brak logo

PAG SP. Z O.O. W BOGDANCE

Puchaczów

Opinie o PAG SP. Z O.O. W BOGDANCE

admin 2015-08-01 21:14
Uważacie, że firma PAG SP. Z O.O. W BOGDANCE dobrze prosperuje? Podzielcie się z nami swoją opinią!
1
Eryk 2015-12-04 14:49
Wydaje mi się, że dobrze trafiłem, ale nie jestem pewien. Szukam informacji o firmie z zakresu ochrony osób i mienia. Zastanawiam się, czy szukają obecnie ochroniarzy.
2
beny 2016-12-27 15:20
PAG w bogdance to firma która wykorzystuje ludzi grosze płacą a robota z ostrą bronią, odpowiedzialna i nie ma czasu się po d.... podrapać
2
jacki 2016-12-27 15:31
racja beny z daleka od PAG SP. Z O.O. W BOGDANCE, chciałem tam pracować ale po rozmowie z przemądrzałym szefem i z jakoś jego zastępczynią podziękowałem, współczuję tym ludziom co tam pracują, ale ich wybór
9
zenek 2017-01-25 07:35
pewnie, że dobrze prosperuje ale na koncie prezesa. Gdyby nie Rząd to dalej by płacili ochłapy i ludzi mieli za ............
4
JACK 2017-02-08 13:52
PAG to wiekla pomyłka ze to wogóle istnieje bzdura szkoda ludzi tylko co tam pracują
4
ku..ś :-) 2017-02-10 16:51
Kur... to pag jeszcze istnieje! Myślałem że go Impel przejął może by w końcu zarobić dali to sam bym poszedł. Kto tam kur... chce robić, w tak miłej atmosferze z malowanym i rudą. Ta firma to porażka
4
poj..any pagus 2017-02-10 17:09
masz rację zenek, prezes to się na chapie a ludzi gorzej traktują jak zwierzęta, najchętniej to by chcieli zeby za darmo pracować albo jeszcze dopłacić im za to że ci prace dali. Prześladują tych ludzi jakby tam sami kryminaliści robili.
4
gucio 2017-02-10 17:21
wszedłem na tą stronę z opiniami i aż mi się wierzyć nie chce,to LW Bogdanka będąc potężną firmą i widząc jak na jej terenie ludzi się traktuje nie ma na to wpływu. Pognać bandę oprychów.
4
Zostaw swoją opinię o PAG SP. Z O.O. W BOGDANCE - Puchaczów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PAG SP. Z O.O. W BOGDANCE