ZEITMANN

Kraków

Opinie o ZEITMANN

bartek 2016-11-23 11:51
Dzwonię i dzwonię na tego drwala do Holandi i nic. Mam doświadczenie i refernecje, tlumacze, ze jezyk nie jest potrzebny. Nie warto, nie polecam - nawet stawek nie podają.
7
Tomek Holandia 2016-11-23 12:34
Ja dostałem kontakt bezpośrednio do pracodawcy za granicą więc nie wiem co mi jeszcze by miał rekruter "ponawijać", oni nie zatrudniają tylko kierują do pracy i jak ktoś zna język obcy to chyba sie sam z pracodawca dogada po akceptacji?....w umowie też wczesniej dostaje się nazwę pracodawcy i przed podpisaniem można sprawdzic opinie o danej firmie do której się jedzie.
7
Andrzej 2016-11-23 12:38
Może nie chce a nie, że się wstydzi?
3
Drwal 2016-11-24 13:36
W ogłoszeniu jest informacja, że pracodawca wymaga biegłej znajomości języka obcego od drwali, ofertę przedstawiają kandydatom, którzy spełniają wymagania, więc osobom - które przejdą pozytywnie weryfikację języka angielskiego.
3
JOHN 2016-11-25 17:02
FIRMA PRZERELAMOWANA WYASTARCZY SPOJRZEC NA ILOSC OGŁOSZEŃ PODOBNA JAK ADECO ALE NIESTETY BEZ REZULTATÓW
17
Zainteresowany 2016-12-08 01:00
Witam mam pytanie odnośnie pracy na stanowisku Tokarz - Frezer CNC. Obecnie pracuje w Niemczech w delegacji ( Polska firma) , u podwykonawcy Mercedesa niedaleko Frankfurtu nad Menem jako tokarz/freezer/szlifierz. Pracuje od stycznia znam dobrze Niemiecki i zastanawiam sie nad przejsciem na niemieckie warunki. Ze wzgledu na umowe jaka podpisalem nie moge przejsc do firmy w ktorej pracuje i szukam czegos innego. Jak to wyglada przez firme Zeitman ? Czy jest to cos na zasadzie life firmy niemieckiej czy po prostu podaja namiary i maja od tego pieniadze ? Na jakie stawki mozna liczyc i jaki jest maksymalny wymiar godzin ( na Niemieckich warunkach okolo 200h/mc) ? Ktos wie cos na ten temat?
On 2016-12-10 01:09
Możesz spokojnie aplikować naprawdę fajna firma sam pracuje już 6 miesięcy i nie narzekam. Chetnie polecam rowniez znajomym !Pozdrawiam
3
weyn6663 2016-12-13 20:20
Witam czy pracował ktoś w Norwegi z tej firmy jako cieśla jak ma się praca do tego co obiecują i czy warto wyjechać czy lepiej dac sobie spokuj
3
Pablo 2016-12-15 12:22
Odradzam. Tą agencję radzę omijać szerokim łukiem.
31
Kevin 2016-12-15 12:29
A na jakim stanowisku pracujesz?
1
Nika 2016-12-25 20:34
Dlaczego odradzasz ?
5
Nika 2016-12-25 20:55
Adekwatne. bo praca jest nieskomplikowana. Normy nie są wysokie. NIE ma nocek i weekendów.
2
tomi 2017-01-01 21:25
witam ja mam propozycje do niemiec jako dekarz.czy może ktoś z was tam pracował,jak płacą i czy warto wyjechć
1
tomi 2017-01-01 21:27
witam ja mam propozycje do niemiec jako dekarz.czy może ktoś z was tam pracował,jak płacą i czy warto wyjechć
1
Adam spawacz 2017-01-03 14:50
Moja pani rekruter współpracuje ze mną juz od roku i jest świetna, mam dzięki niej praktycznie stałą pracę, zawsze mi pomaga ....tak wiec z tymi Januszami to nie bardzo trafiona opinia.
Pozdrawiam!
8
Kazek Oslo 2017-01-03 15:52
Pracowałem i wracam w tym roku od połowy stycznia, szczerze polecam.
7
Bronek 2017-01-04 20:12
Pojecia nie maja co i jak rekrutacja z dnia na dzien i wypad do pracy niby tylko sa ppstrdnikien a fin prz nich sie kominikuje z pracownikiem . wpakowalem sie szukam normalnej pracy.
15
rafaelo 2017-01-05 12:28
Może mi ktoś powiedzieć jak wygląda praca na magazynie w Kolonii jako operator wózka widłowego.Czy firma jest konkretna i czy warto pracować czy nie ma jakiś problemów z nimi czy pieniądze na czas nocleg itp historie
Zadowolony 2017-01-09 09:34
Jak ktos mówi po angielsku to sam sie dogada z Finem, a jak nie to rekruter pomaga i sie kontaktuje, Finowie nie będą do Polaków po polsku gadac!
Ja za ich pośrednictwem jestem w Finlandii od roku i śmieszą mnie takie komentarze, rekruter nie zatrudnia tylko Fin i tylko Fin decyduje!
9
Andrzej 2017-01-09 09:45
Można dzieki nim załapać stała pracę, dobrzy pracownicy nie muszą sie martwić, panie z rekrutacji zawsze mi pomogą , ale sa tacy co im nigdy nikt nie dogodzi i do każdego maja problem, wiadomo nie przejdzie obijanie się w robocie czy alkohol bo tego zaden pracodawca nie toleruje tym bardziej w skandynawii.
8
Monter Finland 2017-01-09 12:51
Serdecznie polecam, nie ma sie czego obawiać to porządna firma sprawdzona od lat!
12
max 2017-01-15 07:28
witam.szukam pracy na zachodzie jako kier. C+E , w Niemcach ,Danii lub innym kraju.najlepiej w fabryce merc audi lub bmw.może ktoś coś doradzić .
max 2017-01-15 07:31
witam.szukam pracy na zachodzie jako kier. C+E , w Niemcach ,Danii lub innym kraju.najlepiej w fabryce merc audi lub bmw.może ktoś coś doradzić .
1
Mistrzu 2017-01-16 15:23
czy pracuje ktoś w offenburgu ? Jak z zamieszkaniem ile do pracy i jak praca ?
1
marzena 2017-01-19 12:23
Trzeba zajechac na miejsce ktore podali Ci w mailu a na miejscu w biurze kierowca zawiezie Cie do miasta gdzie zamieszkasz
1
szef 2017-01-19 15:50
co z tą praca w lipsku ? Co tam jest nie tak ? coś z zakwaterowaniem czy pracą ?
5
Słodki 2017-01-22 14:01
Nieszczęśliwych ludzi to jest sporo i szkoda tylko, że na forach głównie tacy się wypowiadają robiąc firmom antyreklamę. Firma organizuje możliwość zarobku większych pieniędzy dla polskich fachowców!!!!
7
Pracownik 2017-01-31 09:10
Aż trudno uwierzyć, że pracowałeś cały miesiąc i nie otrzymałeś wypłaty. Musiały być jeszcze jakieś powody, ponieważ nikt przy zdrowych zmysłach nie narazi się na takie kłopoty.
5
Samba 2017-02-03 13:34
Ja korzystałem z pośrednictwa tej agencji i nie miałem takich problemów. Wszystko było dograne, zabezpieczone i zostaje tylko pracować. Myślę, że kłopoty niektórych osób wynikały z ich niechęci do pracy!!
5
Oszukany 2017-02-03 22:11
LUDZIE OMIJAJCIE TĄ FIRMĘ WIELKIM ŁUKIEM
(usunięte przez administratora)
8
zadowolony 2017-02-07 09:56
Bardzo porządna i uczciwa firma, pracuję przez nich od ponad roku w Norwegii i jestem zadowolony bo mam pracę na norweskich warunkach a nie na polskich :)
3
zadowolony 2017-02-07 09:56
Bardzo porządna i uczciwa firma, pracuję przez nich od ponad roku w Norwegii i jestem zadowolony bo mam pracę na norweskich warunkach a nie na polskich :)
2
Jacek 2017-02-07 20:03
To samo w Finlandii ja też jestem bardzo zadowolony, pozdrawiam
3
Aro 2017-02-07 20:14
Hej nie wiem jak na Niemcy bo mówię po angielsku, ale mają świetne oferty do Skandynawii i Holandii, za granicą wśród pracowników i zagranicznych pracodawców mają świetne opinie, mi polecił tą agencję też i inny pracownik skierowany przez nich do pracy i widziałem na własne oczy ze jest bardzo OK więc miałem pewność i się nie zawiodłem.
3
Damian P..i 2017-02-08 19:07
Firma jak najbardziej godna polecenia w mojej ocenie. Trafiłem na fajna prace jako operator wozka widlowego. Przeszedlem juz przez pare agencji w kazdej byla to praca bardzo ciezka mam tu na myśli rozladunek kontenerów zbieranie zamówień w magazynie meblowym 35kg min 75max norma dzienna 16kubikow. W Zeitmann bardzo szybka rzeczowa rozmowa kwalifikacyjna pelen opis bez klamstw tego co czeka mnie na miejscu. Pomoc polskiego koordynatora. Dzwonią od czasu do czasu z pytaniem typu jak sie pracuje i czy jest sie zadowolonym ( troche z automatu te pytania da sie wyczuć ze to troszkę zludne ale duży plus i za tego typu powiedzmy zainteresowanie i martwienie sie o swojego pracownika :) Jesli chodzi o pieniadze to na pierwszej klasie podatkowej kolo 1300 max jak to przez agencje no i za kawalera .... :) takze jesli chcecie państwo przez ta firmę załatwić jakas prace to w mojej ocenie jak najbardziej na tak . Ps nie jestem żadnym pracownikiem propagandowym tej firmy napisałem jak jest . Warto mówić jak jest :)
7
Martusia 2017-02-19 17:37
Czy agencja organizuje prace dla kobiet? Najbardziej odpowiadałaby mi praca przy kwiatach w Holandii. Może mają jakieś inne oferty? Jeśli ktoś wie proszę o informacje bo zależy mi na tej firmie, słyszałam dobre opinie o nich, że dobrze organizują wyjazd.
3
Natalia 2017-03-14 18:15
Czy coś więcej na temat pracy szwacz/szwaczka (Niemcy)Möckern-Lühe?
kobietka mała 2017-03-16 14:18
Witam czy są jakieś panie które pracowały przez te firmę w Holandii? jestem zainteresowana ale chciałabym jakieś konkrety uzyskać na temat tej firmy - jakie wypłaty tyg/miesięczne, ile za mieszkanie, ile za ubezpieczenie? czy firma daje dodatek w postaci et-regeling? ewentualnie proponuje niższa koszty zawaterowania zamiast tego dodatku? za każde info będę wdzięczna
Gregor 2017-03-22 09:50
ZEITMANN to jest fajna agencja, niejednokrotnie korzystałem z ich pośrednictwa. Zawsze wszystko było zorganizowane bez zastrzeżeń.
1
Gregor 2017-03-25 17:47
Pracowałem za pośrednictwem agencji ZEITMANN i jestem zaskoczony tymi wpisami. To jest straszne, firma normalna tylko chyba osoby dla których praca jest złem koniecznym mają taką roszczeniową postawę?
Deutsches Spirit 2017-03-27 17:45
RACJA, JEZELI ZNASZ JEZYKI I ROBOTE TO PRAWDOPODOBNIE TRAFISZ OK, JAK NIE, TO WYNOCHA DO KOSCIOLA, I MODLIC SIE O FARTA :p
Jerzyk 2017-03-29 19:32
Najlepiej usiąść i narzekać. ZEITMANN jak każda inna agencja ma swoje wymagania, procedury i papiery. Jak ktoś przychodzi podpisać umowę o to powinien wszystko przeczytać i nie pisać później swoich żali. Wszyscy wiemy, że jest sporo osób które jadą pobawić się zamiast pracować.
1
ADA 2017-04-12 19:45
Witam też dostałam tą oferte jako szwaczka czy ktoś może pracuje tam i coś wiecej może napisać
pablo 2017-04-20 21:40
mam oferte na betoniarza pracował ktoś?
Justyna 2017-04-23 13:46
Mam pytanie czy ZEITMANN ma również pracę za granicą dla kobiet? Znam dobrze niemiecki. Jeśli ktoś słyszał ??
ja 2017-05-02 19:38
mam pytanie czy ktos wybiera sie do finlandii jako dekarz gontem bitumicznym
Stefan 2017-05-07 11:41
Słyszałem ostatnio wiele dobrych rzeczy o firmie i nie wiem co mam mysleć po lekturze wpisów! Zdaję sobie sprawę, że każdy ma swoje zdanie na temat firmy ale tak skrajnie różnych nie rozumiem. Może ktoś ma jeszcze coś do powiedzenia? Chciałbym wyjechać z nimi.
nowynowy 2017-05-07 12:17
Witam
Czy ktoś pracował poprzez tą agencję w Ingolstadt w fabryce audi?
Jakie warunki mieszkaniowe i jak praca?
nowynowy 2017-05-07 12:21
Witam
Czy ktoś pracował poprzez tą agencję w Ingolstadt w fabryce audi?
Jak warunki mieszkaniowe oraz sama praca?
Stefan 2017-05-11 08:30
Nie każda agencja ma taki wybór ofert pracy jak ZEITMANN. Myślę, że skoro starają się o oferty to dbają o chętnych do pracy.
Zostaw swoją opinię o ZEITMANN - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZEITMANN