brak logo

bau-stal

Tarnów

Opinie o bau-stal

anonim 2011-04-18 10:21:37
Przestrzegam wszystkich przed panem [usunięte przez moderatora] oszust z najwyższej półki, nie znosi płacić komukolwiek za pracę, za to lubi straszyć. Współpraca z nim to porażka!!!!!!!!
erbd 2012-04-05 15:30:05
Potwierdzam.

Właściciel oszust. Nie płaci - jeśli jesteś operatorem dźwigu, firmą wynajmującą zwyżki, podwykonawców lub inną firmą która zamierza współpracowa z firmą Bau-Stal to mocno sie zastanów.
Firma nie wiarygodna, nie wywiązuje się z płatności.
Współpracowałem i dziekuje. Jeśli chcesz mieć zablokowane pieniądze to czasu sprawy sądowej to firma Bau - Stal jest odpowiednia dla Ciebie.
Uwaga duże firmy budowlane - firma Bau-Stal nie jest dobrym podwykonawcą. Właściciel jak już na wszystkich portalach pisano i ja równiez to potwierdzam jest osobą która jest po prostu oszustem. Dochodzi również kiepska jakość wykonanych usług. Jeżeli masz na oku inną firmę do wykonania roboty to bez zastanowienia wybierz inną. Każda tylko nie Bau-Stal
zainteresowany 2012-07-23 15:56:23
Witam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] którzy piszą te opinie, zastanawiam się nad jednym dlaczego ludzie piszący podobne opinie nigdy nie podpisują się tylko zawsze używają pseudonimów nie do rozszyfrowania.
Imbecyle bez odwagi przed sprawą w sądzie o pomówienie.
1
qwert 2012-07-25 07:59:39
Jakie inbecyle jak to co tu piszą to prawda o bau -stal [usunięte przez moderatora] , i Bau-Stal System Sp. zoo,. Gość ma ochotę zakładać sprawy w sądzie jak ma sam kilka założonych właśnie w sprawie niepłacenia za wykonane prace podwykonawcą .
1
paweł 2012-11-07 08:39:48
ludzie lepiej zamknijcie firmy niż współpracujące z tymi ludźmi . człowiek zupełnie nieslowny i c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ski zwykły oszust i zaciągać. firma istnienie dzięki zaniżania cen i oszustwom ale już końcówka na szczęście. pozdrawiam
darek 2013-04-10 15:28:11
sami odważni debile, ale niestety ten popieprzony kraj jest nimi usłany. Boicie sie matoły podpisać??? lepiej jest zostać anonimem i pisać bezkarnie oszczerstwa. Zapraszam do rozmowy odważnych, anonimowi lepiej niech się nie odzywają, jak nabiorą odwagi niech wtedy się przyłączą do rozmowy. Większość rzeczy pisana przez was matoły może się skończyć w sądzie za oczernianie.
[usunięte przez moderatora]
Kobierzyn 2013-04-10 20:33:15
darek - 2013-04-10 15:28:11

sami odważni debile, ale niestety ten popieprzony kraj jest nimi usłany. Boicie sie matoły podpisać??? lepiej jest zostać anonimem i pisać bezkarnie oszczerstwa. Zapraszam do rozmowy odważnych, anonimowi lepiej niech się nie odzywają, jak nabiorą odwagi niech wtedy się przyłączą do rozmowy. Większość rzeczy pisana przez was matoły może się skończyć w sądzie za oczernianie.

[usunięte przez moderatora]
Pracuje zobaczymy jak bedzie z kasa, narazie ludzie sa ok. Panie [usunięte przez moderatora] mysle ze nie zawiode sie na Panu i Firmie!!!
OSZUKANY 2013-05-21 17:50:34
UWAGA NA OSZUSTÓW Z BAUSTAL TERAZ BAUSTAL SYSTEM , NIE ZNAM NIKOGO KOMU ZAPŁACILI. JA ZGŁASZAM SPRAWĘ DO PROKURATURY I DO PG. NIECH PTAKI MAJĄ FAJNE WAKACJE
pokrzywdzony 2013-06-02 20:22:15
OSZUKANY - 2013-05-21 17:50:34

UWAGA NA OSZUSTÓW Z BAUSTAL TERAZ BAUSTAL SYSTEM , NIE ZNAM NIKOGO KOMU ZAPŁACILI. JA ZGŁASZAM SPRAWĘ DO PROKURATURY I DO PG. NIECH PTAKI MAJĄ FAJNE WAKACJE
Baustal to przypadek szczególnie bezczelnie działających na szkodę wielu firm , dramat pokrzywdzonych !!!
1
Kinga 2013-06-24 13:50:15
Łatwo jest wydawać opinie o innych bez podania swoich danych. Jak się jest anonimowym to wszystko wolno i wtedy jest się odważnym- no nie. W jakim w świecie żyjecie ludzie. W złości, zazdrości nienawiści najlepiej powiedzieć wiele złego i pozbawić kogoś dobrego imienia. Życze wszystkim takich samych wpisów.
Kancelaria Prawna Lisowski Paweł 2013-07-15 12:40:22
Jako Kancelaria prowadzimy i prowadziliśmy kilka skutecznych egzekucji przeciwko wyżej wymienionym. Także nie mogę się negatywnie wypowiedzieć.
kplisowski 2013-07-15 12:43:10
Zapraszam do kontaktu
darek 2013-10-01 15:33:57
[usunięte przez moderatora] przestań jeszcze chwila i dostaniesz Nobla w dziedzinie literatury. Widocznie mało ludzi znasz skoro twierdzisz że nikt pieniędzy nie dostaje. Za tego typu debilne wpisy też mogę iść do prokuratury ze sprawą o bezpodstawne oczernianie. Panowie mnie też ktoś przewiózł na duże pieniądze ale nie sram na leżącego tak jak niektórzy. Jak ktoś ma coś do Bau Stal System to proszę o kontakt, zainteresowani napewno znają numer telefonu możemy skonfrontować spojrzenie na pewne sprawy. Gawędziarzom dziękujemy za uwagę, ludzi konkretnych zapraszam do rozmowy. DP
kolejny oszukany 2014-02-25 10:31:14
Zgadzam się z poprzednikami. Podejrzewam, że Baustal to firma, która już niebawem przestanie istnieć i zabierze ze sobą długi swoich Zleceniobiorców. Żałuje, że na nich trafiliśmy i nie polecam nikomu !!!
wardenga 2014-04-07 19:47:40
w jaki sposób aplikowaliście do bau-stalu? czekać na ogłoszenia w internecie czy próbować wybrać się do nich osobiście?
miky 2014-12-05 17:56:37
witam. jak jest obecnie w firmie bau-stal?? jak sie firma trzyma? moze potrzebuja kogos do pracy? warto zlozyc cv? Z opisow wnioskuje ze roznie bywalo, a jak jest aktualnie?? napiszcie czy wynagrodzenia sa wyplacalne prawidlowo, nie ma zadnych opoznien i ile mozna tam zarobic?? jak sie ma sprawa z przelozonym? da sie dogadac?
zbychu 2014-12-19 09:31:15
Firma która płaci komu musi - kto się może przydać na przyszłość. Właściciele niepoważni zwłaszcza p dariusz. Arogancja w tym wszystkim i głupota - pełno komentarzy negatywnym to nie przypadek. Jestem mocno zdziwiony ile to jeszcze będzie trwać. Na książce wieczystej p dariusza (działeczka) jest z 20 wpisów już więc życzę powodzenia poza tym mieszka z tatusiem i mamusią bo to sprawdzałem osobiście - hołpa ja slams
Darek 2015-01-21 12:16:10
Zbychu.ale ty debil jestes. Po pierwsze nie jestem właścicielem, po drugie jak jesteś taki kozak to podjedź pogadać a nie zasłaniaj się anonimami jak małolat. Te wpisy to coś żle sprawdziłeś, ale być może jesteś analfabetą. Wydaje mi się że na twoje głupie wpisy ktoś musi poważnie zareagować, bo internet nie może być miejscem oczerniania bezkarnego.
Jeżeli ktoś jest zainteresowany poważną i rzeczową rozmową to proszę o kontakt na adresy mailowe spółki. Pozdrawiam Dariusz Ptak
1
Edyta 2015-02-14 10:53:35
Kinga to żonka pana darka, dlatego tak go broni.
1
Pracownik 2015-02-23 21:31:56
Porażka - opoźnienia w wypłatach - zapomogach. Brak organizacji czegokolwiek...
Piotr k 2015-06-12 12:07:20
Firma jest dramatyczna, nie płaci, opóźnia się, robi ludzi w.... Strasznie cwana... Najlepszą metodą na takich cwaniaczków jest blokada gospodarcza i firmy i Pani pożal się boże prezes... otworzyła również Stal - Inwest, uważajcie na tych oszustów, blokujcie ich to jest najskuteczniejsza metoda
Apeluje do wszystkich firm , nie pracujcie dla nich, komu nie zapłacili .. blokujcie.
1
Kinga Ptak 2015-06-29 12:42:54
Panie "Piotrze" ja pożal sie prezes firmy Baustal podjełam odpowiednie kroki prawne celem wyciągniecia odpowiedzialności za wszelki nie prawdziwe słowa pod moim adres jak i firmy która prowadzę. Zanlezienie Pana to kwestia czasu. Pozdrawiam Kinga Ptak
1
darek 2015-08-13 09:49:11
Panie pietrek, bo taki burak jak ty powinien być tak nazwany. Lubisz obrażać ludzi??? Zapraszam na spotkanie w cztery oczy.... może ci przejdzie ochota na obrażanie ??? Pogadamy sobie...
Chociaż ktoś mądry kiedyś powiedział żeby sobie gównem rąk nie brudzić...
Pozdrowienia....
1
Darek 2015-08-13 09:55:36
Jeszcze jedna moja opinia na temat stron typu gowork i podobnych, kiedyś pracownik tej firmy zadzwonił do Nas czyli do Bau Stal z propozycją że gdybyśmy wykupili abonament to możemy usuwać niekorzystne wpisy...
Zdanie moje na temat tego typu stron mam takie że w dużej mierze służą one nabijaniu kieszeni jej twórców a nie zebraniu wiarygodnych informacji o pracodawcach. Czy ktoś weryfikuje te informacje pod względem wiarygodności?? Służą one głównie "wyżyciu się" pułgłówków którzy mają zbyt dużo czasu i za mało rozumu....
2
jurek 2015-08-21 11:09:07
Moim zdaniem firma okej w miarę możliwości terminowa itd. Z Panem Darkiem można się dogadać w miłej atmosferze. Prawda jest, że każda firma budowlana problemy finansowe miała lub będzie miała w przyszłości, ważne jest jak się z nich wychodzi, a z tego co wiem firma Bau-Stal wyszła z nich z twarzą. Niestety taka dola podwykonawcy, że czasem problemy ze ściągalnością są ale najważniejsze się dogadywać a nie za przeroszeniem "osrywać"
2
Marcin 2016-05-15 11:49:59
Szkoda, że na ich stronie internetowej nie można dowiedzieć się niczego o ich rekrutacjach. Wiecie, czy składa się ona z wieku różnych etapów? Zawsze mnie to mocno stresuje, lubię wiedzieć, czego powinienem się spodziewać.
Zostaw swoją opinię o bau-stal - Tarnów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie bau-stal