Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: ZEITMANN

zdjecie uzytkownika
madzia - 2014-12-09 12:14:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam a co powiecie o pracy dla tapicera,zastanawiam się czy wyslac meza do miejscowości Darmstadt
zdjecie uzytkownika
paul - 2014-12-09 19:07:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ludzie pracuje ktos jeszcze w mytoys przez zeitmana?
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-12-10 11:42:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy wpisują się tu terz osoby które pracują jako tynkarz w Kessel,bo zeitmann stale ma tom oferte,mam zamiar aplikować ale wydaje mi sie ona podejrzana że ciągle się powtarza,czekam na opinie
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-12-11 19:23:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hey wszystkim. Pomóżcie mi. Szukam pracy w niemczech. Moj niemiecki jestvslaby. No ale chce się zaangażować i nauczyć się. Dajcie jakieś namiary na pracę na produkcję. Gdzie język nie jest tak wymagany. RoUmiemy angielski i coś mówi to samo holenderski. Ale bardzo ciekawi nas praca w niemczech i chcemy spróbować. A język nie problem pol roku i komunikatywny bd. Ale pierw musi Ktos dac szanse.
zdjecie uzytkownika
michałek - 2014-12-12 18:19:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Zeitmann jest młodą firmą, opartą na wieloletnim doświadczeniu jej założycieli i pracowników, co jest gwarantem wysokiej jakości świadczonych usług. Z czego wynikają powyzsze wpisy? Bo ogólnie znajomi chwalili wcześniej współpracę z nimi. Teraz sam szukam pracy i potrzebuje aktualnych informacji co do tej firmy....
zdjecie uzytkownika
jj opiekacz - 2014-12-14 17:00:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuje w mytoys
zdjecie uzytkownika
bobbybastard - 2014-12-15 15:43:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ofert pracy mają dużo,ale to tak pewnie jak wszędzie,naściągają ludzi a roboty nie ma
zdjecie uzytkownika
MitArbeiter-R&S-Nurnberg - 2014-12-23 20:57:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) niemiecki (przynajmniej w zawodzie elektryka) trzeba tu akurat znać baaardzo dobrze (sam tak myślałem o sobie), choć i to nawet nie wystarcza, bo w Nurnberg mówią gwarą frankijską i jak ktoś nie jest osłuchany to po dniu tez może wrócić do Polski z powodu nierozumienia poleceń... Na sobie tego doświadczyłem i przestrzegam! Niestety angielski nie jest brany pod uwagę, bo tu nikt nie chce go używać!
zdjecie uzytkownika
ast - 2014-12-26 22:09:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To powiedzcie na jakim poziomie niemiecki musza znac, by miec szanse dostac prace przez Zeitmann i czy firma prowadzi jakieś kursy językowe dla pracowników w razie czego? dodatkowo chciałbym wiedzieć jak ten język jest sprawdzany podczas rozmowy rekrutacyjnej, czy to jakiś rodzaj testu, czy tez rozmowa?
zdjecie uzytkownika
MitArbeiter-R&S-Nurnberg - 2014-12-27 02:15:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po pierwsze: nie wiem czy to Zeitmann zatrudnia, większość moich znajomych zatrudniają niemieckie agencje które współpracują z firmą (tak przynajmniej jest w Niemczech), i to one w sumie weryfikują język... ale tak naprawdę Klient (Kunde) DLA KTÓREGO PRACUJESZ, i tu jest prawdziwa weryfikacja... jeśli już, to jak nieraz bywa, to on dzwoni już po pierwszym dniu wie czy dasdz sobie radę czy nie... Panie z Zeitmanna znają dobrze język i są bardzo pomocne, niestety nie można tego samego niestety powiedzieć o agencjach współpracujących z Zeitmannem (te co znam i te o których słyszę od innych nie troszczą się o polskich pracowników). Ale jak znasz język to wiele załatwisz nawet z nimi, jak słabo - to lepiej nie jechać...
zdjecie uzytkownika
donau - 2014-12-27 17:27:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MitArbeiter-R&S-Nurnberg - 2014-12-27 02:15:20]:
Ja akurat trafiłem na taką agencje która organizuje kurs języka w Niemczech jak widzą że słabo mówisz ;) Ta agencja jest naprawdę super, nie radzisz sobie to cie nie zwalniają odrazu tylko przenoszą, doszkolą i pomogą.
zdjecie uzytkownika
Janke's - 2015-01-05 04:00:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapytanie do DONAU ???Jak już trafiłeś na taka super agencje co się troszczy o pracownika i odsyła na kursy niemieckiego a nie od razu zwalnia i wysyła do domu to podaj chociaż jej nazwę tej wspaniałej agencji bo miło by mi było też własnie na nią trafić. Możesz podać jej nazwę???
zdjecie uzytkownika
trucker - 2015-01-05 08:36:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, ktoś wie może jak to wygląda na kontrakcie 6 miesięcznym czy jest możliwość w między czasie zjechania na pare dni do domu? Proszę o odpowiedź.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
sd - 2015-01-05 14:45:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zawsze możesz zjechać. Oni ci dają umowę na 6 miesięcy i wciągu tego czasu możesz zjeżdżać do domu parę razy. To zależy od ciebie jak często jeździsz do Polski. Wiadomo że jak jest dużo roboty to nie będa chcieli cię puścić ale jak tylko będzie luźniej to można jechać. Ty pamiętyaj że niemcy się nie przepracowują
zdjecie uzytkownika
kolo - 2015-01-05 20:04:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak dla mnie niemcy to lenie, nie chce im się pracować i niestety czasami wysyłają na przymusowe urlopy...
zdjecie uzytkownika
joint - 2015-01-06 10:45:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
u mnie na zakładzie urlop był już od 15 grudnia, wszyscy niemcy w domu, ja też musiałem zjechać i w domu mnie nerwica brała, nie mogę się doczekać kiedy wreszcie wrócę do roboty
zdjecie uzytkownika
stchani - 2015-01-06 17:58:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w Niemczech się pracuje a nie zapierdala tak jak w polsce jak ktoś tego nie rozumie to po co wyjeżdża do Niemiec może zapierdalać w polsce po 12 -14 godziń na dobe za 1200zł to cywilizowany kraj a nie polska dzicz
zdjecie uzytkownika
joint - 2015-01-06 19:16:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale jak jadę to chcę zarobić, a nie leżeć na mieszkaniu przez trzy tygodnie...
zdjecie uzytkownika
tytan - 2015-01-06 19:47:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety tego nie przeskoczysz jak tam mają wolne to ty też masz i tyle. Mnie to też wkurza. Ale moja żona w Polsce też ma cały czas wolne tak jak i ja w Niemczech, więc wychodzi na to samo tylko zarobki są 4 razy takie. No i wtedy to finansowe ale ma znaczenie ;)
zdjecie uzytkownika
prac - 2015-01-10 10:17:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Problem z zeitmannem jest taki, że współpracuje w większości z fatalnymi firmami z Niemiec. A że jest tylko pośrednikiem, to potem nie obchodzą ich problemy, które ich współpracownik powoduje ... Jeśli macie z nimi wyjechać, radzę w pierwszej kolejności zapytać przez kogo będziecie realnie zatrudnieni i sprawdzić w necie opinie na temat konkretnej agencji.
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-01-11 19:19:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [prac - 2015-01-10 10:17:46]:
mną się interesowali przez cały okres jak pracowałam i Panie z Zeitmanna był bardzo pomocne pomimo że tak jak piszesz nie byłam przez nich zatrudnieni tylko oni mnie wysłali do pracy. Ja polecam tego pośrednika i ja mogłam liczyć na ich pomoc
zdjecie uzytkownika
misza - 2015-01-11 19:58:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem przez Zeitmana. na magazynie . dali mnie do pośrednika który mnie doił jak z jałowej krowy. sama w sobie robota oki ale nie na takich zasadach i 8,5 brutto. Pozdrawiam wszystkich.
zdjecie uzytkownika
Bartek - 2015-01-12 19:15:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja robiłem jako elektryk 12 euro netto i 12 euro dodatku za dzień. mieszkanie 10 euro za dzień więc tylko 2 eurasy zostawały na żarcie. Był miesiące że się wyrobiło ponad 200 godzin wtedy kasa była ok
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: zadano mi kilka podstawowych pyt po niemiecku i przeszłam rekrutacje
Pytania:
zdjecie uzytkownika
jjopiekacz - 2015-01-14 16:47:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bartek - 2015-01-12 19:15:39]:
Mogłeś wynająć mieszkanie i prace też byś szybko znalazł.
zdjecie uzytkownika
toto - 2015-01-18 20:52:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
miałem bardzo nie przyjemną sytuację w firmie do której mnie wysłali z zeitmana i bardzo mi pomogli, nie zostawili mnie samego z problemem. Ja ich polecam i na pewno jeszcze z nimi wyjadę
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZEITMANN
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ZEITMANN?
Zadaj pytanie
x