Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: ZEITMANN

zdjecie uzytkownika
hmm - 2015-05-11 11:26:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [warunki mieszkaniowe - 2015-05-10 20:36:12]:
pokoje dwu osobowe, szafa mikro stolik, wspólna łazienka i kuchnia z lodówką i pralką, w mieszkaniu 3 -4 pokoje. Ja tak miałem byłem z nimi dwa razy. Problem nie leży w mieszkaniu tylko w ludziach. Kto jeździ do roboty za granicą ten wie i nic go nie zaskoczy kto jedzie pierwszy raz ten będzie w szoku, szczególnie na weekendach ;)
zdjecie uzytkownika
Olix - 2015-05-11 15:01:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałem sprawdzić ich oferty pracy na ich stronie, ale ze smartfona się nie da, to ich cale startpraca się nie wyświetla na takich urządzeniach z androidem, szkoda bo duzo ludzi z tego korzysta, im się chyba wydaje z robole za granice to siedzą przy komputerach z windowsem 95
zdjecie uzytkownika
robcius - 2015-05-16 10:33:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [warunki mieszkaniowe - 2015-05-10 20:36:12]:
Mi Monika z Zeitmanna przed wyjazdem wyslala zdjecia mieszkania w Bremen. Wyglada pieknie, ale jestem ciekawy jak bedzie wygladalo po kilku dniach, biorac pod uwage ze maja tam mieszkac sami faceci...
Ja jade na jutro, w pon zaczynam prace i z tego co wiem, to na miejscu jest juz z 15 osob. Stwka to 8,80 + dodatki, wiec nie wiem skad wam sie biora jakie stawki z kosmosu. Aha i dostalem na maila przed wyjazdem wszystkie umowy, do tego przetlumaczone, wiec sie postarali, ale co wyjdzie na miejscu to sie dopiero okaze. Jade z nimi pierwszy raz wiec mam nadzieje ze to co mowia to nie sciema, no ale zobaczymy
zdjecie uzytkownika
Maxx - 2015-05-16 12:02:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robcius - 2015-05-16 10:33:23]:
bo tak naprawdę to najbardziej trzeba się obawiać w Niemczech nie Niemców a Polaków! Smutne ale prawdziwe
zdjecie uzytkownika
zulu - 2015-05-16 19:33:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [robcius - 2015-05-16 10:33:23]:
W Niemczech jaka agencja z Bremen Was przejmuje?
zdjecie uzytkownika
józek - 2015-05-17 13:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy ktoś może napisać na temat kursu języka niemieckiego? Mieszkam w Gliwicach i chciałbym się podszkolić. Jak to u nich wygląda? Bo widziałem dużo ogłoszeń.
zdjecie uzytkownika
rafix - 2015-05-17 15:35:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda,ze mozna tam robic duzo nocek?
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-05-17 18:14:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale gdzie? my z dziewczyną jesteśmy na komisjonowaniu zabawek w Norymberdze i tutaj nie ma w ogóle nocek, tylko dwie zmiany...
zdjecie uzytkownika
liki - 2015-05-17 19:35:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
długo tam jesteście? jak mieszkania, bo tu różnie o tym zeitmanie piszą
zdjecie uzytkownika
rafix - 2015-05-17 20:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [janek - 2015-05-17 18:14:56]:
W Bremie
zdjecie uzytkownika
elektr - 2015-05-19 14:45:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam panowie jak tam z kursem (elektryk,hydraulik)wchodzi cos do bani?
zdjecie uzytkownika
ele - 2015-05-19 15:23:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
coś wchodzi. od nas już 4 wyjechało i z tego co oni mówią to sobie poradzili tylko że to byli najlepsi co najlepiej gadali. Ja jestem dobrze nastawiony i wiem że dam se rade
zdjecie uzytkownika
thenorthremembers - 2015-05-19 20:11:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, wiele ofert pracy z tej branży i nie tylko znajdziesz na stronie (usunięte przez administratora) Ja właśnie tam znalazłem coś dla siebie. Mają także wiele ofert szkoleń i kursów. Zapraszam :)
zdjecie uzytkownika
asia - 2015-05-20 10:29:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na ich stronie wiszą oferty, które są już nieaktualne. Dzwoniłam żeby zapytać a życzliwa Pani powiedziała, że te oferty są już nieważne. A ludzie dalej aplikują swoje cv i pozwalają tym samym na przetwarzanie danych osobowych.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-05-20 13:29:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
roszady w tej firmie sa tak duze ze juz nie wiem z kim rozmawiam. kazdy tylko przelacza polaczenie albo wogole nie odbiera. problemem oczywiscie nie ma komu sie zajac.
zdjecie uzytkownika
ppp - 2015-05-20 16:03:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
maja gdzies Wasze zale....zaraz usuna Wasza opinie i gitara:)
zdjecie uzytkownika
elektr - 2015-05-20 16:47:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ele - 2015-05-19 15:23:11]:
Witam możesz powiedziec jak wyglądał egzamin z języka jakie mieli pytania?
zdjecie uzytkownika
waloery - 2015-05-21 09:34:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak, tomek masz rację. Za każdym razem ktoś inny odbiera w Zeitmannie, firma traci wiarygodność, jeżeli za każdym razem słyszy sie inny glos. W tej firmie nie ma dobrego kontaktu kandydat-rekruter, liczy sie tylko kasa.
zdjecie uzytkownika
d - 2015-05-21 09:43:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Prawda w oczy boli bo usuwaja mój komentarz
zdjecie uzytkownika
AHAHAHA - 2015-05-21 15:59:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [d - 2015-05-21 09:43:50]:
hahahahahah! Nie usunęli ci komentarza i co teraz ? HAHAHAHAHAHAHAH
zdjecie uzytkownika
papaja - 2015-05-22 11:33:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Caly czas ponawiaja ogloszenie dla magazynierow w Bremie a jest ono juz dawno nieaktualne. Wprowadzaja ludzi w blad i tyle.Brak profesjonalizmu.
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2015-05-22 11:56:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [papaja - 2015-05-22 11:33:34]:
jest aktualne bo do mnie właśnie przed chwilą wysłali maila o wszystkich warunkach pracy, a dzwonili do mnie wcozraj i sprawdzali niemiecki. widać że dla tych co się nadają praca jest aktualna reszte dopowiedz sobie sam ;)
zdjecie uzytkownika
asa - 2015-05-22 13:04:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja też jadę do Bremy na komisjonowanie na 01.06
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Najpierw pare pytans z polski. podstawowe pytania po niemiecku. pozniej dwie rozmowy z niemcami. o dziwo bez problemu poszły po angielsku :)
Pytania: specjalizacja, doswiadczenie , dyspozycyjnosc itd
zdjecie uzytkownika
WkurwionyElektryk - 2015-05-22 16:29:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przez [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] więto w Niemczech przełożyli mój wyjazd do Norymbergi o tydzeiń. Niemcóchy bierzcie się do roboty a nie siwiętujecie tylko ciągle!
zdjecie uzytkownika
marcin - 2015-05-23 18:46:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siemka. Czy ktos jedzie do Norymbergii 25 maja ?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZEITMANN
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ZEITMANN?
Zadaj pytanie
alert