brak logo

Nestle Polska

Częstoniew

Opinie o Nestle Polska

anonim 2011-04-18 10:24:17
dla ułatwienia "szukającej" - ale wiesz co chyba tak nieporadnych osób to tam nie szukaja
szukająca 2011-04-22 18:18:21
dzięki stokrotne może bana mi nie dasz tak od razu
anonim 2011-04-26 18:43:19
ja tu nie jestem od dawania, ale może ktoś będzie chętny
szukająca 2011-05-30 17:02:49
znalezione w opiniach warszawskich a powinno być tu i dodałabym do tego brzezińszczaka i bazę pks-u


anonim - 2011-03-18 18:51 odpowiedz | cytuj
co do [usunięte przez moderatora] to nieźle to to robi pewna pani z logistyki,jak pojechała służbowym autkiem traktorek kupować to tak gościa dmuchnęła w tym autku że wzięła wszystko za darmo łącznie z nim ale miała pecha bo jej facet na powrocie ich trafił i co tu się dziwić że kangoo zużyte mocno jak się po sadach i lasach jeździ toż to prawdziwy dar natury )))) a świadka zastrasza się koneksjami w policji
anonim 2011-06-02 13:04:37
Zaszła pomyłka, ponieważ ta informacja dotyczy Zakładu Produkcyjnego w Częstoniewie a nie POK-u Częstoniew
Tomke 2014-08-31 23:31:01
ochydna firemka
dar 2014-09-08 15:35:51
Dar sprzedał się jak tania dziw..
wow 2014-09-08 21:53:42
eden czy dar to jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
darnatury 2014-09-09 22:31:36
Ano sprzedał się Edenowi, koncern pozbył się kuli u nogi w całej Europie
1
Darowy 2014-10-19 10:38:07
Pracowałem w tej firmie 3 lata z ZPC, generalnie mam same złe wspomnienia, bardzo słabe zarobki bardzo duże wymagania i mnóstwo obowiązków które nie są związane ze stanowiskiem pracy. Nie polecam nikomu, no chyba ze jesteś po studiach i nie masz żadnego doświadczenia. A teraz jak się sprzedali będzie jeszcze gorzej....
CREDE 2014-12-09 12:58:22
Osoby z dużym doświadczeniem w branży 5 galonowej, które w związku ze zmianami w branży szukają nowej pracy, zapraszam do przesłania swojego CV na adres crede(@)wp.pl; Polska firma, polska woda, stabilne i godne warunki pracy :)
zibi 2014-12-11 22:19:18
zibi przestań
Darowy 2015-01-20 11:24:00
Hej to prawda że będą odprawy jak przejmie nas EDEN? czy to kolejna plotka?
aigo33 2015-02-08 20:43:36
Witam, piszę pracę inżynierską na temat dystrybucji wody źródlanej, czy ktoś z Was posiada może jakieś ważne dla mnie informacje? Jeśli tak to proszę o maila szklaneczka1@gazeta.pl. Pozdrawiam.
takx 2016-05-11 11:04:14
Niestety nie mam pojęcia czy tak jest w przypadku tej oferty o której piszesz @kurka ale wiem, że na specjalistę ds. współpracy z kluczowymi klientami jest umowa o pracę, tak samo jak i możliwość rozwoju zawodowego i atrakcyjny pakiet socjalny. Myślę, że ogólnie tak jest w firmie.
Zostaw swoją opinię o Nestle Polska - Częstoniew
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nestle Polska