ZEITMANN

Kraków

Opinie o ZEITMANN

.... 2016-10-13 15:18:50
Czy ktoś wybiera się na produkcję ciastek w najbliższy weekend (Rossum)? Prośba o kontakt gracroz0@wp.pl
Marcin 2016-10-13 17:49:34
Witam ostatnio była oferta na prasy krawędziowe AMADA do Danii ,orientujecie się ile plus minus mozna tam zarobic ( np w niemczech 1600-2000 € netto) , oczywiście posiadam kilkunastoletnie doświadczenie
kvbn 2016-10-16 11:57:28
Jesli ktos dostal oferte pracy w Lipsku to moge udzielic informacji na ten temat. Warto wiedziec kilka rzeczy o zeitmannie zanim sie ktos zdecyduje na wyjazd.
Generalnie - goraco odradzam.
37
Volvofh13 2016-10-20 20:15:53
Witam czy jest tu jakiś kierowca c+e który podjął pracę np w Niemczech dajcie napiszcie coś o wyjeździe .
Max 2016-10-21 12:44:47
Ktoś wie może jakie warunki firma oferuje dla opertorów pras krawędziowych do Danii ?Ktoś moze aplikował?Oferta wygląda przyzwoicie na "papierze",ale tez widze że większość opinii o zeitmann-ie mało pochlebnych.
2
Etteo 2016-10-22 15:44:44
Witam. Czy był ktoś lub jest nadal w pracy w Ergolding/Dingolfing. Operator wózka widłowego. Jesli tak to jakie warunki zamieszkania? Jaki standard i ilu osobowe pokoje? Pozdrawiam.
8
flo 2016-10-23 11:11:51
wypowie sie ktos na temat stawki spawacza zatrudnionego przez ta firme?
Murarz-Tynkarz 2016-11-03 19:50:09
Pozdrowienia dla Ciebie. Wyłącz CAPS LOCK i używaj składnej polszczyzny.
Rafek 2016-11-06 17:02:35
Panowie ja pracuje o co chodzi z tymi dieta mi każdemu się należą
3
polak 2016-11-06 18:32:42
zależy czego oczekujesz bo jeśli chcesz mieszkać jak lord to nie masz po co przyjeżdżac bo to cię zniechęci ja wyjechałem z inną agencją bez języka do pracy jako mechanik samochodowy i na mieszkaniu od nich nie miałem ani telewizora ani radia ani internetu ale pokoik miałem sam,w pokoiku łóżko,szafe,stolik krzesło i prysznic, kuchnie i dwa kible na ośmiu tak byłem przez pół roku,teraz pracuję bezpośrednio w firmie do której mnie zrekrutowali,pokoik wynajmuję u rodziny niemieckiej ,pomogli czesi,załatwiłem sobie drugą pracę na mini jobs pomogli niemcy kupiłem samochód i zarejstrowałem w niemczech pomogli niemcy tak że wszystko zalerzy od ciebie czego oczekujesz,początki nigdy nie są łatwe ale jeśli ma się silną wolę to spoko ja pracuję pomiędzy tymi dwiema miejscowościami a filia agencji zeitmann jest w dingolfing i z tego co wiem to tutaj mają niezłą opinię,ja tu jestem 2,5roku pozdrawiam i życzę powodzenia i silnej woli a będzie ok
1
Opisz 2016-11-06 20:53:14
Witam mam propozycję do Lipska i niewiem co zrobić a czy zarobki som adekwatne do wykonywanej pracy
macko 2016-11-07 00:28:33
no i jak wyglada ta praca....? ile godzin i jak z zakwaterowaniem....?
Spawacz 2016-11-08 12:56:05
hehe ja nie mogę.....pytac o opinie ludzi, którzy są sami kandydatami i są konkurencją do stanowiska pracy? Ja mam tam kumpli na miejscu i jest OK, ale jak ktoś ma obawy o wszystko to lepiej niech zostaje w PL i w złotówkach zarabia.
2
pat 2016-11-09 14:24:18
Albo masz farta I trafisz na dobre warunki, albo masz pecha to trafisz na meline, ja mialem farta, wszystko sprawa gdzie trafisz!
Radze prized szukaniem pracy za granica chodzic regularnie do kosciola I odmawiac paciez :-p.
Mysza 2016-11-11 07:13:59
Witam czy firma płaci terminowo mam obawy czy podpisać z nimi umowę czy ktoś się na ten temat wypowie
1
SENSI 2016-11-14 20:49:25
NIE NIE NIE
18
Gosia 2016-11-17 13:46:06
witam czy ktoś miał doświadczenia z tą firmą (Zeitmann) w Holandii? proszę o Wasze opinie (miejsce pracy, stawka, ile za mieszkanie? czy płacą tygodniówki czy miesięcznie oraz czy dojeżdża się rowerem do pracy czy zakwaterowanie mają dalej i samochodem?) będę wdzięczna za każdą opinie
2
Henryk 2016-11-18 10:04:01
Oddzwaniają do dobrych elektryków, ja przez nich pracuje jako elektryk i jestem bardzo zadowolony!
1
Kamil 2016-11-18 11:02:04
Mają dużo ofert pracy w Holandii i każdy pracodawca jest inny więc chyba powinnaś dopytać rekrutera o to.
1
Znawca 2016-11-21 16:52:05
Swietna firma, swietna atmosfera pracy, ale nawet przesadna dbalosc o wyslanych pracownikow.
artur 2016-11-22 11:57:04
witam.czy ktoś kto wyjechał 20 listopada do Donauwort do jakiegoś magazynu może coś napisać o pracy i mieszkaniu?
Multisport 2016-11-22 21:29:45
Mam pytanie czy można u Was dostać multisporty dla osób towarzyszących także a darmo lub w niskiej cenie? moja dziewczyna u was pracuje i ma darmowego multisporta open. Prosiłemaby zapytała ale ona się wstydzi. Super sprawa darmowe multisporty.
2
Gosia 2016-11-22 23:14:57
@ Kamil chce uzyskać opinie od zwykłych pracowników którzy podjęli prace przez Zeitmann ponieważ zależy mi na opinii z zewnątrz a nie od rekrutera, z życia wiem że cżesto nie jest tak jak przy rekrutacji nawijają ci makaron na uszy.......
4
bartek 2016-11-23 11:51:40
Dzwonię i dzwonię na tego drwala do Holandi i nic. Mam doświadczenie i refernecje, tlumacze, ze jezyk nie jest potrzebny. Nie warto, nie polecam - nawet stawek nie podają.
5
Tomek Holandia 2016-11-23 12:34:35
Ja dostałem kontakt bezpośrednio do pracodawcy za granicą więc nie wiem co mi jeszcze by miał rekruter "ponawijać", oni nie zatrudniają tylko kierują do pracy i jak ktoś zna język obcy to chyba sie sam z pracodawca dogada po akceptacji?....w umowie też wczesniej dostaje się nazwę pracodawcy i przed podpisaniem można sprawdzic opinie o danej firmie do której się jedzie.
3
Andrzej 2016-11-23 12:38:38
Może nie chce a nie, że się wstydzi?
2
Drwal 2016-11-24 13:36:43
W ogłoszeniu jest informacja, że pracodawca wymaga biegłej znajomości języka obcego od drwali, ofertę przedstawiają kandydatom, którzy spełniają wymagania, więc osobom - które przejdą pozytywnie weryfikację języka angielskiego.
2
JOHN 2016-11-25 17:02:49
FIRMA PRZERELAMOWANA WYASTARCZY SPOJRZEC NA ILOSC OGŁOSZEŃ PODOBNA JAK ADECO ALE NIESTETY BEZ REZULTATÓW
16
Zainteresowany 2016-12-08 01:00:20
Witam mam pytanie odnośnie pracy na stanowisku Tokarz - Frezer CNC. Obecnie pracuje w Niemczech w delegacji ( Polska firma) , u podwykonawcy Mercedesa niedaleko Frankfurtu nad Menem jako tokarz/freezer/szlifierz. Pracuje od stycznia znam dobrze Niemiecki i zastanawiam sie nad przejsciem na niemieckie warunki. Ze wzgledu na umowe jaka podpisalem nie moge przejsc do firmy w ktorej pracuje i szukam czegos innego. Jak to wyglada przez firme Zeitman ? Czy jest to cos na zasadzie life firmy niemieckiej czy po prostu podaja namiary i maja od tego pieniadze ? Na jakie stawki mozna liczyc i jaki jest maksymalny wymiar godzin ( na Niemieckich warunkach okolo 200h/mc) ? Ktos wie cos na ten temat?
On 2016-12-10 01:09:27
Możesz spokojnie aplikować naprawdę fajna firma sam pracuje już 6 miesięcy i nie narzekam. Chetnie polecam rowniez znajomym !Pozdrawiam
2
weyn6663 2016-12-13 20:20:39
Witam czy pracował ktoś w Norwegi z tej firmy jako cieśla jak ma się praca do tego co obiecują i czy warto wyjechać czy lepiej dac sobie spokuj
1
Pablo 2016-12-15 12:22:08
Odradzam. Tą agencję radzę omijać szerokim łukiem.
24
Kevin 2016-12-15 12:29:46
A na jakim stanowisku pracujesz?
Nika 2016-12-25 20:34:32
Dlaczego odradzasz ?
1
Nika 2016-12-25 20:55:32
Adekwatne. bo praca jest nieskomplikowana. Normy nie są wysokie. NIE ma nocek i weekendów.
1
tomi 2017-01-01 21:25:21
witam ja mam propozycje do niemiec jako dekarz.czy może ktoś z was tam pracował,jak płacą i czy warto wyjechć
1
tomi 2017-01-01 21:27:04
witam ja mam propozycje do niemiec jako dekarz.czy może ktoś z was tam pracował,jak płacą i czy warto wyjechć
1
Adam spawacz 2017-01-03 14:50:56
Moja pani rekruter współpracuje ze mną juz od roku i jest świetna, mam dzięki niej praktycznie stałą pracę, zawsze mi pomaga ....tak wiec z tymi Januszami to nie bardzo trafiona opinia.
Pozdrawiam!
4
Kazek Oslo 2017-01-03 15:52:27
Pracowałem i wracam w tym roku od połowy stycznia, szczerze polecam.
4
Bronek 2017-01-04 20:12:41
Pojecia nie maja co i jak rekrutacja z dnia na dzien i wypad do pracy niby tylko sa ppstrdnikien a fin prz nich sie kominikuje z pracownikiem . wpakowalem sie szukam normalnej pracy.
11
rafaelo 2017-01-05 12:28:36
Może mi ktoś powiedzieć jak wygląda praca na magazynie w Kolonii jako operator wózka widłowego.Czy firma jest konkretna i czy warto pracować czy nie ma jakiś problemów z nimi czy pieniądze na czas nocleg itp historie
Zadowolony 2017-01-09 09:34:29
Jak ktos mówi po angielsku to sam sie dogada z Finem, a jak nie to rekruter pomaga i sie kontaktuje, Finowie nie będą do Polaków po polsku gadac!
Ja za ich pośrednictwem jestem w Finlandii od roku i śmieszą mnie takie komentarze, rekruter nie zatrudnia tylko Fin i tylko Fin decyduje!
4
Andrzej 2017-01-09 09:45:39
Można dzieki nim załapać stała pracę, dobrzy pracownicy nie muszą sie martwić, panie z rekrutacji zawsze mi pomogą , ale sa tacy co im nigdy nikt nie dogodzi i do każdego maja problem, wiadomo nie przejdzie obijanie się w robocie czy alkohol bo tego zaden pracodawca nie toleruje tym bardziej w skandynawii.
3
Monter Finland 2017-01-09 12:51:21
Serdecznie polecam, nie ma sie czego obawiać to porządna firma sprawdzona od lat!
1
max 2017-01-15 07:28:06
witam.szukam pracy na zachodzie jako kier. C+E , w Niemcach ,Danii lub innym kraju.najlepiej w fabryce merc audi lub bmw.może ktoś coś doradzić .
max 2017-01-15 07:31:06
witam.szukam pracy na zachodzie jako kier. C+E , w Niemcach ,Danii lub innym kraju.najlepiej w fabryce merc audi lub bmw.może ktoś coś doradzić .
Mistrzu 2017-01-16 15:23:10
czy pracuje ktoś w offenburgu ? Jak z zamieszkaniem ile do pracy i jak praca ?
marzena 2017-01-19 12:23:39
Trzeba zajechac na miejsce ktore podali Ci w mailu a na miejscu w biurze kierowca zawiezie Cie do miasta gdzie zamieszkasz
szef 2017-01-19 15:50:57
co z tą praca w lipsku ? Co tam jest nie tak ? coś z zakwaterowaniem czy pracą ?
Słodki 2017-01-22 14:01:09
Nieszczęśliwych ludzi to jest sporo i szkoda tylko, że na forach głównie tacy się wypowiadają robiąc firmom antyreklamę. Firma organizuje możliwość zarobku większych pieniędzy dla polskich fachowców!!!!
Zostaw swoją opinię o ZEITMANN - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZEITMANN