ZEITMANN

Kraków

Opinie o ZEITMANN

donald dask 2016-08-02 21:10:43
Mam pytanie odnośnie zakwaterowania czy załatwiają on czy samemu trzeba kombinowac zastanwiam sie nad wysałniem cv, ale nie wiem jakie warunki mnie tam spotkają bo w sumie to w ciemno człowiek jedzie. czekam na info. a co z samochodem czy mozna wziąc wąłsne auto? gdzie parkowac?
Mateusz 2016-08-03 08:37:40
Znalazłem ogłoszenie, że poszukują osoby do pracy w rekrutacji. Pracował może ktos u nich? proszę o szczerą opinię. Szukam pracy a po ostatniej firmie chciałbym znaleźć coś naprawdę dobrego. z góry dzięki
Okejka 2016-08-03 23:13:57
eeee tam, są okejjjjjjjjj
famous 2016-08-05 09:45:59
To sobie zadzwoń i zapytaj
2
mariusz 2016-08-09 20:06:02
cześć yoyo mam ofertę pracy dla spawacza w finlandi w turku czy coś się dowiedziałeś jakie warunki panują jakie są próbki na miejscu
mariusz 2016-08-10 20:00:56
Witam.Dostałem propozycje pracy w stoczni w finlandii w turku jako spawacz proszę o opinie z tego co wiem na miejscu są testy jak one wyglądaj czy to jest styk w pionie w suficie a może rura jak są ogólne warunki pracy i mieszkania i czy są nadgodziny był bym bardzo wdzięczny za odpowiedzi
21
tom 2016-08-11 11:50:38
ja na razie dostałem na 3 mce zobaczymy jak z przedłużeniem ale na razie ok
7
dawid 2016-08-15 18:00:59
Gdzie jedziesz do Aalen?
dawid 2016-08-15 18:04:43
Rubsam>?
arek 2016-08-19 12:11:50
jest milo i grzecznie na poczatku dopoki nie podpiszesz z nimi umowy a potem zostajesz sprzedany do innego posrednika ktory cie traktyje jak towar i nie wazne dla nich jakie masz kfalifikacje posylaja cie tam gdzie cie moga sprzedac. firma zeitmann nie sprawdza gdzie bedziesz pracowac ich interesuje tylko kasa za ciebie, zadnej pomocy zadnej odpowiedzialnosci .sprawiedliwosci musisz szukac w sadzie.
29
jaa 2016-08-20 11:57:01
Pracuję od miesiąca. Powiem tak: zainteresowanie z ich strony? To tak, telefon od nich pierwszego dnia w pracy czy wszystko w porządku. I wczoraj się odezwali z biura. Także zainteresowanie jest nie duże, choć w sumie ono nie było potrzebne. Bo wszystko jest jak najbardziej w porządku, zakwaterowanie, praca itd. Wynagrodzenie wpływa, dieta również od firmy Niemieckiej. Firma warta polecenia. Pozdrawiam!
4
Kris 2016-08-21 13:37:21
Nie polecam, chyba,ze szukasz czegos na max 2 miesiace. Pracowaem u nich jako rekruter, wiec wiem o czym mowie. Sam fakt, ze ciagle szukaja nowych osob do biura, nie swiadczy o nich najlepiej.
20
Krzychu 2016-08-29 13:40:25
Nie chcieli powiedziec stawek bez wcześniejszego przesłania CV .......ojjj heheh
1
Elektryk 2016-09-07 10:28:16
Witam, czy ktoś wyjeżdżał jako elektryk? Dostałem ofertę jako elektryk budowlany/monter szaf sterowniczych. Nie wiem czy się zdecydować i nie wiem jakie są warunki mieszkalne czy ot nei będzie 5 os na pokoju.. Może ktoś pomoże?
bekeje 2016-09-10 22:41:10
@ góral - no ale nic nie powiedziałes o tym procesie rekrutacji. Może powiesz coś więcej w temacie? Zwłaszcza że teraz poszukuja na wiele stanowisk, np. spawacza do Eindhoven czy blacharza do Newcastle
daniel 2016-09-11 07:30:53
a na jakim stanowisku kolego pracujesz?
Rympalek 2016-09-13 17:04:28
ja pracowalem jako elktryk przy montowaniu i sznurowaniu szaf sterowniczych przez ims berlin i musze powiediec ze calkiem spoko 9 na reke + 75 euro diety wyplacanej co tydzien. powinno byc wiecej bo odliczaja 25 euro za zakwaterowanie ktore bylo naprawde niezle do pracy 2 minuty na piechote :0 ale o tym ze potracaja za zakwaterowanie mowia od razu. praca bardzo przyjemna 37 godzin tygodniowo. ja bylem obok norymbergi i majac w miare blisko do domu robilem tak ze od pn do srody po 10 godzin czwartek 7 i do domu na likend dzieki temu nie placilem za chate przez likend i mialem 120 euro diety co tydzien :) oczywiscie mozna znalesc lepsza prace za wieksze pieniadze ale jechalem ze znajomym ktory nie zna wogle niemieckiego. akurat mam to szczescie ze znam niemiecki biegle a to uwierzcie mi ulatwia wszystko. reasumujac polecam
1
hosse 2016-09-13 20:13:21
Wiedział co powiedział
drivet 2016-09-17 07:28:44
witam powie ktoś jak wygląda praca w fabryce mercedesa jako kierowca c+e?
Magda 2016-10-04 09:00:05
Ala skąd masz ta ofertę ? Tez bym w to poszła.
Magda 2016-10-04 10:33:07
Gdzie znalazłaś ta ofertę ? Jakie warunki pracy itd ?
poldek 2016-10-04 15:27:41
hej hej widze ze calkie sporo mozna w firmie zarobić w sumie na przykald na stanowisko stanoiwksu montera czy frezera(usunięte przez administratora)+ premie jest napisane ze to jedna zmiana no i praca jest we Wroclawiu..ktos jest zainteresowany?
Lukasz10 2016-10-06 22:02:19
Witam, mam pytanie, kiedy firma podawala Wam adres pod ktory macie sie zglosic aby zamieszkac. Chodzi mi o to, ze ja mam z Polski zajechac do Holandii i byc tam w niedziele, jest czwartek wieczor a dalej nie mam podanego adresu. Do Holandii mam 1500km.
2
małaMIMI 2016-10-12 03:31:44
witam czy pracował już może poprzez nich na pakowaniu ciastek w Holandi?bo mam podpisac z nimi umowe i wysłac skanem,ale nie znam ani stawki za h, ani miejsca zamieszkania , ani nazwy firmy w jakiej mialam bym pracowac, i tego sie troszke obawiam, gdyz nie chcialam bym wylądowac w jakims zagrzybionym etc zakwaterowaniu, ktore tez drogie nie jest w porownaniu do innych agencji(50e a w wiekszosci jest ponad 80) wiec to mnie troszke dziwi, a dwa czy oni nie zmieniaja pracownikow jak rekawiczki, bo tez sie juz na tym przejechalam, prosze o jakies opinie w jak najblizszym czasie gdyz mam wyjechac juz w sobote
Mirek 2016-10-12 15:07:34
Przecież podają w mailu stawkę za miesiąc i możesz wyliczyć ile jest za godzine.
1
.... 2016-10-13 15:18:50
Czy ktoś wybiera się na produkcję ciastek w najbliższy weekend (Rossum)? Prośba o kontakt gracroz0@wp.pl
Marcin 2016-10-13 17:49:34
Witam ostatnio była oferta na prasy krawędziowe AMADA do Danii ,orientujecie się ile plus minus mozna tam zarobic ( np w niemczech 1600-2000 € netto) , oczywiście posiadam kilkunastoletnie doświadczenie
kvbn 2016-10-16 11:57:28
Jesli ktos dostal oferte pracy w Lipsku to moge udzielic informacji na ten temat. Warto wiedziec kilka rzeczy o zeitmannie zanim sie ktos zdecyduje na wyjazd.
Generalnie - goraco odradzam.
15
Volvofh13 2016-10-20 20:15:53
Witam czy jest tu jakiś kierowca c+e który podjął pracę np w Niemczech dajcie napiszcie coś o wyjeździe .
Max 2016-10-21 12:44:47
Ktoś wie może jakie warunki firma oferuje dla opertorów pras krawędziowych do Danii ?Ktoś moze aplikował?Oferta wygląda przyzwoicie na "papierze",ale tez widze że większość opinii o zeitmann-ie mało pochlebnych.
1
Etteo 2016-10-22 15:44:44
Witam. Czy był ktoś lub jest nadal w pracy w Ergolding/Dingolfing. Operator wózka widłowego. Jesli tak to jakie warunki zamieszkania? Jaki standard i ilu osobowe pokoje? Pozdrawiam.
flo 2016-10-23 11:11:51
wypowie sie ktos na temat stawki spawacza zatrudnionego przez ta firme?
Murarz-Tynkarz 2016-11-03 19:50:09
Pozdrowienia dla Ciebie. Wyłącz CAPS LOCK i używaj składnej polszczyzny.
Rafek 2016-11-06 17:02:35
Panowie ja pracuje o co chodzi z tymi dieta mi każdemu się należą
1
polak 2016-11-06 18:32:42
zależy czego oczekujesz bo jeśli chcesz mieszkać jak lord to nie masz po co przyjeżdżac bo to cię zniechęci ja wyjechałem z inną agencją bez języka do pracy jako mechanik samochodowy i na mieszkaniu od nich nie miałem ani telewizora ani radia ani internetu ale pokoik miałem sam,w pokoiku łóżko,szafe,stolik krzesło i prysznic, kuchnie i dwa kible na ośmiu tak byłem przez pół roku,teraz pracuję bezpośrednio w firmie do której mnie zrekrutowali,pokoik wynajmuję u rodziny niemieckiej ,pomogli czesi,załatwiłem sobie drugą pracę na mini jobs pomogli niemcy kupiłem samochód i zarejstrowałem w niemczech pomogli niemcy tak że wszystko zalerzy od ciebie czego oczekujesz,początki nigdy nie są łatwe ale jeśli ma się silną wolę to spoko ja pracuję pomiędzy tymi dwiema miejscowościami a filia agencji zeitmann jest w dingolfing i z tego co wiem to tutaj mają niezłą opinię,ja tu jestem 2,5roku pozdrawiam i życzę powodzenia i silnej woli a będzie ok
Opisz 2016-11-06 20:53:14
Witam mam propozycję do Lipska i niewiem co zrobić a czy zarobki som adekwatne do wykonywanej pracy
macko 2016-11-07 00:28:33
no i jak wyglada ta praca....? ile godzin i jak z zakwaterowaniem....?
Spawacz 2016-11-08 12:56:05
hehe ja nie mogę.....pytac o opinie ludzi, którzy są sami kandydatami i są konkurencją do stanowiska pracy? Ja mam tam kumpli na miejscu i jest OK, ale jak ktoś ma obawy o wszystko to lepiej niech zostaje w PL i w złotówkach zarabia.
1
pat 2016-11-09 14:24:18
Albo masz farta I trafisz na dobre warunki, albo masz pecha to trafisz na meline, ja mialem farta, wszystko sprawa gdzie trafisz!
Radze prized szukaniem pracy za granica chodzic regularnie do kosciola I odmawiac paciez :-p.
Mysza 2016-11-11 07:13:59
Witam czy firma płaci terminowo mam obawy czy podpisać z nimi umowę czy ktoś się na ten temat wypowie
1
Gosia 2016-11-17 13:46:06
witam czy ktoś miał doświadczenia z tą firmą (Zeitmann) w Holandii? proszę o Wasze opinie (miejsce pracy, stawka, ile za mieszkanie? czy płacą tygodniówki czy miesięcznie oraz czy dojeżdża się rowerem do pracy czy zakwaterowanie mają dalej i samochodem?) będę wdzięczna za każdą opinie
1
Henryk 2016-11-18 10:04:01
Oddzwaniają do dobrych elektryków, ja przez nich pracuje jako elektryk i jestem bardzo zadowolony!
1
Kamil 2016-11-18 11:02:04
Mają dużo ofert pracy w Holandii i każdy pracodawca jest inny więc chyba powinnaś dopytać rekrutera o to.
1
artur 2016-11-22 11:57:04
witam.czy ktoś kto wyjechał 20 listopada do Donauwort do jakiegoś magazynu może coś napisać o pracy i mieszkaniu?
Multisport 2016-11-22 21:29:45
Mam pytanie czy można u Was dostać multisporty dla osób towarzyszących także a darmo lub w niskiej cenie? moja dziewczyna u was pracuje i ma darmowego multisporta open. Prosiłemaby zapytała ale ona się wstydzi. Super sprawa darmowe multisporty.
1
Gosia 2016-11-22 23:14:57
@ Kamil chce uzyskać opinie od zwykłych pracowników którzy podjęli prace przez Zeitmann ponieważ zależy mi na opinii z zewnątrz a nie od rekrutera, z życia wiem że cżesto nie jest tak jak przy rekrutacji nawijają ci makaron na uszy.......
bartek 2016-11-23 11:51:40
Dzwonię i dzwonię na tego drwala do Holandi i nic. Mam doświadczenie i refernecje, tlumacze, ze jezyk nie jest potrzebny. Nie warto, nie polecam - nawet stawek nie podają.
2
Tomek Holandia 2016-11-23 12:34:35
Ja dostałem kontakt bezpośrednio do pracodawcy za granicą więc nie wiem co mi jeszcze by miał rekruter "ponawijać", oni nie zatrudniają tylko kierują do pracy i jak ktoś zna język obcy to chyba sie sam z pracodawca dogada po akceptacji?....w umowie też wczesniej dostaje się nazwę pracodawcy i przed podpisaniem można sprawdzic opinie o danej firmie do której się jedzie.
3
Andrzej 2016-11-23 12:38:38
Może nie chce a nie, że się wstydzi?
2
Drwal 2016-11-24 13:36:43
W ogłoszeniu jest informacja, że pracodawca wymaga biegłej znajomości języka obcego od drwali, ofertę przedstawiają kandydatom, którzy spełniają wymagania, więc osobom - które przejdą pozytywnie weryfikację języka angielskiego.
2
Zostaw swoją opinię o ZEITMANN - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZEITMANN