brak logo

Fitness Club Energym Łódź

Łódź

Opinie o Fitness Club Energym Łódź

fifi 2009-09-17 22:58:15
bardzo fajny club fitness. czysto, ładnie, duży wybór zajęć i baaaardzo miła obsługa. po prostu super. gorąco polecam
DKN 2009-10-06 20:32:09
Super klub. Czyściutko, pachnąco, profesjonalna obsługa. Zamiast ładować kasę rehabilitantom (kontuzja kolana) - wykupiłam karnet. Efekt jest 100% lepszy!!!
Ewelinka 2009-10-21 11:55:28
kochani odsprzedam 3 karnety po 4 wejscia, wazne do wakacji nastepnego roku, za bardzo dogodna cene !!!

nie wykozystam ich i szkoda mi troszke kaski !!

[usunięte przez moderatora]
Anna 2012-06-12 17:56:15
Ja niestety jestem zmuszona wydać niezbyt korzystnę opinię dotyczącą klubu fitness ENERGYM W ŁODZI. Najpierw kilka plusów: tani karnet na grouponie, i bardzo fajni i profesjonalni: instruktor Tomek oraz profesjonalna recepcjac - dla tych ludzi liczy się indywidualne podejście do klienta które również bardzo sobie cenię i popieram, tą technikę sprzedaży również wykorzystuję w pracy będąc handlowcem, niestety ta ekipa nie pasuje do reszty załogi - z plusów to by było na tyle. Minusem jest instruktorka fitness [usunięte przez moderatora] a, która nie umie przyjmować krytyki w sposób konstruktywny zamiast tego odreagowuje na klientów w sposób arogancki - zamiast podejść i wytłumaczyć oraz poprawić wykonanie ćwiczenia, wymac [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e rękoma, krzyczy przez mikrofon z drugiego końca sali przy czym i tak jej nie słychać gdyż włączona przez [usunięte przez moderatora] muzyka jest tak głośna, że zagłusza wszystko to tyle na temat ww przeze mnie osoby. Całości jednak dopełnia właściciel lub osoba decyzyjna niejaki Pan [usunięte przez moderatora], który pomimo mojej chęci rozwiązania konfliktu i pozytywnego załatwienia sprawy unika ze mną kontaktu. Jak widać tani karnet 5 zł za wejście nie rozwiąże problemów związanych z brakiem klientów jeśli w klubie ważniejsze będzie dobre samopoczucie P[usunięte przez moderatora[ od klienta. Generalnie klub oceniam bardzo słabo jako taki, w którym panuje chamstwo, arogancja i niewłaściwe techniki sprzedaży usług jakimi są fitness czy siłownia.
Madziulek 2012-08-02 19:17:41
ile ludzi tyle opinii!!! dla mnie Ewa jest super. przyjmuje postawę pozytywnej motywacji, czyli \"dasz radę, jeszcze tylko 8,7..., trzymaj, wiem że Ci ciężko, ale się nie poddawaj\". Jak dla mnie to właśnie zajęcia u Ewy sprawiają przyjemność i dają efekty. Krzykaczką nr 1 jest Agata, ale daje taki wycisk, że człowiek czuje, że ćwiczy i efekty widać szybciej, gorzej z przyjemnością uczestniczenia w zbiorowym poceniu się ;D dla mnie motywacji nie ma, jak ktoś mi daje do zrozumienia krzykiem, że jestem słaba i kiepska i że grupa musi dodatkowo karne powtórzenia, bo ktoś nie dał rady.
1
Marzena 2012-08-08 16:59:35
Absolutnie nie zgadzam się z negatywną wypowiedzią na temat Ewy. Zajęcia prowadzone przez tą instruktorkę są czystą przyjemnością. Pełna mobilizacja, profesjonalizm, uśmiech nie schodzący z twarzy - mimo zmęczenia. TMT prowadzi rewelacyjnie. A myślę, że Klub nie może narzekać na brak klientów.
Ile osób tyle opinii... Ja polecam zajęcia z Ewą z pełną odpowiedzialnością.
KaaBou 2012-10-03 13:04:00
Energym jest super, miła atmosfera i brak lanserki, można się poczuć swobodnia nawet jak jest się takim nieśmiałkiem jak ja:) Ewa jest przemiła i nie wiem skad taka opinia na jej temat?! Agata zresztą też. Nie rozumiem ludzi którzy przychodza na trening i maja pretensje ze ktos ich poprawia, ludzie przeciez wlasnie za to placimy, inaczej mozna wlaczyc sobie DVD z cwiczeniami:)
Pozdrawiam serdecznie całą ekipe instruktorów i bywalców!
magda 2014-04-26 17:43:06
Zapraszam na stronę http://kursinstruktorafitness.pl/fitness-lodz/, znajdują się tam informacje dotyczące klubów fitness w Łodzi, których zadaniem jest, ułatwienie Ci w znalezieniu odpowiedniego miejsca do pracy jeżeli jesteś instruktorem Fitness, lub osoną która szuka odpowieniego miejsa do praktykowania tego sportu.
r 2016-05-07 17:42:41
odnośnie jedno z powyższych komentarzy, to jedna z lepszych siłowni w mieści, poza tym prawie w samym centrum położna Łodzi i to klientów sporo przyciąga
Zostaw swoją opinię o Fitness Club Energym Łódź - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fitness Club Energym Łódź