Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Prywatne Liceum Ogólnokształcące nr 32 imienia Jeana Monneta

Pracowałeś w firmie Prywatne Liceum Ogólnokształcące nr 32 imienia Jeana Monneta i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-18 10:09:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Międzynarodowa Szkoła to przechowalnia dla zepsutej młodzieży z tzw " dobrych domów ". Bezstresowo wychowywani uczniowie są albo leniwi albo niekulturalni z naprawdę nielicznymi wyjątkami. Budynek szkoły jest stary i wygląda na nieremontowany od lat `90tych Pieniądze są w porządku ale program MYP (matury międzynarodowej i przygotowania do niej..) dla nauczyciela oznacza jedynie mnóstwo bezsensownej papierkowej roboty i dodatkowych godzin spędzonych po lekcjach w szkole
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-20 18:17:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sklada sie tak ze koncze wlasnie jean monnet. zupelnie co innego obiecywano na poczatku mojego pojawienia sie w tej szkole (gimnazjum) a co innego sie dzieje w srodku. nauka polega na nauce indywidualnej to znaczy ucz sie sam.
zdjecie uzytkownika
rozczarowana - 2012-06-27 22:43:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masakra, masakra i jeszcze raz masakra. Pani [usunięte przez moderatora] opowiada dużo o programie, o otwartości współpracy i takie tam bke ble . A jak przyjdzie co do czego to uczeń zostaje sam sobie i tak naprawdę sam musi wszystko zdobyć
zdjecie uzytkownika
max - 2012-06-27 23:19:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
100% prawdy - nic ują nic dodać
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-25 16:58:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, widzę że ostatni wpis pojawił się prawie rok temu. Szukam pracy i chciałbym się dowiedzieć jakPrywatneLO nr 32 traktuje nauczycieli jako pracowników. CHodzi mi o stawki jakie tam są a także możliwości rozwoju.
zdjecie uzytkownika
naiwna - 2013-08-11 12:12:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stawki są bardzo różne - w zależności od tego co sobie każdy wywalczy na początku w rozmowie kwalifikacyjnej. Dyrekcja/właścicielka dużo mówi o misji szkoły, ale wszyscy mają wrażenie, że chodzi o jedno - zarobienie jak największej kasy. Atmosfera w szkole zawsze zależy od ludzi Jak ja pracowałam, to kadra bardzo rotowała - podejrzewam, że nadal tak jest. Jak chcesz poznać programy IB to jest to niezłe miejsce, jak chcesz wypruć sobie flaki i nie mieć życia prywatnego to jest miejsce idealne
zdjecie uzytkownika
netmak - 2013-08-16 23:59:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zawsze jeśli nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o kasę. Zastanawiam się tylko ile może zarobić pedagog po studiach kierunkowych? Dzięki
zdjecie uzytkownika
naiwna - 2013-08-21 17:03:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Walcz o jak najwyższą stawkę. Niektórzy mieli 100 za godzinę. a byli tacy, którzy od wielu lat 30 zl za godzinę.
zdjecie uzytkownika
netmak - 2013-08-24 21:07:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to czym trzeba byłoby im podejść, żeby zaproponowali wyższą stawkę? przyznam szczerze, że nie posiadam jakiegoś długiego stażu...
zdjecie uzytkownika
viki - 2015-05-13 08:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ktos wie jaka jest jakosc uczenia w tym IB?
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-05-21 14:31:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Opinia jest dosc nierowna. Rzeczywiscie Wlascicielka przyjmuje WSZYSTKICH do szkoly a potem jest tylko gorzej.
Z proznego to i Salomon nie naleje i wychodza kwiatki w postaci 50% nie zdanych matur tak jak w 2014 roku.
zdjecie uzytkownika
mnemo - 2015-06-10 16:14:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak się składa, że pracuję w tej szkole.Rzeczywiście 2014 rok poszedł słabiej ale 50% TO GRUBA PRZESADA, ci co zdali uzyskali średni wynik wyższy niż średni wynik na świecie. Wynika z tego,że ci co się uczyli to zdali całkiem dobrze. A były roczniki,które zdawały w 100%
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-06-11 05:32:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bez wzgledu czy to 50% czy 60% czy 70% to i tak katastrofa.

I dlaczego jest tak mało dzieci w tej szkole w porownaniu z podobnymi cenowo szkolami?
Coś w tym jest.
I nie ma info i wynikach szkoły NIGDZIE.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-06-11 14:07:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No ciekawe, skąd te wszystkie dziwne plotki się biorą? Może od nauczycieli, którzy nie podołali programowi IB? W klasach jest nawet po 30 uczniów, to raczej sporo jak na prywatną szkołę... Nieprawdą jest też, że egzamin kwalifikacyjny zdają WSZYSCY - raczej jest spory odsiew. Szkoła dobrze wypada w ewaluacjach IBO i od ponad dekady realizuje wymagający program wychowawczo-edukacyjny, jak najlepiej przygotowując młodzież do studiów i dorosłego życia.
zdjecie uzytkownika
mnemo - 2015-06-11 14:46:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
właśnie, właśnie jacyś frustraci chcą poprawić sobie samopoczucie i piszą o szkole nie wiedząc o niej wiele. Szkoła jest w porządku, całkiem dobrze się tu pracuje, nauczyciele z małymi wyjątkami ok. Uczniowie jak wszędzie różni,ostatnio coraz fajniejsi,o wyższej kulturze a to nie zawsze idzie w parze z kasą.
zdjecie uzytkownika
pracownik 2 - 2015-06-11 21:08:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
być dobrym nauczycielem w Diploma Programme jest trudno, trzeba mieć zapał, bardzo dużo pracować, nie każdy ma predyspozycje. Po co od razu tak sie frustrować... Można się zająć czymś innym... i zostawić w spokoju dobrą szkołę, zaangazowanych nauczycieli i naprawde w porzadku uczniów
zdjecie uzytkownika
Ryszard - 2015-06-21 18:56:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trochę mnie dziwi, że takie prywatne liceum ma tu tylko wypowiedzi pracowników. Chyba jednak dyrekcja nie zna się zbytnio na zarządzaniu personelem, jeśli kadra przerasta zapotrzebowanie. Dziwią mnie też te komentarze o wynikach zdawalności matur, to nie jest forum usługowe, a z opiniami o pracodawcy, świadczy to raczej o kompetencjach dotychczasowej kadry.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Prywatne Liceum Ogólnokształcące nr 32 imienia Jeana Monneta

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Prywatne Liceum Ogólnokształcące nr 32 imienia Jeana Monneta?
Zadaj pytanie
alert