ZEITMANN

Kraków

Opinie o ZEITMANN

Mistrzu 2017-01-16 15:23
czy pracuje ktoś w offenburgu ? Jak z zamieszkaniem ile do pracy i jak praca ?
3
marzena 2017-01-19 12:23
Trzeba zajechac na miejsce ktore podali Ci w mailu a na miejscu w biurze kierowca zawiezie Cie do miasta gdzie zamieszkasz
2
szef 2017-01-19 15:50
co z tą praca w lipsku ? Co tam jest nie tak ? coś z zakwaterowaniem czy pracą ?
11
Słodki 2017-01-22 14:01
Nieszczęśliwych ludzi to jest sporo i szkoda tylko, że na forach głównie tacy się wypowiadają robiąc firmom antyreklamę. Firma organizuje możliwość zarobku większych pieniędzy dla polskich fachowców!!!!
7
Pracownik 2017-01-31 09:10
Aż trudno uwierzyć, że pracowałeś cały miesiąc i nie otrzymałeś wypłaty. Musiały być jeszcze jakieś powody, ponieważ nikt przy zdrowych zmysłach nie narazi się na takie kłopoty.
7
Samba 2017-02-03 13:34
Ja korzystałem z pośrednictwa tej agencji i nie miałem takich problemów. Wszystko było dograne, zabezpieczone i zostaje tylko pracować. Myślę, że kłopoty niektórych osób wynikały z ich niechęci do pracy!!
6
Oszukany 2017-02-03 22:11
LUDZIE OMIJAJCIE TĄ FIRMĘ WIELKIM ŁUKIEM
(usunięte przez administratora)
16
zadowolony 2017-02-07 09:56
Bardzo porządna i uczciwa firma, pracuję przez nich od ponad roku w Norwegii i jestem zadowolony bo mam pracę na norweskich warunkach a nie na polskich :)
5
zadowolony 2017-02-07 09:56
Bardzo porządna i uczciwa firma, pracuję przez nich od ponad roku w Norwegii i jestem zadowolony bo mam pracę na norweskich warunkach a nie na polskich :)
3
Jacek 2017-02-07 20:03
To samo w Finlandii ja też jestem bardzo zadowolony, pozdrawiam
3
Aro 2017-02-07 20:14
Hej nie wiem jak na Niemcy bo mówię po angielsku, ale mają świetne oferty do Skandynawii i Holandii, za granicą wśród pracowników i zagranicznych pracodawców mają świetne opinie, mi polecił tą agencję też i inny pracownik skierowany przez nich do pracy i widziałem na własne oczy ze jest bardzo OK więc miałem pewność i się nie zawiodłem.
3
Damian P..i 2017-02-08 19:07
Firma jak najbardziej godna polecenia w mojej ocenie. Trafiłem na fajna prace jako operator wozka widlowego. Przeszedlem juz przez pare agencji w kazdej byla to praca bardzo ciezka mam tu na myśli rozladunek kontenerów zbieranie zamówień w magazynie meblowym 35kg min 75max norma dzienna 16kubikow. W Zeitmann bardzo szybka rzeczowa rozmowa kwalifikacyjna pelen opis bez klamstw tego co czeka mnie na miejscu. Pomoc polskiego koordynatora. Dzwonią od czasu do czasu z pytaniem typu jak sie pracuje i czy jest sie zadowolonym ( troche z automatu te pytania da sie wyczuć ze to troszkę zludne ale duży plus i za tego typu powiedzmy zainteresowanie i martwienie sie o swojego pracownika :) Jesli chodzi o pieniadze to na pierwszej klasie podatkowej kolo 1300 max jak to przez agencje no i za kawalera .... :) takze jesli chcecie państwo przez ta firmę załatwić jakas prace to w mojej ocenie jak najbardziej na tak . Ps nie jestem żadnym pracownikiem propagandowym tej firmy napisałem jak jest . Warto mówić jak jest :)
8
Martusia 2017-02-19 17:37
Czy agencja organizuje prace dla kobiet? Najbardziej odpowiadałaby mi praca przy kwiatach w Holandii. Może mają jakieś inne oferty? Jeśli ktoś wie proszę o informacje bo zależy mi na tej firmie, słyszałam dobre opinie o nich, że dobrze organizują wyjazd.
3
Natalia 2017-03-14 18:15
Czy coś więcej na temat pracy szwacz/szwaczka (Niemcy)Möckern-Lühe?
kobietka mała 2017-03-16 14:18
Witam czy są jakieś panie które pracowały przez te firmę w Holandii? jestem zainteresowana ale chciałabym jakieś konkrety uzyskać na temat tej firmy - jakie wypłaty tyg/miesięczne, ile za mieszkanie, ile za ubezpieczenie? czy firma daje dodatek w postaci et-regeling? ewentualnie proponuje niższa koszty zawaterowania zamiast tego dodatku? za każde info będę wdzięczna
Gregor 2017-03-22 09:50
ZEITMANN to jest fajna agencja, niejednokrotnie korzystałem z ich pośrednictwa. Zawsze wszystko było zorganizowane bez zastrzeżeń.
1
Gregor 2017-03-25 17:47
Pracowałem za pośrednictwem agencji ZEITMANN i jestem zaskoczony tymi wpisami. To jest straszne, firma normalna tylko chyba osoby dla których praca jest złem koniecznym mają taką roszczeniową postawę?
Deutsches Spirit 2017-03-27 17:45
RACJA, JEZELI ZNASZ JEZYKI I ROBOTE TO PRAWDOPODOBNIE TRAFISZ OK, JAK NIE, TO WYNOCHA DO KOSCIOLA, I MODLIC SIE O FARTA :p
Jerzyk 2017-03-29 19:32
Najlepiej usiąść i narzekać. ZEITMANN jak każda inna agencja ma swoje wymagania, procedury i papiery. Jak ktoś przychodzi podpisać umowę o to powinien wszystko przeczytać i nie pisać później swoich żali. Wszyscy wiemy, że jest sporo osób które jadą pobawić się zamiast pracować.
2
ADA 2017-04-12 19:45
Witam też dostałam tą oferte jako szwaczka czy ktoś może pracuje tam i coś wiecej może napisać
pablo 2017-04-20 21:40
mam oferte na betoniarza pracował ktoś?
Justyna 2017-04-23 13:46
Mam pytanie czy ZEITMANN ma również pracę za granicą dla kobiet? Znam dobrze niemiecki. Jeśli ktoś słyszał ??
ja 2017-05-02 19:38
mam pytanie czy ktos wybiera sie do finlandii jako dekarz gontem bitumicznym
Stefan 2017-05-07 11:41
Słyszałem ostatnio wiele dobrych rzeczy o firmie i nie wiem co mam mysleć po lekturze wpisów! Zdaję sobie sprawę, że każdy ma swoje zdanie na temat firmy ale tak skrajnie różnych nie rozumiem. Może ktoś ma jeszcze coś do powiedzenia? Chciałbym wyjechać z nimi.
3
nowynowy 2017-05-07 12:17
Witam
Czy ktoś pracował poprzez tą agencję w Ingolstadt w fabryce audi?
Jakie warunki mieszkaniowe i jak praca?
nowynowy 2017-05-07 12:21
Witam
Czy ktoś pracował poprzez tą agencję w Ingolstadt w fabryce audi?
Jak warunki mieszkaniowe oraz sama praca?
Stefan 2017-05-11 08:30
Nie każda agencja ma taki wybór ofert pracy jak ZEITMANN. Myślę, że skoro starają się o oferty to dbają o chętnych do pracy.
bujda 2017-06-06 13:23
nie polecam pracy jako rekruter ani sales representative
8
Justyna 2017-06-06 19:21
Potwierdzam.
Widac jak desperacko szukaja ludzi do biura.
Rotacja niesamowita!

8
nonek 2017-06-08 20:33
Możesz podać jakieś konkrety?
3
Słodki 2017-06-08 22:24
ZEITMANN jak widać bardzo stara się żeby mieć w swojej ofercie różne prace! Jeśli komuś nie odpowiada może szukać innego pośrednika bez narzekania. Ja mówię, że niektórzy zachowują się jak tańcownica i dlatego maja problemy w firmie. Więcej optymizmu.
smyk 2017-06-12 11:08
Nie poda Ci szczegółów, bo to laska z biura, która poczuła się zagrożona przez swoją młodszą koleżankę, która pracuje na stanowisku SR - i próbuje ją podkopać. Baby. :P Ale ogólnie firma spoko.
2
kamil 2017-06-12 11:56
Jesli chodzi o zeitmann, to nie mam im nic do zarzucenia, pracowałem dzieki nim w kilku firmach, niestety jedna firma okazala się nieuczciwa i do tej pory nie otrzymałem zapłaty.
1
Maciek S. 2017-06-12 21:04
Pracowałeś dla nich,że tak wszystko wiesz?
1
Stella 2017-06-13 22:26
Bardzo żałuję, że ZEITMANN nie ma prac typowych dla kobiet. Słyszałam od znajomych że byli zadowoleni!
andi 2017-06-16 09:44
Witam.Czy jest ktoś kto pracowal lub pracuje w Holandi w magazynie z materiałami budowlanymi,dostalem taką oferte pracy,prosil bym o opinie kogos kto tam pracuje lub pracowal bo wiadomo oni ładnie mówią a na miejscu okazuje się co innego.Z góry dziekuje i pozdrawiam.
andi 2017-06-16 09:45
Witam.Czy jest ktoś kto pracowal lub pracuje w Holandi w magazynie z materiałami budowlanymi,dostalem taką oferte pracy,prosil bym o opinie kogos kto tam pracuje lub pracowal bo wiadomo oni ładnie mówią a na miejscu okazuje się co innego.Z góry dziekuje i pozdrawiam.
Elena 2017-06-18 21:27
Czy mógłby ktoś napisać kilka słów na temat wyjazdu do pracy na produkcji - pakowanie ciastek i innych produktów spożywczych w Holandii? Czy tam da się dobrze zarobić? Jakie mieszkania załatwiają na miejscu? Jaki język trzeba znać i w jakim stopniu?
Słodki 2017-06-22 10:44
No i widzę jak ZEITMANN się stara! Lista ofert pracy to full wypas, można sobie wybrać i tylko wyjazd. Słyszałem o agencji niezłe opinie i pewnie mają dużo chętnych. Napiszcie jakie kierunki są najlepsze?
Ameba 2017-06-22 19:18
Czy zeitmann prosi o skan dowodu przy rektutacji?
1
Anonimus 2017-06-23 15:06
@Ameba
A jak sobie wyobrażasz zrobienie umowy o pracę czy zarezerwowania pokoju bez swojego dowodu...
Myślisz, ze wezmą kredyt na Twoje nazwisko? HAHAHA
Śruba 2017-06-25 10:50
Podpowiedzcie mi gdzie lepiej jechać do roboty jako hydraulik, Niemcy czy Holandia? Czy warunki mieszkaniowe też zależą od kraju czy od przypadku? Z góry dzęki
Jesinek 2017-08-01 16:45
Właśnie słyszałem opinie o firmie ZEITMANN, że to jest najlepsza agencja i nikt im nie dorównuje. Sądzę, że niektórzy nie spełniają wymagań firmy i mają złość!!!
Natalia 2017-08-04 06:59
@Śruba i na jaki kierunek wyjazdy się zdecydowałeś? Co zaważyło na twojej decyzji? Takie niepozorne decyzje czasami potrafią wpłynąć na cała karierę zawodowa - dlatego każda sugestia będzie pomocna dla reszty forumowiczów.
Paul 2017-08-05 17:13
Renia
Napisz proszę,pracujesz tam jeszcze?
Zeitmann Cie tam wysłał?
Paul 2017-08-05 17:49
Nikt chyba nie opisał (albo nie doczytałem) ile trzeba mieć euro ze sobą na wyjazd do Niemiec?
Jak wyglądają pytania odnośnie weryfikacji językowej?
Jakiego rodzaju są to pytania?
Czy trzeba mieć przetłumaczone na niemiecki świadectwo szkolne?
Czy jak ktoś kiepsko bardzo łapie niemiecki to dają kogoś z lepszym niemieckim do teamu?
Stef 2017-08-07 10:14
Fajnie , że mają tak dużo ofert. Znalazłem robotę spawacza w Norymberdze i właśnie mam pytanie jak tam jest? Czy można tam dobrze zarobić? Jakie warunki mieszkaniowe organizują? Może coś więcej się dowiem?
MB 2017-08-07 15:32
@Paul @!Stef
ile trzeba mieć euro ze sobą na wyjazd do Niemiec?
W zależności od Twoich potrzeb, należy wziąć pod uwagę dojazd do pracy i wyżywienie, które w większości ofert nie jest opłacane. Pracodawcy przeważnie wypłacają tygodniowe zaliczki, jednak dopiero po przepracowaniu pięciu dni.


Jak wyglądają pytania odnośnie weryfikacji językowej?
Jakiego rodzaju są to pytania?
W zależności od oferty, pojawiają się oferty, gdzie język wystarczy na poziomie całkiem podstawowym ale są też te z językiem zaawansowanym. Rekruter udzieli takiej informacji podczas rozmowy telefonicznej. (Nie ma co uczyć się konkretnych pytań "byle przejść rozmowę" bo będzie to i tak zweryfikowane na miejscu, a szkoda nerwów i pieniędzy jakby nagle okazało się, że trzeba wracać bo język jednak nie jest taki jaki się deklarowało.


Czy trzeba mieć przetłumaczone na niemiecki świadectwo szkolne?
O dokumenty, które będą potrzebne do zatrudnienia poprosi rekruter podczas rozmowy, przeważnie polskie odpisy w zupełności wystarczą. (Najlepiej mieć przygotowane dokumenty w formie skanu na komputerze, żeby przesłać rekruterowi po rozmowie)


Czy jak ktoś kiepsko bardzo łapie niemiecki to dają kogoś z lepszym niemieckim do teamu?
Wszystko w zależności od oferty, jedne pozwalają na pracę w zespole inne nie. Warto spróbować i poczekać na kontakt ze strony firmy.


Jakie warunki mieszkaniowe organizują?
Przeważnie jedno-dwuosobowe z pełnym dostępem do kuchni/łazienki. W większości z internetem.

:) Ewentualne pytania można zadać też na infolinii firmy, numer na stronie www
1
Obrońca 2017-08-15 19:29
ZEITMANN to fajna agencja tylko trzeba chcieć pracować.
Natalia 2017-08-18 09:26
@MB rzeczywiście pytanie przez Ciebie zadane są bardzo konkretne i na pewno mogą różnić się od miejsca, w które wysyła ZEITMANN. Odnośnie języka, bo to było jedno z głównych pytań, na pewno warto go znać, żeby móc się dogadać, chociażby z mieszkaniem. Czy ktoś mógłby napisać w jaki sposób firma go weryfikuje? Testy?
Zostaw swoją opinię o ZEITMANN - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZEITMANN