Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Prywatne Liceum Ogólnokształcące nr 32 imienia Jeana Monneta

Pracowałeś w firmie Prywatne Liceum Ogólnokształcące nr 32 imienia Jeana Monneta i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-18 10:09:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Międzynarodowa Szkoła to przechowalnia dla zepsutej młodzieży z tzw " dobrych domów ". Bezstresowo wychowywani uczniowie są albo leniwi albo niekulturalni z naprawdę nielicznymi wyjątkami. Budynek szkoły jest stary i wygląda na nieremontowany od lat `90tych Pieniądze są w porządku ale program MYP (matury międzynarodowej i przygotowania do niej..) dla nauczyciela oznacza jedynie mnóstwo bezsensownej papierkowej roboty i dodatkowych godzin spędzonych po lekcjach w szkole
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-20 18:17:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sklada sie tak ze koncze wlasnie jean monnet. zupelnie co innego obiecywano na poczatku mojego pojawienia sie w tej szkole (gimnazjum) a co innego sie dzieje w srodku. nauka polega na nauce indywidualnej to znaczy ucz sie sam.
zdjecie uzytkownika
rozczarowana - 2012-06-27 22:43:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masakra, masakra i jeszcze raz masakra. Pani [usunięte przez moderatora] opowiada dużo o programie, o otwartości współpracy i takie tam bke ble . A jak przyjdzie co do czego to uczeń zostaje sam sobie i tak naprawdę sam musi wszystko zdobyć
zdjecie uzytkownika
max - 2012-06-27 23:19:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
100% prawdy - nic ują nic dodać
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-25 16:58:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, widzę że ostatni wpis pojawił się prawie rok temu. Szukam pracy i chciałbym się dowiedzieć jakPrywatneLO nr 32 traktuje nauczycieli jako pracowników. CHodzi mi o stawki jakie tam są a także możliwości rozwoju.
zdjecie uzytkownika
naiwna - 2013-08-11 12:12:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stawki są bardzo różne - w zależności od tego co sobie każdy wywalczy na początku w rozmowie kwalifikacyjnej. Dyrekcja/właścicielka dużo mówi o misji szkoły, ale wszyscy mają wrażenie, że chodzi o jedno - zarobienie jak największej kasy. Atmosfera w szkole zawsze zależy od ludzi Jak ja pracowałam, to kadra bardzo rotowała - podejrzewam, że nadal tak jest. Jak chcesz poznać programy IB to jest to niezłe miejsce, jak chcesz wypruć sobie flaki i nie mieć życia prywatnego to jest miejsce idealne
zdjecie uzytkownika
netmak - 2013-08-16 23:59:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zawsze jeśli nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o kasę. Zastanawiam się tylko ile może zarobić pedagog po studiach kierunkowych? Dzięki
zdjecie uzytkownika
naiwna - 2013-08-21 17:03:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Walcz o jak najwyższą stawkę. Niektórzy mieli 100 za godzinę. a byli tacy, którzy od wielu lat 30 zl za godzinę.
zdjecie uzytkownika
netmak - 2013-08-24 21:07:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to czym trzeba byłoby im podejść, żeby zaproponowali wyższą stawkę? przyznam szczerze, że nie posiadam jakiegoś długiego stażu...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Prywatne Liceum Ogólnokształcące nr 32 imienia Jeana Monneta
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x