brak logo

Duda-Cars S.A.

Poznań

Opinie o Duda-Cars S.A.

admin 2015-08-01 23:02
Wiesz coś na temat firmy Duda-Cars S.A., charakteru i warunków pracy? Napisz nam czy warto podjąć zatrudnienie u tego pracodawcy.
15
Maks 2016-02-06 00:07
Mam rozmowę kwalifikacyjną, drugi etap. Jaką jest tam atmosfera dużo słyszałem, że bardzo korporacyjnie itp.
9
Agat 2016-02-06 10:45
A co jeszcze słyszałeś o tej firmie? Interesuje mnie praca jako doradca finansowy do ubezpieczeń i kredytów?? Ważna jest dla mnie atmosfera w pracy i specyfika? Czy pracownik jest zarzucany praca tak ze nie może się z nią wyrobić, czy też wszystko w granicach rozsądku?? Będę wdzięczna za jakąkolwiek informację
Nikon 2016-02-18 10:42
Witajcie. Nie trzeba posiadać zadnego doświadczenia? Myślałem, ze jak mercedes to beda wymagania w koncu to prestiżowa marka, ale skoro poprzeczka zawisla nisko to chyba kazdy może aplikować.
2
msimi 2016-05-07 21:32
Idź i sprawdź:) większość opini które się tutaj pojawiły to nieudolne uprawianie PR-u i zakładam że w większości pisane przez jedną osobę więc i mało wiarygodnie.
1
msimi 2016-05-07 21:33
Idź i sprawdź:) większość opini które się tutaj pojawiły to nieudolne uprawianie PR-u i zakładam że w większości pisane przez jedną osobę więc i mało wiarygodnie.
Mechanik 2016-06-09 17:02
Cześć ile mniej więcej może zarobić mechanik z małym doświadczeniem ? Chodzi o serwis ul.ptasia.ktoś coś?pytam orientacyjnie.
21
Andrzej 2016-06-21 10:41
Czytajac opinie i informacje, ze nie potrzenuja doswiadczenia, wiem juz dlaczego jako klient jestem tak beznadziej nie obsługiwany..
jacek 2016-06-21 10:55
a co powiecie jeśli chodzi o prace u nichw firmie na stanowisku jako Doradca Handlowy ds. Sprzedaży i Odkupu Samochodów Używanych? bo wydaje mi się, że jednak spokojnie można tutaj dobrze zarobić i są prowizje.
Zainteresowany 2017-01-14 09:25
Zostałem zaproszony na rozmowę kwalifikacyjną na stanowisko doradca handlowy samochody nowe. Zastanawiam się co jest powodem ciągłych rekrutacji na to stanowisko? Co 3-4 miesiące pojawia sie ogłoszenie. Pracownicy odchodzą, są zwalniani, czy firma w takim tempie sie rozwija???
12
Zibi 2017-02-21 08:47
Jako osoba z wewnątrz (tak, nie będę tego ukrywał) powiem, że powtarzające się rekrutacje są wynikiem bardzo dynamicznego zwiększania zatrudnienia, związanego z rozwojem firmy, a nie rotacji. W ciągu ostatniego roku z własnej woli odeszły ze stanowisk handlowych raptem 3-4 osoby (zmiana miejsca zamieszkania, sytuacje rodzinnie, inna propozycja pracy etc.), w tym czasie przyjęto kilkanaście nowych handlowców. Z tego co wiem od kolegów (sam nie pracuję w dziale handlowym) ci którzy przyszli z konkurencyjnych salonów są zadowoleni i chwalą sobie zarówno atmosferę w pracy jak i jej organizację. Nie jest to tani PR, sam się mogę pod tym podpisać :) Jeśli macie jakieś pytania odnośnie firmy chętnie podzielę się wiedza.

Pozdrawiam
5
KM 2017-02-21 11:34
Bylam na rozmowie, wrazenie bardzo pozytywne, zobaczymy co bedzie dalej :)
Majster 2017-06-10 23:15
Na jakie zarobki może liczyć mechanik w serwisie ? Jakieś premie ? Płatne nadgodziny? Dodatki ? Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam
4
KK 2017-07-21 16:53
Dużo obiecują a atmosfera beznadziejna i wyścig szczurów w rzeczywistości. Mercedes wkrótce zamknie możliwość reeksportu i wtedy wyjdzie cała bieda i rozwój jakim się tylko chwalą. Obecnie trwa kontrola koncernowa i jej skutki mogą być olbrzymie, włącznie z odebraniem autoryzacji. Znam wartościowe i inteligentne osoby, które tam pracowały i nie wytrzymały, odeszły. Piękne otoczenie, wszystko na pokaz i nic poza. Radzę ustalać warunki pisemnie bo w przyszłości może to pomóc. Bezwzględni.
5
xxxx 2017-07-26 15:30
Rozmowa koszmar, gorąco, mało miejsca, odbywa się przy osobach postronnych. Pan, który prowadzi rozmowę bezczelny i niemiły , próbuje udowodnić swoją wyższość nad kandydatami, że nie wie po co niektórzy przychodzą. Na stronie chwalą się wysokimi standardami obsługi klienta, jeśli tak się do nich odzywają i fukają to nie wiem co o tym sądzić. Warunki, które oferują słabe, w porównaniu do odpowiedzialności i zakresu obowiązków
2
Iza 2017-08-07 14:36
@xxxx, a o jakim stanowisku mówisz, na jakie składałeś CV ? Możesz coś więcej napisać na temat zatrudnienia i na co można na początku liczyć? W jakim czasie mają się odezwać, by poinformować o wynikach rekrutacji?
1
Pracownik 2017-08-10 22:23
@xxxx, w ostatnim okresie kilku miesięcy sami się zwolnili kluczowi pracownicy, np. kierownik sprzedaży używanych Krzysztof Ś. , wieloletni doradca napraw powypadkowych Dariusz Ł. , wieloletni sprzedawca Bartosz B. wszyscy odeszli do Inchcape, kolejny dyrektor sprzedaży Michał L. do VW, a ostatnio 31.07 złożył wypowiedzenie dyr handlowy Dominik F. Szukanie nowych pracowników nie jest powodem rozwoju lecz warunków zatrudnienia i uzupełniania tych, którzy odchodzą bo nie wytrzymują zasad i atmosfery pracy!
9
ewa 2017-08-11 22:25
Jestem zaproszona na rozmowę - stanowisko:asystent zarzadu Jakie ogolne warunki panują w tej firmie atmosferyczne i finansowe? Na ile taki asystent może liczyć? Proszę o szczera odpowiedz.
3
vvv 2017-09-04 13:40
nie podają kiedy się odezwą dokładnie, mówią, że mogą się odezwać, ale nie wiadomo, że może od razu zaproszą do pracy, a może nie, a może będzie potrzebne spotkanie z kimś jeszcze, a może zaproszą wszystkich do wykonania jakiś zadań... ogólnie mieć takiego Kierownika - chodzi o DUDA WROCŁAW to chyba jakaś pomyłka, skoro Pan jest taki świetny i jego pracownica / próbowała współprowadzić rozmowę, ale nie potrafi się wysłwowic po Polsku/ to nie rozumiem sensu zatrudniania kolejnych osób
dudaaaa 2017-09-04 13:44
atmosferyczne? sucho i gorąco - wręcz na obowiązujący dress code za gorąco.

Umowa na asystentkę od serwisu pierwsza okres próbny 3 miesiące, druga (pan próbował się pochwalić, że są rzetelną firmą i mają porządne umowy :P ) na rok
KK bis 2017-09-19 18:15
Jestem ciekawy kim jest KK ? Całkiem dobrze jest poinformowany choć jest to subiektywna ocena :)
xxx bis 2017-09-19 18:20
xxx to chyba ta sama osoba co KK :) ponownie subiektywna ocena...
Zostaw swoją opinię o Duda-Cars S.A. - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Duda-Cars S.A.