brak logo

Kadek

Żukowo

Opinie o Kadek

ego 2011-04-17 13:30:13
Jedyne co moge powiedziec o tym zakładzie to [usunięte przez administratora] PRACY!!! NIkomu nie polecam. Harujesz po 12 godz dziennie za najniższa krajową!!!
1
anonim 2011-09-06 15:39:57
Ciągle nadgodziny za które nie płacą po za tym okropna pani kierownik. Warunki pracy nie ciekawe... mokro i zimno.
Anonim 2011-10-09 18:36:06
NADGODZINY, NADGODZINY I JESZCZE RAZ DARMOWE NADGODZINY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anonim 2012-01-25 21:30:18
Zgadzam się z tymi ostatnimi dwoma opiniami..Harujesz jak wół,za nadgodziny nie płacą,duzo wymagaja,p.kierownik okropna,.Poza tym non stop przyjmuja nowych pracownikow co dobrze o firmie nie świadczy..Naprawde nie polecam firmy..
anonim 21.30 2012-01-25 21:33:24
***przepraszam zgadzam sie z tymi trzema ostatnimi opiniami.
anonim 2012-02-23 18:51:50
zgadzam sie ze wszystkimi opiniami. ciężka fizyczna praca od rana do nocy za 1100 zł, a na kierownictwo az brakuje mi słów...
Anonim 2012-03-04 17:37:56
To prawda najgorsze sa kierowniczki i ich odzywki do pracownikow
Anonim 2012-03-07 14:17:37
ZGADZAM SIE W 100% ZERO SZACUNKU DLA PRACOWNIKA ZERO!!!
nowa 2012-10-01 12:23:46
tak kierowniczka okropna nie adajoca sie do ludzi .traktuje ludzi już nie napisze jak....za pare marnych groszy
anonim 2013-06-03 22:33:41
Nadal w Kadek jest taka kiepska kierowniczka? Ile zarabia się na starcie? Pensja wpływa na czas, czy są opóźnienia typu 2-3 dni? Istnieje może system nagród, jak bony lub premie pieniężne albo chociaż bilety do kina?
2
Gabriela 2013-12-11 13:22:29
kierowniczka jeszcze ujdzie (usunięte przez administratora)
franc 2013-12-23 16:04:49
Gabriela, czyli nie miałas zadnych problemów, mozna sie dogadać by wyjść np. czasem wczesniej z Kadek, czy dostac zaliczke przed wypłata, kiedy jest trudna sytuacja?
1
Bożydar 2014-05-06 09:29:09
Koleżanko lepiej się skoncentrować na sobie, bo tego typu wpisy mogą zostać uznane w sądzie za obraźliwe... Lepiej poszukać czegoś lepszego jak nie pasuje..
2
Ortel 2014-06-17 01:41:27
Tak, ale kwestią pracowników też pracodawca powinien się zająć. Po co rozjuszać konflikt, skoro można go zniweczyć względnie szybko.
Aneta 2015-02-11 21:28:15
Miła atmosfer, fajnie się pracuje polecam
2
Isia 2015-03-09 14:22:03
Bardzo fajna firma a pracować trzeba wszędzie,zawsze może być gorzej.Pozdrawiam pracowników firmy Kadek
1
Ania 2015-03-24 08:24:58
Witam, praca może i fajna ale niektórzy ludzie nie .. Psychicznie można się wykończyć. a Ludzie boja się chodzi do prezesa ze skargami .
Prezes 2015-03-24 16:10:13
Prezes sam się wykonczył juz niestety
malinkaX 2015-07-15 14:15:51
@Aniu zaskoczę cię ale do pracy idziesz pracować a nie dla ludzi i atmosfery, i nie ma co tutaj żadnych skarg pisać bo to dziecinada moim zdaniem. skup sie lepiej na robocie. szczególnie że w branży mięsnej, a tym bardziej w produkcji osłonek, należy się starać bo to jednak odpowiedzialna pracas, żywność to ludzie życie przecież
1
Marta 2016-04-14 15:44:44
Generalnie to jestem bardzo ciekawy tej firmy i nie mam jak się dowiedzieć jak o niej myślec, ponieważ jest też tak, że nie odpisują w ogóle na CV, dlatego pytam tutaj - jakie są ogólnie wymogi, co trzeba było skończyć, żeby tutaj pracować, studia jakieś?
Katarzyna 2016-04-15 09:11:48
Szanowny Panie Marta.
W każdym ogłoszeniu jakie zamieszczamy opisane są wymagania, które powinien spełnić kandydat. Jeśli nie są wymienione w nich ukończone studia tzn, że nie jest to warunek konieczny do podjęcia u nas pracy. Jeśli Pana CV będzie odpowiadało wymaganiom zawartym w ogłoszeniu na pewno się do Pana odezwiemy. Nie praktykujemy odpowiedzi na każde CV. Proces rekrutacji trwa i jesteśmy na etapie gromadzenia zgłoszeń. Jeśli ma Pan jakiekolwiek wątpliwości lub pytania, zawsze może Pan do nas zadzwonić/napisać e-mail z zapytaniem a my chętnie udzielimy informacji. Pozdrawiam.
nesik 2016-05-16 20:40:22
Z tego co wiem @Marta to właśnie jeśli nie spełniasz ich wymagań to raczej się nie dostaniesz. No ale spróbować na pewno jest warto, ponieważ zatrudnienie odbywa się na zasadzie umowy o pracę, można także wiele zyskać, mianowicie jest dla pracowników pakiet socjalny
Zostaw swoją opinię o Kadek - Żukowo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kadek