ZEITMANN

Kraków

Opinie o ZEITMANN

pablo 2017-04-20 21:40
mam oferte na betoniarza pracował ktoś?
Justyna 2017-04-23 13:46
Mam pytanie czy ZEITMANN ma również pracę za granicą dla kobiet? Znam dobrze niemiecki. Jeśli ktoś słyszał ??
ja 2017-05-02 19:38
mam pytanie czy ktos wybiera sie do finlandii jako dekarz gontem bitumicznym
Stefan 2017-05-07 11:41
Słyszałem ostatnio wiele dobrych rzeczy o firmie i nie wiem co mam mysleć po lekturze wpisów! Zdaję sobie sprawę, że każdy ma swoje zdanie na temat firmy ale tak skrajnie różnych nie rozumiem. Może ktoś ma jeszcze coś do powiedzenia? Chciałbym wyjechać z nimi.
5
nowynowy 2017-05-07 12:17
Witam
Czy ktoś pracował poprzez tą agencję w Ingolstadt w fabryce audi?
Jakie warunki mieszkaniowe i jak praca?
nowynowy 2017-05-07 12:21
Witam
Czy ktoś pracował poprzez tą agencję w Ingolstadt w fabryce audi?
Jak warunki mieszkaniowe oraz sama praca?
Stefan 2017-05-11 08:30
Nie każda agencja ma taki wybór ofert pracy jak ZEITMANN. Myślę, że skoro starają się o oferty to dbają o chętnych do pracy.
bujda 2017-06-06 13:23
nie polecam pracy jako rekruter ani sales representative
11
Justyna 2017-06-06 19:21
Potwierdzam.
Widac jak desperacko szukaja ludzi do biura.
Rotacja niesamowita!

9
nonek 2017-06-08 20:33
Możesz podać jakieś konkrety?
3
Słodki 2017-06-08 22:24
ZEITMANN jak widać bardzo stara się żeby mieć w swojej ofercie różne prace! Jeśli komuś nie odpowiada może szukać innego pośrednika bez narzekania. Ja mówię, że niektórzy zachowują się jak tańcownica i dlatego maja problemy w firmie. Więcej optymizmu.
smyk 2017-06-12 11:08
Nie poda Ci szczegółów, bo to laska z biura, która poczuła się zagrożona przez swoją młodszą koleżankę, która pracuje na stanowisku SR - i próbuje ją podkopać. Baby. :P Ale ogólnie firma spoko.
2
kamil 2017-06-12 11:56
Jesli chodzi o zeitmann, to nie mam im nic do zarzucenia, pracowałem dzieki nim w kilku firmach, niestety jedna firma okazala się nieuczciwa i do tej pory nie otrzymałem zapłaty.
1
Maciek S. 2017-06-12 21:04
Pracowałeś dla nich,że tak wszystko wiesz?
1
Stella 2017-06-13 22:26
Bardzo żałuję, że ZEITMANN nie ma prac typowych dla kobiet. Słyszałam od znajomych że byli zadowoleni!
andi 2017-06-16 09:44
Witam.Czy jest ktoś kto pracowal lub pracuje w Holandi w magazynie z materiałami budowlanymi,dostalem taką oferte pracy,prosil bym o opinie kogos kto tam pracuje lub pracowal bo wiadomo oni ładnie mówią a na miejscu okazuje się co innego.Z góry dziekuje i pozdrawiam.
andi 2017-06-16 09:45
Witam.Czy jest ktoś kto pracowal lub pracuje w Holandi w magazynie z materiałami budowlanymi,dostalem taką oferte pracy,prosil bym o opinie kogos kto tam pracuje lub pracowal bo wiadomo oni ładnie mówią a na miejscu okazuje się co innego.Z góry dziekuje i pozdrawiam.
Elena 2017-06-18 21:27
Czy mógłby ktoś napisać kilka słów na temat wyjazdu do pracy na produkcji - pakowanie ciastek i innych produktów spożywczych w Holandii? Czy tam da się dobrze zarobić? Jakie mieszkania załatwiają na miejscu? Jaki język trzeba znać i w jakim stopniu?
Słodki 2017-06-22 10:44
No i widzę jak ZEITMANN się stara! Lista ofert pracy to full wypas, można sobie wybrać i tylko wyjazd. Słyszałem o agencji niezłe opinie i pewnie mają dużo chętnych. Napiszcie jakie kierunki są najlepsze?
Ameba 2017-06-22 19:18
Czy zeitmann prosi o skan dowodu przy rektutacji?
2
Anonimus 2017-06-23 15:06
@Ameba
A jak sobie wyobrażasz zrobienie umowy o pracę czy zarezerwowania pokoju bez swojego dowodu...
Myślisz, ze wezmą kredyt na Twoje nazwisko? HAHAHA
Śruba 2017-06-25 10:50
Podpowiedzcie mi gdzie lepiej jechać do roboty jako hydraulik, Niemcy czy Holandia? Czy warunki mieszkaniowe też zależą od kraju czy od przypadku? Z góry dzęki
Jesinek 2017-08-01 16:45
Właśnie słyszałem opinie o firmie ZEITMANN, że to jest najlepsza agencja i nikt im nie dorównuje. Sądzę, że niektórzy nie spełniają wymagań firmy i mają złość!!!
Natalia 2017-08-04 06:59
@Śruba i na jaki kierunek wyjazdy się zdecydowałeś? Co zaważyło na twojej decyzji? Takie niepozorne decyzje czasami potrafią wpłynąć na cała karierę zawodowa - dlatego każda sugestia będzie pomocna dla reszty forumowiczów.
Paul 2017-08-05 17:13
Renia
Napisz proszę,pracujesz tam jeszcze?
Zeitmann Cie tam wysłał?
Paul 2017-08-05 17:49
Nikt chyba nie opisał (albo nie doczytałem) ile trzeba mieć euro ze sobą na wyjazd do Niemiec?
Jak wyglądają pytania odnośnie weryfikacji językowej?
Jakiego rodzaju są to pytania?
Czy trzeba mieć przetłumaczone na niemiecki świadectwo szkolne?
Czy jak ktoś kiepsko bardzo łapie niemiecki to dają kogoś z lepszym niemieckim do teamu?
Stef 2017-08-07 10:14
Fajnie , że mają tak dużo ofert. Znalazłem robotę spawacza w Norymberdze i właśnie mam pytanie jak tam jest? Czy można tam dobrze zarobić? Jakie warunki mieszkaniowe organizują? Może coś więcej się dowiem?
MB 2017-08-07 15:32
@Paul @!Stef
ile trzeba mieć euro ze sobą na wyjazd do Niemiec?
W zależności od Twoich potrzeb, należy wziąć pod uwagę dojazd do pracy i wyżywienie, które w większości ofert nie jest opłacane. Pracodawcy przeważnie wypłacają tygodniowe zaliczki, jednak dopiero po przepracowaniu pięciu dni.


Jak wyglądają pytania odnośnie weryfikacji językowej?
Jakiego rodzaju są to pytania?
W zależności od oferty, pojawiają się oferty, gdzie język wystarczy na poziomie całkiem podstawowym ale są też te z językiem zaawansowanym. Rekruter udzieli takiej informacji podczas rozmowy telefonicznej. (Nie ma co uczyć się konkretnych pytań "byle przejść rozmowę" bo będzie to i tak zweryfikowane na miejscu, a szkoda nerwów i pieniędzy jakby nagle okazało się, że trzeba wracać bo język jednak nie jest taki jaki się deklarowało.


Czy trzeba mieć przetłumaczone na niemiecki świadectwo szkolne?
O dokumenty, które będą potrzebne do zatrudnienia poprosi rekruter podczas rozmowy, przeważnie polskie odpisy w zupełności wystarczą. (Najlepiej mieć przygotowane dokumenty w formie skanu na komputerze, żeby przesłać rekruterowi po rozmowie)


Czy jak ktoś kiepsko bardzo łapie niemiecki to dają kogoś z lepszym niemieckim do teamu?
Wszystko w zależności od oferty, jedne pozwalają na pracę w zespole inne nie. Warto spróbować i poczekać na kontakt ze strony firmy.


Jakie warunki mieszkaniowe organizują?
Przeważnie jedno-dwuosobowe z pełnym dostępem do kuchni/łazienki. W większości z internetem.

:) Ewentualne pytania można zadać też na infolinii firmy, numer na stronie www
1
Obrońca 2017-08-15 19:29
ZEITMANN to fajna agencja tylko trzeba chcieć pracować.
Natalia 2017-08-18 09:26
@MB rzeczywiście pytanie przez Ciebie zadane są bardzo konkretne i na pewno mogą różnić się od miejsca, w które wysyła ZEITMANN. Odnośnie języka, bo to było jedno z głównych pytań, na pewno warto go znać, żeby móc się dogadać, chociażby z mieszkaniem. Czy ktoś mógłby napisać w jaki sposób firma go weryfikuje? Testy?
Pracownik 2017-08-22 01:04
Ja pracuje w tej firmie w Turku w Finlandii prawie wszystko jest bardzo dobrze zgrane zalatwione . Tak jak mowili w biurze na miejscu pomoze Bartek . Wszystko sie zgadza gosciu jak najbardziej pomocny w kazdym temacie ma poukladane wszystko tak jak powinno a napisalem prawie wszystko dobrze zalatwione bo niestety jak wszedzie znajda sie osoby ktore sier..... cala atmosfere . Malo przez niego nie zginelismy w wypadku samochodowym przy 200 km na h na ogranixzeniu do 80km w pracy tylko pod gorke robi i mysli ze jest najlepsze . Pozdrawiam pana Sobotkowskiego z rodzina bo tylko takich tu na sile sciaga
Pracownik 2017-08-22 01:05
Ja pracuje w tej firmie w Turku w Finlandii prawie wszystko jest bardzo dobrze zgrane zalatwione . Tak jak mowili w biurze na miejscu pomoze Bartek . Wszystko sie zgadza gosciu jak najbardziej pomocny w kazdym temacie ma poukladane wszystko tak jak powinno a napisalem prawie wszystko dobrze zalatwione bo niestety jak wszedzie znajda sie osoby ktore sier..... cala atmosfere . Malo przez niego nie zginelismy w wypadku samochodowym przy 200 km na h na ogranixzeniu do 80km w pracy tylko pod gorke robi i mysli ze jest najlepsze . Pozdrawiam pana Sobotkowskiego z rodzina bo tylko takich tu na sile sciaga
Stefan 2017-08-22 22:47
ZEITMANN ma dość długa listę ofert pracy. Coraz więcej agencji jest na rynku więc zaczynają dbać o klientów.
Elektryk 2017-08-23 19:02
Witam, pracuje lub pracował ktoś może na stanowisku elektryk przemysłowy w holandii ? Interesuje się ich ofertą, ale chciałbym poznać opinie kogoś, kto już pracował, lub pracuje na takim stanowisku. Dzieki za odpowiedzi, o ile jakieś się pojawią ;)
Stefan 2017-08-25 22:50
ZEITMANN to świetny pracodawca, mają bardzo długą listę aktualnych ofert. Czyżby kłopoty na rynku pracy? Sadzę, że niedługo firmy będą szukać pracowników, szczególnie fachowców. Nie ma ludzi do pracy.
Natalia 2017-08-28 17:14
@Stefan to prawda - na rynku jest coraz mniej bezrobotnych, przez co rynek pracodawcy zamienia się powoli w rynek pracownika. Oznaczać to może jedynie korzyści dla osób, które w przyszłości będą się decydowały na zatrudnienie.
On 2017-08-29 20:24
Witam ktoś się orientuje jak wygląda praca w Niemczech pracownik produkcji produkcja opakowań papierowych itp?Jakie są warunki mieszkalne ?
On 2017-08-29 20:25
Witam ktoś się orientuje jak wygląda praca w Niemczech pracownik produkcji produkcja opakowań papierowych itp?Jakie są warunki mieszkalne ?
Staszek 2017-08-31 23:10
Mam dobre doświadczenia na podstawie współpracy z agencją.
Marios P 2017-09-01 18:57
Polecam świetna agencja pracy bardzo dobrze działa udziela pomocy z każdym problemem .swietni pracodawcy w Holandii .Jestem bardzo zadowolony .pozdrawiam
Szalona 2017-09-03 22:16
WITAM!Czy polecacie ta agencje ?jakie warunki mieszkalne załatwiają ?
Staszek 2017-09-03 23:22
Właśnie interesowałem się pracą za ich pośrednictwem. Wiem , że mają opinię bardzo dobrego pracodawcy. Może jednak podpowiecie nowemu chętnemu na jakie kierunki ewentualnie na jakie roboty najlepiej się opłaci wyjechać? Może jeszcze cos powinienem wiedzieć?
Natalia 2017-09-05 11:40
@Staszek, na pewno powodzenie w Niemczech ma branża budowlana, przemysłowa i automotive, wynika tak z wywiadu, który ostatnio ZEITMANN udzielił serwisowi gowork. Oczywiście dokładne kierunki wyjazdu mogą polecić Ci tylko osoby, które już na takich wyjazdach były ale na pewno warto wiedzieć co jest teraz najbardziej popularne i opłacalne.
Norman 2017-09-05 12:26
Ja bym się kierował jednak doświadczeniem i umiejętnościami, niż "opłacalnością" ;) Bo różne perełki później przyjeżdżają do pracy.
Piotr 2017-09-11 08:48
Myślę, że jak agencja jest dobra to i prace mają dobre.
xp 2017-09-16 17:24
Pracuje ktoś jako stolarz na produkcji domków drewnianych w Holandii?
Natalia 2017-09-18 11:22
@Norman, chodziło mi o opłacalność pieniężną, wiadomo, że doświadczenie i umiejętności też są ważne, ale to pierwsze liczy się dla wyjeżdżających jako pierwsze. @oooo, @oszukana, wszyscy tutaj staramy się odpowiadać z uzasadnieniem swojego zdania, jakie jest wasze? Dobrze zawsze opisać sytuację, która doprowadziła do takiej, a nie innej opinii na temat ZEITMANNA.
Nie polecam 2017-09-19 17:05
Nie polecam współpracy z ta firmą.
7
Władi 2017-09-20 15:57
Ja również nie polecam -szkoda czasu
5
nowyyyyy 2017-09-20 16:55
Coś więcej na ten temat jakieś szczegóły ? Dostałem od nich ofertę ale niektóre komentarze mnie zniechęcają
Zostaw swoją opinię o ZEITMANN - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZEITMANN