Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: ZEITMANN


Oceniono 1009 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
ZEITMANN
Walerego Sławka 3
30-633 Kraków
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
StopTrolom - 2014-10-21 16:13:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja proszę trolla o nie wklejanie w kółko tego samego komentarza - nie dziwie im się że ci to usuwają jak już jedenaście razy to zamieściłeś jak jakąś mantre albo jakiś łańcuszek szczęścia
zdjecie uzytkownika
fgf - 2014-10-21 16:21:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Postanowiłem pokazać że treści niewygodne dla firmy są kasowane. Nie mam zamiaru zaśmiecać forum ale to że tylko pozytywne posty są akceptowane tutaj. Od wczoraj usunięto nie licząc moich ponad 10. To jest portal tylko z pozytywnymi postami?
zdjecie uzytkownika
Gregor - 2014-10-21 16:29:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak ale niech te negatywne komentarze coś w noszą do dyskusji a nie tylko jest źle, tragicznie i ( usunięte przez administratora )To są bezsensowne komentarze, tak jak to twoje wklejanie które tylko zabrudza forum i ogłupia. Nie wiem o co i z kim walczysz. Jak coś wiesz o zeitmanie to pisz a nie wklejaj tego bełkotu spamowego
zdjecie uzytkownika
StopTrollom - 2014-10-21 16:45:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fgf - 2014-10-21 16:21:37]:
Z toba jest coś nie tak tam jest 10 twoich komentarzy o takiej samej treści - że ktoś ci niby komentarze usuwa! To nie jest normalne co 2 minuty pisałeś jeden komentarz do tego każdy taki sam!!! Ja sam to zgłoszę do Goworka o usunięcie bo to jest spamowanie. Jak widzisz znikające komentarze i słyszysz głosy to zostaw to dla siebie a nie śmieć na forum. My człowieku chcemy się czegoś dowiedzieć przed wyjazdem do pracy a ty się bawisz. To jest bardzo nie wpożądku. Dla mnie poszukiwanie pracy za granicą to nie zabawa. A ty widać że się nudzisz! Zgłaszam to do goworka!
zdjecie uzytkownika
mlody2 - 2014-10-21 17:05:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jezeli ktos zle pisze na temat agencji to sa usuwane komentarze ,zauwazylem to i ostrzegam tylko tych co o tym nie wiedza .Wpadajcie czesciej na forum to sie przekonacie.
zdjecie uzytkownika
like me - 2014-10-21 17:28:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [StopTrollom - 2014-10-21 16:45:22]:
A Ty sie tak zachowujesz jakby ktos Tobie krzywde robil,tym,ze kilka razy to napisal a chlopak ma racje bo faktycznie czesc komentarzy zostala usunieta jak np wczorajsze posty gogo i paru innych osob,dodanych wieczorem.Sam widzialem te komentarze a dzis ich juz nie ma. Chodzi o to aby forum bylo wiarygodne a nie zmanipulowane.A poza tym najpierw lepiej skontaktuj sie ze slownikiem ortograficznym zanim pobiegniesz do Adminów żale wylewać,bo mogą Cię nie zrozumieć a tego byś nie przeżył,prawda?
zdjecie uzytkownika
like me - 2014-10-21 17:48:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A tak na marginesie to zgadzam sie z opiniami ,ze mozna tutaj wytrzymac.Z mieszkaniami jest różnie sa pokoje 2-osobowe ale są tez 4-osobowe.Jakoś trzeba się dogadywac.Firma jest wypłacalna,praca na dwie zmiany i teraz doszły soboty.Jest róznie ,ale robić gdzieś trzeba ,więc da sie przeżyć.
zdjecie uzytkownika
StopTrollom - 2014-10-21 18:06:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [like me - 2014-10-21 17:28:17]:
Mi to przeszkadza - tak jak jemu przeszkadza że niby usuwają to mi przeszkadza że chłopak robi krucjatę spamując i powtarzając jedno zdanie 12 razy. Mam do tego prawo i już zgłosiłem to do admina. Stop pieniactwu!
zdjecie uzytkownika
heh - 2014-10-21 18:16:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [StopTrollom - 2014-10-21 18:06:47]:
moze ty bronisz zeitmann?Wyslali Cie juz gdzies do pracy ? Czy sie starasz? :)
zdjecie uzytkownika
StopTrollom - 2014-10-21 18:49:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam z nimi jechać na magazyn zabawek - chciałem poczytać jak tam jest ale jedyne co znalazłem na tym forum to bełkot i wciąż powtarzane pytania albo takich trolli jak ty którzy wklejają jednio zdanie w kółko. Ja wiem jak jest zagranicą i nie boje się ani ciężkiej pracy ani syfskiego mieszkania. Jedynie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ludzi na mieszkaniu ale na to nie ma nikt wpływu. A tobie coś zaproponowali że tak bardzo się nimi interesujesz i robisz tą krucjate na rzecz sprawiedliwości ? Ja ich nie bronie tylko jestem realistą i wiem że na pewno usuwają komentarze które im nie pasują, pogodziłem się z tym. Wiem że nie można ludzią wierzyć tylko trzeba się samemu przekonać. Choć przynaje że chciałem poczytać opinie ale jakieś sensowne a nie wkółko te same pytania i twoje jedno zdanie ;)
zdjecie uzytkownika
kamilek - 2014-10-21 19:01:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja pracuje na zabawkach, pierwsza wyplate dostalem w terminie, wszystko sie zgadza i od innych wiem, ze firma jest wyplacalna i ze nigdy nie bylo problemow z kasa. Tu nie ma rotacji, ale ida Swieta, wiec ludzie sa potrzebne. My teraz pracujemy tez w sobote, wiec mozna calkiem ok zarobic.
Mieszkanie luksusowe nie jest, my mieszkamy we 3 w pokoju, ale mamy swoja lazienke, kuchnie i jest dostep do internetu. Ostatnio pani z zeitmanana pomogla w zalatwieniu zaliczki, dostalem w gotowce, wiec nie narzekam. A dzis rozmawialam z pania i zalatwila tez prace mojej dziewczynie. Ja przyjechalem do pracy, wiec pracuje i nie narzekam.
zdjecie uzytkownika
jarek - 2014-10-21 19:03:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie cos w sprawie palet w lipsku czy to aktualne??? chce tam jechac bo mam blisko ale mi powiedzieli ze juz maja komplet pracownikow.. cos ktos wie????
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-10-21 20:00:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a moze mi ktos napisac, czy na tych zabawkach wystarczy podstawowy jezyk???
zdjecie uzytkownika
mlody w polsce - 2014-10-21 21:00:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie cos o pracy w zabawkach albo piszcie na gg 46733526
zdjecie uzytkownika
ach - 2014-10-21 21:50:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkolenie jest z Niemcami, więc trzeba rozumieć. Podstawowy to za mało.
A co do tych bardziej neutralnych opinii w rodzaju "nie jest tak zle" to nie wiem kto je pisze, bo na pewno nikt kto pracuje z tej agencji (przede wszystkim pracy jest teraz mało a już na pewno nie ma pracujących sobot. Przed świętami pewnie będą ale to jeszcze sporo czasu.

Opinie są całkiem usuwane lub zmieniane.
To nie jest tak, że cię tu zabiją i zjedzą, ale warunki nie są dobre, a agencja która boi się nawet średnio negatywnych komentarzy jest podejrzana.
zdjecie uzytkownika
do Ach - 2014-10-21 22:06:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ach - 2014-10-21 21:50:39]:
co to znaczy że jest podejrzana? Bo nie rozumiem tego. Jesteś tam, pracujesz to co jest podejrzane? I co znaczy warunki nie są dobre ? Znowu ktoś coś pisze ale w ogóle to nie jest zrozumiałe. A jak pracy jest za mało to co siedizcie w domu czy pracujecie ?
zdjecie uzytkownika
DD - 2014-10-21 23:35:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ach - 2014-10-21 21:50:39]:
Kolejna wypowiedź z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nic nie mówiąca o sytuacji na miejscu. Ja postaram się trochę rozjaśnić sytuacje dla wszystkich co się pytają. Po pierwsze roboty jest dużo i nikt nie siedzi w domu. Cały czas zatrudniają kolejne osoby i to nie tylko z zeitmana. Magazyn jest bardzo duży i stąd potrzeba kolejnych osób, nie oszukujmy się na pewno jest to związane z zapotrzebowaniem na zabawki na święta. Co będzie po św nik nie mówi, zobaczymy. To co napisał kolega jest celowym działaniem aby nie robić sobie konkurencji na miejscu. Co do mieszkania to zgadzam się że warunki nie są dobrea ale napisza zaraz dlaczego a nie poprostu nie są dobre. Wyobraźcie sobie jedną łazienkę nawet z kilkoma prysznicami i kiblami na 16 osób! Gdzie rano prawie wszyscy spotykają się w łazience a po pracy równocześnie chcą gotować! Po za tym nie wszyscy po sobie sprzątają co powoduje dużo napięć. Druga sprawa to picie, o którym chyba nie ma co wspominać chyba wszyscy rozumieją o co mi chodzi. Tak jak kolega pisał nikogo tu nic nie zrobią ale kto nie pracował za granicą będzie w szoku.
zdjecie uzytkownika
krzysiek07711 - 2014-10-22 07:01:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
27.10.2014 mam zacząć prace w Mercedesie jako kierowca. Może ktoś tam pracował albo pracuje. Proszę o informacje. libralibra@interia.pl
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-10-22 14:28:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepiej też z kimś pojechać, bo nie wiadomo z kim się bedzie mieszkać, zagranicę jedzie też patologia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] którzy chleją dzień w dzień
zdjecie uzytkownika
marcelo72 - 2014-10-22 16:16:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktoś do pracy przy paletach w miejscowości Schkeuditz koło Lipska.Mam się niby stawić w poniedziałek na dworcu kolejowym w lipsku i ktos ma mnie odebrać
zdjecie uzytkownika
vvv - 2014-10-22 17:23:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marcelo72 - 2014-10-22 16:16:49]:
Ponoć 5 nas ma byc.Skąd jedziesz ?
zdjecie uzytkownika
marcel72 - 2014-10-22 17:38:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jadę z północno- wschodniej części Polski dali mi namiar do jakiegoś Khalil Mislem i to z min mam się kontaktować,a jak to u ciebia wyglada jak coś pisz na maila marcelo72@wp.pl
zdjecie uzytkownika
dam - 2014-10-22 19:16:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jade od listopada jako operator wozka do hamburga, ktos jedzie?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-08
Żródło: Gowork.pl
Hamburg
( )
Obecnie dla naszego klienta dużej niemieckiej firmy logistycznej z Hamburga poszukujemy osób do pracy na stanowisku: Pracownik magazynu w Hamburgu (Niemcy) Miejsce pracy: Niemcy, Hamburg   Obowiązki: - Pakowanie, paletowanie, konfekcjonowanie, - Kompletowanie zleceń, - Przygotowywanie paczek do wysyłek. Wymagania:
zdjecie uzytkownika
iko - 2014-10-22 22:12:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A na zabawkach trzeba placic za mieszkanie czy za free?
zdjecie uzytkownika
lili - 2014-10-22 23:35:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mieszkanie oplaca nam firma.My mieszkamy w 6 w mieszkaniu 3 pokojowym,warunki bardzo dobre
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZEITMANN
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x