ZEITMANN

Kraków

Opinie o ZEITMANN

luty 2016-07-23 16:15:22
troche mnie to zastanwia bo jesdnak wieksozsc luzi chetnie korzysta z ich ofert.
D51 2016-07-24 09:32:41
Jak to jest z jazdą własnym autem do Niemiec, potem dojazd do pracy też własnym autem, koszty paliwa i amortyzacja auta, czyli wszystko na własny koszt, czy dobrze rozumiem a może to jest teraz normalne, proszę o wiadomość, z góry dzięki. Cześć
mariusz 2016-07-24 12:10:14
@luty wszystkim nie dogodzisz, więc pewnie część osób narzeka, czego ja osobiście nie rozumiem. Okres próbny sporo weryfikuje, czasami niektóre osoby się w pracy się nie za bardzo sprawdził. A firma jest duża, więc sporo ludzi rekrutuje. ;)
Man 2016-07-25 12:40:24
Ogólnie jestem bardzo ciekawy tym w jaki sposób kręci się tutaj reprezentant firmy, bo brzmi to fajnie a nawet dość luźno, ale pewnie to dość powazna sprawa? I najwazniejsze, dostaje telefon, albo cokolwiek?
2
gość 2016-07-26 22:32:00
A wiecie czy oferta pracy na dekarza w Holandii jest wciąż aktualna? Uprócz ubezpieczenia jest szansa na dobre zatrudnienie, bo umowa jest pełni respektowana. Najważniejsze jest to, że praca jest w pełni legalna, ale szkoda, że nie określili jakich stawek można się spodziewać.
kazio 2016-07-27 10:02:04
No a wiadomo jakich zarobków może się spodziewać monter fasad aluminiowych i szklanych? Widzę w ogłoszeniu, że zatrudnienie odbywa się na norweskich warunkach - umowa z norweskim pracodawcą (nie w delegacji), więc wydaje się to być rozsądną opcją. Dzięki
rew 2016-07-27 18:05:38
@kazio no to prawda jednak ja sam jestem ciekaw zarobkow na jakie mozna liczyc tutaj w firmie ..wiuadomo ze to wszystko zalezy od stanwoiska na jakim chce sie podjac prace w sumie..ale podejrzewam ze jezeli to praca za granica to calkiem sporo mozna..
radek 2016-07-28 09:20:34
słuchajcie, a widzieliście tą oferte pracy jako Monter rusztowań z certyfikatem VCA (Holandia)? bo wydaje mi się, e taka praca za granicą to naparwde bardzo dobrze wygląda no i wrunki zupełnie inne są też.
Ola 2016-07-29 12:23:09
Zawsze można się zatrudnić przez inną agencję, np. taką, która ma negatywne komentarze heh
radek 2016-07-29 13:39:49
Monter ścianek działowych i sufitów podwieszanych (Norwegia) jest potrzebny no i kasa z tego tez jest całkiem dobra z tego co widze, wiec dajcie znac jak to wygląda.
masakra 2016-07-30 17:05:21
(usunięte przez administratora) Na odbieranie telefonów od ludzi wysłanych do pracy już nie mają czasu
4
ejro 2016-07-30 17:09:30
Pewnie, że praca w Norwegii wydaje się być dość opłacalna, ale jakie są przeciętne zarobki u nich? Dzięki
ja 2016-07-30 17:45:49
skoro oni sa tacy ok to dlaczego usuwają każdy negatywny komentarz
2
kiss 2016-07-30 18:15:57
Hej, a wiecie jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać? Dobrze, że cieśla konstrukcyjny może liczyć na odpowiednie zakwaterowanie i legalne zatrudnienie w ramach umowy holenderskiej.
jako 2016-08-01 20:41:41
Witam wszystkich serdecznie. Cieszę się, że forum dalej żyję :) mnie też ciekawią zarobki u nich słyszałem, że można ładnie zarobić, wiadomo dla każdego coś innego ale pytanie do Was czy pensja u nich jest godna tego całego wyjazdu z kraju? Bedę wdzięczny za pomoc
masakra 2016-08-01 23:21:56
Dlaczego usunęli czesc o usuwaniu komentarzy? Przecież wszyscy wiedza ze to robia
3
mu 2016-08-02 09:36:09
jakoś twój komentarz nadal tu jest. a ktoś was wyjechał już może z nimi do Niemiec na kamieniarza?
1
dariusz 2016-08-02 10:55:48
Zależy jakie stanowisko cię interesuje @jako bo jest ich teraz sporo ale generalnie umowa jest niemiecka nie polska więc to ci powinno już sporo powiedzieć
Krzychu 2016-08-02 12:18:32
Ja dodałem wiele komentarzy i żaden nie znikł :)
1
matek 2016-08-02 15:51:03
@dariusz stawki są na każdym stanowisku dużo lepsze niż u nas w Polsce, naprawdę można sobie nieźle dorobić
donald dask 2016-08-02 21:10:43
Mam pytanie odnośnie zakwaterowania czy załatwiają on czy samemu trzeba kombinowac zastanwiam sie nad wysałniem cv, ale nie wiem jakie warunki mnie tam spotkają bo w sumie to w ciemno człowiek jedzie. czekam na info. a co z samochodem czy mozna wziąc wąłsne auto? gdzie parkowac?
Xcvim 2016-08-02 21:13:10
No właśnie, ja też dodaje komentarze i też wszystkie są, więc może bez jakiejś dziwnej gry i podchodów, skoro wszystko jest na swoim miejscu, wiadomo przecież, ja uważam że Zeitmann ma wszystko na swoim miejscu
Mateusz 2016-08-03 08:37:40
Znalazłem ogłoszenie, że poszukują osoby do pracy w rekrutacji. Pracował może ktos u nich? proszę o szczerą opinię. Szukam pracy a po ostatniej firmie chciałbym znaleźć coś naprawdę dobrego. z góry dzięki
dariusz 2016-08-03 11:35:39
@donald dask ogólnie radziłbym wziąć udział w rekrutacji, bo to do niczego nie zobowiązuje, a możesz coś zawsze próbować "wynegocjować". Tak uważam :)
weew12 2016-08-03 17:40:31
pewnie ze warto sprobowac jezeli sie tego nie zrobi to sie nigdy nie przekona jakn na prawde jest ale uwaam ze na prawde warto chociaz na jakis czas popracowac za granica bo mozna spore dosiwadczenie zdobyc
1
Okejka 2016-08-03 23:13:57
eeee tam, są okejjjjjjjjj
radek 2016-08-04 10:00:12
Pracownik w warsztacie samochodowym jest obecnie potrzebny u nich, a miejsce pracy to Wielka Brytania z tego co wiem. Dajcie znac jeszcze jak bedzie wyglądała sparwa zaorbków u nich tak naparwde, bo jestem ciekawy.
famous 2016-08-05 09:45:59
To sobie zadzwoń i zapytaj
1
radek 2016-08-05 09:55:02
Pracownik w warsztacie samochodowym jest u nich potrzebny teraz.
mariusz 2016-08-09 20:06:02
cześć yoyo mam ofertę pracy dla spawacza w finlandi w turku czy coś się dowiedziałeś jakie warunki panują jakie są próbki na miejscu
Awa 2016-08-09 20:52:01
No co mogę powiedzieć, oprócz tego, że jest jak jest
mariusz 2016-08-10 20:00:56
Witam.Dostałem propozycje pracy w stoczni w finlandii w turku jako spawacz proszę o opinie z tego co wiem na miejscu są testy jak one wyglądaj czy to jest styk w pionie w suficie a może rura jak są ogólne warunki pracy i mieszkania i czy są nadgodziny był bym bardzo wdzięczny za odpowiedzi
2
luty 2016-08-10 20:09:59
Podjerzewam, ze warunki umowy zostaja przedstawione na rozmowie o prace, ale umowe chyba podpisujesz co miesiac?
rew 2016-08-10 22:14:05
nie tylko oni teraz maja na prawde sporo ofert pracy..i w wielu miastach za granicą..to dobra szansa na to zeby zdobyć cenne doświadczenie i sobie całkiem sporo zarobić np, jako taki mechatronik w Niemczech tylko trzbea miec odpowiednie wyksztalcenie
tom 2016-08-11 11:50:38
ja na razie dostałem na 3 mce zobaczymy jak z przedłużeniem ale na razie ok
radek 2016-08-11 12:58:05
na pewno jest u nich potrzebna osoba jako Pracownik w branży automotive (Niemcy) i wydaje mi się, ze zarobki sa u nich bardzo dobre jednak. Dajcie znać co o tym wiecie.
dariusz 2016-08-14 12:55:59
Oni stawek nie podają @radek ale nie masz się co martwić bo tutaj dają legalną umowę i zakwaterowanie więc to już ci odchodzi od pensji a do tego robisz więcej niż 40 h w tyg a nie jak u nich po 30 max
dawid 2016-08-15 18:00:59
Gdzie jedziesz do Aalen?
dawid 2016-08-15 18:04:43
Rubsam>?
rew 2016-08-15 21:33:05
hej no super ze wlasnie jest tutaj oferowane zakwaterowanie bo dzięki temu nie trzeba się wlasnie o to martwic przecież mam racje? tylko widze ze jednak wymagana jest znajomość jezyka niemickiego nie wiecie może w jkim stopniu trzeba ten jezyk znac??
arek 2016-08-19 12:03:03
jest milo i grzecznie na poczatku dopoki nie podpiszesz z nimi umowy a potem zostajesz sprzedany do innego posrednika ktory cie traktyje jak towar i nie wazne dla nich jakie masz kfalifikacje posylaja cie tam gdzie cie moga sprzedac. firma zeitmann nie sprawdza gdzie bedziesz pracowac ich interesuje tylko kasa za ciebie, zadnej pomocy zadnej odpowiedzialnosci .sprawiedliwosci musisz szukac w sadzie.
1
Jaasni 2016-08-19 12:05:33
Cześć chłopaki, jeśli są tu dziewczyny to również witam serdecznie. Z racji iż to moja pierwsza próba podjęcia pracy u nich, chce dowiedzieć się jakich zarobków możne się u nich spodziewać chodzi mi o mechaników
arek 2016-08-19 12:11:50
jest milo i grzecznie na poczatku dopoki nie podpiszesz z nimi umowy a potem zostajesz sprzedany do innego posrednika ktory cie traktyje jak towar i nie wazne dla nich jakie masz kfalifikacje posylaja cie tam gdzie cie moga sprzedac. firma zeitmann nie sprawdza gdzie bedziesz pracowac ich interesuje tylko kasa za ciebie, zadnej pomocy zadnej odpowiedzialnosci .sprawiedliwosci musisz szukac w sadzie.
2
bhgh 2016-08-19 13:37:49
@ rew pwnie w zalezności na jakie stanwoisko. Z tego co widze takie stanowiska jak pakowacz czy pomocnik przxy ładowaniu śmeici to wydaje mi się ze nawet przyjmą z bardzo słabą znajomoscią języka niemieckiego. Na pewno można znaleść cos dla siebie.
jaa 2016-08-20 11:57:01
Pracuję od miesiąca. Powiem tak: zainteresowanie z ich strony? To tak, telefon od nich pierwszego dnia w pracy czy wszystko w porządku. I wczoraj się odezwali z biura. Także zainteresowanie jest nie duże, choć w sumie ono nie było potrzebne. Bo wszystko jest jak najbardziej w porządku, zakwaterowanie, praca itd. Wynagrodzenie wpływa, dieta również od firmy Niemieckiej. Firma warta polecenia. Pozdrawiam!
bhgj 2016-08-20 19:07:17
@ jaa no to właściwie dobra wiadomość. Bo wąłsciwie wszystko jest tak jak byc powinno. I ja chętnie się załapię do nich do pracy w takim razie, szkoda tylko, że same męskie zawody są na tapecie teraz :/
Kris 2016-08-21 13:37:21
Nie polecam, chyba,ze szukasz czegos na max 2 miesiace. Pracowaem u nich jako rekruter, wiec wiem o czym mowie. Sam fakt, ze ciagle szukaja nowych osob do biura, nie swiadczy o nich najlepiej.
dariusz 2016-08-21 15:03:31
A na jakim stanowisku jesteś @jaa? Też się zastanawiam gdzie wyjechać w sumie mam spore doświadczenie jako spawacz ale na elektryce też się znam. Doradzisz coś?
Ja 2016-08-23 18:14:21
Pracuje jako elektryk. Choć teraz jest problem bo firma niemiecke nie chce nas puścić na urlop, mówią ,że dopiero po 2 miesiącach. W czwartek ma paść decyzja.
radek 2016-08-24 08:43:07
Ostatnio to pokazało się u nich ogłoszenie, że jest poszukiwany ktoś do obsługi sekretariatu, wiecie czy oferta jest wciąż aktualna? Nie ukrywam, że dobrze by było podjąć u nich zatrudnienie.
Zostaw swoją opinię o ZEITMANN - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZEITMANN