ZEITMANN

Kraków

Opinie o ZEITMANN

Mateusz 2016-08-03 08:37:40
Znalazłem ogłoszenie, że poszukują osoby do pracy w rekrutacji. Pracował może ktos u nich? proszę o szczerą opinię. Szukam pracy a po ostatniej firmie chciałbym znaleźć coś naprawdę dobrego. z góry dzięki
dariusz 2016-08-03 11:35:39
@donald dask ogólnie radziłbym wziąć udział w rekrutacji, bo to do niczego nie zobowiązuje, a możesz coś zawsze próbować "wynegocjować". Tak uważam :)
weew12 2016-08-03 17:40:31
pewnie ze warto sprobowac jezeli sie tego nie zrobi to sie nigdy nie przekona jakn na prawde jest ale uwaam ze na prawde warto chociaz na jakis czas popracowac za granica bo mozna spore dosiwadczenie zdobyc
1
Okejka 2016-08-03 23:13:57
eeee tam, są okejjjjjjjjj
radek 2016-08-04 10:00:12
Pracownik w warsztacie samochodowym jest obecnie potrzebny u nich, a miejsce pracy to Wielka Brytania z tego co wiem. Dajcie znac jeszcze jak bedzie wyglądała sparwa zaorbków u nich tak naparwde, bo jestem ciekawy.
1
famous 2016-08-05 09:45:59
To sobie zadzwoń i zapytaj
1
radek 2016-08-05 09:55:02
Pracownik w warsztacie samochodowym jest u nich potrzebny teraz.
mariusz 2016-08-09 20:06:02
cześć yoyo mam ofertę pracy dla spawacza w finlandi w turku czy coś się dowiedziałeś jakie warunki panują jakie są próbki na miejscu
Awa 2016-08-09 20:52:01
No co mogę powiedzieć, oprócz tego, że jest jak jest
2
mariusz 2016-08-10 20:00:56
Witam.Dostałem propozycje pracy w stoczni w finlandii w turku jako spawacz proszę o opinie z tego co wiem na miejscu są testy jak one wyglądaj czy to jest styk w pionie w suficie a może rura jak są ogólne warunki pracy i mieszkania i czy są nadgodziny był bym bardzo wdzięczny za odpowiedzi
9
luty 2016-08-10 20:09:59
Podjerzewam, ze warunki umowy zostaja przedstawione na rozmowie o prace, ale umowe chyba podpisujesz co miesiac?
rew 2016-08-10 22:14:05
nie tylko oni teraz maja na prawde sporo ofert pracy..i w wielu miastach za granicą..to dobra szansa na to zeby zdobyć cenne doświadczenie i sobie całkiem sporo zarobić np, jako taki mechatronik w Niemczech tylko trzbea miec odpowiednie wyksztalcenie
tom 2016-08-11 11:50:38
ja na razie dostałem na 3 mce zobaczymy jak z przedłużeniem ale na razie ok
4
radek 2016-08-11 12:58:05
na pewno jest u nich potrzebna osoba jako Pracownik w branży automotive (Niemcy) i wydaje mi się, ze zarobki sa u nich bardzo dobre jednak. Dajcie znać co o tym wiecie.
dariusz 2016-08-14 12:55:59
Oni stawek nie podają @radek ale nie masz się co martwić bo tutaj dają legalną umowę i zakwaterowanie więc to już ci odchodzi od pensji a do tego robisz więcej niż 40 h w tyg a nie jak u nich po 30 max
dawid 2016-08-15 18:00:59
Gdzie jedziesz do Aalen?
dawid 2016-08-15 18:04:43
Rubsam>?
rew 2016-08-15 21:33:05
hej no super ze wlasnie jest tutaj oferowane zakwaterowanie bo dzięki temu nie trzeba się wlasnie o to martwic przecież mam racje? tylko widze ze jednak wymagana jest znajomość jezyka niemickiego nie wiecie może w jkim stopniu trzeba ten jezyk znac??
Jaasni 2016-08-19 12:05:33
Cześć chłopaki, jeśli są tu dziewczyny to również witam serdecznie. Z racji iż to moja pierwsza próba podjęcia pracy u nich, chce dowiedzieć się jakich zarobków możne się u nich spodziewać chodzi mi o mechaników
arek 2016-08-19 12:11:50
jest milo i grzecznie na poczatku dopoki nie podpiszesz z nimi umowy a potem zostajesz sprzedany do innego posrednika ktory cie traktyje jak towar i nie wazne dla nich jakie masz kfalifikacje posylaja cie tam gdzie cie moga sprzedac. firma zeitmann nie sprawdza gdzie bedziesz pracowac ich interesuje tylko kasa za ciebie, zadnej pomocy zadnej odpowiedzialnosci .sprawiedliwosci musisz szukac w sadzie.
11
bhgh 2016-08-19 13:37:49
@ rew pwnie w zalezności na jakie stanwoisko. Z tego co widze takie stanowiska jak pakowacz czy pomocnik przxy ładowaniu śmeici to wydaje mi się ze nawet przyjmą z bardzo słabą znajomoscią języka niemieckiego. Na pewno można znaleść cos dla siebie.
jaa 2016-08-20 11:57:01
Pracuję od miesiąca. Powiem tak: zainteresowanie z ich strony? To tak, telefon od nich pierwszego dnia w pracy czy wszystko w porządku. I wczoraj się odezwali z biura. Także zainteresowanie jest nie duże, choć w sumie ono nie było potrzebne. Bo wszystko jest jak najbardziej w porządku, zakwaterowanie, praca itd. Wynagrodzenie wpływa, dieta również od firmy Niemieckiej. Firma warta polecenia. Pozdrawiam!
1
bhgj 2016-08-20 19:07:17
@ jaa no to właściwie dobra wiadomość. Bo wąłsciwie wszystko jest tak jak byc powinno. I ja chętnie się załapię do nich do pracy w takim razie, szkoda tylko, że same męskie zawody są na tapecie teraz :/
Kris 2016-08-21 13:37:21
Nie polecam, chyba,ze szukasz czegos na max 2 miesiace. Pracowaem u nich jako rekruter, wiec wiem o czym mowie. Sam fakt, ze ciagle szukaja nowych osob do biura, nie swiadczy o nich najlepiej.
7
dariusz 2016-08-21 15:03:31
A na jakim stanowisku jesteś @jaa? Też się zastanawiam gdzie wyjechać w sumie mam spore doświadczenie jako spawacz ale na elektryce też się znam. Doradzisz coś?
radek 2016-08-24 08:43:07
Ostatnio to pokazało się u nich ogłoszenie, że jest poszukiwany ktoś do obsługi sekretariatu, wiecie czy oferta jest wciąż aktualna? Nie ukrywam, że dobrze by było podjąć u nich zatrudnienie.
rew 2016-08-28 10:59:42
wydaje mi się ze tak chociaż maja tez dużo innych ofert
rew 2016-08-29 12:43:21
no maja maja calkiem sporo tego w sumie glownie wszystkie oferty pracy sa w Niemczech wiec wydaje mi się ze można bedzei nawet caliem sporo tez zarobic
Krzychu 2016-08-29 13:40:25
Nie chcieli powiedziec stawek bez wcześniejszego przesłania CV .......ojjj heheh
Min 2016-08-29 16:16:35
Wiesz co i dobrze Ci się wydaje, mają naprawdę dużo ofert i mogą zaproponować całkiem godziwe warunki, z tego co mi się wydaje, jak znasz jakiś język to naprawde polecam, Norwegia, Helsinki i inne miasta w GHolandii czy Niemczech, naprawdę spoko sprawa
rew 2016-09-01 15:07:24
za grancia maja duzo ofert pracy jak ktos zainteresowany mozna sporobowac bo wiadomo ze dzieki pracy za grancia mozna calkiem sporo tez zarobic jezeli ktos jest zdecydowany to mozw warto sporobowac bo i z jezyka mozna sie podszkolic troche tez prawda
dariusz 2016-09-02 10:41:06
Tylko trzeba dobrze wybrać agencję @rew to, że są ogłoszenia nie świadczy o tym, że jest już wspaniale. Ktoś z nimi wyjeżdżał i może się pochwalić opinią?
adda g 2016-09-02 14:45:28
niektóre prace mają z bezpłatną nauką języka niemieckiego
Elektryk 2016-09-07 10:28:16
Witam, czy ktoś wyjeżdżał jako elektryk? Dostałem ofertę jako elektryk budowlany/monter szaf sterowniczych. Nie wiem czy się zdecydować i nie wiem jakie są warunki mieszkalne czy ot nei będzie 5 os na pokoju.. Może ktoś pomoże?
Mnik 2016-09-07 11:59:04
Wydaje mi się, że warto spróbować pracy tutaj z powodu chociażby tych pozytywnych opinii, uważam, że to fantastyczna sprawa czy na dłuższą czy na krótszą metę, w końcu gdzie jest tak dobrze, jak nie tutaj, kasa się zgadza i jest na czas, to radość wielka
celinka 2016-09-08 09:30:17
mnik skoro już jak widzę masz tak a wiedzę na temat pieniędzy w firmie to może napisz w takim razie jakie jest konkretmie wysokie wynagrodzenie, z góryu dzięki, muszę to wiedzieć zanim zdecyduję wysłać cv
jania 2016-09-08 10:38:43
czy jako kobieta mam szansę zdobyć u was zatrudnienie w Niemczech jako mechanik samochodowy w Monachium? tak jak chcecie mam wykształcenie kierunkowe mechanik samochodowy, nie wiem tylko czy płeć nie będzie przeszkodą
bekeje 2016-09-10 22:41:10
@ góral - no ale nic nie powiedziałes o tym procesie rekrutacji. Może powiesz coś więcej w temacie? Zwłaszcza że teraz poszukuja na wiele stanowisk, np. spawacza do Eindhoven czy blacharza do Newcastle
daniel 2016-09-11 07:30:53
a na jakim stanowisku kolego pracujesz?
kamson 2016-09-11 12:04:03
Witam Panowie, Powiedzcie mi proszę bo akurat zobaczyłem, że kilkanascie nowych ofert pracy pojawiło się na spawaczy do Holandii oraz Niemiec. Słyszałem co nieco o firmie, jendka nie maiłem możliwosci dowiedzieć się czegoś wiecej na temat warunków i umowy, dajcie znać czy waro i na jaki czas wysyłaja
rew 2016-09-13 15:48:55
teraz to widze ze firma szuka pracowników na wiele stanowisko glownie za grancia uważam ze to dobrze bo dzięki temu na rpawde można spore pieniądze zarobić i jeszcze się podszkolić z jezyka obcego na przyklad
Rympalek 2016-09-13 17:04:28
ja pracowalem jako elktryk przy montowaniu i sznurowaniu szaf sterowniczych przez ims berlin i musze powiediec ze calkiem spoko 9 na reke + 75 euro diety wyplacanej co tydzien. powinno byc wiecej bo odliczaja 25 euro za zakwaterowanie ktore bylo naprawde niezle do pracy 2 minuty na piechote :0 ale o tym ze potracaja za zakwaterowanie mowia od razu. praca bardzo przyjemna 37 godzin tygodniowo. ja bylem obok norymbergi i majac w miare blisko do domu robilem tak ze od pn do srody po 10 godzin czwartek 7 i do domu na likend dzieki temu nie placilem za chate przez likend i mialem 120 euro diety co tydzien :) oczywiscie mozna znalesc lepsza prace za wieksze pieniadze ale jechalem ze znajomym ktory nie zna wogle niemieckiego. akurat mam to szczescie ze znam niemiecki biegle a to uwierzcie mi ulatwia wszystko. reasumujac polecam
mikud 2016-09-13 18:31:24
@kamson a o którym kierunku myślisz w pierwszej kolejności? Np. Wiem, że jak się zaciągasz do pracy w Niemczech to dostajesz zatrudnienie na niemieckich warunkach - umowa z niemieckim pracodawcą (nie w delegacji)
hosse 2016-09-13 20:13:21
Wiedział co powiedział
dariusz 2016-09-14 13:20:36
Brzmi spoko @rympalek a ubezpieczają cię dodatkowo jak tam jesteś?
marian 2016-09-15 18:06:07
Widzę ciekawe ogłoszenie na spawacza rur na statku w stoczni. ogłoszenie dotyczy pracy w Finlandii. Ktoś aplikował?
luty 2016-09-16 15:14:06
A napisali jak oferuja wokoło umowę? Dają Polska czy jak jesteś tam zatrudniony to fińska?
drivet 2016-09-17 07:28:44
witam powie ktoś jak wygląda praca w fabryce mercedesa jako kierowca c+e?
berta g 2016-09-17 11:53:27
jak ktoś jednak nie czuje się na siłach jednak żeby wspomniane prace fizyczne wykonywać to ma szczęście bo firma poszukuje obecnie pracownika biurowego w Krakowie, ale trzeba wykazać się znajomością języka niemieckiego
Am 2016-09-19 23:15:47
Jak dla mnie to nie ma co narzekać, przecież o tym to chyba wiadomo, że praca jest naprawdę na poziomie i można się w fajny sposób dorobić całkiem dobrych pieniędzy, ja tam polecam całym sercem chyba.
Zostaw swoją opinię o ZEITMANN - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZEITMANN