brak logo

Duda-Cars S.A.

Poznań

Opinie o Duda-Cars S.A.

admin 2015-08-01 23:02:23
Wiesz coś na temat firmy Duda-Cars S.A., charakteru i warunków pracy? Napisz nam czy warto podjąć zatrudnienie u tego pracodawcy.
7
Maks 2016-02-06 00:07:46
Mam rozmowę kwalifikacyjną, drugi etap. Jaką jest tam atmosfera dużo słyszałem, że bardzo korporacyjnie itp.
3
Agat 2016-02-06 10:45:26
A co jeszcze słyszałeś o tej firmie? Interesuje mnie praca jako doradca finansowy do ubezpieczeń i kredytów?? Ważna jest dla mnie atmosfera w pracy i specyfika? Czy pracownik jest zarzucany praca tak ze nie może się z nią wyrobić, czy też wszystko w granicach rozsądku?? Będę wdzięczna za jakąkolwiek informację
Nikon 2016-02-18 10:42:46
Witajcie. Nie trzeba posiadać zadnego doświadczenia? Myślałem, ze jak mercedes to beda wymagania w koncu to prestiżowa marka, ale skoro poprzeczka zawisla nisko to chyba kazdy może aplikować.
msimi 2016-05-07 21:32:20
Idź i sprawdź:) większość opini które się tutaj pojawiły to nieudolne uprawianie PR-u i zakładam że w większości pisane przez jedną osobę więc i mało wiarygodnie.
msimi 2016-05-07 21:33:22
Idź i sprawdź:) większość opini które się tutaj pojawiły to nieudolne uprawianie PR-u i zakładam że w większości pisane przez jedną osobę więc i mało wiarygodnie.
Mechanik 2016-06-09 17:02:41
Cześć ile mniej więcej może zarobić mechanik z małym doświadczeniem ? Chodzi o serwis ul.ptasia.ktoś coś?pytam orientacyjnie.
9
Andrzej 2016-06-21 10:41:42
Czytajac opinie i informacje, ze nie potrzenuja doswiadczenia, wiem juz dlaczego jako klient jestem tak beznadziej nie obsługiwany..
jacek 2016-06-21 10:55:25
a co powiecie jeśli chodzi o prace u nichw firmie na stanowisku jako Doradca Handlowy ds. Sprzedaży i Odkupu Samochodów Używanych? bo wydaje mi się, że jednak spokojnie można tutaj dobrze zarobić i są prowizje.
Zostaw swoją opinię o Duda-Cars S.A. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Duda-Cars S.A.