brak logo

Sklep Internetowy DVDMAX.PL

Konin

Opinie o Sklep Internetowy DVDMAX.PL

IGOR 2009-07-13 15:36
NIE POLECAM,
3
monique 2010-01-13 12:15
S(usunięte przez administratora)śli komuś zależy na czasie to BARDZO ODRADZAM!!!!!! Zamówiłam u nich prezent dla męża i oczywiście nie dotarł na czas a rozczarowanie w oczach męża było dla mnie straszne....
Ona25 2010-03-31 10:45
Popieram! Sprzedawanie towaru którego nie ma wogóle u dystrybutorów, za to w Dvdmax wystawili i to z wysyłką 24 h... jak zamówiłam to produkt zmienił status na niedostępny... zdziwiłam się bo wszędzie indziej ten towar jest niedostępny , wyczerpany :/
rosomak 2010-04-17 19:29
Pomimo wpłaty przez miesiąc nie otrzymałem towaru. Nie mają towaru, który sprzedają. Miła korespondencja, niestety nic nie zmieniła, podawano masę powodów, a to pudełko było pęknięte, a to dystrybutor zrobił sobie długą przerwę, po miesiącu napisano wprost: "nie możemy podać nawet przybliżonego terminu realizacji zamówienia". Odradzam, szkoda nerwów i pieniędzy.
1
Ava 2010-11-08 14:01
Po dłuższej przerwie jestem miło zaskoczona wyraźną poprawą jakości obsługi i bogatą ofertą filmów w sklepie DVDmax - również tych trudno dostępnych czy zupełnie nieosiągalnych w innych sklepach internetowych.
Obecnie przesyłki docierają w ustalonych terminach, są starannie opakowane. O wysyłce obsługa sklepu informuje mailem.
Kilkakrotnie zapłaciłam należność przelewem i wszystko przebiegło bez żadnych problemów.
Tym razem z przyjemnością wystawiam DVDmax jak najwyższą notę i dziękuję obsłudze sklepu za udane zakupy!
kosiak 2011-01-30 20:51
Poprzednia opinia musiała zostać dodana przez pracownika "sklepu". Nigdy nie zdarzyło sie, żeby zamówiona płyta była w magazynie. Stany magazynowe są chyba wirtualne. Poza tym ceny są bardzo wysokie, szczególnie jeśli chodzi o muzykę. Poza tym nie ma szans uzyskac jakiejkowliek informacji. Ci ludzie nie maja pojęcia o muzyce! ODRADZAM.
3
Jasio 2012-01-02 14:44
NIE POLECAM wystawiają do sprzedazy towar, którego nie posiadaja.
Brak kontaktu z klientem. Dopiero po 10 dniach po kliku mailach i telefonie uzyskalem informacje, ze nie maja zamowionego towaru.
3
Barbara 2012-10-23 11:59
Stanowczo odradzam ten sklep. Od miesiąca nie mamy opłaconego zamówionego towaru. Po otrzymaniu przelewu sklep zamilkł. Nie odpowiadają na maile, odbierająca telefon pani nie była w stanie udzielić żadnej informacji - obiecała wysłać maila, po czym zapadło milczenie. Bardzo to podejrzane!
1
jaro 2012-11-06 09:38
beznadziejna firma, beznadziejny wlasciciel, brak towaru na magazynie a magazyn to tak na prawde magazyn dostawcy ;) hahahahah
1
agg 2013-05-13 20:46
ta firma to zupełni nieprofesjonaliści i oszuści !!!! Pod nazwą "kabarety" na Allegro sprzedają nieoryginalne płyty, które są źle nagrane, na których nawet nie słychać piosenek i nie chcą przyjmować reklamacji twierdząc, że tak ma być !!! (usunięte przez administratora)
1
miki 2013-11-28 10:04
jeśli nie jestes BARSZO mocna osobowoscia i nie masz atutow ktore pozwola CI na walke z "prezesem" nie pchaj sie tam do pracy.
zniszczy CIE jak pasozyta.
bob 2014-02-15 18:45
Dramat nie sklep , omijać z daleka . Sprzedają coś czego nie mają , jestem w fazie oczekiwania na towar,a zakup miał być prezentem.
Odradzam wszystkim szkoda nerwów .
2
Sleja 2014-04-29 21:40
[usunięte przez administratora] Hipolicie. Od 2 lat zamawiam filmy z tego sklepu i jeszcze ani razu nie zdarzyło się żeby przesyłka była opóźniona. Wczoraj zamówiłem dwa filmy a dziś mam już wiadomość z Inpostu że przesyłka została wysłana. Widocznie powyższe opinie były pisane przez konkurencję. Sklep jak najbardziej profesjonalny i godzien polecenia.
Dario 2014-05-22 23:42
(usunięte przez administratora)Niby wszystkie produkty mają czas realizacji 24 godziny, ale to jest wielka ściema. Tak na prawdę na większość produktów trzeba czekać, a stany magazynowe są wirtualne. Nie polecam...
ona 2014-08-02 00:45
jesli chodzi o ta firme to jest wielka beznadzieja, szef niewyplacalny i oszukuje pracownikow, atmosfera w firmie jest okropna (wszyscy sie nienawidza a najbardziej nowych i wcale tego nie ukrywaja) zadko kto z nowych wytrzymuje dluzej niz miesiac, a jesli juz wytrzymuje to musi sie zgadzac na ciagle pretencje i stres oraz glodowa stawke wyplacana o ile szefowi sie zachce, koniec koncow czlowiek wychadzac z tej firmy jest tak wykonczony psychicznie jakby wrocil z wojny. W tej firmie nie ma zadnych perspektyw rozwoju na przyszlosc.
1
jareczek 2014-09-24 21:42
To wygląda na opinie właściciela tego sklepiku.
Atmosfera w pracy to ponura ciemność w otoczeniu mrocznych smutnych ludzi.
Umowa o prace to ściema na którą czeka się miesiącami (sam sie nie doczekalem - na szczeście zrezygnowałem). Jak się okazało na umowie zlecenie. Zero ZUSu nic. Porażka!
1
dvdauschwitz 2014-11-09 23:56
jak masz doświadczenie w pracy z hołotą i lubisz pracować za darmo lub prosić się o pieniądze miesiącami to polecam. (usunięte przez administratora) Śniadania tylko przy komputerze z myszką w ręku. Ten pajac ma pracowników za zero.
M 2014-12-11 15:12
Przeciez to widac, ze ze sklepu piszecie matoly...
1
kupujący 2014-12-29 13:35
Nie, nie, nie i jeszcze raz nie! Nie polecam, brak towaru oferowanego na stronie www oraz allegro, kontakt zerowy - czekałem miesiąc, aż łaskawie zwrócą moją gotówkę!
3
pawel 2015-10-16 20:56
Banda OSZUSTÓW, wciskanie "kitów" klientom NIE Polecam to żaden sklep.
2
alex 2015-11-23 14:24
Toatalne dno. Sprzedają coś czego fizycznie nie mają na magazynie. A o zwrot pieniążków trzeba się prosić. Nikomu nie polecam
2
Urwis 2016-01-25 12:25
No właśnie, nie rozumiem wobec tego po co na forum opinie zamieszcza osoba, która nie kupuje filmów, bo "ogląda je w telewizji". Ja akurat wywodzę się z kręgu tzw. kolekcjonerów. Kupuję przede wszystkim klasykę kina. Często korzystałam z oferty dvd max, bo zdarzało się, że niektóre tytuły dostępne były jedynie u nich, wadą są - ceny, czasem zaskakująco wysokie, ale możliwe, że wynikają z kalkulacji, gdy dotyczą filmów nie do zdobycia gdzie indziej. Zastanawiające jest to, że firma cały czas rekrutuje, co dowodzi rotacji. Zamówione produkty często odbieram osobiście i przyznaję, ze w trakcie krótkich wizyt zarejestrowałam, że klimat w tej firmie jest zastanawiająco - smutny, pracownicy sprawiają wrażenie "mrocznych cieni".
3
some 2016-09-03 23:22
Widocznie nie ma nawet rotacji wśród pracowników, bo atmosfera dopisuje
Anna 2016-11-23 21:44
Polecam ja jestem zadowolona☺obsługa i kontakt 100%.przesyłka pocztą tym razem też polecam ☺
DJSIN 2016-11-24 19:08
jestem kolekcjonerem dvd zwłaszcza klasyków, zamówiłem wiele filmów na dvd max,jestem zadowolony
koński ban 2017-03-29 00:10
podałem im listę filmów z pytaniem, po czym zmienili cenę niektórych filmów na wyższą. to cwaniaki. sprzedają filmy z gazet za 5zół w cenie 100zł-200zł, albo np. box z serialem który kosztował 20 zł-30 zł kilka lat temu za 2000 zł, nie płacąc praw autorskich ani podatku za absurdalną marżę. monopoliści
Lidia 2017-07-26 11:14
A kto pracuje w Sklep Internetowy DVDMAX.PL? Wyrażajcie swoje opinie na temat pracodawcy. Jakieś rady dla nowych pracowników?
on 2017-07-31 14:04
SKLEP DO KITU1 CZAS REALIZACJI ZAMÓWIENIA OPZNIONY ZAWSZE NA MAXA!!! KUPUJCIE GDZIE INDZIEJ -ALE NIE TU !!! POZA TYM OBSŁUGA KLIENTA DO KITU,IGNORUJA KLIENTOW SWOICH I MAJA ICH GDZIES!!!!!
1
Nick 2017-09-12 08:04
Zamówiłem przed premierowy film i po przeczytaniu powyższych opinii obawaiam się o moje pieniądze. Dodam jeszcze, że to był piewszy raz gdy zamówiłem coś z tego sklepu. Na moim koncie na dvdmax.pl nie ma nawet śladu, że cokolwiek zamówiłem. Nie jestem bogaczem i moje 200 zł to dla mnie ogromne kwoty. Dziwne działania firmy. Odstrasza mnie od dalszych zakupów w tym sklepie. A szkoda, bo lubię kupować filmy.
1
Lidia 2017-09-13 15:24
Czy ktoś z pracowników firmy Sklep Internetowy DVDMAX.PL wypowie się na temat warunków pracy? Jaka panuje atmosfera? Jakie są godziny pracy? Co najbardziej podoba wam się pracując w tej firmie? Takie informacje są pomocne dla tych osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy w firmie.
Zostaw swoją opinię o Sklep Internetowy DVDMAX.PL - Konin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sklep Internetowy DVDMAX.PL