Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: ZEITMANN

zdjecie uzytkownika
darel - 2016-03-11 08:50:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z murarzem nie pomogę @oli bo dawno takich ogłoszeń nie było a sprawdzam je codziennie ale za to teraz wrzucili ogłoszenia na Norwegię np. na spawacza z tego co wiem to tam zarobisz więcej niż w Niemczech (i to o wiele)
zdjecie uzytkownika
maler - 2016-03-12 11:28:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oli - 2016-03-09 11:29:45]:
malowanie wewnątrz ale tak naprawdę najwięcej jest tapetowania. Jak ktoś nie tapetował masowo te se rady nie da bo się liczy ile wciagu dnia zrobisz. Da się wyciuągnąć po mieszkaniu z nadgodiznami do 1800 na łape a jak se sam znajdiesz mieszkanie to wiecej
zdjecie uzytkownika
Tiv - 2016-03-12 12:03:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Do wszystkich którym oferowano pracę kierowcy w Norwegi- kierowca ,pomoc w załadunku i rozładunku konstrukcji stalowych oraz inne drobne prace. To praca w wesołym miasteczku i nie ma prawie nic wspólnego z pracą kierowcy. Firma nazywa się (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
dariusz - 2016-03-13 10:50:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@maler 1800 czego, bo nie wiem czy Ci się wątpi nie pomyliły wątpie żeby w Norwegii czy Anglii i gdzie tam jeszcze dodają takie ogłoszenia były takie zarobki..
zdjecie uzytkownika
amigo - 2016-03-13 17:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wykop - 2016-02-23 19:14:34]:
Dzwonił do mnie jakis gościu kaze sie uczyć podstaw jezykowych z zakresu elektryki wyjezdzałbym od kwietna
zdjecie uzytkownika
Leon - 2016-03-15 12:10:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zdecydowałems ię panie i panowie na stanowisko Pracownik gastronomi na stadionie w Monachium (Niemcy) i jestem ciekawe jak będzie to męczące, wiadomo że na meczu dużo roboty
zdjecie uzytkownika
kartek - 2016-03-15 18:53:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [amigo - 2016-03-13 17:22:10]:
Mi kiedyś napisali na kartce, czego się mam nauczyć przed rozmową z niemcem :P
zdjecie uzytkownika
Mono - 2016-03-16 20:22:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Leon - 2016-03-15 12:10:57]:
Kiedy wyjazd ? jak język niemiecki ? też się zastanawiam nad te ofertą
zdjecie uzytkownika
Lidia - 2016-03-17 12:36:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć czy jest potrzebna kobieta spawacz, albo w ogóle kobiety do Zeltmann? Mam spore doświadczenie w tym temacie i jestem bardzo ciekawa jak jest tutaj w firmie, bo przyznam, że to dość dziwny zawód
zdjecie uzytkownika
Anka - 2016-03-19 12:22:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pliss, napiszcie jak wygląda praca na lotnisku jako sprzątaczka???Czy to w ogóle ma sens? jakie mniej więcej zarobki . Jaka średnia wieku? Planuję wyjechać na stałe i nie wiem czy dam radę z tych zarobków coś wynająć. Internet przeszukałam wzdłuż i wszerz i nie ma żadnych info, a przecież już dużo osób wyjechało do tej pracy.
zdjecie uzytkownika
Leon - 2016-03-19 12:59:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz co moja droga, generalnie to nie widzę przeszkód żeby kobieta spróbowała, na pewno nie będzie Ci łatwiej, w ogóle łatwo nie jest, ale dasz radę..
zdjecie uzytkownika
Tomasz spawacz - 2016-03-21 09:27:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wyjechałem z zeitmannem do pracy i mam mały problem w niemczech. i dzwonię od tygodnia do pani kowacz która mnie wysyłala i nie moge się dodzwonic, dzwoniłem też na numer ogolny ale nikt nie odbierał. Dziwne bo pani kowacz zawsze odbierała....
zdjecie uzytkownika
Nax - 2016-03-21 14:37:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że sporo ofert na okręty i to bez niemieckiego, to nawet fajnie wygląda muszę Ci powiedzieć, całkiem przyjemna rzecz, wysyłam CV od razu już teraz
zdjecie uzytkownika
też spawacz - 2016-03-22 09:33:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tomasz spawacz - 2016-03-21 09:27:11]:
Pani Kowacz już u nich nie pracuje ja teraz załatwiałem wszystko z Klaudią Koszelą dzwoń na ogólny na ten 126616400
zdjecie uzytkownika
spawacz brema - 2016-03-22 10:06:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie spawacze i inni bez języka na okręty i inne specjalistyczne spawania i prace kto wam takie bzdury gada ciekawe jak będziecie się porozumiewać chyba językiem migowym ale od tego ręce bolą a przy spawaniu są one niezbędne i to spokojne
zdjecie uzytkownika
Tomasz spawacz - 2016-03-22 13:56:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [też spawacz - 2016-03-22 09:33:53]:
Jak to nie pracuje? Dlaczego? Szkoda....
zdjecie uzytkownika
Józef - 2016-03-23 10:37:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Zeitmann, byłem w Norwegi wysłany do pracy przez ta firmę co do samej agencji to wszystko się zgadzało; pieniądze wypłaca terminowo, dbają o wszystkie formalności, Pani Ewa zawsze odbiera telefon i rozwiązuje problemy na bieżąco.Pracowałem w kilku krajach i dla różnych firm i moim zdaniem każdy kto zna się na swojej pracy i jest pracowity spełnia wszystkie kryteria to powinien skorzystać z ofert pracy Zeitmann.
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2016-03-23 21:28:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam dostałem ofertę pracy od zeitmanna jako spawacz kolo ausburga proszę o jakies opinie o rady na co zwrucić uwagę
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2016-03-23 21:38:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam dostałem ofertę pracy z Zeitmann jako spawacz koło Ausburga proszę o opinie i na co można zwrócić uwagę.
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2016-03-24 20:12:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest dalej praca w Niemczech? np. jakieś magazyny albo fabryka?
zdjecie uzytkownika
interssiert - 2016-03-25 13:20:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciekawy - 2016-03-24 20:12:49]:
Witam,
dołączam się do pytania.
Również jestem zainteresowany.
zdjecie uzytkownika
mkristo - 2016-03-25 22:46:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie spawacze , powiecie coś o spawaniu tigiem w Norymberdze?
zdjecie uzytkownika
dariusz - 2016-03-28 12:36:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ciekawy, @ interssiert są oferty na wiele stanowisk jeśli chodzi o Niemcy (ale nie tylko). Nie wiem dokładnie na czym wam najbardziej zależy, ale i widziałem, że szukają ślusarzy, stolarzy, spawaczy. Pracowników magazynu i na produkcje tak samo.
zdjecie uzytkownika
interessiert - 2016-03-29 10:38:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dariusz - 2016-03-28 12:36:44]:
kolego dariusz, czy coś Ci wiadomo na temat ofert pracy na magazyn, produkcje?
Interesuje mnie mniedzy innymi wynagrodzenie, warunki mieszkaniowe, praca 3 zmianowa, czy pn-pt itp/
zdjecie uzytkownika
ula - 2016-03-30 15:00:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sprzątaczki do biur i mieszkań sa im potrzebne, praca stosunkowo atrakcyjna, ale wiąże się ona niestety z wyjazdem, ale i z dobrymi zaorbkami na pewno, wiec warto.
zdjecie uzytkownika
proedek - 2016-03-30 16:31:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Do mnie dzwonili wczoraj w sprawie pracy na produkcji w BMW. Ćoś popytali przez telefon ale wogóle przygotowany nie byłe więc troche stękałem i nie na wszystko odpowiedziałem ale miła pani powiedziała że dzisiaj będą dzwonić. Czy ktos ma jakieś informacje co to za praca i jakie wrunki mieszkaniowe itd.... ???
zdjecie uzytkownika
benek - 2016-03-31 18:48:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powie ktoś jaki są warunki płacowe na stolarza po tym kursie
zdjecie uzytkownika
Daro - 2016-04-01 09:36:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja też na produkcję do bmw też nie wiem co się bedzie działo i co i jak i jakie warunki mieszkaniowe takze sam nie jestes
zdjecie uzytkownika
daro - 2016-04-01 09:39:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ja tez do bmw do pracy tez sie zastanawiam nad warunkami itd
zdjecie uzytkownika
Mariusz elektryk - 2016-04-01 11:24:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
słyszałem że macie oddziały w kielcach czy w gdańsku ale nigdzie nie ma podanych adresow. jestem elektrykiem, mieszkam pod kielcami. wie ktoś może gdzie moe sie do nich złosić?
zdjecie uzytkownika
Proedek - 2016-04-01 15:31:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzisiaj dostałem ofertę na produkcję w firmie zajmująca się tabaka. Rozmowa w Polsce przeszła bez problemu i czekan na telefon z Niemiec i chciałbym się dowiedzieć jak to wygląda bo tu pytali same podstawy a co pytają jak z Niemiec już firma dzwoni ?
zdjecie uzytkownika
Proedek - 2016-04-01 15:33:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [daro - 2016-04-01 09:39:01]:
A dzwonili do ciebie już z Niemiec i co mniej więcej pytali ?
zdjecie uzytkownika
kazi - 2016-04-01 21:35:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tacy ślusarze mają zapewnione umowy o pracę na niemieckich warunkach, odpowiednie ubezpieczenie i wynagrodzenie taryfowe w okolicach 9,36. ale wypłata jest na czas? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kazi - 2016-04-03 21:50:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O rany, umowa o pracę i nawet odpowiednie ubezpieczenie jest dość istotne, bo to zdecydowanie umila zatrudnienie. Takie dbanie o pracowników jest bardzo ważne.
zdjecie uzytkownika
dariusz - 2016-04-06 08:11:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
widzę, że w większości nie narzekacie na pracę, a to bardzo ważne bo często z takimi agencjami są jakieś kłopoty, widziałem teraz ogłoszenia na Norwegię, która zawsze była dla mnie jakimś tam Eldorado :) ktoś się wybiera? konkretnie chodzi mi o stanowisko kierowcy
zdjecie uzytkownika
heniu - 2016-04-07 18:51:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie jest tak kolorowo jak to jest opisane. Negatywne OPINIE są po krótkim czasie USUWANE! Więć proszę być ostrożnym.
zdjecie uzytkownika
Monika - 2016-04-07 23:10:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, chciałabym się dowiedzieć jak to jest z ta pracą w Norwegii w obwoźnym wesołym miasteczku jako kierowca i zarazem pracownik w montażu karuzel itp ? Czy warunki pracy są zgodne z tym co przedstawia firma? Proszę o opinie osoby, które już mają jakieś doświadczenia związane z taką pracą.
zdjecie uzytkownika
stawki wiekowe - 2016-04-07 23:11:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Holandia płaci stawki wiekowe dlatego młodzi mają małe zarobki. Koszty życia wysokie. Jedzenie jest drogie. Duże zagrożenie terroryzmem w sąsiedniej Belgi. Czy rodzina wie gdzie młody człowiek wybiera się. Tam narkotyki są na porządku dziennym i prostytucja z HiV.
zdjecie uzytkownika
daro - 2016-04-08 08:33:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proedek rozmawiała do mnie tylko po niemiecku lecz juz byłem w innej pracy ale teraz załuje ze tu nie poszedłem bo po 2 dniach odszedłem od tamtej firmy .. A ty jak tam pracujesz w tym bmw ?
zdjecie uzytkownika
Krzychu - 2016-04-08 17:17:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Monika - 2016-04-07 23:10:31]:
Ja mam tam znajomych co pracują już dłuższy czas jako kierowcy i mechanicy i sam też chcę tam pracować przez zeitmana, wiem od kumpli ze to dobra praca na początek w norwegii, chcę też ściągnąć tam moją dziewczynę bo mówi po angielsku i jest taka możliwość pracy dla niej wiec nam to odpowiada. Chcemy mieszkać w Norge na stałe a cięzko się samemu tam załapać jest sporo już Polaków i ogólnie konkurencja więc sie cieszymy, że się wreszcie udało, ważne to wyjechac a nie siedziec w PL i wybrzydzac.
zdjecie uzytkownika
nimaNic - 2016-04-08 17:52:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [stawki wiekowe - 2016-04-07 23:11:26]:
dlatego lepiej siedzieć na bezrobociu w Polsce - zagrożenia nie ma, HIV nie ma, teroryzmu nie ma, arabów nie ma - eee ty tylko że roboty w Polsce też nie ma ;)
zdjecie uzytkownika
Krzysztof - 2016-04-11 15:19:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dostałem propozycję pracy z zeitmanna w firmie (usunięte przez administratora) z Rostocku. Zna ktoś może tą firmę? Pracował tam ktoś z was? proszę o info
ZEITMANN
ZEITMANN
"Wywiad z Monika Kowacz - Reprezentant handlowy w firmie ZEITMANN"
Jaki był kluczowy moment w firmie i kiedy nastąpił? Na pewno jednym z kluczowych momentów było pozyskanie przez nas klientów z branży Automotive na początku naszej działalności w 2011 roku. Dzięki projektom dla dużych koncernów za naszym pośrednictwem pracę znalazło wielu kandydatów, a dzięki ich pracy, jak i zaangażowaniu klienci docenili jakość oferowanych przez nas usług, co wpłynęło na coraz większą liczbę nowych kontrahentów jak i naszą rozpoznawalność i dobrą opinię wśród pracodawców i kandydatów.   Jakie są topowe usługi Państwa firmy? Nasza firma zajmuję się rekrutacją pracowników do Niemiec, Austrii, Holandii, Norwegii i Anglii. Miesięcznie pomagamy znaleźć pracę około 300 pracownikom różnych branż, od fachowców takich jak elektrycy, spawacze, malarze poprzez operatorów wózków widłowych, pracowników magazynu, pracowników gastronomii czy pracowników lotniska.   Ile rekrutacji przeprowadzacie w ciągu roku? Rocznie pośredniczymy w zatrudnieniu około 1200 pracowników różnych branż. Prowadzimy projekty stał...
zdjecie uzytkownika
Bartekbart - 2016-04-11 23:23:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Proedek - 2016-04-01 15:33:02]:
witam, dołączę się do pytania o co mogą pytać w rozmowie z Niemiec, wybieram się na operatora wózka widłowego około sierpnia.
Prosiłbym o jakieś opinię na temat w/w pracy i płacy.
Z góry dzięki
zdjecie uzytkownika
Bartekbart - 2016-04-11 23:24:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Proedek - 2016-04-01 15:33:02]:
witam, dołączę się do pytania o co mogą pytać w rozmowie z Niemiec, wybieram się na operatora wózka widłowego około sierpnia.
Prosiłbym o jakieś opinię na temat w/w pracy i płacy.
Z góry dzięki
zdjecie uzytkownika
Tommy - 2016-04-12 20:29:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bartekbart - 2016-04-11 23:24:45]:
ile masz lat, jaką szkołę skończyłeś, czy masz auto, od kiedy możesz zacząć pracę, czy kasa co ci zeitman powiedział ci pasuje, proste pytania jak się w Niemczech dogadujesz to se dasz radę. Co do kasy to już inna sprawa dla mnie było za mało, posiedziałem przez nich 3 miesiace i znalazłem sam lepszą robote.
zdjecie uzytkownika
mkristo - 2016-04-24 16:44:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może mi ktoś ze spawaczy powiedzieć coś prawdziwego o pracy ,jakie są warunki na miejscu i czego można się spodziewać. Bezpośrednio na mojego meila mkristo@poczta.onet.pl
zdjecie uzytkownika
Elektryk - 2016-04-26 12:36:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panowie i Panie, czy ktoś z Was pracuje w Niemczech na stanowisku elektryka? W tej chwili są oferty bez wymaganej znajomości języka niemieckiego, warunkiem jest posiadanie własnego auta, może mi ktoś wyjaśnić o co chodzi z tym samochodem? Kolejne to jakie są płace i na czym dokładnie polega praca?
zdjecie uzytkownika
a - 2016-04-26 17:13:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
chcesz pracować i nie otrzymać całości wynagrodzenia , jedź z zeitmanem ,co z tego że masz z nimi podpisana umowę , dowiesz się że to nie oni tylko firma w niemczech ci płaci ,a zeitman ma to głęboko w ...
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: O pracy mozemy porozmawiać na tydzień przed wyjazdem , a dlaczego nie teraz ja jeszce nie wiem czy chce wyjechać ,
Pytania:
zdjecie uzytkownika
kapi - 2016-04-30 14:38:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [a - 2016-04-26 17:13:29]:
a gdzie dokladnie pracowales w jakiej miejscowosci bo tez mam zamiar jechac?
zdjecie uzytkownika
tadek - 2016-04-30 17:57:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pojechałem z nimi do Monachium, dzisiaj rano potrzebowałem jeszcze się dowiedzieć czy na mieszkaniu jest lodówka i Pani Aneta bez problemu odebrała telefon, dla mnie są w porządku

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie ZEITMANN!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZEITMANN
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert