Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: ZEITMANN

zdjecie uzytkownika
Ulka - 2015-07-29 09:07:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli jest tu ktoś, kto już jest w Weissenburgu, proszę napiszcie kilka szczegółowych informacji. Co ze sobą zabrać, jak wygląda praca, jak mieszkanie.... Proszę dajcie znać....
zdjecie uzytkownika
Ulka - 2015-07-29 10:34:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wprowadzaj ludzi w błąd jeśli nie pracowałeś jeszcze przez Agencje Pracy i nie wiesz na czym ta procedura polega. Ja pracowałam już przez inne Agencje i Zeitmann robi dokładnie to samo co inne Agencje.
zdjecie uzytkownika
ZABAWKA - 2015-07-29 19:06:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też jadę do Weissenburga, rozmawiałam z pośrednikiem a z zeitmanna dostałam dane biura, gdzie mam sie stawić w niedzielę. Poinformowali mnie, że na miejscu podpiszemy umowę i zostaniemy skierowane do miejsca zakwaterowania.
Mam wszystkie potrzebne numery a pani z zeitmanna mi powiedziala, ze pani monika bedzie tez w razie czego pod telefonem. Z tego co wiem, to oni ten projekt juz od lat robia. do zobaczenia na miejscu
zdjecie uzytkownika
lucka - 2015-07-29 19:09:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [malinka - 2015-07-28 22:27:44]:
bzdury jakies, wszyscy wiedza, ze to playmobile i w zeitmanie nikt tego nie ukrywa, mi od razu powiedzieli o jaka firme chodzi i za posrednictwem kogo bede zatrudniona ( Firma na B.)Poza tym ja aplikowalam na ogloszenie pakowaczka zabawek, wiec to chyba tez wiele mowi.. Troche dziwne, ze nie dopytalas o szczegoly....
zdjecie uzytkownika
sssd - 2015-07-29 20:29:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mi też powiedziano że będzie to playmobile przez B... tak jak w zeszłym roku. Niczego nie ukrywają. A jak ktoś już na początku nie wie gdzie jedzie i nie potrafi o wszystko się dopytać to sorry ale lepiej niech nie jedzie nigdzie ...
zdjecie uzytkownika
malinka - 2015-07-30 00:11:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lucka - 2015-07-29 19:09:38]:
Mylisz się, dopytałam się o szczegóły. Nie mniej jednak wszystko okaże się w praniu na miejscu. Nie mam zamiaru nikogo wprowadzać w błąd. A o pinie zawsze mogę wyrazić. Z jedną agencja już podpisywałam umowę i wiem że takie informacje widniały na tej umowie. Stad moje zdziwienie że jest teraz inaczej... Obawy mogę mieć bo w dzisiejszych czasach bywa niestety różnie.
zdjecie uzytkownika
Ulka - 2015-07-30 11:01:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [malinka - 2015-07-30 00:11:13]:
Malinko, jeśli ktoś tutaj pisał o wprowadzaniu ludzi w błąd to byłam ja, ale nie dotyczyło to Ciebie, tylko była to odpowiedź na post innej osoby której post został usunięty, więc proszę o wyrozumiałość. Co do dalszej części Twojego postu, to masz dziewczyno rację, bo ja też wyjeżdżałam poprzez inną Agencję i wtedy wszystko dostałam jak na tacy łącznie z adresem zamieszkania, adresem i nazwą zakładu pracy, numerem do osoby która miała mi się pomóc zakwaterować i ja też się dziwię że tutaj jest inaczej. Ale no cóż trzeba podjąć wyzwanie...
zdjecie uzytkownika
elektron - 2015-07-30 14:37:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej panowie jak tam po kursie z pracą jak sie pracuje jak z komunikacją,są problemy?
zdjecie uzytkownika
qwe - 2015-07-30 21:22:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Beznadziejna firma i bardzo nie profesjonalna, jak chcecie sie poczuc jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to idzcie tam na pewno wam w tym pomogą, co do znalezienia pracy to radze gdzie indziej.
zdjecie uzytkownika
byly kursant - 2015-07-30 21:42:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [elektron - 2015-07-30 14:37:30]:
ja konczylem u nich kurs i pracuje od czerwca. na poczatku to byla tragedia, ze wszystkim dzwonilem do zeitmana , bo nie umialem sie dogadac.. nawet z wlascicielka mieszkania monika rozmawiala, bo tak mi ciezko bylo. Ale teraz juz jest ok, to moja druga firma, praca ok i kasa ok. ucz sie niemieckiego, bo bez tego tu ani rusz!
zdjecie uzytkownika
kamil1129 - 2015-07-31 11:01:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam pracuje ktoś w niemczech jako operator cnc(tokarz) ??? jakie warunki ??? jaka tolerancja ??? ciężko jest ??? produkcja seryjna ??
zdjecie uzytkownika
tunia - 2015-08-01 11:04:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [malinka - 2015-07-30 00:11:13]:
Wczoraj dostałam informację od firmy, że mój wyjazd został przesunięty. Panie z Zeitmanna bardzo mnie przepraszały, ale w sumie to nawet dobrze się składa, zawsze to kilka dni dłużej w domu.

Kogoś jeszcze odwołali?
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-08-01 22:25:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tunia - 2015-08-01 11:04:11]:
ponoć z 19 osób 7 zastopowali i mamy jechać w środę lub w czwartek
zdjecie uzytkownika
Zuza - 2015-08-01 22:30:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mi tez przesunęli wyjazd, mam wiedzieć cos najpóźniej w czwartek, ale spoko, czekam, juz kiedyś x nimi wyjeżdżałam do bremy i było ok wiec pewnie pojedziemy razem
zdjecie uzytkownika
malinka - 2015-08-02 12:32:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tunia - 2015-08-01 11:04:11]:
Mnie też przesunęli wyjazd. W poniedziałek mam się dowiedzieć na kiedy.
zdjecie uzytkownika
malinka - 2015-08-02 12:34:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie też przesunęli termin. W poniedziałek mam się dowiedzieć kiedy następny termin
zdjecie uzytkownika
Michał - 2015-08-02 12:55:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam jedzie ktoś do pracy do Norymbergii do pakowania zabawek?
I drugie pytanie , jakie pytania zadają po niemiecku jak dzwonia?
zdjecie uzytkownika
Ulka - 2015-08-02 17:33:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Michał - 2015-08-02 12:55:45]:
Pierwsze pytanie czy nadal jesteś zainteresowany tą pracą, czy możesz pracować w systemie na 2 lub 3 zmiany, czy masz Prawo Jazdy, ewentualnie pytają tez o numer buta i rozmiar odzieży.
zdjecie uzytkownika
Ulka - 2015-08-02 17:36:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie też przesunęli termin, trochę obawiam się tego wyjazdu w tygodniu, ze względu na to że muszę jechać busem. Ale zobaczymy jak to będzie.
zdjecie uzytkownika
Michał - 2015-08-03 18:37:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ok dzięki wielkie :) a jedzie może ktoś tam pracować jako pakowacz w Playmobile ?
zdjecie uzytkownika
Nickname - 2015-08-04 00:12:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy do tej pracy przy zabawkach trzeba znać dobrze niemiecki?
zdjecie uzytkownika
xxxxxxxx - 2015-08-04 09:16:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nickname - 2015-08-04 00:12:20]:
to w ogóle jest wymysł zeitmana że trzeba tam znać niemiecki. tu są sami Polacy więc nawet bez języka się dogadasz
zdjecie uzytkownika
Ulka - 2015-08-04 15:44:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś coś wie na temat tego przełożonego wyjazdu do Norymbergi?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: O pracy mozemy porozmawiać na tydzień przed wyjazdem , a dlaczego nie teraz ja jeszce nie wiem czy chce wyjechać ,
Pytania:
zdjecie uzytkownika
bartek - 2015-08-04 16:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w 100 procentach się zgadzam ,tam patrzy się co umiesz a nie co gadasz
zdjecie uzytkownika
kirunia - 2015-08-04 20:28:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxxxxxxx - 2015-08-04 09:16:35]:
No ciekawe rzeczy opowiadasz.. moja kolezanke zwolnili bo za slabo mowila, wiec nie opowiadaj bzdur. do mnie niemiec dzwonil zanim dostalam akceptacje, wiec niemiecki byl wymagany i na miejscu TRZEBA mowic!
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZEITMANN
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ZEITMANN?
Zadaj pytanie
alert