Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: ZEITMANN

zdjecie uzytkownika
Ulka - 2015-08-12 11:24:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Anka - 2015-08-11 23:29:47]:
Dobrze że pisze ktoś, kto już jest na miejscu i może co nie co innym podpowiedzieć. Ile kilometrów macie z mieszkania do pracy? Jeździcie do pracy samochodem czy komunikacją miejską?
zdjecie uzytkownika
siati - 2015-08-12 16:56:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś coś wie o pracy na produkcji w BMW? jakie warunki i jak z robotą?
zdjecie uzytkownika
W - 2015-08-12 17:40:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej jedzie ktos w ten weekend na zabawki do Lauda?
zdjecie uzytkownika
katrinchen - 2015-08-12 20:59:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ulka - 2015-08-12 11:24:02]:
Ja jestem od wczoraj w fabryce, ktora wspiera playmobile, pierwsze dwa dni oceniam pozytywnie, bylo szkolenie a od jutra mamy pracowac samodzielnie. Tu jest nas duzo, do pracy jest okolo 12 km, ale jestesmy tak podzielone na zmiany, ze zawsze jest dziewczyna z samochodem, z ktora jezdzimy. Slyszalam tez, ze (usunięte przez administratora) e przez administratora) 2 paniom dal auta sluzbowe, wiec calkiem ok to zorganizowane. W mieszkaniu luksusow nie ma, ale jest do przezycia.
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-08-13 06:47:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy ktoś aplikuje lub pracuje jako elektryk okrętowy w Lubece.
zdjecie uzytkownika
pandaaa - 2015-08-13 11:26:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Czy mogłabym dowiedzieć sie dokładnie w jakiej miejscowości znajduję się praca przy zabawkach?
zdjecie uzytkownika
miska - 2015-08-14 07:10:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pandaaa - 2015-08-13 11:26:19]:
Dietenhofen
zdjecie uzytkownika
Ulka - 2015-08-14 11:12:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pandaaa - 2015-08-13 11:26:19]:
Najprawdopodobniej w Norymberdze jest praca przy zabawkach, no ale tutaj można mieć uwagi do pań w Zeitmannie, bo chyba każdy chciałby wiedzieć gdzie będzie pracować i gdzie będzie mieszkać, a nie jak jednej osobie powiedziano "wszystkiego się pani dowie na miejscu" Może mój wpis zostanie usunięty, ale sądzę że takich ważnych informacji powinno się przed wyjazdem udzielać, że nie wspomnę już o tym że adres zamieszkania powinni podać od razu, tak jak robią inne firmy. A nie błąkać się z bagażami po biurach, po szkoleniach, tak jak to miało miejsce niedawno w BMW, że ludzie od rana chodzili z bagażami do biura, z bagażami na szkolenie, potem z bagażami na drugą zmianę i dopiero o godz 20-tej dostali kartki z adresem mieszkania i z mapką dojazdu.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-08-14 15:35:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ulka - 2015-08-14 11:12:26]:
Hej, a jak to jest jak sie przyjezdza do biura busem? Oni odwoza pozniej na adres zakwaterowania czy samemu trzeba tam dojechac? Jak w ogole wyglada ta rozmowa w biurze?
zdjecie uzytkownika
miska - 2015-08-14 19:55:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ulka - 2015-08-14 11:12:26]:
Mi od razu powiedziały, ze to Dietenhofen.
zdjecie uzytkownika
Ulka - 2015-08-15 08:22:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xyz - 2015-08-14 15:35:40]:
Oni odwożą na kwaterę na pewno, tylko po co cały ten cyrk z jeżdżeniem z bagażami do biura, a jadąc busem nie ma się pewności czy trafi się akurat na tą godzinę. A rozmowę kwalifikacyjną jeśli przejdziesz już w Polsce, gdy zadzwonią do Ciebie, to w Niemczech też nie ma problemu.
zdjecie uzytkownika
Ulka - 2015-08-15 08:26:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [miska - 2015-08-14 19:55:52]:
Tak, ale powiedz mi czy mieszkasz w Dietenhofen i czy pracujesz też w Dietehofen, bo o takie szczegółowe sprawy mi chodzi. Szczerze nie sądzę aby praca była w Dietenhofen.
zdjecie uzytkownika
LA - 2015-08-19 13:30:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy któś wybiera się do pracy przy zabawkach na poniedziałek? ;)
zdjecie uzytkownika
Gość12 - 2015-08-19 18:58:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [LA - 2015-08-19 13:30:29]:
tak ja sie wybieram dostalismy wezwanie na poniedzialek
zdjecie uzytkownika
LA - 2015-08-20 12:34:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gość12 - 2015-08-19 18:58:11]:
Wybierasz się busem , czy jakimś innym środkiem transportu? Do zobaczenia w poniedziałek
zdjecie uzytkownika
nika - 2015-08-20 14:06:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co myślicie o firmie (usunięte przez administratora) mam od nich ofertę pracy jako hydraulik
zdjecie uzytkownika
obeznany - 2015-08-20 19:30:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nika - 2015-08-20 14:06:03]:
HA HA ! zdążyłem zobaczyć zanim z moderowali! Jedziesz do firmy z Rhedy znam ich, są ok, tylko bardzo pilnuj godzin żebyś wszystko miał podpisane i zawsze rób kopie listy godzin dla siebie, ja robiłem zdjęcie. W jednym miesiącu miałem za mało o 11 godzin zapłacone ale miałem fote godzin i mi wszystko wypłacili. Ja tam byłem jako lakiernik. Pracowałem 6 miesięcy potem znalazłem sobie robotę przy granicy z Polską kasa jest mniejsza ale jestem co weekend w domu. O zeitmanie nic nie mogę powiedzieć bo nic mi pomagać nie musieli, dostałem wszystkie od nich papiery i pojechałem tyle z nimi rozmawiałem co przed samym wyjazdem.
zdjecie uzytkownika
Gosc12 - 2015-08-20 22:39:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Samochodem jedziemy w dwie osoby do zobaczenia:)
zdjecie uzytkownika
dina - 2015-08-20 22:51:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tez uwazam ze nalezy pilnowac swojej pracy i jak trzeba to pisac godziny. ja zawsze tak robilam. moze nie mialama takich sytuacji jak ty @obeznany ale zawsze czlowiek spokojniejszy jak pilnuje wlasnego biznesu. a moze ktos mi powie mimo wszystko jak to jest z praca na stanowisku pokojowki w niemczech? mozna ladnie zarobic?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-21 10:08:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
radek - 2015-08-21 10:09:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Wybiera się ktoś do pracy jako elektryk?
zdjecie uzytkownika
ricki - 2015-08-22 07:25:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam jedzie ktos do REGENSBURGA na poniedzialek
zdjecie uzytkownika
Ola - 2015-08-24 05:46:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Hej, mam pytanie. Jak wygląda rekrutacja do Zeitmanna? Zadają jakies pytania czy coś?
zdjecie uzytkownika
Beti - 2015-08-24 11:39:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy ktoś wybiera się do pracy jako pokojówka (Lubeka)?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: O pracy mozemy porozmawiać na tydzień przed wyjazdem , a dlaczego nie teraz ja jeszce nie wiem czy chce wyjechać ,
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-24 11:46:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
Beti - 2015-08-24 11:47:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy wybiera się ktoś do pracy jako pokojówka (Lubeka)?
zdjecie uzytkownika
grzesiekstg - 2015-08-26 20:03:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ktos pracuje jako laminiarz w tej firmie? jezeli tak prosze o kontakt grzesiekstg@wp.pl Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZEITMANN
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ZEITMANN?
Zadaj pytanie
alert