Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kadek

Pracowałeś w firmie Kadek i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ego - 2011-04-17 13:30:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedyne co moge powiedziec o tym zakładzie to [usunięte przez administratora] PRACY!!! NIkomu nie polecam. Harujesz po 12 godz dziennie za najniższa krajową!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-06 15:39:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciągle nadgodziny za które nie płacą po za tym okropna pani kierownik. Warunki pracy nie ciekawe... mokro i zimno.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2011-10-09 18:36:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NADGODZINY, NADGODZINY I JESZCZE RAZ DARMOWE NADGODZINY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-01-25 21:30:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z tymi ostatnimi dwoma opiniami..Harujesz jak wół,za nadgodziny nie płacą,duzo wymagaja,p.kierownik okropna,.Poza tym non stop przyjmuja nowych pracownikow co dobrze o firmie nie świadczy..Naprawde nie polecam firmy..
zdjecie uzytkownika
anonim 21.30 - 2012-01-25 21:33:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
***przepraszam zgadzam sie z tymi trzema ostatnimi opiniami.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-02-23 18:51:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam sie ze wszystkimi opiniami. ciężka fizyczna praca od rana do nocy za 1100 zł, a na kierownictwo az brakuje mi słów...
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2012-03-04 17:37:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda najgorsze sa kierowniczki i ich odzywki do pracownikow
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2012-03-07 14:17:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZGADZAM SIE W 100% ZERO SZACUNKU DLA PRACOWNIKA ZERO!!!
zdjecie uzytkownika
nowa - 2012-10-01 12:23:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak kierowniczka okropna nie adajoca sie do ludzi .traktuje ludzi już nie napisze jak....za pare marnych groszy
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-03 22:33:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nadal w Kadek jest taka kiepska kierowniczka? Ile zarabia się na starcie? Pensja wpływa na czas, czy są opóźnienia typu 2-3 dni? Istnieje może system nagród, jak bony lub premie pieniężne albo chociaż bilety do kina?
zdjecie uzytkownika
Gabriela - 2013-12-11 13:22:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kierowniczka jeszcze ujdzie (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
franc - 2013-12-23 16:04:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gabriela, czyli nie miałas zadnych problemów, mozna sie dogadać by wyjść np. czasem wczesniej z Kadek, czy dostac zaliczke przed wypłata, kiedy jest trudna sytuacja?
zdjecie uzytkownika
anna - 2014-05-06 05:43:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
KADEK TO WYKORZYSYWACZE A NA GLUPICH LUDZIACH ZE WSI MOZNA SIE DOROBIC PRAWDA????A PREZES NADAL SYPIA Z DZIEWCZYNAMI????
zdjecie uzytkownika
Bożydar - 2014-05-06 09:29:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Koleżanko lepiej się skoncentrować na sobie, bo tego typu wpisy mogą zostać uznane w sądzie za obraźliwe... Lepiej poszukać czegoś lepszego jak nie pasuje..
zdjecie uzytkownika
Ortel - 2014-06-17 01:41:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, ale kwestią pracowników też pracodawca powinien się zająć. Po co rozjuszać konflikt, skoro można go zniweczyć względnie szybko.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kadek
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x