Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: ZEITMANN

zdjecie uzytkownika
did - 2015-03-21 19:46:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja mialem podobna sytuacje ale pracowalem w innej firmie w koncu prawnik na nich podzialal i odzyskalem kase ale ze 2 miesiace to trwalo. niestety czasami posrednicy niemieccy to gnoje, ktore wykorzystuja sytuacje ze czlowiek wrocil do polski a wiadomo ze jak sie nie jest na miejscu to ciezko cos zalatwic. pracowalem przez zeitmanna 2 razy i bylo ok, jak mialem problem to zawsze pomagali
zdjecie uzytkownika
ziz - 2015-03-22 10:08:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktore to jeszcze firmy?
zdjecie uzytkownika
becia04 - 2015-03-22 13:47:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [HOTEL - 2015-03-21 13:49:50]:
To znaczy szukałam jakiś informacji o tej pracy na lotnisku w serwisie sprzątającym ale nic nie znalazłam , jest ktoś wo gole kto tam pracował? jak to tam wygląda? jak z płaceniem ? jak warunki mieszkaniowe? jest to wo gole coś warte?Proszę piszcie bo nie wiem co i jak a niektore wypowiedzi dają mi do myślenia
zdjecie uzytkownika
becia04 - 2015-03-22 13:52:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zukola - 2015-03-20 20:46:02]:
ale piszesz w sprawie pracy na lotnisku? sorki ze pytam czy dotyczy to innej pracy?
zdjecie uzytkownika
elektriker - 2015-03-22 17:32:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, ja jestem elektrykiem i jutro wyjeżdżam do pracy za pośrednictwem Zeitmanna do Augsburga. Może jeszcze ktoś się wybiera? Bo w Zeitmannie mówili, że ma być nas w sumie 3 a wiadomo, ze w grupie zawsze raźniej.. Jadę do Niemiec pierwszy raz, wiadomo są obawy, ale jestem dobrej myśli. Jak ktoś się wybiera też do Augsburga to czekam na kontakt.
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-03-22 18:22:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jest nas dwóch, ja też jadę tylko że swoim autem. Ty jak się masz dostać do Niemiec, skąd jesteś ? Ja z Katowic
zdjecie uzytkownika
Zukola - 2015-03-22 18:54:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [becia04 - 2015-03-22 13:52:30]:
Ja jadę do Regensburga do pracy jako komisjoner.
zdjecie uzytkownika
Zukola - 2015-03-22 19:02:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mrofka - 2015-03-21 16:17:51]:
Też mnie to zastanawia, ale jest mi na rękę mieć swój samochód, nawet żeby gdzieś na zakupy pojechać. Praca jest w Regensburgu, a mieszkania w Neutraubling. Ok.10km autostradą. Mam nadzieję, że będzie spoko. Do zobaczenia :)
zdjecie uzytkownika
elektriker - 2015-03-22 20:34:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olo - 2015-03-22 18:22:21]:
Ja z Poznania i tez jadę swoim samochodem, bo to zawsze wygodniej.
Też jedziesz pierwszy raz z Zeitmannem?
zdjecie uzytkownika
mrofka - 2015-03-25 08:44:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy zna ktoś firmę z Wurzburga (dokładnie w Lauda-Königshofen, jeśli mogę wpisać nazwę agencji niemieckiej: Rofah)? Dostałam od nich ofertę i własnie mam ciężki orzech do zgryzienia.
zdjecie uzytkownika
bibo - 2015-03-26 17:03:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hotel - 2015-03-21 17:56:21]:
co te opinie sa z 2015 roku a gdzie sa opinie z lat poprzednich wykasowane
zdjecie uzytkownika
masterblaster - 2015-03-26 19:39:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
opinie są ze wszystkich lat w tym i moje UWAGA NA ZŁODZIEJSKĄ FIRME DELTA Z MICHELSTADU ZELLERSTRASE 21 NIE WYPŁACAJĄ WYNAGRODZEN OSZUKUJĄ NACZYM SIĘ TYLKO DA ZŁODZIEJE UWAGA UWAGA
zdjecie uzytkownika
maja pszczółka - 2015-03-27 09:51:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [becia04 - 2015-03-22 13:47:52]:
Nie wiem czy na lotnisku są teraz jakieś miejsca, bo z tego co mam kontakt z dziewczynami które tam zostały to żadna się ostatnio nie zwalniała i była pełna obsada. W sumie to tam jest 23 dziewczyny na sprzątaniu lotniska z zeitmana same weteranki które wiedzą jak sobie tam na miejscu poradzić. Ja pracowałam prawie 7 miesięcy. Najciężej było na początku pierwsze dwa tygodnie, potem już było z górki. Pokoje dwu osobowe, do zarobienia do 1000 euro na ręke już dla ciebie po mieszkaniu. Najgorzej jak tam zarobiłam to było 910 euro. Same dziewczyny na mieszkaniu, praca jak na sprzątaniu dla tych co nie pracowały nigdy fizycznie było ciężko dla tych co coś w życiu robiły nie było problemu. Najgorzej było na początku dogadać sie z turczynkami. Dla mnie ta praca była ok, zarobiłam troche i wróciłam.
zdjecie uzytkownika
o co ci chodzi ? - 2015-03-27 10:38:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bibo - 2015-03-26 17:03:57]:
Pierwsza opinia jest z 2011 " arek - 2011-07-01 19:19:52" Więc o co ci chodzi ?
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2015-03-27 11:14:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukam pracy na BMW w Dingolfing albo Monachium? Czy przez Zeitmana da się coś załatwić?
zdjecie uzytkownika
on - 2015-03-27 13:10:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli to wszystko przez agencje? Jedna agencja przekazuje drugiej agencji pracownika? A jak wygląda to u osób lepiej wykwalifikowanych z zawodem doświadczeniem?
zdjecie uzytkownika
nik - 2015-03-27 17:31:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, pracuje ktoś w chłodni w Darmstadzie? jakie warunki pracy i płace? są jakieś dodatki za minusową temperaturę? Dzięki za info
zdjecie uzytkownika
masterblaster - 2015-03-27 17:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie polska by były dodatki jakieś a płaca taka sama jak gdzie indziej 8.50 i to wszystko pracowałem niedaleko Darmstad
zdjecie uzytkownika
tadek - 2015-03-27 20:51:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja miałem 8,50 ale mieszkanie mi płacili, mieszkaliśmy w dwójkę tylko szafy były małe i trochę rzeczy musiałem w torbie trzymać, w lodówce też mało miejsca i z domu nic nie przywoziłem
zdjecie uzytkownika
piter - 2015-03-27 21:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jaka firma na miejscu Was przyjmowała do tej chłodni? DELTA z Michelstadu?
zdjecie uzytkownika
Robert - 2015-03-28 09:30:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na chłodni robi sie przez Z-management personal GmbH z frankfurtu
zdjecie uzytkownika
elektryk - 2015-03-28 17:56:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
elektrykom odradzam wyjazd do firmy Premium Personal, przez telefon wszystko pięknie ładnie, na miejscu okazuje sie że na umowie widnieje 8,5 euro za godzinę co już koliduje z niemieckim prawem bo elektryk powinien dostać minimum 10,5 euro, umowa nie jako elektryk ale jako helfer. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
becia04 - 2015-03-28 19:31:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maja pszczółka - 2015-03-27 09:51:50]:
Dzięki za informację daj znać jakbyś coś wiedziała będę przeglądać to forum napisz z skąd jesteś ? chętnie bym tam pojechała do pracy bo jestem na bezrobociu . Pozdrawiam Becia
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Najpierw pare pytans z polski. podstawowe pytania po niemiecku. pozniej dwie rozmowy z niemcami. o dziwo bez problemu poszły po angielsku :)
Pytania: specjalizacja, doswiadczenie , dyspozycyjnosc itd
zdjecie uzytkownika
becia04 - 2015-03-28 19:41:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maja pszczółka - 2015-03-27 09:51:50]:
Maja ?jeszcze jedno pytanie w sprawie transportu czy jest ten transport? do miejsca zamieszkania z lotniska? a zamieszkania jest odpłatność? ile to wychodzi?
zdjecie uzytkownika
masterblaster - 2015-03-28 20:10:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWAGA DLA WSZYSTKICH CHĘTNYCH DO PRACY W MAGAZYNACH ' MY TOYS ' LEITFIRMY WSPUŁPRACUJĄCE Z W/W NIE WYPŁACAJĄ WYNAGRODZEŃ I OSZUKUJĄ NA CZYM SIĘ TYLKO DA NAJWIĘKSZE SKURWYSYNY TO DELTA Z MICHELSTADU I HAAN ORAZ CBS LUDZIE NIE MAJĄ ZA CO ŻYĆ LUB WRACAĆ DO KRAJU JESZCZE RAZ UWAŻAĆ
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZEITMANN
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ZEITMANN?
Zadaj pytanie