brak logo

Duda-Cars S.A.

Poznań

Opinie o Duda-Cars S.A.

admin 2015-08-01 23:02
Wiesz coś na temat firmy Duda-Cars S.A., charakteru i warunków pracy? Napisz nam czy warto podjąć zatrudnienie u tego pracodawcy.
12
Maks 2016-02-06 00:07
Mam rozmowę kwalifikacyjną, drugi etap. Jaką jest tam atmosfera dużo słyszałem, że bardzo korporacyjnie itp.
6
Agat 2016-02-06 10:45
A co jeszcze słyszałeś o tej firmie? Interesuje mnie praca jako doradca finansowy do ubezpieczeń i kredytów?? Ważna jest dla mnie atmosfera w pracy i specyfika? Czy pracownik jest zarzucany praca tak ze nie może się z nią wyrobić, czy też wszystko w granicach rozsądku?? Będę wdzięczna za jakąkolwiek informację
Nikon 2016-02-18 10:42
Witajcie. Nie trzeba posiadać zadnego doświadczenia? Myślałem, ze jak mercedes to beda wymagania w koncu to prestiżowa marka, ale skoro poprzeczka zawisla nisko to chyba kazdy może aplikować.
msimi 2016-05-07 21:32
Idź i sprawdź:) większość opini które się tutaj pojawiły to nieudolne uprawianie PR-u i zakładam że w większości pisane przez jedną osobę więc i mało wiarygodnie.
msimi 2016-05-07 21:33
Idź i sprawdź:) większość opini które się tutaj pojawiły to nieudolne uprawianie PR-u i zakładam że w większości pisane przez jedną osobę więc i mało wiarygodnie.
Mechanik 2016-06-09 17:02
Cześć ile mniej więcej może zarobić mechanik z małym doświadczeniem ? Chodzi o serwis ul.ptasia.ktoś coś?pytam orientacyjnie.
11
Andrzej 2016-06-21 10:41
Czytajac opinie i informacje, ze nie potrzenuja doswiadczenia, wiem juz dlaczego jako klient jestem tak beznadziej nie obsługiwany..
jacek 2016-06-21 10:55
a co powiecie jeśli chodzi o prace u nichw firmie na stanowisku jako Doradca Handlowy ds. Sprzedaży i Odkupu Samochodów Używanych? bo wydaje mi się, że jednak spokojnie można tutaj dobrze zarobić i są prowizje.
Zainteresowany 2017-01-14 09:25
Zostałem zaproszony na rozmowę kwalifikacyjną na stanowisko doradca handlowy samochody nowe. Zastanawiam się co jest powodem ciągłych rekrutacji na to stanowisko? Co 3-4 miesiące pojawia sie ogłoszenie. Pracownicy odchodzą, są zwalniani, czy firma w takim tempie sie rozwija???
6
Zibi 2017-02-21 08:47
Jako osoba z wewnątrz (tak, nie będę tego ukrywał) powiem, że powtarzające się rekrutacje są wynikiem bardzo dynamicznego zwiększania zatrudnienia, związanego z rozwojem firmy, a nie rotacji. W ciągu ostatniego roku z własnej woli odeszły ze stanowisk handlowych raptem 3-4 osoby (zmiana miejsca zamieszkania, sytuacje rodzinnie, inna propozycja pracy etc.), w tym czasie przyjęto kilkanaście nowych handlowców. Z tego co wiem od kolegów (sam nie pracuję w dziale handlowym) ci którzy przyszli z konkurencyjnych salonów są zadowoleni i chwalą sobie zarówno atmosferę w pracy jak i jej organizację. Nie jest to tani PR, sam się mogę pod tym podpisać :) Jeśli macie jakieś pytania odnośnie firmy chętnie podzielę się wiedza.

Pozdrawiam
2
KM 2017-02-21 11:34
Bylam na rozmowie, wrazenie bardzo pozytywne, zobaczymy co bedzie dalej :)
Zostaw swoją opinię o Duda-Cars S.A. - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Duda-Cars S.A.