brak logo

niepubliczne przedszkole radośni odkrywcy

Warszawa

Opinie o niepubliczne przedszkole radośni odkrywcy

bida 2009-10-01 21:04:36
oj lepiej nie! właścicielka dręczy personel ale i dzieci niestety
Mama przedszkolaka 2009-11-19 17:12:06
To najlepsze przedszkole jakie znam. To takie typowo polskie- zazdrościmy tym którym się udało..dyrektorce/właścicielce przedszkola udało się robi to co lubi a przede wszystkim umie we właściwy sposób zając się dziećmi. Panuje tam fantastyczna atmosfera. Dzieci i rodzice są zadowoleni.
Mama
zenka 2010-10-21 10:30:02
Droga mamo radze posłuchać jak dzieci są traktowane przez właścicielkę właśnie. Chyba że się zmieniła odkąd moje dziecko chodziło. Szarpie dzieci i krzyczy, zmusza do jedzenia nawet kiedy dziecko wymiotuje. Oczywiście rodzice tego nie słyszą. Jestem za opcją kamer w przedszkolach niepublicznych! Zupełnie nie do przyjęcia jest że właścicielka jest dyrektorem- zero kontroli i podległości służbowej. Już chyba wolę państwowe ....
anonim 2011-03-28 00:01:51
Chyba pisze Pani nie o tym przedszkolu. Jeśli jest Pani skłonna do rzetelnej dyskusji proszę się odezwać i podać imię dziecka i kiedy do nas chodziło. Oczernia mnie Pani kłamliwie. Nigdy nie szarpałam dziecka ani nie krzyczałam. Nikt z personelu tego nie robi. Uważamy to za niedopuszczalne. Gdyby Pani u nas była wiedziałaby Pani, że kamery nie są u nas potrzebne, bo rodzic może wejść kiedy chce i zobaczyć co się dzieje w sali czy jadalni. Właścicielka Ewa Szałapska
Mama Rodosnego Odkrywcy 2012-02-15 20:12:26
Jestem mamą dziecko, które uczęszczało do przedszkola "Radośni odkrywcy". To naprawdę radosne i pogodne miejsce. Jestem nauczycielem, więc wybierałam bardzo czujnie i dociekliwie i czas pokazał, że się nie myliłam. Mój syn wracał radosny, zmotywowany do poznawania, rozwoju. Dyrektorka jest osobą ciepłą i profesjonalną.Nauczycielki pogodne, oddane i ciepłe dla dzieci. Jeśli miałabym polecić przedszkole - to na pewno to. Polecam.


Agnieszka Zając 2014-10-02 20:32:50
Nie pozwolę krzywdzić tak rewelacyjnych nauczycielek i dyrektorki! Moje dziecko po dwóch bardzo nieudanych próbach w innych przedszkolach, jest zachwycone i codziennie nie może się doczekać następnego dnia kiedy pójdzie do Radosnych odkrywców!!! Nie płakało ani jednej minuty! Nikt nie wyrywał mi tu z rąk Jasia, zostałam poproszona o bycie z dzieckiem i o stopniowe kilkuminutowe próby pozostawienia Jasia pod opieką nauczycielek tak aby dać mu szansę nabrania zaufania do miejsca i pełnego poczucia bezpieczeństwa. Nikt nikogo nie zmusza do jedzenia! Odwiedziłam dwa inne przedszkola przed Radosnymi Odkrywcami i pierwsza różnica jaka rzuca się w ucho to ciche nie przekrzykujące dzieci nauczycielki, tu nikt nie podnosi głosu, każda rozmowa z dzieckiem lub zwrócenie mu uwagi odbywa się w spokoju i w pełnym szacunku dla tych małych istot. Serdecznie polecam przedszkole ! Mama Jasia z grupy Puchatków
Małgosia 2015-09-23 09:38:45
Nie mam żadnych zastrzeżeń. Przedszkole jest komfortowe, bardzo rodzinne i panie mają doświadczenie w pracy z dziećmi, co daje się poznać po ich nastawieniu i po tym, że dzieci nie boją się zostać w przedszkolu.
Polecam!
Beata 2015-10-12 23:56:37
Hm... te niektóre negatywne opinie faktycznie mnie tez dziwią.
Chyba mowa tu o innym przedszkolu, niż to do którego chodzi moja córka.
Radośni Odkrywcy to dla mnie miejsce, gdzie moje dziecko moze się w pełni rozwijać .... POLECAM :)
nurek 2016-05-20 22:58:33
muszą być miejsca, bo przedszkole wrzuciło taką informację :) "Czesne od 510 zł! Wypróbuj nas! Zapraszamy na bezpłatny tydzień adaptacyjny. Zapisy dzieci póltorarocznych i dwuletnich do grupy żłobkowej. Czesne tylko 895 zł!"
Zostaw swoją opinię o niepubliczne przedszkole radośni odkrywcy - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie niepubliczne przedszkole radośni odkrywcy