Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: ZEITMANN

zdjecie uzytkownika
tadek - 2014-11-14 11:14:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wedlug mnie jezeli jest jakakolwiek grupa obcokrajowcow powinna ona jak najszybciej zdobyc umiejetnosci i posiasc ten jezyk. Oczywiscie na krotka mete mozna krecic i udawac ale jaki jest tego sens jezeli ktos mysli o dluzszej wspolpracy z firmami niemieckimi. Poza tym znajac jezyk zawsze latwiej o dodatkowe benefity.
zdjecie uzytkownika
pra - 2014-11-14 13:26:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mój znajomy pracował w jakieś fabryce samochodów w Niemczech to mówił że widział taka sytuacje jak gościa zwolnili właśnie za brak język tzn. nie rozumiał w ogóle poleceń po niemiecku.
zdjecie uzytkownika
potrzebuje informacji - 2014-11-15 13:37:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
moze mi ktos powiedziec jak naprawde jest z ta firma w michelstadt? jest praca czy jej nie ma?napiszcie szerze..........
zdjecie uzytkownika
malami6 - 2014-11-19 14:58:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, wybiera się ktoś w najbliższym czasie do Hamburga do pakowania przypraw?
zdjecie uzytkownika
izzi - 2014-11-20 16:38:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [malami6 - 2014-11-19 14:58:16]:
ja się wybieram na poniedziałek. jak coś to pisz na maila izun88@wp.pl
zdjecie uzytkownika
malami6 - 2014-11-20 17:05:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [izzi - 2014-11-20 16:38:52]:
ok.
zdjecie uzytkownika
max - 2014-11-25 10:49:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszystko ucichło.. Każdy wyjechał do pracy?
zdjecie uzytkownika
sisu - 2014-11-27 14:46:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak - już nikt nie został w tym kraju. ty i ja jesteśmy ostatnimi polakami żyjącym w Polsce. Niemcy chcą zaorać Polske i posadzić tu buraki :D
zdjecie uzytkownika
uzumymw - 2014-11-27 20:18:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
spokojnie są jeszcze chętni na wyjazd ;P
zdjecie uzytkownika
hahah - 2014-11-28 14:25:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to ja jeszcze sie dopisuje do osob polakow ktorzy nie pojechali za granice. ale chyba sie powoli do takiego nwpoego startu zaczynam szykowac, w koncu nie mozna cialge pracowac za bezcen :D a tak serio to moze macie jakies fajne pomysly co teraz mozna zrobic zeby zarobic ;)? bo pomysly sie mi juz powoli koncza i nie chce ryzykowac
zdjecie uzytkownika
gr - 2014-11-29 01:05:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem, Zeitmann nie rekrutuje juz do my toys (zawiniła agencja na miejscu) no ale różne maile i jak . Jeśli ktoś chce się tu dostać to przez inne firmy.
zdjecie uzytkownika
mlody23 - 2014-11-29 12:07:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A do volkswagena ktos pojechał? Moze tam sie pchac :)
zdjecie uzytkownika
denext - 2014-11-29 16:03:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdecydowałem się na wyjazd z tej agencji, napisze tak : Gdyby nie to ze dobrze znam angielski bym musiał wracać po 3 dniach. Wyraźnie w CV napisałem ze niemiecki znam na poziomie podstawowym A2, raz odmówiłem podjęcia pracy gdzie poinformowali mnie o charakterze pracy (z samymi Niemcami), a oni mnie wysłali do pracy gdzie niemiecki trzeba znać dobrze. Przyfarcilem bo trafiłem do młodych Niemców którzy również dobrze mówią po angielsku.
zdjecie uzytkownika
kaban0s8686 - 2014-12-03 10:36:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, nie polecam wyjazdu do niemiec to co oni mowia i pisza ze jest super to g....o prawda niby domki super praca jak bajka a jak sie tam przyjedzie to sie okazuje ze trzeba uciekac do polski jezyk to duzo ale nie wystarcza na tyle zeby zostac gosciu znal perfekt i co?? zjechal do polski prace mial pewna tak kobieta obiecala. nie polecam Ingolstadt
zdjecie uzytkownika
lozo - 2014-12-05 09:20:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [potrzebuje informacji - 2014-11-15 13:37:25]:
w Michelstadt firma DELTA ,chyba jeszcze jest ale są to oszuści i krętacze do dzisiaj niemam pieniędzy za pracę.Ciągle kłamią i wymyślają przeszkody aby nie płóacić.Zeitmann opieka super.
zdjecie uzytkownika
tix - 2014-12-06 14:27:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też mialem problem z wynagrodzeniem z tej firmy, niby do 30 mialo byc, ale sie spoznialo. Po interwencji pani moniki z zeitmanna pieniadze doszly w koncu wczoraj.
Sama praca na zabawkach nie byla zla, ale ta firma niemiecka ma dziwne zasady jezeli chodzi O wyplacanie wynagrodzen, ktorych ludzie nie rozumieja i stad te nasze nerwy, ale na opieke ze strony zeitmanna naprawde nie mozna narzekać. Napewno bede chcial z nimi jeszcze kiedys wyjechac ale juz nie do gernsheim tylko w inne miejsce. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
tix - 2014-12-07 14:03:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lozo - 2014-12-05 09:20:15]:
a gdzie pracowałeś? w mytoys?
zdjecie uzytkownika
bobbybastard - 2014-12-08 20:58:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakieś opinie o pracy na produkcji Ingolstadt/Regensburg?
zdjecie uzytkownika
madzia - 2014-12-09 12:14:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam a co powiecie o pracy dla tapicera,zastanawiam się czy wyslac meza do miejscowości Darmstadt
zdjecie uzytkownika
paul - 2014-12-09 19:07:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie pracuje ktos jeszcze w mytoys przez zeitmana?
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-12-10 11:42:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy wpisują się tu terz osoby które pracują jako tynkarz w Kessel,bo zeitmann stale ma tom oferte,mam zamiar aplikować ale wydaje mi sie ona podejrzana że ciągle się powtarza,czekam na opinie
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-12-11 19:23:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hey wszystkim. Pomóżcie mi. Szukam pracy w niemczech. Moj niemiecki jestvslaby. No ale chce się zaangażować i nauczyć się. Dajcie jakieś namiary na pracę na produkcję. Gdzie język nie jest tak wymagany. RoUmiemy angielski i coś mówi to samo holenderski. Ale bardzo ciekawi nas praca w niemczech i chcemy spróbować. A język nie problem pol roku i komunikatywny bd. Ale pierw musi Ktos dac szanse.
zdjecie uzytkownika
michałek - 2014-12-12 18:19:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Zeitmann jest młodą firmą, opartą na wieloletnim doświadczeniu jej założycieli i pracowników, co jest gwarantem wysokiej jakości świadczonych usług. Z czego wynikają powyzsze wpisy? Bo ogólnie znajomi chwalili wcześniej współpracę z nimi. Teraz sam szukam pracy i potrzebuje aktualnych informacji co do tej firmy....
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: zadano mi kilka podstawowych pyt po niemiecku i przeszłam rekrutacje
Pytania:
zdjecie uzytkownika
jj opiekacz - 2014-12-14 17:00:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuje w mytoys
zdjecie uzytkownika
bobbybastard - 2014-12-15 15:43:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ofert pracy mają dużo,ale to tak pewnie jak wszędzie,naściągają ludzi a roboty nie ma
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZEITMANN
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ZEITMANN?
Zadaj pytanie
x