Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: ZEITMANN

zdjecie uzytkownika
Adam - 2016-05-27 10:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem z nimi już trzy razy i za każdym razem było ok. Ja zdecydowanie polecam. Opinie są dobre bo firma jest dobra - proste
zdjecie uzytkownika
papuszkla - 2016-06-05 22:47:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no mnie to zaskoczyło ale teraz nie szukają tylko pracowników fizycznych ale poszerzają kadrę rekruterów - tylko niemiecki trzeba znać - ciekawi mnie w jaki sposób weryfikują jego znajomość, napiszcie proszę
zdjecie uzytkownika
Magda - 2016-06-06 22:08:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziś dostałam ofertę pracy w niderlandach, przy produkcji przypraw itd. Ponoć wyjazdy już na dniach. Czy ktoś też się teraz wybiera? Jak z wynagrodzeniem? Jest na czas?
zdjecie uzytkownika
bartek - 2016-06-07 10:49:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
same superlatywy żadne pozytywne opinie żadnej negatywnej nie zastanawiające to jest co proszę
zdjecie uzytkownika
pi - 2016-06-07 22:20:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy opiekun medyczny to uwas na wielką brytanię idzie"?
zdjecie uzytkownika
ninja - 2016-06-10 22:18:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja byłem z nimi w Niderlandach 2 m-ce temu, wszystko spoko, kasa na czas i nie ma afgebeltów, tylko towarzystwo na miejscu szemrane ale jak ktoś wyjeżdżał za granice to wie jak jest w holandii i to taka norma. Ja pakowalem tam male paczki jakichś słodyczy do pudełek do wysylki, ale przyprawy to chyba tez tam
zdjecie uzytkownika
janina - 2016-06-10 22:43:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie wiem czy to jest prawda ale słyszałam że jak się u wa chc e cżłowiek zatrudnić i za granicę wyjechać to dostaje bezpłatny kurs jezyka niemieckiego - ktoś może to potwierdzić? ciekawi mnie gdzie w tym tkwi ewentualnie jakiś haczyk, bo za darmo...
zdjecie uzytkownika
Irasss198600 - 2016-06-13 11:38:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich forumowiczów, dostałem ofertę pracy w Zeitmann na stanowisku hydraulika na Holenderskich warunkach, czy ktoś może się wypowiedzieć kto pracuje na podobnym stanowisku, jakie warunki płac, jakie warunki mieszkalne, z góry dzieki, pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Irasss198600 - 2016-06-13 11:40:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich forumowiczów, dostałem ofertę pracy w Zeitmann na stanowisku hydraulika na Holenderskich warunkach, czy ktoś może się wypowiedzieć kto pracuje na podobnym stanowisku, jakie warunki płac, jakie warunki mieszkalne, z góry dzieki, pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
indiidni - 2016-06-13 17:18:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [heniu - 2016-04-07 18:51:33]:
Czesc ja sie wybieram podobno ciezka praca
zdjecie uzytkownika
zen - 2016-06-13 22:48:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak sie boisz ciężkiej i fizycznej pracy to mam dla ciebie wspaniałą propozycję - szukają akurat praktykantów do działu rekrutacji w Krakowie. podobno firma nawet oferuje bezpłatne kursy języka niemieckiego więc polecam. za biurkiem na pewno się nie zmęczysz
zdjecie uzytkownika
Sisi - 2016-06-14 08:48:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stawki wiekowe - 2016-04-07 23:11:26]:
Jakie bzdury ludzie tu wypisują. Jedzenie drogie w Holandii???!!! Tańsze niż w PL. Jedyne co jest tam drogie to wynajem mieszkań. Drogie i często w opłakanym stanie.
zdjecie uzytkownika
bartek - 2016-06-14 11:10:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sisi - 2016-06-14 08:48:18]:
ludzie tam jadą tak jakby z dziczy jakiejś byli pojęcia nie mają pirwszacy ale wszystko wiedzą najlepiej
zdjecie uzytkownika
aga2914 - 2016-06-14 12:37:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tragedia Wysyłają ludzi do pracy w Holandii przez Holenderskie pośrednictwo pracy które nie wypłaca pieniędzy Jak prosi się o zareagowanie mówią że to już nie pierwszy raz mają z tą firmą problemy Więc pytam się po co nadal wysyłają tam ludzi
zdjecie uzytkownika
poldek - 2016-06-14 14:25:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego tak uważasz? a podobno atmoasfera u nich jest niezła.
zdjecie uzytkownika
Janosik - 2016-06-15 09:59:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [poldek - 2016-06-14 14:25:37]:
gdzie jest atmosfera niezła?
zdjecie uzytkownika
dfgv - 2016-06-15 12:20:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
noo teraz widze ze szukaja elektrykow budowlanych w Niemczech głownie fajna sprawa zawsze to szansa na to zeb spore pieniadze sobie zarobic :) oferuja wlasnie atrakcyjne wynagrodzenie 1600 euro miesięcznie netto (na rękę) już po odjęciu kosztów zakwaterowania
zdjecie uzytkownika
Zeitmann - 2016-06-17 13:01:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aga2914 - 2016-06-14 12:37:55]:
Pani Agnieszko,
nasi konsultanci zawsze służą pomocą - sprawdziliśmy, żaden z naszych Kandydatów nie zgłaszał problemów z holenderskim pracodawcą. Prosimy o kontakt z osobą, która odpowiadała za Pani rekrutację, jesteśmy przekonani, że uda się wyjaśnić nieporozumienie.
Pozdrawiamy
zdjecie uzytkownika
luty - 2016-06-17 16:06:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
faktycznie jak na poczatek to nawt nie jest zła kasa, a u nas w Polsce nie zarobisz tyle,mozesz jechac
zdjecie uzytkownika
danka - 2016-06-18 09:14:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Ktoś może odbywał w ZEITMANNie praktyki i może opowiedzieć, jak mniej więcej wyglądały. Czy faktycznie można się sporo nauczyć? Widzę, że ogłosili nabór na praktyki w Krakowie w dziale rekrutacji. Zawsze chciałam spróbować sił w HRe, ale czy to ma sens? :)
zdjecie uzytkownika
Wiem - 2016-06-18 10:15:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [danka - 2016-06-18 09:14:34]:
na pewno nie każą ci parzyć kawy i przekładać papierów z jednego segregatora do drugiego ale to nie są "HR-y" wysokiego lotu. To jest łapanka ludzi co coś dukają po niemiecku i angielsku, jak facet cokolwiek robił w tym zawodzie który szukają to się nadaje. Więc jeśli chodzi o agencje rekrutującą pracowników fizycznych za granicę to większej i lepiej poukładanej firmy w Polsce nie ma ale jak by chciał mieć do czynienia z prawdziwymi działami HR to szukaj gdzie indziej. Tutaj dobrze można od kuchni zobaczyć o co chodzi ale żadnych technik rekrutacyjnych i metod się nie nauczysz, firma duża teraz ponad 52 osoby, sześć oddziałów, miesięcznie wysyłają prawie 300 osób za granicę
zdjecie uzytkownika
danka - 2016-06-18 10:21:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Wiem bardzo dziękuję za szybką odpowiedź! :) W sumie może, jak na start i pierwsze jakiekolwiek kroki w HRe, to warto. Może potem ułatwi to dostanie się na inne praktyki. Do rozważenia. Ale jeszcze raz dzięki za ifnormacje :)
zdjecie uzytkownika
marcin23417 - 2016-06-18 10:50:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Naprawdę niezła atmosfera i dobre warunki pracy. Polecam
zdjecie uzytkownika
edf - 2016-06-18 12:31:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na temat praktyk u nich niestety nic mi nie wiadomo..ale chetnie bym u nich podjal prace za granica na przyklad w Norwegii bo wiem ze szukaja monterow i sprawaczy
zdjecie uzytkownika
darek - 2016-06-18 14:11:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może zależy czy jest się w dziale zajmującym się pracami tymczasowymi czy stałymi czy zagranicznymi @Wiem bo, że nie poznasz technik rekrutacyjnych to jakoś nie chce mi się wierzyć
zdjecie uzytkownika
dddsss - 2016-06-18 16:37:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [danka - 2016-06-18 09:14:34]:
atmosfera fajna, ludzie super, kierowniczka działu niemieckiego ma ogromne doświadczenie w zarządzaniu. Pracuje się bardzo dobrze. Jeśli chodzi o charakter pracy to już każdy musi sam spróbować czy mu to odpowiada. Jedni odnajdują się błyskawicznie inni rezygnują albo wylatują po kilku dniach
zdjecie uzytkownika
Leon - 2016-06-18 17:30:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co, mówiłem, że będzie wszystko w porządku prawda?
zdjecie uzytkownika
artchm - 2016-06-20 20:14:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy ktoś pracował przez Zeitmanna w (usunięte przez administratora) w Bremen przy zbieraniu zamówień, a konkretnie części samochodowych. Praca podobno do emerytury, tak reklamowała szefowa biura, pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
4r5t3 - 2016-06-20 20:50:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fajnie ze mozna zdobyc prace za granica u nich np. jako pracownik maagzynu oferuja pracę od zaraz w znanej niemieckiej firmie logistycznej zatrudnienie na niemieckich warunkach - umowa z niemieckim pracodawcą (nie w delegacji) atrakcyjne wynagrodzenie
zdjecie uzytkownika
Felipe - 2016-06-22 14:15:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Jak to jest z robotą na produkcji w Audi,Bmw w Dojcze? Słyszałem że oferty są chociaż lepiej chyba spróbować przez (usunięte przez administratora) . Pracuje ktoś coś wie? Rzeczywiście potrzeby jest komunikatywny niemiecki? pozdro
zdjecie uzytkownika
fil1 - 2016-06-22 14:24:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej. Jak tam jest praca na produkcji Bmw Audi? Ktoś coś wie warunki jak z językiem itd. ?
zdjecie uzytkownika
edf - 2016-06-22 15:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tez uwazam ze to dobra opcja ejst poniewaz wiadomo ze za granica to mozna sporo zarobic no i podniesc swoje kwalifikacje nie wspomne o podszlifowaniu swojego jezyka obecgo..a warto na prace sporbowac teraz jak sa wakacje no i tez poki sa jakies oferty
zdjecie uzytkownika
artchm - 2016-06-22 18:01:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [4r5t3 - 2016-06-20 20:50:07]:
Ciekawy jestem kto pisze takie bzdury, pracowałem w w/w firmie logistycznej przez Zeitmanna i jak ktoś chce harować za (usunięte przez administratora) na miesiąc to polecam. Kto był mądry po tygodniu już go tam nie było.
zdjecie uzytkownika
luty - 2016-06-22 18:06:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie tylko do niemiec poszukują ale nawet do Skandynawii, ja mam pytanie czy jak znajdujesz u nich pracę to dostajesz polską umowę czy norweską? pracował ktoś z was już i wyjezdzał na ile jest pracy, czy istnieje mozliwosc dłuższej wspołpracy z nimi? czy tylko sezon?
zdjecie uzytkownika
Krzychu - 2016-06-24 15:48:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tiv - 2016-03-12 12:03:50]:
Przecież oni mówią, że to wesołe miasteczko to żadna tajemnica
zdjecie uzytkownika
fg - 2016-06-24 17:23:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nie bo tez do Finlandii na przyklad na stanowisku mechanika utrzymania ruchu oferuja miedzy innymi pracę od zaraz w znanej fińskiej firmie zatrudnienie na fińskich warunkach - umowa z fińskim pracodawcą (nie w delegacji) atrakcyjne wynagrodzenie
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-06-25 13:25:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś wie może czy opłaca się jechać do Bremy na komisjonera części samochodowych? daja tam ktoś wie jak tam jest??
zdjecie uzytkownika
dfe - 2016-06-25 13:34:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i do Norwegii tezx :) w kilkia miejsc szukaja chyba..fajna sprawa w sumie mozna całkiem sporo zarobic
zdjecie uzytkownika
Alek - 2016-06-26 11:58:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktoś coś o warunkach na Pracowniku Produkcji? Jak płaca, warunki, zakwaterowanie. Opinie wyglądają zachęcająco i zastanawiam się nad aplikacją. Jeżeli ktoś umie coś powiedzieć na ten temat to czekam na odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
ert - 2016-06-26 12:03:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej no pewnie tak tylko wiadomo ze to wszsytko sa prace fizyczne i do lekkich nie naleza niestety :(
zdjecie uzytkownika
mi - 2016-06-26 14:33:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wielka ściema potwierdzona rozmowom telefoniczną
zdjecie uzytkownika
weron - 2016-06-26 15:09:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma organizuje kurs języka niemieckiego dla wybranych zawodów elektryk, hydraulik, stolarz...

ZEITMANN
ZEITMANN
"Wywiad z Monika Kowacz - Reprezentant handlowy w firmie ZEITMANN"
Jaki był kluczowy moment w firmie i kiedy nastąpił? Na pewno jednym z kluczowych momentów było pozyskanie przez nas klientów z branży Automotive na początku naszej działalności w 2011 roku. Dzięki projektom dla dużych koncernów za naszym pośrednictwem pracę znalazło wielu kandydatów, a dzięki ich pracy, jak i zaangażowaniu klienci docenili jakość oferowanych przez nas usług, co wpłynęło na coraz większą liczbę nowych kontrahentów jak i naszą rozpoznawalność i dobrą opinię wśród pracodawców i kandydatów.   Jakie są topowe usługi Państwa firmy? Nasza firma zajmuję się rekrutacją pracowników do Niemiec, Austrii, Holandii, Norwegii i Anglii. Miesięcznie pomagamy znaleźć pracę około 300 pracownikom różnych branż, od fachowców takich jak elektrycy, spawacze, malarze poprzez operatorów wózków widłowych, pracowników magazynu, pracowników gastronomii czy pracowników lotniska.   Ile rekrutacji przeprowadzacie w ciągu roku? Rocznie pośredniczymy w zatrudnieniu około 1200 pracowników różnych branż. Prowadzimy projekty stał...
zdjecie uzytkownika
Leon - 2016-06-26 16:00:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale że są nowe ogłoszenia i niektóre są naprawdę super to wiedzcie
zdjecie uzytkownika
Skuba - 2016-06-27 09:20:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [artchm - 2016-06-22 18:01:11]:
Kolego, po tygodniu to już nie było cwaniaków którzy migali się od roboty, ci którzy pojechali pracować mają normalne godziny i dodatki
zdjecie uzytkownika
Dora - 2016-06-27 09:38:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Alek - 2016-06-26 11:58:36]:
Praca jest prosta, jak to na produkcji, nie ma jakiejś spiny. Pensja przeciętna, ale nie jakaś słaba, myślę że warto, bo przynajmniej jest sporo godzin
zdjecie uzytkownika
mokka - 2016-06-27 11:10:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odnośnie p[racy stolarza o której wspomnieliście, widzę że można brać nadgodziny - a jak one są dokładnie płatne?
zdjecie uzytkownika
Marek - 2016-06-27 16:47:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie nie dajcie się nabrać. To jest pośrednik który zarabia na was ogromne pieniadze. Kazda godzina waszej pracy to dla nich kasa. Bylem z nimi tylko raz i wiecej nie pojade!! Pokoj w ktorym spalem to byla jakas nora.Kasa na koniec i tak sie nie zgadzala a jak dzownilem do Zeitmana to ciagle mnie zbywali. Nie polecam!
zdjecie uzytkownika
kamoha - 2016-06-27 17:07:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam serdecznie! W tym roku na pewno z Wami pojadę. Wypłata na czas i praca w komfortowych warunkach. Organizują też kursy języka niemieckiego dla wybranych zawodów (np. elektryk, hydraulik lub stolarz).
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: O pracy mozemy porozmawiać na tydzień przed wyjazdem , a dlaczego nie teraz ja jeszce nie wiem czy chce wyjechać ,
Pytania:
zdjecie uzytkownika
tyu - 2016-06-27 17:30:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze wlasnie ze szukaja na przyklad do pracy elektryka w Niemczech oferuja miedzy innymi zatrudnienie na niemieckich warunkach - umowa z niemieckim pracodawcą (nie w delegacji)atrakcyjne wynagrodzenie
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2016-06-27 18:19:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktoś jako malarz do Niemiec od nich?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie ZEITMANN!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZEITMANN
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert