawiam
Pracownicaa 2017-01-19 12:24
Konsekwencje tego że się namiszało, myślisz że jedna czy drugą nie wyleci z pracy? Bo myślę że król będzie bronił swojego dobrego imienia... chociaż i tak jest słabe :)
1
pracownik 2017-01-19 17:14
Ktoś w końcu się odeWał że coś jest nie tak...i ktoś coś z tym robi więc ja mam nadzieję że szefostwo zrobi to dobrze. ...
2
Pracownicaa 2017-01-23 06:56
I co dziewczyny, coś się zmieniło ? :)
ZROSPACZONA 2017-01-25 13:01
Nic się nie zmieniło wszyscy nas olali dalej Karolina jest koordynatorem tyle że zabrano jej kilka sklepów ale na pozostałych dalej traktuje ludzi jak................ aż wstyd mówić niestety sama nawet nie ma odwagi zrezygnować ambitna nie powiem ale za grosz wstydu trzymajcie się dziewczyny ale nie łudźcie się nie będzie lepiej ona ma swoje pupilki a resztę może przecież zwalniać jak coś nie będzie po jej myśli ŻAL!!!!
2
glowa do gory 2017-01-26 13:01
A zgłaszałyście to gdzies? Dziewczyny nie dajcie się zastraszyć . Czemu boicie się powiedziec głośno o tym ze wasza współpraca z ta pania nie jest taka jak powinna? Szefostwo chyba nie bedzie obojętne na to
3
Pracownicaa 2017-01-27 16:09
A jakieś kontrole z urzedu? Może trzeba to gdzieś zgłosić? Telewizja i te sprawy? Wtedy królowi na pewno do śmiechu nie będzie ...
1
Nie pracownik 2017-01-28 23:00
Znam kilka dziewczyn co pracuja w piekarni krol.. Płaca jest moze mniej obiecujaca niz to wyglada od zewnatrz. Wychodzilo po 7zl z deputatem. Za taka prace mysle ze nie jest zle. Premie tez dziewczyny mialy. Jak dla kogos 150zl za free to malo to brak slow.no tak jest 500plus to 150zl to malo.. Teraz od stycznia sa nowe stawki i placa jest jaka jest. Jak Wam tak zle to mozecie sie zwolnic i isc roznosic ulotki.
6
Król 2017-01-30 07:32
W końcu ktoś mądry!
1
ewa 2017-01-30 21:57
Za taką pracę nie jest źle?! Przecież każdy chce godziwie żyć a nie za marne grosze na marnej umowie bez stabilizacji... ten mądry to wiadomo kto pisze. Jeszcze mobbing doszedł bo prawda w oczy kole
P.A 2017-01-30 22:04
Szanowny 'nie pracowniku'jest coś takiego,jak czytanie tekstu ze zrozumieniem,szkoła się kłania...Dziewczyny piszą o traktowaniu i warunach w pracy ,a nie o wynagrodzeniu ,więc ten wpis jest bez sensu ,a roznoszenie ulotek,hmm całkiem przyzwoita praca ,w końcu żadna uczciwa praca nie hańbi .
3
Król 2017-01-31 09:20
Jakoś jest teraz podwyżka to jeszcze Ci mało? Ile Ty chcesz zarabiać za sprzedaż chleba?! 10 tysięcy? Umowę też masz, popracuj 3 miesiące i idź na l4 jak Ci tak źle.
2
Pracownicaa 2017-01-31 16:52
Dziewczyny zajmijcie się kur.wa robota a nie pieprzeniem głupot na koordynatorki bo robicie krzywde nie tylko p. Karolinie ale wszystkim. Jak macie za mało roboty to sprzatajcie sklepy przed sanepidem a nie wypisujecie brednie ...
4
Kasia 2017-01-31 17:14
Ciekawe kto podpisuje się KRÓL... To sama prawda a nie brednie, a jaką umowę? Bo jedynie zlecenie a gdzie nie gdzie na czarno Panie pracują po znajomości
1
pracownica 2017-01-31 19:41
Popieram, laski wezcie się za robotę bo widać za dużo czasu trochę macie i od tych nudów w głowach się przewraca a jak wam tak bardzo zle to raczej nikt was na siłę nie trzyma nie jesteście raczej takie idealne że piekarnia bez was padnie , są podwyżki więc da się zarobić tylko trzeba chcieć....a jak macie jakiś problem z panią koordynator to wystarczyło zgłosić to gdzie należy a nie robić haje na internecie.....swoją bezmyślną głupotą zaszkodziłyście nie tylko jednej pani koordynator lecz wszystkim.....gratuluję bezmyślnego i dziecinnego zachowania
6
oburzona 2017-02-01 18:22
Dziewczyny, opowiadacie takie głupoty że słuchać się nie chce. Wszyscy zainteresowani dobrze wiedzą że negatywne opinie piszą osoby którym nie pasuje że dostały koordynatora który w końcu Was pilnuje i wymaga, zamiast osoby która dla świętego spokoju przymykała na wiele oko. Jak Wam tak źle to się zwolnijcie.
7
Pracownicaa 2017-02-01 21:51
Dokładnie! Ciekawe tak szczekały, tak.szczekały a teraz cisza.. namieszalyscie i to ładnie. W żadnej innej pracy by się nikt wami nie przejmował tylko by kopnął w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
5
Wściekła 2017-02-02 15:41
Z wami wszystkimi jest coś nie tak najpierw narzekacie na Karoline a potem nagle obrończynie nagle stała się taka dobra taka suuuper mogłyście się zastanowić wcześniej a wypisywać bzdury ja nadal twierdze że to nie jest osoba na to stanowisko dalej twierdze że jest bezczelna i powinna być usunięta każdy kto szanuje pracę będzie się starał nie ważne jaka ona jest ale nie każdy pozwoli sobie na takie zachowania jakie reprezentuje Karolina i ja nie jestem za tym by została lecz pewnie wcześniejsze sygnały zostaną bez echa zostanie i dalej będzie mieć was za nic i śmiać się za plecami z waszej głupoty powodzenia
Stara 2017-02-02 15:57
A te słodkie opinie anonimowo dlaczego się nie podpiszecie kto namieszał to namieszał jedna osoba Karolina a teraz wszystkie są winne jeszcze uderzenia w stosunku do jak łatwo zrozumieć pani Magdy oszalałyście to paranoja może czas zastanowić się czego się chce bo to co się dzieje to parodia jeszcze będziecie płakać
2
dawna znajoma Karoliny Wilk 2017-02-28 17:03
Witam u Was w piekarni dzięki Karolinie Wilk nigdy nie będzie spokoju teraz zwolnienia grupowe żeby chronić dupe jednej " Pani Menagere" może to kochanka szefa która z ludźmi robi co chce ta wiadomość o zwolnieniach utwierdza mnie w przkonaniu że PIP powinien zająć się tą firmą wszyscy się bójcie bo jak żle spojrzycie na Karolinke Wilk to wypad z dnia na dzień a ty kobieto jesteś bezwzględna zero samokrytyki zero szacunku do ludzi zero kultury nie miałam zamiaru pisać na tym beznadziejnym portalu ale pracowałam z tobą jesteś beznadziejna a twoj pracodawca chyba tego nie widzi czas zastanowić się nad sobą wracaj do Sosnowca tam twoje miejsce
"
12
Temida 2017-02-28 17:11
UWAGA dziewczyny, które w ostatnim czasie zostały zwolnione w dziwny sposób przez panie koordynatorki z Piekarni "KRÓL" zgodnie z naszą ostatnią rozmową byłam u Pani prawnik i zgodziła się nas reprezentować, powiedziała że racja jest po naszej stronie, więc proszę o podawanie swoich namiarów. Tej Hydrze trzeba ukręcić łeb.
12
KJS 2017-02-28 17:32
Dziewczyny pracujace zmiana kordynatorki to tylko POZORY . Po miesiacu góra półtora ( również pracujace wiecej niż dwa lata ) zostaniecie zwolnione z dnia na dzień . Menagerki twierdza że nie polecamy ciast , ze sa zbyt duże zwroty , że nie dajemy nic od siebie co jest kłamstwem ponieważ zawsse klienci nas chwalili . Gwarantuje że nasi stali klienci przejda razem z nami do zjarenka :)
9
Były pracownik 2017-03-02 00:09
Witam. Pracowałam w piekarni ponad rok,moim koordynatorem była Pani Magda. Mimo swoich wymogów, bardzo pilnowała porządku na sklepie, zwracała dużą uwagę na zamówienia. Z każdym problemem można było zwrócić się do Niej. Nie ukrywam była osobą bardzo wymagającą lecz rezultaty widać było gołym okiem. Takich koordynatorów jest na prawdę mało, którzy doceniają pracowników za swoją pracę. A wy dziewczyny trzymajcie się bo nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.
P.S Na szefostwo nie narzekajcie bo Oni naprawdę robią wszystko żeby ogarnąć wszystkie punkty które mają. A jak wiadomo mało ich nie jest.
Pozdrawiam.
6
xxxxxx pracownik 2017-03-03 14:32
Jak czytam te opinie to głowa mała .... widać jaką wy macie kulture ;/ żenada nowe koordynatorki jak najabrdziej na tak ....widać dziewczyny tylko chcą zaszkodzić .. W życiu wam nie wyszło ? ;/
3
Sprawiedliwa 2017-03-04 11:17
Czy Szefostwo w ogóle to czyta ? Powinniście zareagować na groźby karalne i pomówienia. Jeśli nic się nie zmieni i wpisy nie znikną, doradzam p.Karolinie udanie się jak najszybciej do prawnika i na policję.
5
adwokat 2017-03-05 06:48
mam nadzieję że jest pani świadomo, iż posądza pani szefa piekarni o zdrady, takie rzeczy bezpodstawnie pisane podlegają pod sąd,tzw. pomówienia, a i jeszcze jedno policja już sprawdza z którego komputera ta wiadomość została wysłana, pozdrawiam.
4
Temida 2017-03-06 16:35
DZIEWCZYNY TO ŚCIEMA nie bójcie się żadna policja się tym nie zajmuje sprawdzone u źródeł, jedno co mogę wam powiedzieć to ro że wszystkie pochlebstwa pod adresem Pani Karoliny są wysyłane z tego samego komputera to każdy informatyk może sprawdzić.
2
Kobieta 2017-03-06 17:23
Wez sie juz uspokoj,nie pracujesz juz w Królu to powodzenia zycze i daj innym spokojnie pracowac a nie nakrecaj calej reszty ...
4
Gosc 2017-03-07 10:40
Słabe masz te źródła, dopytaj dokładniej, zanim się wypowiesz. Informatyka też pewnie znasz i już Ci powiedział? Żałosne.
3
temida 2017-03-07 14:13
oj dziecinko nawet nie potrafisz swoje braki i kompetencje w menadżerowaniu wziąć na klatę tylko cały czas się odszczekujesz . A i jeszcze jedno nie dam Ci spokoju tobie nikomu więcej.
Sprawiedliwa 2017-03-07 15:53
Nie jestem tym kim myslisz.Zajmij się swoim życiem. To że Tobie się nie udaje w życiu, nie znaczy że możesz kogoś oczerniac żeby wybielać siebie
3
Ewna 2017-03-09 10:16
Ogarnięcie się wszyscy.!to co piszecie są to zupełnie puste słowa ja wasze mózgi. Dlatego zostawiam wszystko BEZ KOMENTARZA . Pozdrawiam
7
kobieta 2017-03-15 08:22
To po co sie wogole wypowiadasz haha
1
aaaaaaaa 2017-03-31 22:46
Dla mnie to co się dzieje to paranoja.. zmieniło sie coś?
Ewna 2017-04-01 06:38
Pisze dlatego ze jak nie masz klientow żeby Ci sie nie nudziło ;-);-);-);-)będziesz miała co opowiadać swoim koleżanką z drugiej zmiany ;-)pozdrowienia
4
Zostaw swoją opinię o Piekarnia Król Antoni - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Król Antoni