brak logo

POLBUD-SERVICE

Warszawa

Opinie o POLBUD-SERVICE

anonim 2011-04-16 20:25:49
czy zna ktoś tą firme ?, czy wyjeżdżał ktoś do Francji z nim? ,proszę o jakieś info !
budowlaniec 2011-05-20 15:23:31
skąd taka opinia pana kapala? wyjeżdzał Pan od nich?
ja wyjeżdzałem już kilkakrotnie z tej firmy do Francji i uwazam ze pożadna firma.
płacą w terminie, o nic nie trzeba się martwic - ani o mieszkanie ani o przejazd. Polecam.
nil 2011-09-13 10:10:22
strasznie mało rozbudowaną stronę internetową mają na swój temat..,a to daje wiele do myślenia.A poza tym jest za mało opini na ich temat,niewiadomo co o nich sądzić...przecież ktoś od nich wyjeżdża na export i co cisza.......????????? chyba są jakieś plusy i minusy?????nie ma idealnej firmy!
francuz 2012-01-01 10:48:19
ta firma, to była firma batiment construction,pracowałem u nich na Korsyce.pewna i dobra firma ale cienkie pieniadze.pozdrowienia dla pana (usunięte przez administratora)
kolega 2012-01-01 17:03:35
mój koleś mówił że pracował w batiment koło Nicei 3 lata temu i płacili 4000 pln + nadgodziny w euro od fracuzów i wychodziło w przeliczeniu jakiś 7000-8000 pln, a ile ty zarabiałeś? , miałeś nadgodziny? Myślałem o tej firmie ale podstawowe 4000 to faktycznie cienko!!!
francuz 2012-01-04 12:11:05
kłamał Twój koleś,płacili 3300 zł plus dieta za 5 dni co tydzień 50e,nadgodziny zależały od pracodawców francuskich, jak dawał prace płacił ok. 10 e na godzinę .
francuz 2012-01-04 12:23:48
dodam ,że w dużych miastach we Francji jest ciężko o nadgodziny.Boją się konsekwencji prawnych.W dziurach niema takiej kontroli i chętnie dają zarobić nawet w niedziele.pozdro
kolega 2012-01-05 12:45:55
dokładnie tak jak mówisz z nadgodzinami bywa różnie ,a on twierdził że odszedł z tej firmy bo nie było szans na podwyszke, czy klamał czy nie to inna sprawa!
Znasz jakieś podobne firmy które możesz polecić!
słyszałem o Polbau i Erbud ,opinie można poczytać. pozdro!!!
francuz 2012-01-06 18:49:30
jak masz twardy kręgosłup to jedż z erbudu,polbau,formatu czy poltropu ta ostatnia to dopiero gówno. sprubój z Akpsu. miałem tam w tamtym roku ponad 2000 e jako zbrojarz . praca lajtowa .powodzenia
tasman2 2012-04-15 08:01:52
firma spoko moze zarobki nie za wysokie ale firma stabilna i wypłacalna jade wlasnie na 3 kontrakt i jestem zadowolony!!!!!
1
zibi 2012-09-03 16:53:13
Te francuz tak sie znasz na zbrojeniu jak ja na balecie pajacu Zaliczyłeś pare firemek już co ?? i wszedzie żle !! bo nierób jesteś łośu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
bezrobotny 2012-09-03 21:03:45
firma jest do kitu! podobno wymagają żeby pracować, a to wymaga wysiłku ja tam wolę podpierać słup i sępić na browar.
krzysztof 2013-01-19 17:27:38
Dlaczego pan odradza tę firmę ?
prawda 2013-05-18 19:11:18
Prawda z to ostatnia to masz racje(porarzka)!!!!!!!!!
prawda 2013-05-18 19:16:39
francuz - 2012-01-06 18:49:30

jak masz twardy kręgosłup to jedż z erbudu,polbau,formatu czy poltropu ta ostatnia to dopiero gówno. sprubój z Akpsu. miałem tam w tamtym roku ponad 2000 e jako zbrojarz . praca lajtowa .powodzenia
Prawda z ta ostatnia masz racje(porarzka)!!!!!!!!!!!
prawda 2013-07-15 08:07:11
chodziło mi o poltrop
mario 2014-02-19 21:46:42
polbud jest oki. to co obiecuje zawsze mialem bylem na 4 kontraktach
galup 2014-04-10 18:53:22
co kwartał szukają bo nikt tam nie chce pracować za te pieniądze co oni dają
Stasiu 2014-05-12 20:13:10
Mam prośbę,proszę o aktualny numer telefonu do firmy i bhp-owca,pilna sprawa.Z góry dziękuję.
olgierd 2015-01-14 18:29:42
No własnie, jak tutaj jest z pensjami, bo widze dziwną cisze w tym temacie, chyba nie jest jakoś źle, skoro tyle osób pracuje w polbud service, prawda? Możecie napisac jak w ogóle teraz z szansa na przyjęcie do firmy, czy rekrutacja jest robiona często, czy raczej rzadko przychodzi tutaj ktoś nowy? Pozdrawiam.
roma g 2015-03-20 14:50:53
ja tez zaciekawiona bardzo jestem jak w tej firmie przedstawia się rotacja i czy z tego powodu łatwiej się do nich dostać? można się jakoś często wolnych miejsc spodziewać? super jeśli napisaliśbyście ile płaca na rękę bo dwie firmy mnie chcą do siebie przyciągnąć i nie ma co ukrywać, pójdę tam gdzie najwięcej zapłacą
ha 2016-05-19 22:49:02
A ja myślę, że to właśnie fajnie, że tak wstawił to ogłoszenie @Antyk. Dzięki temu wiadomo, że szukają.
1
Zostaw swoją opinię o POLBUD-SERVICE - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLBUD-SERVICE