Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: ZEITMANN


Oceniono 965 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
ZEITMANN
Borowinowa 55b/9
30-698 Kraków
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
Juras - 2014-08-11 20:22:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja się zapożyczyłem żeby wyjechać i nic z tego ,teraz mam długi. Kilka tygodni temu dzwoniłem w sprawie pracy na produkcji w magazynie zabawek, praca miała być od poniedziałku,pani sprawdziła mnie i moją żonę językowo,wypadliśmy dobrze,powiedziała,żebyśmy czekali na potwierdzający znajomość języka kolejny test od niemieckiego szefa,zadzwonił Niemiec zadał parę paytań po niemiecku i powiedział bym dzwonił do firmy zeitmann na kiedy mogę być w pracy?dzwoniłem odebrała jakaś pani która mnie zbyła i powiedziała ze oddzwoni,dzwoniłem pozniej pare razy znowu z tym samym efektem w końcu mineły 2tyg wszyscy nerwowo mnie zbywali ze problem z zakwaterowaniem, itp. Po wielu probach dotarcia do jakiej kolwiek informacji uzyczyła mi jej jedna z Pan której nie ma wcale na stronie firmowej więc do niej nie zadzwonicie, udzieliła rzeczowej,konkretnej odpowiedzi bym nie czekał i nie nastawiał się, że pojadę skoro mineły 3tyg i nikt od nich nie dzwoni,to znaczy ze wybrali kogoś innego nie nas. Czemu wcześniej wszyscy zbywali jak jeden po drugim mnie i moją żonę, dopiero ktoś okazał się uczciwy powiedział co sie tam dzieje?Chwile wczesniej bym zaoszczędził jak dla nas sporo pieniędzy.
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-08-12 12:24:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Gdy tylko firma Z. zobaczy komentarze, które są dla nich niewygodne od razu je usuwają. Żenada
zdjecie uzytkownika
b - 2014-08-12 17:29:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ostrzezenie dla hydraulikow wyjdzdzajacych przez Piening gmbh! Uwazajcie na ( usunięte przez administratora )z krakowa w niemczech. Kradnie narzedzia i rzeczy osobiste. Zlodziej i alkoholik. Spowodowal z wypadek pod wplywem alkoholu a mowi na innych. Oszukuje z paliwem
zdjecie uzytkownika
robson - 2014-08-12 17:39:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja miałem z nimi wyjechać, ale nie doszło do skutku. Kiedy dopytywałem co się dzieje i kiedy będę miał tą pracę i czy wogóle, jedna z tych kobiet udzieliła mi informacji tak, że wynika z tego że to czasami niemcy nawalą i u nich są problemy. Wtedy firma powinna chyba od razu zadzwonić do wszystkich, którym proponują pracę i uczciwie, po ludzku powiedzieć, jak sprawa wygląda. Oni wolą zbywać, albo każą czekać na kontakt i tak sobie człowiek czeka zamiast jechać do innej roboty. Ja ich tam nie winie za to, że pracy nie dostałem bo niemcom się coś nie podobało, tylko krew mnie zalewa od tego zbywania, albo obiecywania, że praca będzie tylko trzeba być cierpliwym, niech mówią po prostu prawdę bez owijania w bawełnę!!!!!
zdjecie uzytkownika
banino - 2014-08-13 12:49:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ma ktoś informacje na temat kursu niemieckiego w Krakowie,który miał ruszać 18.08.2014?
zdjecie uzytkownika
i... - 2014-08-13 21:45:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w przypadku pracy na lotnisku umowę podpisuje się na miejscu, w biurze na Nordaalee zaraz po przyjeździe. Najpierw zawożą z lotniska do biura w celu podpisania umowy, a następnie na mieszkanie. Ja byłam od stycznia do maja. I tak to wyglądało.
zdjecie uzytkownika
rO90 - 2014-08-13 23:24:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [i... - 2014-08-13 21:45:27]:
A na lotnisku sprzataja moze panie po 40-tce?
zdjecie uzytkownika
Marys - 2014-08-14 09:23:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktos na magazyn do heilbronn? Na pakowanie kosmetykow? Jak tam jest?
zdjecie uzytkownika
i... - 2014-08-14 18:58:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na lotnisku są i starsze panie, ale nie Polki. W czasie kiedy ja byłam to na mieszkaniu nie było nikogo w takim wieku. Ale myślę, że wiek to chyba nie problem. Każdy po pieniążki raczej jedzie :)
zdjecie uzytkownika
rO90 - 2014-08-14 20:22:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [i... - 2014-08-14 18:58:38]:
Dziękuję za odpowiedź. No właśnie też tak myślałam, ale panie z Krakowa najwidoczniej są innego zdania. Mój starczy wiek (42 lata) zdyskwalifikował mnie już na starcie.... Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
i... - 2014-08-14 20:41:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiedziałam, że w Krk patrzą na wiek. Cóż, przykre to. Bo na lotnisku są kobiety, które moim zdaniem mają więcej niż 42 lata. Więc nie wiem na jakiej zasadzie to działa. Ale jak już napisałam to są to kobiety nie z Polski. Może myślą, że jak przyjedzie młoda to zostanie na stałe. A to jest błędne myślenie, bo rotacja tam jest duża, wśród dziewczyn z Pl.
zdjecie uzytkownika
Zośka - 2014-08-15 10:58:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marys - 2014-08-14 09:23:54]:
ja mam propozycje wyjazdu na pakowanie kosmetyków do heilbronn. nie mam pojecia jak tam jest i czy w ogole warto jechac.Kiedy wyjezdzasz albo kiedy chcesz wyjechac?
zdjecie uzytkownika
Zośka - 2014-08-15 11:06:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marys - 2014-08-14 09:23:54]:
Kto moze cos powiedziec na temat pracy przy pakowaniu kosmetykow w Heilbronn? bede wdzieczna o opinie
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-08-15 15:03:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolejne ostrzeżenie dla hydraulików pracujących za pośrednictwem Piening GmbH.
Uważajcie na Piotra Góreckiego. Bierze pieniądze na paliwo, robi za to wycieczki a następnie chce kolejne pieniądze. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
CJ1 - 2014-08-16 10:28:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
moja opinia jest usuwana ?
Nie polecam
zdjecie uzytkownika
Jurka - 2014-08-17 09:08:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak jest w heilbronn na pakowaniu kosmetykow? wybieram sie tam w przyszlym tygodniu.
zdjecie uzytkownika
Anka - 2014-08-17 09:39:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja zaczęłam w czwartek, byłam tylko jeden dzień. Na razie jesteśmy tylko 3 z zeitmana. Mieszkanie w miarę ok ale za to w pracy super. Pakujemy dla DM i duglasa, wiadomo ze trzeba zasuwac ale atmosfera w porządku.
zdjecie uzytkownika
Jurka - 2014-08-17 11:09:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w heilberonn jest jaktos kto pomoze przy podpisaniu niemieckiej umowy?jak w tej kwestii wyglada sprawa? zakwaterowanie jest blisko pracy? do sklepow jest daleko? trzeba miec tu koniecznie auto?
zdjecie uzytkownika
Netu - 2014-08-17 11:10:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem z Anką. Potwierdzam. Jest OK. Właśnie nam mówili ze ma ktoś w poniedziałek dojechać.
zdjecie uzytkownika
OOOOO - 2014-08-17 21:12:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [CJ1 - 2014-08-16 10:28:36]:
czego nie polecasz?
zdjecie uzytkownika
CCC - 2014-08-18 08:56:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tez jede na poakowanie kosmetykow do heilbronn , jest tam praca wiarygodna? opiszcie jak tam jest. warunki i w ogole. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
jarrek - 2014-08-18 14:41:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
( usunięte przez administratora ) nie polecam
zdjecie uzytkownika
Bowie - 2014-08-19 00:14:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zeitmann oferuje całkiem sporo ofert pracy. Abstrahując od opinii różnych ludzi - bo jednym praca będzie odpowiadała innym niekoniecznie. Każdy ma to co sobie wynegocjował i na co się zdecydował. Jeżeli coś w działaniu firmy nie pasuje zawsze jest droga odwrotu. Według mnie jak ktoś chce pracować to z tą firmą nie będzie miał problemów. Chyba, że na siłę się ich szuka, albo się doszukuje... Tym bardziej, że za granicą pensje są zdecydowanie wyższe niż polskie
zdjecie uzytkownika
Witold_kierowca - 2014-08-19 19:13:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzwoniłem wczoraj do nich w związku z pracą, chciałem rozmawiać z osobą która wcześniej mnie sprawdzała językowo i proponowała mi pracę,objaśniała jej warunki ,zadzwoniłem dręczony wyrzutami sumienia bo nie przyjąłem ostatnio tej pracy ponieważ nie mogłem zacząć jej wcześniej jak ta Pani chciała, obiecałem, że będe się z nią kontaktował przed wrześniem,dzwoniłem pare dni temu ,okazało się że ta osoba już tam nie pracuje,szkoda bardzo miła, młoda osoba o czarującym głosie przez rozmowę widać od razu, że zależało jej na osobach podejmujących prace. Starannie dbała o wszelkie szczegóły. Mam nadzieję Pani (usunięte przez administratora) że nie przeze mnie Pani już nie pracuje.Pozdrawiam serdecznie:)i Powodzenia!!
zdjecie uzytkownika
CJ1 - 2014-08-19 23:44:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Witold_kierowca - 2014-08-19 19:13:10]:
I tak własnie jest, kilka miłych słówek i ludzie ufają. A gdybys zrezygnowal z pracy to bys poznał panią z innych strony.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZEITMANN
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski