Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: ZEITMANN


Oceniono 986 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
ZEITMANN
Walerego Sławka 3
30-633 Kraków
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
Gocha - 2014-09-14 16:13:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [łeee - 2014-09-14 10:40:26]:
bo dużo dziewczyn jedzie tylko na chwile zarobić i wracają, po za tym to nie jest praca dla każdego. Różnie sobie dziewczyny to wyobrażają że to niby jak praca w domu a to jest ciężka harówka przy sprzątaniu lotniska. Do tego śmietanka towarzyska Monachium tam nie pracuje i prędzej się nauczysz tureckiego albo ruskiego niż niemieckiego od koleżanek z pracy.
zdjecie uzytkownika
ruda38 - 2014-09-14 17:35:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mąż dostał ofertę w piątek i dzisiaj rano pojechał do Niemiec od poniedziałku zaczyna na magazynie koło Frankfurtu. Jak tylko coś będę wiedziała jak jest na miejscu to napisze
zdjecie uzytkownika
kasiakasiaki - 2014-09-15 22:13:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuje przy komisjonowaniu zabawek w Darmstadt i jestem w miare zadowolona.Praca lekka nie jest,ale wynagrodzenie i warunki mieszkaniowe ok a to cjyba najwazniejsze
zdjecie uzytkownika
R. - 2014-09-16 18:10:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Wie ktoś dlaczego jest taka rotacja (chyba że nie ściągają ogłoszenia ze strony)na stanowisku pracownika produkcji w zakładzie produkującym dla Audi? I czy to prawda że jest tam 1000 euro na rękę?
zdjecie uzytkownika
Edek - 2014-09-16 21:30:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rotacji nie ma - przynajmniej u nas. tylko im się nie chce zmieniać ogłoszeń i tak wiedzą że jak nie wyślą cie do audi to będzie bmw albo będziesz klocki pakował albo na magazynie książki wyszukiwał. oni mają tak dużo zleceń że tego nie sciaggaja sam wiem bo się do Darmstadt przesłałem na zabawki a na częściach samochodowych jestem w Ingolstadt. i to nie tylko ja tak miałem. U nas zarobisz od 950 do 1100 na łape po mieszkaniu. zawsze możesz zmienić mieszkanie i znaleść coś na włąsną ręke ale ćiężko bo tu dużo ludzi robi nie tylko z polski
zdjecie uzytkownika
seba - 2014-09-17 10:15:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej jak wygląda dokładniej praca przy komisjonowaniu zabawek w Dramstadt, jakie warunki i wynagrodzenia?
zdjecie uzytkownika
Daro - 2014-09-17 15:57:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Mam jedną sprawę - w raz ze znajomym aplikowalismy do pracy w firmie Playmobile do pakowania zabawek, na stronie zeitmann bylo napisane ze wymagają jezyka komunikatywnego (my posiadamy podstawowe) lecz biuro twierdzi ze podstawy wystarcza i ze nie mamy co sie martwic ze damy sobie rade...najpierw dzwonila do nas jakas kobieta z zastrzezonego nr. (niemka) i uznala ze za slabo znamy jezyk do pracy u nich...ale biuro zeitmann twierdzi ze mamy nie patrzec na to i czekac na telefon od Pana (usunięte przez administratora) ...I tu dochodzi do zastanowienia się czy cos tu nie jest nie tak?...jakas ustawka czy cos..??Nie chcemy pojechac do niemiec i sie okaze ze pocalujemy klamke bo za slaby jezyk posiadamy....czy ktoś miał cos podobnego lub moze wyjasnić tą sprawę? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Maciek - 2014-09-17 16:20:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
może przesłałeś się tez do innych agencji i to z stamtąd dzwonili i dla nich masz za słaby język. Do playmobile wystarczą mocne podstawy tam już jest 40 osób z zeitmana i do tego sami Polacy więc coraz mniej potrzeba znać niemiecki. Z Niemiec rzeczywiście dzwoni facet Pan CH.K. i on to wszystko organizuje. Więc pewnie pomyłka. Ja z własnego doswiadczenia mówie ze wystarczą mocne podstawy a zeitmann przesadza z tym komunikatywnym. W ogóle co to znaczy komunikatywny niemiecki? Przesadzają jak zwykle
zdjecie uzytkownika
kam23 - 2014-09-17 19:13:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja rozesłałem tyle cv że nie wiem już skąd dzwonią ;) Ale od nich dostałem wszystko na maile tylko jeszcze sie zastanawiam czy jechać
zdjecie uzytkownika
Egon - 2014-09-18 00:30:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [trucker - 2014-09-03 14:00:24]:
Jakie zrezygnowali!!! zostali z (usunięte przez administratora) , ponieważ praca wstępnie miała być na rok i takie umowy były, a faktycznie była TYLKO na czas nieobecności osób będących na urlopie czyli na miesiąc. A następnym razem jak nie wiesz to nie zabieraj głosu kito.
zdjecie uzytkownika
ela - 2014-09-18 14:32:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, mam pytanie, jak dzwonił do was pan CHristian K. to rozmowa była trudna ? na czym to polegało ,czy jest wyrozumiały jak kogoś weźmie stres , dzieki za odp. ? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
assda - 2014-09-18 16:16:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ela - 2014-09-18 14:32:39]:
nie było trudno. gosć sobie zdaje sprawę że to nie jest twój ojczysty język i jest wyrozumiały. jak umiesz mu powiedzieć żeby mówił troche wolniej albo coś powtórzył bo nie zrozumiałaś to na pewno to zrobi. facet jest ok :)
zdjecie uzytkownika
Mkuba - 2014-09-18 19:54:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla mnie był bardzo wporządk choć ja uważam że nie znam niemeickiego komuikatywnie a tylko podstawowo
zdjecie uzytkownika
grzesiek - 2014-09-18 23:29:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, chciałbym się dowiedzieć jak wygląda sytuacja gdy dostanie się już adres od zeitmanna. Jedziecie do Niemiec i co dalej, ktoś was odbiera, z kim się trzeba spotkac, kiedy podpisuje się umowę, dużo zadają pytan ? Czy możliwe jest to że będąc w Niemczech nie spodobam się pracodawcy i będę musiał zaraz wrócić do Pl ?
zdjecie uzytkownika
tomeczek - 2014-09-19 14:23:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Byłem z nimi dwa razy. Raz jechałem na mieszkanie i tam przyjechał gość z kluczami, trochę się spóźniłem i on czekał na mnie. Miał dla mnie odraz umowę o pracę i ubranie robocze. A za drugim razem otworzyły mi chłopaki które tam już mieszkały a po umowę pojechałem rano następnego dnia do biura i stamtąd pojechali ze mną do firmy gdzie miałem pracować. U nich typowe jest że przyjeżdżasz w niedziele a zaczynasz pracę w poniedziałek. Jak ktoś ma na Ciebie czekać na miejscu lepiej powiedz że będziesz później niż przyjedziesz bo Niemcy się wkurzają jak mają na ciebie czekać, lepiej żebyś ty czekał na nich. Ja z nimi wyjeżdżam zwykle na 3 miesiące zarobie i wracam. Ogólnie jest ok, kasa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie urywa ale też nie ma problemu z płaceniem.
zdjecie uzytkownika
otti - 2014-09-19 16:48:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też jak się spóźniłem to mieli do mnie pretensje! Niemcy nie rozumieją że nie robisz 10 km a 1000 km i się spóźniłeś!
zdjecie uzytkownika
maga26 - 2014-09-20 21:09:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy trzeba koniecznie wyjechac wlasnym samochodem? Chodzi mi o prace w Darmstadzie przy pakowaniu zabawek. Czy magazyn jest tak daleko od miejsca zamieszkania? Czy sa w poblizu jakies markety? Z góry dziekuje za odp
zdjecie uzytkownika
mlody - 2014-09-21 10:14:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dalej nie rozumiem jak ma byc ten jezyk niemiecki niby komunikatywny ,rozmowe przeszedlem bez problemu z agencja ,nie wiem czy dam rade,jak niemcy podchodza do tego? Musze wszystko rozumiec co w pracy będzie? Slownictwo z pracy ?
zdjecie uzytkownika
tt - 2014-09-21 14:55:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ty bo komunikatywny to takie pojęcie że tka powiem abstrakcyjne jeden będzie mówił tylko tak i nie i się dogada a drugi będzie studiował niemiecki i się nie dogada. Masz się w sposób prosty komunikować po niemiecku nie musisz wszystkiego rozumieć tylko masz się dogadać w tedy jesteś komunikatywny ;)
zdjecie uzytkownika
mlody - 2014-09-21 16:32:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ok rozumiem ,dzieki!
zdjecie uzytkownika
maga26 - 2014-09-21 17:42:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy odpowie ktos na moje pytania?? Czy trzeba koniecznie wyjechac wlasnym samochodem? Chodzi mi o prace w Darmstadzie przy pakowaniu zabawek. Czy magazyn jest tak daleko od miejsca zamieszkania? Czy sa w poblizu jakies markety? Z góry dziekuje za odp
zdjecie uzytkownika
rokita - 2014-09-21 20:40:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zeitman sie boi że będzie za mało ludzi z samochodami. tak naprawde jeździ się jednym na 3 - 5 osób i koszty się rozbija między siebie. Ale oni się boją że jak ktoś z autem się rozchoruje albo zrezygnuje to nie będzie jak dojerzdzać do roboty. aut jest teraz więcej niż potrzeba. Nie wiem jak jest na innych mieszkaniach my mamy 18 km inny ponoć mają bliżej. markety są, nie ma z tym problemu. ostatnio zrezygonwały dwie pary więc potrzeba kolejnych osób. robota jest ok. pieniadze do zarobienia to 1000 euro. mieszkanie oni płacą.
zdjecie uzytkownika
dom890408 - 2014-09-21 21:19:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! ile mozna zarobic jako operator wózka widłowego wysokiego składu w ingolstatd w audi
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-09-20
Żródło: Gowork.pl
Niemcy, Darmstadt
( )
Obecnie dla naszego niemieckiego klienta firmy zajmujacej się wywozem śmieci poszukujemy pracowników na stanowisko: Kierowca śmieciarki (Niemcy) Miejsce pracy: Niemcy, Darmstadt   Obowiązki: - Jazda śmieciarką na terenie miasta i okolic, - Obsługa automatu opróźniającego kubły ze śmieciami.  Wymagania:
zdjecie uzytkownika
mlody - 2014-09-21 23:14:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maga26 - 2014-09-21 17:42:30]:
Zapytaj klientki z zeitmann ,powinna ci powiedziec . Dzwon do nich
zdjecie uzytkownika
Sandra - 2014-09-22 16:46:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, będzie ktoś jechał na Tchibo do chyba Schwerin, wiecie może czy praca ciężka, czy są tam polacy już ? Pozdrwiam
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZEITMANN
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x