Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: ZEITMANN

zdjecie uzytkownika
Marcin - 2015-06-25 15:02:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szromu - 2015-06-25 08:20:55]:
ja tez jade na 01.07 zobaczymy jak bedzie a z kad jedziesz kolego moze sie spotkamy
zdjecie uzytkownika
szromu - 2015-06-25 15:40:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej ja jade ze śląska dokładnie Pszczyna jak co to pisz na meila szromu@op.pl
zdjecie uzytkownika
kilos - 2015-06-25 18:19:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po prawie pól roku po interwencji pani moniki odzyskalem w koncu wynagrodzenie za prace w fabryce zabawek jako operator wozka widlowego. Dlugo to trwalo, ale bez ich pomocy w ogole nic bym nie dostal i mimo, ze to nie ona byla winna to mnie jeszcze przepraszala, ze tyle to trwalo. Szkoda, ze wczesniej nie sprawdzili z jaka firma maja do czynienia (michaelstad), ale najwazniejsze, ze mozna liczyc na ich pomoc. Z tego co wiem to kilka osob co pracowalo u tych oszustow z niemiec wyjechalo ponownie za ich posrednictwem i sa zadowoleni.
zdjecie uzytkownika
chetny - 2015-06-25 19:48:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [szromu - 2015-06-25 08:20:55]:
oni tam na tym dhl to z 30 osob maja.. jakies opinie?!
zdjecie uzytkownika
lenio6 - 2015-06-28 10:14:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam tez mam jechac na DHL Neumenster.Panowie znacie jezykbo ja nie,mowila mi ze nie trzeba znac do tej pracy.Cos wiecie na ten temat.
zdjecie uzytkownika
Marek - 2015-06-28 10:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lenio6 - 2015-06-28 10:14:53]:
w DHL jest trzech brygadzistów od zetimana co znają niemiecki. reszta nie musi znać i nie ma z tym problemu, tu jest sporo ludzi z polski nie tylko z zeitmana
zdjecie uzytkownika
lenio6 - 2015-06-28 11:32:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ogolnie jakie sa warunki,ile mozna zarobic netto,dojazd do pracy
firmowe busy czy samsmu.i na jaki czas daje umowe ta firma w niemczech
zdjecie uzytkownika
lenio6 - 2015-06-28 14:25:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na jaki czas daja umowe,zarobki netto
zdjecie uzytkownika
lucek - 2015-06-28 17:35:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lenio6 - 2015-06-28 11:32:59]:
tu sa ludzie z roznych firm, i tylko brygadzisci mowia po niemiecku.
zarobki sa ok, bo jest duzo nocek i mozna tez w soboty pracowac
zdjecie uzytkownika
lenio6 - 2015-06-28 18:00:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lucek - 2015-06-28 17:35:28]:
Ile mozna zarobic na miesiac netto na reke
zdjecie uzytkownika
lenio6 - 2015-06-28 19:57:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ile mozna zarobic na miesiac netto na reke
zdjecie uzytkownika
becia - 2015-06-29 13:38:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracował toś na lotnisku jako sprzątaczka ? jest to coś warte?
zdjecie uzytkownika
wszechwiedzacy - 2015-06-30 13:25:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
lenio6 to idiota, nie sluchajcie go, nie ma zadnych sobót, pracuje tutaj to wiem... poczytajcie opinie o (usunięte przez administratora) - wszystkie te opinie dotycza zakladu dhl w neumunster. osobiscie pracuje tutaj juz 3msc, ale odradzam, na kwaterach straszna patologia, brygadzisci cwaniaki i nic nie pomagaja. zarobki przy normalnym systemie tydzien w tydzien nocki dniowki tysiac euro powinien wyjsc.
zdjecie uzytkownika
lenio6 - 2015-06-30 15:00:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wszechwiedzacy - 2015-06-30 13:25:17]:
Kolego ja mialem tam jechac ale nie pojechalem.To nie moja wypowiedz na temat pracy w sobote i to nie ja pisze ze tylko brygadzisci mowia po niemiecku.Ja pytalem na forum jak tam jest,jakie zarobki.Na moje pytanie odpowiedzial Lucek.Nie widzisz tego pisze odpowiedz na zapytanie lenio6.Tak wiec nie nazywaj mnie idiota bo to nie ja pisalem o sobotach itp.
zdjecie uzytkownika
mamwasgdzies - 2015-06-30 18:46:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziwna agencja...nie polecam.

Aplikowalem u nich na magazyniera w Bremen.
Dzwoni do mnie z zeitmanna pani..ocenia jezyk i doswiadczenie i niby ok.
Pozniej dzwoni do mnie pani z tej firmy w Bremen i niby ok.
Mam czekac na cos tam z zeitmanna...umowe czy cos i jechac do pracy.
Czekam i nic.
Po tygodniu dzwonie i pytam co i jak.
Pani mi mowi ze nie bardzo wie o co chodzi.Chce mi ponownie weryfikowac jezyk i proponuje prace gdzies w tartaku.
O..i dodaje jeszcze ze do Bremen juz nieaktualne...pozniej jeszcze z pol miesiaca ogloszenia o Bremen nadawali.
Porabana agencja....na szczescie znalazlem juz prace przez normalniejsza firme.
Ze slyszenia mIalem ich za dobra agencje ale juz tak o nich nie mysle.

zdjecie uzytkownika
ja - 2015-06-30 21:51:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mamwasgdzies - 2015-06-30 18:46:20]:
Mi odwolali w ostatnim momencie wyjazd do bremen, bo ponoc klient chwilowo nie ma zapotrzebowania, ale zaraz znalezli mi inna prace i od poniedzialku zaczynam prace w Erfurcie,wiec moze nie jestes jednak taki super jak ci sie wydaje, skoro nie wzieli cie w inne miejsce....
zdjecie uzytkownika
bartek - 2015-06-30 21:59:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
bardzo dużo starych nieaktualnych ofert a z językiem to pic na niby a atrakcyjne wynagrodzenie to 8.80 eur .brutto wszędzie dla pomocników pracowników produkcji komisjonerów i osób bez zawodu taka prawda
zdjecie uzytkownika
wkurzony - 2015-06-30 22:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bartek - 2015-06-30 21:59:20]:
no tak, bo wy to byscie na produkcji 2000 euro netto zarabiac chcieli...blokujecie miejsca ludziom ktorzy naprawde chca pracowac.....
zenada!!!
zdjecie uzytkownika
Uwielbiam - 2015-06-30 23:01:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wszechwiedzacy - 2015-06-30 13:25:17]:
Uwielbiam kolegę - pracuje trzy miesiące jest do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie poleca ale dalej pracuje. Po prostu ściema żeby innych zniechęcić i nie robić sobie konkurencji. To takie polskie. Jak jest źle to chyba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie robisz dalej ? Uwielbiam takich gości
zdjecie uzytkownika
bartek - 2015-07-01 09:20:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
brawo dla uwielbiam fachowcy zawsze poszukiwani a dlatych co chca pracować za 6.40 na ręke nie widzę przeszkód ja mam ponad 2000 tys eur na ręke pracuję bezpośrednio w Niemieckiej firmie wystarczy rozumieć co mówi do ciebie przełorzony chociarz język znam dobrze tylko najwięcej do powiedzenia mają ci którzy jadą pierwszy raz bez kasy i nie umieją do tego jeszcze liczyć
zdjecie uzytkownika
nic - 2015-07-01 16:16:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mamwasgdzies - 2015-06-30 18:46:20]:
bo tam jest milion osob i nigdy nie wiesz z kim rozmawiasz!!! zawsze trzeba opowiadac wszystko od początku..a impulsy leca....moze maja jakies prowizje od rozmow przychodzacych?...ja mam ich juz dosc!!!
zdjecie uzytkownika
fachowiec - 2015-07-01 21:16:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nic - 2015-07-01 16:16:46]:
jak znasz niemiecki i masz dobry zawód to oni sami się do ciebie dobijają. Do mnie same firmy dzwonią nie muszę się prosić
zdjecie uzytkownika
bartek - 2015-07-01 22:43:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadza sie dużo jest firm oszustów nalęgło się tego w ostatnim czasie trzeba uważać płacą grosze albo wcale a faćhowcy jak piszą przedmówcy moi sami znajdą prace albo praca ich
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Najpierw pare pytans z polski. podstawowe pytania po niemiecku. pozniej dwie rozmowy z niemcami. o dziwo bez problemu poszły po angielsku :)
Pytania: specjalizacja, doswiadczenie , dyspozycyjnosc itd
zdjecie uzytkownika
madrzejszy - 2015-07-01 22:46:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nic - 2015-07-01 16:16:46]:
a to taka filizofia zapamietac z kim sie rozmawia i poprosic do telefony ta sama osobe? mnie prowadzil pan pawel i jakos zawsze mowie, ze chce rozmawiac z nim i mnie lacza..
zdjecie uzytkownika
Fox - 2015-07-02 20:28:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś do Erfurtu na komisjonowanie? Był ktoś? Jedzie ktoś? :)
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZEITMANN
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ZEITMANN?
Zadaj pytanie
alert