brak logo

Ganinex

Katowice

Opinie o Ganinex

ORMO 2014-04-15 22:04
Najlepiej (usunięte przez administratora) narzekać biuro do bani z tym się zgodzę ale mechaników naprawdę mają dobrych i tu nikt mi nie powie że nie bo znam osobiście 4 ech polecam fachowców 2 co prawda z "sosnowca" :) ale co tam ważne ze mają trochę oliwy w głowie pomogli mi zawsze i moim znajomym
2
ONLY YOU 2014-06-19 13:54
To dobrze że wymieniają niektorych - zaczeli juz zmieniać serwisantow - SUPER - bo juz myslalem że zmienie serwis - ze starych pozostal B... wiecie o kogo chodzi - jak nie zmieni swego olewanctwa to jego tez wymienią - z korzyscią dla klientow
MELOMAN 2014-06-26 12:50
TAK, masz racje formułki i regułki wykuli na pamięć,ale jak zapytasz o problem
to zaczynają się jąkać i stękać wymyślać niestworzone rzeczy /brak wiedzy /ale jak wjedziesz na serwis to podczas przyjęcia auta próbują ci wcisnąć coś niepotrzebnego albo bardzo drogiego sugerując że to jest potrzebne
1
gość 2014-08-16 22:16
warunki takie że masz najniższą krajową a nadgodziny za darmo
3
gość 2014-08-16 22:19
pracowałem tam kiedyś przez parę lat i nikt mechaników nie wymienia bo sami odchodzą:)
2
eskimos 2014-08-18 13:30
zaczynasz prace w poniedziałek od godz 7,00 a kończysz w sobotę o godz 14,00
nadgodziny ,a co to takiego ,to chyba jakaś nowość / na UKRAINIE podobno mają /
1
gość 2014-09-27 21:51
właśnie to kolega miał na myśli że się ciągle siedzi tylko na noc do domu się idzie (dotyczy szczególnie serwis i blacharnię). I nie pisz nieprawdy!!!
2
gość 2014-10-17 21:31
Na salonie nie zarobisz, polityka koncernu fiat po latach sukcesów skumulowała się na dwóch nieudanych punktach : fiat 500L i Freemenot, brak modeli dla "ludu", nie dziwię się że ze sprzedażą spadli do drugiej 10, brak nowych modeli Alfy, klienci nie kupują nic,także nie zarobisz. Na serwisie w biurze 2200 zł to jest maksimum do zarobienia...
2
klientka 2014-11-08 16:59
Wymienili serwisantów myślałam że z korzyścią,a tu rozczarowanie,jeden przymulony
drugi pieprzy trzy po trzy , trzeci najchętniej mówił by tylko o kwocie jaką trzeba zapłacić a ten co został po prostu go nie lubię.Może inni są zadowoleni ale nie JA
Amelia 2014-11-25 22:33
Jeden taki - (Rem. Bor.) - musiałabym napisać niecenzuralnie ale to niedouczony cwaniakowaty cienki listek - jak on tam utrzymał sie tak długo ???
Znajomy szefowej B. ? czy co ?
2
stivi 2014-12-18 20:25
szef w tym wszystkim najśmieszniejszy ,malutki cwaniaczek ze słomą w butach ,knypek biega po tym salonie jakby nakręcony ,wyciąga puste wnioski o ludziach pomimo,że nie zna osobiście ....tak, tak panie G... dla mnie ocena poniżej zera
6
xbox 2015-02-27 20:29
tam niema chyba najnizszej krajowej pensji większosc ma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] samochody bawią sie wszędzie to za 1200 ?????????? a jak wejdziesz do biura to nikt nic niewie prosze isc do kolegi .prosze czekać to mozna tam usłyszeć najszybciej.
ALIGATOR 2015-03-01 10:18
NO GORZEJ JUŻ SIĘ NIE DA ,POPRZEDNIA EKIPA W BIURZE BYŁA O WIELE LEPSZA PO PROSTU TRAGEDIA
1
ARCI 2015-03-08 21:54
BYLEM NA POCZATKU STYCZNIA 2015 Z ZONA ZAMOWIC SKODE OCTAVIE PO 15 MIN.PODESZLA PANI MATUSIAK CHYBA ZA KARE A W ODDALI WIDZIALEM CZTERECH SPRZEDAWCOW SMIALI SIE CHYBA OPWIADALI O SWOICH WRAZENIACH Z CIEZKIEJ PRACY! PO DOGADANIU SIE Z PANIA CO DO CENY ITD.CHCIALEM ZOBACZYC KOLOR BIALY ALE MOWI KTOS POJECHAL BEDZIE JUTRO TAKIE PERDOŁY MOWIE PROSZE ZADZWONIC I PODPISZE UMOWE ! DZIS MAMY MARZEC 2015 NIKT NIE RACZYL ZADZWONIC MOZE SZUKAJA TEGO BIALEGO KOLORU !A PANI DZIEKUJĘ ZA TELEFON
szef 2015-03-12 10:15
Szanowna włascicielko !
Weź sie za te swoje "Luizy" na salonie - zerrrrro zaangażowania i brak pojęcia o autach.
To CHYBA salon sprzedaży aut - a nie agencja towarzyska, bo tak sie zachowują 'przebywające' tam panie
9
klient 2015-03-13 22:59
Po twojej opini widać ze jesteś jakimś starym zazdrosnym straszydlem i przeszkadza ci ze dziewczyny są piękne i znają się na swojej robocie.
2
sprzedawca owiec 2015-07-15 00:40
Jeszcze trochę i się ta firma rozsypie, pracownicy są pograniczu wytrzymałości
2
trójkont 2015-07-26 17:57
Odp. na hasło 'dziewczyny są piękne'
Powiedzcie która ??? bo nie zauważyłem.
4
Zenobiusz 2015-10-14 13:39
Sądząc po rotacji pracowników serwisu / biuro obsługi / rekrutacja cały czas trwa, a warunki jakie tam proponują są po prostu śmieszne i ludzie sami odchodzą
dlatego od pewnego czasu nie ma z kim tam porozmawiać technicznym językiem a to jest dla mnie jako klienta najważniejsze - nie faktura którą każdy może wystawić
1
afrika bombata 2015-12-03 23:35
Ameryki nie odkryłeś, przyzwolenie na odejście takim ludziom jak przemek g. oddział pszczyna, wojtek f. oddział gliwice, damian ł. oddział katowice i paru innch, co ciągną przeroby i wiedzą co robią, to strzelanie sobie w kolano. Niech się jeszcze zwolni kominiorz, riksza i jacek j. to już po firmie
3
gość 2015-12-13 02:00
Ma perspektywy ale zostać hurtownią kosmetyków - słowa właściciela sprzed paru lat i że 10 osób na jedno miejsce jest:) To nie lata 90 że było 30% bezrobocie i ludzie harowali za 500zł miesięcznie. Teraz potencjalny pracownik ma wyjeb**e na taką firmę, jak nie znajdzie lepszej roboty to wyjedzie za granicę.
1
giza 2015-12-29 14:40
pracować cały miesiąc i żyć w ubóstwie, szukać emerytury na starość to tylko ganinex ZUS?
1
undam 2016-01-14 16:57
A co mają napisać że po podpisaniu umowy staniesz się własnością p. G
Barbara 2016-01-21 20:55
W firmir Ganinex naprawiałam szkodę po wypadku, przy podpisywaniu umowy bardzo miły Pan poinformował mnie, że szkoda załatwiona zostanie bezgotówkowo. Po naprawieniu szkody miły Pan stał się bardzo niemiły a roszczeń wobec ubezpieczyciela, który jak to ma w zwyczaju odmówił zapłaty, musiałam dochodzić sama. Ganinex w niczym mi nie pomógł, jedyne do czego się ograniczył to groźby.
2
banan 2016-01-24 12:25
Ta firma idzie powoli na dno. Dobrzy ludzie odchodzą. Serwisy mają straszne. Poziom garażowców, a nie przepraszam w garażu jest lepiej bo przynajmniej nie zdzierają kupy kasy i nie wmawiają napraw, których nigdy nie wykonano. Doradcy serwisowi siedzą na korytarzu i nie słychać co do Ciebie mówią bo jest straszny hałas. Generalnie nie polecam bo jedyne co potrafią to podmieniać części z nowych samochodów i później musisz kupić takiego wybraka. Wypłaty w kopercie, a rodzinka się wozi ferrari, lata helikopterem i pływa na jachcie w CRO za wczasy pod gruszą biednych pracowników.
5
jungingen 2016-01-24 13:33
Ja też kiedyś naprawiałam samochód w Katowicach i nie mogę powiedzieć bo zrobili naprawdę dobrze, ale auto przyjechało porysowane! ale miły Pan T. od razy zabrał auto, dał kawę i kazał zaczekać 15 minut. Po jakimś czasi wrócił i wyjechałam chociaz w połowie zadowolona. Już więcej tam nie pojadę bo to śmieszne, żebym za roczną Giuliette dostała psujące i śmierdzące Punto na dodatek bez klimatyzacji. Taki serwis a takie auto mi dali - WSTYD! Wolę jechać do swoich w moim mieście tam mi dali nowego Leona. Niech właściciel dalej kupuje sobie i swoim synusiom nierobom auta zamiast do firmy.
1
gość 2016-02-03 21:40
Ja tam kiedyś pracowałem, owszem wypłaty na czas bo co za problem przelać najniższą krajową:D Super klimat? Są trzy wytłumaczenia na takie słowa :
1. Jesteś kimś z rodziny właścicieli.
2. Dostajesz pieniądze od właścicieli za pisanie tego.
3. Jesteś "brązowym noskiem":D

Nikt nikomu nie broni niech się zatrudni to zobaczyny:D
1
urwis 2016-02-10 14:33
Klimat jest super zwłaszcza w lato / mikroklimat /
5
łotr 2016-02-17 22:00
Szukaj wszędzie tylko nie w tej firmie. Ostatnio podnieśli najniższą krajową to co zrobił pan AG? Na konto +100 a do koperty -100 i rachunek się zgadza :) Poszukaj pracy u jego brata Michała tam przynajmniej wiesz za co robisz tylko z drugiej strony tam się nikt nie zwalnia bo są godne warunki...
2
ol 2016-02-17 22:58
podniusł wypłate na konto zarobisz ponad 1300 to jest szok skad on ma ta kase
ol 2016-02-17 23:01
podniusł wypłate na konto zarobisz ponad 1300 to jest szok skad on ma ta kase
w 2016-02-19 20:34
podnosi co z tego jak zabiera to z niopodatkowanych kopert
3
w 2016-02-19 20:36
podnosi co z tego jak zabiera to z niopodatkowanych kopert
3
Wezyr 2016-02-27 19:00
A na emeryturze będziemy chodzić po MOPS-ach ? - Acha przecież niedożyję
koks 2016-03-22 21:58
W tej firmie zostali sami debile. Serwis może dać tylko oryginały za 1000 zł do auta za 5000 zł - kpina! Zawsze tam jeździłem, ale już rezygnuję - panie pilociku ode mnie już kasy nie dostaniesz.
1
ernest 2016-06-05 17:27
Nie wiem skąd tam teraz są ci dwaj na szkodach, ale to jest jakaś rzenada. Jeden wygląda jak gumiś z kosmosu, a drukgi emeryt z jakims marnym tatuażem i fryzurą jak 12 latek z gejmnazjum. Wcześniej jakoś więcej dało się załatwić i dowiedzieć, teraz jeden nic nie wie i pyta drugiego, a drugi nie wie i musi zapytać kierownika.
1
Zeflik 2016-06-07 21:16
Jesteś cwaniaczkiem anonimowym? Podejdź do ich biurek i powiedz im to wprost, a nie kozaczyć w anonimie!
2
Konkurencja 2016-10-01 22:07
Ceny za części ustalone są z góry przez fca. Nie mają drogo. Wszędzie tak jest.
raoa 2016-10-01 22:09
@Miłosz no tak tak pojdrzewam ze zarobki to moga byc całkiem ciekawe tylko no wiaodmo ze na takim stanowisku to trzbea miec odpowiednie kwalifikacje do rpacy
polak 2016-11-07 19:23
Uciekajcie od tej firmy. Ganininex w Katowicach to banda oszustów ,zwłaszcza kierownik serwisu.
Przed dwa lata zwodził podczas gwarancji ,ze wszystko jest ok i tak ma być jak się okazało usterkę w innych serwisach wymieniali bez problemu.
1
Roki 2017-01-24 20:04
Największym problemem tej firmy jest fakt że mały właściciel jest głupszy niż jego mechanicy...
3
Joanna 2017-03-13 15:46
Jeśli szukacie pracy w Ganinex to zachęcam do zaglądania na stronę internetową firmy. http://www.ganinex.com.pl/praca
Zamierzacie aplikować?
zeflik 2017-03-23 22:00
Nowy sposób dorobienia dla synalków. Sprzedawać wymienione części od klientów i wtedy jest podwójny zarobek. A pracownikom każą wmawiać, że ubezpieczalnia nie pozwala, albo już są zrobione porządki i wyrzucono...
3
Adam Klimek 2017-06-10 15:27
moja opinia :
cała ''wykwalifikowana" załoga to spęd różnego rodzaju cwaniaczków, naciągaczy, krętów różnej maści.
'Zapach' tego grajdoła przypomina woń zabalsamowanych zwłok nieboszczyka.
Nigdy więcej usług tych nienadańców. Innym też nie radzę - chyba że wam na pieniądzach nie zależy.
4
Joanna 2017-06-29 09:07
Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak wygląda praca w firmie, jednak bardzo proszę o zachowanie kultury wypowiedzi. Nie jest to miejsce na obrażanie innych pracowników.
dasiek 2017-07-02 13:57
niepolecam tego serwisu auto mialem w idealnym stanie a mi je [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] od tego momentu niedal bym naprawic nawed roweru w tym serwisie pracują tam same partacze
Damiano 2017-07-03 03:56
Dalem wymienić rozrząd a po wymianie lipa auto 4 razy na lawecie wrucilo do tej pory mam z tym autem problem na domiar tego mialem luz w przednim kole diagnosta kopionc nogom w kolo stwierdzil uszkodzona przekladnia dotego kierownik Pan Marcin chcial mie naciongnoć na przekladnie za 1400zl a w zwyklym warsztacie okazalo sie ze to koncówka drążka za kturą zaplacilem 250 zl z usawieniem zbieznosci czesci dostarcza im firma z katowic z juzefofski tam ta przekladnia kosztuje 450 zl ale mnie chcial naciągnoc ten kerownik na czesciach mają przebicie 200procent i dodatku lipne materialy
3
Damiano 2017-07-03 08:48
Ja tesz do konca niewiem czy mechanik co robil mi auto niepodmienil mi ecu fakt taki ze mechanik ma taki sam model a mi nagle zepsul sie w serwisie ecu dziwny zbieg okolicznosci
klienci skody w ganinexie 2017-07-21 13:23
Opinia o skodzie w ganinex - może i mają jakąś tam swoją wiedzę ale używają jej z kilkustet procentową marżą pomnożoną o nabijanie klientów w przysłowiową butelkę - czyli wymyślanie bezsensownych i nieprawdziwych usterek auta. Sami przez to przeszliśmy, na szczęście zwialiśmy po chwili zastanowienia. Nie polecamy
chyba że wrócicie tam z dobrym adwokatem i prokuratorem - dotyczy spraw wyłudzeń od klientów.
alfret 2017-07-28 20:20
Jak tam stuacja z aferom kopertowa?Maly już za kratkami czy jeszcze urzywa luksusowego życia za pieniądze z przekrętów?PIP węszy i przesluchuje wszystkich nowych i starych, zastraszonych i tych którzy nie chcom być dali oszukiwani i okradani a wypłaty nadal w kopertach do odbioru w kasach firmy.
Zostaw swoją opinię o Ganinex - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ganinex