brak logo

Linde Material Handling Polska Sp.z o.o.

Poznań

Opinie o Linde Material Handling Polska Sp.z o.o.

tiger 2011-04-16 18:30:11
Jak my serwisanci jesteśmy traktowani.To my zarabiamy największą kasę dla firmy a w zamian nic.Ciągle im tylko mało.Zero podwyżek,jak na taką ciężką pracę to płaca marniutka.Jak tak dalej będzie ludzie zaczną sami odchodzić.Te panienki w biurach pewnie lepiej zarabiają.
dgfhdfhg 2011-09-07 19:32:04
A jak praca PH w Poznaniu wyglada? Da sie zarobic przyzwoicie?
1
meg 2012-12-07 09:00:23
Ojej takie istotne opinie o [usunięte przez moderatora]. usunięto :( Prawda zabolała!
meg2 2012-12-17 11:58:01
Ale pozostały nadal linki print screeny jpg itp. :)- ktoś zainteresowany? :) Mam kilka kopii - może trzeba przekazać :) A opinii się nie zmieni.Co lubi Pani [usunięte przez moderatora] każdy wie - można wszystko usunąć ale niektórych rzeczy już się nie da. Zapraszam zainteresowanych ;)
1
bolo 2012-12-20 13:05:27
Jak coś masz to dawaj:)
meg2 2012-12-21 15:16:15
Spoko - poproszę priva i podeślę ale pewnie za kilka dni bo ze względu na święta dzisiaj wyjazd :) Wesołych!
meg2 2013-01-02 10:56:08
i jak gdzie słać?
1
123 2013-01-03 17:15:37
Chętnie zobacze, ale troche głupio żeby mój mail był widoczny dla wszystkich
anonim 2013-01-03 22:17:44
meg2 jak można się z Tobą skontaktować?? Z chęcią zobacze linki dotyczące Pani [usunięte przez moderatora]
meg2 2013-01-04 11:35:40
Podaj maila a podeslę jpg zrzuty tego co tu było wcześniej coś jeszcze Tobie potrzeba? Kontakt mailowy chyba że wolisz osobisty :....dobrze byłoby się zaprzyjaźnić a mail będzie lepszym rozwiązaniem niż pisanie tutaj :)
anonim 2013-01-04 13:48:53
Prześlij wszystko co masz ma maila jonywalker830@ymail.com
all 2013-01-15 12:58:59
CORAZ GORZEJ A WYBITNYCH TAM NIE MA..
kofff 2013-06-19 23:50:39
,a ja Linde wspominam pięknie!
knoff 2013-09-27 12:16:21
jak Ci się nie podoba moja opinia to jej nie czytaj, a kryjąc się pod nickiem anonim, w ogóle nie masz prawa głosu
"to byłoby fajnie ;)." - największa wada to, że trzeba pracować he he
Polak 2014-04-16 14:27:28
czy ktoś znał Rolanda Zabierek podobno był dyrektorem
Jarek 2014-05-26 22:52:04
Znałem Żabierka ( był dyrektorem we Wrocku ) ale dobrze że odszedł. Teraz jest w Demagu.
nie 2014-08-12 13:30:25
teraz właśnie tam wyciska pracowników do ostatnich soków. Człowiek nie znoszą cy sprzeciwu, na pozór kulturalny, a w głębi brutalny i nie szanujący nikogo.
Kariera 2014-08-27 17:55:05
Ludzie nie narzekajcie bo nie ma na co NAPRAWDĘ
Jest rożnie jak to w pracy ale przy najmniej wypłata jest na czas
1
mały 2014-08-28 07:41:46
No i co z tego że wypłata na czas,łaski nie robią. To zaczyna być jałmużną a nie wypłatą. Nie polecam!!!
hugo 2014-08-31 23:28:53
Daruj sobie.
Hyba że jesteś młody i szukasz czegoś aby było.
Ja tu siedze ...... za długo i dla mnie czas minął.
Perspektyw brak brak brak
handlowiec 2014-09-01 22:02:53
Pan z marketingu rozpisuje się o wypłacie na czas. Żenujące, jak cała ta organizacja.
anonim 2014-10-27 22:22:53
A co tam w Poznaniu słychać - podobno "Cara" juz nie ma? Nawet jemu się nóżka powinęła....
1
meg 2014-11-06 11:59:55
A kto to "CAR"?
anonim 2014-11-13 21:23:09
Stary "szef" Magiera........... był tak nazywany przez ludzi z serwisu.
meg 2014-11-14 09:17:08
Aaa to ten Dominik cały.No już trochę czasu nie pracuje z 1,5 roku będzie.Jak się łapie dwie sroki za ogon to tak się później wychodzi...
NIKI 2014-11-21 08:34:23
Ostatnio same "śmieciowe" umowy dają albo na zastępstwo albo umowa zlecenie.Prędzej serwisanci dostają umowy na czas nieokreślony oczywiście po okresie próbnym.
ktoś 2015-01-21 13:38:10
Praca serwisanta w tej firmie to trochę śmieszna stawka.Za powroty do domu nie płacą( nie ważne czy masz 10km czy 100km).Jednocześnie trzeba być kierowcą,księgową,własną asystentką w jednej osobie.Niekiedy praca w bardzo trudnych warunkach,ciężka. Osobiście nie polecam!!
ktos 2015-07-14 10:39:59
Oferta nie jest zla.W praktyce niestety wyglada to duzo gorzej.Powroty do domu sa za free. O wszystko trzeba sie prosic i wyklucac.
emmm 2015-09-05 00:33:11
Hej

I jak udało sie dostac prace w Linde? Powiesz cos o warunkich finansowych...? Chociaz jakies widełki:)

Pzdr
ela 2016-05-14 20:04:30
no tak, są tutaj takie prowizje posady jak np. Młodszy Przedstawiciel Handlowy - Runner gdzie słyszałam że naprawde sporo miesięcznie możesz zarobić jak się postarasz, tylko prawo jazdy musisz posiadać i przygotowac się na częste wyjazdy po całym kraju
Zostaw swoją opinię o Linde Material Handling Polska Sp.z o.o. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Linde Material Handling Polska Sp.z o.o.